Ο δρόμος των αστεριών!

4995 σχόλια:
Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ...

" Για ψύλλου πήδημα ":

Στην Ιταλία επί Ρωμαικής Αυτοκρατορίας για να ξορκίσουν το μάτιασμα πήγαιναν σε μάγισσες.Εκείνες γύρω από ένα δοχείο με νερό,έβαζαν ψύλλους.Αν ο ψύλλος πηδούσε μέσα στο νερό και πνιγόταν,το μάτιασμα ήταν από εχθρό.Αν δεν πνιγόταν ήταν από φίλο.Μια μάγισσα κάποτε είπε σε κάποιον ότι είχε μάτιασμα από φίλο και μάλιστα του είπε και το όνομά του.Εκείνος πήγε και σκότωσε το φίλο του άδικα.Και από τότε έμεινε και η φράση.

ΟΙ Χιώτες πάνε δύο=δύο:

Επί Τουρκοκρατίας,όταν Τούρκος συναντούσε Χιώτη τον έβαζε να του μεταφέρει ότι κρατούσε.Γι'αυτό οι Χιώτες πήγαιναν δύο=δύο και όταν έβλεπαν από μακριά Τούρκο που κρατούσε πράγματα,έπαιρνε ο ένας στον ώμο τον άλλο,για να αποφύγουν να τα φορτώσει σε αυτούς.

" Στο άψε....σβήσε "

Είναι μια έκφραση,που δείχνει πόσο γρήγορα μπορεί να γίνει κάτι.Η έμπνευσή της βασίζεται στο φως του λυχναριού που μόλις το ανάψεις με ένα φύσημα μπορείς να το σβήσεις αμέσως.Η έκφραση αυτή δείχνει,την παροδικότητα των καταστάσεων και πόσο ευμετάβλητες είναι όλες οι στιγμές.

"Χρόνια στο κουρμπέτι":

Η λέξη κουρμπέτι είναι τούρκικη.Κουρμπέτι(Gurbe) σημαίνει ξενιτιά.Έτσι με αυτήν την έκφραση υπονοούμε τους ανθρώπους που έχουν ζήσει πολλά χρόνια έχουν μεγάλη εμπειρία και πολλές γνώσεις.

ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

ΒΙΒΗ είπε...

ΑΔΕΡΦΙ ΜΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΒΑΡΔΥΑ

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ

Ανώνυμος είπε...

" Aυτοκολλητάκι μου....και εγω σε Αγαπώ πολύ-πολύ!!!!!!!!!!!Να έχεις ένα καλό βράδυ και όσο γίνεται να μην παρακουράζεις το μυαλουδάκι σου με τη δουλειά....Χαρούλα ξέρεις τι σκέφτηκα?? μήπως πρέπει και εμείς να πάρουμε ένα δοχείο με νερό και να βάλουμε γύρω ,γύρω ψύλλους όπως λέει και το " για ψύλλου πήδημα " μήπως και καταφέρουμε τελικά και εξοντώσουμε η εξαφανίσουμε δια παντός τον εχθρό (ΠΑΣΣΑΖΑΝΤΕ).Τι λες και εσύ??...πλάκα δεν θα έχει...χαχαχα!!!!!ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

ΧΑΡΑ είπε...

ΣΑΜΟΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΥΛΛΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ.ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΧΙΩΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ;;;ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ.ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ;;;ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ;;ΒΙΒΗ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΒΒ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.ΧΑΙΡΕΤΩ ΠΑΝΤΟΣ ΟΛΟΥΣ .ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας, παιδιά. Σ, εύχομαι να πάνε όλα καλά. Κουράγιο, μην το βάζεις κάτω. Θα δεις που θα περάσει κάποια στιγμή η μπόρα και θα βγει ο ήλιος ξανά. Κι εγώ σε έχω εκτιμήσει και θα χαιρόμουν αν μπορέσεις κάποια στιγμή να ξαναγράψεις. Τ.

Ανώνυμος είπε...

Ήταν σχεδόν μία η ώρα τη νύχτα. Ένα αχνοθώρο φεγγάρι κρεμόταν στον ουρανό. Η Παρβάτι τυλίχτηκε με τα σκεπάσματά της και κατέβηκε νυχοπατώντας τα σκαλιά. Κοίταξε γύρω της - κανείς δεν ήταν ξύπνιος. Άνοιξε την πόρτα και βγήκε αθόρυβα στο δρόμο. Στο χωριό δεν κυκλοφορούσε ψυχή, δεν κουνιόταν φύλλο και δεν υπήρχε περίπτωση να συναντήσει κανέναν. Προχώρησε και στάθηκε έξω από την πύλη του σπιτιού του ζαμιντάρ. Μέσα στο κατώφλι ο γερο-φρουρός, ο Κρισάν Σινγκ, ήταν ξαπλωμένος στο τσαρπόι* του και διάβαζε τη Ραμαγιάνα. Αντιλήφθηκε την Παρβάτι και, χωρίς να σηκώσει τα μάτια του, ρώτησε: "Ποιος είναι εκεί;"
"Εγώ".
Ο φρουρός κατάλαβε ότι ήταν γυναίκα. Σκέφτηκε ότι επρόκειτο για κάποια από τις υπηρέτριες, και ξανάρχισε να διαβάζει το βιβλίο του. Η Παρβάτι συνέχισε το φρόμο της. Ήταν καλοκαίρι, και μερικοί υπηρέτες ήταν ξαπλωμένοι στην αυλή. Άλλοι κοιμόνταν και άλλοι ήταν μισοξύπνιοι. Έτσι, ακόμα κι αν την είδαν, έβγαλαν το ίδιο συμπέρασμα με το φρουρό και δεν είπαν τίποτα. Χωρίς να συναντήσει κανένα εμπόδιο, η Παρβάτι μπήκε στο σπίτι και ανέβηκε τις σκάλες. Ήξερε κάθε δωμάτιο και κάθε διάδρομο αυτού του σπιτιού. Δεν είχε κανένα πρόβλημα να βρει το δωμάτιο του Ντεβντάς. Η πόρτα ήταν ανοιχτή και η λάμπα αναμμένη. Η Παρβάτι μπήκε στο δωμάτιο και βρήκε τον Ντεβντάς να κοιμάται βαθιά. Στα χέρια του κρατούσε ανοιχτό ένα βιβλίο. Έμοιαζε σαν να τον είχε πάρει μόλις ο ύπνος. Δυνάμωσε τη φλόγα της λάμπας και κάθισε στα πόδια του. Το ρολόι του τοίχου χτυπούσε πολύ δυνατά. Μόνο αυτό θρυμμάτιζε την ησυχία.

*Ελαφρύ ψάθινο κρεβάτι. (Σ.τ.Μ.)

Τ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, έκανα λάθος στη λέξη αχνόθωρο. Έκανα λάθος στον τόνο. Και τώρα συνεχίζω να σας γράφω την ίδια σκηνή. Τ.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας καλοί μου φίλοι. Αργησα πάλι, αλλά τα κατάφερα. Ελπίζω να είστε καλά. Χάρηκα πολύ Χαρά μου που σε είδα στα παλιά σου κέφια. Μπράβο σου κορίτσι μου.
Λοιπόν καλή μου Σ. αυτές τις 4 πρώτες σειρές που έγραψες, ήταν σαν να τις έγραψα εγώ!! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε καταλαβαίνω. Λυπάμαι και ανησυχώ, αλλά είμαι αισιόδοξη για σένα και με την βοήθεια του Θεού και την θετική ενέργεια που όλοι σου στέλνουμε είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά....Συμφωνώ απόλυτα με όσα σου έγραψαν όλοι οι φίλοι πιο πάνω και δεν τα επαναλαμβάνω για να μην σε κουράζω. Θα πω όμως κάτι που έχω ξαναπεί, αυτή η σελίδα είναι μια ζεστή αγγαλιά φίλων και οι φίλοι είναι για όλα, και τα ευχάριστα και τα δύσκολα. Και πολλές φορές μια καλή κουβέντα είναι σαν χάδι και κάνει θαύματα. Αν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για σένα θα ήθελα να μου το πεις, και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να σου πάνε καλά. Οπως ξέρεις, όλοι έχουν κατά καιρούς τα τρεχάματα τους και τα προσωπικά ή οικογενειακά προβλήματα, κι έτσι γράφει κανείς όταν και όσο μπορεί. Οταν θα μπορείς λοιπόν να μας γράψεις πάλι, γιατι η σκέψη μας όλων θα είναι μαζί σου και να ξέρεις πως θα περιμένουμε νέα σου. Ολα θα πάνε καλά. ....BV

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου καλή μου Τ......είσαι μέσα???....BV

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μου υποβολέα, συγνώμη που δεν σου απάντησα πιο πριν αλλά μιλούσα με την αδελφή μου στη Πράγα. Ακουσα το μήνυμά σου και έστειλα e-mail στην Α. Ελπίζω να τα δεις γρήγορα, τα έστειλα και στη Βιβή. Περιμένω και τις άλλες δύο διευθύνσεις που είπαμε.... BV

Ανώνυμος είπε...

Η Παρβάτι άγγιξε τα πόδια του Ντεβντάς και είπε σιγανά: "Ντεβ-ντα".
Ο Ντεβντάς άκουσε μέσα στον ύπνο του κάποιον να τον φωνάζει. Δεν άνοιξε τα μάτια του, αλλά μουρμούρισε: "Χμμμ;"
"Ω Ντεβ-ντα".
Αυτή τη φορά ο Ντεβντάς έτριψε τα μάτια του και ανακάθισε. Το πρόσωπο της Παρβάτι δεν ήταν καλυμμένο και η λάμπα έριχνε ένα ζωηρό φως· δε δυσκολεύτηκε να την αναγνωρίσει. Στην αρχή, όμως, δεν πίστεψε στα μάτια του. Μετά είπε: "Ποιος είναι; Παρό, εσύ είσαι;"
"Ναι, εγώ είμαι".
Ο Ντεβντάς έριξε μια ματιά στο ρολόι. "Τέτοια ώρα;" ρώτησε, με μια έκπληξη που δε γνώριζε όρια.
Η Παρβάτι δεν απάντησε. Απλώς καθόταν με το κεφάλι σκυφτό.
"Ήρθες εδώ μόνη σου, τόσο αργά μες στη νύχτα;"
"Ναι".
Ο Ντεβντάς ανατρίχιασε απ' το φόβο. "Και δεν τρόμαξες;"
Η Παρβάτι χαμογέλασε και αποκρίθηκε: "Ποτέ μου δε φοβήθηκα τα φαντάσματα"."
"Μπορεί να μη φοβάσαι τα φαντάσματα, σίγουρα όμως θα 'πρεπε να φοβάσαι τους ανθρώπους. Γιατί ήρθες εδώ;"
"Αυτή τη στιγμή δε φοβάμαι ούτε τους ανθρώπους", σκέφτηκε η Παρβάτι.
"Πώς μπήκες μέσα; Σε είδε κανείς;"
"Με είδε ο φρουρός".
Ο Ντεβντάς γούρλωσε τα μάτια. "Ο φρουρός; Κενείς άλλος;""
"Οι υπηρέτες κοιμούνται έξω. Μπορεί να με είδαν και μερικοί απ' αυτούς".
Ο Ντεβντάς πετάχτηκε από το κρεβάτι και έκλεισε την πόρτα. "Σε αναγνώρισε κανείς;"
Η Παρβάτι δεν έδειξε να ανησυχεί καθόλου. "Όλοι με ξέρουν. Ίσως κάποιοι να μ' αναγνώρισαν".
"Τι; Γιατί το 'κανες αυτό, Παρό;"
"Πού να καταλάβεις εσύ", σκέφτηκε η Παρβάτι, αλλά δεν είπε κουβέντα και έμεινε καθισμένη, νιώθοντας λίγο αμήχανα.
"Τόσο αργά... ντροπή σου. Πώς θα αντικρίσεις τον κόσμο αύριο;"
Η Παρβάτι απάντησε έχοντας το κεφάλι σκυφτό: "Έχω τη δύναμη να τους αντιμετωπίσω".
Ο Ντεβντάς δεν είχε θυμώσει, ήταν όμως πολύ ταραγμένος καθώς έλεγε: "Ω, τι ντροπή - μα παιδί είσαι ακόμα; Δεν ντράπηκες να έρθεις έτσι μέχρι εδώ;"
Η Παρβάτι κούνησε το κεφάλι και αποκρίθηκε: "Όχι".
"Αύριο δε θα ντρέπεσαι πάρα πολύ;"
Εκείνη τη στιγμή, η Παρβάτι τού έριξε ένα άγριο μα και περίλυπο βλέμμα και του απάντησε απλά: "Θα ντρεπόμουν αν δεν ήμουν σίγουρη ότι θα έκανες τα πάντα για να με προστατεύσεις".
Ο Ντεβντάς αιφνιδιάστηκε. "Εγώ; Μα θα ντρεπόμουν κι εγώ το ίδιο".
Η Παρβάτι απάντησε το ίδιο σταθερά όπως και πριν: "Εσύ; Τι σχέση έχεις εσύ, Ντεβ-ντα;" Μετά από μια μικρή παύση είπε: "Εσύ είσαι άντρας. Αργά ή γρήγορα, όλοι θα ξεχνούσαν τον εξευτελισμό σου· πολύ σύντομα, κανείς δε θα θυμόταν πότε και πώς η άμοιρη Παρβάτι αψήφησε την τιμή της και ήρθε να ακουμπήσει το κεφάλι της στα πόδια σου".
"Τι σημαίνουν όλα αυτά, Παρό;"
"Κι εγώ..."
Θαρρείς και είχε περιέλθει σε έκσταση, ο Ντεβντάς ρώτησε: "Εσύ τι, Παρό;"
"Αν μιλάς για ντροπή, δεν ντρέπομαι καθόλου. Το ότι ήρθα κρυφά κοντά σου δε θα αφήσει το παραμικρό σημάδι πάνω μου".
"Παρό... κλαις;"
"Ντεβ-ντα, το ποτάμι έχει τόσο πολύ νερό· δε θα φτάσει να πνίξει την ντροπή μου;"

Τ.

Ανώνυμος είπε...

Ξαφνικά ο Ντεβντάς άρπαξε τα χέρια της. "Παρβάτι".
Η Παρβάτι έγειρε το κεφάλι της στα πόδια του και είπε δακρυσμένη: "Άσε με να μείνω εδώ, Ντεβ-ντα".
Έμειναν κι οι δυο τους σιωπηλοί. Δάκρυα κύλησαν πάνω στα πόδια του Ντεβντάς και στάλαξαν στο άσπιλο κρεβάτι.
Αφού πέρασε πολλή ώρα, ο Ντεβντάς ανασήκωσε το πρόσωπό της και τη ρώτησε: "Παρό, εγώ είμαι η μόνη σου ελπίδα;"
Η Παρβάτι δε μίλησε. Ακούμπησε ξανά το κεφάλι της στα πόδια του. Μέσα στο ήσυχο δωμάτιο ακούγονταν μόνο οι λυγμοί κι οι αναστεναγμοί της. Το ρολόι χτύπησε δύο. "Παρό".
Τώρα τα δάκρυα είχαν σμίξει με τα λόγια. "Τι θέλεις;"
"Ξέρεις ότι οι γονείς μου δε θέλουν ούτε να τ' ακούσοουν;"
Η Παρβάτι έγνεψε καταφατικά - το ήξερε.
Δεν είπε άλλη λέξη. Κι εκεί που τις στιγμές τις βίωνε σαν αιωνιότητα, ο Ντεβντάς αναστέναξε και τη ρώτησε: "Τότε, γιατί;"
Η Παρβάτι πιάστηκε από τα πόδια του, σαν τον πνιγμένο που πιάνεται απ' τα μαλλιά του, και αρνήθηκε να τα αφήσει, ό,τι κι αν συνέβαινε. Τον κοίταξε κατάματα και του είπε: "Δε θέλω να ξέρω τίποτα, Ντεβ-ντα".
"Παρό, θες να πάω ενάντια στη θέληση των γονιών μου;"
"Γιατί όχι;"
"Κι εσύ πού θα ζήσεις;"
"Στα πόδια σου...", κι ένας λυγμός λευτερώθηκε.
Κάθισαν δίπλα δίπλα δίχως να μιλούν. Το ρολόι χτύπησε τέσσερις. Έφευγε η νύχτα· θα 'δινε τη θέση στην αυγή, που θα 'πιανε τη ροζ παλέτα για τον καμβά του ουρανού. Ο Ντεβντάς έσφιξε τα χέρια της. "Έλα, θα σε πάω στο σπίτι..."
"Θα 'ρθεις μαζί μου;"
"Γιατί όχι; Αν κάποιος μας δει μαζί και ξεσπάσει σκάνδαλο, τότε μπορεί, παρ' όλα αυτά, να βρούμε λυτρωμό".
"Πάμε".
Οι δυο τους βγήκαν από το δωμάτιο πετούμενες σκιές.

Τ.

Ανώνυμος είπε...

ΒV, έγραφα και δε σε είδα. Είσαι ακόμη μέσα; Τ.

Ανώνυμος είπε...

Χρυσή μου ΕΚ σου απάντησα στο e-mail...Aργησα μεν, αλλά επιτέλους τα κατάφερα...
Οσο για τον νέο τρόπο ανάρτησης, εγω είμαι μέσα σε ότι πείτε και σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα είναι για καλύτερα. Να μας βάλετε όσο γίνεται πιο αναλυτικές οδηγίες, γιατί όπως καταλαβαίνετε σε αυτά δεν είμαστε όλοι γατόνια.......BV

Ανώνυμος είπε...

Εδώ είναι Τ μου...Τι νέα??? ΒV

Ανώνυμος είπε...

T μου σου έστειλα ένα e-mail νωρίτερα, δεν είναι όμως κάτι επείγον....θα μου πεις όταν το δεις...BV

Ανώνυμος είπε...

Eσύ τώρα μάλλον γράφεις απόσπασμα .... Μην με παρεξηγήσεις που την κάνω για ύπνο....είχα μια τρελλή μέρα σήμερα πάλι και είμαι πτώμα....θα τα πούμε αύριο με το καλό....σε φιλώ. Καλή δύναμη για τη συνέχεια....έριξα μια ματιά σε αυτό που βάζεις και φαίνεται πολύ ενδιαφέρον...θα το διαβάσω το Σαββατοκύριακο όλο..... φιλάκια....BV

και μια γλυκιά καλημέρα στους πρωινούς φίλους

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη, καλή μου. Όχι, τώρα δεν έγραφα απόσπασμα. Δε θα βάλω άλλο σήμερα. Απλώς, διάβαζα λίγο παρακάτω και ξεχάστηκα. Συγγνώμη. Είναι όντως πολύ ενδιαφέρον. Έχεις αντιγ΄ραψει και την εισαγωγή της μεταφράστριας για να τη διαβάσεις; Λέει πολύ ωραία πράγματα. Οk, θα δω το e-mail σου. Για τον νέο τρόπο ανάρτησης, φαντάζομαι θα είναι για καλύτερα, οπότε δεν έχω ούτε εγώ πρόβλημα. Το πολύ-πολύ, το δοκιμάζουμε κι αν δούμε ότι προτιμούμε τον παλιό τρόπο φαντάζομαι είναι εύκολο να αλλάξει ξανά αν χρειαστεί. Τ.

Ανώνυμος είπε...

Καληνύχτα σε όλους. Τ.

ΧΑΡΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΙΣΜΕΤΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟΥ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΡΥΑ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑ .ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΙΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΙΟ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

http://www.youtube.com/watch?v=Zrl9M2QpU4U&feature=related

ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΓΩ ΜΑΛΩΣΑ ΑΝ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΜΕΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙ......................


ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΒΙΒΗ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ ΧΑΡΑ ΜΠΡΑΒΟ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΠΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

καλημερα

νυσταζω σημερα πολυ ,εχω φτειαξει διπλο καφε
να πιω
ελενη

ΒΙΒΗ είπε...

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!
ΝΑ ΝΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΑΝΗΦΟΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ
ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΣ
Η ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΑΡΑ
ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ

ΧΑΡΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΒΙΒΗ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ,ΕΛΕΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΨΕΣ ΧΘΕΣΣΣ ΚΑΙ ΝΥΣΤΑΖΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣ,ΣΑΜΟΣ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΜΑΙΡΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙ,ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ,ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

http://www.youtube.com/watch?v=39m8rHpryXo&feature=related

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ........ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΧΑΡΑ είπε...

ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ

http://www.youtube.com/watch?v=KeQMvI-NvRc&feature=related

ΧΑΡΑ είπε...

ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

http://www.youtube.com/watch?v=f7sUcWAmrTM&feature=related

ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΠΑΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑΜΙ ΓΕΡΝΩ ΔΕΝ ΣΠΑΩ...................................

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Ανώνυμος είπε...

εβλεπα ποδοσφαιρο

ελενη

ΧΑΡΑ είπε...

ΕΛΑ ΕΛΕΝΗ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ;;;;

http://www.youtube.com/watch?v=4OqvAelhjzo&NR=1

ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ .................................ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

ΧΑΡΑ είπε...

Σ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ,ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ.ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ

http://www.youtube.com/watch?v=BEtHbhLOaF0


Κουράγιο βρήκα χθές μα είναι προφανές, σκουπίδια στα σκαλιά διεύθυνση παλιά εξώπορτα κλειστή παλιοί λογαριασμοί ξερόφυλλα παντού θα μένεις κάπου αλλού... Στα κάγκελα σκουριά η ανάσα μου..

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ


http://www.youtube.com/watch?v=SJsVVRbkk1w&feature=related

Κάνε κουράγιο, καρδιά μου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ

ΒΙΒΗ είπε...

ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ... ΦΑΝΕΛΑ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ.

ΒΙΒΗ είπε...

ΧΑΡΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ;

http://www.youtube.com/watch?v=yBkhHrAJjNU


Αν δεν είχα και σένανε τι θα ήμουν στην γη
μπορεί αλητής να'μουνα , να'χα καταστραφεί .

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

ΒΙΒΗ είπε...

ΠΑΔΙΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΧΑΡΑααααααααα
ΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΠΟΥΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΑΡΑΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΧΑΡΟΥΛΙΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΦΥΓΑΜΕ

ΧΑΡΑ είπε...

ΒΙΒΗ ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΣΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΑΣ ΤΗΣ ΕΣΚΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

http://www.youtube.com/watch?v=6yFN3HSRWsg&feature=related


ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΒΙΒΗ είπε...

ΕΚ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΧΑΡΑ είπε...

Η ΕΚ ΤΗΝ ΠΛΑΚΩΣΕ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΣΚΟΠΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΣΑΙΜΠ ΠΑΣΑ

http://www.youtube.com/watch?v=vcIwF3uWDGg&feature=fvsr

ΒΟΗΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΚΟΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

χαρα είπε...

ΒΙΒΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝ ΜΕΡΑΚΛΩΣΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

http://www.youtube.com/watch?v=Mon9KhWwrVc&feature=related

αντε γεια αντε γεια αντε και καλη καρδια

ΧΑΡΑ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=b3MtyAtqnc4&feature=related

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΤΣΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΚΡΑΣΑΚΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΧΑΡΑ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=znNT6Y3X6L4&feature=related

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑ ΕΤΣΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΒΙΒΗ είπε...

ΧΑΡΑ ΟΥΖΑΚΙΑ KAI ΚΡΑΣΑΚΙΑ
ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΟΥΜΕ
ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ΄;

ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΜΕ ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΗΝΧΑΡΟΥΛΑΜΑΣΣΣΣΣΣΣΤΗΝΟΜΟΡΦΟΥΛΑΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΧΑΡΑ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=znNT6Y3X6L4&feature=related

ΒΙΒΗΗΗΗ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΣ ΒΡΕΕΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΥΖΑΚΙΑ,ΚΡΑΣΑΚΙΑ,ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΤΕΡΟΥΜΑΣΤΕ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΣΩΡΟ .ΤΩΡΑ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

ΠΑΡΕ ΒΙΒΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

http://www.youtube.com/watch?v=3g4pDTr9nJQ&feature=related

ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Γεια σασ κοριτσια!! Μολισ μπηκα σπιτι αρχισαν τα πρωινα βλεπετε !!ΒΙΒΗ μου αξιοσ αντικαταστατησ οσο μπορεισ κρατα καλα γιατι εμεισ η θα κοιμομαστε η θα ειμαστε για καφε.Φιλια καλο μεσημερι παω για μαγειρεμα αααα!!!ΣΑΜΟΣ

ΧΑΡΑ είπε...

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΣΑΜΟΣ;;;; ΕΕΕΕΕ.ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ Η ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΠΡΙΚΙΑ ΚΟΛΑΜΕΕΕΕΕΕΕ,ΒΙΒΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΙΚΑΝΟΟΟΟΟ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

http://www.youtube.com/watch?v=um6P9R45HHM&feature=related

ΒΙΒΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΒΙΒΗ είπε...

EK
ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΓΙΝΕΣ ΤΕΜΠΕΛΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΟΡΦΩΣΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΒΙΒΗ είπε...

ΧΑΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΝΑΒΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΧΑΣΟΜΕΡΩ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΒΙΒΗ είπε...

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΦΕΔΕΣ

ΒΙΒΗ είπε...

http://www.youtube.com/user/mourgidiaki

ΚΙΑΝ ΟΛΑΤΑΛΛΑΖΑ

ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ

ΒΙΒΗ είπε...

Το ξεκίνημα και η ζωή του Πρίγκιπα

Μετά από τα 9 πρώτα κεφάλαια, στα οποία η οπτική γωνία του αφηγητή είναι το τρίτο πρόσωπο, περνάει στην αφήγηση από πρώτο πρόσωπο. Τις πρώτες οκτώ μέρες που ο αφηγητής βρίσκεται στην έρημο, ο Πρίγκιπας του διηγείται αυτές τις ιστορίες.

Ο Πρίγκιπας ζητά από τον αφηγητή να του ζωγραφίσει ένα πρόβατο. Χωρίς να ξέρει πώς να το ζωγραφίσει, ο αφηγητής ζωγραφίζει ό,τι γνωρίζει, έναν βόα με έναν ελέφαντα στο στομάχι του, μια ζωγραφιά που οι αναγνώστες προηγουμένως θεώρησαν ότι ήταν καπέλο. "Όχι! όχι!", αναφωνεί ο Πρίγκιπας. "Δεν ζήτησα ένα βόα με έναν ελέφαντα μέσα του! Ζήτησα ένα πρόβατο...". Προσπαθεί κάμποσες φορές, αλλά ο Πρίγκιπας πάντα τις απορρίπτει. Τελικά σχεδιάζει ένα κουτί, μέσα στο οποίο εξηγεί ότι βρίσκεται ένα πρόβατο. Ο Πρίγκιπας που βλέπει το πρόβατο μέσα στο κουτί, όπως και τον ελέφαντα μέσα στον βόα, λέει "Αυτό είναι τέλειο!".

Αργότερα μας συστήνεται ο "πλανήτης" του Μικρού Πρίγκιπα. Ο Αστεροειδής του (πλανήτης) έχει το μέγεθος ενός σπιτιού και ονομάζεται Β612, ο οποίος έχει τρία ηφαίστεια (δύο ενεργά και ένα ανενεργό) και ένα τριαντάφυλλο ανάμεσα σε πολλά άλλα αντικείμενα. Το ίδιο το όνομα του αστεροειδή (Β612) έχει σημαντική έννοια για το βιβλίο, το οποίο σκιαγραφεί το γεγονός ότι οι ενήλικοι θα πίστευαν μόνο κάποιον επιστήμονα που ντύνεται ή συμπεριφέρεται όπως αυτοι.

ΑΔΕΡΦΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΧΑΡΑ είπε...

ΒΙΒΗ ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ,ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

http://www.youtube.com/watch?v=_9fTkkdwO0Q&feature=related%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B5

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΑΥΤΟΥΣΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ................................................ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΒΙΒΗ είπε...

Επίσκεψη στη γη

Το κεφάλαιο 16 ξεκινάει: "Έτσι ο έβδομος πλανήτης ήταν η Γη". Στη Γη, περιπλανιέται στην έρημο και συναντά ένα φίδι που λέει ότι έχει τη δύναμη να τον στείλει πίσω στον πλανήτη του. (Ένας έξυπνος τρόπος για να πει ότι μπορεί να σκοτώσει ανθρώπους, "στέλνοντας όποιον θελήσει από εκεί που ήρθε"). Ο Πρίγκιπας συναντά ένα φυτό της ερήμου που, έχοντας δει ένα καραβάνι να περνά, του λέει ότι υπάρχει μόνο μια χούφτα ανθρώπων στη γη και ότι δεν έχουν ρίζες, που αφήνει τον άνεμο να περνά γύρω τους κάνοντάς τους της ζωή δύσκολη. Ο Μικρός Πρίγκιπας σκαρφαλώνει το ψηλότερο βουνό που έχει δει ποτέ. Από την κορυφή του, ελπίζει να δει ολόκληρο τον πλανήτη και να βρει ανθρώπους, αλλά το μόνο που βλέπει είναι ένα έρημο, βραχώδες τοπίο. Όταν φωνάζει ο Πρίγκιπας, η ηχώ του απαντά και θεωρεί ότι ακούει φωνές ανθρώπων. Σκέφτεται ότι δεν υπάρχει λόγος να είναι η γη σκληρή και αιχμηρή, και το βρίσκει παράξενο οι άνθρωποι στη γη απλά να επαναλαμβάνουν ό,τι τους λέει. Ο Πρίγκιπας βλέπει μια ολόκληρη αράδα από τριαντάφυλλα, και νοιώθει στεναχωρημένος γιατί νόμιζε ότι το δικό του ήταν το μοναδικό σε ολόκληρο το σύμπαν. Αρχίζει να αισθάνεται ότι δεν είναι πια ένας ένδοξος πρίγκιπας, αφού ο πλανήτης του έχει μόνο τρία μικροσκοπικά ηφαίστεια και ένα συνηθισμένο πια τριαντάφυλλο. Ξαπλώνει στο γρασίδι και κλαίει.

Στο κεφάλαιο 21 είναι η αναφορά του συγγραφέα στον ανθρώπινο έρωτα. Ο Πρίγκιπας συναντά και εξημερώνει μία αλεπού, που του εξηγεί ότι το τριαντάφυλλό του είναι μοναδικό και ιδιαίτερο, γιατί είναι αυτό που αγαπά (και όχι τα άλλα). Ύστερα ο Πρίγκιπας συναντά έναν κλειδούχο και έναν έμπορο που δεν είναι τόσο φιλοσοφημένος και γνώριμος με τον εαυτό του όσο οι άλλοι ενήλικοι που γνώρισε νωρίτερα. Στο κεφάλαιο 24, η οπτική γωνία του αφηγητή αλλάζει πάλι από το τρίτο στο πρώτο πρόσωπο, και βρισκόμαστε στο σημείο που ο αφηγητής πεθαίνει από τη δίψα, αλλά αργότερα βρίσκουν ένα πηγάδι. Μετά από λίγη σκέψη, ο Πρίγκιπας δίνει στον αφηγητή έναν συγκινητικό αποχαιρετισμό, εξηγώντας του ότι ενώ θα φαίνεται ότι είναι νεκρός, δε θα είναι στ' αλήθεια, αλλά επειδή το σώμα του είναι βαρύ δε θα μπορέσει να τον πάρει μαζί του στον πλανήτη του. Του λέει επίσης ότι θα ήταν λάθος αν τον έβλεπε ο αφηγητής να φεύγει, γιατί θα τον έκανε να στεναχωρηθεί. Τότε ο Πρίγκιπας αφήνει το φίδι να τον δαγκώσει. Το άλλο πρωί ο αφηγητής ψάχνει τον Μικρό Πρίγκιπα, βλέπει ότι το σώμα του έχει εξαφανιστεί. Η ιστορία τελειώνει με το πορτρέτο του τοπίου που βρίσκονταν ο Μικρός Πρίγκιπας και ο αφηγητής και που το φίδι πήρε τη ζωή του Πρίγκιπα. Ο αφηγητής επίσης κάνει έκκληση, όποιος δει ένα παράξενο παιδί στην περιοχή που να αρνείται να απαντήσει σε ερωτήσεις, να απευθυνθεί αμέσως σε αυτόν. Ο Μικρός Πρίγκιπας έμεινε στη γη έναν χρόνο και ο αφηγητής τελειώνει την ιστορία έξι χρόνια μετά την επιβίωση και απόδρασή του από την έρημο

ΑΔΕΡΦΙ ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΦΙΛΙΑ

ΒΙΒΗ είπε...

ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΨΥΧΗ
http://www.youtube.com/watch?v=HjFRRcA8EbQ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΒΙΒΗ είπε...

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!
ΕΚ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EK είπε...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ
ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΜΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΔΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΖΗΛΕΨΑ!!!!Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ
ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ Σ Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΗ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
ΒΙΒΗ ΧΑΡΑ ΣΑΜΟΣ ΜΑΡΙΑ Τ ΜΑΙΡΗ ΝΑΤΑΛΙΑ Α.Ε ΖΕΤΑ ΕΛΕΝΗ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΤΑΠΛΚΚΤΙΚΕΣ
BV ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΕΚ είπε...

ΜΙΑ ΒΙΒΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΣ ΧΑΛΑΩ ΕΓΩ ΧΑΤΗΡΙ?

ΕΚ είπε...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΕΓΟΝΟΤΑ


529: Ο αυτοκράτωρ του Βυζαντίου Ιουστινιανός εκδίδει ένα θεμελιώδες νομικό σύγγραμμα, τον «Ιουστινιάνειο Κώδικα» (Corpus Juris Civilis).

1805: Πρεμιέρα της 3ης Συμφωνίας του Μπετόβεν, της επονομαζόμενης και «Ηρωικής», στο «Τεάτερ αν ντερ Βίνεν» της Βιέννης.

1885: Εκλογές στην Ελλάδα με επικράτηση του Θεόδωρου Δηλιγιάννη.

1923: Ιδρύεται το Κομμουνιστικό Κόμμα των Ηνωμένων Πολιτειών, ως μετεξέλιξη του Κόμματος Εργατών της Αμερικής.

1943: Ο ερευνητής Άλμπερτ Χόφμαν κατασκευάζει στα εργαστήρια της φαρμακευτικής εταιρίας Sandoz στην Ελβετία το πρώτο συνθετικό ναρκωτικό LSD.

1948: Ιδρύεται στο πλαίσιο του ΟΗΕ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

E.K είπε...

Ήξερες ότι...


Τα κύματα του ωκεανού μπορούν να ταξιδέψουν με την ταχύτητα ενός jet αεροσκάφους.
Η πρώτη φορά που οι άντρες και οι γυναίκες χρησιμοποίησαν ξεχωριστές τουαλέτες ήταν το 1739, σε έναν χορό στο Παρίσι.
Τα άλογα, τα κουνέλια και οι αρουραίοι δεν κάνουν εμετό.
Στα κινεζικά, υπάρχει μία λέξη για τις λέξεις «crisis» (κρίση) και «opportunity» (ευκαιρία).
Στο Βέλγιο, υπάρχει μουσείο φράουλας.
Η λέξη «Ιμαλάια» σημαίνει «το σπίτι του χιονιού».
Ένας αρουραίος μπορεί να αντέξει περισσότερο χωρίς νερό από μία καμήλα.
Τα σκυλιά Δαλματίας είναι τα μοναδικά σκυλιά που μπορεί να πάθουν ουρική αρθρίτιδα.
Κατά τη διάρκεια της επιστράτευσης στις Η.Π.Α. για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, υπήρξαν 9 καταγεγραμμένες περιπτώσεις ανδρών με 3 όρχεις.
Το σεξ μεταξύ των φιδιών διαρκεί από 6 μέχρι 12 ώρες.
Κάθε χρόνο, ο αριθμός των γεννήσεων στην Ινδία ξεπερνάει τον συνολικό πληθυσμό της Αυστραλίας.
Όσοι πάσχουν από σχιζοφρένεια δεν χασμουριούνται σχεδόν ποτέ.
Κάθε χρόνο, τα θύματα γαϊδάρων είναι περισσότερα από τα θύματα αεροπορικών δυστυχημάτων.
Ένα παιδί μέσης ηλικίας 4 ετών, κάνει γύρω στις 400 ερωτήσεις την ημέρα.
Το 90% των γυναικών που περπατούν μέσα σε ένα πολυκατάστημα, στρίβουν προς τα δεξιά. Κανείς δεν γνωρίζει, όμως, γιατί.

ΧΑΡΑ είπε...

ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ,ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ,ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΦΑΓΑΝ,ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ.

http://www.youtube.com/watch?v=FE1s4ODH_Vc&feature=related

ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΩ ΟΤΙ ΖΩ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ...........ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΧΑΡΑ είπε...

‎901 11 159 159 ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΒΟΗΘΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ.ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ 3,86Ε ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ .ΒΟΗΘΗΣΤΕ


ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Χαρα μενω και εγω στον Πειραια ,αλλα ειμαι με τη σωστη ΟΜΑΔΑ RED

Αλλα εχθες εβλεπα τις αγαπημενες μου στην ευρωπη
ΜΠΑΡΤΣΑ ΚΑΙ ΜΑΝ/ΕΡ ΓΙΟΥΝ

χαρα σημερα βαζεις και τα τραγουδια του πολυ αγαπημενου μου τραγουδιστη του Κ.ΤΟΥΡΝΑ

ελενη

Ανώνυμος είπε...

διαβασα στο site Newlt του Ευαγγελατου
οτι ο αρμοδιος υπουργος της Τουρκιας ειπε οτι θα επιδοτουν τουρκικες σειρες γιατι τους φερνουν πολυ συναλαγμα και το σαιτ αναφερει το Κισμετ,
μπορει να ειναι τυχαια η αναφορα δεν λεει για συνεχεια απλως το αναφερει σαν πετυχιμενη σειρα

ελενη

ΒΙΒΗ είπε...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΒΙΒΗ είπε...

ΕΚ ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ.

ΧΑΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

ΧΑΡΑ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ.ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ.ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΙΣΑ;;;;ΑΧΧ ΒΡΕ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΚΑΣΕΣΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΧΑΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΒΙΒΗΗΗΗ ΤΟ ΔΙΚΑΝΟΟΟΟ,Η ΣΑΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.

http://www.youtube.com/watch?v=BBc1pTwqvwo&feature=related

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣΣΣΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???????????

ΧΑΡΑ είπε...

ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;ΚΑΛΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ.ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ;;;ΕΕΕΕ.ΑΝΤΕ ΣΚΑΣΤΕ ΜΥΤΗ.ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ

http://www.youtube.com/watch?v=zUsjBlXZ10Q&feature=related

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ................ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

Ανώνυμος είπε...

καλο βραδυ

τα μαζευω και εγω σιγα-σιγα ωρα να σχολασω

ελενη

Ανώνυμος είπε...

Γειά σας καλοί μου φίλοι...Τί κάνετε??? Ολα καλά???
Μαίρη μου, θα σε πάρω αύριο να σου εξηγήσω πως να το ανοίγεις ή να δούμε αν έχει κάποιο πρόβλημα.
Βιβή μου, αν μπορείς στείλε μου τη διευθυνση με sms, όπως ακριβώς γράφεται στα αγγλικά ολόκληρη γιατί μου βγάζει delivery failure.

Αχ Ελένη μου, πράγματι πετυχημένη σειρά ήταν αλλά μας άφησε με μεγάλη πίκρα...
Yποβολέα μου τι νέα?? Σου είπε η Α. αν το έλαβε??? Δεν έχω πάρει απάντηση.

Σ. όπως είπαμε το κεφάλι ψηλά και θετικές σκέψεις....

....ΒV

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Χαρά μου... καιρό είχαμε να βρεθούμε εντός ταυτόχρονα!!! .....BV

ΧΑΡΑ είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΒ ,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ

ΧΑΡΑ είπε...

ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Kαλή ξεκούραση Ελένη....
Χαρά μου καλά είμαι, σε ευχαριστώ... Εσείς τί κάνετε??? Τα παιδάκια καλά????....BV

ΧΑΡΑ είπε...

ΕΓΩ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΤΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΩ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.

http://www.youtube.com/watch?v=BlIUu93EAsQ&feature=related

ΧΑΡΑ είπε...

ΒΒ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΕΜΕΝΑ.ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΛΑΣΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;;;

Ανώνυμος είπε...

Kαλά έκανες κοριτσάκι....Κι εγώ πάω να δω το προηγούμενο επεισόδιο Kizim Nerede... (χα χα τί να κάνουμε, αδυναμίες ειναι αυτές!!!)
Καλό βράδυ σε όλους σας....BV

Ανώνυμος είπε...

Kισμετοπαρέα γλυκιά ήρθα και εγώ αν και λίγο καθυστερημένα.Δεν φταίω όμως και να ξέρετε σας στερήθηκα από χθές και μου κακοφάνηκε πολύ...δεν το περίμενα να μου λείψετε έτσι...Χαρούλα μετά από τους "ψύλλους"που έγραψα χθές είχα πρόβλημα με το Ιντερνετ και μόλις τώρα έφτιαξε.Μου φαίνεται δεν θα ξανααναφέρω τους Τρελοπασσαζάντε όποτε τους πω το έχω παρατηρήσει αυτά παθαίνω.....Είναι εφτάψυχοι..Πρέπει να πάρουμε δραστικά μέτρα αμέσως,σκέψου και πες.Ελενίτσα μας εμείς είμαστε Παναθηναικοί και οι άνδρες μας Ολυμπιακοί.Μας αρέσει που γράφεις κάτι περισσότερο...και να προσέχεις τους καφέδες,με μέτρο...Ελενίτσα μας.Χαρά,Βιβή,Ε.Κ είσαστε άνευ συναγωνισμού στην πρωινή ζώνη...μετά από εσάς το χάος...χαχαχα!!!Β.V γλυκιά σε ευχαριστώ για το emeil πολύ και η Ελένη από Βόλο μου είπε ΟΚ..Κοριτσάκι μου καλό Τ τώρα διάβασα το χθεσινό σου απόσπασμα και μου φαίνεται "αρχίζουν τα δύσκολα από εδώ και εμπρός"Να προσέχεις και να μην παραμελείς τον εαυτό σου.Μην παρακουράζεσαι καιεσύ.Καλή μας Σ να ξέρεις πως νοερά σε στηρίζουμε και σου ευχόμαστε σύντομα να ξεπεραστεί το πρόβλημά σου.Ναταλάκι,Ζετάκι,Μαίρη,Μαράκι,Τάκη,Ανδρέα,Σ.Α,εύχομαι να είστε όλοι καλά...ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

ΧΑΡΑ είπε...

ΕΓΩ ΒΙΒΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΧΩ ΧΑΣΕΙ.ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ;;;ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ Η ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΛΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Tι να κάνεις Χαρά μου παιδιά είναι, το μυαλό τους στο παιχνίδι και στην σκανδαλιά.....
Καλύτερα πάμε ευτυχώς, αλλά τα προβλήματα πάνε αλυσίδα...αν αρχίσει ένα βγαίνουν όλα...τι να πω, είναι τόσα πολλά αυτή την εποχή...που λέω ότι θα μου στρίψει, αλλά έτσι είναι τί να κάνουμε....Ολοι κάτι έχουμε και τρέχουμε. Να κάνουμε υπομονή, γιατί αλλιώς δεν βγαίνει το πράγμα...(τα λέω για να τα ακούω κι εγώ).. σε φιλώ, καλό βράδυ....BV

ΧΑΡΑ είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΒ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΜΟΥ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΒΙΒΗ;;;ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ .ΣΑΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ;;;ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΠΑΝΑ;;;ΕΕΕΕ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΑΣΑΖΑΝΤΕΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ.ΕΕΕ ΜΑ ΠΙΑ

ΧΑΡΑ είπε...

ΒΒ ΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΩΣΤΕ.ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ

ΣΑΜΟΣ ΣΟΒΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΑΘΕΣ;;;;ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;ΘΑ ΘΕΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ Χαρά μου δεν τα βλέπω Σάββατο, αλλά όποτε προλαβαίνω στο youtube. To σκάει, την πιάνουν (άλλοι μάλλον), ζητάνε λύτρα, γίνεται χαμός γιατί χάνονται τα χρήματα, δείχνουν στο Internet οτι τη σκοτώνουν αφού απέτυχε η ανταλλαγή, αλλά η εικόνα κόβεται στο κρίσιμο σημείο, ο πατέρας της πάει να αυτοκτονησει γιατί θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο, δείχνει ότι έδειρε τον συνεργάτη του που θωρηθηκε ο κύριος υποπτος και ότι πήγε να τον στραγγαλίσει, αλλά όλα κοβονται στο κρίσιμο σημείο, καταλαβαίνεις. Βασικά ένας χαμός και είναι όλοι υποπτοι...δεν σου λέω άλλα για να κάτσεις να το δεις....
Πάω τώρα να το δω...θα τα πούμε αύριο..BV

ΧΑΡΑ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=xjsiGWRH6lc&NR=1

ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΦΙΛΙ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΘΑΥΜΑΤΑ,ΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ

ΧΑΡΑ είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΒ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Xαρούλα από μικρά αυτή είναι η ομάδα μας.Και με τα παιδιά έχουμε καταφέρει ένα και ένα...Για καφέ γλυκία μου Χαρά-λη ποιός άλλος γυρίζει συνέχεια έξω ο γραμματέας.Τώρα οσο αφορά στον αγωνα ΠΑΝΑΘ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠ καταλαβαίνεις πως ΝΤΕΡΜΠΙ είναι και στο σπίτι.Χαροπουαρό συμμάζεψε τον γραμματέα γιατί μας τη βγάζει καθαρή τώρα τελευταία.Β.V μου η Α... αύριο θα σου απαντήσει γιατί τρέχει και δεν την φτάνουνε και αυτή,όπως εσύ.ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

ΧΑΡΑ είπε...

ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΕΕΕ.Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΡΤΙΖΕΙ;;;ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΝΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.ΒΙΒΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΡΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ.ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ
ΣΑΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΜΙΣΗ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΙ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ

ΧΑΡΑ είπε...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Τ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Xαρά,Ελενίτσα,Β.V,και σε όλη την Κισμετοπαρέα μια γλυκιά Καληνύχτα να έχουμε όλοι και μια ζεστή Καλημέρα στους πρωινούς..!!!!Μικρό μου κοριτσάκι Τ θα μπω μετά ,πριν πάω για ύπνο για να διαβάσω τη συνέχεια.Καταλαβαίνεις πως έχω αγωνία για τις εξελίξεις....ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας, παιδιά. Δεν μπόρεσα να γράψω νωρίτερα. Τ.

Ανώνυμος είπε...

Την επόμενη, ο Ντεβντάς μίλησε για λίγο με τον πατέρα του.
................................................
................................................
Την ίδια μέρα ο Ντεβντάς μάζεψε τα πράγματά του κι έφυγε για την Καλκούτα.
Όταν το έμαθε αυτό η Παρβάτι, ένα χαμόγελο πέτρωσε στο ήδη κέρινο πρόσωπό της. Δεν είπε λέξη. Κανείς δεν τους είχε δει το προηγούμενο βράδυ κι εκείνη δεν το είχε πει σε κανέναν. Όμως, η Μανοράμα ήρθε και τη ρώτησε: "Παρό, άκουσα καλά ότι ο Ντεβντάς έφυγε;"
"Ναι".
"Λοιπόν, τι θα κάνει σχετικά με σένα;"
Η Παρβάτι δε γνώριζε ούτε η ίδια την απάντηση. Δε σκεφτόταν τίποτα άλλο τις τελευταίες μέρες. Απλούστατα δεν ήξερε αν έπρεπε να ελπίζει ή όχι. Είναι αλήθεια ότι, κάτω από τέτοιες συνθήκες, όταν σχοινοβατούμε ανάμεσα στην ελπίδα και το φόβο και νιώθουμε τόσο χαμένοι και μπερδεμένοι, έχουμε την τάση να γέρνουμε περισσότερο προς την ελπίδα. Θέλοντας και μη, αντιμετωπίζουμε τα πράγματα θετικά και στα μάτια μας κατοικεί η προσμονή. Η Παρβάτι ήλπιζε ότι το προηγούμενο βράδυ δε θα ήταν μάταιο. Αν τυχόν συνέβαινε αυτό, δεν είχε ιδέα τι θα έκανε. Γι' αυτό σκέφτηκε ότι ο Ντεβ-ντα θα γύριζε, θα τη φώναζε και θα της έλεγε: "Πρό, μέχρι την τελευταία ανάσα μου, δεν μπορώ να σε δω να παντρεύεσαι κάποιον άλλο".
Λίγες μέρες αργότερα, η Παρβάτι έλαβε το ακόλουθο γράμμα:

Παρβάτι,
Σε σκεφτόμουν συνέχεια τις δυο τελευταίες μέρες. Ούτε ο πατέρας ούτε η μητέρα θέλουν να παντρευτούμε. Αν θέλω να σε κάνω ευτυχισμένη, θα πρέπει να τους πληγώσω παραπάνω απ' όσο αντέχω. Άλλωστε, πώς θα το κάναμε αυτό ενάντια στη θέλησή τους; Δεν ξέρω πότε θα σου ξαναγράψω. Γι' αυτό, πρέπει να σ' τα εξηγήσω όλα σ' αυτό το γράμμα. Η οικογένειά σου, όπως ξέρεις, δεν έχει ανώτερη καταγωγή. Η μητέρα αρνείται να συγγενέψει με μια οικογένεια εμπόρων και πιστεύει ότι το να συγγενέψει κανείς με τους γείτονές του είναι ανάρμοστο. Όσο για τον πατέρα... τέλος πάντων, αυτά τα ξέρεις.
Εκείνο το βράδυ μού προκαλεί μεγάλο πόνο - ξέρω τι πρέπει να συμβαίνει μέσα σε μια ψυχή σαν τη δική σου για να κάνει κάτι τόσο παράτολμο.
Και κάτι άλλο: δεν είχα νιώσει ποτέ ότι σε αγαπώ πάρα πολύ - ακόμα και τώρα, δε θλίβομαι πολύ για σένα. Απλώς νιώθω άσχημα επειδή θα υποφέρεις εξαιτίας μου. Προσπάθησε να με ξεχάσεις... Προσεύχομαι να τα καταφέρεις.

Ντεβντάς

Τ.

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι τη στιγμή που ο Ντεβντάς έριξε το γράμμα στο ταχυδρομικό κουτί, ήταν σίγουρος για την απόφασή του. Όταν, όμως, αυτό εγκατέλειπε τα χέρια του, άρχισε να νιώθει κάτι τελείως διαφορετικό. Μόλις το βέλος έφυγε από το τόξο, έμεινε να το κοιτάζει με μεγάλη αγωνία. Ένας ανεξήγητος φόβος είχε αρχίσει να περισφίγγει την καρδιά του αργά και σταθερά.
Σκέφτηκε πώς θα τη σαΐτευε αυτό το βέλος. Θα την πλήγωνε πολύ; Θα επιζούσε; Γυρνώντας από το ταχυδρομείο σκεφτόταν μόνο το πώς είχε ακουμπήσει το κεφάλι της στα πόδια του και έκλαιγε όλη νύχτα. Είχε πάρει τη σωστή απόφαση; Βασανιζόταν που οι γονείς του δεν την ήθελαν, αφού δεν έφταιγε αυτή για την καταγωγή της. Μεγαλώνοντας, και σωρεύοντας εμπειρίες από την παραμονή του στην Καλκούτα, ο Ντεβντάς είχε καταλήξει πως ήταν λάθος να καταστρέφεις τη ζωή ενός ανθρώπου για να διατηρήσεις μια θέση που, ούτως ή άλλως, ήταν αποτέλεσμα μιας κοντόθωρης νοοτροπίας. Αν η Παρό έδινε τέλος στη ζωή της, αν έτρεχε στο ποτάμι με αυτό το σκοπό, δε θα ήταν αυτό κάρφος στη συνείδηση του Ντεβντάς για όλη του τη ζωή;

Τ.

Ανώνυμος είπε...

Γύρισε στο δωμάτιό του· μοιραζόταν ένα χώρο. Είχε φύγει από το σπίτι του θείου του πριν από λίγο καιρό - δεν του πήγαινε καθόλου. Στο διπλανό δωμάτιο ζούσε τα τελευταία εννιά χρόνια ένας νέος που λεγόταν Τσουνιλάλ. Η παρατεταμένη παραμονή του στην Καλκούτα είχε ως σκοπό να περάσει τις εξετάσεις για το πτυχίο του. Δεν τα είχε καταφέρει μέχρι στιγμής, γι' αυτό ζούσε εκεί. Ο Τσουνιλάλ είχε βγει· θα επέστρεφε τα χαράματα. Δεν ήταν κανείς άλλος στο σπίτι..............................
...............................................
...............................................
"Σου βρίσκεται καθόλου καπνός;"
"Ναι". Ο Ντεβντάς άνοιξε την πόρτα. Ο Τσουνιλάλ άρχισε να γεμίζει το χούκα του λέγοντας: "Γιατί είσαι ακόμα ξύπνιος;"
"Εσύ μπορείς και κοιμάσαι κάθε βράδυ;"
"Εσύ δεν μπορείς;" Ο Τσουνιλάλ είχε κάπως σαρκαστικό ύφος. "Κι εγώ που νόμιζα πως τα καλά παιδιά σαν εσένα δεν ξέρουν τι πάει να πει μεσάνυχτα. Άλλο πάλι και τούτο".
Ο Ντεβντάς δε μίλησε. Ο Τσουνιλάλ κάπνισε το χούκα του ήρεμος και ύστερα είπε: "Ντεβντάς, από τότε που γύρισες απ' το σπίτι δε φαίνεσαι πολύ καλά. Δείχνεις πολύ στενοχωρημένος".
Ο Ντεβντάς ήταν λίγο αφηρημένος. Δεν απάντησε.
"Δεν είσαι ευτυχισμένος, έτσι δεν είναι;"
Ξαφνικά ο Ντεβντάς ανακάθισε στο κρεβάτι του. Κοίταξε με αγωνία τον Τσουνιλάλ και τον ρώτησε: "Για πες μου, Τσούνι, εσύ δε στενοχωριέσαι ποτέ;"
Ο Τσουνιλάλ γέλασε. "Ποτέ".
"Ποτέ σου δε στενοχωρήθηκες σ' όλη σου τη ζωή;"
"Γιατί ρωτάς;"
"Απλώς θέλω να ξέρω".
"Ας τ' αφήσουμε αυτό γι' άλλη μέρα".
Ο Ντεβντάς ρώτησε: "Τσούνι, πού περνάς τα βράδια σου;"
Ο Τσουνιλάλ χαμογέλασε ελαφρά. "Δεν ξέρεις;"
"Ξέρω, αλλά όχι ακριβώς".
Το πρόσωπο του Τσουνιλάλ έλαμψε από ενθουσιασμό. Με τα χρόνια είχε χάσει ακόμα και την ικανότητα να σκεφτεί ότι τέτοιες συζητήσεις, αν μη τι άλλο, μπορεί να ενείχαν το στοιχείο της ντροπής. Έκλεισε τα μάτια εκστατικός και είπε: "Ντεβντάς, αν πραγματικά θέλεις να μάθεις, πρέπει να δεις μόνος σου. Θες να 'ρθεις μαζί μου άυριο;"
Ο Ντεβντάς το σκέφτηκε. "Έχω ακούσει ότι εκεί που πας το κέφι δίνει και παίρνει· ποτέ δε νιώθεις δυστυχισμένος εκεί μέσα. Είναι αλήθεια;"
"Απολύτως. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια".
"Αν είναι έτσι, τότε, σε παρακαλώ, πήγαινέ με εκεί - θα έρθω μαζί σου".

Τ.

Ανώνυμος είπε...

Την επομένη, ο Τσουνιλάλ μπήκε στο δωμάτιο του Ντεβντάς λίγο πριν σουρουπώσει και τον βρήκε να φτιάχνει τη βαλίτσα του πυρετωδώς. Ξαφνιασμένος, ο Τσουνιλάλ τον ρώτησε: "Έι, τι θα γίνει;"
Ο Ντεβντάς τού απάντησε χωρίς να γυρίσει να τον κοιτάξει: "Έρχομαι".
"Και τι είν' όλα αυτά τότε;"
"Ετοιμάζομαι".
Ο Τσουνιλάλ γέλασε και σκέφτηκε: "Μωρέ μπράβο".
"Θα πάρεις μαζί κι όλα σου τα υπάρχοντα;" ρώτησε.
"Και πού να τ' αφήσω όλ' αυτά;"
Ο Τσουνιλάλ σάστισε. "Εγώ πού τ' αφήνω τα πράγματά μου; Εδώ, στο δωμάτιό μου".
Ο Ντεβντάς φάνηκε σαν να ξυπνάει μέσα από όνειρο. Τον κοίταξε ντροπιασμένος και είπε: "Α, όχι· Τσούνι, φεύγω σήμερα για το σπίτι μου".
"Τι πράγμα; Και πότε θα γυρίσεις;"
Ο Ντεβντάς κούνησε το κεφάλι. "Δε θα ξαναγυρίσω".
Ο Τσουνιλάλ τον κοίταξε κατάπληκτος. Ο Ντεβντάς συνέχισε: "Πάρε αυτά τα λεφτά· πλήρωσε όλα μου τα χρέη. Αν περισσέψει τίποτα, δώσ' τα στις υπηρέτριες και τους υπηρέτες του σπιτιού. Δε θα ξαναγυρίσω ποτέ στην Καλκούτα".
Και ψέλλισε στον εαυτό του: "Έχασα πολλά, πάρα πολλά, ερχόμενος στην Καλκούτα".
Εκείνη τη μέρα μπορούσε να δει μέσα από την ομίχλη που είχε σκεπάσει τα μάτια του της νιότης τη βιάση. Έπιασε τον εαυτό του να αναπολεί τα παιδικά του χρόνια - εκείνες οι μισοξεχασμένες, συχνά περιφρονημένες, μέρες στο χωριό ξαφνικά του φαίνονταν πιο πολύτιμες, πιο αγαπητές από όλη την κομψεπίκομψη επιτήδευση της Καλκούτας. Κοίταξε τον Τσουνιλάλ και είπε:"
"Τσούνι, η μόρφωση, η μάθηση, η γνώση, η επιτυχία - το μόνο που σου δίνουν είναι ένα πλαστό συναίσθημα ευτυχίας· όπως κι αν το δεις, έχουν μοναδικό σκοπό να καπηλεύονται την ευτυχία σου..."
Ο Τσουνιλάλ τον διέκοψε και αναφώνησε: "Ώστε θα σταματήσεις τις σπουδές σου;"
"Ναι. Έχασα πολλά εξαιτίας των σπουδών μου. Αν γνώριζα εκ των προτέρων ότι θα έφτανα μόνο μέχρι εδώ με τις σπουδές μου, δε θα είχα έρθει ποτέ στην Καλκούτα".
"Μα, τι σου συμβαίνει;"
Ο Ντεβντάς το σκέφτηκε λίγο. Ύστερα είπε: "Θα σ' τα πω όλα, αν ποτέ ξανασυναντηθούμε".
Πλησίαζε εννιά το βράδυ. Όλοι, συμπεριλαμβανομένου του Τσουνιλάλ, κοίταζαν ενεοί τον Ντεβντάς καθώς φόρτωνε όλα του τα υπάρχοντα στην άμαξα και έφευγε για πάντα. Μόλις έφυγε, ο Τσουνιλάλ ξαναμπήκε μέσα και είπε θυμωμένα:
"Ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις μ' αυτούς τους ανώριμους!"

Τ.

ΧΑΡΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΖΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

http://www.youtube.com/watch?v=si3gycPVVNc

ΜΠΡΟΣ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΜΕ Η ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΒΙΒΗ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΝΜΟΡΦΗ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΜΕΡΑ.
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ο ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΟΜΟΡΦΗΝΗ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΦΙΛΙΑ

maria -elenh είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗ ΚΙΣΜΕΤΟΠΑΡΕΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΜΕΡΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ
ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΟΟΟΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑΑΑ

ΧΑΡΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΒΙΒΗ,ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΑΑΑΑ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

http://www.youtube.com/watch?v=WcM2vLrYPWA&feature=related

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΒΙΒΗ είπε...

ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΧΑΡΑ!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΒΙΒΗ είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΦΥΓΑΜΕ ΜΕ ΤΡΕΛΑ!!!!!ΜΕ ΟΜΠΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!

ΒΙΒΗ είπε...

ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ;
NA TOY ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΗΜΕΡAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΣΕ ΦΙΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

maria -elenh είπε...

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ
Η ΑΝΟΙΞΗ ΕΧΕΙ ΜΥΡΙΣΕΙ
ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ

ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ
ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ
ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ

Η ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ
ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΗ
ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΓΑΛΑΖΙΟΣ
ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ

ΝΙΩΘΩ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ
ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΧΑΡΑ είπε...

ΒΙΒΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΙΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΨΗΣΕΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΦΑΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
ΣΑΜΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΧΑΡΑ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΕΛΕΝΗ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΛΑ ΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

http://www.youtube.com/watch?v=JOpL4nW9aUw&feature=related

ΧΙΛΙΑ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΕ ΠΙΞΙΔΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ......ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΟΝΤΑ.....

ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΒΙΒΗ είπε...

ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΗΛΙΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ
ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΕΛΑ Ι¨ΔΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ
ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ!!!

ΧΑΡΑ είπε...

ΜΑΡΙΑ ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΞΩΣΤΡΑΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

http://www.youtube.com/watch?v=wnhLEVp6jOo&feature=related

ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΕΣ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.......

ΕΚ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑΑΑΑΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ.ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΕΣ ΤΗΝ ΚΙ ΑΣ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ
Η ΑΝΟΙΞΗ ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

ΧΑΡΑ είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΚ ΒΟΗΘΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΔΕΝ ΣΕ ΧΟΡΤΑΣΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΕΛΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ,ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΑΡΟΟΟΟ ΠΟΥ ΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΟΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ


ΒΟΗΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΕΧΕΙΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

http://www.youtube.com/watch?v=BI0gVih4vrc


ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

maria -elenh είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕΙΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

E.K είπε...

ΒΙΒΗ ΧΑΡΑ ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟΣΗ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ
ΣΤΕΛΝΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑ Σ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

E.K είπε...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΕΓΟΝΟΤΑ


1820: Ένας αγρότης στη Μήλο, σκάβοντας στο κτήμα του, ανακαλύπτει ένα αρχαίο γυναικείο άγαλμα. Είναι η πασίγνωστη σήμερα Αφροδίτη της Μήλου.

1904: Η Βρετανία και η Γαλλία υπογράφουν μία ιστορική συμφωνία, την οποία ονομάζουν «Εγκάρδια Συμφωνία» και διευθετούν όλες τις διαφορές τους.

1950: Ξεκινά το πρώτο πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

1989: Το ΚΚΕ, η Ελληνική Αριστερά, η ΕΔΑ και ανεξάρτητοι αριστεροί συγκροτούν το Συνασπισμό της Αριστεράς και της Προόδου. Πρόεδρος ορίζεται ο Χαρίλαος Φλωράκης και γραμματέας ο Λεωνίδας Κύρκος.

1990: Η Νέα Δημοκρατία αναδεικνύεται πρώτο κόμμα, με ποσοστό 46,8% και 150 έδρες, στις τρίτες βουλευτικές εκλογές που έγιναν μέσα σ' ένα χρόνο. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 38,6% και ο Συνασπισμός με 10,2%.

1996: H κυβέρνηση της Νέας Γιουγκοσλαβίας (Σερβία και Μαυροβούνιο) αναγνωρίζει την ΠΓΔΜ με το όνομα Μακεδονία.

ΧΑΡΑ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=hYaczi8tNKY&feature=related

ΕΛΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ,ΕΛΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ.............. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ Σ ΜΕ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

E.K είπε...

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑ Τ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΝ
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ Τ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ,ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.

ΧΑΡΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

http://www.youtube.com/watch?v=N56Hx1EnrCY&feature=related

Κάποιος πετάει και προσγειώνεται, κάποιος γελάει και απογειώνεται

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣΣΣΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

καλημερα
αργοπορημενη σημερα , αλλα απο το πρωι τρεχω

ελενη

E.K είπε...

Ήξερες ότι...


Τα αναπαραγωγικά όργανα του σαλιγκαριού βρίσκονται στο κεφάλι του.
Μόνο το 4% των βρεφών γεννήθηκε τη μέρα που είχε προσδιορίσει ο γυναικολόγος.
Οι μοναδικές άγριες καμήλες σε όλο τον κόσμο βρίσκονται στην Αυστραλία.
Τα κάσιους ανήκουν στην οικογένεια των δηλητηριωδών κισσών.
Ο μεγαλύτερος διανομέας παιχνιδιών στον κόσμο είναι τα McDonalds.
Στην Κίνα, η νύφη ντύνεται στα κόκκινα.
Κάθε χρόνο, ο ήλιος χάνει 360 εκατομμύρια τόνους.
Οι αρχές της Ζάμπιας δεν επιτρέπουν στους τουρίστες να φωτογραφίζουν τους Πυγμαίους.
Το 70% όλων των ζωντανών οργανισμών στη γη είναι βακτήρια.
Η εθνική ορχήστρα του Μονακό είναι μεγαλύτερη σε αριθμό από το στρατό του.
Η λέξη «War» (πόλεμος) στα σανσκριτικά σημαίνει «Επιθυμία για περισσότερες αγελάδες».
Στους ωκεανούς υπάρχει 200 φορές περισσότερος χρυσός, απ' αυτόν που έχει εξορυχτεί μέχρι στιγμής στο χερσαίο έδαφος.
Ο μαϊντανός είναι το βότανο που χρησιμοποιείται περισσότερο σε όλο τον κόσμο.
Οι αγελάδες βγάζουν περισσότερο γάλα όταν ακούνε μουσική.
Τα φιστίκια είναι ένα από τα συστατικά του δυναμίτη.

ΒΙΒΗ είπε...

ΜΑΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΡΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΟΠΙΤΙΣΑ ΕΛΕΝΗΗΗΗΗΗΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑ,ΜΗΝ ΜΑΣΑΣΣΣΣ,ΗΡΘΕ Η ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑ.

http://www.youtube.com/watch?v=a_mKBheXC3g&feature=related

Σ΄ακολουθώ μα πριν χαθώ θέλω να ζήσω όσα ζεις σκιές μετρώ κι όλο απορώ εκεί που ταξιδεύεις τώρα αν θα με δεις Το σ΄αγαπώ που περιμένω είναι δίπλα σου κρυμμένο και ίσως να το βρω εγώ εδώ αν ξαναρθείς Το σ΄αγαπώ που περίμενω.........


ΕΛΕΝΗ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΣΕ ΦΟΡΜΑΑΑΑΑ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΣΣΑ ΕΛΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

ΒΙΒΗ είπε...

ΕΚ
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!!!

maria -elenh είπε...

ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΖΩΗ
ΧΑΡΑ,ΕΛΠΙΔΑ,ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΘΑ ΣΕ ΓΕΜΙΣΕΙ
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑ ΦΥΛΑΚΤΟ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΗ Σ

ΧΑΡΑ είπε...

ΕΚ ΒΟΗΘΕΕΕΕΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΤΙΖΩ ΜΟΥΣΙΚΗ ΝΑ ΔΩ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

http://www.youtube.com/watch?v=m0sUdD997sM&feature=related

ΛΑΘΟΣ ...ΣΩΣΤΟ... ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ...

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΜΑΚΡΥΑ ΣΟΥ...


ΣΑΣ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλη την υπέροχη παρέα....Ανοιξη σήμερα επιτέλους....ελπίζω να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα....σας χαιρετώ βιαστικά γιατί τρέχω και δεν φτάνω....θα τα πούμε το βραδάκι....BV

ΧΑΡΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΒ ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

http://www.youtube.com/watch?v=5ppqVDcRFjM&feature=related

ΕΛΑ ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΕΛΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΜΑΞΙ.......................ΦΥΓΑΜΕ ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΧΑΡΑ είπε...

ΜΑΡΙΑ ΣΕΙΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ

http://www.youtube.com/watch?v=t6BtBcbombI&feature=related

ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΣΥ ΣΤΟ....................

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΧΑΡΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΣΑΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΒΡΕΕΕΕΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ

http://www.youtube.com/watch?v=H9yhGJ-oKfc&feature=related

ΤΙ...............ΑΛΛΟΥ ΚΟΙΤΑΣ ΣΑΜΟΣΣΣΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗΗΗΗ,ΠΕΡΙΜΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

maria -elenh είπε...

http://youtu.be/aNs8xSuSK6E

ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΠΟΛΥΟΜΑΙ ΑΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣ

ΧΑΡΑ είπε...

ΣΕΙΡΑ ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΔΩ ΕΓΩ ΡΙΧΝΩ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣΣΣΣΣ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑΤΟ ΚΑΨΙΜΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΣΟΥ ΕΚΕΙ........................

http://www.youtube.com/watch?v=blwd1XnQOog&feature=related

ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΑΨΙΜΙ................

ΧΑΡΑ είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΜΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.ΠΑΡΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ .ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ......

http://www.youtube.com/watch?v=XXm6s05ry48&feature=related

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

E.K είπε...

«Η ελπίδα ατέλειωτα ανθίζει στο ανθρώπινο στήθος.»
Αλεξάντερ Πόουπ
«Η ελπίδα η μόνη ευνοϊκή θεότητα που έμεινε ανάμεσα στους ανθρώπους. Οι άλλες μας έχουν εγκαταλείψει κι ανέβηκαν στον Όλυμπο... Μα ο άνθρωπος, όσο βλέπει το φως του ήλιου, χαίρεται τα αγαθά της ελπίδας.»
Θέογνις ο Μεγαρεύς
Πίνδαρος
«Όσο υπάρχει ζωή, υπάρχει κι ελπίδα.»
Φράνσις Σκοτ Κι
«Πάνω στην ελπίδα πρέπει οι σώφρονες να στηρίζουν τη ζωή τους.»
Ευριπίδης

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ Σ

maria -elenh είπε...

ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΑΣΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣΣ

ΧΑΡΑ είπε...

ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΡΘΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑΑΑΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΧΑΡΑ είπε...

ΣΕΙΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΙΓΑ ΣΕ ΤΑΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣ

maria -elenh είπε...

ΦΕΥΓΩ ΚΙΣΜΕΤΟΠΑΡΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕΕΕΕΕ ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣ
ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΒΙΒΗ είπε...

Το έτος 626, και ενώ ο Αυτοκράτορας Ηράκλειος ηγούνταν εκστρατείας του βυζαντινού στρατού κατά των Περσών, η Κωνσταντινούπολη πολιορκήθηκε αιφνιδίως από τους Αβάρους[3]. Γνωρίζοντας την απουσία του στρατού, οι Άβαροι απέρριψαν κάθε πρόταση εκεχειρίας και την 6η Αυγούστου κατέλαβαν την Παναγία των Βλαχερνών. Σε συνεργασία με τους Πέρσες, τη νύχτα της 7ης προς 8η Αυγούστου, ετοιμάζονταν για την τελική επίθεση, ενώ ο Πατριάρχης Σέργιος περιέτρεχε τα τείχη της Πόλης με την εικόνα της Παναγίας της Βλαχερνίτισσας και ενεθάρρυνε το λαό στην αντίσταση. Τη νύχτα εκείνη, φοβερός ανεμοστρόβιλος, που αποδόθηκε σε θεϊκή αρωγή, δημιούργησε τρικυμία και κατέστρεψε τον εχθρικό στόλο, ενώ αντεπίθεση των αμυνομένων προξένησε τεράστιες απώλειες στους Αβάρους και τους Πέρσες, οι οποίοι αναγκάστηκαν να λύσουν την πολιορκία και να αποχωρήσουν άπρακτοι.

«Τῇ ὑπερμάχῳ στρατηγῷ τὰ νικητήρια,
ὡς λυτρωθεῖσα τῶν δεινῶν εὐχαριστήρια,
ἀναγράφω σοι ἡ Πόλις σου Θεοτόκε.
Ἀλλ' ὡς ἔχουσα τὸ κράτος ἀπροσμάχητον,
ἐκ παντοίων με κινδύνων ἐλευθέρωσον,
ἵνα κράζω σοι· Χαῖρε, Νύμφη ἀνύμφευτε».

Την 8η Αυγούστου, η Πόλη είχε σωθεί από τη μεγαλύτερη ως τότε απειλή της ιστορίας της. Ο λαός, θέλοντας να πανηγυρίσει τη σωτηρία του, την οποία απέδιδε σε συνδρομή της Θεοτόκου, συγκεντρώθηκε στο Ναό της Παναγίας των Βλαχερνών. Τότε, κατά την παράδοση, όρθιο το πλήθος έψαλε τον από τότε λεγόμενο «Ακάθιστο Ύμνο» στην Παναγία, αποδίδοντας τα «νικητήρια» και την ευγνωμοσύνη του «τῇ ὑπερμάχῳ στρατηγῷ».

Κατά την επικρατέστερη άποψη, δεν ήταν δυνατό να συνετέθη ο ύμνος σε μία νύκτα. Άρα, μάλλον είχε συντεθεί νωρίτερα και μάλιστα θεωρείται ότι ψαλλόταν στο συγκεκριμένο ναό στην αγρυπνία της 15ης Αυγούστου κάθε έτους. Απλώς, εκείνη την ημέρα ο ύμνος εψάλη «ὀρθοστάδην», ενώ αντικαταστάθηκε το ως τότε προοίμιο («Τὸ προσταχθὲν μυστικῶς λαβὼν ἐν γνώσει») με το ως σήμερα χρησιμοποιούμενο «Τῇ ὑπερμάχῳ στρατηγῷ τὰ νικητήρια», το οποίο έδωσε τον δοξολογικό και εγκωμιαστικό τόνο στον ως τότε διηγηματικό και δογματικό ύμνο.

Σύμφωνα όμως με άλλες ιστορικές πηγές, ο Ακάθιστος Ύμνος συνδέεται και με άλλα παρόμοια γεγονότα, όπως τις πολιορκίες και την σωτηρία της Κωνσταντινούπολης επί των Αυτοκρατόρων Κωνσταντίνου του Πωγωνάτου (673), Λέοντος του Ισαύρου (717-718) και Μιχαήλ Γ΄ (860). Δεδομένων των τότε ιστορικών συνθηκών (εικονομαχική έριδα, κλπ.), δε θεωρείται απίθανο η Παράδοση να έχει αλλοιώσει την ιστορική πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να καθίσταται πολύ δύσκολο να λεχθεί μετά βεβαιότητος ποιο ήταν το ιστορικό περιβάλλον της δημιουργίας του Ύμνου.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΕΡΕΤΙΣΜΟΙ ΜΑΖΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΒΙΒΗ είπε...

ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ Σ
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ)

Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

ΒΙΒΗ είπε...

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ


ΓΕΙΑ ΣΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΒΙΒΗ είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΗΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑΣΣΣΣ

ΧΑΡΑ είπε...

ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΕΡΓΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ.ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΣΑΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

http://www.youtube.com/watch?v=qhRJCxRXm6U&feature=related

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΧΑΡΑ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=gEA39sgyEdw&feature=player_embedded#at=144

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Χαρούλα να πας στο Καλό...να περάσεις Καλά, να φορτώσεις τις μπαταρίες γιατί το χρειάζεσαι και το έχεις ανάγκη...Σε θέλουμε πάντα δυναμική...γιατί στο έχουμε πεί, έτσι βοηθάς και εμας πάντα.ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Mια μεγάλη-μεγάλη Καλησπέρα στην πιο όμορφη Κισμετοπαρέα....Χαρά,Ε.Κ,Βιβή,Μαράκι,B.V,Ελενίτσα,Τ και σήμερα ήσασταν όλες υπέροχες!!!!!Φιλεναδίτσα Σ εύχομαι ολόψυχα σε εσένα και σε όσους άλλους αντιμετωπίζουν προβλήματα Υγείας αυτές οι Άγιες Μέρες που έρχονται να τους παρηγορήσουν, και να τους βοηθήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματά τους.Λιγότερος πόνος και θλίψη...περισσότερα χαμόγελα όμως.Μετά τα Άγια Πάθη έρχεται η Ανάσταση...Ελπίζω και εύχομαι η Ανάσταση που θα έρθει να βρεί, να μπει,να αγγίξει,να χαιδέψει,να ζεστάνει και να αγκαλιάσει τις Καρδιές και τις Ψυχές όλων μας..... ήτε έχουμε σοβαρότερα προβλήματα ήτε όχι.Εν ολίγοις κάποιοι να κάνουν πραγματική " Ανάσταση ".ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας, παιδιά. Υποβολέα, συμφωνώ με το τελευταίο σχόλιό σου και αν μπορούσα θα έκανα like που έλεγε και η Ε.Κ. Μακάρι να είναι μια πραγματική Ανάσταση αυτή που θα 'ρθει. Σ, κι εγώ σου εύχομαι μέαα απ' την καρδιά μου καλή δύναμη για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα. Δεν μπόρεσα να γράψω νωρίτερα κι επειδή είναι ήδη πολύ αργά και είμαι ήδη αρκετά νυσταγμένη, θα σας γράψω ένα μικρό μόνο απόσπασμα, πολύ ωραίο όμως κατά τη γνώμη μου. Είναι από τα αποσπάσματα που δε συνεχίζουν την εξιστόρηση, αλλά περιγράφουν πώς σκέφτεται ή δρα κάποιος. Τ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι συνήθεια των σοφών και συνετών να μην εκφέρουν γνώμη εσπευσμένα για οτιδήποτε και να μην εξάγουν βιαστικά συμπεράσματα χωρίς να εξετάζουν όλες τις παραμέτρους ενός ζητήματος. Ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι που πράττουν ακριβώς το αντίθετο. Δεν έχουν την υπομονή να επικεντρώσουν τη σκέψη τους ούτε να παρακολουθήσουν την πορεία μιας σκέψης μέχρι τη λογική κατακλείδα. Αποφαίνονται αιφνιδίως αν κάτι είναι καλό ή κακό. Εναποθέτουν στην πίστη το ρόλο της εκτενούς έρευνας. Αυτό δε σημαίνει πως αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι πλασμένοι γι' αυτό τον κόσμο· αντίθετα, συχνά τα καταφέρνουν πολύ καλά. Αν έχουν την τύχη μαζί τους, συχνά μπορεί να βρίσκονται στην κορυφή της επιτυχίας. Αν όμως η τύχη τούς προσπεράσει, μπορεί να βρεθούν στης αθλιότητας τα κατάβυθα, να κυλιούνται στου ζόφου της τα βάθη, ανίκανοι να βρουν μια έξοδο, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων. Εκεί μέσα κείνται σαν άψυχα, νεκρά αντικείμενα. Σ' αυτούς ανήκε ο Ντεβντάς.

Τ.

Ανώνυμος είπε...

Καληνύχτα σε όλους. Να είστε όλοι καλά. Είστε πολύ ωραίοι άνθρωποι. Τ.

ΒΙΒΗ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ
ΚΑΛΉΜΕΡΑ ΚΑ΄ΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ!!!

ΒΙΒΗ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=FgzH9ey8864

Καλημέρα τι κάνεις
να’σαι πάντα καλά
το κουράγιο μη χάνεις
το κεφάλι ψηλά
καλημέρα χαρά μου
καλημέρα ζωή
καλημέρα τι κάνεις
σ’αγαπάω πολύ..

ΒΙΒΗ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!
ΕΦΥΓΕ Ο ΠΟΥΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΟ ΣΟΡΛΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

ΒΙΒΗ είπε...

ΓΡΑΜΑΤΕΕΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΦΕΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα σε ολη την παρεα!!ΒΙΒΗ μου ουτε στο τηλεφωνο εμαθα δεν μπορεισ να με βρεισ.Χθεσ βραδυ εφυγε ο γιοσ μου για τριημερη εκδρομη και απο το πρωι τον ετοιμαζα.Το καραβι εφυγε γυρω στισ 11 το βραδυ και αργησα να ερθω σπιτι ξερεισ συνδυασαμε και το γνωστο καφεδακι μασ.Θα τα πουμε απο το τηλεφωνο.Να εχετε ενα καλο πρωινο ολοισασ και πολλα φιλια απο τη ΣΑΜΟ

ΒΙΒΗ είπε...

ΕΚ
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

ΒΙΒΗ είπε...

ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗ ΧΑΡΑ
ΘΑ ΤΙΣ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
ΣΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ!!!

ΕΚ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

ΕΚ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΙΒΗ ΜΟΥ ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΟΥΣΑ
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ
ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ

ΕΚ είπε...

Η ΧΑΡΑ ΑΦΗΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ
ΠΑΡΤΟ ΔΙΚΑΝΟ ΒΙΒΗ
ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑ
ΟΠΟΙΟΝ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΙ

Ανώνυμος είπε...

καλημερα

καλο σαββατοκυριακο σε ολους

ελενη

E.K είπε...

ΒΙΒΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΘΙΣΤΟ ΥΜΝΟ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΥ.ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΧΕΡΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΕΨΑΛΛΕ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΣΤΡΑΤΗΓΩ ΤΑ ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ......
ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΞΙΩΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΑΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Ο ΠΙΟ ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ

E.K είπε...

9 Απριλίου
Γιορτάζουν: Ιωσήφ, Ραφαήλ, Ραφαέλα
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΕΓΟΝΟΤΑ


1829: Ο Γκίκας Βούλγαρης είναι ο πρώτος Έλληνας που πατά το πόδι του στην Αυστραλία. Ήταν γνωστός στους Αυστραλούς της εποχής του ως Τζίνγκερ και είχε καταδικαστεί για πειρατεία στ' ανοιχτά της Κρήτης. Αρχικά, καταδικάστηκε σε θάνατο από τους Βρετανούς και στη συνέχεια σε φυλάκιση και εξορία στην Αυστραλία.

1870: Σφαγή στο Δήλεσι. Η συμμορία των αδελφών Αρβανιτάκη σκοτώνει τους ομήρους, που είχε συλλάβει στο Πικέρμι (30 Μαρτίου 1870), επειδή οι αρχές δεν ικανοποίησαν τα αιτήματά τους για λύτρα και αμνηστία. Διεθνής διασυρμός της χώρας μας, επειδή οι όμηροι ήταν βρετανοί περιηγητές.

1906: Διοργανώνεται στην Αθήνα η Μεσολυμπιάδα, με αφορμή την επέτειο 10 ετών από την τέλεση των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων. Παίρνουν μέρος 884 αθλητές από 20 χώρες, ανάμεσά τους 300 Έλληνες και Ελληνίδες. Η διοργάνωση σημειώνει μεγάλη επιτυχία, αλλά δεν επιβιώνει ως θεσμός, επειδή η Ελλάδα δεν αντέχει το οικονομικό κόστος.

1911: Ο γραμματέας του Πανεπιστημίου Αθηνών Κωστής Παλαμάς τιμωρείται με παύση ενός μηνός, διότι υπερασπίστηκε τη Δημοτική.

1921: Ο Γεώργιος Παπανδρέου, με άρθρο του στην εφημερίδα «Πατρίς», ζητά την παραίτηση του βασιλιά Κωνσταντίνου υπέρ του διαδόχου Γεωργίου. Γι' αυτό το άρθρο του καταδικάστηκε σε 18μηνη φυλάκιση. Τελικά, παρέμεινε στη φυλακή τέσσερις μήνες.

1927: Οι ιταλοαμερικανοί αναρχικοί Νίκολα Σάκο και Μπαρτολομέο Βαντζέτι καταδικάζονται σε θάνατο για φόνο. Οι ίδιοι υποστήριξαν ότι η δίωξή τους ήταν πολιτική, ενώ η ιστορία τους έγινε κινηματογραφική ταινία και τραγούδι από την Τζόαν Μπαέζ.

E.K είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ

E.K είπε...

Ήξερες ότι...


9 από τους 10 ζωντανούς οργανισμούς ζουν στον ωκεανό.
Εκατομμύρια δέντρα φυτεύονται τυχαία από σκίουρους που θάβουν τους καρπούς και ξεχνάνε μετά που τους έχουν βάλει.
Η εταιρεία Coca-Cola έχει τη μεγαλύτερη κατανάλωση βανίλιας σε όλο τον κόσμο.
Εάν ένας άντρας της κοινότητας των Άμις έχει γενειάδα, σημαίνει ότι είναι παντρεμένος.
Το Μπέρμινχαμ στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει 35 χιλιόμετρα μακρύτερο δίκτυο καναλιών από τη Βενετία.
Οι Εσκιμώοι χρησιμοποιούν ψυγεία για να προστατεύσουν το φαγητό τους από το ψύχος.
Απ’ όλο τον κόσμο, η Σκοτία έχει το μεγαλύτερο αριθμό γεννήσεων κοκκινοτρίχηδων.
Οι φράουλες ανήκουν στην οικογένεια των ρόδων.
Τα πρόβατα που θάβονται από χιονοστιβάδες, μπορούν να επιζήσουν μέχρι και 2 εβδομάδες.
Τα αντισυλληπτικά χάπια που παίρνουν οι γυναίκες κάνουν και για τους θηλυκούς γορίλες.
Τα μυρμήγκια δεν κοιμούνται ποτέ.
Μόνο δύο θηλυκά θηλαστικά έχουν παρθενικό υμένα: οι άνθρωποι και τα άλογα.
Τα πάντα ζυγίσουν 1% λιγότερο στον ισημερινό.
Τα κουκούτσια του μήλου περιέχουν κυάνιο.
Μία βλεφαρίδα ζει περίπου 5 μήνες.

ΒΙΒΗ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ΄....

ΒΙΒΗ είπε...

ΕΚ
ΜΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΒΛΛΑΧΕΡΝΩΝ
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ.
ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΝΕΦΙΑ.
ΜΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΒΙΒΗ είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΠΑΛΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗ ΣΚΟΠΙΑ;
ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΣΕΙ Η ΧΑΡΑ!!!!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!!!!!!!111

Ανώνυμος είπε...

Κοριτσακια !! καλο μεσημερι και καλο σαββατοκυριακο σε ολουσ σασσσσσσ!!!ΒΙΒΗ τα λεμε το απογευμα.ΣΑΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ Η ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;ΑΝ ΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

ΒΙΒΗ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ Η ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕΣΑ ΣΑΥΤΟΥΣ
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣΟΥ ΑΠΟΞΕΝΩΝΕΣΑΙ ΜΟΝΟΣΟΥ.
ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Kαλημέρα Χαρά,Καλημέρα Ε.Κ,Καλημέρα Βιβή,Καλημέρα,B.V,Kαλημέρα Μαράκι,Καλημέρα Γραμματέα,Καλημέρα Τ,Καλημέρα Σ,Καλημέρα,Μαίρη,Καλημέρα Ναταλάκι,Καλημέρα Ζετάκι,Καλημέρα σε όλη την Κισμετοπαρέα,όπως επίσης και σε όλο τον Κόσμο.....Να έχουμε ένα Καλό Σαββατοκύριακο όλοι ΜΑς!!!!!!!!ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

ΒΙΒΗ είπε...

ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.
ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητέ φίλε/η ανώνυμε,μας κάνεις μια ερώτηση τετριμένη και εμείς έχουμε γίνει γραφική να απαντάμε στα ίδια και στα ίδια.Αν και σου απάντησε η Βιβή ωραιότατα θα σου απαντήσω και εγώ.Με καλή πρόθεση σου λέω πως αντιλήφθηκα ένα ύφος δικό σου ειρωνικό και απαξιωτικό για εμας και για την σελίδα.Λυπάμαι που εσύ το βλέπεις έτσι και που δεν μπορείς να αντιληφθείς και να νοιώσεις το κάτι περισσότερο.....δικαιόμμά σου βέβαια.Βλέπεις τη σελίδα κατ' εμέ όμως προκαταλλειμένα και κοντόφθαλμα...Γιατί???.....Σε ότι μας ρωτούν και έχουμε την δυνατότητα αφού βεβαίως μπορούμε να απαντήσουμε απαντούμε.Άρα δεν ισχύει αυτό που καλοπροαίρετα ελπίζω μας καταλογίζεις.Τώρα μπορεί να μιλούμε τηλεφωνκά αλλά όπως έχουμε χιλιοπεί μας αρέσει και το να γράφουμε εδώ όποτε μπορεί φυσικά ο καθένας ,να βάζουμε αυτά που μας αρέσουν και να περνάμε ευχάριστα ξεφεύγοντας όσο γίνεται από τη πεζή πραγματικότητα.Απ'οτι κατάλαβα για σένα αυτό μπορεί να είναι "κακό".Εξάλλου ξέρουμε πως μας διαβάζουν πάρα πολύ όπως κατάλαβα και εσύ,όπου σε αυτούς κάτι τους τραβάει εδώ....ασχέτως που δεν γράφουνε.Γιατί λοιπών να μην υπάρχει αυτή η σελίδα????...Συγνώμη αλλά δεν σε ρωτήσαμε ούτε θα μας πείς εσύ εμείς τι θα κάνουμε???....Αφού εσύ σου ξαναλέω δεν μπορείς να αισθανθείς την ύπαρξη αυτής της σελίδας.Εδώ η παρέα είναι ανοιχτή για όλους και δεν στεγανοποιήται...Αφού γράφουμε όμως εδώ μεταξύμας δεν θα μιλάμε???με ποιόν θέλεις να μιλάμε με τον Τοίχο και τα Ντουβάρια....Σε ευχαριστούμε πάντως που μας διαβάζεις πάντα γιατί αυτό κατάλαβα από τις ερωτήσεις σου και κατά ένα τρόπο αυτή είναι η απάντησή μου σε εσένα αγαπητέ ανώνυμε,του ότι μας διαβάζεις και εσύ δεν είναι Τυχαίο.Ήτε καλής προθέσεως ήτε όχι...Η σελίδα αυτή σου ξανατονίζω διαβάζεται και είναι ανοιχτή σε όποον θέλει να συμμετάσχει...δεν απαγορεύει σε κανέναν τίποτα...τα απαγορευτικά τα βάζουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας και στη ζωή μας...κάτι που εμείς δεν το έχουμε ιδιαίτερα.Ελπίζω Φίλε Ανώνυμε/η όσο γίνεται να σε κάλυψα πλήρως.Σου εύχομαι μέρες που έρχονται να είσαι καλά και το Φως της Αναστάσεως να φωτίζει πάντα τις Καρδιές όλων μας...Δεν βλέπω όμως το λόγω γιατί θα έπρεπε για άλλη μια φορά να Απολογηθούμε και να Δικαιολογηθούμε....ΤΙ το "Κακό" κάνουμε.Καταναλωνώμαστε και Αναλλωνόμαστε συνεχώς στα ίδια και στα ίδια.Γιατί να είμαστε Κατακριτέοι.....δεν το καταλαβαίνω με τίποτα.Τώρα μορεί να μου πείς πως έχω Φτωχό μυαλό γι'αυτό δεν το καταλαβαίνω.Τι να σου πω??Μπορεί να έχεις και Δίκιο.....ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

E.K είπε...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΣΕ 29 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

ΒΙΒΗ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ Α!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ

E.K είπε...

ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΓΡΑΦΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΟΕΡΗ.
ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Παιδάκια Συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθαη,αλλά όταν γράφω δεν πολυδίνω σημασία,μιας και αργώ να γράψω αλλά όταν τα διαβάζω μετά αναρτημένα μου " βγάζουν το μάτι"ςΟΡΥ και πάλι.Κάτι που ήθελα να γράψω πολύ καιρό και δεν το έγραφα...Φιλάκια οι Σαμιώτισσες.Α και την Διάθεσή μας εδώ δεν μας την Χαλάει Κανείς και Τίποτα.....Φιλάκια οι Σαμιώτισσες.

E.K είπε...

Τι θα πει Αγαπη για καποια παιδια

Σημερα επαιξα με τον Γιωργο(5 χρονων). Αυτη ειναι η δουλεια μου, να παιζω με παιδια! Εκει που
καθομασταν σκεφτηκα να τον ρωτησω για την αγαπη..."Τι ειναι αγαπη Γιωργο?"

"Αγαπη ειναι οταν ενας κραταει δυνατα το χερι σε καποιον αλλον και δε θελει να το αφησει", μου απαντησε.

Παρακατω θα βρειτε διαφορες απαντησεις απο παιδια 4-8 χρονων στην ιδια ερωτηση για την Αγαπη....

Ρεβεκκα (8 χρονων)- " Οταν η γιαγια μου ποναει και δεν μπορει να σκυψει για να βαψει τα νυχια των ποδιων της, ο παππους μου της τα βαφει παρ'ολο που τον πονανε κι εκεινον τα χερια του. Αυτο ειναι αγαπη"

Βασιλης(4 χρονων)- " Οταν καποιος σε αγαπαει ο τροπος που λεει το ονομα σου ακουγεται διαφορετικος. Ξερεις οτι το ονομα σου ειναι ασφαλες στο στομα του"

Καρλος (5χρονων)-" Οταν το κοριτσι φοραει το αρωμα του κι το αγορι φοραει το aftershave του και βγαινουν βολτα και μυριζονται."

Χρυση(6 χρονων)-"Αγαπη ειναι οταν βγαινεις εξω να φας και δινεις σε καποιον τις πιο πολλες απο τις πατατες τηγανιτες σου, χωρις να τον κανεις να σου δωσει για ανταλλαγμα τις δικες του."

Κατερινα (4 χρονων)- "Αγαπη ειναι αυτο που σε κανει να χαμογελασεις οταν νιωθεις κουρασμενος."

Ντανυ (7 χρονων)-"Αγαπη ειναι οταν η μαμα μου φτιαχνει καφε για τον μπαμπα μου και τον δοκιμαζει πριν του τον δωσει για να βεβαιωθει οτι ειναι καλος.

Αιμιλια(8 χρονων)-" Αγαπη ειναι οταν συνεχεια φιλιεσαι. Μετα οταν κουραστεις να φιλιεσαι, ακομα θες να ειστε μαζι και ολο μιλας πιο πολυ."

Μαρκος(6 χρονων)-"Αγαπη ειναι οταν η μαμα βλεπει τον μπαμπα στην τουαλετα και δεν το βρισκει αηδιαστικο"

Καρεν (8 χρονων)-" Οταν αγαπας καπιον τα βλεφαρα σου πανε πανω κατω και μικρα αστερακια βγαινουν απο παντου."

Ελενα (5 χρονων)-" Αγαπη ειναι οταν η μαμα δινει στο μπαμπα το καλυτερο κομματι κοτοπουλο"

Μπομπυ (7 χρονων)-" Αγαπη ειναι αυτο που υπαρχει μαζι σου στο δωματιο την ημερα των χριστουγεννων οταν σταματησεις να ανοιγεις τα δωρα και προσεκτικα ακουσεις..."
Πολλοι απο εμας περιμενουμε να μεγαλωσουμε για να καταλαβουμε ορισμενα πραγματα...ισως τα χρονια μας κανουν σοφοτερους πιστευουμε...
Εγω πιστευω πως για να καταλαβουμε πρεπει να μικρυνουμε...οπως τοτε!

Ανώνυμος είπε...

Γλυκιά μας νησσιώτισσα Ε.Κ,το παραπάνω σχόλιό σου θα το πω λαικά "όλα τα λεφτά "!!!!!Είχα ξαναπεί και παλαιότερα πως πιστεύω ότι ο άνθρωπος γεννιέται δεν γίνεται??Στην πορεία εξελλίσεται μεν αλλά μέχρι εκεί.Κάποια χαρίσματα και ευαισθησίες όπως βέβαια και το αντίθετο με τα ελατώμματα...η τα έχεις η δεν τα έχεις... σε μεγάλο η μικρό ποσοστό .Θέλω να σου πω λοιπόν τώρα πως σε ένα βιβλίο που διάβαζα προχθές μου επιβεβαιώνει αυτό που πίστευα.Λέει εκεί πως βασικός παράγοντας και τεκμηριωμένα επιστημονικά είναι Η Κληρονομικότητα και το DNA του καθενός μας.Αυτά τα δυο παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο.....Ευτυχισμένοι και τυχεροί λοιπόν για εμένα αυτοί που έχουν αρετές και χαρίσματα στον Υπερθετικό Βαθμό.Έχουν μια Ζωή και μια Καρδιά " γεμάτη ..." κατορθώνοντας συνάμα ,αυτό να αντανακλάτε,να δίνετε και να σκορπίζετε στους γύρω του......ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

E.K είπε...

ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΣΑΜΟΥ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΤΟΥ

maria -elenh είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΑΙΤ..ΣΤΗ ΚΙΣΜΕΤΟΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ..ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ Η ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ...
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕ...

Ανώνυμος είπε...

Φιλεναδίτσα Ε.Κ και εσύ με συγκινείς με αυτά που γράφεις κάθε φορά εδώ.....το κατάφερες να με συγκινήσεις και τώρα....αληθινά πιστεψέτω......!!!!Γνωρίζεις και εσύ τόσο καιρό που γράφω εδώ ,πως έχω πεί ,ότι αισθάνομαι αληθινά αυτό μου βγαίνει και αυτό γράφω πάντα.Σε ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω τα ίδια να μη σου πω και περισσότερα για όλους εσας....τους υπολοίπους...!!!!!Σας Αγαπώ όλους και σας στέλνω νοερά πολλά-πολλά φιλάκια!!!!!Λευτερίτσα ( υποβολέας εκ Σάμου. )

Ανώνυμος είπε...

Γλυκό μας Μαράκι Καλησπέρα και σε εσένα,ελπίζω να είσαι Καλά και να είναι όλα Καλά....Εγώ καλά είμαι απλώς αυτός ο Μήνας με "ρίχνει"λίγο περισσότερο αλλά ΟΚ θα μου περάσει σε λίγο καιρό που θα πάω στη δουλειά...Άλλωστε το Καλοκαιράκι πάντα μας φτιάχνει την διάθεση....Όσο για αυτό που έγραψες στην Καλησπέρα σου συμφωνώ απόλυτα..έχεις δίκιο....Πες κανένα τραγουδάκι να μας "ανεβάσεις"...ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

maria -elenh είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΛΥΚΕΣ ΜΟΥ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ..ΛΙΓΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΕΡΓΗ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ..ΔΙΝΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ..ΔΕ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Θ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ..

http://www.youtube.com/watch?v=_X-uW0bt_JI ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΓΩ Σ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑ,Κ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΜΟΣ ΕΓΩ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Γλυκό μου κοριτσάκι (Νυχτοπουλάκι) Τ ήθελα από το μεσημέρι να στο γράψω αυτό που έβαλες χθες συγκεκριμένα μου άρεσε "Ταμάλα".....Πάντα μου αρέσουν αυτά που γράφεις και το έχω πει και άλλες φορές....αλλά το χθεσινό ιδιαίτερα.Εσύ είσαι ένα ξεχωριστό,καλό ,ωραίο παιδί και μάλιστα για την ηλικία σου...φαινόμενο σπάνιο.Να είσαι καλά πάντα και με αυτά που γράφεις μιλάς και αγγίζεις και εσύ τις Καρδιές μας.Σου εύχομαι να υλοποιήσεις όλα τα όνειρά σου,όπως επίσης και να πραγματοποιηθούν όλες οι ευχές σου....γιατί το αξίζεις αληθινά!!!!ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Mαράκι μου γλυκό,δεν μπορώ να καταλάβω πως Εσύ και η Χαρά πέφτετε "διάνα..."που λέμε και ανάλογα την ψυχολογική διάθεση μας βάζεται και τα ανάλογα τραγούδια..Τυχαίο....δεν νομίζω...Σε Ευχαριστώ για το Τραγούδι που έβαλες είναι ένα από τα πολύ Αγαπημένα μου...όταν το ακούω ο νούς μου και οι σκέψεις μου χάνονται...πάνε μακριά...Είναι από τα τραγούδια που με αγγίζουν και με συγκινούν ιδιαίτερα...Βέβαια Χατζηγιάννης είναι αυτός ..το ένα τραγούδι του καλύτερο από το άλλο...Το συγκεκριμένο όμως λέει πολλά για εμένα...Σε ευχαριστώ και πάλι πολύ-πολύυυυυυυυυυυυ!!!!!Περιμένουμε πως και τι να ξεμπερδέψεις και εσύ με τα τρεχάματά σου...γιατί μας λείπεις και εσύ πολύυυυυυυυυυυυ.ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

E.K είπε...

Η ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ.
ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ.ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΝΤΕΡ
ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

E.K είπε...

ΣΕΙΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
Η ΧΑΡΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!
ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΙΣΣΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ.
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΚ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ.....

" Δρακόντεια μέτρα ":

Η φράση προέρχεται από το όνομα του Δράκοντα ο οποίος ήταν άρχοντας της Αθήνας.Αυτός έθεσε πάρα πολλούς αυστηρούς νόμους,που στους περισσοτέρους από αυτούς προβλεπόταν η ποινή του θανάτου για πολλά αδικήματα.Ο Αριστοτέλης μάλιστα τον χλεύαζε για αυτό,λέγοντας ότι ήταν αδικαιολόγητα αυστηρός.

" Δεν περνάει η μπογιά του ":

Στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία οι γυναίκες έκαναν πολύ προχωρημένο μακιγιάζ.Φρόντιζαν με κάθε τρόπο να είναι αρεστές.Έτσι χρησιμοποιούσαν χρώματα για τα μάτια,τα χείλη,τα νύχια,τα μαλλιά.Αυτό το έκαναν οι κοινές θνητές αλλά και οι αυτοκράτειρες.Όταν όμως οι τελευταίες,άρχισαν να μεγαλώνουν κανένα βάψιμο δεν τις έσωζε και επειδή ο αυτοκράτορας άρχιζε να ενδιαφέρεται για άλλες γυναίκες,ο λαός έλεγε πως πια.... . "Δεν περνάει η μπογιά, της αυτοκράτειρας."

Καλοί μου φίλοι με αυτό εδώ,τελειώνει το Πως Έγινε Γνωστό.....Αυτό το κράτησα να σας το πώ τώρα γιατί πιστεύω πως εν όψη οικονομικής κρίσεως....είναι το πιο κατάλληλο...Σας εύχομαι λοιπόν μέσα από την Καρδιά μου να έχουμε όλοι πρώτα από όλα Υγεία και μετά Αυτό...

" Πακτωλός...... Χρημάτων ":

Ο Πακτωλός ήταν ένα μικρό ποτάμι κοντά στη Λυδία. Αυτό μαζί με την άμμο κατέβαζε και χρυσάφι.Το χρυσάφι αυτό λένε ότι προερχόταν από τον Μίδα ο οποίος πήγε εκεί και πλύθηκε ώστε να απαλλαγεί από την κατάρα του ότι άγγιζε να γίνεται χρυσάφι.

ΧΑΧΑΧΑΧΙΧΙΧΙΧΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Kαλησπέρα καλέ μας φίλε Τάκη και εμείς μαζί σου είμαστε...μου φαίνεται πως η καλή μας Ε.Κ,παίζει με τον πόνο μας γιατί έχουμε πεί πως δεν έχουμε ιδέα από Υπολογιστή...πλήρεις άγνοια που λένε...θα το προσπαθήσουμε και " ότι βρέξει ας καταβάσει..."Το σχόλιό μου για την φωτο θα το πώ στην καινούργια σελίδα...Σας Κισμετοφιλώ γλυκά όλους...σας αφήνω τώρα γιατί θα μιλήσω με την μικρούλα μας Τ και όπως καταλαβαίνεται η " πάρλα"θα πάει "μακριά"Βεβαίως αργά θα σας διαβάσω,κάτι που κάνω πάντα....ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

ΧΑΡΑ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΙΣΜΕΤΟΠΑΡΕΑ.ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΙΣΜΕΤ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΣΜΕΤ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ.ΤΥΧΑΙΟ;;;ΟΧΙ.ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.ΕΙΤΕ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΤΕ ΟΜΟΡΦΟ.ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥ.ΑΛΛΑ ΒΙΒΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΝΟ ΣΕ ΘΕΛΩ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΗ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΝΗΡΑΔΕΣ.ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΓΩ ΛΟΓΟ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΗΚΛΩΘΩ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ 4 ΘΗΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ,ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

E.K είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΚΗ
ΤΑΚΗ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ.ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΧΑΚΕΡ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ
ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΧΑΡΑ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ

E.K είπε...

ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ 5000 ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...........

maria -elenh είπε...

ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΓΛΥΚΕΣ ΜΟΥ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ? ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ..Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ..ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΝΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ..ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ..
ΧΑΡΑΑΑΑ ΤΑΚΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΣΕΙΡΑΑ ΜΟΥ Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΛΕΙΠΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΚΕΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ..ΕΧΩ ΑΔΕΙΑ ΕΕΕΕΕ ΧΑΡΑΑΑΑΑΑ ??

E.K είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ!!!!
ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΕΙΡΑ?

E.K είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=_laHMs5QimI

ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΩ ΤΗ ΚΙΘΑΡΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ......

maria -elenh είπε...

ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΒΡΕ ΣΕΙΡΑ...ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΣ ΠΑΛΙ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ

E.K είπε...

ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ 5000 ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

ΑΝΤΡΕ είπε...

.

ΑΝΤΡΕ είπε...

.

ΑΝΤΡΕ είπε...

.

ΑΝΤΡΕ είπε...

.

ΑΝΤΡΕ είπε...

.

ΑΝΤΡΕ είπε...

.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   4801 – 4995 από 4995   Νεότερο› Νεότερο»

Δημοσίευση σχολίου