ΚΙΣΜΕΤ : Η μοίρα που μας ενώνει

4971 σχόλια:
Ανώνυμος είπε...

Audaces fortuna juvat - Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς



Η συγκεκριμένη λατινική ρήσις τονίζει ότι τα μεγάλα κατορθούνται, ουχί διά των δισταγμών και υπολογισμών, αλλά με τόλμη. Η τύχη ευνοεί πάντοτε τους τολμηρούς και όχι εκείνους που θα δειλιάσουν. Ο Ανδρέας Κάλβος έγραφε στις Ωδές του: "Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία", αποδεικνύοντας το διαχρονικόν του Ελληνισμού, αφού τα ίδια έγραφε και ο μεγάλος Έλλην Ιστορικός Θουκυδίδης: "Εύδαιμον το Ελεύθερον, το δ' Ελεύθερον το Εύψυχον."


Ο Άγγλος φιλόσοφος Σπένσερ έγραψε επίσης το αξιομνημόνευτον εκείνο: "έσο τολμηρός και παντού έσο τολμηρός", υποννοώντας σαφώς ότι ο τολμηρός άνθρωπος παρασύρει και αυτή την τύχη προς το μέρος του ως σύμμαχο.


Άλλωστε, άνευ τόλμης, ουδέν επιτυγχάνεται εξ εκείνων, τα οποία χαρακτηρίζουμε ως ανώτερα πράγματα` διότι τα μεγάλα έργα δεν φυτρώνουν μόνα των, ούτε πραγματοποιούνται υπό ανθρώπων στους οποίους κυριαρχούν οι δισταγμοί και οι υπολογισμοί. Οι μεγάλοι σταθμοί στην Ιστορία του κόσμου αποτελούν δημιουργήματα θαραλλέων Ανδρών. Μία ματιά στα μεγάλα τεχνολογικά επιτεύγματα, στις εξερευνήσεις, στις ανακαλύψεις, αρκεί ίνα καταδείξει την πρωτοπορία αυτών των Ανδρών.


Εκείνοι οι οποίοι στερούνται της τόλμης και φοβούνται να εκτεθούν σε περιπέτειες, ακόμη και να σταθούν απέναντι σε επικρίσεις του περιβάλλοντός των, είναι ανίκανοι να ανέλθουν υπεράνω του επιπέδου των κοινών ανθρώπων. Ήτοι να ξεχωρίσουν. Είναι αδύνατον να επιτύχουν ανώτερα πράγματα, εάν δεν τολμήσουν με γρανιτώδη θέληση και επιμονή να κυριεύσουν αυτά.


Εις, σύγχρονός μας έγραψε ό,τι "η αθανασία, ουδέν άλλον είναι, ει μη μόνον ζήτημα αποφάσεως προς γενναίαν τόλμην". Το ηρωικόν τρόπαιον, αποτέλεσμα αποφασιστικής τόλμης, είναι εκείνο που οδηγεί εις την αθανασίαν. Επομένως, ο ηρωισμός είναι τόλμη, και η νίκη, είτε εν ειρήνηι είτε εν πολέμωι, είναι το στεφάνωμα της τόλμης και ο καρπός αυτής. Ο Λεωνίδας, ο Αλέξανδρος, ο Παλαιολόγος, ο Κολοκοτρώνης και πολλοί άλλοι αποτελούν άριστα παραδείγματα πολεμικής ανδρείας, αυταπάρνησης και ηρωισμού.


Ορισμένες φορές, λαμβάνοντας μία τολμηρή απόφαση, είναι δυνατόν να μην αντικρίσουμε τη νίκη, διότι έτυχε να σφάλουμε` αλλά είναι προτιμότερον να διαπράξουμε σφάλματα, τολμώντες, παρά να απολεσθούμε εις τον κύκλο του φόβου προς τις ευθύνες και να συγκρατηθούμε εξ αυτού τούτου εις την ατολμίαν. Εξάλλου, τα σφάλματα μάς παρέχουν την πείρα προς την τελική επιτυχία (μαθαίνουμε μέσα από αυτά). Αρκεί να διατηρήσουμε το θάρρος και να σφυρηλατήσουμε έναν ισχυρό χαρακτήρα ο οποίος δύναται να τολμά και άπαξ και δις και πολλάκις, ώστε κάποια στιγμή να φέρουμε εις πέρας τα σχέδιά μας.


Όπου τολμούν οι Αετοί


Τοις τολμώσιν η τύχη ξύμφορος (Θουκυδίδης)


Τους πόνους γαρ οι αγαθοί τολμώσιν, δειλοί δε εισίν ουδέν ουδαμού (Ευριπίδης)


Alea jacta est - Ο κύβος ερρίφθη
ΠΑΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΦΙΛΙΚΑ. Ε. Π. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το μυστικό της επιτυχίας του συγγραφέα είναι, πέραν της δύναμης και της πειστικότητας της γραφίδας του, ως και του ζήλου και της ισχυρής θέλησής του για προσφορά Ε.Π.

Ανώνυμος είπε...

Ε.Π. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΑΣ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑ ΙΩΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Θάρρος: ο πανικός που τρέχει προς τα εμπρός . (Φ. Ισκαντέρ) .



Ο θαρραλέος άνθρωπος είναι από μόνος του πλειοψηφία. (Α. Τζάκσον) .



H αγάπη δεν ξέρει από αξιοπρέπεια. Η αγάπη είναι μεγαλειώδης και τολμηρή. (E. φον Άρνιμ) .



*Η πιο σπάνια γενναιότητα είναι η γενναιότητα της σκέψης* . (Α. Φρανς) .



*Εκείνο που κάνει τους ποιητές και τους σοφούς είναι η τόλμη να λένε αυτά, που οι άλλοι δεν τολμούν ούτε να σκεφτούν* . (Ε. Τσαρλς) .



Ο αξιοθαύμαστος είναι αυτός που δεν χάνει το θάρρος του στις δυστυχίες .

Ένας άνθρωπος είναι δυνατός, όταν ομολογεί την αδυναμία του. (Αγνώστου) .

Ο άνθρωπος είναι αδύναμος, και όταν παριστάνει τον δυνατό είναι ακόμη πιο αδύναμος. (Αγνώστου) .



*Ο τολμών νικά* .

Τους τολμηρούς η τύχη βοηθά . (Λατινικό) .

Μάτι δειλό χέρι τολμηρό . (Του Λαού) .

Αν με θάρρος λες την αλήθεια, δεν θα κάνεις ποτέ λάθος. (Αγνώστου) .

Ο φόβος μπορεί να φυλάξει τον άνθρωπο από τον κίνδυνο , αλλά το θάρρος μπορεί να τον βοηθήσει όταν κινδυνεύει . (Του Λαού) .

*Η μοίρα είναι συνήθως πιο ευνοϊκή σ' εκείνα τα τολμήματά μας όπου η επιτυχία εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς τους ίδιους
Ε.Π. ΠΑΡΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙΣ................
ΟΧΙ ΙΩΑΝΝΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
ΟΙ 10 ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ
http://www.youtube.com/watch?v=USgUJV-Xo9s&feature=related
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
http://www.youtube.com/watch?v=PQy92ZIPpxE&feature=related
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ....Π

Ανώνυμος είπε...

☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆☆.★.☆.★.☆.☆.★☆.★☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆☆.★.☆.★.☆.☆.★☆.★☆.☆.★☆.★☆.★☆.★❤ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ❤

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟΨΕ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΙΔΙΩΣ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ....ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ!....Π

E.K είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
THE PARTY TIMES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΜΕ!!!
ΑΝΔΡΕΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ Ε.Π ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ
ΑΝ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ, ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ Λ.Μ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕΣ.....
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ....
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...
ΑΝΔΡΕΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΨΙΛΑ...ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΕΝΑ...

http://graphics.comments.funmunch.com/good-luck/good-luck-comment-009.gif

E.K είπε...

http://www.eparousia.gr/wp-content/myuploads/2011/08/19440f66940112.jpg.jpg

http://www.sigmalive.com/files/imagecache/content_image/files/node_images/3/8/4/407384/_390x300.jpg

Περσείδες στον αποψινό ουρανό


10 και 12 Αυγούστου οι καλύτερες νύχτες για παρατήρηση
Το φαινόμενο παρατηρείται εδώ και 2.000 χρόνια και σχετίζεται με τον κομήτη Swift-Tuttle, ο οποίος βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο κάθε 133 χρόνια.

Ονομάζονται ''πεφταστέρια'' γιατί δίνουν την εντύπωση ότι πέφτουν από τον ουρανό, δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα. Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για σωματίδια που αφήνουν πίσω τους οι κομήτες στην πορεία τους μέσα από το ηλιακό μας σύστημα. Κάθε χρόνο το καλοκαίρι παρατηρείται το φαινόμενο της βροχής διάττοντων αστέρων, οι οποίοι ονομάζονται Περσείδες γιατί φαίνεται να προέρχονται από τον αστερισμό του Περσέα.

Οι Περσείδες προέρχονται από τον κομήτη Swift-Tuttle. Η μεγαλύτερη πυκνότητα βροχής διάττοντων αστέρων παρατηρείται από τις 10-14 Αυγούστου. Το φαινόμενο όμως ξεκινά από τον Ιούλιο και ολοκληρώνεται τέλη Αυγούστου. Ο ωριαίος ρυθμός είναι συνήθως 80 μετέωρα ανά ώρα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΝΑΣΑ, οι Περσείδες είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται εδώ και 2.000 χρόνια και σχετίζεται με τον κομήτη Swift-Tuttle, ο οποίος βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο κάθε 133 χρόνια.

Κάθε χρόνο τον Αύγουστο, η Γη περνά από ένα σύννεφο της τροχιάς του Κομήτη που αποτελείται από πάγο και σκόνη ηλικίας πέραν των 1.000 ετών. Αυτά τα σωματίδια ''καίγονται'' στην ατμόσφαιρα της Γης και δημιουργούν ένα από τα ομορφότερα φαινόμενα διάττοντων αστέρων. Σύμφωνα με τη ΝΑΣΑ, οι Περσείδες μπορούν να ιδωθούν από παντού αλλά το φαινόμενο είναι πιο έντονο στο Βόρειο Ημισφαίριο. Οι λάτρεις της Αστρονομίας μπορούν να παρακολουθούν τα σωματίδια να ''πέφτουν'' στη Γη προερχόμενα από τον αστερισμό του Περσέα.

Αστρονομικές βραδιές
Στην Κύπρο, τα Φροντιστήρια Φάκα ανακοινώνουν ότι φέτος θα έχουμε πανσέληνο στις 13 Αυγούστου 2011, και το φως της Σελήνης θα επηρεάσει την παρατήρηση των μικρών διάττοντων αστέρων. Όπως αναφέρεται, το ακτινοβόλο σημείο ευρίσκεται στο βραδινό ουρανό με κατεύθυνση βορειοανατολικά και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κοιτάζουν προς αυτή την κατεύθυνση κατά προτίμηση μετά τις 11 το βράδυ, όπου το ακτινοβόλο σημείο ανεβαίνει όλο και ψηλότερα.

Το φαινόμενο συμβαίνει, διότι η Γη αυτές τις μέρες διασχίζει την τροχιά του Κομήτη Swift-Tuttle, που είναι γεμάτη από τα υπολείμματα που εγκαταλείπει στην τροχιά του ενώ περιφέρεται γύρω από τον Ήλιο. Τα υπολείμματα αυτά ο κομήτης τα εγκαταλείπει κάθε φορά που ευρίσκεται στο περιήλιό του. Τα Φροντιστήρια Φάκα ανακοινώνουν τη διοργάνωση δύο αστρονομικών βραδιών για παρατήρηση του φαινομένου αυτού, στο χωριό Οδού την Τετάρτη στις 10 Αυγούστου 2011, και στους κήπους του Νοσοκομείου Κυπερούντας την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011. Όσοι παρευρεθούν θα μπορέσουν να παρατηρήσουν με τηλεσκόπιο την πανσέληνο και άλλους απλανείς αστέρες καθώς και διάττοντες αστέρες. Και τις δύο βραδιές η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

E.K είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

http://www.youtube.com/watch?v=qsOQP7Rwb3s

Μην προσπαθησεις να θυμηθεις της ασχημες στιγμες που ειχες στην ζωη σου... απλα προσπαθησε να θυμηθεις με ποιον τροπο τοις ξεπερασες....

E.K είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ


Η ζωή μας είναι ένα ταξίδι

http://www.youtube.com/watch?v=LgJy546xF5M&feature=related

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ???ΑΝΤΡΕ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΖΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΣ ΒΛΕΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΚΥΡΕΣ ΜΟΥ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!!!!!ΠΟΙΟΝ ΛΕΤΕ???????

ΠΟΙΟΣ?????????????

ΠΟΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΩ
ΠΟΙΟΣ????????
Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Ο Β!!!!!!!!!!!!!!
ΑΙΝΤΕ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΛΟ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΞΕΝΟΥ ΕΔΩ.ΟΛΟ ΕΓΓΛΕΖΟΙ.ΕΡΕ ΚΑΙ ΝΑΧΑ ΧΡΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΓΥΡΙΖΑ. ΕΧΘΕΣ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑ ΣΤΑ ΟΥΙΣΚΙΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΚΟΛ.ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΚΟΛ. ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΟΥΜΠΟΙΚΟ ΚΑΠΕΛΟ. ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΦΟΡΑΝ. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΑΡΑΠΑΡΑΠΑΜΠΑΜΠΑΜΠΑΜΠΑΜΠΑ ΕΡΕ ΚΑΙ ΝΑΧΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΛΕΕΙ ΝΑΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΓΡΑΦΑΜΕ. ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ.ΕΝΑΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟ ΕΒΑΖΕ ΣΤΟ ΣΑΓΟΝΙ. ΓΙΕΣ ΓΙΕΣ ΓΙΕΣ ΤΟΥ ΛΕΩ. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΓΙΕ ΓΙΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΞΕΡΑΘΗΚΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΒΡΗΚΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΣΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΣΤΗ ΜΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΚΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ Ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ Β
ΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=GRFX2fNCjhA

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.ΚΑΙ ΤΗΣ Λ.Μ.ΚΙ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΕ ΓΟΥΡΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑΖΕΙ ΜΕΛΙ,ΣΕ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ.ΕΚ ΓΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ .Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΨΥΧΗ ΣΟΥ. ΦΙΛΕ Β ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΞΑΝΑΕΙΔΑ. ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΛΕΙΨΕΙ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ.ΙΩΑΝΝΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ.ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΚΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΗΝ Π ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ ΝΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΑΘΕΥΕΙ.ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΜΟΝΟΛΟΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ. ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΑΝΗΚΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.ΜΑΣ ΧΑΡΟΠΟΙΗΣΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΜΑΙ ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ.ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ Μ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΖΕΤΑΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΡΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας, φίλοι μου. Πραγματικά η σελίδα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα πρόσωπα και καινούρια πράγματα και είναι πολύ ωραίο αυτό. Είστε όλοι καταπληκτικοί. Ε.Κ. μου, χαίρομαι που σου άρεσαν τα βιντεάκια. Σου μεταδίδουν τόσο πολλά και τόσο όμορφα συναισθήματα, ειδικά αν έχεις δει την ταινία και ξέρεις τι συμβαίνει μες στην ταινία όταν τα βλέπεις. Β, χαίρομαι που ξανάγραψες και είμαι σίγουρη ότι θα μας τρελάνεις και θα μας κουφάνεις παντελώς όλους, χαχα. Μαρία-Ελένη, καλή συνέχεια σ' αυτό που φτιάχνεις. Κύριε Ανδρέα, καλή συνέχεια και σ' εσάς και καλή επιτυχία. Ό,τι και να γίνει βέβαια, εσείς είστε έτσι κι αλλιώς επιτυχημένος με αυτά που έχετε κάνει, αλλά εύχομαι από καρδιάς να είναι θετική η απάντηση και είμαι αισιόδοξη ότι θα είναι. Δυστυχώς δε βρήκα χρόνο για να σας βάλω απόψε αποσπάσματα από τον Αλχημιστή. Τι να κάνουμε; Δεν μπορούν να ικανοποιηθούν τα πάντα. Υπάρχει ένας περιορισμός του χρόνου. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι είναι πολύ μικρή η μέρα, πολύ λίγος ο χρόνος. Θα λείψω για λίγες μέρες, όχι για πολύ, και κατά πάσα πιθανότητα δε θα έχω πρόσβαση στο internet. Πάλι καλά που πρόλαβα να σας βάλω χθες αρκετά, και ειδικά το πρώτο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου σημεία μέσ' απ' το βιβλίο. Τουλάχιστον θα σας βάλω δύο video που μου αρέσουν πολύ με πολύ ωραία μουσική από μια ταινία. Ελπίζω να σας αρέσουν. Και πάλι καλή επιτυχία. Τ.

Ανώνυμος είπε...

Γειά σας φίλοι μας καλοί,φίλοι αγαπημένοι!Νιώθω και συμμερίζομαι τη χαρά ενός αγαπημένο μου προσώπου και θα ήθελα και εγώ να ευχηθώ για τους επικείμενους αρραβώνες!Γλυκά μου παιδάκια, σας στέλνουμε τις πιο Θερμές Ευχές μας για παντοτινή Ευτυχία!Η αρχή του αρραβώνα σας να είναι η αρχή ενός ονειρεμένου γάμου και να είστε Ευτυχισμένοι,Σήμερα,Αύριο και Πάντοτε!Η ώρα η καλή και χρυσά στέφανα!!Σας φιλούμε γλυκά!!
Αγαπημένο μου Μαράκι -Ελενάκι,ελπίζω και εύχομαι να είστε όλοι σας καλά.Ευελπιστώ κάποια στιγμή να καταφέρω να τα πούμε..Όπως καταλαβαίνεις δεν προλαβαίνω και εγώ μιας και ο Αύγουστος για εμάς είναι" ο Μήνας των Παθών "στις δουλείτσες μας.Αν και ο χρόνος τρέχει τόσο γρήγορα που δεν τον καταλαβαίνεις.Έτσι δεν θα αργήσουμε να μπούμε και να βρούμε τους καθημερινούς μας χειμωνιάτικους ρυθμούς..Που σαφώς τώρα τους θέλουμε και τους επιζητούμε μετά από την φασαρία του καλοκαιριού ,ασχέτως που όταν πρώτα ο Θεός χειμωνιάσει και περάσει κάποιο διάστημα θα θέλουμε πάλι το καλοκαιράκι.Αλλά έτσι είναι ο άνθρωπος εκ φύσεως,ένα ανικανοποίητο ον..Έμαθα πως ανέλλαβες μια κουραστική έξτρα εργασία,ευχάριστη όμως στο περιεχόμενό της και είμαι σίγουρη όπως πάντα πως θα δημιουργήσεις!!Θα φτιάξεις κάτι τέλειο!Μπράβο σου καλό μας Μαράκι-Ελενάκι!Γλυκιά μου Ελενίτσα το μεσημέρι σκότωσα που σκότωσα την ορθογραφία αλλά δεν περίμενα ποτέ πως θα σε έγραφα και με δυο Λ.Μάλλον την Ελλάδα εκείνη την ώρα θα είχα στο μυαλό μου φαίνεται?Συγγνώμη γλυκό μου κοριτσάκι.Βέβαια άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε,γιατί όχι λοιπόν και εδώ?Πάντως ευτυχώς που δεν δίνουμε εξετάσεις..Δεν έμεινα στα νιάτα μου μεταξεταστέα,σκέψου να έμενα τώρα?χιχι!!Αγαπημένη μας φιλεναδούλα..Π,πόσο πανέμορφα είναι τα βιντεάκια σου..?Όταν τα βλέπω, τα θαυμάζω και νομίζω πως ο χώρος μου και το περιβάλλον μου είναι κατεκλυσμένο με τα τόσα όμορφα πολύχρωμα λουλουδάκια όλων των ειδών?Γίνεται ένας μοσχομυριστός πανέμορφος κήπος.Η δε μουσική συναρπαστική,χαλαρωτική,ευεργετική..

SYNEXIZETAI.OI ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπημένη μας φιλεναδίτσα με την καρδουλίτσα πολύ ωραία η σκέψη σου και η χειρονομία σου?Εκτός των πανέμορφων Μοτίβων σου που λαμπρύνουν την εικόνα της σελιδούλας να ομορφήνουν και τα ματάκια μας βλέποντας τον γλυκό μας Κενανούλη μέσα στους ΤΟΡ ΤΕΝ Της Τουρκίας.Γλυκό μου νυχτοπουλάκι Τ,θα σε μαλώσω γλυκά όπως πάντα?Δεν μου λες.? γιατί με έχεις αφήσει μοναχούλα και ξεροσταλιάζω για ένα σου απαραίτητο κειμενάκι..?Δεν μου λές..?Τι σου ζητάω,τι σου ζητάω?Ένα σου κειμενάκι ζητάω?Και πόσο μάλλον τώρα που είσαι στα πιο καλύτερα αποσπάσματα..που ο αγαπημένος μου αυτός συγγραφέας τα αποδίδει με τον δικό του ,ξεχωριστό ιδιαίτερο τρόπο..?Καθ'ότι εκφράζει και αποδίδει δικές του προσωπικές σκέψεις και θεωρίες..Πάντα οι συγγραφείς παρασύρονται και από το δικό τους προσωπικό στοιχείο..Μου λείπει η συνηθισμένη ,καθιερωμένη "δόση μου".Κανόνισε,δεν μπορείς να μας αφήνεις στο καλό..!!Καλή μας Ιωάννα χαιρόμαστε και την δική σου παρουσία όπως και των καινούργιων εισερχομένων φίλων.Αξιαγάπητη φιλεναδίτσα Εύη?Τι θα μπορούσα να πω εγώ για εσένα τη στιγμή που νιώθω δέος για εσάς..Με τα αξιόλογα,χρήσιμα,σημαντικά,σοφά γραφόμενά σας,καθ'ότι συντόμου χρονικού διαστήματος σε εμένα προσωπικά αυτό αποπνέεται..Διακρίνω ένα καλλιεργημένο,σωστό καλοπροαίρετο φιλικό άτομο που διακατέχεται από αξίες διαχρονικές και ιδανικά..Οι πράξεις σας και οι ενέργειές σας στην πορεία της ζωής σας πρέπει να είναι άξιες λόγου και θαυμασμού κάτι που φυσικά δεν περιμένατε εμένα να σας το πω?Διαφαίνεται μεγαλοσύνη στη ψυχή σας κάτι επίσης πολύ δυσεύρετο στις μέρες μας..Σας ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία σας,μας τιμάτε ιδιαίτερα και σας ευχόμασθε ολόψυχα ο καλός Θεούλης να έχει πάντα καλά εσάς και τους οικείους σας..Τα αποφθέγματά σας τα σημερινά καταπληκτικά που δείχνουν και σκορπούν σε όλους μας θετική σκέψη,ενέργεια και αισιοδοξία,κάτι που το έχουμε όλοι ανάγκη αφ'ενός μεν λόγω των δύσκολων χαλεπών καιρών που ζούμε και αφ'ετέρου δε λόγω των προβλημάτων μας που μπορεί ο καθένας να αντιμετωπίζει και να νιώθει εγκλωβισμένος..Μπράβο σας για τις επιλογές αυτές. σκορποΑγαπητέ μας καλέ μας φίλε Β,πόσο χαρήκαμε που παρότι είσαι σε διακοπούλες μας θυμήθηκες και μάλιστα με ζαλισμένο το κεφαλάκι..Μας έχει λείψει πραγματικά και ο δικός σου ιδιαίτερα ξεχωριστός τρόπος και λόγος..Εδώ μέσα όλα και όλοι χρειάζονται..Να περνάς καλά,σε περιμένουμε..Αγαπητέ μας Ανδρέα χάρηκα που σε είδαμε και ως είθισται για άλλη μια φορά θα συμφωνήσω με τα λογάκια της Ε.Κ μου προς εσέ στο παραπάνω σχόλιό της..Εύχομαι να είστε όλοι καλά,σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για αυτό που προσφέρεται σε εμάς και κατ'επέκταση στη σελιδούλα μας.Φιλάκια πολλά και σε όλους τους υπολοίπους,είτε γράφουν,είτε έγραφαν,είτε απουσιάζουν ,είτε μας διαβάζουν..Με αγάπη και εκτίμηση πάντα!ΟΙ ΣΑΜΙΩTIΣΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γλυκό μου νυχτοπουλάκι Τ,τώρα μόλις είδα πως έγραψες ,καθότι χελωνίτσα στην ταχύητα έγραφα και όπως βλέπεις χωρίς να το θέλω δεν απέφυγα το υπέρ κατεβατούλι..Να πας στο καλό,εύχομαι να τακτοποιηθούν καλά οι δουλείτσες σου και θα φροντίσω οπωσδήποτε να τα πούμε..?Όντως τα βιντεάκια σου πανέμορφα σαν και εσένα άλλωστε..Σε ευχαριστούμε πολύ και φρόντισε να τελειώσεις γρήγορα γιατί θα μας λείψεις και εσύ.?Σου εύχομαι καληνύχτα με όνειρα γλυκάαααααα!!ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μια γλυκιά Καληνύχτα σε όλους φίλοι μας καλοί,φίλοι αγαπημένοι!

Αφιερωμένο με Αγάπη στον καλό μας φίλο Ανδρέα!



"ΘΑ!Ευλογημένος να είναι ο άνθρωπος που ανακάλυψε πρώτος αυτό το μονοσύλλαβο.Από όλους τους χρόνους και τις κλίσεις των ρημάτων ο μέλλων είναι εκείνος που φορτώνεται ευχαρίστως και αίρει με υπομονή τις ελπίδες και τα όνειρά μας.Χωρίς το "ΘΑ" η Ζωή μας θα ήταν αβάσταχτο φορτίο."


Για σας φίλοι μας!


"Η Ευτυχία δεν είναι ένας σταθμός στον οποίο φτάνεις αλλά ένας τρόπος να ταξιδεύεις."

Μια ωραία,δημιουργική,καλή μέρα να έχετε..!!
Ένα υπέροχο τετραήμερο για αυτούς που έχουν το προνόμιο να το απολαύσουν..!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

καλημερα
σαμιωτισσες με το ωραιο κατεβατουλι , δεν το ειχα προσεξει το διπλο λ οπως εγω ειδα τωρα οτι ειχα αρχισει να σας γραφω με διπλο μ , εεεεεεε πανε πολλα χρονια που διδαχτηκα την ορθογραφια.
Τ καλα να περασεις στις διακοπες σου
ελενη

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/MZQfbcWDP2g ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ...Π

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΩ ΤΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚ.ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΑΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΟΔΕΜΕΝΗ ΠΑΡΕΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙΡΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΕ ΚΕΙΝΟΝ.ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΩΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ. Ε.Π.

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/eSGFxezVPGY ΑΝΔΡΕΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΣΟΥ..ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ. Π

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/ZTK3FCHYrJY....ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΑ Ε.Π. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ....Π

E.K είπε...

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
ΚΑΛΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ
ΚΑΛΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΑΠΟΨΕ...
ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟΟΟΟΟ
ΚΑΛΑ ΝΑΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΑΥΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΜΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...
ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ, ΑΝΔΡΕΑ, ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ, Τ, ΕΛΕΝΗ, Β ,❤, ΙΩΑΝΝΑ, ΕΥΗ, Π, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ..
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Τ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΦΙΝΕΤΑΙ
ΣΕΙΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΙ ΚΟΣΜΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΛΙΓΟ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ....
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ "ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ" ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ....
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
http://1.bp.blogspot.com/_o-Pru2T_WOk/THOAV2R4meI/AAAAAAAANyc/LkBt_zrWPfY/s1600/full_moon1.jpg

E.K είπε...

Πεφταστέρι

http://users.sch.gr/babaroutsoup/pareababa/756725dy8ohhz1uf.gif

Το Πεφταστέρι που ξαναπήγε στον Ουρανό
«Μη με διώχνεις», είπε το αστέρι στον ουρανό.
«Μη φοβάσαι, θα έχεις ένα όμορφο ταξίδι», του απάντησε εκείνος.
«Βοήθεια αδέρφια δεν θέλω να πάω πουθενά», φώναξε τρομαγμένο το αστέρι καθώς άρχισε να πέφτει προς τη γη.
Όσοι είδαν το πεφταστέρι ευχήθηκαν κάτι. Άλλος ήθελε, υγεία, άλλος αγάπη, άλλος ένα καινούριο αυτοκίνητο, μα το αγόρι που αγνάντευε τη θάλασσα, έκανε μια διαφορετική ευχή: «Αυτό το πεφταστέρι να γίνει δικό μου» είπε.
Και μετά ξάπλωσε στο κρεβάτι του και αποκοιμήθηκε...Το πεφταστέρι, που είχε πέσει πάνω στα βράχια, αποφάσισε να περάσει τη νύχτα του εκεί, κοιτάζοντας τους φίλους του στον ουρανό. Στην αρχή, ένιωθε ζήλια και πίκρα, μα σιγά-σιγά, αφέθηκε στη γλύκα της βραδιάς, χάζεψε τα φώτα των καραβιών που χόρευαν στη θάλασσα και μαγεύτηκε από τη μελωδία των κυμάτων.
Το άλλο πρωί ο ήλιος βρήκε το λιμάνι σε μεγάλες φούριες. Αυτοκίνητα έφερναν και έπαιρναν κόσμο στα καράβια, μεγάλα φορτηγά κουβαλούσαν εμπορεύματα. Ένας χαμός!
Το πεφταστέρι, πανικοβλήθηκε και κούρνιασε στα βράχια. «Άπαπα δεν πάω πουθενά πια, θα κάτσω εδώ, που δε θα με πειράξει κανείς», σκέφτηκε. Σε λίγο στάθηκε δίπλα του ένας σκύλος, εκείνο τρόμαξε κι άρχισε να προσεύχεται να μην το πάρει χαμπάρι το κοπρόσκυλο και το καταβροχθίσει. Ευτυχώς, ο σκύλος δεν είδε το πεφταστέρι και έφυγε για να βρει το αφεντικό του.
Το μεσημέρι ο ήλιος τσουρούφλιζε και το πεφταστέρι σκλήρυνε και πήρε ένα όμορφο χρυσαφί χρώμα. Αυτό ήταν, έγινε ένας αστερίας! Όταν σχόλασε το αγόρι που αγνάντευε τη θάλασσα, κατέβηκε στα βράχια να ψάξει το αστέρι του και μόλις το βρήκε το κράτησε με αγάπη στα δυο του χέρια και το πήρε μαζί του.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ

E.K είπε...

.....
Το πεφταστέρι ένιωσε ασφάλεια. Μα επειδή ήταν φοβητσιάρικο, ρώτησε το αγόρι: «θα με προσέχεις, έτσι;» «φυσικά θα σε προσέχω», του απάντησε εκείνο χαϊδεύοντάς το. Τα πράγματα όμως δεν ήταν και τόσο εύκολα.
Μόλις η μαμά του αγοριού είδε τον αστερία είπε στο γιο της: «πάλι μάζεψες βρωμιές; Αμέσως στο σκουπιδοτενεκέ αυτή η βλακεία που κρατάς και πλύνε καλά τα χέρια σου, για να φάμε». Το αγόρι στεναχωρήθηκε. Δεν μπορούσε να πετάξει το θησαυρό του.
Έκρυψε το πεφταστέρι κάτω από τα βιβλία του, μα ήξερε πως δεν θα μπορούσε να το κρατήσει για πολύ εκεί μιας κι η μαμά του τα έβρισκε όλα. Έσπαγε το κεφάλι του για να βρει μια λύση και την άλλη μέρα πήρε μαζί του το πεφταστέρι του στο σχολείο. Λίγο πριν μπει στην τάξη, το ρώτησε: «Αστεράκι μου, αν δεν μπορώ να σε κρατήσω εγώ, που θα ήθελες να πας;» «Α, μα να γυρίσω στον ουρανό, πουθενά αλλού», του απάντησε εκείνο.
Σε λίγες ώρες, η δασκάλα ζήτησε από τα παιδιά να μπουν ήσυχα στη σειρά γιατί θα πήγαιναν να επισκεφτούν στο νοσοκομείο, ένα συμμαθητή τους, που από όσο ήξεραν ήταν τόσο άρρωστος, που για να του περάσει ο πόνος θα πήγαινε στον ουρανό. Όλοι του είχαν πάρει από ένα δωράκι. Κι επειδή το άρρωστο παιδί δεν είχε πια μαλλιά, για να μην του κόψουν τη φόρα προς τον ουρανό, το αγόρι, του είχε αγοράσει ένα όμορφο σκουφάκι για να μην κρυώνει. Τότε του ήρθε μια ιδέα. Πήρε το αστέρι του και το έβαλε πάνω στο σκουφάκι. Το τύλιξε καλά με το κορδόνι από το παπούτσι του και όταν έφτασε στο νοσοκομείο, το χάρισε στο φιλαράκο του, που ξετρελάθηκε από τη χαρά του.
Σε μερικές μέρες το άρρωστο αγόρι αφού μάζεψε την αγάπη όλου του κόσμου, έφυγε τελικά για τον ουρανό φορώντας το σκουφάκι του. Έτσι έφυγε μαζί του και το πεφταστέρι. Που όταν έφτασε επάνω πήρε πάλι την παλιά του θέση, ανάμεσα στους φίλους του και τους είπε όσα έγινα κάτω στη γη.
Το αγόρι που αγνάντευε τη θάλασσα, μεγάλωνε ευτυχισμένο, γιατί τα βράδια έβλεπε πάντα το αστέρι του, που του έστελνε λαμπερά φιλιά και ήξερε πως παρόλο που δεν το είχε κοντά του, ήταν για πάντα δικό του, ήταν χαρούμενο και το αγαπούσε, όπως όταν το κράταγε στα χέρια του.
Κι από τότε, έλεγε πως όταν έχεις αγαπήσει κάτι, θες μόνο το καλό του, και όπου κι αν βρίσκεται στην πραγματικότητα για σένα, δεν μπορεί να πάει πιο μακριά από την καρδιά σου.
Το συγκεκριμένο δημοσιεύθηκε σε site και περιοδικά πανεπιστημίων όλου του κόσμου. Αγαπήθηκε πολύ από μια παρέα παιδιών με λευχαιμία μα νομίζω πως θα αρέσει και στους υγιείς...

maria -elenh είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΚΙΣΜΕΤΟΠΑΡΕΑ..
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΝΤΕΟ..ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ...ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΤΕ..ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...
ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ Ε.Π ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΡΙΚΥΜΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΦΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟΥΛΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ..ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΙ ΣΕΖΟΝ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ...ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ..ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.. ;)
ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΝΙ ΚΑΤΕΒΑΤΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...
ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ Τ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ..ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ...ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑΑΑΑ...
Π ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ..
ΦΙΛΕ Β ΕΚΑΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ?ΕΛΑΑΑΑΑΑ...ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ SUPER..ΕΤΣΙΙΙΙΙ...ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ...
ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ?ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ..ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ..ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ..
ΧΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΦΩΝΟΥΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΚΚΟΝΟΣΤΑΦΥΛΟ..ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ..ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΗΤΑΝ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗ ΤΕΤΟΙΑ ΦΩΝΟΥΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ..Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΗ (❤❤❤)ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΒΙΝΤΕΟ ΛΟΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΙΩΑΝΝΑ..ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ Η ΣΕΛΙΔΟΥΛΑ ΜΑΣ..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ...ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ...
ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΧΑΣΑ ..ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΕΕ??ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ..ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΕΕΕ??
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Μ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΖΕΣΑΙ ΕΕΕ??ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!! ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕ..ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!..ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ..!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ...!!

ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ..ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ...!!

http://aroma.pblogs.gr/files/117262-Tramondo%20e%20gabbiani.jpg

E.K είπε...

Αλεξίου Χάρις - Έχει Πανσέληνο Απόψε

http://www.youtube.com/watch?v=YYJ1b5XWIXU

E.K είπε...

Το χρώμα του φεγγαριού - Παραμύθι

http://www.youtube.com/watch?v=xeaH6I2OuHc&feature=related

E.K είπε...

Pantelis Thalassinos - Tou Feggariou


http://www.youtube.com/watch?v=eBKYuBvraGU

Ανώνυμος είπε...

Οι Παναγίες των Ελλήνων
Ελευθερώτρια, Χιλιάρμενη, Στρατηλάτισσα, Πορταΐτισσα, μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που της έχουν αποδοθεί. Η λατρεία της συνδέθηκε τόσο με τους εθνικούς αγώνες όσο και με την καθημερινότητα των πιστών



Μεγαλόχαρη, Ζωοδόχος Πηγή, Ρόδο Αμάραντο, Ελεούσα. Είναι μερικά από τα αναρίθμητα ονόματα, που η πλούσια ελληνική γλώσσα και η θρησκευτική ευλάβεια έδωσαν στην Παναγία. Ελευθερώτρια, Ξεσκλαβώτρα. Στο Βυζάντιο ευρύτατα διαδεδομένος ήταν και ο προσδιορισμός Χιλιάρμενη, που έχει κοινή ιστορική ρίζα με τον Ακάθιστο Υμνο: την πολιορκία της Κωνσταντινούπολης από τους Αβαρους και τους Πέρσες το 626.

Η απειλή ήταν μεγάλη. Ο Αυτοκράτορας Ηράκλειος έλειπε σε εκστρατεία και οι υπερασπιστές της Πόλης ήταν ελάχιστοι. Τότε σηκώθηκε ανεμοστρόβιλος, που μετέτρεψε σε συντρίμμια τα εχθρικά πλοία, τα χίλια άρμενα. Στον μακρινό Πόντο την ημέρα της Χιλιαρμένου ψαλλόταν ο Ακάθιστος Υμνος.

Στις Σπέτσες είναι η Παναγιά της Αρμάδας. Ανήμερα του Γενεσίου της (8 Σεπτεμβρίου) βοήθησε τους επαναστατημένους νησιώτες (1822) να αποκρούσουν την τουρκική αρμάδα και να πυρπολήσουν τη ναυαρχίδα της.

Στην Κύθνο ονομάζεται Στρατηλάτισσα και στη Σκιάθο Βροντιώτισσα, αφού "ως βροντή τους εχθρούς καταπλήσσει".

Στην Αστυπάλαια λέγεται Πορταΐτισσα, καθώς θεωρείται φρουρός της πόρτας του κάστρου.

Η λατρεία της Παναγίας δεν είναι συνδεμένη μόνο με τους εθνικούς αγώνες. Πρόκειται για στοιχείο της καθημερινής ζωής, που για τους θρησκευόμενους συνδυάζεται με θαυματουργές ιδιότητες. Οταν θεραπεύει αρρώστιες, η Θεοτόκος λέγεται Γιάτρισσα (Λακωνία), Πονολύτρια (Πόντος) ή και Αρμενοκρατούσα, αφού προστατεύει τις εγκύους από το αρμένισμα, δηλαδή την εκλαμψία (Σέρρες).

Απ΄ όλες τις θεομητορικές εορτές της Ορθόδοξης Εκκλησίας, η Κοίμηση της Θεοτόκου, στις 15 Αυγούστου, είναι η λαμπρότερη. Ονομάστηκε Πάσχα του Καλοκαιριού. Στον ημερολογιακό κύκλο των χριστιανικών εορτών, τον Δεκαπενταύγουστο κλείνει ο κύκλος της βλάστησης. Επιτρέπεται η κατανάλωση όλων των τροφών, που έχουν παραχθεί στη διάρκεια του χρόνου, οι εκλεκτοί μεζέδες και το άφθονο κρασί.....Π

Ανώνυμος είπε...

Τα φίδια της Κεφαλονιάς

Στη νότια Κεφαλονιά, κοντά στο χωριό Μαρκόπουλο, συναντάμε την εκκλησία της Κοιμήσεως.
Εκεί κάθε Δεκαπενταύγουστο συμβαίνει κάτι περίεργο και θαυμαστό. Από την εορτή της Μεταμορφώσεως εμφανίζονται μέσα κι έξω από τον ναό φίδια. Είναι τα λεγόμενα «φίδια της Παναγίας».

Στο μέρος αυτό, λεει η μνήμη του λαού, υπήρχε ένα παλιό μοναστήρι της
Παναγιάς , μεγάλο και πλούσιο. Το έζωναν τείχη ψηλά και στην καρδιά του το υπηρετούσαν πολλές καλόγριες. Φθονερό και πεινασμένο το μάτι του πειρατή και κουρσάρου που θέριζε το Ιόνιο , έβαλε σκοπό να γυμνώσει το μοναστήρι.
Στον αγώνα της λευτεριάς και στο κράτημα της πίστης οι καλόγριες δεν το
παρέδωσαν… Μη μπορώντας όμως να κάνουν αλλιώς, αφού ο αγώνας των όπλων και της βολής έλλειπε, όταν κυκλώθηκαν από τις πύρινες γλώσσες της φωτιάς των επιδρομέων, συγκεντρώθηκαν όλες τριγύρω από την Αγία Τράπεζα για μια τελευταία έκκληση προς το Θείο, για την ύστατη προσευχή σωτηρίας!
Κύκλος πίστης, κύκλος χρόνου, κύκλος Γιορτής, ζήτησαν από την Παναγιά
Προστάτη τους να τις κάνει πουλιά ή φίδια, να φύγουν, να πετάξουν, τα σώματά τους αγνά και αμόλυντα να μείνουν…
Έτσι σαν φίδια Ιερά πλέον γυρίζουν και δίνουν το παρόν, ελέγχουν την πίστη και παρακολουθούν την ορθή πορεία μας στο δρόμο που αυτές χάραξαν, εκεί στην Παναγία την Φιδούσα στο Μαρκόπουλο.

Όσο περνούν οι μέρες πληθαίνουν κι αυτά, και την παραμονή της Κοιμήσεως
αυξάνονται υπερβολικά. Από που βγαίνουν, αλλά και που κρύβονται μετά την εορτή, κανείς δεν γνωρίζει. Παραμένει ένα μυστήριο.

Την ώρα του εσπερινού κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσα στους πιστούς, στα προσκυνητάρια και στα στασίδια, χωρίς να φοβούνται κανένα.

Φεύγοντας η 15η Αυγούστου, αναχωρούν και τα φίδια. Γερμανοί φυσιοδίφες τα εξέτασαν, αλλά δεν μπόρεσαν να τα κατατάξουν σε κανένα από τα γνωστά είδη.
Είναι γκρίζα, λεπτά, και δεν περνούν το μέτρο.
Όταν τα χαϊδεύεις, νιώθεις το δέρμα τους βελούδινο και βλέπεις δυο ματάκια σπινθηροβόλα. Στο πλατύ τους κεφάλι σχηματίζεται ένας μικρός σταυρός, καθώς επίσης και στην άκρη της λεπτής γλώσσας τους.

Αν κάποια χρονιά τα φίδια δεν παρουσιασθούν, είναι κακό σημάδι. Αυτό συνέβη το 1940, καθώς και το 1953, οπότε δοκιμάσθηκε το νησί από τους σεισμούς.
.......Π

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.....Π

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ....Π

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΛΕΩ ΦΩΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ. ΚΑΛΗ ΜΟΥ Τ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ.ΕΚ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΜΕΡΑ. ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ .ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.ΤΗΝ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΟΠΟ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΣΤΟΧΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΑΣ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΠΑΝ. ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ Ε. Π. ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣ ΤΙΜΑ. ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ. ΣΤΗΝ Π ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΡΤΗΣΕ. ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΦΤΑΣΤΕΡΙ.ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ.ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ.Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ. ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ.

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΣΗΜΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΡΥΛΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΙΝΕΛΙΕΣ. ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ?ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΖΟΥΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΑΣΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ .ΕΙΧΑΝ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΥΟ ΔΥΔΥΜΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ 9 ΕΤΩΝ ΚΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 7.Η ΜΗΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΕΡΑΙΔΑ. ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΗ. ΔΙΠΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΑΚΙ. ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΠΩΣ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΟΥ ΚΑΘΡΕΠΤΙΖΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΜΙΛΟΥΣΕ.ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΑΡΑΦΟΡΑ ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΜΑΝΤΣΟ.ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ. ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ. ΣΙΓΟΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΜΙΛΑ ΣΤ ΑΣΤΡΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΟ. ΘΥΜΑΣΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ Τ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥ. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ Τ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ. ΔΕΣ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΨΥΧΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ.ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΟΜΙΑ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΖΕ ΣΑΝ ΝΕΡΑΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΟΒΑΡΑ. ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΠΟΤΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΒΑΡΙΑ.ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΝΕΚΡΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ. Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΤΡΙΦΤΗΚΑΝ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕ. ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΑΜΥΔΡΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΦΕΓΓΕΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΕΚΕΙΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΡΥΦΑ. ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΚΥΜΕΝΑ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΖΕΥΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΗΣ ΜΠΡΑΤΣΟ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΝΑ ΜΑΡΤΥΡΙΟ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ. ΕΙΧΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ. ΗΤΑΝ ΣΚΥΜΕΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΓΕΜΑΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ.ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΝΑ ΚΑΘΡΕΠΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΔΥΟ ΑΓΟΡΙΑ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΑΚΙ.ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΤΕ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΓΕΜΑΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Τ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΣ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΨΑΧΝΕ ΑΠΕΛΠΙΖΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΕ. ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ?ΡΩΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΣΕΙ. ΜΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΦΩΝΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ. ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΚΛΑΙΓΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ?
ΠΟΤΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΠΟΤΕ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΕΣΥ ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΟΛΟΓΙΟΜΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΙΔΕ.
ΑΣ ΚΟΙΤΥΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ?ΤΑ ΔΥΟ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ
http://www.dailymotion.com/video/x7wxii_yyyyyyy-yyyyy-yyy-yy-yyy_music

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΡΕ.ΤΙ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ??????????ΤΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ??????ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΜΗΝΕΣ.ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΑΛΛΟ.ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΟΒΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΙΑΣΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ {ΡΤ9}

Ανώνυμος είπε...

Γειά σας φίλοι μας καλοί,φίλοι αγαπημένοι!Επηρεασμένη και συγκινημένη από τα πανέμορφα κείμενα και βίντεο της αγαπημένης μας φιλεναδούλας..Π ,και λόγω της Άγιας ημέρας που έρχεται ,είπα να σας παραθέσω αυτό το απόσπασμα που σαφώς αφορά την Μητέρα Όλων μας!Θα ήθελα επίσης να την παρακαλέσω και να ευχηθώ όσο γίνεται, λιγότερο πόνο,θλίψη και δυστυχία στον κόσμο!Θα ήθελα αν είναι δυνατόν να βλέπω περισσότερα χαρούμενα προσωπάκια μικρών παιδιών, προσωπάκια που θα σκιαγράφεται και που θα διαφαίνεται το παιδικό αθώο χαμόγελό τους..Θα ήθελα ο άνθρωπος να σκύβει , να αφουγκράζεται τον συνάνθρωπό του και να δίνει απλόχερα την βοήθειά του χωρίς να αδιαφορεί?Θα ήθελα να υπάρχει αληθινή αγάπη στους ανθρώπους,να μπορούν να την μοιράζουν,να υπερτερεί πάντα το καλό και όχι το κακό?Το οποίο πηγάζει μέσα από την υποκρισία,αλλαζωνία μνησικακία,εγωισμό,πάθοι και ένα σωρό άλλα ελαττώματα..Να μπορεί ο άνθρωπος να τα αποτινάξει από πάνω του και να μην είναι δέσμιος και υποχείριο σε αυτά,που είναι παντελώς ανούσια..Έτσι θα είχαμε φτιάξει έναν κόσμο υποφερτό.κόσμιο,γαλήνιο,όμορφο,ονειρικό..Εύχομαι η γλυκιά μας Παναγίτσα που είνα ιη πρώτη μανούλα που πόνεσε και υπόφερε..Να δίνει,υγεία, αγάπη,δύναμη,πίστη,φώτιση,εγκράτεια,θέληση,θάρρος,κουράγιο,υπομονή..σε όλους τους αρρώστους,τους αναξιοπαθούντες αλλά και σε εμάς..Εύχομαι λοιπόν από καρδιάς να μας φυλάει από κάθε κακό,να μας σκεπάζει με την ζεστή μεγάλη αγκαλιά της ούτως ώστε να μας προστατεύει και να είναι ο οδηγός μας στη δύσκολη πορεία της ζωής μας για να μπορούμε να βαδίζουμε σωστά..Ανθρώπινα με όλη τη σημασία της λέξεως.. Γενικά να μας φροντίζει και να μας έχει κάτω υπό την σκέπη της.Να μην μας αγνοεί,να μας αγαπάει..όσο κι αν άσχημα διαμορφώσαμε τον κόσμο τούτο..Ας έχουμε την Ευλογία της όλοι!!Με εκτίμηση και αγάπη πάντα!ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Καλό μου Μαράκι Ελενάκι,καλή δύναμη και γλύκα το κατεβατούλι σου.Γλυκιά μου νησιώτισσα Ε.Κ,ήμουν και εγώ δίπλα σου σήμερα?Όχι μόνο νοερά..Όπως καταλαβαίνεις με συγκίνησες για ακόμη μια φορά με το υπέροχο απόσπασμά σου..Ταλόγια είναι περιττά..Το ίδιο επίσης ισχύει και για τον καλό μας φίλο Ανδρέα με το απόσπασμά του..Όσο και να θες δεν μπορείς να μην συγκινηθείς..Κάποιοι άνθρωποι έχουν και τις ευαισθησίες τους..Ευτυχώς ή δυστυχώς..Αγαπητή μας φίλη ανώνυμη,η παραπάνω σε καλωσορίζουμε και εσένα και χαρήκαμε πολύ ,όπως και για τα καλά σου λογάκια.Να είσαι καλά!ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ: Παναγία η Μητέρα Όλων..


Αν δεν ήσουν Εσύ,τι θα ήταν αλήθεια η ζωή μας?

Εσύ ! Η πιο μεγάλη μας χαρά, η πρώτη χαρά του κόσμου όλου. Η πρώτη!

Αν δεν ήσουν Εσύ, Παναγία μας, ποια θα είχαμε Μάνα τέτοιας αγάπης εμείς;

Ποια χαρά θα μπορούσε να νιώσει η καρδιά μας ; …

Ποια αγκαλιά θα μας έκλεινε στοργική στις μεγάλες και κρίσιμες ώρες των πόνων;

Και ποιο χέρι απαλό με γλυκύτατο χάδι θα σκούπιζε ανάλαφρο των ματιών μας το δάκρυ;

Αν δεν ήσουν Εσύ, Παναγία, αν δεν ήσουν Εσύ, η χαρά των αγγέλων,

η γλυκειά χαρμονή, η στοργή και η ελπίδα και το φως στην ασέληνη νύχτα,

στο πυκνότατο σκότος των πολλών πειρασμών της θλιμμένης ζωής μας ; …
Αν δεν ήσουν Εσύ, οδηγός των βημάτων μας, ασταθών και τρεμάμενων,

οδηγός προς Εκείνον που είναι η ζωή και η μόνη ατελείωτη κι αιώνια χαρά μας,

τον Υιό και Θεό σου, και δικό μας Σωτήρα ; …

Αν δεν ήσουν Εσύ…

Αλλά είσαι ! Είσαι Εσύ! Η γλυκειά μας Μητέρα !

Καθημερινά στη ζωή μας .

Εσύ ! Η χαρά μας !

Έλα πάλι, σκύψε με την τόση σου αγάπη σου , ζέστανε τη ψυχή μας ,

και κάνε μας έτοιμους, κράτησέ μας κοντά σου , στη ζεστή αγκαλιά σου .

Αλλά και τότε, στον καιρό της εξόδου μας, κράτησέ μας κοντά Σου,

για να ‘μαστε πάντα μες στο φως και τη δόξα του δικού σου Υιού,

του απείρου Θεού μας, Του Πλάστη και Δημιουργού μας .

Καλό Δεκαπενταύγουστο σε Όλους Εσάς! ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Aγαπημένη μας φιλεναδίτσα Εύη,χαιρόμαστε την παρουσία σου εδώ..Τα λογάκια σου για τον καλό μας φίλο Ανδρέα,έχουν βαρύτητα σε εμάς, όπως και την απαιτούμενη αξία τους με την αρμόζουσα σημασία τους..Τώρα για την ταυτότητά σου δεν έχουμε ιδιαίτερη περιέργεια μιας και δεν είμαστε της μυστικής υπηρεσίας και μιας που τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται..Θα λάβω το θάρρος και θα σου χαρίσω με εκτίμηση και αγάπη ένα από τα ωραιότερα,σοφότερα αποσπάσματα..Μου αρέσει πάρα πολύ και μακάρι να αντιπροσώπευε όλους τους ανθρώπους..

Αφιερωμένο!

"Όταν μεγαλώσεις,να χαίρεσαι σαν βρίσκεις ευκαιρία
και εξυπηρετείς τους άλλους.
Παίρνει ομορφιά το χέρι που απλώνεται να Δώσει.
Ποτέ όμως μην προσφέρεις επιδεικνύοντας υπεροχή,
μα μήτε και από θέση δουλικότητας να το κάνεις.
Το Πως? είναι δική σου υπόθεση.ΔΕ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ!

Χαίρομαι αφάνταστα και αισιοδοξώ που υπάρχουν ακόμη τέτοιοι άνθρωποι που το πράττουν..? και μάλιστα σωστά.!ΕΣΥ λοιπόν είσαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους..Διαφαίνεται αυτό.Ευτυχώς που υπάρχουν και οι κανόνες για να καταρρίπτωνται μέσω των εξαιρέσεών των..Σε ευχαριστούμε και για τα λογάκια σου πρς εμάς..Μας Τιμούν..Με εκτίμηση,ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κισμετοπαιδάκια μας Γλυκά Καληνύχτα μα συγχρόνως και Καλημέρα!!Να είστε όλοι καλά και να περνάτε όμορφα καλοκαιρινά!Φιλάκια πολλά!ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥஇڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ. ミღ彡
ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ✿✿
ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑஜீ✿♥♥★
ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΧΑΚΙΑ✿*¨*•.¸❤✿
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ*♥*- ҈ -*✿**♥*- ҈ -*✿**♥*- ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ✿⊱╮✿⊱╮✿⊱╮✿⊱╮
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ❤❤❤❤❤❤❤❤
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ☆.★.☆.★.☆.☆.★
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ❤❤❤❤❤❤❤❤
http://www.youtube.com/watch?v=AmxJYwwkW9o ❤

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=LL011-59beY❤
✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸
இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=LL011-59beY❤
இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இ✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΝΔΡΕΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ.Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ.ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΡΑΒΑ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΠΑΝΤΩΣ.ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ.ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ.ΑΝΔΡΕΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΘΡΥΛΟ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΤΑ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΕΧΕΙΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.ΕΣΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙΣ.ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙΣΟΥ. ΑΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΟΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙΣ.ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ .ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕΣ.ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΟΥΣΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.ΔΕΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝ ΟΛΙΓΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ. Ε.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ ΜΕΓΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΟΧΙ ΠΟΙΗΜΑ.ΞΑΝΑΕΥΧΑΡΙΣΤΩ . Ε.Π.

Ανώνυμος είπε...

καλημερα
ηρεμια και ερημια στους δρομους σημερα οι πιο πολλοι εχουν φυγει και αυτοι που εχουν μεινει δεν εχουν και πολυ ορεξη, ολοι θα ηθελαν να εχουν παει καπου μακρυα
τις ευχες μου για αυριο σε οσους γιορταζουν και ειναι πολλοι αυτοι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ
και ευχομαι η μεγαλοχαρη να βοηθησει τη χωρα μας και ολο τον κοσμο
ελενη

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/OYiMKurgBP8.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ....Π

Ανώνυμος είπε...

Μια επικίνδυνα όμορφη, γοητευτική, φιλάρεσκη και φιλήδονη γυναίκα γίνεται ο καταλύτης που προκαλεί αντιδράσεις και εφιαλτικές όσο και ανεξήγητες καταστάσεις.
Η παρουσία της και οι αλόγιστες, επιπόλαιες και επικίνδυνες επιλογές και πράξεις της θα επηρεάσουν αρνητικά, επώδυνα και σε μερικές περιπτώσεις δυστυχώς θανάσιμα την πορεία και τη ζωή όσων είχαν την ατυχία να την αγαπήσουν ή να ζουν γύρω της. Ιδιαίτερα όσων υπέκυψαν στη γοητεία και τη σαγήνη αυτής της μοιραίας γυναίκας που σέρνει μαζί της την κατάρα της καταστροφής και του θανάτου.
Ακόμα κι όταν ενεργοποιηθούν δυνάμεις που θα προσπαθήσουν να την τρομοκρατήσουν για να τη σταματήσουν, αυτή θα βρει τον τρόπο να ξεφύγει από τις Ερινύες που την κυνηγούν και θα συνεχίσει πνίγοντας στο αίμα όποιον αποτελεί απειλή γι' αυτή.

Άραγε θα προκαλέσει τελικά τη Νέμεση που θα σταματήσει αυτή την αδίστακτη γυναίκα ή θα συνεχίσει τη ζοφερή της πορεία στο απυρόβλητο, όπως συμβαίνει δυστυχώς πολλές φορές σ' αυτή την κοινωνία με τις αμφιλεγόμενες αξίες και τα καταστροφικά πρότυπα; ΔΕΝ ΘΥΜΗΖΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΙΣΜΕΤ?{ΡΤ9}

Ανώνυμος είπε...

Ανδρέα..Άκουσε προσεκτικά τα λόγια μου.Εγώ και η Ε .Π .δέν θα ξαναγράψουμε εδώ.Ευχαριστούμε όλους τους καλούς πραγματικά ανθρώπους που μας ανέχτηκαν εδώ.Ο σκοπός που μπήκαμε ήταν και μόνο να σου πούμε οτι η πορεία σου εδώ δέν πήγε στράφι.Είσαι πολύ χαρισματικός ανθρωπος για να μήν σε δεί κάποιος.Η σειρά που σου άρεσε μου προξένησε το ενδιαφέρον κι εμένα.Θεωρώ ότι εκτός απο τα δεκαπέντε πρώτα επεισόδεια δέν ξαναβλέπεται.Οι σκηνοθέτες ξεκίνησαν κάτι που θα μπορούσε να αφήσει εποχή και το κατέστρεψαν εντελώς.Αρεσε και άγγιξε πολλούς.Για σένα θα πώ και για το λόγο παρακολούθησα τα γραφόμενα σου απο την αρχή εδώ,οτι εισαί ενας αυθεντικός ανθρωπος που βγάζει πάθη,ευαισθησίες και μάλιστα με το αύθεντικό του όνομα.Εισαι εν ολίγις ένας αυθεντικός ζωντανός άνθρωπος.Σε προτιμώ απο κάτι διαννοούμενους του χώρου.Μοιάζεις με τόν χαμένο πρίγκιπα που ονειρευόμαστε κοριτσόπουλα.Ο ρομαντισμός που βγάζεις στις σίγουρα στο πόδι ιστορίες σου είναι απίστευτος.Τα έχεις όλα αγόρι μου.Ξεκαθάρισες οτι είσαι οικογενειάρχης γιατί μπήκες σε έναν χώρο με γύναικες.Οι υπόλοιποι άντρες βλέπεις δέν βλέπουν σειρές τύπου κισμέτ.Οι περισσότεροι βλέπουν αλλά δέν θα ξεχώριζες άν δέν έμπαινες να μιλήσεις για τις ευαισθησίες σου.Αυτό σε κάνει πολύ ξεχωριστό..Είδος πρός εξαφάνιση.Είσαι όμως άνθρωπος που κρύβει κάτι μέσα του.Μιά μεγάλη ευαισθησία.Να προσέχεις γιατί εμείς οι γυναίκες είμαστε πολύ περίεργα πλάσματα.Είδες οτι η πορεία του ήρωα της σειράς σημαδεύτηκε απο μία γυναίκα.Η γυναίκες είμαστε φωτιές.Κι εσύ είσαι ανάμεσα απο πολλές φωτιές.Κοίταξε το χάρισμα που΄εχεις Ανδρέα γιατί δέν το έχουν πολλοί.
Βάζεις τον αναγνώστη μέσα.Τον τραβάς θα έλεγα.Εκτός απο αυτό είσαι και ανθρωπος ολοζώντανος.Αυτό το καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε απο τα γραφόμενά σου. 35000 σχόλια και φιλίες απο έναν άνθρωπο ήταν αδύνατο να περάσουν απαρατήρητα. Υπήρξαν συγγραφείς που σήμερα το όνομα τους είναι λαμπρό με δέκα μόνο σελίδες να τραβήξουν την προσοχή.Καποι τους είδαν και τους πίεσαν κι έγιναν.Κάποιοι δέν είχαν στό ξεκίνημα τους τίποτε απο τα χαρίσματα που έχεις εσύ.
Κάποιοι λοιπόν θέλουν να επιστρέψουν αυτή την αγάπη που έλαβαν απο ανθρώπους που τους έσπρωξαν.Θα σε βρούμε εμείς.ήταν τιμή που γράψαμε στη σελίδα της αγάπης και της φιλίας.Δες τί δημιούργησες εδώ Ανδρέα.Στι φωνάζουν κάποιοι.Αυτοί θέλουν τον Αντρέ όπως υπογράφεις να τον καμαρώσουν.Να ξέρουν ότι είναι ο δικός τους Αντρέ.Κι όχι μόνο για το κισμέτ που εγώ πολύ πιθανό πιστεύω πως θα εκδοθεί.Ανδρεα.Μην στερήσεις απο το κοινό τον εαυτό σου.Ο ρομαντισμός έχει χαθεί σήμερα.
ΑΝΔΡΕΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ.ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ. ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΦΤΙΚΟΣ??
ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ . ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ!!
ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ Λ. Μ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΔΡΕΑ ΖΟΥΜΕ,ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ.ΤΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ?ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΝΔΡΕΑ?ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΜΠΟΔΙΑ. ΔΕΝ ΜΑΣΑ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΩΝ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΣ.ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΔΡΩΣΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΞΙΟΤΙΜΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΠ ΚΑΙ ΛΜ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΩ ΠΡΟΧΘΕΣ.ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΕΚ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ.ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ.ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ. ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ......
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΡΕ. ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΠΟΝΕΣΕΙ. ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΗΔΗ ΕΠΩΝΥΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΛΜ ΚΑΙ ΕΠ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΝ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΘΗΝΑ. ΚΑΤΙ ΚΑΤΕΧΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ. ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΩ.ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ. ΓΡΑΦΕ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ.ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ.ΚΑΛΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ. ΙΩΑΝΝΑ

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΚΙΣΜΕΤΟΠΑΡΕΑ..ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ..ΕΜΕΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΕΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΘΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ..
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕ Η ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΜΟΣ ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΙΣΜΕΤ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ..ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ...ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ "ΕΧΘΡΟΥΣ" ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ..ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΦΙΛΗ ΙΩΑΝΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ..ΕΝΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ...ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ...
ΕΜΕΙΣ ΑΙΣΙΟΔΟΥΞΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ..
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ..

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ....ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΩ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΟΑΝΑΦΕΡΘΩ? ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΟΥ ? ΣΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟΣΟΥ? Η ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΟΥ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ .ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ......Π

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/fiK8wHm4JGM.....ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ....Π

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΗΜΕΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΛΜ ΚΑΙ ΕΠ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΟΥΝ ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ. ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ. Η ΓΛΥΚΙΤΑΤΗ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΣΤΗΛΟΒΑΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ ΚΑΛΟ ΕΓΡΑΨΕ. ΤΣΑΜΠΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΚΕ ΛΑΘΟΣ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ. ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΛΥΚΕΙΑ ΨΘΧΗ. ΧΑΙΡΕΤΩ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟΤΗΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ΕΚ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΗΝ Π ΠΟΥ ΤΗΣ ΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΔΩ ΑΝΗΚΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΡΟΛΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ. ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΙΛΗ ΡΤ9 ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ. Η ΠΑΡΕΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΙΤΣΑΚΙΑ. ΟΛΟΙ ΛΠ,ΛΜ.Π,ΡΤ9,1234,ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΙΤΣΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΑ.ΚΑΛΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΛΟΓΩΝ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ
http://www.youtube.com/watch?v=pM5chtziVXc

ΑΝΤΡΕ

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΕΚ ΣΑΜΟΥ (ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ) είπε...

Γεια σας φίλοι μου καλοί, φίλοι αγαπημένοι! Νιώθω την ανάγκη να αναφερθώ και να διευκρινίσω την υφή ενός χθεσινού μου σχολίου και μάλιστα επί καλής προθέσεως (προς αποφυγήν παρεξηγήσεων). Καταρχήν αγαπητή μας και αξιοσέβαστη Εύη, λυπάμαι πολύ και στεναχωρήθηκα αρκετά σήμερα διαβάζοντας το σχόλιο σας. Μάλλον δε σταθήκατε προσεχτικά όταν το διαβάζατε ούτω σώστε να μπορέσετε να δείτε και να αντιλήφθητε πως δεν εμπεριείχε κάτι μεμπτό και δεν ήταν μομφή προς εσάς. Προς θεού, φυσικά δεν είχα καμία πρόθεση και σκοπό να σας θίξω η να σας προσβάλω, αντιθέτως μάλιστα. Αυτό που είπα, το είπα χαριτολογώντας προς εσάς τη στιγμή που εσείς η ίδια ,όταν πρωτογράψατε στη σελιδούλα μας γράψατε με το όνομα σας, κάτι που βεβαίως σας τιμά και που δείχνει πως δεν είχατε το οποιοδήποτε πρόβλημα με την αναγραφεί του ονόματος σας. Λυπάμαι πολύ που δεν αντιληφθήκατε το χιούμορ μου. Εδώ θα σας πω πως ουδέποτε στη μέχρι τώρα πορεία της ζωής μου, στα λόγια μου και στις πράξεις μου με χαρακτηρίζει τέτοια συμπεριφορά. Ευτυχώς δεν με αντιπροσωπεύει, είναι πέρα και μακριά από εμένα. Το είπα επίσης και στην καθ΄ όλα αξιαγάπητη και αξιοσέβαστη Ιωάννα για να σας υπενθιμίσω η να τονίσω πως σε εμάς τους άλλους φίλους αυτής της σελιδούλας (και αν θέλετε και επί προσωπικού άσημης φίλης αυτής της σελιδούλας) δεν μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα οποιαδήποτε στοιχεία σας η επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Διότι άμεσα δε μας αφορούν. Μας αφορούν και μας ενδιαφέρουν όμως έμμεσα η σκέψη σας, η θέση σας , οι τοποθετήσεις σας και η κριτικές σας επί του φίλου μας Ανδρέα. Γιατί τον καταξιώνουν σαν ταλέντο και τον δικαιώνουν επί της προσπάθειας του. Και αν θέλετε επιβεβαιώνουν και δικαιώνουν ηθικά και εμάς τους φίλους αυτής της σελιδούλας που εννέα μήνες τώρα, εντοπίσαμε, είδαμε, νιώσαμε, αφουγκραστήκαμε, πιστέψαμε, αισθανθήκαμε, αγαπήσαμε και μιλούσαμε επί της αδιαμφισβήτητης τώρα αξίας του καλού μας φίλου Ανδρέα…!!!Αν ανατρέξετε στις προηγούμενες σελίδες θα καταλάβετε …. Είδαμε πως αυτή του η αθωότητα, η γνησιότητα, η απλότητα, η ευαισθησία κ.α. που τον χαρακτηρίζουν σαν άνθρωπο, δεν στεκόταν μόνο εκεί αλλά πήγαινε και παρά πέρα με το εν λόγο φυσικό πηγαίο ταλέντο του, που βέβαια στη ροή του λόγου του(χείμαρρος) και στα καταπληκτικά αποσπάσματα του είχαμε την τύχη να τα απολαμβάνουμε εδώ και να μας ζεσταίνουν τις κρύες νύχτες του χειμώνα και να κοιμόμαστε γλυκά. Ενός λόγου φυσικά ακαλλιέργητου αλλά οπωσδήποτε εξελίσιμου …..!!! Αυτό όμως έκανε για εμάς τη διαφορά…!!! Οποιαδήποτε απόφαση και να πάρει φυσικά είναι προσωπική εμείς λέμε συνέχεια να το εκμεταλλευτεί γιατί θα είναι κρίμα..και θεωρούμε, ευχόμαστε και ελπίζουμε πως η αξία αυτού του ανθρώπου δεν θα χαθεί και δεν θα ριχθεί στο σύγχρονο καιάδα των καιρών μας. Τον πιστέψαμε ακράδαντα, τον αγαπήσαμε φιλικά πάντα, τον εκτιμήσαμε απεριόριστα και με τίποτα δεν θα μπορούσαμε έστω και μη θελημένα να κάνουμε η να πούμε κάτι που θα τον βλάψει περαιτέρω στην επαγγελματική του πορεία, καταξίωση και καθιέρωση…!!!Αυτά πιστεύουμε για τον αγαπητό μας φίλο Ανδρέα και πιστεύουμε στην λαμπρή του πορεία..!!!
Συνεχίζεται...

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΕΚ ΣΑΜΟΥ (ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ) είπε...

Αυτά εν ολίγοις και συγνώμη αγαπητή μας Εύη από εμένα αν χωρίς να το θέλω παρερμηνεύσατε το καλοπροαίρετο σχόλιο μου. Δεν ανήκω στους ανθρώπους που δε σέβονται , δεν εκτιμούν, που δεν έχουν τις απαιτούμενες ηθικές αξίες ζωής, διαφαίνεται αυτό άλλωστε στην πολύμηνη πορεία μας εδώ και χαίρομαι που το έχουν αντιληφθεί πολλοί φίλοι εδώ. Σας ευχαριστώ όλους και όλες τις φιλεναδίτσες που όντως αντιλήφθησαν τι ήθελα να πω ή τι εννοούσα (ίσως γιατί με ξέρουν)..Έχω πεί πως νιώθω και πως βλέπω τη σελιδούλα αυτή κατά καιρούς , είναι πολλά για εμάς, είναι ιδιαίτερη, δεν είναι απρόσωπη και την νιώθω σαν το σπίτι μου…Αν και παρακινούμενη από το Κισμέτ και τον Ανδρέα ασχοληθήκαμε πρώτη φορά με κομπιούτερ , ίντερνετ και όλα τα συναφή.. Συγνώμη φίλοι μου καλοί αν σας κούρασα αλλά ειλικρινά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ,σας ευχαριστώ και για την¨ανοχή¨ σας..

Καλό σας βράδυ , εύχομαι αύριο με το καλό χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν και ας δίνει σε όλους μας υγεία και φώτιση η αυριανή μεγάλη ημέρα που ο δεκαπενταύγουστος θεωρείται για την θρησκεία μας μια γλυκόπικρη ημέρα…

Με τα τιμής και εκτίμηση σε όλους σας
Ο ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ ΕΚ ΣΑΜΟΥ….

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.ΠΕΡΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΑΣ. ΤΟ ΑΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ.ΠΑΛΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΣΤΙΚΑ. ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΑΝΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟ ΤΙ ΛΕΤΕ. ΦΙΛΙΚΑ Ε.Π. ΠΡΟΣ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματα του...ουδέν σχόλιο..ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ ΕΚ ΣΑΜΟΥ (ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΑ)

E.K είπε...

ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΔΕ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΛΙΓΟ, ΚΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ....
ΙΣΩΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΛΕΞΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ....
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΚΑ ΜΗΝΩΝ ΟΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.
ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗ...
Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΙΣΜΑ ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΘΕΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ..
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Π ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Λ.Μ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ.ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ.
ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ..
ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ
ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ

E.K είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ


Βασίλισσα του κόσμου

Βασίλισσα του κόσμου
Δέσποινα τ’ ουρανού
Μυριοχαριτωμένη
Παρθένε ευλογημένη
Μητέρα του Θεού

Μη μας εγκαταλείπεις
στα μακρινά της γης
ιδέ τους στεναγμούς μας
τους πόνους κι οδυρμούς μας
για να μας λυπηθείς

Ω! Μάνα, γλυκιά Μάνα
Μάνα ευσπλαχνική
ημών των πικραμένων
και μετανοημένων
σπλαχνίσου την ψυχή

Τα σπλαχνικά σου μάτια
στρέψε προς εμάς
τρέξε και σκέπασε μας
τα ξένα κι ορφανά

Και όταν η ψυχή μας
από το σώμα βγει
δείξε μας στον Υιόν Σου
τον Λυτρωτή του κόσμου
Μητέρα ευσπλαχνική

ΑΝΔΡΕΑΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΙΡΗ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΗΜΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

E.K είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΗ ΜΑΡΙΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΙΡΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!!!
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΚΙΑΣ ΜΑΣ!! Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΦΑΤΕ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ....
ΕΤΣΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΗΘΗ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΤΑ....

Μαρία-Μαράκι-Μαριώ - Στέλιος Ρόκκο

http://www.youtube.com/watch?v=MHIVY11kuuA

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΙΡΗΝΗ ΗΡΕΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ.Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ ΗΤΑΝ Ο ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΤΡΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΦΙΛΙΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΜΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΕΣ ΤΟΣΟ ΑΠΛΕΣ ΤΟΣΟ ΦΙΛΙΚΕΣ ΤΟΣΟ ΜΕΛΙΣΤΑΛΑΚΤΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΜΕ Η ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Η ΕΠ ΜΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕ.ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ {ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ} ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ Η ΟΧΙ? ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΞΑΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ {ΡΤ9}

maria -elenh είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ...ΚΙΣΜΕΤΟΠΑΡΕΑ..ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ...ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΙΡΗ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ...ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ..

ΑΓΑΠΗΤΗ/ΤΕ ΡΤ9 ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟ Η ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ.. ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ..ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ...
ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ..

http://profilestyling.com/pics/Good_Morning37.gif

http://2.bp.blogspot.com/_3duZFUf8PbM/SnFvNOve8HI/AAAAAAAABwQ/rjSqjUwJMBI/s400/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B1%20%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84.jpg

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ.ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΕ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΑΛΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΡΩ.ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ.Η ΑΓΑΠΗ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΦΡΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΩΡΑΙΑΣ ΠΑΡΕΑΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΟΥΝ.ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ-ΠΑΡΕΑ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ{ΡΤ9}

maria -elenh είπε...

ΡΤ9 ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ..ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ..ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΣΜΕΤΟΠΑΡΕΑΣ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΣΧΗΜΑ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ..ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ...
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ..ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ..

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑஇڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ ΣΤΙΣ ΜΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΕΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΙΡΗ இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ★.☆.★.☆.☆.★
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΗΣ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΥΧΟΜΑΙ❤ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ❤
.♥.••.♥.••.♥.••.♥.• •.♥.••.♥.••.♥.••.♥.• •.♥.••.♥.••.♥.••.♥.• •.♥.••.♥.••.♥.••.♥.• •.♥.••.♥.••.♥.••.♥.• ♥.••.♥.• ♥.••.♥.• •.♥.••.♥.••.♥.••.♥.••.♥.••.♥.• ♥.••.♥.• •.♥.••.♥.••.♥.••.♥.• ♥.••.♥.• ♥.••.♥.• •.♥.••.♥.••.♥.••.♥.• •.♥.••.♥.••.♥.••.♥.• •.♥.••.♥.••.♥.••.♥.• •.♥.••.♥.••.♥.••.♥.• •.♥.••.♥.••.

Ανώνυμος είπε...

இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿ
http://www.youtube.com/watch?v=RaW-PLdsqeI&feature=related

E.K είπε...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
ΦΙΛΗ ΡΤ9 Η ΧΑΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ, ΕΚΤΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ..
ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΘΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ...
ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΩ...
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΕΚΤΙΚΑ ΕΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙ!!
ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ. ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΣΣΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΤΩΝ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΙΣΟΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ
ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΡΑΣΕΩΝ ΧΑΛΑΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΑΚΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ..
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΕΒΑΤΟΥΛΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΕΒΑΤΟΥΛΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Μ ΑΓΑΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ....
ΟΛΟΙ ΧΩΡΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ...ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΡΤ9
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿ
http://www.youtube.com/watch?v=RaW-PLdsqeI&feature=related

Ανώνυμος είπε...

♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥♥ ✿⊱╮♥♥♥♥ ✿⊱╮♥
ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ❤http://www.youtube.com/watch?v=rsY-RctmfH0☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆☆.★.☆.★.☆.☆.★☆.★☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆☆.★.☆.★.☆.☆.★

Ανώνυμος είπε...

இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤இڿڰۣ-ڰۣ.❤ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ❤http://www.youtube.com/watch?v=kNYib7ii5K8இڿڰۣ-ڰۣ. ミღ彡 .☆♥❥❥¸¸.☆இڿڰۣ-ڰۣ. ミღ彡 .☆♥❥❥¸¸.☆
இڿڰۣ-ڰۣ. ミღ彡 .☆♥❥❥¸¸.☆இڿڰۣ-ڰۣ. ミღ彡 .☆♥❥❥¸¸.☆
இڿڰۣ-ڰۣ. ミღ彡 .☆♥❥❥¸¸.☆இڿڰۣ-ڰۣ. ミღ彡 .☆♥❥❥¸¸.☆
இڿڰۣ-ڰۣ. ミღ彡 .☆♥❥❥¸¸.☆இڿڰۣ-ڰۣ. ミღ彡 .☆♥❥❥¸¸.☆
இڿڰۣ-ڰۣ. ミღ彡 .☆♥❥❥¸¸.☆இڿڰۣ-ڰۣ. ミღ彡 .☆♥❥❥¸¸.☆
இڿڰۣ-ڰۣ. ミღ彡 .☆♥❥❥¸¸.☆இڿڰۣ-ڰۣ. ミღ彡 .☆♥❥❥¸¸.☆

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=cSJPTLBY_FQ&feature=related❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥♥ ✿⊱╮♥♥♥♥ ✿⊱╮♥

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=cSJPTLBY_FQ&feature=related
♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥ ✿⊱╮♥♥♥ ✿⊱╮♥♥♥♥ ✿⊱╮♥❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤

E.K είπε...

Το Δέντρο Των Ευχών

Χαμένο ανάμεσα στα άλλα, μέσα σ' ένα πυκνό δάσος, υπήρχε κάποτε ένα δέντρο. Ήταν υπεραιωνόβιο, με κορμό μεγάλο σαν σπίτι και κλαριά που θαρρούσες πως άγγιζαν τα ουράνια. Το έλεγαν «Το Δέντρο Των Ευχών» και όχι τυχαία. Ήταν το δώρο των θεών στους ανθρώπους. Οποιοσδήποτε μπορούσε να πάει εκεί και να κάνει οποιαδήποτε ευχή. Αν ζητούσε αυτό που ήθελε με όλη του τη δύναμη, το Δέντρο ικανοποιούσε το αίτημά του.
Στον κορμό του Δέντρου υπήρχε μια πόρτα που οδηγούσε στο εσωτερικό του, εκεί που κάποιος έπρεπε να περάσει για να κάνει την ευχή του. Και πάνω από την πόρτα, βρισκόταν χαραγμένη μια επιγραφή, που λίγοι πρόσεχαν. Οι άνθρωποι, βλέπετε, ήταν γεμάτοι αγωνία να πραγματοποιηθεί η ευχή τους και τίποτε άλλο δεν τους ενδιέφερε. Η επιγραφή έγραφε: «Πρόσεχε την ευχή σου»
Είπαμε πως το Δέντρο πραγματοποιούσε όλες τις ευχές, όποιες και αν ήταν αυτές. Υπήρχαν άνθρωποι που εύχονταν για υγεία, άλλοι για προκοπή, κάποιοι για χρήμα, μερικοί για σύντροφο, πολλοί για μια καλή δουλειά. Υπήρχαν κάποιοι που ζητούσαν ευτυχία, όχι για τους εαυτούς τους, αλλά για κάποιον άλλον. Αυτοί ήταν και οι λιγότεροι και, όσο περνούσε ο καιρός, σπάνιζαν. Υπήρχαν, τέλος, και αυτοί που εύχονταν η συμφορά να χτυπήσει τον διπλανό τους. Όσο λιγόστευαν οι προηγούμενοι, τόσο πλήθαιναν αυτοί.
Το Δέντρο είχε Δύναμη, μα δεν είχε Κρίση. Έτσι πραγματοποιούσε όλες τις ευχές, και τις καλές και τις κακές. Δεν ήταν έτσι από λάθος των θεών, το αντίθετο συνέβαινε. Έδωσαν οι θεοί ένα σπάνιο δώρο στους ανθρώπους μα και τους έστησαν παγίδα ταυτόχρονα. Ήθελαν να δουν με ποιο τρόπο οι άνθρωποι θα το χρησιμοποιούσαν. Ήθελαν να δουν αν, τελικά, το άξιζαν.
Την τελευταία μέρα που το Δέντρο υπήρξε, πολλοί άνθρωποι χτύπησαν την πόρτα στον κορμό και πέρασαν στο εσωτερικό του, πολλοί άνθρωποι ευχήθηκαν. Μπήκε μια μάνα, που ευχήθηκε για την υγεία του παιδιού της, ένας φτωχός οικογενειάρχης που ζήτησε χρήματα, ένας πολιτικός που ευχήθηκε για υπουργικό θώκο, μια νεαρή ηθοποιός που παρακάλεσε για δόξα, ένας ματαιόδοξος που ζήτησε φήμη, ένα μικρό παιδί που ήθελε ένα ποδήλατο.
Και μια πικρή γυναίκα μπήκε, που ζήτησε δηλητήριο για να ποτίζει τους άλλους, και μια άλλη, πράσινη από ζήλια, που ζήτησε δύναμη μαγική για να φέρνει την καταστροφή, και ένας άνθρωπος που δεν ήξερε τι είναι η αγάπη, μα ήθελε να την εξαφανίσει, και ένας τέταρτος που ευχήθηκε να λέει τα πιο αισχρά ψέματα και να γίνεται πιστευτός, και ένας δολοφόνος που ζήτησε αφθονία θυμάτων, και ένας κλέφτης που παρακάλεσε να εξαφανιστούν οι κλειδαριές και τα λουκέτα, και ένας απόλυτα κακός που ευχήθηκε, μόνο, να παραμείνει έτσι.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ

E.K είπε...

.......
Και το Δέντρο εισάκουσε τις ευχές όλων, δικαίων και αδίκων, γιατί έτσι ήταν φτιαγμένο. Μα θύμωσαν οι θεοί, οργίστηκαν με τους ανθρώπους και αποφάσισαν πως δεν μπορούσαν να διαχειριστούν αυτό το σπάνιο δώρο, πως δεν ήταν αντάξιοί του. Και έστειλαν μια δέσμη κεραυνών και το έκαψαν. Και το Δέντρο των Ευχών έπαψε να υπάρχει.
Μόνο που, την τελευταία στιγμή, μια μικρούλα, νεαρή θεά, εκείνη που είχε το πιο όμορφο γέλιο από όλους, πρόλαβε να σώσει ένα μικρό, τρυφερό κλαράκι. Και όταν σταμάτησαν οι κεραυνοί κατέβηκε στο δάσος. Βρήκε ένα ξέφωτο που το έλουζε ο ήλιος και φύτεψε το κλαράκι της. Το πότισε με το γέλιο της και το κλαράκι έβγαλε ρίζες. Έτσι, ένα καινούργιο Δέντρο των Ευχών έπιασε να μεγαλώνει μέσα στο δάσος.
Θα περάσουν πολλά-πολλά χρόνια, μέχρι το κλαράκι να γίνει δέντρο θεόρατο και να μπορεί να πραγματοποιεί ευχές. Η θεά με το πιο όμορφο γέλιο απ' όλους, πίστευε πως μέχρι τότε η ανθρωπότητα θα είχε μάθει το μάθημά της, πως οι άνθρωποι θα συνειδητοποιούσαν πως οι ευχές πραγματοποιούνται με τη δύναμη της αγάπης και της πίστης.
Της αγάπης για τους ανθρώπους και της πίστης σ' αυτούς.

http://sl.glitter-graphics.net/pub/1338/1338435wrt6eivys0.gif

Ανώνυμος είπε...

❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤
http://www.youtube.com/watch?v=cSJPTLBY_FQ&feature=related
✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=cSJPTLBY_FQ&feature=related
✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸❤✿*¨*•.¸

E.K είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΕΙ....

F O R ❥ YOU¸¸.☆♥❥❥☆♥❥❥☆♥❥❥


ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ - ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / ΚΙΚΙΔΗ

http://www.youtube.com/watch?v=tGrG6oruOo4

Ανώνυμος είπε...

இڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ—ڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ—இڿڰۣ-ڰۣ—
❤ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ❤☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆☆.★.☆.★.☆.☆.★.☆.★☆.★.☆.☆.★.☆.★.☆☆.★.☆.★.☆.☆.★☆.★☆.★

E.K είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΗ ❤ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ ΖΩΝΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ!!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ....

E.K είπε...

ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.....
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΓΕΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΠΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!!!

ΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ !ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ !!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=whCi0xAm2E8&feature=related

Ανώνυμος είπε...

❤☆Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ❤☆
❤☆.★.☆.★.❤☆.★.☆.★.❤☆.★.☆.★.❤☆.★.☆.★.
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

இڿڰۣ-ڰۣ—ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΟΜΟΡΦΑ ΣΧΕΔΙΑΚΙΑஇڿڰۣ-ڰۣ—
☆♥❥❥ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΣΕΛΙΔΑ☆♥❥❥
♥ ✿⊱╮♥♥ΜΕ ΤΟΣΟ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ♥ ✿⊱╮♥♥
❤✿*¨*•.¸❤ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ❤✿*¨*•.¸❤
*♥*- ҈ -*✿ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ*♥*- ҈ -*✿
❤☆.★.☆.★.❤☆.★.☆.★.❤☆.★.☆.★.❤☆.★.☆.★.
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
✿❤☆✿⊱╮✿❤☆✿⊱╮✿❤☆✿⊱╮✿❤☆✿⊱╮✿❤☆✿⊱╮✿❤

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙΣΑΣ. ΤΩΡΑ ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑ. ΞΕΚΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΙΛΗ ΡΤ9.ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ. ΓΡΑΦΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ.ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΧΕΔΙΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ.ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΠΕΤΥΧΕΙΣ.ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ. ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΒΕΒΑΙΑ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΤΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΣΠΑΝΙΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΒΗΜΑΤΑ.ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΙΑ ΨΥΧΗ.ΕΠ ΚΑΙ ΛΜ ΕΦΟΣΟΝ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΞΑΝΑ ΕΔΩ. ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ. ΑΣ ΜΕ ΒΡΗΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ. ΘΕΟΡΩ ΟΤΙ Η ΕΠ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΤΑΤΗ. ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΟΙΝΩΣ ΨΗΛΟΜΥΤΑ. ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΩ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΤΗΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΥΓΕΝΗ ΦΙΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ ΕΠ ΚΑΙ ΛΜ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΣΕΛΙΔΟΣ ΟΧΙ ΕΔΩ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΙΜΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΕΚ,ΧΑΡΑ,ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ,ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ,ΑΝΝΑ,ΜΑΙΡΗ,ΒV,Τ ΡΤ9,ΙΩΑΝΝΑ,ΦΙΛΗ ΜΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ, ΕΛΕΝΗ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟ ΒΟΛΟ,ΒΙΒΗ,Μ,Γ,ΤΑΚ,ΣΑ,
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΩ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΨΥΧΙΚΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΠΑΛΑΟΤΕΡΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΙ Η ΜΘΣ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠ ΚΑΙ ΛΜ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΜΕ ΒΡΗΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΣΩ ΤΗΝ ΨΗΛΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩΜΑΙ ΣΤΗ ΕΠ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΔΙΕΚΡΥΝΑ ΑΥΤΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΜ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΓΙΞΑΝ ΕΧΘΕΣ. ΤΙΜΩ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ. ΕΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΚΕΙ. ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΑΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΧΕΡΕΣ ΔΟΞΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΜΕΤΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥΣ.ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΠΟΥ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑ ΑΓΑΠΗ,ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΣΑΣ ΤΙΜΩ

Ανώνυμος είπε...

καλημερα

καλη εβδομαδα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στη μαρια ελενη, και στη μαιρη και σε οσους γιορταζαν εχθες, ειχα παει μια μικρη εκδρομη και εκανα το μπανακι μου η θαλασσα ηταν τελεια εχθες
μαρια ελενη, ε.κ , αντρε , συμφωνω με αυτα που γραψατε για τη σελιδα και τους γραφοντες εδω, και ειδικα για τις γλυκιες σαμιωτισσες, που το χιουμορ τους ειναι κατανοητο . ευχομαι η σελιδα να παραμεινει οπως ηταν χωρις εντασεις
ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ λειπετε
ελενη

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και χρόνια σας πολλά για εχθές.Θα αρχίσω με την ένταση που κακώς δημιουργήθηκε ανάμεσα στην ε .π .και της κυρίας εδώ μέσα.Συνέβησε κάποιο λάθος και η επ ζητεί συγνώμη.Σίγουρα και είναι και δικό μου λάθος δέν αφήσαμε και πολύ καλα δείγματα.Η πολύ καλή φίλη επ δέν το χειρίστηκε καλά.Άνθρωποι είμαστε να βλέπουμε τα λάθη μας όμως.Και τώρα αυτά που θα γράψω αφορούν εσενα Ανδρέα.Το τελευταίο σου κείμενο έδειξε αυτό που έχω θαυμάσει σε σένα.Έναν άνθρωπο είδος πρός εξαφάνιση.Σε προτίμησα έτσι.Εναν άνθρωπο που προτίμησε τους φίλους του απο την επ που μπήκε ππρόσφατα. Ισως αυτό ήταν μπούμεραγκ για εσένα Όχι για ανθρώπους σάν εμάς όμως .Βλέποντας εκτός απο τίς ιστορίες και τα σχόλια για την κρίση, είδα έναν άνθρωπο αγωνιστή που δέν φοβάται να πεί την άποψη του.Μη γελάσεις με αυτό που θα σού πω αλλά στα μάτια μου αγόρι μου ανέβηκες περισσότερο εχθές.Να ξέρεις οτι σήμερα αγόρι μου παλληκάρια σαν εσένα αδικούνται και δεν εκτιμιούνται.Και ό τίτλος αυτός σου αξίζει.Εδώ μέσα είδα έναν άνθρωπο,ζωντανό κι ευαίσθητο που δέν κρύβεται όμως από τα νεύρα του.Εναν άνθρωπο που ξέρει να αυτοκριτικάρει τον εαυτό του.Εναν άνθρωπο που τολμά.Οι ιστορίες σου και όχι μόνο ο χαρακτήρας σου είναι λόγος να θέλει να σε γνωρίσει κάθε φίλος.Γι αυτό σου είπα προσοχή.Θα μου δώσεις λίγο χρόνο και θα μιλήσουμε απο κοντά.Ανθρώπους σύμβολα δέν συναντάς καθε ημέρα κι εσύ είσαι.Εχεις τα πάντα.Ηθος,μαχητικότητα, ευαισθησία,υπερτιμιότητα,και βάζεις φιλίες πάνω απο το συμφέρον ίσως.Αυτο σε κάνει ξεχωριστό.Πολύ ξεχωριστό Ανδρέα.Και είναι και τα λόγια του άνδρα μου αυτά.Ναι το παιδί αυτό αξίζει πολλά.Θα σε βοηθήσω σε ότι χρειαστείς και εφόσον ασχοληθείς με το είδος και τον χώρο.Κάποιοι βοήθησαν εμένα να φτάσω εκεί που είμαι.Ήθελα την αγάπη αυτή να την επιστρέψω.Και την επιστρέφω στον καλύτερο και τον ακεραιότερο άνθρωπο τα τελευταια οκτώ χρονια.Ο αλλας είναι η Εύη που αυτή σε ανακάλυψε.Δέν σε κακιώνει που την ανέφερες ως ψηλομύτα.Γέλασε.Πράγματι έτσι φάνηκαμε.Η εικονα μας δέν ήταν η καλύτερη.Απο εμένα αντίο απο εδώ και συγνώμη ξανά απ όλους.Ανδρεα θα τα πούμε σύντομα.Απροσδόκητα διαταυρώσαμε πώς θα σε βρούμε.Σκεψου το ταλέντο σου κι εδώ είμαστε εμείς.Δεν χρειάζεσαι τίποτα σχεδόν καθόλου καλλιέργεια. ΜΕ ΤΙΜΗ Λ . Μ .

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ.ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΑΝΔΡΕΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΥΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣ. ΑΝΔΡΕΑ ΔΕΝ ΚΑΚΙΩΝΩ ΓΙΑ ΕΧΘΕΣ.ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΡΙΧΣ.ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ ΕΤΣΙ ΦΑΝΗΚΑ. ΤΟ ΔΙΑΚΟΜΩΔΗΣΑ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕΣ ΕΜΕΝΑ. ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΣΦΡΙΖΟΜΑΙ ΤΙ ΑΞΙΕΣ ΕΝΑΣ ΣΠΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ. Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ.ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΠΩ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΤΟΣΗ ΨΕΥΤΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΝΑΙ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΛΟΙ. ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΚΡΥΝΑ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΕΥΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΡΕΑ.ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΓΛΥΚΙΑ ΝΟΕΡΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ.ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ.ΙΣΩΣ Η ΣΑΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΠΙΚΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΨΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΚΙΑ ΤΗΣ.
ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΨΥΧΡΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΖΕΣΤΗ ΦΙΛΙΚΗ ΟΜΟΡΦΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.ΑΝΤΡΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΨΥΧΡΟ ΜΕ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΨΗΛΕΣ ΜΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ
ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΟ ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΦΙΛΙΚΑ{ΡΤ9}

E.K είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΆ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ
Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚΕΙ ΥΠΟΚΛΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!
ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ Η ΕΥΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΗΝΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Λ.Μ ΕΙΧΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ!!!
ΤΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ ΕΠΕΔΕΙΞΕ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ???
ΚΥΡΙΑ Λ.Μ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ.....
ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ!!!
ΜΕ ΚΥΡΙΕΥΕΙ ΔΕΟΣ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΑΘΗΚΕ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΦΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ.Η ΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΡΕΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ Η ΜΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ...
ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ!!ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ..
ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ...
ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΩΙΣΜΟ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΓΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ!!!!
ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ,ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΝΑ....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΗ ΡΤ9 ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ.ΙΣΩΣ ΕΝΘΑΡΥΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ..
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΗΚΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙ.........

E.K είπε...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ...

Τι Μεγάλη Γιορτή και σήμερα για εμάς!!! ...σήμερα θα Γιορτάσουμε το Μεγαλείο μιας πολύ Ισχυρής και Μαγικής λέξης !!! Το Μεγαλείο της Συγνώμης !!!.
Αλήθεια, είμαι σίγουρη ότι οι πιο πολλοί από εσάς έχετε νιώσει την Ευεργετική Δύναμη της Συγνώμης !!
Έχετε νιώσει την Λυτρωτική της Δύναμη όπου μας κάνει να νιώθουμε Ισχυροί και συνάμα πιο Ανθρώπινοι !!!.
Όταν ζητάμε Συγνώμη από κάποιον, για κάτι που είπαμε ή κάναμε, είναι σαν να ζητάμε πρώτα Συγνώμη από τον εαυτό μας, που τον βάλαμε σε διαδικασίες που δεν αρμόζουν στα πιστεύω μας, και παρασυρθήκαμε σε κάτι που μας κάνει και νιώθουμε άσχημα!!!
Το πιο σημαντικό πράγμα από όλα, είναι να έχουμε Επίγνωση ότι πρέπει να Ζητήσουμε Συγνώμη !!!...γιατί Δυστυχώς, οι περισσότεροι Άνθρωποι Τυφλώνονται από τον Κακό τους Εγωισμό, και Συνεχίζουν να τον ενισχύουν, με αποτέλεσμα να έχουν ξεχάσει και να Ζητάνε Συγνώμη αλλά να έχουν ξεχάσει και να εισπράττουν τα Ευεργετήματα της !!!.
Νομίζω πως είναι Υπέροχο Συναίσθημα το να μπορείς να ζητάς Συγνώμη από τον Εαυτό σου και τους γύρω σου, όταν έχεις ξεφύγει ή έχεις χάσει τον έλεγχο του λόγου σου και των πράξεων σου.
Η Χρήση αυτής της Μαγικής λέξης είναι Ευεργετική, η Κατάχρηση της όμως είναι Καταστροφική !!!.
Αν για παράδειγμα, ζητάτε Επανειλημμένα Συγνώμη για Λόγια ή Πράξεις σας, σημαίνει πως Ποτέ δεν την εννοείται όταν την λέτε, σημαίνει πως απλά την λέτε είτε για να αποφύγετε το αντίτιμο των λόγων και των πράξεων σας, είτε για να πετύχετε καταστάσεις που απλά σας βολεύουν για την ώρα !!!.
Καιρός λοιπόν να μάθουμε όλοι μας, ότι αυτή η Μαγική Λέξη, Η Συγνώμη, κρύβει μέσα της τόσο Μεγάλη Ισχύ, που μπορεί να τερματίσει μέχρι και πολέμους!!!
Καιρός λοιπόν να αρχίσουμε από σήμερα κιόλας να ζητάμε Συγνώμη !!!
Η ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΔΥΝΑΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Το να έχει κάποιος αληθινούς φίλους, είναι μεγάλη υπόθεση. Πότε όμως είναι μια φιλία αληθινή, προορισμένη να αντέξει στις τρικυμίες του χρόνου, και πότε είναι απλά και μόνο μια “παρέα”, που σήμερα είναι και αύριο δε θα είναι;
Το βασικό που πρέπει κάποιος να κοιτάξει για να διαχωρίσει αυτές τις δύο καταστάσεις, είναι τα κίνητρα πίσω από το συναπάντημα. Σε μια αληθινή φιλία, βρίσκομαι μαζί με τον άλλο άνθρωπο για να μοιραστούμε την ίδια τη ζωή, τις χαρές και τις λύπες της. Ο αληθινός φίλος είναι συνοδοιπόρος μου, όχι μόνο στις εύκολες και ευχάριστες στιγμές, αλλά επίσης στις αναπόφευκτες περιόδους θλίψης και δυσκολίας. Σε μια γνήσια φιλία υπάρχει ο αμοιβαίος σεβασμός, ώστε να υπάρχει ώρα και χώρος για να εκφραστούν όλοι. Ο καλύτερος φίλος είναι αυτός που δε φοβάται να μας πει την αλήθεια, αν πιστεύει ότι σε κάτι έχουμε παρεκτραπεί. Είναι όμως παράλληλα έτοιμος να σεβαστεί τις επιλογές μας, έστω και αν διαφωνεί, χωρίς να φύγει από το πλευρό μας.
Σε αντίθεση, όταν μιλάμε για “σκέτη παρέα” τα κίνητρα είναι διαφορετικά: Εδώ δε συναντιόμαστε για να μοιραστούμε τη ζωή στην ολότητά της, αλλά μόνο για να ευχαριστηθούμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα, πρόσκαιρα πράγματα, που τυγχάνει να μας αρέσουν και των δύο. Σε τέτοιες σχέσεις γνωρίζουμε – κατά βάθος – ότι υπάρχουν όρια στο τι μπορούμε να μοιραστούμε με τον άλλο. Όταν πια ο ένας από τους δύο βαρεθεί τη συγκεκριμένη απόλαυση που τους ένωνε, ή αν προκύψει εν τω μεταξύ κάποια διαφωνία, η “φιλία” αυτή εξανεμίζεται.
TA ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΕΛΙΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΙΑ.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟ.
ΕΚ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ{ΡΤ9}

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΓΕΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Η Λ . Μ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΩΣ ΕΚ.ΣΤΑ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣΧΟΛΙΟ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΑΓΓΕΛΟ.ΑΓΓΕΛΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΣΠΑΝΙΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚ.ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ. ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.ΕΚ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΗΘΟΥΣ ΚΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ.Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑΣ ΟΡΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΝΕΟΣ.ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΗΓΑΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΚΙΖΕΙ. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ. ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΑΚΟΥΣΕΤΟ!!!ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟΝ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΟΜΕΝΗ Τ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΣΚΕΨΗ.ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΕΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ. Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ. ΤΟ ΟΤΙ ΦΤΑΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΠΡΟΣΟΧΗΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΙΛΙΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ. ΕΙ!ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Η ΜΙΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ.ΑΝΔΡΕΑ ΕΙΔΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ ΞΕΣΤΡΙΦΤΗΚΑ.ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ.Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ.ΑΝ ΣΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ.ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝ ΚΑΛΑ.ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ.ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ Ο ΕΞΗΣ ΕΝΑΣ.ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ.ΕΚ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΗΘΟΣ. Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΙΛΙΑ ΚΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΗ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑΜΕ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ. ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΟΛΕΣ. ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ. ΦΙΛΙΚΑ Ε .Π. ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΝ Λ .Μ .

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΘΕΟΣ.!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΟ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΤΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ...Κ Υ Ρ Ι Ε Σ !!!!ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ!!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ [ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ] ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΛΥΚΙΕΣ ΜΟΥ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.....Π

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/oMsEVP4DYfo.....ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.....Π

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣς ΜΟΥ.ΕΧΘΕΣ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΡΓΑ Η ΕΙΚΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ.ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΦΙΛΗ ΡΤ9 ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙ8ΚΙΟ. ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΙ8 ΑΛΛΑ ΛΕΣ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ.ΛΑΘΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΦΡΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΥΧΡΗ ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΙΝ 9 ΜΗΝΕΣ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΓΓΙΞΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΑΝΗ ΣΕΙΡΑ.ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑΜΕ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΜΕ. ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΛΗΞΗ.ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΖΙ. ΗΔΗ Τ,ΜΑΡ ΕΛΕΝΗ, ΕΚ ΧΑΡΑ,ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ. ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΝΙΤΑ.ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ. ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΡΤ9 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΓΡΑΨΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ Π ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΙΛΙΟΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ. Η ΕΚ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΜ.ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΜΟΥΝ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΦΙΛΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΣΠΑΝΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΠ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΞΙΕΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΟΛΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΠ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΜΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΨΥΛΟΜΥΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ?ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ.ΠΡΟΧΘΕΣ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΥΝΩ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΚΤΗ ΑΛΛΑ ΑΞΙΑ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ.ΣΥΜΦΟΝΩ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΡΤ9 ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΑΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΙ ΟΤΑΝ ΣΚΛΑΒΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΤΙΣ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΜ ΚΑΙ ΕΠ ΣΑΣ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΑΣ. ΕΓΩ ΕΔΩ ΜΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΟΠΟΙΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ.ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=OwCNV2Bspxc

ΜΙΑ ΜΙΝΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΑΝΤΡΕ

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΕ.ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ. ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΚΕΦΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΟΠΕΛΙΑ. ΤΗΣ ΕΙΠΕ. ΜΟΝΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΑΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΔΩ ΔΕ ΦΟΒΑΣΑΙ?Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΑΠΛΑΝΕΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΕΜΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕ ΕΓΙΝΕ ΑΦΗΣΤΕΜΕ ΤΩΡΑ ΜΟΝΗ.ΜΑ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ. ΚΕΡΝΑΣ ΤΣΙΓΑΡΟ?Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ.ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ. ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ. ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΕ.ΤΗΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΙΣΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ ΕΚΛΑΙΓΕ.ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΔΙΛΙΟ.ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ. ΑΛΛΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΦΕΓΓΑΡΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΥΣΕ ΚΙ ΕΦΕΥΓΕ.ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΗΤΑΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΞΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ.ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΥ ΕΙΠΕ. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ?ΑΝ Η ΖΩΗ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΑΔΙΚΗΣΕ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΣΩ?ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ?ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ Τ ΑΣΤΕΡΙΑ.Ο ΠΑΡΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΜΟΝΟ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΝ ΑΝΟΙΓΕΙ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ ΤΙΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΠΕΣΕ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΣΑΝ ΦΩΤΙΑ. ΔΕΝ ΕΛΙΩΣΕ ΚΙ ΕΠΕΣΕ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ. ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟΥ ΣΑΝ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΟΥ.ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. ΕΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΔΩΡΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Η ΘΕΑ ΝΥΧΤΑ?ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΧΑΘΟΥΜΕ ΘΑ ΨΑΞΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΘΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ.ΚΑΠΟΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΘΩΣ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΤΗΣΕ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΩ?ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΣΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΑΙΜΑ.

ΑΝΤΡΕ Β ΜΕΡΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ είπε...

ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΑΙΜΑ. Σ ΑΓΑΠΩ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΑΓΓΑΛΙΑ. ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΓΙΟΡΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΧΑΝΟΝΤΑΝ.ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ.Ο ΓΙΟΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΦΥΤΟ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ. ΕΙΧΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ, ΕΙΧΕ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΖΗΣΕΙ. ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΣΕ ΔΥΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΜΕΝΩ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙΘ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΕΔΩ.ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΩΣΕ. ΒΡΗΞΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΑΝΟΙΞΕ. ΜΟΛΙΣ ΤΗ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΝΕΑΡΕ ΜΟΥ?Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕ. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΓΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΑΝ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ. ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΕ ΤΡΕΛΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ.ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΣ ΝΕΑΡΕ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ?Ο ΓΙΟΡΓΟΣ ΕΜΑΘΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑΜΜΕΝΗ.ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ.ΠΑΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΝΕΡΑΙΔΑ. ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΦΥΤΟ ΕΙΧΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ. ΔΥΟ ΑΥΡΕΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΞΑΠΟΣΤΑΣΕ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΣΤΡΑΨΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΑΝ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΨΕΜΜΑ ΜΑ ΠΩΣ?ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ? Σ ΑΓΑΠΩ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΧΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΚΛΑΙΓΕ ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΟΣ.ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΟΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΑΚΟΥΣΕ ΜΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΦΩΝΗ Η ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.ΣΕ ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΕΡΑΣ. Ο ΑΕΡΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΛΕΥΚΟ ΑΠΟ ΦΟΡΕΜΑ. ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΡΡΩΜΑ ΤΗΣ. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΗΛΑ ΣΤ ΑΣΤΕΡΙΑ. ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣΥΝΗ. ΣΤΑ ΕΒΔΙΜΗΝΤΑΠΕΝΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΓΓΑΚΙ. ΗΤΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ. ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ. ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΟΡΓΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΤΑ ΑΣΟΡΑ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΝΑ ΕΝΩΝΟΟΥΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ.ΓΕΛΑΣΕ ΤΟΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ. ΤΩΡΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤ ΑΣΤΡΑ. η ιστορια ειναι θρυλος κι εγω εβαλα τις δικες μου πινελιες. αφιερωμενη σε οσους πιστευουν πως ειμαστε ενεργεια και οχι ακατεργαστη υλη μονο. ο εχων νου θα πρεπει να πιστεψει για να διαβει τα ορια ομως καλο σας απογευμα και καληνυχτα.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1082319650613

ΑΝΤΡΕ είπε...

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΙ ΟΣΟ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΠΑΝΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ. ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΣΕΙ. ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ. ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ. ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΟΥΜΕ. ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΗΝ

ΑΝΔΡΕΑΣ είπε...

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΑ 65.ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΤΥΧΗ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ.Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.Η ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΦΡΕΝΑΡΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΙΩΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΕΝΑΣ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΖΟΚΕΡ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΗΣ Ν ΥΟΡΚΗΣ.ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. Η ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, Η ΚΑΛΟΖΩΙΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΠΙΖΝΑΔΟΡΟΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΚΟΡΗ ΕΙΧΕ ΜΑΛΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΑΞΗ.ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ. ΑΚΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΒΑΣΙΛΗ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ. ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΗΜΑΤΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΛΗΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΟΥΡΟ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΤΡΕΧΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ. ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕΣ. ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ. ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΟΤΥΠΟ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΡΗΜΑΞΕ ΦΙΛΕ.Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟ. Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΡΩΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΦΩΤΙΑ. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΜΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΓΕΜΙΣΕΙ ΔΑΚΡΥΑ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ. ΟΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΛΤΑ ΡΕΜΒΑΖΕ ΤΙΣ ΝΙΦΑΔΕΣ.ΕΙΔΕ ΤΟΤΕ ΕΝΑ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ. ΚΥΡΙΕ ΤΟΥ ΕΙΠΕ.ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΜΕ. ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΖΩΗΡΟΣ. ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΚΑΝΤΑΛΙΕΣ. ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΜΑΣΤΕ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ?ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΓΩΣΕ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Ο ΝΤΟΡΙΣ.ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΚΟΝΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΙΝΟ ΑΛΟΓΟ ΚΟΥΝΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΣΕ. ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟΥ ΣΠΑΡΣΑΞΕ Η ΚΑΡΔΙΑ. ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΜΙΚΡΕ? ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ. ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ?Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΥΝΗΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ.ΗΤΑΝ Ο ΝΤΟΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΘΥΜΗΘΕΙ. ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ. ΤΟΤΕ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΟΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΖΙ. ΤΟΝ ΚΕΦΑΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙΘΑΡΑ. ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ. ΚΑΤΙ ΡΑΓΙΣΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.ΕΠΕΙΤΑ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ. ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΕΝΑ ΠΟΥΡΟ.ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΡΙΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ?ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑ ΣΤΥΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ. Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΓΩΣΕ. Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΟΣ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΠΑΝΙΟ ΦΙΛΟ. ΜΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ ΑΥΤΑ?ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΡΩΤΗΣΕ. ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ. ΠΙΣΩ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΙ ΟΜΙΚΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΙ ΤΟΣΟ?????ΓΙΑΤΙ???ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΘΛΙΒΕΡΗ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΔΩΣΕΜΑΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ.ΑΡΚΕΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΟ ΠΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΗ ΘΛΙΨΗ.ΤΟ ΚΙΣΜΕΤ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.ΤΑΙΡΙΑΖΑΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΞΑΓΡΥΠΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΑΣΤΙΚΟ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΟ ΒΙΑΙΟ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΤΙ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ?????ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 15 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ.ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ ΟΛΑ!!!!!!!{ΡΤ9}

ΑΝΤΡΕ είπε...

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΕΡΟΣ Β
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΡΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΟΒΑΡΑ. ΑΦΗΣΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΟΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ. ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΕΙΧΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ. ΗΤΑΝ ΝΥΧΤΑ. ΣΑΝ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΟΣΚΑΛΟ.ΣΑΝ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ. ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΠΟΤΕ. ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ.Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΟΤΗ. Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΣΜΟΣΧΕΥΣΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗΤΟΥ. ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΗΤΑΝ ΧΕΙΜΩΝΑΣ. ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕ. ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΜΑ Η ΦΩΝΗ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΓΝΩΡΙΜΗ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ?ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΛΟΜΑΚΑΡΩΝΑ ΚΙ ΕΣΥ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΜΑΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΩΣ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ?ΜΗΤΕΡΑ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ. ΟΣΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ? ΓΙΑΤΙ?ΜΗΤΡΑ ΓΥΡΝΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΙΠΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΟΜΙΧΛΗ. ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ. ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ. ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΙΣΜΕΤ. Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΦΙΛΙΕΣ. Η ΚΙΣΜΕΤΟΠΑΡΕΑ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑΝ.ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΕΚ, ΤΗΝ ΕΛ ΜΑΡΙΑ,ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΗΝ ΑΕ, ΤΗΝ ΒV,ΤΗΝ Τ,ΤΗ ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΡΤ9,ΤΗΝ Σ ΤΟΝ Μ,Γ,ΤΑΚΗ. ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ ΦΩΝΑΞΕ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΜΩΣ ΨΧΑΝΟΝΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ. ΕΚ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΩΝΑΞΕ. ΧΑΡΑ ΕΛΕΝΗ ΚΑΜΙΑ? Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΙΜΑΙ.ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΕΝΑ ΤΣΙΘΓΑΡΟ. ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ.ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ.ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΤΡΕΜΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ.ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΗΜΟΥΝ Η ΚΑΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΕΣΥ ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ?ΑΥΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ? ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ. ΕΣΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΣ. ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΘΑΨΕΣ. ΠΑΨΑ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΤΗΣ ΕΙΠΕ.ΤΩΡΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ. ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ. ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ. ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΑΥΤΟΣ. ΚΡΙΜΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΑ. ΕΠΕΙΤΑ ΕΝΑ ΤΡΥΦΕΡΟ ΧΕΡΙ. ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΕΣΥ?ΤΟΤΕ ΕΙΔΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΕΝΑΝ ΦΡΙΚΤΟ ΕΦΙΟΑΛΤΗ. ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ.ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΓΡΑΦΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΕΤΡΕΜΕ.ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΠΕ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟ. ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟ? ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΣ?ΤΙΠΟΤΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΠΕ. ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ. ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΜΙΟΓΕΛΑΣΕ

Αφιερωνεται σε ολους μας. πολλες φορες απο μια λεπτομερεια χανουμε κατι που ισως ποτε δεν μπορεσουμε να ξανααποκτησουμε. υπαρχουν πραγματα και δωρα του θεου που στην καρδια μασ κανενα χρημα δεν αντικαθιστα.Αφιερωνεται σε ολους μας και σε τρεις αγγελους

http://www.youtube.com/watch?v=muTZCw6bULc&feature=related

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΝΕΑ ΦΙΛΗ ΤΡ9 ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΤΑΝ ΘΡΥΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΛΑΣΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΑΝΤΡΕ

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΤΟ ΚΙΣΜΕΤ ΟΝΟΜΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΦΟΣΟΠΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ..........ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΦΟΥΣΚΕΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ
ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΖΑΝ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑΙΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΛΕΚ
ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Ο ΚΕΝΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ
Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΝΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΤΖΕΜΙΛ
ΜΙΑ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ
ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
ΤΑΦΡΙΚΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΝΑΝ
Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΕΜΙ
Η ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΚΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ
ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΖΑΒΙΝΤΑΝ
Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΚ
Η ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΖΩΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΟΝΕΙΡΙΚΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ
ΚΑΘΩΣ ΚΙ ΕΝΑ ΕΝΘΕΤΟ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΝΤΑ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ. ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ. ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ



ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΩΡΑ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=xcWh54ayOss

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ


ΑΝΤΡΕ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=l_ig89SdHfk


ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ
ΑΝΤΡΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΡΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ?ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ?
ΚΑΛΑ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΑΛΛΟΝ.ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ??? ΙΩΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ.ΑΣΤΟ ΑΝΤΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΙΩΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΙΛ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΙΩΑΝΝΑ

το 1,2,3,4 είπε...

Καλησπέρα σε όλη τήν παρέα.Ανδρέα μου τι να σου πώ?Όσα μπράβο κι αν θα πώ λίγα θα είναι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!!!!!!!ΑΝΤΡΕ ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΟΤΕ Η ΖΩΗ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΜΑΣ.
Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ Η ΔΙΑΛΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ Η ΥΠΟΜΟΝΗ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥΣ.
ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ?????ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΧΘΡΕΣ ΑΝΤΙΖΗΛΙΕΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΝΕΥΡΑ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΟΤΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΠΑΡΕΑΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ΑΓΑΠΗ ΦΙΛΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ.ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΩΡΑΙΑΣ ΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ .ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ.{ΡΤ9}

E.K είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΡΤ9 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ 1234
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΔΡΕΑ ΕΔΩΣΕΣ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΑΠΟΨΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΒΑΛΕΣ ΠΙΝΕΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΔΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ....
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΗ!!!!
ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ!!!ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ....
ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ...
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ..

ΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΗΝ Ε.Π ΚΑΙ Λ.Μ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΥΜΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΖΛ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ
ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΙΝΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ...
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.....
ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΑΤΕ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΒΑΖΕΙ ΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ

http://anabell.pblogs.gr/files/127844-7803%5B1%5D.gif

E.K είπε...

ΦΙΛΗ ΡΤ0 ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΜΜΑΡΟΣ!!!!
ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ !!1ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΤ9 ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!!

Ανώνυμος είπε...

EK ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΩ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.{ΡΤ9}

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας, παιδιά. Δε σας κρύβω ότι σήμερα, αφού επέστρεψα, διαβάζοντας ξανά τη σελίδα, ξαφνιάστηκα και λυπήθηκα με αυτό που συνέβη. Δε θα επεκταθώ σ' αυτό. Θέλω μόνο να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα της ΡΤ9 όσον αφορά τον γλυκό μου υποβολέα. Συμφωνώ και επαυξάνω. Είναι πάντα πολύ προσεκτική σε ό,τι λέει και μας σέβεται όλους, και αυτούς που γράφουν και αυτούς που διαβάζουν τη σελίδα. Και φυσικά, το χιούμορ της είναι κατανοητό, όπως είπε η Ελένη. Κύριε Ανδρέα, εξαιρετικές οι καινούριες ιστορίες σας και με βαθιά νοήματα. Η μία δείχνει την κατάντια ενός ανθρώπου που κάποια στιγμή θαμπώνεται από τον υλικό πλούτο και χάνει την ανθρωπιά του, τον ίδιο του τον εαυτό. Κάτι που δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να πάθετε εσείς. Αλλά, βέβαια, όπως λέτε, πρέπει να είμαστε πάντα σε εγρήγορση για να μην παρασυρθούμε, αλλοιωθούμε και αναλωνόμαστε στο πώς θα κερδίσουμε όλο και περισσότερα χρήματα, ποδοπατώντας τα "πιστεύω" μας και τους άλλους. Η άλλη ιστορία πολύ συγκινητική επίσης. Ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει ο Θεός για τον καθένα; Και πολλές φορές τα όνειρα λειτουργούν σαν αποκαλύψεις. Και πραγματικά την έχετε γράψει με τόσο ωραίο τρόπο! Σαν να μπαίνεις μες στην ιστορία διαβάζοντάς την. Σαν να μπαίνεις στη θέση του πρωταγωνιστή και νοιώθεις τα διάφορα έντονα συναισθήματα που τον κατακλύζουν. Ό,τι και να πω είναι λίγο, ειλικρινά. Τ.

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα αποσπάσματα από τον Αλχημιστή. Τ.

Ανώνυμος είπε...

Ξαφνικά, το ένα γεράκι έκανε μια γρήγορη βουτιά στον ουρανό και επιτέθηκε στο άλλο. Όταν έγινε αυτή η κίνηση, από το μυαλό του αγοριού πέρασε σαν αστραπή μια εικόνα: ενός στρατού με γυμνά σπαθιά που κάνει εισβολή στην όαση. Η εικόνα έσβησε αμέσως, αλλά τον αναστάτωσε. Είχε ακούσει για τους αντικατοπτρισμούς και ήδη είχε δει μερικούς: ήταν επιθυμίες που μορφοποιούνταν πάνω στην άμμο της ερήμου. Κι όμως, αυτός δεν επιθυμούσε να εισβάλει ένας στρατός στην όαση.
Σκέφτηκε να τα ξεχάσει όλα αυτά και να αφεθεί ξανά στις σκέψεις του. Προσπάθησε να ξανασυγκεντρωθεί στη ροδόχρωμη έρημο και στις πέτρες. Κι όμως, κάτι στην καρδιά του δεν τον άφηνε να ησυχάσει.
Με μεγάλη δυσκολία βγήκε από την κατάσταση έκστασης. Σηκώθηκε κι άρχισε να βαδίζει προς τις φοινικιές. Ακόμη μια φορά καταλάβαινε τις πολλές γλώσσες των πραγμάτων: τώρα η έρημος σήμαινε ασφάλεια, ενώ η όαση είχε μετατραπεί σε κίνδυνο.

Τ.

Ανώνυμος είπε...

Ο καμηλιέρης καθόταν κάτω από μια φοινικιά, κοιτάζοντας κι αυτός το ηλιοβασίλεμα. Είδε το αγόρι να εμφανίζεται πίσω από έναν αμμόλοφο.
- Ένας στρατός μάς πλησιάζει, είπε εκείνο. Είδα ένα όραμα.
-Η έρημος γεμίζει οράματα την καρδιά του ανθρώπου, απάντησε ο καμηλιέρης.
Το αγόρι όμως του είπε για τα γεράκια: εκεί που παρακολουθούσε το πέταγμά τους, είχε βυθιστεί ξαφνικά στην Ψυχή του Κόσμου.
Ο καμηλιέρης δεν κουνήθηκε· καταλάβαινε τι εννοούσε το αγόρι. Ήξερε ότι οτιδήποτε πάνω στη γη μπορεί να διηγηθεί την ιστορία όλων των πραγμάτων. Οποιοσδήποτε άνοιγε ένα βιβλίο, τυχαία, σε οποιαδήποτε σελίδα, ή «διάβαζε» τα χέρια των ανθρώπων ή τα -χαρτιά της τράπουλας ή το πέταγμα των πουλιών ή οτιδήποτε άλλο θα έβρισκε πάντα κάποιο συνδετικό κρίκο με τα όσα συμβαίνουν. Στην πραγματικότητα, δε φανέρωναν τίποτε τα πράγματα· οι άνθρωποι, παρατηρώντας τα πράγματα, ανακάλυπταν τον τρόπο να
διεισδύσουν στην Ψυχή του Κόσμου.
Η έρημος ήταν γεμάτη από ανθρώπους που κέρδιζαν το ψωμί τους επειδή μπορούσαν να διεισδύσουν εύκολα στην Ψυχή του Κόσμου. Ήταν γνωστοί σαν μάντεις και τους σέβονταν οι γυναίκες και οι γέροι. Οι πολεμιστές σπάνια τους αναζητούσαν, γιατί είναι αδύνατο να λάβεις μέρος σε μια μάχη αν ξέρεις ότι θα πεθάνεις. Οι πολεμιστές προτιμούσαν τη γεύση της μάχης και τη συγκίνηση του αγνώστου· το μέλλον είχε γραφτεί από τον Αλάχ και οτιδήποτε είχε γράψει Εκείνος ήταν πάντα για το καλό του ανθρώπου. Οι πολεμιστές, λοιπόν, ζούσαν πάντα το παρόν, γιατί το παρόν ήταν γεμάτο εκπλήξεις κι εκείνοι έπρεπε να προσέχουν πολλά πράγματα: πού ήταν το σπαθί του εχθρού, πού ήταν το άλογό του, ποιο ήταν το επόμενο χτύπημα που θα τους έσωζε τη ζωή.
Ο καμηλιέρης όμως δεν ήταν πολεμιστής και ήδη είχε επισκεφτεί μερικούς μάντεις. Πολλοί είχαν πει σωστά πράγματα, άλλοι είχαν πει λανθασμένα. Μέχρι που ένας απ' αυτούς, ο πιο ηλικιωμένος (και ο πιο σεβαστός), είχε ρωτήσει τον καμηλιέρη για ποιο λόγο ενδιαφερόταν τόσο να μάθει το μέλλον.
- Για να προλάβω να κάνω κάτι, απάντησε ο καμηλιέρης. Και ν' αποτρέψω αυτά που δε θα ήθελα να συμβούν.
- Τότε θα σταματήσει να είναι το μέλλον σου, απάντησε ο μάντης.
- Μπορεί τότε να θέλω να μάθω για το μέλλον για να προετοιμαστώ για όσα θα συμβούν.
- Αν πρόκειται για καλά πράγματα, θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη, είπε ο μάντης. Αν πρόκειται για άσχημα πράγματα, θα υποφέρεις πολύ πριν συμβούν.
- Θέλω να μάθω το μέλλον γιατί είμαι άντρας, είπε ο καμηλιέρης στο μάντη. Και οι άντρες ζουν λαμβάνοντας υπόψη τους το μέλλον.

Τ.

Ανώνυμος είπε...

Ο μάντης έμεινε για λίγο σιωπηλός. Ήταν ειδικός στο να ερμηνεύει τους οιωνούς σύμφωνα με τη μορφή που σχημάτιζαν μικρά κλαράκια καθώς τα πετούσε κάτω. Εκείνη τη μέρα όμως δεν έριξε τα κλαράκια. Τα τύλιξε σ' ένα μαντίλι και τα ξαναέβαλε στην τσέπη.
- Κερδίζω το ψωμί μου μαντεύοντας το μέλλον των ανθρώπων, είπε εκείνος. Γνωρίζω την τέχνη να πετώ μικρά κλαδιά και ξέρω να τη χρησιμοποιώ για να εισχωρήσω στο χώρο όπου όλα είναι γραμμένα. Εκεί μπορώ να διαβάσω το παρελθόν, ν' ανακαλύψω τα ξεχασμένα και να ερμηνεύσω τα σημάδια του παρόντος.
»Όταν οι άνθρωποι με επισκέφτονται, εγώ δε διαβάζω το μέλλον μαντεύω το μέλλον. Γιατί το μέλλον ανήκει στο Θεό και μόνο εκείνος το αποκαλύπτει υπό εξαιρετικές συνθήκες. Και πώς μπορώ να μαντεύω το μέλλον; Μέσα από σημάδια του παρόντος. Στο παρόν κρύβεται το μυστικό· αν προσέξεις το παρόν, τότε κι αυτό που θα συμβεί στο μέλλον θα είναι καλύτερο. Ξέχασε το μέλλον και ζήσε την κάθε μέρα της ζωής σου σύμφωνα με τα διδάγματα του νόμου και με την πίστη ότι ο Θεός φροντίζει τα παιδιά του. Η κάθε μέρα κυοφορεί την αιωνιότητα.
Ο καμηλιέρης ήθελε να μάθει ποιες ήταν αυτές οι εξαιρετικές συγκυρίες για τις οποίες επέτρεπε ο Θεός την πρόβλεψη του μέλλοντος:
- Όταν Εκείνος ο ίδιος το δείχνει. Και ο Θεός σπάνια δείχνει το μέλλον, για ένα και μοναδικό λόγο: πρόκειται για ένα μέλλον που γράφτηκε για να μεταβάλλεται.
Ο Θεός είχε δείξει στο αγόρι ένα μέλλον σκέφτηκε ο καμηλιέρης. Γιατί ήθελε το αγόρι να είναι το όργανό Του.
- Πηγαίνετε να μιλήσετε στους αρχηγούς των φυλών, είπε ο καμηλιέρης. Πείτε τους για τους πολεμιστές που πλησιάζουν.
- Θα με κοροϊδέψουν.
- Είναι άνθρωποι της ερήμου και οι άνθρωποι της ερήμου έχουν συνηθίσει τα σημάδια.
- Τότε θα το έχουν μάθει κιόλας.
- Δεν τους απασχολεί αυτό. Πιστεύουν ότι, αν πρέπει να μάθουν κάτι που ο Αλάχ θέλει να τους μεταδώσει, κάποιος άνθρωπος θα τους το πει. Έχει ξανασυμβεί συχνά. Σήμερα όμως, αυτός ο άνθρωπος είστε εσείς.
Το αγόρι σκέφτηκε τη Φατιμά. Κι αποφάσισε να πάει να επισκεφτεί τους αρχηγούς των φυλών.

Τ.

Ανώνυμος είπε...

Καληνύχτα σε όλους και καλό ξημέρωμα. Τ.

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/p7AU5mm1a4I......ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ......Π

Ανώνυμος είπε...

καλημερααααααααα
υπναρουδες γινατε ε.κ οχι αυτη τη φορα δεν καηκα γιατι απλουστατα το πηρα αποφαση και δεν καθομαι στον ηλιο , τερμα οι ερωτοτροπιες με τον 'κυριο 'και εμενα,κανω μονο μπανιο και κατω απο την ομπρελα και φευγω και νωρις, τι να κανουμε ?μια καλη μερα να εχετε ολοι και μου λειπει η σαμιωτισσα ,
ελενη

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΘΗΜΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΠΡΑΒΟ !!!....ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΑ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΑΙΣΘΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ.http://youtu.be/IO3vkdAxS68 .......Π

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΕΝΗ . ..Π

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΣΕΛΙΔΑ.ΣΤΗ ΔΙΚΗΣΑΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙΡΟ.ΤΟΝ ΑΝΤΡΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΚΙ ΕΦΥΓΕ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΖΩ.ΕΙΣΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ.ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΣΤΥΛ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.ΕΝΑ ΙΣΩΣ ΔΥΟ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΑΥΤΟ ΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ.ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΤΙΚΗ. Κ2

Ανώνυμος είπε...

Στίχοι: Μάρω Μπιζάνη
Μουσική: Αλέκος Χρυσοβέργης
Πρώτη εκτέλεση: Τζένη Βάνου


Μέχρι οι άνθρωποι να βρουν καινούργιες λέξεις
Εγώ θα λέω σ' αγαπώ και θα δακρύζω
Γιατί απλά, πολύ απλά εγώ νομίζω
Νομίζω πως, νομίζω πως:

Αν δεν σ' αγαπούσα
Θα 'μουν τριαντάφυλλο που δεν μυρίζει πιά
Η σπίθα που δεν γίνεται φωτιά
Αν δεν σ' αγαπούσα.

Αν δεν σ' αγαπούσα
Θα 'μουνα σπίτι που του πήραν τα κλειδιά
Άψυχη κούκλα δίχως αίμα και καρδιά
Αν δεν σ' αγαπούσα
Αν δεν σ' αγαπούσα.

Όσο θα νιώθω την καρδιά μου να χτυπάει
Και μέχρι να 'ρθει ως τα χείλη μου η ψυχή μου
Θα τραγουδάει την αγάπη η φωνή μου
Γιατί εγώ νομίζω πως:

Αν δεν σ' αγαπούσα
Θα 'μουν τριαντάφυλλο που δεν μυρίζει πιά
Η σπίθα που δεν γίνεται φωτιά
Αν δεν σ' αγαπούσα.

Αν δεν σ' αγαπούσα
Θα 'μουνα σπίτι που του πήραν τα κλειδιά
Άψυχη κούκλα δίχως αίμα και καρδιά
Αν δεν σ' αγαπούσα
Αν δεν σ' αγαπούσα

Ανώνυμος είπε...

Κ2 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.http://youtu.be/xcWh54ayOss.....Π

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=hWoOlDyQK_Q

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/_KFf7dqMD4Q.....ΣΑΜΟΣ ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ....Π

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=SwdaUVc3jac&feature=related

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα
διαβασα στο site gossip-tv.gr οτι ο Μπουρακ Χακι ερχεται στη ελλαδα για διακοπες με τη οικογενεια του και φιλους αλλα προς απογοητευση της μαριας ελενη , ε.κ και σαμιωτισσες , γραφει οτι θα παει στο ιονιο και δη στη κεφαλλονια, κοριτσια κανονιστε να αλλαξει προορισμο.
ελενη

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=95NqakMJ_fc&feature=related

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ......ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ BURAK ΕΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ.....Π

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/3--dSP-jZQA.....Π

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/sZ0vTEAATa8...Π

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/1TBR2RyPna8.....ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο BURAK.....Π

ΑΝΤΡΕ ΑΝΑΔΡΟΜΗ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ.ΕΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΡΟΤΕΡΑ.Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΟΣΑ ΕΠΙΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΤΡΕ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΗΨΗ.ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΗΨΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ.Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΑΥΡΙΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΔΩ. ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ.ΘΑ ΒΡΩ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ. ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ.ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΒΑΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ. ΟΧΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

http://www.youtube.com/watch?v=V5lQ-z2Bk54

maria -elenh είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΡΕΑ..
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ..
ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ..
ΑΝΔΡΕΑ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΦΥΣΙΚΑ..ΟΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ..ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Μ ΑΡΕΣΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ..ΝΑ ΘΥΜΙΘΟΥΜΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ..
ΕΛΕΝΑΚΙ Ο ΜΠΟΥΡΑΚ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ..ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ..ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ..ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΡΟΔΟ ΟΜΩΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΑΚΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ..ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ Θ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΑ Η ΟΠΟΙΑ Θ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ..ΛΕΓΕΤΑΙ "ΣΑΝ ΑΜΑΡΤΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΒΕΛΑ ΤΟΥ 40 ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙ..ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ..ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ...

ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΛΙΓΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΑ ΑΠ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ..ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ..

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ..ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ..ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ..ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ..

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΒΡΑΔΥ..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ..

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ..

http://youtu.be/emiUAJ2zZKw

ANTRE ANADROMH O EPILOGOS ARXIZEI APOSPASMA 1 ETSI ARXISAN OLA είπε...

.ΟΜ ΧΑΚΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΕΡΟΤΗΘΗ ΑΝ ΤΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΑΡΑΤΟΥ. ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΝΑ ΠΕΤΙΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ Ο ΜΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤ1 ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΟΥΤΩΣ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΟΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΤΣΙΟ . ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕΧΡΕΙ ΤΩΡΑ. ΕΓΩ ΚΙ ΟΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. Η ΟΛΟΙ Η ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤ1 ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ. ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΙΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 2.ΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟΜΑΣ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΔΟΣΩ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟ 2011 ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΡΟΣ ΕΘΝΟΣ Η ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΕΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΣΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΤ1 ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

ANTRE ΑΝΑΔΡΟΜΗ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ 2 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Α ΜΕΡΟΣ είπε...

Ανώνυμος είπε...
Η ΒΡΟΧΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΔΥΣΚΟΛΗ..Ακουστηκε μια πονεμενη φωνη.Η κυρια αφησε τον υπολογιστη,εστελνε μηνυματα στους φιλους της.Ανοιξε την πορτα και ειδε στον δρομο εναν παππου με μακρια γενια να εχει πεσει στο δρομο και κανεις που περνουσε δεν τον σηκωνε.Η κυρια τον σηκωσε και τον εφερε εως το κεφαλοσκαλο για να τον φροντισει.Τα μαλλια του ειχαν πεσει στα ματια και της εκανε μια χειρονομια σαν να μην ηθελε να μπει στο σπιτι,σαν να την ευχαριστουσε που τον σηκωσε και τον βοηθησε.Ο γερος ανησυχησε για ενα ασπρο χαρτι αδειο που του πηρε ο ανεμος.Θα στο φερω τωρα του ειπε η κυρια και πιανοντας το χαρτι ειδε πως ηταν ενα αδειο βρεγμενο χαρτι.Γυρνωντας να το δωσει στον παππου αυτος ειχε εξαφανιστει λες και ηταν ο ιδιος ο αερας.Το χαρτι που κρατουσε πια η κυρια δεν ηταν αδειο αλλα γεματο και με κορδελα.Απ εξω εγραφε για σενα που ολα σου τα προβληματα θα λυθουν γιατι εχεις καλη καρδια.Ανοιγονταςτο εκπληχτηκε.Ηταν ενα βιβλιο που περιμενε τοσο που καποια στιγμη νομισε πως ηταν ψεμμα.Στην πρωτη σελιδα εγραφε το σημειο του ραντεβου ολωντους.Πηγε στον υπολογιστη κι εμεινε ακινητη ειχαν γραψει πως και σε αυτους το ιδιο συνεβη.Με δακρυα χαρας κοιτουσε και ξανακοιτουσε τον τιτλο του βιβλιου.Ηταν αφιερωμενο σε αυτους που πιστευουν και με λαμπρη καρδια κι εγραφε πως αναμεσα στους συγγραφεις ηταν και το δικοτης ονομα σα να γραφτηκε απο το πιστευω και την αγαπη. ΕΠΑΝΩ ΕΓΡΑΦΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Αντρε. Αφιερωμενο στους φιλους του μια ιστορια που εχει πολλες αληθειες καλημερασας
22 Ιανουαρίου 2011 10:15 π.μ.

ΑΝΤΡΕ ΑΝΑΔΡΟΜΗ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ 2 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 2 ΜΕΡΟΣ είπε...

Ανώνυμος είπε...
Η κυρια κρατουσε το βιβλιο με δακρυα στα ματια ειχε πιστεψει τον ειχε εμπιστευτει και ιδου.Εξω απο το τζαμι ειδε στη βροχη εκεινος ο παπους ειχε γινει πια ενας νεαρος .Την κοιτουσε απο το απεναντι πεζοδρομιο με εκεινα τα επιβλητικα ματια, μετα της χαμογελασε κι εκανε μεταβολη και λας και εγινε ενα με τη βροχη. Η βροχη σταματισε κι ενας ολολαμπρος ηλιος βγηκε και στο βιβλιο επανω εγραφε αφιερωμενο σε ολους αυτους που με εμπιστευτηκαν και με πιστεψαν Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Ευχαριστω για την εμπιστοσυνη σας η ημερα της δικαιωσης φτανει Καλησας ημερα Αντρε

ΑΝΤΡΕ ΑΝΑΔΡΟΜΗ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ 3 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ????// είπε...

Εκεινη κινδυνευε και την ειχαν γραμενη.Ειχαν ολοι οι υπευθυνοι φυγει.Εκεινη τους κοιτουσε στα ματια και ασθμαινε αγκομαχουσε ,μετσ 4 ωρες εμφανιστηκαν.Κρατωντας της το χερι την εβλεπε να κλεινει τελευταια φορα τα ματια ηταν αργα.Πριν κλεισει η πορτα ειδε τους επανιδωτες να την τιναζουν.Για οσο διαρκουσε η επεμβαση εκεινος τους ειχε αφησει ολους και ειχε ξηλωσει ολα τα παγκακια δεν πονουσε απο πονο υλικο.Μετα την επεμβαση ειπαν παρτετο χαμπαρι μπορει και να χαθει.Ξερετε τι θα πει πονοσ? μετα μια εβδομαδα στην εντ την επισκευτηκε το βραδυ κρυφα η πορτα ηταν ανοιχτη την ειδε να τιναζεται επανω απο τους επανυδοτες ενας χωρις να τον εχει δει εκανε μια χειρονομια πως τελος. ολα ειχαν γινει μπροστατου ενα αστερι ειχε χαθει.ολα ηταν διαφορετικα πλεον δεν πιστευε οτι την εβλεπε εκει εβλεπε τα στηθη που τον θηλαζαν και τις ελιτσες στο προσοπο της που δεν θα τις ξαναχαιδευε κι ολα αυτα για μια αδιαφορια .Εκεινοι ειχαν πει καλα εσεις ησασταν και δεν λεγαρε.Ενω νομιζοντας οτι ηταν μια αλλη ειχαν αγνοησει μια ανθρωπινη ζωη

ΑΝΤΡΕ ΑΝΑΔΡΟΜΗ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 4 είπε...

ΑΝΔΡΕΑς είπε...
Δεν
γερναμε ποτε για τους γονεις μαςουτε κι εμεις νιωθουμεγεροι οσο μπορουμε ακομα να λεμα τη λεξη μητερα και πατερα .Τομονο φορτιο της ηλικιας θα το νοιωσετε τη μερα που θα φυγουν οι γεροι απο κοντα σας και γκριζοι πια εσεις ,δεν προκειται ν ακουσετε απο κανενα να σας αποκαλει αγορι μου η κορουλα μου.Οι λεξεις οδυνη και ηδονη εχουν τα ιδια γραμματα διαφορετικα τοποθετημενα και στις περισσοτερες περιπτωσεις της ζωης διασταυρωνονται και αλληλοδεχονται.Η φιλια ειναι ενα λεπτο κι ευαισθητο λουλουδι. Πρεπει να την ποτιζεις συχνα και προσεκτικα,αν θελεις το αρωματης.Η ζωη μοιαζει με το κρεμμυδι.Οσο το ξεφλουδαει κανεις τοσο περισσοτερο δακριζει.Το προβλημα στη ζωη μας δεν ειναι τα παιδια που φοβουνται το σκοταδι αλλα οι ενηλικες που φοβουνται το φως ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥς ΣΠΑΝΙΟΥς ΦΙΛΟΥς ΜΟΥ

23 Ιανουαρίου 2011 11:13 μ.μ

ΑΝΤΡΕ ΑΝΑΔΡΟΜΗ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ 5 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ είπε...

Ανώνυμος είπε...
Γλυστρισαν λεει και πεσαν στον καδο με το γαλα δυο βατραχοι.Ο ενας σαν ειδε οτι δεν υπαρχει ελπιδα τεντωσε τα ποδια του και παραδοθηκε απο τη μοιρα..Επειτα βρεθηκε νεκρος στον πατο.Ο Αλλοσ δεν το εβαλε κατω,ειπε οχι!!!!!!κι αρχισε να κολυμπαει και να χτυπαει με τα πλατεια του ποδια το γαλα. Επειτα απο καμποση ωρατο γαλα, ειχε απο τα πολλα χτυπηματα πηξει κι ο βατραχος σταθηκε πανω στο γαλα το πηχτο. Συγκεντρωσε οσες δυναμεις ειχε κι εκαμε ενα αλμα.Πηδηξε προς την ελευθερια.Και εκτοτε δεν επαψε νυχτα μερα να κωαζει . διδαγμα. Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ,Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ..Οποιος αγαπαει την αληθεια αυτος πρεπει να εχει το αλογο του σελωμενο.Κινδυνευει.ΟΠΟΙΟΣ υπηρετει την αληθεια αυτος πρεπει να χει το ποδι του στον αναβολεα τησ σελασ του αλογου του.Γινεται στοχος.Οποιοσ θελησει να εκστομισει την αληθεια αυτος αντι για χερια φτερα πρεπει να χει.Διωκεται.Οταν δεισ ενα αξιο ανθρωπο κοιτα να του μοιασεις.Οταν δεις εναν αναξιο ανθρωπο κοιταξε μεσα σου μηπως του μοιαζεις. χρησιμοποιησε το ταλεντο σου οσο μικρι κι αν ειναι. τα δαση θα ηταν σαν βουνα αν μεσα σ αυτα κελαιδουσαν μονο τ αηδονια Οανθρωπος δεν γερναει και δεν πεθαινει ποτε οταν ασπρισουν τα μαλλια του μα εντελως οταν μαυρισει η καρδια του!!!!!!!! Ανδρεας

ANTRE ANADROMH O EPILOGOS ARXIZEI 6 APOSPASMA είπε...

Ανώνυμος είπε...
Το σημειο του ραντεβου ηταν εκει. ναι τις εβλεπε ολες ενας ηλεκτρισμος διαπερασε το σωμα του.πηγαινε γοργα κοντατους. μια τσιγγανα πουλουσε λουλουδια. ολοχαρα ο Ανδρεας τα πηρε ολα και δεν νοιαστηκε για ρεστα. Τους πλησιαζε σχεδον ειχε δει τα προσωπα τους τα λουλουδια φανταζαν φτηνα μπροστατους. Εξαφνα επεσε σε ενα αορατο τζαμι.Τις φωναζε μα δεν τον ακουγαν.Δεν μπορουσε να καταλαβει,ηταν στο ενα μετρο μα δεν τον βλεπαν.Αγγαλιαζονταν ολοι και δεν μπορουσε να περασει το αορατο τζαμι.Το χαμογελο του εφυγε ,καταλαβε οτι τα χαμενατου αδελφια που βρηκε και παλι σε αυτο το επιπεδο του χρονου δεν θα μπορουσε ποτε να τα δει.Η μοιρα ειχε αποφασισει πια.Τα λουλουδια τα πηρε ο ανεμος απο τα χερια. Τα ματια του γεμισαν δακρυα.Θυμηθηκε τοτε οταν τους εγραφε το ειχε αισθανθει οτι αυτη η στιγμη ειναι τοσο γνωστη.Μα πως θα τους το ελεγε να τον παρουν στο ψιλο??? Τωρα ομως ηταν βεβαιος.Η μοιρα δεν του επετρεπε να τους δει .Γυρισε με δακρυα στα ματια κι αναψε ενα τσιγαρο.Εβγαλε το σακακι του και το αφησε να το παρει ο ανεμος. Δεν θα τους εβλεπε ποτε λοιπον.Αυριο θα ηταν μια αλλη ημερα θα του εφτανε που ειναι καλα που τους ειδε.Σε αυτη τη φαση η μοιρα ομως τον ειχε κανει να καταλαβει πως δεν θα τους αγγαλιαζε ποτε κι αυτο ηταν αβασταχτο. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΑ ΜΑΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ. Τα παραπανω σχολια σας μου συγκλονιζουν την καρδια και τα στοιχακια ολα Μαρια ευχαριστω σημερα ειχα αναγκη να σας δω .Αυριο ειναι μια αλλη ημερα. Αντρε

ANTRE APOSPASMA 6 O EPILOGOS ARXIZEI είπε...

ΑΝΔΡΕΑΣ είπε...
Αν και ο χρονος λιγος εδω που βρισκομαι τωρα αλλα αξιζει τα παντα αυτη η παρεμβαση.Αξιαγαπητη Κυρια με Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ απο ευοια Μαιρη για ανθρωπους σαν κι εσας βρισκομαι στο σαιτ κι αναθεωρησα παληα μου αποφαση να το εγκαταλειψω.Αγαπητη κυρια Μαιρη ανθρωποι σαν κι εσας ειναι τα διαμαντια και το παραδειγμα της ζωης κι εγω δεν αλλαξα στην ζωη μου γιατι υπαρχουν ανθρωποι στη ζωη πραγματικα ανωτεροι κι απο αυτουσ παραδειγματιζομαι.Συμφωνω με την ΒV ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΕΠΑΚΡΥΒΩΣ δεν ειναι του παροντος οτι η μεγαλυτερη κινητηριοσ δυναμη στο συμπαν ειναι η αγαπη και το πιστευω,χωρις αυτο δεν γινεται τιποτα ,αλλωστε και οι περισσοτερες θρησκειες οχι μονο η δικη μας το διδασκουν .Θα θυμαστε καποια θαυματα του χριστου οταν πηγαν να τον ευχαριστησουν τους ελεγε η πιστη σου σε εσωσε.Οι περισσοτεροι ειμαστε μαρτυρες περιστατικων που συμβαινουν και τα κραταμε μεσα ειτε γιατι θα μας γελασουν ειτε για διαφορους λογους και γι αυτο σε αναλογες εκπομπες τα τηλεφωνα πεφτουν βροχη.Οτι θελουμε κι οτι χασαμε θα το βρουμε αγαπητη Μαιρη και σε αυτη τη ζωη και αλλου και η βενζινη ειναι το πιστευω και το ποσο το αγαπας και το θελεις.Η ανταμειβη πολλες φορες ερχεται και περα απο το φραγμα αυτης της ζωης.Εδω μεσα επαναλαμβανω ειναι συγκεντρωμενοι σπουδαιοι ανθρωποι αστερια και προτυπα της ζωης που σπανια βρισκεις ,ανθρωποι που ειναι επιγειοι θεοι κι εγω υποκλεινομαι κι οχι αυτοι σε μενα. Ολοι εδω μεσα αυτοι οι σπανιοι ανθρωποι ειναι φιλοι σας κυρια Μαιρη κι οπως ανεφερε και ποιο παραπανω η εκπληκτικη Χαρα και η πονετικη Αννα ναι ο φιλος στις δυσκολες στιγμες φαινεται και ηδη 2 πριν απο εμενα παναξιοι ανθρωποι εσπευσαν στο πλευρο σας.Απο μεριας μου θα επαναλαβω σε εσας οτι εαν θελησετε την φιλια την δικη μου και της οικογενειας μου θα σας την δωσω και με την παρουσια μας.Δεν δινω αξια σε πολλους γραβατομενους λεφταδες που σχεδον καθημερινα ερχομαι σε επαφη και βαζω την ψευτικη μασκα μου οταν συναστρεφομαι μαζι τους,την μασκα την βγαζω μονο με ανθρωπους σαν κι εσας μονο εσεις ειστε τα κοσμημητα της ζωης .Το τελευταιο διαστημα εχω δεθει ψυχολογικα με καποιους απο εσας και πιστεψτε μπορει να μην εχω δει τα προσωπασας αλλα εχω δει τις ψυχες σας γιατι κι εσεις ειδατε στη δικη μου,ειναι πραγματικα τιμη για μενα να συναναστρεφομαι με ανθρωπους ανωτερου επιπεδου της καρδιας οπως ειστε εσεις γιατι ειστε τα ζωντανα παραδειγματα για μενα γιατι ανθρωπος ειμαι κι εγω και λαθη κανω ,απο εσας παιρνω παραδειγματα κι ενας απο αυτους ειστε κι εσεις κυρια Μαιρη.Το μεγαλειο ενος ανθρωπου δεν φαινεται ουτε απο το πως ντυνεσαι ουτε απο το πως γραφεις αλλα το πως εκφραζεσαι και με τετοια ατομα πολλα απο εσας ειμαι ο εαυτος μου και θελω να βρισκομαι κι οχι με τους δηθεν που αναγκαστικα βρισκομαι κι εχω ενα ψευτικο χαμογελο.Εαν ειχα κοντα μου πολλους απο εσας και ξερετε σε ποιους απευθυνομαι ισως τον πραγματικο εαυτο μου και τα εσωψυχα μου δεν θα τα εβγαζα στο ιντερνετ να που κι αυτο βοηθησε στο να γνωρισω ανθρωπους πραγματικα αξιολογους που αν κατι αλλαξει και χαθουμε η ψυχη μας δεν θα ξεχασει ποτε σας ευχομαι ολους καλο απογευμα

ANTRE O EPILOGOS ARXIZEI APOSPASMA 8 είπε...

Ανώνυμος είπε...
Ο Χ Ξυπνησε.Αυτο που ειχε δει ηταν αληθινο ειδε οτι υπηρχε ενα ραντεβου σε μια ομιχλιασμενη παραλια.Ηταν απο την απεναντι μερια μαζι με γυναικες που τις γνωριζε χωρις να ξερει γιατι.Εβλεπε εμπρος του την Αννα και ηξερε οτι αυτη ηταν που του ειχε μεταβιβασει εκεινος ο φιλος απο την ελλαδα τα χαιρετισματατης,εβλεπε την μικρη Ζετα,την ΒV ΤΗΝ ΜΑΡΙΑΝΝΑ,ΤΗΝΝΑΤΑΛΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΤΗΝ ΜΑΙΡΗΤΗΝΕΛΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΗΝ Τ ΤΗΝ ΑΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΗΝ ΜΘΣ ΤΗΝ ΕΚ.ΤΟΥς γνωριζε ολους και δεν ηξερε πως.Απ την αλλη ακρη 2 μετρα στεκοταν εκεινος ο ανθρωπος που ειχε κατεβασει το σενναριο για να συνεχιστει η αγαπημενη του σειρα που ηταν βασικος πρωταγωνιστης,εκεινος που του ειχε δειξει τη σελιδα,αλλα πως τους γνωριζε ολους? Πως ηταν ο μονος που τον εβλεπε και κανενας δεν τον εβλεπε? Κατι σαν να τον εμποδιζε να ερθει κι αυτον να παει προς το μερος του.Τον ειδε να αφηνει τα λουλουδια να τα παιρνει ο ανεμος.Καποια παραξενη μοιρα τον ενωνε με αυτους τους ανθρωπους δεν ηταν φιλοι μονο ενος ανεπαναληπτου σαιτσαν να τους ηξερε ολους απο μια παληα ζωη και οι ταλαντωσεις του συμπαντως τους ενωναν παλι..Καταλαβαινε τη γλωσσα.Καταλαβε τοτε οτι δεν ηταν ενα απλο ονειρο,επρεπε να τελειωσει το σιριαλ στη Γαλλια και να συμβαλει στη συνεχεια ενος σιριαλ που ηταν η αιτια να βρεθουν ολοι ξανα.Τελικα η ευαισθηδια και η αγαπη βοηθα τις αδελφες ψυχες να βρεθουν.Ομως ενοιωθε οτι αν δεν εκανε γρηγορα ο ανθρωπος αυτος στην αντιπερα μερια θα χανοταν.Επρεπε να υποδιθει το συντομοτερο τον ρολο του Κενναν και παλι.Ηταν σαν να ζουσε απο αυτο η αν θα χανοταν στο σκοταδι.Κατι επρεπε να κανει να μην χαθει αυτος ο ανθρωπος τον θυμαται οτι κρατουσε ενα στοιχακι στα χερια που εγραφε Το σ αγαπω κι αν θελω να το πω απ τα χειλη μου δεν βγαινει μεσα στα ματια κοιταμε εσυ γλυκομου αστερι. Ακουμπησε στο στηθος μου ν ακουσεις την καρδια μου.Εκει θα βρεις αυτο που θελω θα εισαι μονο δικια μου.Καποιος απο την παρεα του το ειχε γραψει τα ηξερε ολα αλλα δεν ηξερε πως.Ουτε αυτον εβλεπαν ουτε τον Αντρεα απεναντι,ηταν σαν να τον περιμεναν να ερθει.Επρεπε να κανει γρηγορα σκεφτηκε να τελειωσει τα τυπικα να ξεκινησει ενα σιριαλ που επαιζε και λατρευε,δεν ηξερε τι συνομοσια δυναμεων εγινε στο συμπαν μα το ονειρο ητασν αληθινο και μια μουσικη ηχουσε στ αυτια του.Αλλα σαν να θυμαται πριν ξυπνησει οτι γυρισε με δακρυα στα ματια ,αναψε ενε τσιγαρο και αφησε στον αερα και στη θαλασσα πολλες σελιδες το στοιχακι και μαζι με τα λουλουδια αφησε και το ιδιο του το σακακι σαν να μην κρυωνε, σαν να τον ειχαν ζεστανει οι φιλοι του αλλα τον εβλεπε να κανει μεταβολη και να φευγει.Οι φιλοι του δεν τον ειχαν δει το θυμηθηκε το ονειρο,αυτος ο ανθρωπος που τοσο συμπαθησε σε αυτο το παραξενο ονειρο εκανε μεταβολη και χαθηκε στο σκοταδι και κανεις δεν ξανακουσε γι αυτον Αντρε

21 Ιανουαρίου 2011 2:10 π.μ.

ANTRE ANADROMH O EPILOGOS ARXIZEI 9 APOSPASMA είπε...

ΑΝΔΡΕΑΣ είπε...
Αρχιζοντας να σας πω πως κανω μαζι με ανθρωπους που βοηθησαν μια υπερανθρωπη προσπαθεια που εχει πια παρει σαρκα και οστα κι επειδη οι γονεις μου με διδαξαν πολλα κι ετσι μεγαλωσα να ξερετε οτι ειμαι παληκαρι και θα ειμαι εδω και σε περιπτωση επιτυχιας και αποτυχιας,εχω αναλαβει ενα ρισκο κι εχω τοση θετικη ενεργεια που δεν πιστευω να στραβωσει κατι.Να σας πω γιατι? γιατι εχω σισωρευμενη τοση δυναμη που ειμαι ικανος να την πιασω να την κοιταξω στα ματια και να της πω καντο γιατι αν με εκτιμησες και το αγαπας και με εκτιμας και να το κανει.Παντα απο μικρος ειχα το χαρισμα να νοιωθω και να καταλαβαινω τις σκεψεις του αλλου.Νομιζετε φιλοι μου οτι δεν σας βλεπω? Κιας μην ειμαι διπλα.Μηπως νομιζετε δεν βλεπω τα ματια σας? Νομιζετε δεν ξερω σε τι σπανιους ανθρωπους μιλω??Ειμαι διπλα σας σας πιανω το κεφαλι με τα δυο μου χερια σας κοιτω καταματα εστω αυτη τη στιγμη της αυθεπιβολης σας δινω ολο μου το ειναι και σας λεω.Ολα θα πανε καλα και κυριως οτιαπο θεμα ασθενειας αντιμετωπιζει καποιος απο εμας θα το νικησουμε και θα το δειτε.Η Ζωη ειναι ενεργεια κι οχι ακατεργαστη υλη .Ξερετε τι δυναμεις εχει ο ανθρωποσ?Τεραστιες κι ας μην τις εχει ανακαλυψει.Αυτη την ημερα η ενεργεια μας ειναι ικανη να κανει τα παντα η ενεργεια ολων μας και να νικησει χρονια προβληματα γιατι ενωνουμε τις δυναμεις ατομα που αγαπουν και που πιστευουν κι ο πονος σε ανθρωπους που υποφερουν αυτου του σαιτ θα απαλυνει.Και στη ζωη δεν πρεπει να αποριβουμε κανενα διπλανο κι οτι θελαι ας ειναι ειτε εκανε φυλακη ειτε ειναι χρηστης γιατι ετσι τον ριχνουμε στο καναβατσο.Ολοι ανθρωποι ειναι κι ολοι θελουν την συμπαρασταση μας φτανει να μην προσβαλουν αν δεν ξερουν.Εχθες ειχα φορτιση με την σκεψη οτι σε ενδεχομενο κατι να στραβωσει θα σας χασω κι αυτο ξεκινησε απο την σιγουρια μου και το πιστευο μου αλλα με προσγειωσαν φιλοι που ειπαν το ενδεχομενο να παει πισω η βαλιτσα οχι να ακυρωθει γιατι δρομολογηθηκε πια.Εγω εχω τις ενδειξεις οτι ολα πανε ρολοι αλλα εδω θα ειμαι και για την επιτυχια και για την αποτυχια μαζισας το ονομα μου ειναι αυθεντικο οπως και η πολη μου.ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ειμαι αυθεντικος δεν εμπορευομαι τιποτα δεν θελω να κανω τιποτα αλλα χωρις εσας θα ειμαι πολυ φτωχος.Ακουσατε?Προσπαθηστε εστω νοερα να με κοιταξετε στα ματια.Φτωχος!Εχω δεθει πολυ κατι που βγαινει και στην εξω ζωη μου.Εγω ειμαι απο τους ανθρωπους που ελεγα φιλους πως καθονται στο ιντερνετ? Τωρα το πηρα το μαθημα μου γιατι ζω μαζισας κατι προτογνωρο.Αγαπω τοσους σπανιους ανθρωπους μαζι μια τελεια χημεια και δεν το αλλαζω με τιποτα.Με τιποτα ειπα!!!!Ολοι για εναν και ενας για ολους.Εγω οταν εχω θετικη ενεργεια κανω τα παντα κατα καιρους το ειχα κανει και σε πραγματα απιστευτα,ειναι ομως να μην πεσω,βραστα κλεινομαι.Τελος παντων ειμαι μεσα σε καποιους και το γνωριζουν ποιοι και ας ενωσουμε ολοι την θετικη μας ενεργεια να δειτε τι δυναμη και τι παρεα ειμαστε .Θα γραψουμε ιστορια.Μαρια στο πανω κειμενο ξεχασα να σε ευχαριστησω με τις αναρτησεις σου και τη βοηθεια που μου προσεφερες απο θεμα αξιοπιστιας σε δυσκολου ς καιρους οπως εσενα Χαρα για τα κειμενα σου.Εμπρος λοιπον συνεχιστε την απιθανη παρεα σας να σας καμαρωνω καντετο για μενα αν νομιζετε οτι κατι αξιζω εκτος απο το κισμετ κι οσο μπορειτε να το χαιρονται κοσμος που εχει αναγκη απο δω μεσα την ψυχολογικη και ηθικη υποστηριξη μας .Λεει μια παροιμια δωσε για να παρεις αργει μα δεν λισμονει Αννα γυρνα πισω για μενα η αρνησησου θα ειναι η πρωτη μου αποτυχια Σας αγαπω ολους καλη σας ημερα το απογευμα προς βραδυ γυρω στις 2200 θα ξαναμπω

21 Ιανουαρίου 2011 11:25 π.μ.

ANTRE ANADROMH O EPILOGOS ARXIZEI 9 APOSPASMA είπε...

Ανώνυμος είπε...
Εβλεπα πριν λιγο μια διαφημιση στην τηλεωραση για την κακοποιηση της γυναικας που με αγγιξε.Εδειχνε μια χτυπημενη γυναικα που ελεγε ζω απλα για να υπαρχω μεχρι να τελειωσω η κατι τετοιο και τους βλεπω γυρωμου καθε μερα ζωα που ξεχνουν ποιος τους γεννησε με πονο τα παιδια τους ποιος τους πλενει το σωβρακο ποιος τους μαγειρευει.Λοιπον εγω και μια κοτα να δω να σφαζει καποιος γυριζω απο την αλλη αλλα αν δω καποιον μαγκια να χτυπα την γυναικα του μου ερχεται να τον πνιξω.Μια φορα οταν κοιτουσα στο δευτερο παιδι μου τον υπερηχο αν ηταν ολα καλα και φυσικα δεν με ενδιεφερε τι ηταν γιατι εμενα τα κοριτσια μου τα λεω μωρα και θα ειναι τα μωρα μου παντα και δεν με ενδιαφερει αν ηταν αγορια η κοριτσια.Ενας που λετε εκεινη την ημερα εβριζε στο νοσοκομειο με ακατανομαστες κουβεντες πεθερα και την γυναικα του που ηταν η φουκαριαρα ξαπλωμενη οτι του εκανε κοριτσι.Μιλαμε τον σαπισα τον παλιομ......... Αλλοι παρακαλουν τον θεο κι αλλοι ξεχωριζουν Αλλα και στην εποχη μας υπαρχουν ακοινωνητοι που ρωτουν τι εκανες κοριτσι η παιδι? Το κοριτσι τι ειναι δηλαδη?Δεν ειναι παιδι?Απλα θελω να σας πω πως εσεις ειστε τα τελειοτερα δημιουργηματα του θεου και αυαισθητα στην καρδια και δυνατοτερες σε ολα τα αλλα.Αντρε

22 Ιανουαρίου 2011 5:23 μ.μ

Ανώνυμος είπε...

Γειά σας φίλοι μου καλοί,φίλοι αγαπημένοι!Το κείμενο που σας γράφω θέλω να σας πω πως το γράφω κάτω υπο μεγάλη συναισθηματική,ψυχολογική φόρτιση..Σαφώς δεν είναι ευχάριστο και εύκολο.. και για εμένα την ίδια.Κατ'αρχήν θέλω να εκφράσω σε όλους σας Ανεξαιρέτως και στον Καθένα σας Ξεχωριστά την Aγάπη μου και να σας πω ένα Πολύ-Πολύ Μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την Καρδιά μου.Με συγκινήσατε πολύ με τα ζεστά σας λόγια αποδεικνύoντας παράλληλα για άλλη μια φορά πως όντως ειλικρινά είστε όλοι και όλες υπέροχες!Αξίζετε όλοι το ίδιο,πως Τιμάτε,Σέβεστε,Διακατέχεστε από την Δύναμη και το Θαύμα της Αγάπης και πως επάξια βρίσκεστε εδώ μέσα σε αυτήν την όμορφη σελιδούλα.Εδώ ανήκετε και εδώ είναι ο χώρος σας..Μιας σελιδούλας που στην μέχρι τώρα πορεία της δοκιμάστηκε,ταλλανίστηκε,ταλαντεύτηκε αρκετά,πέρασε μέσα από τις Συμπληγάδες πέτρες ,Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες ,αμφισβητήθηκε προς τα αισθήματά της,και τα επιχειρήματά της αλλά δεν πτωήθηκε,δεν λύγισε,άντεξε και έφτασε εδώ που είναι σήμερα..Μόλις ένα βήμα πριν από το Θαύμα!Το θαύμα που είναι το φαινόμενο Ανδρέας και ο Στόχος του.Κατά δεύτερον θα ήθελα να σας πω,πως δεν σας κρύβω στεναχωρήθηκα,πόνεσα ,πληγώθηκα πολύ..Ίσως Δικαίως,Ίσως Αδίκως..?Δεν ξέρω Πλέον..?Έφτασα στο σημείο να Αναρωτιέμαι,να Σκέφτομαι,να Ψάχνομαι,να Προβληματίζομαι,μήπως όντως τελικά έτσι είναι?Μήπως έχω ξεφύγει και δεν το έχω καταλάβει?Μήπως έχω αλλοιωθεί και έχω χάσει την προσωπικότητά μου και τον εαυτό μου?Μήπως δεν είμαι ΕΓΩ?Αυτή που ξέρω..?Μήπως έχω επηρεαστεί και έχω" εθιστεί" σε έναν κόσμο που το φτωχό μου μικρό μυαλουδάκι,και με την ευαισθησία του χαρακτήρα μου εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ,να δω και να καταλάβω τι κινδύνους εμπεριέχει και επιφυλάσσει?Μήπως όντως για να ανταπεξέλθεις πρέπει να είσαι πολύ δυνατός..κ.ά..Μιας και ο κόσμος μου όλος περιστρεφόνταν και περιστρέφεται στην Μικρή Αγνή Αληθινή Κοινωνία του Μικρού Αγαπητού Χωριού μου?Έφτασα στο σημείο να ρωτώ και να επιζητώ την αντικειμενική γνώμη και άποψη κάποιων φίλων της σελιδούλας επί του Εαυτού μου..?Δεν ξέρω ειλικρινά τι να πώ?Αισθάνομαι να ακροβατώ,να παραπαίω και να νιώθω πως δεν έχω πλέον τα ψυχικά αποθέματα ,κουράγιο,δύναμη και αντοχές για να συνεχίσω.Γενικά έχουν καταρριφθεί προ πολλού, για άλλους λόγους καθ'εαυτού δικούς μου(προσωπικούς).Μιας και ο καθένας μας έξω από τα τείχη αυτής της αγαπησιάρας σελιδούλας,έρχεται αντιμέτωπος με ποικίλλα αξεπέραστα σοβαρότερα προβλήματα, και που δυστυχώς σε πονούν πολύ,σε στοιχειώνουν,δεν φεύγουν και όσο και να προσπαθείς με τις πενιχρές δυνάμεις που έχεις και καταβάλλεις δεν μπορείς να τα ξεπεράσεις ποτέ?Δυστυχώς το πρόσωπο της ζωής δεν είναι πάντα ευχάριστο και ίδιο σε όλους τους ανθρώπους.Στη φάση και στη κατάσταση που βρίσκομαι κοινός νιώθω πως έχω πιάσει πάτο..?,είχα να βρεθώ εδώ και πάρα πολλά χρόνια..Γενικά,μάλλον φέτος είναι η χρονιά μου.Από τον χειμώνα άρχισα να δυσκολεύομαι πάλι και κόπους χρόνων χωρίς να το θέλω τους γκρεμμίζω..
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ:ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Στάθηκα λίγο και έκανα αυτοκριτική και μια αναδρομή της πορείας μου στη σελιδούλα και είδα ότι εκτός από χαρές αυτή η σελιδούλα άθελά της με έχει πονέσει και πληγώσει..Η πρώτη της φορά ήταν στην αρχή του Δρόμου των Αστεριών.Η δεύτερη φορά ήταν μετά από λίγο από παρεμβολές τρίτων.Εδώ μπορώ να πω όχι τόσο πολύ?Η τρίτη της φορά είναι τώρα,πόνεσα εξίσου όσο με τον Δρόμο των Αστεριών..Δεν ξέρω γιατί?Διερωτήθηκα και αναρωτήθηκα γιατί εγώ?Γιατί εγώ να βρίσκομαι εμπλεκόμενη και σε αυτή την δεινή θέση..Εγώ που πάντα προσπαθούσα να αποτρέψω, να εξομαλύνω επιμελλώς καταστάσεις και που προσπαθούσα να το αποφύγω σε όλη την πορεία μου εδώ? Σας Αγάπησα και σας Αγαπώ με όλο το είναι της Καρδιάς μου γι'αυτό έγραφα και εδώ.Γιατί είσασταν όλοι μια όαση για εμένα,ειλικρινά από εσάς έπαιρνα δύναμη,κουράγιο,θέληση,χαρά και τόσα άλλα..και πάντα εσείς δένατε και συμπληρώνατε εμένα εδώ.Χωρίς εσάς τους σπάνιους,πλούσιους σε συναισθήματα ,αξιόλογους ανθρώπους δεν θα στεκόμουν εδώ,θα ήμουν ένα τίποτα, η δεν θα παρέμεινα.Μιας και το Ιντερνετ ηταν,είναι και θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα.Εδώ όμως άφηνα κομματάκια της ψυχής μου και τον εαυτό μου ελεύθερο.Έγραφα πάντα αυθόρμητα εκείνη την ώρα αυτά που ένιωθα,έβλεπα,σκεφτόμουν και πίστευα αληθινά!Δεν καταπιέστηκα ποτέ ούτε συναισθηματικά ούτε λεκτικά μιας και θέμα σκέψης ,δύναμης και ηλικίας εκπτώσεις στη ζωή και στον εαυτό μου δεν μπορώ να κάνω..Νιώθοντας λοιπόν όλα αυτά Γλυκά μου ΚΙΣΜΕΤΟΠΑΙΔΑΚΙΑ και κάτω υπό την συναισθηματική φόρτιση και πίεση που βρίσκομαι, εγώ δυστυχώς θεωρώ πως δεν μπορώ και δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω άλλο..Νιώθω πως δεν μπορώ εγώ να είμαι εγώ..?Νιώθω πως εάν είχα κάτι να δώσω το έδωσα.Οι δυνάμεις μου και οι αντοχές μου είναι οριακές.Ήδη τις είχα ξεπεράσει προ πολλού..Βρέθηκα σε αυτό το δίλλημα την πρώτη φορά όπως γνωρίζετε οι παλιοί και το πάλεψα,τώρα πιστεύω και θεωρώ πως δεν μπορώ να το παλέψω.Η γλυκιά σελιδούλα αυτή λειτούργησε σε εμένα ανασταλτικά.Και ευεργετικά..αλλά και αθελά της ψυχοφθόρα..Γι αυτό δεν ξέρω?Μάλλον Ηττήθηκα από την Ζωή όπως λέει και ο γλυκός μας Κενανούλης..?Ίσως πιστεύω είναι καλύτερα κοινός ,να κατεβάσω τα ρολά όσο και αν αυτό με πονά,να βγάλω το Λάπτοπ από τη πρίζα και να γυρίσω στους ρυθμούς της προηγούμενης ζωής μου,διότι έχω φτάσει στο χρονικό αυτό διάστημα να παραμελλήσω πρώτα τον ίδιο μου τον εαυτό,τους πάντες( στον δικό μου περίγυρο)και τα πάντα με τις πριν άλλωτε δραστηριότητες και ασχολίες μου..Παρά ταύτα την σελιδούλα θα την Αγαπώ και θα μείνει χαραγμένη μέσα στην καρδιά μου για πάντα!Ένα είναι σίγουρο θα σας έχω όλους κρυμμένους σαν πολύτιμο φυλαχτό μέσα στην καρδιά μου,στην σκέψη μου και στις ευχές μου..Εδώ θα σας πω πως είμαι της παλιάς σχολής που λένε,είμαι κατά της τεχνολογίας και δεν τα έχω καλά..Και γιατί δεν θέλω να ζορίζω το κεφαλάκι μου περισσότερο μιας και οι σκοτούρες που έχω μου φθάνουν και μου περισσεύουν..Δεν θέλησα και δεν το θεώρησα απαραίτητο ούτε τη χρήση του κινητού να μάθω σωστά,είναι επιλογή μου αφού δεν ξέρω ούτε μηνύματα να στείλω..Δεν με ενδιαφέρει..Όμως με το να ασχοληθώ με το Κομπιούτερ για μένα ήταν υπέρβαση..Και αυτό παρασυρόμενη και παρακινούμενη από το Κισμέτ και κατά κύριο λόγο από τον Ανδρέα,ασχολήθηκα για πρώτη και τελευταία φορά ίσως..Αυτό δεν θα μου λείψει,εσείς όμως Κισμετοπαιδάκια μου γλυκά σίγουρα Ναι..Θα μου λείψετε..Συγγνώμη..Σας Ευχαριστώ όλους σας για όλα..Είμαι πολύ υπερήφανη για εσάς όλους!

Ανώνυμος είπε...

Είσαστε όλοι σπάνιοι,σωστοί,αξιόλογοι,χρήσιμoi

άνθρωποι που έχετε μάθει και ξέρετε να δίνετε απλόχερα..προσπαθήστε όσο γίνετε να μην αλλάξετε και να μην παρεκλίνετε από την πορεία σας ποτέ..για τίποτα και για κανέναν.Θα μου λείψετε δεν θα σας ξεχάσω ποτέ..Σας Αγαπώ όλους!Θα σας παρακαλέσω όμως,προς Θεού να μην θεωρηθεί πως διακατέχομαι από υπέρμετρο ,υπερφίαλο εγωισμό,ή ότι δεν ήμουν,η δεν είμαι πραγματική,αληθινή,σωστή φίλη .Με τίποτα αυτό..Απλώς στη συγκεκριμένη φάση που βρίσκομαι δεν μπορώ..Γιατί άνθρωπος είμαι δεν είμαι μηχανή(Ρομπότ) να μην καταλαβαίνει,να μην αισθάνεται,να μην έχει ευαισθησίες και όταν ειδικά είσαι υπέρ ευαίσθητος, όταν τα δίνεις όλα και δεν κρατάς τίποτα για σένα γιατί έτσι είσαι εσύ,χωρίς να μπορείς να κρατάς "πισινή"που λέμε και όταν είσαι πάνω σε ένα Ροζ συννεφάκι..τελικά είναι κακό.Έχει πολύ μεγάλο κόστος και το αντίτημο τις περισσότερες φορές είναι ακριβό..?Μακάρι να είμασταν μηχανές να κατεβάζαμε τον μοχλό και να μπορούσαμε να παραβλέπαμε τα οποιαδήποτε ραγίσματα ή συναισθήματα..Γιατί όσο και να θες υπάρχει και θέλει πολύ δύναμη για να επουλωθεί.Το σημαδάκι όμως θα υπάρχει και θα στο θυμίζει που και που.Νιώθω πως ο Κύβος Ερρίφθη και πιστεύω πως η διαδρομή μου τελείωσε,το ταξίδι μου ήταν υπέροχο,η διαδρομή είχε απ'όλα(δεν έπληξα ποτέ),είχε γλυκόπικρες γεύσεις,γιατί έτσι συνήθως συμβαίνει,αλλά μου φαίνεται πως έφτασα στον προορισμό μου,ή στη στάση μου και πρέπει να κατέβω..έστω και με πόνο ψυχής.Θα σας πω όμως πως για εσάς δεν έληξε και πρέπει σίγουρα να συνεχίσετε, όχι μόνο να συνεχίσετε ακάθεκτοι αλλά να γίνετε και περισσότεροι..Δεν πρέπει με τίποτα,έχετε φθάσει όλη μετά από ένα δύσκολο αγώνα ένα βήμα πριν το τέλος..έχετε φθάσει στο κόψιμο του νήματος όπου Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ!ΚΑΘΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ!
Εδώ θα Ευχαριστήσω από Καρδιάς και τις Αξιοσέβαστες Κυρίες ΕΥΗ και Λ.Μ,για την τελευταία τους Όμορφη,Άξια Εικόνα των λόγων τους και της παρουσίας τους στη σελιδούλα.Τα λόγια τους σαν φίλη του Ανδρέα με τιμούν,χαίρομαι πραγματικά που τις γνώρισα έστω και έτσι,ήταν μία ατυχής συγκυρία πιστεύω, αλλά γιατί δεν μπορώ να πω ψέματα μία μικρή γεύση πίκρας την έχω.Άνθρωποι βέβαια είματε" ουδείς αλλάνθαστος"Και είμαι σίγουρη πως "και αυτό θα περάσει.."Τις Ευχαριστώ πολύ πάντως και τους Εύχομαι αληθινά ο Καλός Θεούλης να τις έχει πάντα καλά καθώς επίσης και τις οικογένειές τους.Ακόμη Ολόψυχα τους Εύχομαι το ότι καλύτερο ..

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ:ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σας Ευχαριστούμε επίσης πολύ και που αντιληφθήκατε,είδατε,εκτιμήσατε,αναφερθήκατε,επιβεβαιώσατε το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του καλού μας φίλου Ανδρέα και η προσφορά σας γεναιόδωρη!Μπράβο σας σας Τιμά!Ευλπιστώ,ελπίζω και εύχομαι να το άκούσουν και να το εκτιμήσουν και οι άλλοι..
Φίλοι μου καλοί και φιλεναδίτσες γλυκές..προσπάθησα όσο γινόταν και με τις μηδαμινές δυνάμεις μου αλλά και με την γεμάτη ολοκληρωμένη ψυχή μουκατ'εμέ να είμαι μια δίκαια καλή επιστήθια φίλη σας ,γιατί αυτό είσασταν και είστε εσείς για εμένα.Να σταθώ αντάξια και επάξια μπροστά στο μεγαλείο το δικό σας!Δεν ξέρω εαν τα κατάφερα .Μπορεί και ναι μπορεί και όχι?Δεν ξέρω..?Μιας και είμαστε άνθρωποι που πολλές φορές χωρίς να το θέλουμε μας εξουσιάζουν και είμαστε επιρρεπείς σε διάφορες ανούσιες και ασήμαντες δυνάμεις..Πάντως για εμένα είσαστε ξεχωριστοί,ιδιαίτεροι και οι καλύτεροι..Γι'αυτό και εγώ σας Αγάπησα και σας Αγαπώ όσο τους κοντινούς μου φίλους..Εκεί σας έχω κατατάξει.Γιατί μέσω εσάς οι πραγμάτιες που αποκόμισα από το ταξίδι μου είναι όμορφες αξέχατες!Γιατί μέσω εσάς κατάφερα να Νιώσω,να Ζήσω,να Δω,να Μάθω τόσα χρήσιμα και ουσιαστικά πράγματα..να Καλυτερεύσω σαν άνθρωπος,Αισθάνθηκα,Αγάπησα.. Γι'αυτό με τίποτα δεν μετανοιώνω και με τίποτα δεν πετώ,δεν χαραμίζω,δεν χαλαλίζω τις ώρες και την όμορφη ζεστή συντροφιά σας εδώ.Και ναι αν τα ζυγίσω στη ζυγαριά η πλάστιγκα γέρνει σαφώς υπέρ της σελιδούλας..Απλώς θεωρώ πως για την ψυχική μου ηρεμία και γαλήνη και για το δικό μου το καλό πρέπει "να αποτοξινωθώ"και να σας αποχωριστώ.Θέλω να ξέρετε πως αυτό που είδατε και που μπορεί να εισπράξατε ήταν και είναι αυτό που πραγματικά είμαι..Ήμουν αληθινή σε όλα,έτσι έχω μάθει και έτσι λειτουργώ πάντα.Σας ξαναλέω η χαρά μου είναι μεγάλη που σας γνώρισα ,δεν σας αλλάζω..Σας παρακαλώ ομως εκτιμήστε και σεβαστήτε την απόφασή μου..καταλάβετε..και σας θερμοπαρακαλώ μην βαρύνετε το κλίμα περισσότερο γιατί θα στεναχωρηθώ πιο πολύ..Αποφορτίστε την όπως εσείς ξέρετε καλά..

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ:ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

ΑΝΤΡΕ ΣΑΜΜΟΣ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ. είπε...

συνεχιζω την αναδρομη
ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ.ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΑ ΚΑΠΟΤΕ ΠΗΓΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΥΡΙΣΑΤΕ. ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΔΙΚΑΙΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΟΡΕΙΑ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΕΜΠΑΙΝΑ. ΔΕΝ ΔΤΕΡΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΟΥΤΕ ΕΛΕΙΨΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΘΙΣΤΗΚΑ ΠΑΡΑ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΦΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΙΠΑΜΕ ΥΠΑΤΧΕΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΠΟ. ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΦΥΓΩ. ΚΑΘΙΣΑ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΕΔΩ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣΑ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΕΠΕΣΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΞΕΡΩ ΠΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ. ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕΝΝΑΡΙΟ. ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΕ ΒΙΒΛΙΟ!!!!!!!!!!ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΚΟΜΗ.ΜΕΝΩ ΕΔΩ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΛΟΓΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΑ ΟΛΩΝ ΕΣΑΣ. ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΗ ΜΙΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΙΖΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΡΙΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ Η ΨΥΧΗ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΩΣ ΜΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ.ΕΓΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΕΒΑΛΑ ΚΟΡΩΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ. ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΑ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΗΠΙΑΜΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ. ΣΕ ΤΙΜΩ ΠΟΛΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΦΕΡΩ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΠΟΤΕ. ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΤΕ. ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΗΤΕ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. Η ΠΟΡΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΩ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ.Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΜΕ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΩΣ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΙΣΩΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ. ΑΣ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ. Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΘΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΙΣΩΣ ΜΕΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΕΣ ΦΙΛΙΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ. ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΕΜΑΘΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΙΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΟΠΙΟ ΚΟΣΤΟΣ .ΝΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΡΟΣΑΔΟΚΗΤΑ ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΝΩΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΕΔΩ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΜΩΣ ΟΛΟΥΣ. ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΑΜΜΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΙΜΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΗΝ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

ΑΝΤΡΕ ΑΝΑΔΡΟΜΗ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ 11 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ είπε...

Ανώνυμος είπε...
Σε οτι συμβαινει στην πορεια μας σε αυτο τον κοσμο σημασια εχει το πιστευω και η θεληση μας.με το πιστευω μπορεις να νικησεις τα παντα.Γνωριζω ανθρωπους που με την θετικη ενεργεια και την πιστητους στην ζωη νικησαν τα παντα ακομα και ανιατες ασθενειες.Οτι περναμε στην ζωη μας καλο η κακο εχει μεινει μεσα μας και το κουβαλουμε παντα οσες δεκαετιες κι αν περασουν.Αν πχ κατι ηταν πονος καποτε τωρα ειναι μια γλυκεια αναμνηση αλλα ποτε δεν το αποχωριζεσαι κι αν εχεις την δυναμη και θελεις κατι πολυ και περα απο την υλη.Γιατι μηπως οσα χρονια κι αν περασουν θα ξεχασουμε το τι καναμε εδω μια ομαδα ανθρωπων που πιστευε σε κατι μοιραστηκαν πολλα και δημιουργησαν μια τεραστια και ακατανικητη πνευματικη και συναισθηματικη δυναμη.στο τι πιστεψα εγω δεν θα ξανααναφερθω γιατι θα το δειτε μιας κι εγω πιστεψα πως μετα απο αυτο ποτε δεν θα χαθουμε κι εχει πολυ σημασια και βαθος αυτο που εγραψα. καληνυχτα και καλημερα στους πρωινουσ μας φιλους Αντρεας

31 Ιανουαρίου 2011 3:08 π.μ.

ΑΝΤΡΕ ΑΝΑΔΡΟΜΗ 12 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ είπε...

Καλησπερα σε ολους τους εκλεκτους και σπανιους φιλους μας.Χαρα καιεγω σας αγαπαω πολυ.Αυτα που εγραψα στο πρωτο σχολιο εχθες ειναι απο κουβεντες του Κενναν με τον Τζεβατ στο 1 επεις και του Κενναν και της μητερας του στο 2 επεις και αν και η μια δειχνει τα παιδικα του τραυματα που τον οδηγησαν να μη θελει να αγαπησει,το αλλο δειχνει πως στραφηκε στη μουσικη κι εγινε ενα μ αυτη.Εκει τα κομματια που εγραφε ηταν κομματια αληθινου πονου απο την καρδια του ,και απο τον πολυ πονο εβγαζε κομματια τοσο αληθινα που συγκλονισαν τον κοσμο.Μεσα απο τη μουσικη αισθανοταν θεος κι επειδη η μουσικη εχει μεγαλη βαση στην ζωη μας ισως τα κομματια του που εβγαζε πολυς κοσμος πιστευε λες και ηταν απο εναν αλλο κοσμο γιατι διαπιστωναν πως μια μουσικη προσωπικη που εχει πολυς κοσμος απο παιδι την εβρισκε στα κομματια του Κενναν και απο δεος δακρυζε.Σας εχω κατι απο το νεο βιβλιο. Μολις εβαλε τον δισκο με το τραγουδι η λαμια εμεινε σαν κολωνα οπως εκεινη την βραδυα.Το κομματι που ακουγε ηταν σε πολλες μεριες ομοιο με αυτο που νομισε πως ακουσε οταν καποιος σα να της χαιδεψε τα μαλλια την ωρα που εβλεπε πως η μητερα της ειχε χαθει. αιχμαλωτιστηκε με αυτο το κομματι.Το καλοκαιρινο αερακι εμπαινε απο το παραθυρο,και το βλεμματης ηταν στα αστρα και ηταν λες και η μουσικη ερχοταν απο το υπερπεραν

ΑΝΤΡΕ ΑΝΑΔΡΟΜΗ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ 13 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ είπε...

Ανώνυμος είπε...
Εχω τον βασικο σκελετο και τωρα κανω το τελικο δεσιμο του βιβλιου γιατι το βιβλιο δεν ειναι ενα απλο σενναριο.Αττο το χαρισμα δεν το ειχα εκμεταλευτει ποτε.Ασχοληθηκα με πολλα στη ζωη μου μα με το να ασχοληθω με κατι που το ειχα μεσα μου συντρεξανε 3 λογοι. 1 το ασχημο κλεισιμο ενος αριστουργηματος που με αγγιξε σε πολλα σημεια. 2 κατι που ξεκινησε σαν απλη προταση εκτιμηθηκε προς εμε απο εκει που δεν το περιμενα και απο ανθρωπους ξενης χωρας.3 Κι αυτο ειναι το κυριοτερο ειναι για εσας γιατι εδω μεσα δεν ειναι καθολου μια λευκη σελιδα,.Πισω απο αυτη γραφουν ανθρωποι οικογενειαρχες με αρχες που εχω να μαθω απο αυτους κι οχι εσεις απο εμενα κι αν δεν ησασταν εσεις εδω που εμπιστευτηκατε εναν αγνωστο το ποιο πιθανο ηταν να μην ασχολουμαι με την συγγραφη ολοκληρου του βιβλιου παρα μια προταση σενναριου.Σε σας το χρωστω την δικη σας γνωμη μονο θελω ποτε δεν προσκινησα το χρημα αλλα εσας θα σας το παραδοσω προσωπικα.Το να σας γνωρισω και να σας πω ευχαριστω εδω ειμαι υπαρχω και ιδου το βιβλιο ειναι ποιο σημαντικο κι απο την ημερα της ανακοινω σης του.Ηδη εχω δεθει με πολλους απο εσας και οτι μπορω στη ζωη μου να βοηθησω θα το κανω .Οταν το ζητησετε εγω θα ειμαι με την γυναικα μου εκει.ΑΕ καλησπερα κι ευχαριστω κι εσενα.Σημερα θα ασχοληθω με την ιστορια της Σουζαν .Το κεφαλειο αυτο του βιβλιου ειναι φοβερο γιατι αν θυμαστε πηγε τσαμπα φυλακη και δεν βρηκε ποτε τα κοριτσια της.Αλλο ενα αναπαντητο που ειχαν αφησει.Το θυμαστε??Αντρεας

30 Ιανουαρίου 2011 9:44 μ.μ

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου καλοί,ομορφήνατε και Λαμπρήνατε τον μικρόκοσμό μου κυριολεκτικά και μεταφορικά..Ενθουσιάστηκα και χάρηκα πολύ που είδα καινούργιους φίλους σε αυτή την γλυκιά σελιδούλα,φαίνεστε όλοι σας αξιόλογοι μπορώ να πώ,σας έχει ανάγκη αυτή η σελιδούλα όπως καλό θα ήταν και άλλοι που διαβάζουν να αποφασίσουν να γράψουν.Γιατί με την παρουσία σας,το κέφι σας,τη ζωντάνια σας,τα σπουδαία,χρήσιμα σχόλια όλων προσφέρουν ένα άρωμα μεθυστικό,έντονο,ανεξήτηλο στο χρόνο.Υπάρχουν άνθρωποι που την διαβάζουν γιατί την έχουν ανάγκη αυτή τη σελιδούλα μην τους την στερήσετε για κανέναν λόγο,Δίνει χρώμα ίσως στην μονότονη,μουντή ζωή τους..Με την Αγάπη,το Συναίσθημα και τις απαραίτητες Ηθικές Αξίες,που δυστυχώς με το πέρασμα των χρόνων χάνονται αφού εγκλωβίζονται στους ρυθμούς και στις απαιτήσεις της σύγρονης "ανήθικης" μπορώ να πω ζωής μας, τις εκμηδενίζει σε σημείο να τις κάνει αόρατες έως και ανύπαρκτες.Χωρίς αυτές όμως δεν λογίζεσαι Άνθρωπος..Καλό είναι όσο μπορούμε να τις διαφυλάξουμε,να παραδειγματιζόμαστε,να τις μεταδίδουμε και να τις συνεχίζουμε..Αν θέλουμε να κάνουμε υποφερτή ή και καλύτερη τη ζωή μας.Διότι μπορεί να έχουμε κατορθώσει να αποκτήσουμε όλα του κόσμου τα υλικά αγαθά αλλά παρ'όλα αυτά να είμαστε μέσα μας και με τη συνείδησή μας δυστυχισμένοι.Μέσα μας να νιώθουμε,άδειοι,κενοί,ρηχοί,φτωχοί,μίζεροι..Ασχέτως που μπορεί να περιστοιχιζόμαστε από πολλούς.Να νιώθουμε μοναξιά και να μην μπορούμε να το εξομολογήσουμε ούτε καν στον ίδιο μας τον εαυτό,παρ'οτι το αναγνωρίζουμε και το διαισθανόμαστε.ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΟΔΕΥΤΗ ΑΓΑΠΗ..Σοφότατο,καλό διαχρονικό!!

ΑΝΔΡΕΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ,ΜΕ ΥΠΕΡΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ,ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ!ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ,ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΖΕΣΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟΥΛΙΑ ΣΟΥ..

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ:ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όσους μας διάβαζαν που εμείς συγκεκριμένα δεν τους είδαμε ποτέ σαν αναγνώστEς αλλά σαν τους καλούς μας φίλους.Καλέ μου φίλε Ανδρέα σας Εύχομαι πάνω από όλα ο καλός Θεούλης να σας χαρίζει Υγεία ,να αποκτήσεις όλα του κόσμου τα καλά γιατί το Αξίζεις πραγματικά και δικαιωμματικά.Εύχομαικαι Ελπίζω η Φωνούλα που περιμένεις να ακούσεις στο πολυπόθητο αυτό τηλεφωνάκι να είναι Χαρούμενη και Γλυκιά όσο και το κρασάκι μας..Καλή σου Επιτυχία που είμαι σίγουρη.Τα αποσπάσματά σου Υπέροχα όπως μόνο εσύ ξέρεις να Γράφεις ..Έχεις Εμπνεύσεις και Πηγή Φαντασίας Απεριόριστη.. ,Γλυκά Μοναδικά υπογεγραμένα μόνο με την Δική σου Σφραγίδα που μόνο Εσύ Ξέρεις..Απέδειξες προχθές για άλλη μια φορά το Αληθινό σου Μεγαλείο Ψυχής ΚΑΙ Αγάπης,αν και αισθάνθηκα διπλά άσχημα Διαβάζοντάς σε..Ήταν η πρώτη μου φορά σε όλη αυτή τη διαδρομή που διαβάζοντάς σε ένιωθα άσχημα..Έκανες κάτι που Δυστυχώς το Ηξερα και το Περίμενα γιατί αυτός ο είναι ο Αληθινός Χαρισματικός Σπάνιος Ανθρωπος και Είσαι Εσύ!Και έτσι λειτουργείς πάντα .Πρώτα η Αγάπη και το Συναίσθημα και μετά ακολουθούν όλα τα άλλα,λογική..Kάτι που δεν το κάνουν πολλοί να μη σου πω και σχεδόν κανένας.Είσαι ένα εξερευνημένο ΔΙΑΜΑΝΤΙ που ήρθε η Ώρα του να εξωρυχθεί και να εκμεταλευτεί στο Έπακρο προς συμφέρον όλων..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ΠΆΛΙ!Ότι και να σου πω θα φαντάζει φτωχό..Υποκλίνομαι Ταπεινά στο Απεριόριστο Μεγαλείο Σου!Τα έπαιξες όλα Κορώνα Γράμματα,ειλικρινά όμως δεν ήθελα γιατί με κατακλύζουν τύψεις και ενοχές..και νιώθω το βάρος ασήκωτο..Έχεις την πραγματικά αληθινή μου φιλική αγάπη..χαίρομαι που τελικά το ένστικτό μου και η διαίσθησή μου δεν με λάθεψαν..Σε εμπιστευθήκαμε και δεν διαψευθήκαμε..Η Δικαίωσ'η μας είναι αυτή..Ένα είναι σίγουρο,δεν θα χαθούμε..Το σίγουρο είναι πως θα σε βρίσκω στα ράφια των Βιβλιοπωλείων και θα πρέπει να σε "Αγοράζω"για να κάνουμε κατανάλωση και τζίρο..χιχι!Αν και ξέρω πως Εσύ δεν Χαμπαριάζεις από αυτά..Κισμετοπαιδάκια μου Γλυκά,Συγγνώμη για το Υπέρ Κατεβατό,Σας κούρασα πάλι χωρίς να το θέλω..Προσπάθησα όσο γινόταν να το συνοψίσω αλλά δεν τα κατάφερα πάλι..Εύχομαι σε όλους σας Υγεια,Χαρά,Ευτυχία,Έχοντας πάντα την Ευλογία του Καλού ΘΕΟΎΛΗ..Σας Χιλιοευχαριστώ για όλες τις ανεκτίμητες ,αξέχαστες στιγμές που Ζήσαμε εδώ..Σας Αγαπώ!με Εκτίμηση πάντα!!Ο ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ ΕΚ ΣΑΜΟΥ.(ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.)ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΣΑΜΙΩΤΙΚΗ ΚΙΣΜΕΤΟΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΡΕ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ 14 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ είπε...

Ανώνυμος είπε...
Οταν το τελειωσω θα γρψω και θα εκδοσω κατι που θα ειμαστε προταγωνιστες ολοι μας και θα το αφιερωσω σε σας.Οχι τιποτε αλλο αλλα θα δουμε ο ενας τα ματια του αλλου πως θα δακρυζουν οταν προτοσυναντηθουμε και θα καταλαβετε οτι η ψυχη που βγαλαμε εδω υπερκαλυβει την υλη θα ειναι σαν να γνωριζομασταν απο παντα εγω ανατριχιαζω μονο που σας γραφω Τυχαιο? Δεν νομιζω. κι ενα φανταστικο στοιχακι που μου ηρθε.Ο Κενναν της χαιδεψε τα μαλλια.Η Λαμια ανοιξε τα ματια της μην μπορωντας να πιστεψει οτι τον εβλεπε ζωντανο.Ηρθες αγαπη μου λιγο αργα του λεει.Οχι οπως κι εγω δεν παιθανα ουτε κι εσυ θα πας πουθενα και θα δεις γιατι.Της εβγαλε τοτε μια φωτογραφια που επανω φαινοταν καποιοι φιλοι αγγαλισμενοι.Επειδη η ζωη ειναι απο μονη της ενα μυστηριο αγαπη μου με ανεστησε ενα μυθιστορημα με προταγωνιστες αυτους τους ανθρωπους οταν διαβασεις το βιβλιο τους θα καταλαβεις οτι αυτοι μας ανεστησαν.Ισως σε καποιο αλλο επιπεδο η ζωη μας ειναι σιριαλ και αυτοι πραγματικοι.Αν τους δια βασεις ομως θα πειστεις πως η αγαπη μας θα υπαρξει και μετα τον θανατο η δυναμη της καρδιας.Η Λαμια επιασε το βιβλιο.Φαινοταν παληο σαν να ηταν απο αιωνες κατω απο την φωτογραφια ελεγε τα ονοματα τους με μισοσβησμενα απο τον καιρο γραμματα ΧΑΡΑ,ΑΝΝΑ,ΜΑΙΡΗ,ΑΕ,Τ,ΒV,ΑΝΔΡΕΑς ΣΑ,ΣΣ,ΣΑΚΗΣ,ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΝΙΤΑ ΒΟΥΛΑ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ,ΜΑΡΙΑ,ΣΑΜΙΩΤΙΣΕΣ,ΝΑΤΑΛΙΑ,ΜΘΣ,ΖΕΤΑ,ΕΛΕΝΗ ΤΟ 1234 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΣΕΛΙΔΑ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΟΝΟΜΕΤΑ ΚΑΘΩς ΚΑΙ ΑΛΛΑ.Αμεσως η Λαμια ενοιωσε ενα ριγος κι αισθανθηκε καλυτερα.Τα ματια του Κενναν ειχαν δακρισει,κι εναβαθυ χαμογελο ανθισε στα χειλητους.Αγγαλιαστηκαν σφιχτα και ξαφνου το βιβλιο εγινε νεραιδοσκονη κι εξαφανιστηκε.Κοιταχτηκαν με ενα σοφο χαμογελο πλεον. Μια αγνωστη δυναμη τους ειχε γιατρεψει μια δυναμη αγαπης απο αλλα ισως διασταση .Που το βρηκες ρωτησε.Σε μια ακτη ηταν το εβγαλαν τα κυματα κι οταν το επιασα δεν ηταν βρεγμενο.Πιστεψαν τοτε στην δυναμη της αγαπης και η ψυχητους οπως και η ψυχη αυτων που ηταν στη φωτογραφια θα ηταν αιωνια και θα συναντουταν στην αιωνιοτητα ανα τα επιπεδα.Αυτο το γεννησε η αγαπησας και το εγραψα διχως σκεψη τουτη τη στιγμη .Σας καληνυχτιζω τωρα για να συνεχισω το βιβλιο που γραφουμε ολοι πλεον και που καταλαβαινετε πλεον οτι δεν το γραφω μονος ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ

antre o epilogos arxizei apospasma 15 είπε...

Εκεινος εγραφε και τα χερια του εφευγαν χωρις σκεψεις ηταν η δυναμη ενος ολοκληρου σαιτ και η ενωση της θελησης και της καρδιας και η αυρα τοσο ευαισθητων ανθρωπων που του εδινε τοσες εμπνευσεις.Ηταν ενα χαρισμα που ειχε απο μικρος και το ειχε αφησει ανεκμεταλευτο κι ομως ειχε βρει την κινητηριο δυναμη απο καποιους ανθρωπους εδω κι οταν τους εγραφε οτι ολοι μαζι το κανουν δεν τον πιστευαν νομιζαν οτι ηταν κολακειες.Ειναι σαν κατι που πιστευεις και γινεται κι οτι δεν πιστευεις χανεται στη σιωπη.Εκεινος ηθελε το πιστευω και την εμπιστοσυνη των φιλων του.Ειχε κατορθωσει με αυτο πολλα αλλα με την αυρα που μας περιστοιχιζει σκεφτηκε εαν ολοι ηταν η ενεργεια του τοτε σκεφτηκε να μοιρασει ολη τη θετικη ενεργεια με τους φιλους του και με το πιστευω της αυθεπιβολης ολοι εδω να γιατρεψουν τις οποιες πληγες τους και να βρουν την ευτιχια γιατι κι η ζωη ενα μυστηριο ειναι.Τα ομορφα λογια τους τον οδηγησαν να κανει οτι εκανε κι εβγαλε ολο τον πονο απο τον χαμο της μητερας του και τον μεταμορφωσε σε εναποιημα αυτο που θα κατορθωσει να τους προσφερει.ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΑΣ ΑΝΤΡΕ

22 Ιανουαρίου 2011 3:02 π.μ.

ΑΝΤΡΕ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 16 είπε...

Ο Τζεμιλ ειχε καταλαβει πως στην πραγματικοτητα ηταν ενας ερωτας χτισμενος πανω σε πηλο.Ενας μηνας ειχε περασει απο τοτε που η Λαμια ακουγωντας την μελαγχολια της νυχτας εχασε το παιδιτους.Ηταν η δευτερη φορα που τον ειχε τιμωρησει η μοιρα μετα τη Λειλα.Η γλυκεια γιατρος Ναχικα ηταν αυτη που πραγματικα τον αγαπησε.Ηταν αυτη η οποια του ειχε δωσει τη θεληση να ξαναπερπατησει, ηταν αυτη που παρολο που τον αγαπουσε τοτε που η καρδια του ηταν δωσμενη στη Λαμια του ειχε βαλει εμπρος τη φωτογραφια της και την θεληση για ζωη.Μια ημερα ειχε περασει απο τον οριστικο χωρισμο.Ενα γλυκο φιλι στο μετωπο και στα χεριατης ηταν η τελευταια επαφη κι ενα γλυκο χαμογελο.Εκεινη τραβηξε τον δρομοτης στις αναμνησεις του Αδικοχαμενου Κενναν του οποιου ελειπε και του ιδιου τοσο

ΑΝΤΡΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 17 Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ είπε...

ΑΝΤΡΕ είπε...
Πατερα????Η Μελλεκ τον εβλεπε ολοζωντανο μπροστα της.Τα ματια τους ειχαν γεμισει δακρυα.Για ενα λεπτο ειχε σταματισει ο χρονος.Ξαφνικα ετρεξαν ταυτοχρονα στην αγγαλια ο ενας του αλλου.Κοριτσακι μου,ζωη μου της ειπε.Πατερα που ησουν τοσο καιρο ? του ειπε η μαμα ειπε πως θα αργησεις να γυρισεις απ τα ξενα και ηξερα πως με αγαπας και θα ερχοσουν μια μερα ξαφνικα,ανησυχησες για τη μαμα.Μπαμπα η φιλη μου μου λεει οτι η μαμα εχει αρρωστεια και θα τη χασω.ξεσπασαν και οι δυο σε εναν ασταματητο λυγμο.Ο Κενναν της επιασε με τα δυο του χερια το κεφαλι και της ειπε.Η μαμα θα ζησει ψυχη μου.Κοιταξεμε στα ματια ,ειναι η δυναμη της αγαπης Μελεκ μου ειναι η μοιρα που δεν τελειωσε το παιχνιδι ακομα αναμεσα μας.Το πρωσοπο του ειχε μια ατσαλινη σιγουρια σαν κατι αποκοσμο που απαλινε τον πονο της επταχρονης πια Μελλεκ.Θα ζησουμε μαζι πατερα? Παντα ψυχη μου.Παντα η μαμα θα γινει καλα και θα παντρευτουμε.Η αγαπη αυτη ειναι αιωνια ουτε ο θανατος καμια φορα την νικα.Την σηκωσε τοτε επανω και την γυρνουσε,την γυρνουσε κοιταζονταν στα ματια και αυτη τη φορα το κλαμα αναμειχτηκε με γελιο

ΑΝΤΡΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 18 είπε...

Ο Αντρεασ τουσ κοιτουσε και πανηγυριζε μαζιτους μπορει να τους εβλεπε φατσικως πρωτη φορα αλλα τους ειχε σφιξει στην αγκαλια του γιατι τοσο καιρο γνωριζε την ψυχητους,εξω ηταν διαφορετικος και με την ζωη τους αλλα στο διαδικτιο καποτε ειχε χτισει εναν ψυχικο κοσμο και ιδου ολων τα προβληματα απο αυτη τη δυναμη λυθικαν .Τι μυστηριο ειναι η ιδια η υπαρξη και τι μπορεις να κανεις εαν πιστεψεις.Θυμαται πριν λιγο καιρο ποσο τον ειχαν πιστεψει αυτοι οι ανθρωποι και τωρα πια ηταν για παντα αδελφια του κι ολοι αυτοι του δωσαν κινητρο ιδου οι συγγραφεις της ζωης τα αδελφια του για παντα η πριν και μετα παντα κι ασ μην γενηθηκαν απο την ιδια μητερα γιναν η πριυπηρχαν η νικη ειχε φτασει τα πανηγυρια ηταν μεγαλα τα ειχαν καταφερει ολοι τον ειχαν βοηθησει να σπασει τον τοιχο απο την ανυπαρξια και να ζησουν ενα πανηγυρι που το ζηλευαν και οι ιδιοι οι συντελεστες τησ σειρας που τους παρακολουθουσαν ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ100% ΥΣ ΟΑναπηρος εσπευσε να ευχαριστησει τον κυριο.Ηπιστησου σε βοηθησε του ειπε Αντρε προς τα αδελφιατου με τον ορκο να τους δικαιωσει

ΑΝΤΡΕ ΗΟ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 19 είπε...

Ξερετε τι θα πει πονος ψυχης ,λιγο πολυ ολοι μας τον εχουμε περασει.Ο Κενναν μολις εμαθε τον θανατο της δικης του μητερας ο ψυχικος του κοσμος κατερευσε και με συνδιασμο της βιαστικης αποφασης για την τζαβινταν που ηξερε σε τι στιγμη τον πλησιασε και με τον ερωτα για τη Λαμια οι παιδικοι του τραυματισμου βγαινουν στην επιφανεια δημιουργωντας ενα ψυχολογικο μπαχαλο.Τα τραυματα του τα αναλυω σε καποια φαση κλαιει και δαγκωνει το σεντονι οταν ηταν παιδι για τον πατερα του και για την κακομεταχειρηση της μητερας του απο τον Σειμπ .Ηξερε οτι θα του χαιδεψει τα μαλλια και ξεσπουσε επανωτης. Γι αυτο με τη μουσικη εσθανοταν θεος τον πλημμυριζαν οι νοτες και με τα βιωματα του εβγαζε φοβερα κομματια βαζοντας το κοινο μεσα.Εγω τον χαρακτηρα του Κενναν τον αγαπησα οποιος κι αν τον υποδιοταν που ο χακι ηταν εκπληκτικος γιατι σκεφτειτε τι κρυβουμε ολοι μεσα μας ποσες φορες θελουμε να πουμε σε καποιον πχ στην μητερα η πατερα μας σ αγαπω και δεν το κανουμε η οταν το θελουμε ειναι αργα.Ευχαριστω ΕΚ για τα λογια και το στοιχακι Αννα επιτελους τα λεμε σε πραγματικο χρονο ,Μαρια σε εκτιμησα πολυ,Τ εισαι εκπληκτικη στα κειμενα σου οπως η Χαρα που το κεφι της ειναι φοβερο την ζετουλα και ολους η Μαριαννα λειπει σημερα Ειμαι εδω οτι θελετε αντρε

ΑΝΤΡΕ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 20 είπε...

Αντρεας είπε...
ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ.Κοιτουσα την φωτογραφια της κι εμεινα εκει σαν αγαλμα κοιταζοντας τη.Την δυναμη για οτι κατορθωνω μου την εδωσες ςσυ μητερα της ειπα και μου φανηκε πως η φωτογραφια της μου χαμογελουσε.η αφορητη ψυχρα μου φανηκε πως εξαφανιστηκε,ειχα να ξεσπασω καιρο.Σηκωσα τα χερια και το κεφαλι προς τον ουρανο κι εβγαλα μια κραυγη απο τα εσωψυχα μου κι επειτα μολις χαμηλωσα το κεφαλιημουν και παλι ατσαλινος .Της εβαλα κατι που της πηρα.Ειπα μεσα μου για να γραψω αυτη τη φορα κατι τοσο τελειο ειναι η δυναμη του πιστευω που μου κληρονομησε εκεινη.Δυναμη μα και ματια που ποτιζονται παντα.ΕΕΜΑΑ της ειπα οταν την πειραζα χαιδευτικα και την τσιγκλωνα καποτε θα σε βρω δεν ειναι αυτο το τελος, παντα βρισκομασταν και παντα θα βρισκομαστε,αυτο ειναι το πιστευο μου και σ αυτη τη δυναμη βασιστηκε αυτο που ολοκληρωσα.Πηγαινω τωρα στα εγγονια σου που τοσο μου λειψαν ειπα κι επειτα θα γραψω σε μακρινα αδελφια που ισως η μοιρα εμπλεξε ενα παιχνιδι και ισως κατι στο παρελθον και στους ωκαιανους χρονου ειχε παληα παιχτει και τους αγαπω τοσο πολυ, περισσοτερο απο τοσους που με περιμενουν.ΣΑΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΜΑΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ.Με συνχωρειτε αν σας τα επρηξα γηθελα να μοιραστω κατι μαζι σας που δεν θελω να μοιραστω με κανεναν κι επειδη καπως κουρασμενος επιστρεφω σε λιγο και για οσο αντεξω

17 Ιανουαρίου 2011 8:40 μ.μ.

ΑΝΤΡΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ21 Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ είπε...

Ανώνυμος είπε...
Επαιζε και το κοινο παραληρουσε κι οταν πλεον τραγουδουσε η φωνη ηταν λες κι εβγαινε απο την ιδια του την ψυχη. πονος ναι πονος απο τον δικοτου πονο εξαρτωταν αυτη η αλματωδη επιτυχια,αυτη τη φορα ομως επαιζε και κοιτουσε τον ουρανο πονος και θυμος ηταν μεσα του.Δεν ειναι δυνατον,δεν θα το επετρεπε να πεθανει αυτη δεν θα την αφηνε να χαθει.Ηταν λες και του μιλουσε η μουσικη, εγινε ενα μαζιτης τον πλημμυριζε δυναμη λες κι ρχοταν απο το υπερπεραν.Ο πονος τα εκανε ολα, ειχε ματωσει η καρδιατου επρεπε να γυρισει πισω αυριο κιολας ισως τωρα ,τα ματιατου υγρανθηκαν οκοσμος ειχε παραλληρισει,πρωτη φορα εβλεοπε αυτον τον μεγαλο σταρ να τους ταξιδευει στο υπερπεραν.Τα ματια του συνοφρυωθηκαν κι εβγαλε μια κραυγη απο την ψυχητου που εσεισε τα παντα.Αφησε το βιολικι ετρεξε εξω απο τη σκηνη Λαμιααα κραυγασε κι αρχισε να τρεχει κι ουτε ηξερε αν θα σταματησει και ποτε

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=x3d591CDVBE&feature=related

ΑΝΤΡΕ panta sth zvh pote mhn prospaueis na moiaseis toys ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΣΕΙΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ.ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ. ΑΝΤΡΕ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=IO3vkdAxS68&feature=related

ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΝΟΣ ΣΩΣΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=A2t4vxGC4dQ

akomh ki otan emeis stamathsoyme apo edv h kardia kai to myalo jerei. ayta poy moirasthkame einai ola auanata antre

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=24DrWIsh3iU

ola ayta poy zhsame ua meinoyn xaragmena sthn kardia mas antre

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=TD6WEnVlwZs&feature=related

kalhnyxta se oloys ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑ ΘΑ ΞΑΝΑΑΝΤΑΜΩΝΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΦΩΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΣ ΖΩΗ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΑΜΜΟΣ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΔΕΞΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΗΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ?ΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ?ΘΡΙΑΜΒΟΣ?ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑΙ!ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΝΤΡΕ

Ανώνυμος είπε...

καλημερα
σαμιωτισσες μεσα σε αυτα που γραψατε στα περισσοτερα εβλεπα εμενα, δεν ειχαμε μιλησει ποτε εξω απο τη σελιδα αλλα ειχατε και εχετε μια θεση μεσα στη καρδια μου , και εγω εχω πολλα προβληματα και οταν εμπαινα στη σελιδα και διαβαζα τα ποιητικα κατεβατουλιασα σας χαμογελουσα ευχομαι οταν αισθανθητε καλυτερα και μας επεθυμησετε να ξαναμπειτε εγω προσωπικα θα μπαινω καθε μερα και με αγωνια θα κοιτω αν εχετε γραψει. θα σας ελεγα να μη δινετε σημασια σε σχολια ατομων που μπηκαν μεσα με αυτο τον σκοπο να διαλυσουν τη σελιδα ισως ειναι παλλιες γνωριμιες, γιατι να ειναι αυτο που λεγαν το βρισκω απιθανο, ελεγαν πολλα και αν εχουν αυτες τις θεσεις που ελεγαν θα ηταν πιο προσεκτικες
αυτη ειναι η γνωμη μου
ελενη

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/gFI1Kz4DEIw.... ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΗΜΕΑ ΕΔΩ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ .ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ.ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΕΛΙΟΤΣ ΛΙΘΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΩ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΑΝ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΔΩ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΛΟΓΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΣΕ ΠΑΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΗΝΙΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΟΥΛΑ!.....Π

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΗ....Π

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/ImSCsc6ABw0.......... ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΛΥΚΙΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΝΑΔΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΦΙΛΕΣ .ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ. Π

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/ImSCsc6ABw0...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ....Π

Ανώνυμος είπε...

Και τελικά Έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή σου που πρέπει να διαλέξεις το δρόμο που θα τραβήξεις και αυτή σου η επιλογή θα καθορίσει ολόκληρη την ζωή σου. Και σχεδόν πάντα αυτή η στιγμή έρχεται όταν δεν είσαι καν σε θέση να επιλέξεις τι ρούχα θα βάλεις στο πάρτι της κολλητής σου τη Παρασκευή.




Μην αφήνεις πότε σου το σήμερα να μαραίνεται. Μην αφήνεις τη ζωή να χάνεται σαν την άμμο μέσα από τα δάχτυλα σου. Ζήσε... Κατάλαβες; ... Ζήσε! Μην βάζεις το σήμερα ενέχυρο σ' αυτό που εννοούνε μερικοί μουχλιασμένοι αύριο! Το σήμερα είναι δικό σου φίλε. Αγάπησε το!

........Π

Ανώνυμος είπε...

Μη θυμώνεις ποτέ, μη κλαις για ασήμαντα πράγματα γιατί η ζωή είναι σύντομη και προσπάθησε να τη χαρείς όσο μπορείς όσο έχεις ακόμα καιρό και μη ξεχνάς ότι και τα πιο ασήμαντα πράγματα μπορούν να σε κάνουν ευτυχισμένο.



Η πιο πικρή απογοήτευση που νιώθεις είναι, όταν προσφέρεις καλοσύνη και σου την ανταποδίδουν με την αδικία.



Μιλήσαμε για αστέρια, μας είπαν ρομαντικούς
μιλήσαμε για νόμους, μας είπαν αλήτες
μιλήσαμε για χρήματα, μας είπαν ανθρώπους.



Αν οι άνθρωποι ήξεραν τι θα πει μοναξιά... δεν θα έλεγαν ποτέ και σε κανέναν... Αντίο
.................Π

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/jlcjL2D-ToU......ΑΧ ΛΑΜΙΑ ΑΧ ΤΟ ΠΙΣΜΑ ΣΟΥ!.........Π

Ανώνυμος είπε...

TO ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ...Π

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/RNO9rfLSaQE....AΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΤΖΑΒΗ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑ!!!!...........Π

ΑΝΤΡΕ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩΗ ΚΙΣΜΕΤΟΠΑΡΕΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ? ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΠΟΛΥ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΧΑ ΧΑ είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΛΕΝ. ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΙΝΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗ Τ.ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ. ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΡΟΔΟ ΕΓΩ Η ΕΚ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ.ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΚΕΙΝΗ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΣΑΜΜΟΣ ΑΚΟΥΓΩΤΑΝ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ Η ΕΚ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ. ΕΝΑ ΚΡΑΣΙ ΣΤΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΜΜΟ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΑ ΤΣΟΥΓΚΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΕΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΧΝΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΤΟΤΕ ΚΟΙΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΗΛΟ ΤΗΣ ΕΚ ΟΤΙ ΚΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ. ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΗΣ. ΟΛΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.Η ΒV ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ. Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ Ο Β ΤΟ ΙΔΙΟ.Η ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΑ ΕΧΘΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΙ ΕΓΩ. ΑΡΑΓΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ. ΑΥΤΗ Η ΦΙΛΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ. ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΙ ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ. ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΤΗ ΓΚΥΚΕΙΑ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΑ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΧΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ. ΟΜΩΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΛΥΚΕΙΑ ΣΕΛΙΔΟΥΛΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ Η ΛΑΜΠΑ. ΤΗ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ.ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΗΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ. ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΑΚΙΑ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ,ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ,ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. ΕΓΩ ΔΙΑΛΕΓΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΣΑΣ .ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕΟ ΧΡΥΣΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ Π ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ.ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΔΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΕΚ.ΣΑΜΟΣ.ΕΛ ΜΑΡΙΑ,ΧΑΡΑ,Τ,ΒV,ΑΝΝΑ,ΑΝΔΡΕΑΣ,Σ,ΒΙΒΗ,ΡΤ9,ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ,ΜΑΙΡΗ,ΚΛΠ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΘΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΙΣΜΕΤΟΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΔΥΝΑΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΩ ΙΣΩΣ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΙ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΩΣ ΛΕΩ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΕ Η ΑΠΙΘΑΝΗ ΚΙΣΜΕΤΟΠΑΡΕΑ. ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΣΟΥΓΚΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΜΙΑ ΤΗΣ ΑΠΙΘΑΝΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΚΙΣΜΕΤΟΠΑΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΚΙΣΜΕΤΟΣΕΛΙΔΑΣΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΙΣΜΕΤΟΠΑΡΕΑΣ ΤΗΝ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΑΙΝΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

http://www.youtube.com/watch?v=OwCNV2Bspxc

maria -elenh είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ?

Ανώνυμος είπε...

AKOMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA??????????????????????????????????? OI SAMPANIES EINAI EOIMES. OLOI APO ENA KEIMENO EMPROS GIA PARTYSAS ENA TRAGOYDAKI NA SAS EKTOJEYSV
http://www.youtube.com/watch?v=9iELQauX-ig
ANTRE

maria -elenh είπε...

ΑΝΔΡΕΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ...
ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ..!!!ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ...!!!!

maria -elenh είπε...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ..

E.K είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΙΜΑΙ...
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ,ΟΤΑΝ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
Η ΣΕΛΙΔΑ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΦΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΝΟΙΩΘΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΝΟΕΡΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΝ,ΑΛΛΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΑΛΛΟΙ ΣΙΩΠΗΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ
Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ...
ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΡΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...
ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΝΑΛΗΘΕΣ ...
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ΠΕΤΡΕΣ,ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΚΑΙ ΛΑΙΣΤΥΓΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΤΗΣ ...
ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΦΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΗ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ BLOGSPOT ΠΟΥ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟ.ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.!!!
ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΤΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑ, ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΟΕΡΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΑΜΕ..
ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ...
ΑΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΣΦΑΙΡΕΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ....
ΟΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ..ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ...
ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΤΟ ΠΑΖΛ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ...
ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΥΠΟΒΟΛΕΑ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ, ΜΑΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΗ ΘΛΙΨΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΖΗΛΕΥΑΝ....ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ...
ΜΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΖΛ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΙΚΟΝΑ....
ΑΝ ΕΦΤΑΙΞΑ ΚΑΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΞΑΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΑΠΟΨΕ ΑΝΔΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΛΑΙ ΣΟΥ.........Π

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/6dzU2OHl198.......ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ..........Π

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας, παιδιά. Γεια σας, κύριε Ανδρέα. Γεια σου, Ε.Κ. Γεια σου, Μαρία-Ελένη, ανυπομονώ να δω το βίντεο που ετοιμάζεις. Γεια σου, Π. Γεια σου, Ελένη. Πολύ χαίρομαι που κάποιοι έχετε επιστρέψει και κάποιοι άλλοι θα επιστρέψετε σύντομα. Κύριε Ανδρέα, σας θαυμάζω γι' αυτή τη δύναμη και την ενέργεια που έχετε. Και όντως η δικαίωσή σας έχει φτάσει, ό,τι και να γίνει με την έκδοση του βιβλίου. Είναι αλήθεια, όπως είπατε, ο καθένας προσφέρει κάτι σημαντικό, ο καθένας με τον τρόπο του και με το στυλ του, γιατί ο καθένας είναι ξεχωριστός. Είμαστε διαφορετικοί, αλλά ίσοι, ο καθένας είναι σημαντικός και όλοι μαζί δημιουργούμε κάτι υπέροχο. Γλυκέ μου υποβολέα, είναι αλήθεια ότι θα μου λείψουν πάρα πολύ τα λεγόμενά σου από τη σελίδα. Από την άλλη πλευρά, καταλαβαίνω την απόφασή σου. Βέβαια, στη ζωή γενικά, ποτέ δεν ξέρουμε τι θα γίνει, ίσως αυτό να είναι ένα μικρό ή ένα μεγαλύτερο διάλειμμα αποτοξίνωσης. Το σίγουρο είναι ότι αποτελείς πολύ βασικό κομμάτι της σελίδας, αυτό το πιστεύω πραγματικά. Τ.

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα αποσπάσματα από τον Αλχημιστή. Τ.

Ανώνυμος είπε...

- ΦΕΡΝΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ από την έρημο, είπε στο φρουρό που στεκόταν στο έμπα της τεράστιας σκηνής, στη μέση της όασης. Θέλω να δω τους αρχηγούς.
Ο φρουρός δεν είπε τίποτε. Μπήκε μέσα και καθυστέρησε πολύ. Βγήκε μετά με ένα νεαρό Άραβα, ντυμένο με χρυσοκέντητα άσπρα ρούχα. Το αγόρι διηγήθηκε στον νεαρό τι είχε δει. Εκείνος του είπε να περιμένει λίγο και ξαναμπήκε.
Ήρθε η νύχτα. Μερικοί Άραβες και έμποροι μπαινόβγαιναν. Σιγά σιγά οι φωτιές έσβησαν και η όαση γινόταν όλο και πιο σιωπηλή, σαν την έρημο. Μόνο το φως της μεγάλης σκηνής ήταν αναμμένο ακόμη. Όλο αυτό το διάστημα, το αγόρι σκεφτόταν τη Φατιμά, χωρίς να έχει καταλάβει ακόμη τη συζήτηση που είχαν το απόγευμα.
Τελικά, ύστερα από πολλές ώρες αναμονής, ο φρουρός κάλεσε το αγόρι να περάσει μέσα.
Αυτό που είδε το άφησε κατάπληκτο. Ποτέ δεν είχε φανταστεί ότι στη μέση της ερήμου θα υπήρχε μια τέτοια σκηνή. Το πάτωμα ήταν στρωμένο με τα πιο ωραία χαλιά που είχε πατήσει ποτέ κι από το ταβάνι κρέμονταν επίχρυσα πολύφωτα, γεμάτα αναμμένα κεριά. Οι αρχηγοί των φυλών κάθονταν στο βάθος της σκηνής, σε ημικύκλιο, ακουμπώντας τα χέρια και τα πόδια τους πάνω σε μεταξωτά μαξιλάρια με πλούσια κεντήματα. Υπηρέτες μπαινόβγαιναν με ασημένιους δίσκους γεμάτους με εξωτικά φαγητά και τσάι. Μερικοί ήταν επιφορτισμένοι να κρατάνε τους ναργιλέδες αναμμένους. Ένα γλυκό άρωμα καπνού γέμισε την ατμόσφαιρα.
Υπήρχαν οχτώ αρχηγοί, αλλά το αγόρι κατάλαβε αμέσως ποιος ήταν ο πιο σπουδαίος: ένας Άραβας ντυμένος με τα χρυσοκέντητα άσπρα ρούχα, που καθόταν στο κέντρο του ημικύκλιου. Δίπλα του βρισκόταν ο νεαρός Άραβας με τον οποίο είχε μιλήσει πιο πριν.
- Ποιος είναι ο ξένος που μιλά για σημάδια; ρώτησε ένας από τους αρχηγούς κοιτάζοντάς τον.
- Εγώ είμαι, απάντησε. Και διηγήθηκε τι είχε δει.
- Και γιατί η έρημος θα τα διηγιόταν αυτά σε έναν ξένο, όταν ξέρει ότι εμείς ζούμε σε αυτό το μέρος εδώ και πολλές γενιές; ρώτησε ένας άλλος αρχηγός φυλής.
- Γιατί τα μάτια μου δε συνήθισαν ακόμη την έρημο, απάντησε το αγόρι. Και μπορώ να βλέπω πράγματα που τα πιο εξοικειωμένα μάτια δεν μπορούν πια να διακρίνουν.
«Επειδή γνωρίζω για την Ψυχή του Κόσμου», σκέφτηκε από μέσα του. Δεν είπε όμως τίποτε, γιατί οι Άραβες δεν πιστεύουν σε τέτοια πράγματα.
-Η όαση είναι ουδέτερο έδαφος. Κανείς δεν επιτίθεται σε μια όαση, είπε ένας τρίτος αρχηγός.
- Απλούστατα, σας λέω αυτά που είδα. Αν δε θέλετε να το πιστέψετε, μην κάνετε τίποτε.
Μέσα στη σκηνή απλώθηκε απόλυτη σιωπή, που τη διαδέχτηκε μια ζωηρή συζήτηση μεταξύ των αρχηγών των φυλών. Μιλούσαν μια αραβική διάλεκτο που το αγόρι δεν καταλάβαινε, όταν όμως έκανε να σηκωθεί να φύγει, ένας φρουρός του είπε να μείνει. Το αγόρι άρχισε να φοβάται· τα σημάδια έλεγαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μετάνιωσε που είχε συζητήσει με τον καμηλιέρη για το ζήτημα αυτό.

Τ.

Ανώνυμος είπε...

Ξαφνικά, ο γέρος που καθόταν στη μέση χαμογέλασε ανεπαίσθητα και το αγόρι ηρέμησε. Ο γέρος δεν είχε λάβει μέρος στη συζήτηση και δεν είχε πει λέξη μέχρι εκείνη τη στιγμή. Αλλά το αγόρι είχε πια συνηθίσει τη Γλώσσα του Κόσμου και αισθάνθηκε ένα κύμα ειρήνης να απλώνεται στη σκηνή. Το ένστικτό του του έλεγε ότι είχε κάνει καλά που είχε έρθει.
Η συζήτηση σταμάτησε. Έμειναν όλοι σιωπηλοί για λίγο περιμένοντας το γέρο να μιλήσει. Στη συνέχεια, εκείνος στράφηκε προς το αγόρι: αυτή τη φορά το πρόσωπό του έδειχνε ψυχρό και απόμακρο.
- Πριν από δυο χιλιάδες χρόνια, σε μια μακρινή χώρα, πέταξαν σ' ένα πηγάδι και πούλησαν σαν σκλάβο έναν άνθρωπο που πίστευε στα όνειρα, είπε ο γέρος. Οι δικοί μας έμποροι τον αγόρασαν και τον έφεραν στην Αίγυπτο. Και όλοι μας ξέρουμε ότι όποιος πιστεύει στα όνειρα ξέρει επίσης να τα ερμηνεύει.
«Αν και δεν μπορεί πάντα να τα πραγματοποιήσει», σκέφτηκε το αγόρι, φέρνοντας στο νου του τη γριά τσιγγάνα.
- Εξαιτίας των ονείρων του φαραώ με τις ισχνές και τις παχιές αγελάδες, αυτός ο άνθρωπος έσωσε την Αίγυπτο από την πείνα. Το όνομά του ήταν Ιωσήφ. Ήταν κι αυτός ξένος σε ξένη χώρα, όπως κι εσύ, και είχε περίπου την ίδια ηλικία με σένα.
Η σιωπή συνεχίστηκε. Τα μάτια του γέρου παρέμεναν ψυχρά.
- Ακολουθούμε πάντα την παράδοση. Η παράδοση έσωσε την Αίγυπτο από την πείνα εκείνη την εποχή και την έκανε την πιο πλούσια χώρα. Η παράδοση διδάσκει πως πρέπει οι άνθρωποι να διασχίσουν την έρημο και να παντρέψουν τις κόρες τους. Η παράδοση λέει ότι μια όαση είναι ουδέτερο έδαφος, γιατί και τα δυο αντιμαχόμενα στρατόπεδα έχουν οάσεις και είναι ευάλωτες.
Κανείς δεν είπε λέξη ενώ μιλούσε ο γέρος.
- Αλλά η παράδοσή μας λέει επίσης να πιστεύουμε στα μηνύματα της ερήμου. Όσα ξέρουμε μας τα έμαθε η έρημος.
Ο γέρος έκανε νόημα και όλοι οι Άραβες σηκώθηκαν. Η συγκέντρωση θα τελείωνε. Έσβησαν τους ναργιλέδες και οι φρουροί στάθηκαν προσοχή. Το αγόρι
ετοιμάστηκε να φύγει, αλλά ο γέρος μίλησε ακόμη μια φορά:
- Αύριο θα γίνει παραβίαση μιας συνθήκης, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η οπλοφορία στην όαση. Στη διάρκεια της μέρας θα περιμένουμε τον εχθρό. Όταν ο ήλιος γείρει στον ορίζοντα, οι άντρες θα μου παραδώσουν τα όπλα. Για κάθε δέκα νεκρούς εχθρούς, θα πάρεις ένα χρυσό νόμισμα.
»Παρ' όλα αυτά, δεν επιτρέπεται να βγουν έξω τα όπλα και να μη χρησιμοποιηθούν. Είναι ιδιότροπα σαν την έρημο και, αν αυτό τους γίνει συνήθεια, την επόμενη φορά μπορεί να μην πυροβολήσουν από τεμπελιά. Αν αύριο δε χρησιμοποιηθεί κανένα, ένα τουλάχιστον από αυτά θα στραφεί εναντίον σου.

Τ.

Ανώνυμος είπε...

Η οΑΣΗ φωτιζόταν μόνο από την πανσέληνο όταν το αγόρι ξεκίνησε να φύγει. Μέχρι τη σκηνή του, ήταν είκοσι λεπτά δρόμος.
Ήταν τρομαγμένος με όσα είχαν συμβεί. Είχε βυθιστεί στην Ψυχή του Κόσμου και το τίμημα ίσως να ήταν η ζωή του. Ένα μεγάλο στοίχημα. Τα είχε όμως διακινδυνέψει όλα από εκείνη τη μέρα που είχε πουλήσει τα πρόβατά του για να ακολουθήσει τον Προσωπικό του Μύθο. Και, όπως έλεγε ο καμηλιέρης, το να πεθάνεις αύριο είναι εξίσου καλό με το να πεθάνεις οποιαδήποτε άλλη μέρα. Η κάθε μέρα είχε γίνει ή για να τη ζήσουμε ή για να εγκαταλείψουμε τον κόσμο. Τα πάντα κρέμονταν από μια λέξη: Μακτούμπ.
Προχώρησε σιωπηλός. Δε μετάνιωνε. Αν πέθαινε την επομένη, αυτό θα σήμαινε ότι ο Θεός δεν ήθελε να αλλάξει το μέλλον. Αλλά θα πέθαινε αφού είχε διασχίσει το στενό, είχε δουλέψει σ' ένα μαγαζί κρυστάλλων, είχε γνωρίσει τη σιωπή της ερήμου και τα μάτια της Φατιμά. Είχε ζήσει έντονα την καθεμιά από τις μέρες του, από τότε που είχε φύγει από το σπίτι του, εδώ και τόσο καιρό. Αν πέθαινε την επομένη, τα μάτια του θα είχαν δει πιο πολλά πράγματα από τα μάτια άλλων βοσκών και το αγόρι ήταν υπερήφανο γι' αυτό.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 400 από 4971   Νεότερο› Νεότερο»

Δημοσίευση σχολίου