Τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν αρκεί να το πιστέψεις !


Τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν αρκεί να το πιστέψεις !



4961 σχόλια:
Ανώνυμος είπε...

"Η Αργεντινή δεν ήταν τίποτε. Εσάς θα σας εξαφανίσουν"…
Έγραφε ο Δρ. Mark Weisbrot πρίν δύο χρόνια!!!

Στο κείμενο που ακολουθεί μιλά ο διακεκριμένος οικονομολόγος Δρ Mark Weisbrot (Washington D.C.) που έζησε τα γεγονότα της Αργεντινής από κοντά.

Ερώτηση: Στην Ελλάδα κύριε καθηγητά, δεν γνωρίζουμε πολλά για το τι έγινε στην Αργεντινή με το ΔΝΤ. Το μόνο που θυμάμαι (και μʼ έχει σημαδέψει), είναι ένα πλάνο από κάπου ψηλά, που....
έδειχνε μία «αδέσποτη» αγελάδα να τρέχει και κόσμο, πολύ κόσμο, να την κομματιάζει ενώ ήταν ζωντανή(!) όπως έλεγε ο σπίκερ, για να εξασφαλίσει κρέας...

Απάντηση: Ο μόνος τρόπος να επιβιώσετε είναι επί ένα μήνα κάθε ημέρα συνέχεια να βγαίνετε σύσσωμοι και ενωμένοι 8 εκατομμύρια άνθρωποι, μιλάω για τους ενήλικες, στους δρόμους μέχρι να ανασταλούν όλες μα όλες οι καθημερινές λειτουργίες. Μόνο κατʼ αυτόν τον τρόπο θα εκβιαστεί η Ε.Ε. αρκετά ώστε να δώσει χρήματα και άτοκα μάλιστα, τα οποία και διαθέτει. Δεν είστε ξέμπαρκοι, για όνομα του Θεού, ενώ η Αργεντινή ήταν εντελώς μόνη και απροστάτευτη.

Η Ε.Ε. δεν επιθυμεί κάτι αντίστοιχο, μα πρέπει να ασκηθεί η κατάλληλη πίεση πλέον από κάτω προς τα πάνω και όχι αντιστρόφως. Η μόνη σωτηρία πλέον είναι να εξαναγκάσετε τη Γερμανία να πληρώσει τα 74 δις. που χρωστάει στην Ελλάδα για την περίοδο 1939-1945. Μάλιστα ακούγεται ταυτόχρονα σε πολλούς κύκλους στη Γενεύη όπου ζω, ότι η Ελβετία θα δώσει ως δώρο στην Ελλάδα, δίχως απαίτηση επιστροφής, 100 δις, ώστε να μην οδηγηθεί ευρωπαϊκή χώρα, με τέτοιες τραγικές συνέπειες, στο στόμα του λιονταριού.

Πιστέψτε με, στην Ουγγαρία ήταν πιο ομαλά τα πράγματα, στην Ελλάδα προετοιμάζεται το έδαφος για μαζική καταστροφή όλου του κοινωνικού ιστού με τραγικές συνέπειες, όπου το μηνιαίο εισόδημα ακόμα και στις ιδιωτικές εταιρίες θα μειωθεί από 1000 ευρώ φερʼ ειπείν, στα 250 ευρώ, ενώ οι τράπεζες θα επιτρέπουν την ανάληψη πλαφόν των 100 ευρώ ανά ημερολογιακού μήνα.

Η Κυβέρνησή που τώρα σας κυβερνάει, προσφέρουν τα κλειδιά στους καρχαρίες του Δ.Ν.Τ. για να συμβεί κάτι ανάλογο με αυτό που συνέβη στην Αργεντινή. Ο συνολικός αριθμών των θυμάτων επισήμως κατά την οικονομική κατάρρευση της Αργεντινής ήταν περί των 25.000.

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να απαιτήσει ο Ελληνικός λαός και με τη βία όπου κρίνει, την προσέλευση όλων των υπευθύνων που έκλεψαν τον Έλληνα φορολογούμενο στην δικαιοσύνη, και ξέρουνε όλοι στην Ελλάδα ποιοι είναι αυτοί, και την εκδίκαση των προηγούμενων δυο κυβερνήσεων της Ελλάδος, με τελικό σκοπό την ισόβια φυλάκισή τους. Ταυτόχρονα θα πρέπει ο κάθε πολίτης της Ελλάδος να διασφαλίσει την αλλαγή πορείας της τωρινής Κυβέρνησης, η οποία προμελετημένα και εσκεμμένα προδίδει τον Ελληνικό λαό με την επιθυμία την πλήρης υποταγή του καθώς και την εξαθλίωσή του οδηγώντας τον προς το Δ.Ν.Τ.

Το να έχει αναλάβει το Δ..Ν.Τ. μια χώρα σημαίνει την εφόρου ζωής σχεδόν ομηρία της στο χρέος. Στο διεθνές οικονομικό σύστημα, το χρέος ισούται με χρήμα και άρα κέρδος για τους ανθρώπους, που όχι μόνον έχουν δημιουργήσει την οικονομική κρίση, αλλά και τους καρχαρίες του Δ.Ν.Τ.που καιροφυλακτούν να αναλάβουν άμεσα την δράση της εξαθλίωσης στην Ελλάδα.

Αυτά δεν είναι τα λόγια κάποιου θεοσεβούμενου ή ανθρωπιστή, αλλά ούτε και αυτά ενός ξεπεσμένου ή ξεχασμένου κομμουνιστή ή ρομαντικού αριστερού. Είναι τα λόγια ενός τεχνοκράτη, που έζησε την καταστροφή μίας περήφανης χώρας. Ενός περήφανου λαού με μία προδοτική κυβέρνηση που προετοίμασε καλά το κλίμα για να εκχωρήσει την Εθνική της κυριαρχία στη μεγαλύτερη μάστιγα του πλανήτη.

Ανώνυμος είπε...

Στην Αργεντινή με το που έλαβε δράση το Δ.Ν.Τ., ο κόσμος βγήκε με τσεκούρια, χαντζάρες και πριόνια στους δρόμους και εισέβαλαν σε τράπεζες, στα Μ.Μ.Ε. και σε κυβερνητικά κτίρια, σφάζοντας και αποκεφαλίζοντας στην κυριολεξία τραπεζικούς υπαλλήλους, διευθυντές, δημοσιογράφους, οι οποίοι είναι στην κορυφή της διαφθοράς και της απάτης, καθώς και στελέχη και μέλη βιομηχανιών, της Κυβέρνησης, Κυβερνητικούς Εκπροσώπους και συγκεκριμένα μέλη της Κυβέρνησης του αντίστοιχου Υπουργείου Οικονομικών.

Ο συνολικός αριθμών των θυμάτων επισήμως κατά την οικονομική κατάρρευση της Αργεντινής ήταν περί των 25.000, αλλά φυσικά ο αριθμός που ανακοίνωναν τα Μ.Μ.Ε. της χώρας και με την διαταγή του Δ.Ν.Τ. ήταν κατά πολύ λιγότερος και συγκεκριμένα είχανε αναφέρει μόνον 27 θανάτους.

Έφτιαξαν πόλεις, μέσα στις πόλεις. Τις ονόμασαν villas miserias, πόλεις της μιζέριας. Εκεί πότιζαν τον κόσμο κοκαΐνη, επεξεργασμένη με χλωρίνη και ασβέστη και άλλα ναρκωτικά της μιας δόσης, που παρουσιάστηκαν εν αφθονία άξαφνα, όταν ο εφιάλτης είχε αρχίσει.

Ήταν περήφανος λαός οι Αργεντίνοι, όπως και οι Έλληνες και δεν είδα μάνες στην Αργεντινή να πουλάνε τα παιδιά τους, όπως γίνεται στο L.A. από το 1960.
Είδα όμως ανθρώπους να χάνουν τα πάντα και στο τέλος τη ζωή τους, όταν δεν υπήρχε τίποτα να δώσουν, όσα δεν πήραν οι τράπεζες τα πήραν οι έμποροι. Ο κόσμος έπρεπε να αποχαυνωθεί, να μην αντιστέκεται. Να πεθαίνει με τη μιζέρια του. Γιʼ αυτό έβγαλαν έτσι αυτές τις ψευτοπόλεις. Έπνιγαν εκεί την οργή και την δυστυχία τους.

Γι αυτό και εξάλλου η προ-μελετημένη υποβάθμιση του κέντρου της Αθήνας και η μαζική προώθηση και πώληση των ναρκωτικών, μέχρι όπως μαρτυρείται και από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό από ανθρώπους που έχουν και είχαν ανέκαθεν στενές επαφές με την ζούγκλα των ιδιωτικών καναλιών, κυβερνητικά στελέχη, πολιτικούς, μεγαλοδικηγόρους, βιομήχανους και ανθρώπους γενικότερα που εξυπηρετούν μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες.
Ημερησίως στο κέντρο της Αθήνας πεθαίνουν περίπου 140 άνθρωποι, κυρίως μετανάστες από ναρκωτικά νοθευμένα.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο εύκολα σώπαιναν όλοι οι ενοχλητικοί.

Στην Αργεντινή του τότε, όπως και στην Ελλάδα του τώρα, όλα τα ΜΜΕ διατυμπάνιζαν την «ανάγκη της βοήθειας».

Στην αρχή τους έλεγαν ότι το κράτος θα πτώχευε και ο κόσμος έφτασε στο σημείο να πανηγυρίζει για επιτυχία την είσοδο του ΔΝΤ. Δεν φανταζόντουσαν τι θα ακολουθήσει. Τι ειρωνεία και αυτή.
Τους έπεισαν με τον φόβο της πτώχευσης και εντέλει η σωτηρία ήρθε μόνο με την πτώχευση!

Είχαν όλοι την εντύπωση ότι σώσαμε τη χώρα που ήταν ανίκανη και με διεφθαρμένες κυβερνήσεις. Ήταν απίστευτο τι μετέδιδαν οι ανταποκριτές, όταν εμείς βλέπαμε την αλήθεια με τα μάτια μας σε κάθε δρόμο, σε κάθε γειτονιά. Πρέπει εσείς στην Ελλάδα να ξυπνήσετε τώρα προτού να είναι αργά, πρέπει με οποιοδήποτε κόστος να αποφύγετε το Δ.Ν.Τ.

Ήδη οι εφημερίδες του Σαββατοκύριακου 17-18 Απριλίου 2010 στη χώρα σας, απειλούν για μαζικές απολύσεις περί των 350.000 εργαζομένων και εσείς ακόμα κοιμάστε όρθιοι, αντί να έχετε αποκλείσει τη Βουλή σας με την απειλή μαζικής βίας. Σας κοροϊδεύουν, λεφτά και μάλιστα πάρα πολλά υπάρχουν.

Για το Δ.Ν.Τ. είχαν την εντύπωση ότι οι Αργεντινοί μας θεωρούν σωτήρες.
Ποτέ δεν προέβαλλαν τίποτα από την πραγματικότητα. Μόνο κάτι ρεπορτάζ γραμμένα στις αρχές, με κόσμο να κάνει δηλώσεις κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων ότι τους οδήγησαν στην πείνα, ευχαριστώντας τις ΗΠΑ που θα τους έσωνε.
Ακόμα και οι διαδηλώσεις και οι διαμαρτυρίες. Τις προέβαλλαν σαν κομμουνιστές ή αριστερά κομμουνιστικά κόμματα που αντιδρούσαν. Εγώ έβλεπα στο Μπουένος Άιρες την λεωφόρο γεμάτη από εξαγριωμένους να ουρλιάζουν «θέλουμε τη χώρα μας πίσω»! Θέλουμε τα δολάρια μας πίσω!

Ανώνυμος είπε...

Οι τηλεοράσεις έδειχναν μερικές δεκάδες κομμουνιστές με κόκκινες σημαίες που διαμαρτύρονταν. Στην πραγματικότητα ο κόσμος ήταν εκατοντάδες χιλιάδες. Ίσως εκατομμύρια. Τους έβλεπα, έβγαιναν από τα σπίτια τους και ενώνονταν με τις πορείες. δεν υπήρχε συντονισμός. Ότι Αμερικάνικη επιχείρηση υπήρχε, έκλεινε και την φύλαγαν πάνοπλοι αστυνομικοί.

Δεν κυκλοφορούσαμε βέβαια τότε. Μετά από κάποιες συγκεντρώσεις θυμάμαι έβγαινα από το ξενοδοχείο και έβλεπα τόσες πέτρες κάτω, που νόμιζα ότι γκρεμίστηκε κάποιο κτίριο. Μεγάλη οργή.

Έβλεπες ανθρώπους αποφασισμένους για όλα. Άνθρωποι που δεν έμοιαζαν πλιατσικολόγοι. Ακόμα και μεσήλικες, σίγουρα πολλοί είχαν οικογένειες. μου έκανε εντύπωση. Έβγαιναν και συγκρούονταν με ότι έβρισκαν. Ξύλα, πέτρες. Από την άλλη η αστυνομία ήταν πάνοπλη, με αντλίες, πλαστικές σφαίρες, δακρυγόνα. Ήταν αδύνατον να τους συγκρατήσουν.
Είχες να κάνεις με ανθρώπους που τους πήρες το σπίτι τους και το χαμόγελο τους. Όχι, ούτε μια στιγμή δεν τους χαρακτήρισα «τρομοκράτες». Θα ήταν άδικο. Φαντάσου να υπηρετείς το Law and Order και να μη μπορείς να κρύψεις την συμπάθεια σου για αυτούς που ίσως από τις τηλεοράσεις θα τους χαρακτήριζες αλλιώς. Ήθελαν τη χώρα τους πίσω. Έβγαιναν με Αργεντίνικες σημαίες και απαιτούσαν να φύγουμε.

Στην Ελλάδα συμβαίνει και το εξής: τα πετρέλαια στο Αιγαίο επιθυμούν να τα εκμεταλλευτούν πλήρως και μόνο οι Γερμανοί, ώστε κατʼ αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσουν την κυριαρχία τους και επιτέλους να βγούνε νικητές από έναν παγκόσμιο πόλεμο έχοντας ήδη δημιουργήσει 2 και χάνοντάς τους. Τον 3ο αυτόν, μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε ως οικονομικό πόλεμο.

Αυτό που με λυπεί ιδιαίτερα είναι ότι η Ευρώπη και η Ε.Ε. δεν φαίνονται γενικότερα να ενδιαφέρονται να σώσουν το ευρώ τους διότι αν διπλώσει η Ελλάδα, το ευρώ θα είναι εντελώς άχρηστο στις διεθνές αγορές και σε όλη την ευρωπαϊκή επικράτεια, το ευρώ θα καταρρεύσει βυθίζοντας σε τύπου Αργεντίνικης κρίσης όχι μόνον την Ελλάδα αλλά και όλες τις χώρες μέλη της Ε.Ε. Γιατί δεν βοηθούν και γιατί έχουν αφήσει την Ελλάδα στην τύχη της ακόμα και προς το παρόν ουδείς δεν μπορεί να δώσει εξήγηση.

Ένα είναι σίγουρο, ότι σε μια εβδομάδα από σήμερα η Ελλάδα δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια αν επιτρέψετε στην Κυβέρνησή σας και στα Μ.Μ.Ε. να συνεχίσουν να καθορίζουν εσκεμμένα την πορεία σας προς την κόλαση του Δάντη.

Σήμερα, όμως, συγκλίνουν, εκ των πραγμάτων, τα συμφέροντα του Αμερικανού Προέδρου, Ομπάμα, και του γ. Διευθυντή του ΔΝΤ Ντ. Στρος Καν, σε μια εμπλοκή του ΔΝΤ, με την Ελλάδα, με την νέα όμως αποκατεστημένη μορφή του, που σαν θεωρητική αρματωσιά και πρακτική θα ανατρέπει τη σημερινή εικόνα και θα πλησιάζει στην ειδυλλιακή παραδοσιακή πρακτική του, του Φίλου των Εθνών!

Ο μεν πρ. Ομπάμα γιατί θέλει νέο κύρος στο εγχείρημά του για επιβολή κρατικού ελέγχου στο διεθνές Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, του οποίου έχασε τον α΄γύρο. Και ο κ. Ντ. Στρος Καν του ΔΝΤ θα επιθυμούσε σφόδρα ένα έπαθλο 10 εκατομμυρίων ικανοποιημένων από τους παραδείσιους σχεδόν όρους παρέμβασης ενός νέου ΔΝΤ Ελλήνων

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ!ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΟΡΚΙΣΟΥΜΕ!!!!!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ !!!!!!!ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΛΑ!!!!!!ΑΝΝΑ ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΠΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑΙ ΑΝΝΑ 199 ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΜΑΣ!!!!!!!ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΕΚ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΣΤΡΑΠΗ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΜΟΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΕΥΝΟΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ!Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!!ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ!!!!!!!Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙΗΧΗΡΗ!!!!!ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ!!!!!ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΛΕΣ1ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!!!!ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑ . ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΗΘΙΚΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΝΤΑ!!!!!!ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!!ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΕ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΜΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ!ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟΙ ΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ!ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ Η ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΛΕΖΟ ΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΦΤΑΣΑΝ!ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!!!!ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!!!ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟΚΕΦΑΛΙ!ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!!ΑΝΝΑ, ΧΑΡΑ, ΕΚ, ΑΕ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕςΙΣ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΝΤΡΕ

ΑΝΤΡΕ είπε...

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/402750_2623025383297_1485091283_2108139_105797276_n.jpg

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΑΛΙ!!!!!ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!!!!ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ

E.K είπε...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ?
ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ!!!
ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΑΡΑ ΑΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!
ΟΛΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΡΙΠΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ..
ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΜΗΠΩΣ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ..
ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΜΝΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ..
ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ..
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟΛΜΗ ΑΝΔΡΕΙΑ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ..
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙΣ..
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΑΓΚΟΡ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΦΕΡΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ..
ΑΝΔΡΕΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑΡΡΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΙΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΨΥΧΑ..
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΟΥ!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!
ΑΝΝΑ ΧΑΡΑ ΑΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝΔΡΕΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...
http://hellas.teipir.gr/images/flag-gr.gif

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/O0Lcz--JhXU ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΑΝΔΡΕΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΕΚ ΑΕ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ Τ ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ .ΑΝΝΑ

E.K είπε...

Το τραγούδι απαγορεύτηκε το 1967 από τη λογοκρισία της δικτατορίας

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: ΠΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.

Πάει ο καιρός, πάει ο καιρός
που ήταν ο κόσμος δροσερός
και κάθε αυγή ξεκινούσε μια πηγή
για να ποτίσει όλη τη γη

Ήρθανε νύχτες και βροχές
και χειμωνιάσαν οι ψυχές
και στο βαθύ το σκοτάδι έχει σταθεί
ένα παιδί να ζεσταθεί

Τώρα το δάκρυ κυλάει στο χώμα,
και πέρα απ' το βοριά
ένα καράβι ρωτάει ακόμα
πού θα βρει στεριά

Πάει ο καιρός...
http://www.youtube.com/watch?v=HvGfPFYj2MU

E.K είπε...

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ 1967!!!!
Το τραγούδι είναι πράγματι επίκαιρο , πιο επίκαιρο απο ποτέ ισως.. Η φτώχεια μας γονάτισε, άλλους πολύ και άλλους λίγο... Δυστυχώς η ευτυχία μπορεί να μην περνάει πάντα μεσα απο τον πλούτο, αλλα σίγουρα περνάει απο την αίσθηση της ασφάλειας που χάσαμε όλοι..

ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ..

http://www.youtube.com/watch?v=np1Na0U_Gzc

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΕΚ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!ΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΘΑΝΑΤΑ!!!!!!!!ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/apHmsOed7m8 ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΝΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΑΙΓΕ ΣΑΝ ΜΩΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ....ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΜΟΡΦΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ .....ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΤΙ ΛΕΤΕ? ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ? ΕΚ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ.ΑΝΝΑ

χαρα είπε...

καλησπερα κισμετοπαρειτσα!!!τι κανετε;;εμεις εκτος του θλιβερου γεγονοτος,ειμαστε αδιαθετοι ,ναι ηξερα τι γινετε αλλα χτες ματωσε η καρδια μου,συγνωμη που δεν ημουν εκει!!!συγνωμη που δεν μπορεσα να κανω και γω κατι,ενω το ηθελα παρα πολυ!!νοιωθω ντροπη και αηδια για ολα αυτα που μας συμβαινουν.ποναω να ακουω απο τους γυρω μου εε αφου ειναι αποφασισμενα ολα τι θες εσυ να κανεις;;εγω χτες μπορει να μην μπορεσα να παω,και πολλοι μου ειπαν,ειδες;;τι ηθελες να πας;;αλλα ξερετε τι τους απαντω;;μετα απο καιρο μην τολμησεις να μιλησεις για τιποτα,εισαι και εσυ οπως εγω υπευθυνος για ολο αυτο.το γελοιο της υποθεσης ξερετε ποιο ειναι;;οτι αυτοι που μας χτυπησαν με μια μαχαιρια πισωπλατη,ειναι η γενια του πολυτεχνειου!!αυτοι που πρωτοι ειχαν βιωσει την εικονα αδερφια να χτυπουν αδερφια.το ιδιο και χειροτερο εχουν κανει αυτοι,και μαλιστα δεν τους καιγετε καρφακι.Ντρεπομαι να κοιταξω στα ματια τα παιδια μου,και αυτο το λεω με ολη την ειλικρινεια.Ισως μεχρι και χτες αν και ηξερα την μαυρη αληθεια,πιστευα στο θαυμα,αλλα δυστυχως μαζι με τον συνδυασμο των σκοτεινων εικονων που ειδα ,και μετα απο την παγερη αληθεια,εχω χασει την πασα ιδεα.Αννα οσο για το θεμα υγειας,ηταν εδω και παρα πολλα χρονια τραγικο,τωρα δε ακομα και να πληρωσεις αν εχεις γινετε πιο τραγικο,γιατι και εκει υπαρχει μεγαλη εκμεταλευση.με αλλα λογια αν εχεις τον Θεο και τον γιατρο συγγενη και εχεις και το παραδακι ισως γλιτωσεις.κατα τα αλλα οι κυριοι αυτοι μας απειλουσαν οτι δεν θα εχουμε γιατρους και φαρμακα.γιατι τωρα εχουμε;;οι γιατροι θελουν 30 ευρω για να σου γραψουν φαρμακα και τα φαρμακα ειναι πανακριβα,αν δεν θες αυτα σου βαζουν φτηνοτερα και καλα με την ιδια δουλεια,κοινος χαθηκες!!!.Δεν λειτουργει και δεν υπαρχει τιποτα,ειμαστε παντελως χαμενοι!!!Μας φαγανε τα πολιτικα και οι συνδικαλισμοι και ακομα μας τρωνε.το μονο που εχω να πω με ολη την σημασια της λεξεως καλο κουραγιο!!!να με συγχωρειτε για τα λαθακια μου,βιαζομαι και σας γραφω γρηγορα.καλο μας απογευμα!!!!


http://farm4.static.flickr.com/3624/3358129264_3b7da3673d.jpg

http://tachikomaticdays.files.wordpress.com/2008/04/coffee-art.jpg

http://marilena-t.pblogs.gr/files/42101-%C3%83%C3%AB%C3%B5%C3%AA%C3%9C%C3%AA%C3%A9%C3%A1%20.jpg

E.K είπε...

http://www.natural-taste.com/site/images/stories/recipes/pastaflora_788691216.jpg

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΑΝΝΑ? ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ?ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ?
ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!!!
ΑΧ ΑΝΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΟΥ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ!!
http://0.tqn.com/d/greekfood/1/I/i/S/pasta_flora_1_170wh.jpg

E.K είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ!!!
ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ!!ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ..
ΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΑΠΛΩΣΕΙΣ ΧΕΡΙ ΘΑ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙΣ!!
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟΓΕΥΜΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΕΚ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΤΣ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ ΣΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ.ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΝΑ ΦΑΩ ΓΛΥΚΟ ΠΑΡΑ ΦΑΓΗΤΟ ΑΣΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ.ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΑ .ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΖΥΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΕΞΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.......!!!!!!! ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡ ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ .ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΕΙ ΩΧ ΑΔΕΡΦΕ ΚΙΑ ΠΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ? ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ .ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ? ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΑ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΗΓΕΣ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΜΑΝΝΑ .ΕΓΩ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ .ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ...ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ .Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ .......ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΧΑΛΙΑ ΑΔΙΩΡΘΩΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΩΣΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2012 ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/466eS2cGfJc ANNA

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/dP6l7vgPIPo ANNA

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/KaRfokZBvCQ ANNA

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΣΕ ΔΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ;;; (ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ) .
.Tα παλιά χρόνια,στα νησια μας, ξένοι κατακτητές, έκλεβαν τις κοπέλλες και τις έκαναν σκλάβες...
Ένα πρωινό βλέποντας τον εχθρό να πλησιάζει έτρεξαν να τις κρύψουν...
Ένας γεροντάκος, είδε τη γυναίκα του να κοιτάζει έξω από το παράθυρο...

- Γρήγορα... τρέξε να κρυφτείς της είπε...
- Μα εγώ δεν έχω φόβο... του απάντησε αυτή, αν με δούν έτσι γριά και ζαρωμένη που είμαι...

Τότε ο γεροντάκος την κοίταξε στα μάτια όλο τρυφερότητα και της απάντησε:
- Ναι... αλλά, αν σε δουν με τα δικά μου τα μάτια;;;

ANNA

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΑΝΝΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ!!!!!!ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΟΣΩΝ ΒΑΖΕΙΣ

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/62950_138030002910085_100001092576865_192983_137399_n.jpg

ΑΝΔΡΕΑΣ είπε...

ΝΑΙ ΕΚ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΨΗΛΑ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!!!ΧΑΡΑ ΟΣΟ Μ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!!!!ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΘΕΣ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΙΩΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ. ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΧΘΕΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΔΙΑΠΑΝΤΩΣ!!!!!!!ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΤΕ. ΖΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙΠΕΙΣΜΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙΝΙΚΗΤΕΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

ΧΑΡΑ είπε...

καλησπερα κισμετοπαρεα!!!!!αλλη μια μερα εφτασε στο τελος της.σημερα περασε για μας μια σχετικα δυσκολη μερα,σας ευχομαι καλο βραδυ και καλο ξημερωμα!!Αννα πολυ ομορφο αυτο με τον γερο!!καληνυχτα παιδια,καληνυχτα Αντρικο μου!


http://www.youtube.com/watch?v=R5NpD8EHBAQ


παιδια γιανα δω τα σχολια σας πρεπει να πατησω δημοσιευση σχολιου!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΔΡΕΑ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΦΑΣΟΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΓΡΑΜΜΕΣ .ΧΑΡΟΥΛΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ .ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ .ΣΑΣ ΦΙΛΩ http://youtu.be/6dzU2OHl198 ΑΝΝΑ

E.K είπε...

Η ζωή συνεχίζεται...
Με αυτούς που σου χαρίζουν ένα χαμόγελο ακόμα και όταν δεν είναι καλά οι ίδιοι.
Με αυτούς που έρχονται κοντά σου όταν όλοι οι άλλοι φεύγουν.
Με αυτούς που σου λένε την αλήθεια επειδή την αξίζεις και όχι για να σε πονέσουν.
Με αυτούς που μιλάνε με πράξεις, όχι με λόγια.
Με αυτούς που χαίρονται με τη χαρά σου και λυπούνται με τη λύπη σου. ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.
Με αυτούς που αξίζει να αγαπάς και να κάνεις όνειρα για το μέλλον.

E.K είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ!!
ΑΝΝΑ ΤΙ ΤΡΥΦΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ!!ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ? ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ!!
ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΦΕΥΓΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΗΛΙΩΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ?ΟΧΙ ΟΧΙ !!
ΑΝΔΡΕΑ ΧΑΡΑ ΑΝΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ..
ΕΔΩ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ !!!
Ο ΕΝΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΜΟΡΦΗ ..
ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ!!!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟΥΝΕΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ!!!
http://www.cretalive.gr/img/thumbs/resized/431ab7e3054513d6a858f1e72581f563.jpg

ΑΝΔΡΕΑΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΤΡΙΤΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ!!!ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΟΡΤΗ!!!ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ.ΕΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ ΑΥΤΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΛΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥΤΕΡΟ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝΝ ΑΓΑΠΟΥΝ.ΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝΜΙΛΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΦΘΑΡΤΗ ΑΓΑΠΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙΠΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥΣ!ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ Η ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΧΑΡΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ!ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΠΡΙΝ ΧΑΘΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ!ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟΠΟΤΗΡΙ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΜΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΜΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΕ. ΕΤΣΙΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ.ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΜΕ ΔΑΚΡΙΑ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ.
ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!!!!!!ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΑΔΥΝΑΜΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΜΑ ΣΥΝΕΒΗΣΕ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙ....ΗΞΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑ!ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑ. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ Σ ΑΓΑΠΩ Σ ΑΥΤΟΝ Η ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ .ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!Η ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!!!!!!!!!ΤΟΛΟΥΛΟΥΔΙ......ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
http://1.bp.blogspot.com/_Z1_WZ6Jau1U/TVJ65WRAvzI/AAAAAAAAAFo/mBYBwVIqgbw/s1600/couple-valentines-day.jpg

antre είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Vb5QhSFmqS0

antre είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=xmYxhapGT7c&feature=related

ANTRE είπε...

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/400442_288041497919133_231792980210652_821759_507225701_n.jpg

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/ZVzo0Oe74B0 ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..........ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/oyQdCJwJZck http://youtu.be/3ZayGR8OWvI ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/Z6jrFlcv9rA ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΑΝΔΡΕΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΕΚ ΑΕ Τ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΕΛΕΝΗ ΑΝΩΝΥΜΕ , ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΑ.....ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/emiUAJ2zZKw ΑΝΝΑ

ΑΝΝΑ είπε...

Ημέρα των Ερωτευμένων (Αγίου Βαλεντίνου)Η ταύτιση του εορτασμού της μνήμης του Αγίου Βαλεντίνου με την Ημέρα των Ερωτευμένων ξεκίνησε από την Αγγλία του ύστερου Μεσαίωνα, έχοντας παγανιστικές και χριστιανικές αναφορές.

Στα χρόνια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου, γιόρταζαν τα Λουπερκάλια προς τιμή του θεού Φαύνου (του Πάνα των Ελλήνων). Οι Ρωμαίοι θυσίαζαν κατσίκια και σκυλιά, ενώ νεαρά αγόρια χτυπούσαν με λωρίδες από δέρμα κατσίκας τις νεαρές κοπέλες για να τους μεταδώσουν τη γονιμότητα. Μία ανάλογη γιορτή υπήρχε και στην Αρχαία Αθήνα τον μήνα Γαμηλιώνα (αντιστοιχούσε στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου και το πρώτο του Φεβρουαρίου), τα Θεογάμια, προς τιμή του Δία και της Ήρας.

Η γιορτή καταργήθηκε από την Εκκλησία τον 5ο αιώνα μ.Χ., ως ειδωλολατρική. Στη θέση της (14 Φεβρουαρίου) μπήκε ο εορτασμός της μνήμης του Αγίου Βαλεντίνου, μάρτυρα της χριστιανικής πίστης από τη Ρώμη, με απόφαση του Πάπα Γελάσιου. Ο Βαλεντίνος, σύμφωνα με τον θρύλο, υπήρξε ιερωμένος του 3ου αιώνα, ο οποίος σε πείσμα των αυτοκρατορικών διαταγών δεχόταν να παντρέψει νεαρούς στην ηλικία ερωτευμένους, γλιτώνοντας με αυτό τον τρόπο τους άρρενες από τη στρατιωτική θητεία. Με άλλα λόγια, επρόκειτο για πραγματικό προστάτη των ερωτευμένων και των αντιρρησιών συνείδησης, θα λέγαμε σήμερα! Ένας άλλος θρύλος λέει ότι όσο καιρό ο Βαλεντίνος ήταν μέσα στη φυλακή, αρνούμενος να αποκηρύξει την πίστη του, ερωτεύτηκε την τυφλή κόρη του δεσμοφύλακά του, στην οποία μάλιστα έστειλε κι ένα γράμμα με την υπογραφή: Με αγάπη από τον Βαλεντίνο σου.

Τη νοηματοδότηση που έχει σήμερα η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου την απέκτησε στα χρόνια του ύστερου Μεσαίωνα, γύρω στον 14ο αιώνα. Την πρώτη γραπτή αναφορά την έχουμε το 1382 στο ποίημα Το Κοινοβούλιο των Πτηνών (Parlement of Foules) του πατέρα της αγγλικής λογοτεχνίας Τζέφρι Τσόσερ. Το ποίημα των 699 στίχων είναι ένα ενύπνιο εμπνευσμένο από την παράδοση, κατά την οποία κάθε χρόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τα πουλιά συγκεντρώνονται μπροστά στη θεά της φύσης για να διαλέξουν ερωτικούς συντρόφους («...for this was Saint Valentine's Day, when every bird cometh there to choose his mate...»).

Ο Άγιος Βαλεντίνος
Στις αρχές του 17ου αιώνα η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ως Γιορτή των Ερωτευμένων θα πρέπει να ήταν αρκετά γνωστή στην Αγγλία, αν λάβουμε υπόψη μας τη σχετική αναφορά στον Άμλετ του Σέξπιρ (Τραγούδι της Οφέλιας από την 4η πράξη, Μετάφραση Κωνσταντίνος Χατζόπουλος, 1916):

Καλό πρωί! Είναι σύσκοτο. Τον Άγιο Βαλεντίνο
γιορτάζω κι ήρθα κόρη εδώ
στο παραθύρι σου να ιδώ
ταίρι με σε αν θα γίνω.

Σηκώθη ο νιος και ντύνεται κι ευτύς την πόρτα ανοίγει
και μπαίνει μέσα η κορασιά,
που κορασιά δε θά 'ναι πλιά,
όταν απόκει φύγει.

Το 1840 ήταν κοινός τόπος η ανταλλαγή, μεταξύ των ερωτευμένων, μικρών χειρόγραφων σημειωμάτων με ευχές (valentines). Το ίδιο χρονικό διάστημα η γιορτή διαδόθηκε και στην Αμερική, όπου η ανταλλαγή ευχετήριων καρτών βοηθήθηκε από τη βιομηχανοποίηση και τα φθηνά ταχυδρομικά τέλη. Με την πάροδο του χρόνου το επιχειρηματικό δαιμόνιο και η πολιτιστική επιβολή των αγγλοσαξόνων έδωσαν στη γιορτή τον οικουμενικό χαρακτήρα που γνωρίζουμε σήμερα.

Τα τελευταία χρόνια η εμπορευματοποίηση της γιορτής έχει φθάσει στο κατακόρυφο. Μετά τις κάρτες, τις ηλεκτρονικές κάρτες μέσω Ίντερνετ (e-cards), τα λουλούδια και τα σοκολατάκια, σειρά έχει η βιομηχανία των κοσμημάτων να οικειοποιηθεί την ημέρα των ερωτευμένων. Ο τζίρος του Αγίου Βαλεντίνου μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες ξεπέρασε το 2010 τα 15 δισεκατομμύρια δολάρια, το ισόποσο του ΑΕΠ της Μποτσουάνα.

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου προκαλεί αντιδράσεις στον μη Χριστιανικό κόσμο. Στην Ινδία οι φανατικοί ινδουιστές και μουσουλμάνοι αντιτίθεται στη γιορτή. Τη θεωρούν πολιτιστικό μίασμα και προϊόν της παγκοσμιοποίησης. Στο Πακιστάν, το τοπικό ισλαμικό κόμμα ζητά την κατάργησή της, καθώς, όπως υποστηρίζει, αντιβαίνει τον Ισλαμικό Πολιτισμό. Την ίδια άποψη έχουν και οι συντηρητικοί κύκλοι του θεοκρατικού Ιράν.

ΑΝΝΑ είπε...

Η ελληνική εκδοχή της Γιορτής των Ερωτευμένων
Ο Άγιος Υάκινθος
Ο Άγιος Βαλεντίνος δεν μνημονεύεται πουθενά στο ορθόδοξο εορτολόγιο και, όπως ήταν φυσικό, η ορθόδοξη Εκκλησία ποτέ δεν τον παραδέχτηκε. «Ο άγιος αυτός είναι για μας ανύπαρκτος. Είναι μια μυθοπλασία δυτικής προέλευσης», δηλώνουν άνθρωποι της Εκκλησίας. Με τη σειρά της και η Καθολική Εκκλησία στην αναθεώρηση του γενικού εορτολογίου της το 1969 υποβίβασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε τοπική εορτή, επειδή δεν γνώριζε σχεδόν τίποτα για τον βίο του, παρά μόνο ότι ετάφη στη Βία Φλαμίνια της Ρώμης στις 14 Φεβρουαρίου.

Όταν, όμως, ο ξενόφερτος άγιος άρχισε να μπαίνει για τα καλά και στη ζωή των Ελλήνων και η ημέρα αυτή να καθιερώνεται και στη χώρα μας ως η ημέρα των ερωτευμένων στα τέλη της δεκαετίας του ‘70 με πρωτοβουλία των ανθοπωλών, εκπρόσωποι της Εκκλησίας πρότειναν οι Έλληνες ερωτευμένοι να τιμούν και να γιορτάζουν αγίους που υπάρχουν στο ορθόδοξο εορτολόγιο.

Το 1994, ο τότε εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Συνόδου, Γιάννης Χατζηφώτης, πρότεινε να καθιερωθεί ως ημέρα των ερωτευμένων η γιορτή του Αγίου Υακίνθου, που τιμάται στις 3 Ιουλίου. Ο Υάκινθος καταγόταν από την Καισάρεια της Καπαδοκίας και υπηρετούσε ως κουβικουλάριος (θαλαμηπόλος) του ρωμαίου αυτοκράτορα Τραϊανού. Άνθρωπος εμπιστοσύνης του αυτοκράτορα, ο Υάκινθος προσηλυτίσθηκε στον Χριστιανισμό, προκαλώντας την οργή του Τραϊανού, που όταν το έμαθε διέταξε να τον φυλακίσουν χωρίς να του δίνουν καθόλου φαγητό, εκτός κι αν ήθελε να φάει ειδωλόθυτα. Σαράντα μέρες πέρασε έτσι ο Υάκινθος, χωρίς να αγγίξει τα ειδωλόθυτα. Την 41η, όμως, παρέδωσε το πνεύμα του στον Κύριο, σε ηλικία 20 ετών.

Στην καθιέρωση της 3ης Ιουλίου ως ημέρα του έρωτα και της ποίησης πρωτοστάτησε ο γνωστός τραγουδοποιός από τα Ανώγεια της Κρήτης, Λουδοβίκος των Ανωγείων, που μαζί με ανθρώπους του πνεύματος και των γραμμάτων προχώρησαν στην ανέγερση ενός ναού σε μια πανέμορφη τοποθεσία, σε υψόμετρο 1.200 μέτρων στον Ψηλορείτη. Μπροστά από το εκκλησάκι αυτό, που είναι το μοναδικό στην Ελλάδα αφιερωμένο στον Άγιο, κάθε καλοκαίρι πραγματοποιούνται εκδηλώσεις με την επωνυμία Υακίνθεια.

Το 2000 ο μακαριστός Aρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, στην προσπάθειά του να φέρει πιο κοντά τη νεολαία στην Εκκλησία, πρότεινε να εορτάζεται η γιορτή των ερωτευμένων στις 13 Φεβρουαρίου, ημέρα που η Ορθοδοξία τιμά τη μνήμη των Αποστόλων Ακύλα και Πρίσκιλλας, ενός ενάρετου ζευγαριού Ιουδαίων σκηνοποιών, που ζούσε στην Κόρινθο και ασπάστηκε τον Χριστιανισμό.

Υπάρχει και μια τρίτη πρόταση, μάλλον από αρχαιόπληκτους, να εορτάζονται ως προστάτες των ερωτευμένων στις 14 Φεβρουαρίου ο πολυμήχανος Οδυσσέας και η πιστή του Πηνελόπη.

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/yhdgt1SU5ck http://youtu.be/6EljX5-Wgbo ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!! ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/IsiVwGznmPI ΑΝΝΑ

ΑΝΝΑ είπε...

http://youtu.be/yiW2JpFLdcM ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ Lane Moje (ΕΛΑΦΙ ΜΟΥ,...ΜΙΑ ΤΡΥΦΕΡΗ ΣΕΡΒΙΚΗ ΦΡΑΣΗ ΙΣΤΟΤΙΜΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ )

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΔΡΕΑ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΟΠΗΜΕΝΗ. ...ΕΚ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ....ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΓΛΥΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ....ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/WL1pkNgIF7U ANNA

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/b6ry-ber7o8 http://youtu.be/37Se4-ANqh0 http://youtu.be/54xnteSp6n8 ANNA

ANNA είπε...

Παρακαλούμε να δώσετε λίγο αίμα για τον μικρό Κωνσταντίνο
Share
Είναι μόλις 26 μηνών, νοσηλεύεται στο Μητέρα με πρόβλημα στην καρδιά. Εχθές και προχθές μετά από πολύωρα χειρουργεία (άνω των 10 ωρών το καθένα) το παιδάκι βρίσκεται σε καταστολή και χρειάζεται επειγόντως Αιμοπετάλια....
Γνωρίζω ότι ο περισσότερος κόσμος φοβάται μόνο στο άκουσμα αιμοδοσία αλλά μπορώ να διαβεβαιώσω τον καθένα (ως εθελοντής αιμοδότης) ότι είναι μία πολύ απλή διαδικασία η οποία σώζει πραγματικά ζωές.
Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.
Το παιδάκι ονομάζεται ....


Κωνσταντίνος Λουκάς Βλάχος.


Η αιμοδοσία γίνεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ιπποκράτειο με προορισμό το Νοσοκαμείο Παίδων Μητέρα.

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/bF7L1IaNxnI EK ΣΑΜΟΣ ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΕ ....ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΩΔΥΝΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΔΙΝΑ ΑΙΜΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΛΟΓΩ ΣΤΙΓΜΑΤΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ .ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ .ΕΔΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΤΙ ΝΕΡΟ ΡΙΧΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΠΑΛΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ .ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/O8U9WDGyd24 http://youtu.be/Eqhj68YhiPk ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΑΝΝΑ

E.K είπε...

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ!!!
ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΑΤΗ!!!
ΑΝΔΡΕΑ ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΨΡΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!
ΟΤΑΝ Η ΑΓΑΠΗ ΕΧΕΙ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΙΞΙΜΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΕΙ...
ΑΝΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΠΑΞΙΑ!!
ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΥΑΚΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ..
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ..ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΠΕΣΕΣ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ!!ΣΟΚΟΛΑΤΑ Η ΦΡΑΟΥΛΑ Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΗ!!!
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΝΑ ΧΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΕ ΑΝΩΝΥΜΕ Τ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΣΤΑΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΤΕ..
http://www.pastrychef.gr/images/recipes/category_/content_57/red9.jpg

E.K είπε...

♥__(¯`v´¯)
♥ __`•.¸•ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥ

NINO - 14 Flevari

http://www.youtube.com/watch?v=YP4DhZYQ-Ds

E.K είπε...

Valentine's Day σήμερα ή όπως το λέμε και στην Ελλάδα, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Χρόνια πολλά σε όσους είναι ερωτευμένοι από εμάς και από την Google!
Όπως και κάθε χρονιά από το 2000 και μετά η μεγάλη μηχανή αναζήτησης γιορτάζει την ημέρα με εκατομμύρια ερωτευμένους σε όλο τον κόσμο.

Το σημερινό της doodle είναι μία πολύ γλυκιά... ιστορία με κινούμενα σχέδια, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, αν δεν το έχετε δει ήδη πατώντας πάνω στον ερωτευμένο μικρό κύριο που ψάχνει απεγνωσμένα να βρει ένα όμορφο δώρο για την αγαπημένη του! Οι πολλές του προσπάθειες τελικά στέφονται με επιτυχία, αφού έχει αδιαφορήσει για όλα τα δώρα που της προσέφερε, και κάνει ακριβώς ότι κάνει και εκείνη!

Άβυσσος η καρδιά της γυναίκας!

Valentine's Day Google Doodle
http://www.youtube.com/watch?v=WTGUjRJiqik

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/_Myf8zSu7NM ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/a_GaLdTbOG4 http://youtu.be/9Ew6Zt7sFDA ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΕΚ ΜΟΥ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΕΡΝΑΩ http://youtu.be/DrmcMVgAfkU ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/CEJcyQlBmrc ΚΕΝΑΝ ΚΑΙ ΛΑΜΙΑ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ. ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://graphics.comments.funmunch.com/holidays/valentines-day/valentines-day-comment-055.gif

http://www.scrapdis.com/valentines-day/happy-valentines-day-scraps03.gif

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/1J84GkxoY7g Τι τρέχει με τους Έλληνες; (ολόκληρο το ντοκιμαντέρ ANNA

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΕ ΤΙΑ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ..ΑΝΝΑ

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΑΝΝΑ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!!!!!ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ. ΑΝΝΑ Η ΕΚΛΗΣΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ!!!!!!!ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!ΕΚ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!!!!!!

ANTRE είπε...

Adam Sim
ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΡΩ΢, ΙΙΙ
Ἀγαπητέ μου Δημόνικε,
μοῦ ζητᾶς, τώρα νά ὁρίσω τόν ἔρωτα πού τόσο συχνά μέ ρωτοῦσες καί στό
παρελθόν. Τί εἶναι, τί φέρνει στή ζωή μας, ποιά εἶναι ἡ χρησιμότητά του. Θά
συμφωνοῦσες ἆραγε μαζύ μας ὅτι στόν ἔρωτα ὁλόκληρη ἡ ἐσωτερική μας ζωή
ἐντοπίζεται στήν καρδιά; Και πώς ἡ καρδιά γίνεται τό μόνο παράθυρο πού ἀπό
αὐτό βλέπει κανείς τή Δημιουργία; Ἀπό πού ἔρχεται αὐτό τό ρεῦμα ξαφνικά,
κανένας μέχρι σήμερα δέν τὄχει προσδιορίσει, καθώς τά πάντα στόν ἔρωτα
γίνονται ἱερά, ἀστράφτουν ὀμορφιά καί δύναμη. Καί ὁ Ἄνθρωπος ποτέ δέν εἶναι
τόσο δυνατός ὅσο ὅταν εἶναι ἐρωτευμένος. Σοῦ ἔγραψα ἤδη ἀρκετά γιά τήν
Ἀγάπη. Ἴσως, λοιπόν, νά εἶναι χρήσιμο νά δοῦμε τή σχέση πού ἔχει μέ τόν
ἔρωτα, καθώς, ἀπό πρώτη τουλάχιστον ματιά, μοιάζει νά προκύπτουν διαφορές
ριζικές. Ἄς δοῦμε, ὅμως, τά πράγματα ἀπό πιό κοντά.
Ὁ ἔρωτας ζητάει πάντα νά πάρει. Καί δέν ἀναφέρομαι, βέβαια, στήν σωματική
κατάκτηση πού κατά κανόνα εἶναι τό πρῶτο πού ἐπιδιώκει. Ζητάει, ὅμως,
ἀνταπόδοση, ζητάει ἀναγνώριση, ζητάει μιά σχέση μοναδική, ἔστω κι ἄν τήν
ἐπιθυμεῖ σέ καθαρά πνευματική μορφή. Καί τήν ἐπιδιώκει. Μέ ὅποια μέσα
μπορεῖ νά χρησιμοποιεῖ. Ἡ Ἀγάπη ξέρει μόνο νά δίνει. Καί ἡ ἀληθινή Ἀγάπη
δέν διεκδικεῖ ἀνταπόδοση, δέν ἐνδιαφέρεται κάν γιά ἀναγνώριση. Ὁ ἔρωτας
θέλει τήν ἀποκλειστικότητα τοῦ προσώπου πού εἶναι τό ἀντικείμενό του. Ἡ
Ἀγάπη ἁπλώνει παντοῦ τήν φροντίδα της. Κι ἄν κάποτε ἑστιάζει τό ἐνδιαφέρον
της ἰδιαίτερα, εἶναι ἐπειδή ἐκεῖ διακρίνει τήν ἀνάγκη τῆς φροντίδας της.
Ὁ ἔρωτας εἶναι μιά πυρκαγιά πού ξεσπάει ξαφνικά. Ἔχει ὅλη τή λάμψη, ὅλη τή
θέρμη καί ὅλο τόν αἰφνιδιασμό μιᾶς ἀπρόβλεπτης πυρκαγιᾶς. Εἶναι ἡ ἄμετρη, ἡ
ἀπρόσμενη ἐπιθυμία πού καταφλέγει τά πάντα. Ἡ Ἀγάπη ἔχει τήν ἅπλα, τή
γαλήνια ἠρεμία καί τήν καθολικότητα τῆς φροντίδας καί τῆς ὑπηρεσίας γιά
ὅλους. Δέν εἶναι μιά φλογερή προσωπική ἐπιθυμία. Εἶναι τό ἄμετρο καί ἄχρονο
ἄνοιγμα τῆς καρδιᾶς στό Σύμπαν.
Ὅλοι οἱ ἔρωτές μας εἶχαν – καί θά ἔχουν στό μέλλον – ἡμερομηνία λήξεως. Ἡ
ἀληθινή ὅμως Ἀγάπη εἶναι ἄχρονη καί ἀτελεύτητη. Ἔχει μόνο ἀρχή. Ἀφετηρία
της εἶναι πάντα ἡ ἴδια ἡ οὐσία τοῦ Θεοῦ. Στόν ἔρωτα τό ἔναυσμα εἶναι πάντα
μιά προσωπική ἐπιθυμία πού πολύ σύντομα θά ἀτονήσει μέ τόν κορεσμό ἤ θά
ἀντικατασταθεῖ ἀπό κάποιαν ἄλλη.

ANTRE είπε...

Ἡ ἐρωτική σχέση εἶναι κατάκτηση. Ἡ Ἀγάπη εἶναι θυσία. Ὁ ἔρωτας κραυγάζει
σέ κάθε κατεύθυνση. Ἡ Ἀγάπη σιωπᾶ. Ὁ ἔρωτας δέν ἑστιάζεται στήν Ἀλήθεια
τοῦ προσώπου, ἀλλά σέ προεκτάσεις, συμβολισμούς, μνῆμες ἤ προσδοκίες πού
ἐνσαρκώνει τό πρόσωπο.
Ἡ Ἀγάπη δέν περιορίζεται οὔτε στά παρελθόντα ὄνειρα οὔτε στίς μέλλουσες
προσδοκίες. Εἶναι ἡ δύναμη τοῦ Ἑαυτοῦ πού λειτουργεῖ στό παρόν καί 2
ἀπευθύνεται στόν Ἑαυτό. Δίχως ὅρια, δίχως προεκτάσεις. Ἡ Ἀγάπη ἐκπορεύεται
καί ἀπευθύνεται στόν ἑαυτό. Ὁ ἔρωτας στά εἴδωλά του. Ἀληθινός ἔρωτας εἶναι
αὐτός πού μπορεῖ νά ὑπερβεῖ τό εἴδωλό του καί νά στρέψει τό ὅραμα πέρα ἀπό
τήν ἀρχική του συγκίνηση στήν ἴδια τήν αἰωνιότητα τῆς ὕπαρξης. Ἐκεῖ ὁ ἔρωτας
χάνει τό μάταιό του προσωρινοῦ, τήν διεκδίκηση τοῦ ἀτομικοῦ καί ἀνάγεται
στήν Ἀλήθεια τοῦ παντοτινοῦ καί τοῦ οἰκουμενικοῦ. Τότε ἡ ματαιοδοξία
μεταμορφώνεται σέ πίστη, ἡ συνήθεια σέ ἀκοίμητη δράση, τό βόλεμα σέ
ἐγρήγορση καί ὁ φυσικός ἔρωτας ἀγγίζει τούς μεταφυσικούς ὅρους τοῦ
Ἀπολύτου, καθώς δέν περιορίζεται πλέον στά χρονικά ὅρια τῆς παρουσίας τοῦ
ἀγαπημένου ἀλλά θάλπει καί ζωοδοτεῖ ὅλες τίς στιγμές τοῦ βίου. Στόν ἔρωτα
ὁλόκληρη ἡ προσωπικότητά μας εἶναι ἐκδηλωμένη. Οἱ φανερές καί οἱ
ἀνομολόγητες ροπές μας, οἱ κλίσεις καί οἱ διαθέσεις μας εἶναι ὅλες παροῦσες. Ἡ
Ἀγάπη καλύπτει τό Κακό μέσα μας ἤ, ἀκόμα πιό πολύ τό θεραπεύει,
προάγοντας τό Ἀγαθό. Ὁ ἔρωτας εἶναι μιά ἀξία αὐτόνομη καί
προσωποποιημένη. Ἡ Ἀγάπη εἶναι ἀπρόσωπη καί ἀπόλυτη, χωρίς τό αἴτημα τῆς
αὐτονομίας. Ὁ ἔρωτας αὐτονομεῖται ἀπό τόν οἰκουμενικό χῶρο τοῦ αἰσθήματος.
Ἡ Ἀγάπη εἶναι ὁ ἴδιος οἰκουμενικός αὐτός χῶρος. Ὁ ἔρωτας ἔχει ἄμεση σχέση μέ
τήν αἰσθητική πού εἶναι ὁ δίαυλος πρός τό κάλλος. Ἡ Ἀγάπη δέν σχετίζεται μέ
τήν αἰσθητική. Ἁπλά τήν ὑπερβαίνει. Ἡ Ἀγάπη στρέφεται πρός τό Ἀγαθό πού
ἐνσαρκώνει τήν τελειότητα. Ὁ ἔρωτας τελειοποιεῖ τό ἀτελές, αἰσθητικά καί
νοηματικά, γιά νά τό ὑπερβεῖ. Ἡ Ἀγάπη προβάλλει μιάν αὐταξία στόν κόσμο. Ὁ
ἔρωτας τήν ἀναζητάει πάντα. Ἡ Ἀγάπη ὑπάρχει.

ANTRE είπε...

Ὁ ἔρωτας μηχανεύεται.
Ἡ Ἀγάπη γνωρίζει. Ὁ ἔρωτας εἶναι μιά ἐπανάσταση. Ἡ Ἀγάπη εἶναι ἡ ἤρεμη
τάξη. Ὁ ἔρωτας μπορεῖ νά γίνει ἀφορμή γιά τήν ἀληθινή Ἀγάπη ἄν κατορθώσει
νά ξεπεράσει τά στενά πλαίσια τοῦ «προσώπου» καί ἀναχθεῖ στήν οἰκουμενική
διάσταση τοῦ ἀνθρώπου. Ἔτσι γίνεται πύλη πρός τό Ἄπειρο. Ἡ Ἀγάπη εἶναι τό
Ἄπειρο.
Ἡ Ἀγάπη εἶναι ἐνεργητικό ἐνδιαφέρον γιά τόν ἄνθρωπο. Δέν παραμένει ποτέ
στήν ἀναμονή γιά νά ἐκδηλώσει τή δράση της. Δέν ἀνταποκρίνεται ἁπλᾶ στήν
ἀνάγκη. Τήν ἀναζητεῖ ἡ ἴδια καί τήν ὑπηρετεῖ. Εἶναι μιά ἤρεμη ἀπάντηση στήν
πρόκλησή της. Ἡ Ἀγάπη παραμένει πάντα σταθερή συγχωρώντας. Ὁ ἔρωτας
δέν εἶναι σταθερός. Συχνά φτάνοντας στόν ἀντίποδα γίνεται μίσος. Καί κάποτε
ὁδηγεῖ καί στόν φόνο τοῦ ἀγαπημένου. Στόν ἔρωτα ἀγαπᾶμε τό πρόσωπο πού 3
τοῦ ἀποδίδουμε ὅλες τίς χάρες καί τά προτερήματα τοῦ κόσμου. Κι ὅταν δέν
ὑπάρχουν ἀκόμη, τά ἐφευρίσκουμε. Στήν Ἀγάπη δέν ἀγαπᾶμε τό πρόσωπο ἀλλά
ἐκεῖνο πού ἐνσαρκώνεται σ’ αὐτό. Γι’ αὐτό ὁ ἔρωτας, ἀκολουθώντας τίς
μεταβολές τοῦ προσώπου, εἶναι ἀσταθής. Γι’ αὐτό ἡ Ἀγάπη πού ὑπερβαίνει τά
ὅρια τοῦ προσώπου παραμένει σταθερή. Ἐπειδή γίνεται ἕνα μέ τήν οὐσία τοῦ
Κόσμου.
Ὁ ἔρωτας εἶναι ἡ λάμψη, ὁ αἰφνιδιασμός, ἡ ἀστραπή μιᾶς ἀπερίγραπτης καί
ἀνερμήνευτης θεότητας πού ἐνεργεῖ δίχως τήν παρέμβαση ἤ τή συγκατάνευσή
μας. Ἡ Ἀγάπη εἶναι ὁ καρπός τῆς ἀνάμνησης πού ἀποκαλύπτει τή θεία μας
καταγωγή. Γί αὐτό κυριαρχεῖ στήν ἀπεραντοσύνη της χωρίς νά αἰφνιδιάζει.
Κατευθύνει μέ τή σοφία της, εἰρηνεύει μέ τήν πραότητά της, διακρίνει σωστά μέ
τήν ἐγρήγορσή της, σκεπάζοντας γαλήνια ὁλόκληρη τήν οἰκουμένη μέ τήν
πρόνοια τοῦ Θεοῦ.
Ὁ ἔρωτας εἶναι χαρά. Ἡ Ἀγάπη εἶναι εὐδαιμονία. Ὁ ἐρχομός τοῦ ἔρωτα ἀνήκει
στή δική του ἀπόφαση, τή δική του ἐπιλογή. Δέν ἀπαιτεῖ καμμιά προετοιμασία
οὔτε στόν νοῦ οὔτε στό αἴσθημα. Ἡ Ἀγάπη δίνει τήν εὐλογία της στήν δική μας
ἄσκηση τῆς Ἀρετῆς, πού εἶναι δική μας ἀπόφαση, δική μας ἐκλογή, δική μας
προσπάθεια.

E.K είπε...

.◦✿◦.¸¸.◦❤◦.¸¸.◦✿◦.¸¸.◦❤◦.¸¸.◦✿◦.¸¸.◦❤◦¸.◦✿◦.¸¸.◦❤◦‏
¸.◦✿◦.¸¸.◦❤◦.¸¸.◦✿◦.¸¸.◦❤◦.¸¸.◦✿◦.¸¸.◦❤◦¸.◦✿◦.¸¸.◦❤◦
‏.◦✿◦.¸¸.◦❤◦.¸¸.◦✿◦.¸¸.◦❤◦.¸¸.◦✿◦.¸¸.◦❤◦¸.◦✿◦.¸¸.◦❤◦‏

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..
ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΑΝΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΙΔΕΕΣ!!!!
ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΨΙΨΙΝΕΛ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΓΑΤΟΓΑΜΠΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΔΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΓΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ?ΨΑΡΟΜΠΟΥΚΙΕΣ ΜΗΠΩΣ?ΠΑΝΤΩΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!

E.K είπε...

"Ὁ ἔρωτας εἶναι ἡ λάμψη, ὁ αἰφνιδιασμός, ἡ ἀστραπή μιᾶς ἀπερίγραπτης καί
ἀνερμήνευτης θεότητας πού ἐνεργεῖ δίχως τήν παρέμβαση ἤ τή συγκατάνευσή
μας. "
ΑΝΔΡΕΑ ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ!!
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ!!!
Ὁ ἔρωτας εἶναι χαρά. Ἡ Ἀγάπη εἶναι εὐδαιμονία. Ὁ ἐρχομός τοῦ ἔρωτα ἀνήκει
στή δική του ἀπόφαση, τή δική του ἐπιλογή. Δέν ἀπαιτεῖ καμμιά προετοιμασία
οὔτε στόν νοῦ οὔτε στό αἴσθημα.
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ!!!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΓΝΩΜΙΚΑ .
ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΧΙΛΙΟΕΙΠΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ.......

«Έρως ανίκατε μάχαν.»
Σοφοκλής

E.K είπε...

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΨΙΨΙΝΕΛ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΗΣ!!!

http://www.picgifs.com/glitter-graphics/glitter-graphics/cats/glitter-graphics-cats-882338.gif

E.K είπε...

Τριαντάφυλλα Και Χρώματα

Τι συμβολίζουν;

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πριν προσφέρετε τριαντάφυλλα στους αγαπημένους σας τι συμβολίζει αυτή η χειρονομία;

Τα τριαντάφυλλα εδώ και αιώνες έχουν εμπνεύσει τους ανθρώπους να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη γλώσσα, μια σημειολογία, που ερμηνεύεται ανάλογα με το χρώμα τους, την ποικιλία και τον αριθμό τους. Το τριαντάφυλλο είναι το κατεξοχήν λουλούδι του Έρωτα. Αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα την πιο χαρακτηριστική μέρα Αγάπης, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που καμία άλλη χειρονομία δεν μπορεί να ξεπεράσει το μήνυμα της αγάπης που στέλνουν τα τριαντάφυλλα.

Είναι λοιπόν, χρήσιμο να γνωρίζουμε τους ιδιαίτερους συμβολισμούς των τριαντάφυλλων πριν τα προσφέρουμε σε κάποιν, γιατί όταν επιλέγουμε συνειδητά το χρώμα, την ποικιλία και την ποσότητά τους η χειρονομία μας αποκτά μεγαλύτερο βάθος και νόημα.
http://www.picgifs.com/glitter-graphics/glitter-graphics/roses/glitter-graphics-roses-183624.gif

Red Rose: Τα κόκκινα τριαντάφυλλα εκφράζουν την αληθινή αγάπη, τον σεβασμό, την δύναμη και το πάθος. Το κόκκινο χρώμα υποδηλώνει έντονα συναισθήματα όπως η αγάπη και η επιθυμία. Το σκούρο χρώμα σε κάποιες περιπτώσεις, συμβολίζει την λύπη και τη θλίψη. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή του αριθμού των κόκκινων τριαντάφυλλων, ιδιαίτερα όταν συνοδεύουν τρυφερά συναισθήματα προς το άλλο φύλο.
http://1.bp.blogspot.com/_cBbz0o-PRKY/S_aIVb0nz7I/AAAAAAAAA18/S5YiVFANIeI/s400/TRIANTAFYLLA.jpg

Pink Rose: Τα ροζ τριαντάφυλλα αντιπροσωπεύουν τρυφερά συναισθήματα, όπως η χαρά, η ευχαρίστηση, ο θαυμασμός. Το ανοιχτόχρωμα ροζ μπουμπούκια είναι σύμβολο της αθωότητας. Επειδή συνδέονται με την χάρη και τη γλυκύτητα είναι ιδανικό δώρο για κορίτσια. Το σκούρο ροζ συμβολίζει βαθιά ευγνωμοσύνη και εκτίμηση. Επίσης, τα ροζ τριαντάφυλλα εκφράζουν κομψότητα και ευτυχία.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ

E.K είπε...

http://www.flowershome.gr/product_thumb.php?img=images/rozen%20wit.jpg&w=300&h=286

White Rose: Το λευκό τριαντάφυλλο αντιπροσωπεύει την αθωότητα. Συντροφεύουν ιδανικά μια νύφη γιατί συνδέονται επίσης, με μία καινούρια αρχη, με την πνευματικότητα, την εντιμότητα, την κατανόηση. Είναι ιδανική επιλογή και ως επίσημη χειρονομία λόγω της κομψότητας και της απλότητάς τους.
http://milvaflowers.gr/images/milva%20116.jpg

Yellow Rose: Τα κίτρινα τριαντάφυλλα θυμίζουν τον ήλιο και μεταφέρουν το μήνυμα της αφθονίας. Συμβολίζουν την ζεστασιά, την φιλία και τρυφερότητα ενώ είναι το μόνο χρώμα τριαντάφυλλων που δεν εκφράζει τον ρομαντισμό και τον έρωτα. Στη βικτωριανή εποχή τα κίτρινα τριαντάφυλλα συνδέονταν με το φθόνο και την εμπάθεια, κάτι που στις μέρες έχει ξεπεραστεί.
http://static.photaki.com/%CE%9D%CF%85%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%AD%CF%83%CE%BC%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B9_58272.jpg
Orange Rose: Τα πορτοκαλί τριαντάφυλλα θυμίζουν τη φωτιά και γι'αυτό συμβολίζουν το πάθος, την ενέργεια και ενθουσιασμό. Εκφράζουν περηφάνια κι επιθυμία και συναγωνίζονται τα κόκκινα τριαντάφυλλα ως αγγελιοφόροι ενός δυνατού έρωτα.

E.K είπε...

Lavender Rose: Τα ανοιχτά μωβ τριαντάφυλλα συνδέονται με τη γοητεία και τον "έρωτα με την πρώτη ματιά". Τα σκούρα μωβ τριαντάφυλλα είναι δείγματα ευημερίας και ευζωίας. Γενικότερα χρησιμοποιούνται για να δηλώσουν λατρεία.

Blue Rose: Ένα τέλειο μπλε τριαντάφυλλο αγγίζει την τελειότητα και μπορεί να συγκριθεί με το μαύρο τριαντάφυλλο. Επειδή παράγονται μόνο με τεχνητό τρόπο συμβολίζουν την επιθυμία για το ανεκπλήρωτο. Ιδανικά για να δηλώσουν "Μπορεί να μην σε έχω, αλλά δεν θα σταματήσω να σε σκέφτομαι".

Green Rose: Τα πράσινα τριαντάφυλλα είναι σύμβολα της αρμονίας και γονιμότητας. Είναι συνήθως μπεζ τριαντάφυλλά με πράσινες αντάυγειες. Ακόμη, είναι αγγελιοφόροι της ειρήνης και την ηρεμίας και δηλώνουν τις καλύτερες ευχές μας για ευημερία ή για γρήγορη ανάρρωση.

Black Rose: Τα μαύρα τριαντάφυλλα συμβολίζουν το τέλος και τον αποχαιρετισμό. Στην πραγματικότητα είναι πολύ σκούρα κόκκινα τριαντάφυλλα. Ιδανικά να δηλώσουν το τέλος μιας σχέσης.
http://milvaflowers.gr/images/milva%20813.jpg

Mixed Roses: Διαλέγοντας διάφορα χρώματα τριαντάφυλλων μπορείς να δημιουργήσεις ένα μπουκέτο με πολλά συναισθήματα! Για παράδειγμα, μια ανθοδέσμη με κόκκινα και λευκά τριαντάφυλλα δηλώνει έρωτα με σοβαρές προθέσεις. Η πολυχρωμία πάλι, μπορεί να μην δείχνει ξεκάθαρα συναισθήματα αλλά σίγουρα εκλαμβάνεται ως ενδιαφέρον από κάποιον που έχουμε γοητεύσει τόσο πολύ ώστε να μας στείλει ένα ιδιάτερο μπουκέτο!

Ανώνυμος είπε...

kαλησπέρα φίλοι μας καλοί,φίλοι αγαπημένοι!Ελπίζω και εύχομαι να είσθε όλοι σας καλά και σήμερα να δώσατε ή να πήρατε χαρά λόγω της σημερινής εορτής..!Είμαι σίγουρη πως ανταλλάξατε δωράκια με τους αγαπημένους σας μια και η ημέρα το καλεί αλλά και η καρδιά το ζητεί.Εκφράζοντάς το έτσι και όχι μόνο..Γνωρίζοντας πως σημασία δεν έχει η αξία του δώρου που προσφέρατε αλλά η θύμηση,η σκέψη,η χειρονομία και κυρίως το συναίσθημα και η τρυφερότητα που το συνοδεύουν.Διότι ένα δώρο όσο μικρό και εαν είναι όταν δίδεται από καρδιάς η αξία του φαντάζει πολύτιμη και ανεκτίμητη!!Εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ-ΠΟΛΛΑ σε Όλους τους Ερωτευμένους,συναίσθημα που το έχουμε νοιώσει Όλοι.Άλλωτε δίνοντάς μας χαρά και άλλωτε δίνοντάς μας πίκρα.Άλλωτε μας απογειώνει στον έβδομο ουρανό πετώντας στα σύννεφα και άλλωτε μας προσγειώνει απότομα.Εδώ βέβαια είναι και η μαγεία του.!Καθώς λέγει και το ρητό: "Έρως Ανίκατεν Μάχαν..".Πολύ ευνοούμενοι τυχεροί και ευτυχισμένοι όσοι νοιώθουν, και ζουν την πλήρη ανταπόκριση του συναισθήματος αυτού.Μεγάλο θέμα οι δυο καρδιές να κτυπούν σαν μια, στον ίδιο τόνο ,και δει αυτής που θέλεις...Καθώς επίσης μεγάλο επίτευγμα να διατηρείται και να παραμένει με την ίδια θέρμη και τον ίδιο ενθουσιασμό αναλλοίωτο μέσα στο πέρασμα των χρόνων..Πόσοι μεγάλοι έρωτες και πόσα γεγονότα έχουν υπάρξει και διαδραμματιστεί ιστορικά..Είναι Η Πηγή Και Χαρά της Ζωής..!!Καλέ μου φίλε Ανδρέα πολύ με συγκίνησες που με αφορμή την ημέρα αυτή μας χάρισες την τόσο τρυφερή,γλυκόπικρη προσωπική σου ιστορία..Μπορεί η γλυκιά σου μητερούλα να μην είναι τώρα μαζί με τον πατερούλη σου είναι όμως πάντα κοντά του αφού υπάρχει νοερά μέσα στις όμορφες αναμνήσεις του,ζεί για πάντα μέσα στην καρδιά του και είναι οδηγός σας και φύλακας άγγελος.!Άσε που την βλέπετε καθημερινά τα βράδια στο ουράνιο στερέωμα των αστεριών..!!Είναι σίγουρα κοντάς σας.!Ανδρέα, κάθε σχόλιό σου είναι ποταμός λέξεων και χείμαρος συναισθημάτων..!!Αγαπημένη μου φιλεναδίτσα Αννούλα,θέλω και εγω κέρασμα από τα ωραία σας γλυκά(την τούρτα την σοκολά),μην τη φάτε όλοι...Οι αναρτήσεις σου όπως πάντα καταπληκτικές!Όσο για τα αιμοπετάλια είναι καθήκον και χρέος Όλων μας όταν μπορούμε να δείχνουμε την ανθρωπιά μας και να προσφέρουμε χαρά ζωής σε συνανθρώπους μας που ναι μεν ,τώρα μπορεί να μας έχουν αυτοί ανάγκη αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν στο μέλλον τους έχουμε ανάγκη και εμείς..Γλυκιά μου Χαρούλα τα βιντεάκια σου και τα σχόλιά σου ωραιότατα..!!Γλυκιά μου νησιώτισσα Ε.Κ,γιατί πάντα μου παίρνεις από το στόμα μου αυτά που θέλω να σου πω?Το διαχρονικό τραγούδι του Μηλιώκα το σκέφτηκα και ήθελα προχθές να στο πώ εγώ,όταν απουσίαζες εσύ..Στο ανταποδίδω ευχαρίστως χιχι!Φυσικά φιλενάς Ε.Κ,εννοείτε πως εκτός των άλλων φίλων και εσύ ότι παραθέτεις άξια λόγου και θαυμασμού...!!Αγαπημένη μου φιλεναδίτσα Α.Ε,σε ευχαριστώ πάρα πολύ και για τα σύντομα δωρεάν ταξίδια που μου προσφέρεις...γνωρίζοντας τον όμορφο αυτό θαυμαστό κόσμο,μέσα από τα δικά σου μάτια..!!ΟΙ περιηγήσεις μου τέλειες,αξέχαστες,αξιολάτρευτες,σημαντικότερο όμως Όλων η ανιδιοτελής προσφορά σου φιλεναδίτσα..!!Καλέ μου φίλε/η ανώνυμε,τι να σου πω τώρα για το βιντεάκι(Αργεντινής)ότι είναι καλό?Μαύρα και άραχνα χάλια είχε..Μου έπεσε πολύ βαρύ,για το ευαίσθητο στομαχάκι μου..Σαφώς όμως το περιεχόμενό του επίκαιρο,ενημερωτικό και ουσιώδες..Γλυκιά μας Ελλενίτσα,τι γίνεσαι?Είσαι Καλά?Μας λείπεις..Χαιρετώ και όλους τους υπολοίπους καλούς μας φίλους,να είμασθε όλοι καλά!Φιλάκια Πολλά Και Γλυκά!ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι, εύχομαι να είστε όλοι καλά. Δεν βλέπω σήμερα σχόλια και ανησυχώ μήπως έχει πρόβλημα η σελίδα.
Καλή εβδομάδα σας εύχομαι και καλή δύναμη, την οποία έχουμε μεγάλη ανάγκη.
Χρόνια Πολλά σε όλους σας. Αν και δεν συμφωνώ με την ξενόφερτη γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου, εύχομαι να είμαστε κάθε ημέρα ερωτευμένοι με τη ζωή και φυσικά με τον/την αγαπημένο/η μας και όχι μια φορά τον χρόνο. Εαν συμβαίνει κάτι τέτοιο πολλά θα μπορέσουμε ν΄αντέξουμε και με τόλμη να προχωρήσουμε.
Καλό βράδυ Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου τώρα είδα και διάβασα τα όμορφα σχόλια σας. Κάποιο λάθος ώς συνήθως θα έκανα προηγουμένως !!!!!
Πολύ γλυκές όλες οι αναρτήσεις σας, συγχαρητήρια.
Πράγματι ο "έρωτας" είναι ένα κορυφαίο συναίσθημα, που σε απογειώνει και σε κάνει να τα βλέπεις όλα όμορφα. Σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δεν πατάς στη γη αλλά πετάς. Από τα ομορφότερα και πιο δυνατά συναισθήματα που μπορεί να νιώσεις.
Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Την αυτοκτονία ενός 21χρονου Έλληνα απέτρεψαν οι Anonymous, οι οποίοι αμέσως μόλις ο νεαρός δημοσίευσε στο μπλογκ του, την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει, επικοινώνησαν μαζί του και προσπάθησαν να τον αποτρέψουν από το να προβεί στην πράξη αυτή απελπισίας.

Ο νεαρός μπλόγκερ γράφοντας ένα μήνυμα στο ιστολόγιό του, εξέφρασε την αγανάκτισή του για την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της Ελλάδας, καταλήγοντας πως δεν του αρέσει η καθημερινότητά αυτή, και γι'αυτό σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

«Είμαι ένα αγόρι 21 ετών από την Ελλάδα, και κουράστηκα να παρακολουθώ συμπολίτες μου να υποφέρουν, εμπόρους και καταστηματάρχες να πουλούν στο 1/100 της πραγματικής τιμής τα προϊόντα τους, αλλά και τους κρατικούς φόρους ολοένα να αυξάνονται. Πραγματικά δεν πιστεύω ότι πρόκειται να αλλάξει κάτι αν και θα το ευχόμουν. Δεν μου αρέσει αυτή η καθημερινότητα και για αυτό το λόγω σκέφτομαι όλο και περισσότερο να αυτοκτονήσω...» έγραψε στο μήνυμά του ο 21χρονος.

Μετά την ανάρτησή στο Διαδίκτυο, όπως διαβάζουμε στο protothema.gr, η κινητοποίηση των Anonymous ήταν αστραπιαία. « Είμαστε μαζί σου, δεν είσαι μόνος» του απαντούν με μήνυμα τους και τον παροτρύνουν να συνεχίσει να αγωνίζεται για τη ζωή του. « Ούτε τα διαμάντια, ούτε τα αυτοκίνητα κάνουν έναν άνδρα πραγματικά ευτυχισμένο. Τα πραγματικά κοσμήματα στη ζωή είναι οι φίλοι και η οικογένεια» του υπογραμμίζουν.

Παράλληλα επισήμαναν στο νεαρό άνδρα να σηκώσει ψηλά το κεφάλι και να δει την όμορφη πλευρά της χώρας του. Κι ενώ ο διαδικτυακός διάλογος εξελίσσεται στην αγγλική γλώσσα, οι Anonymous με ελληνικούς χαρακτήρες παραθέτουν τους παρακάτω στίχους.
«Με το κεφάλι Ψηλά θ' Αγωνιστώ... και θ' Αντισταθώ,
όπως έκανα πάντα...
Μπορεί να γονατίσω... αλλά θα παλέψω...
και θα νικήσω!!!
Την Ψυχή και τον Πατριωτισμό μου δεν θα μου τα πάρουν ποτέ!,
ούτε και πρόκειται να με φτάσει κανένας σ αυτά...
Δεν πρόκειται να Παραδοθώ...
να Πουληθώ...
και να Πεθάνω για το χατίρι κανενός...
Με λένε Ελλάδα».
Μάλιστα, στο υστερόγραφο του μηνύματος τους δεν παραλείπουν να τονίσουν ότι: «Ελπίδα πάντα υπάρχει!!!! Είσαι Έλληνας, να είσαι περήφανος και να μην τους αφήνεις να σε κάνουν να νιώθεις έτσι, να πολεμήσεις με όλη σου τη δύναμη, η ζωή σου είναι το μεγαλύτερο θαύμα του σύμπαντος, μην αφήσεις τους άλλους να σε κάνουν να θες να σκοτώσεις αυτό το θαύμα...»

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΕΚ ΜΟΥ Π0ΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ http://youtu.be/5YsYSxx1aT0 ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΓΛΥΚΙΕΣ ΜΟΥ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΡΩΩΤΟΥΡΤΙΤΣΑ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ? ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΠΙΑΣΤΕ,Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΥΜΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΘΗΚΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.ΠΟΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΔΕΝ ΦΛΟΓΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ ΠΟΣΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΔΑΚΡΥΣΑΝ ΠΟΣΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΣΤΑ ΑΣΤΡΑ. Όλα για τον έρωτα
για τα βράδια τ' αξημέρωτα,
όλα για τον έρωτα
που ομορφαίνει τη ζωή http://youtu.be/hlV0DjA6XMw ΦΙΛΙΑ ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ .ΕΧΩ ΞΕΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΩΣ....Ὅλοι οἱ ἔρωτές μας εἶχαν – καί θά ἔχουν στό μέλλον – ἡμερομηνία λήξεως. Ἡ
ἀληθινή ὅμως Ἀγάπη εἶναι ἄχρονη καί ἀτελεύτητη. Ἔχει μόνο ἀρχή. Ἀφετηρία
της εἶναι πάντα ἡ ἴδια ἡ οὐσία τοῦ Θεοῦ. Στόν ἔρωτα τό ἔναυσμα εἶναι πάντα
μιά προσωπική ἐπιθυμία πού πολύ σύντομα θά ἀτονήσει μέ τόν κορεσμό ἤ θά
ἀντικατασταθεῖ ἀπό κάποιαν ἄλλη ..........................ΕΠΙΣΗΣ........Ὁ ἔρωτας εἶναι ἡ λάμψη, ὁ αἰφνιδιασμός, ἡ ἀστραπή μιᾶς ἀπερίγραπτης καί
ἀνερμήνευτης θεότητας πού ἐνεργεῖ δίχως τήν παρέμβαση ἤ τή συγκατάνευσή
μας. Ἡ Ἀγάπη εἶναι ὁ καρπός τῆς ἀνάμνησης πού ἀποκαλύπτει τή θεία μας
καταγωγή. Γί αὐτό κυριαρχεῖ στήν ἀπεραντοσύνη της χωρίς νά αἰφνιδιάζει.
Κατευθύνει μέ τή σοφία της, εἰρηνεύει μέ τήν πραότητά της, διακρίνει σωστά μέ
τήν ἐγρήγορσή της, σκεπάζοντας γαλήνια ὁλόκληρη τήν οἰκουμένη μέ τήν
πρόνοια τοῦ Θεοῦ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.ΑΝΔΡΕΑ ΕΚ ΑΕ ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/IsiVwGznmPI ΑΝΝΑ

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!!ΕΚ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!!!!!ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ!!!!ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙΠΡΟΣΕΓΜΕΝΑ!!!!!!ΑΝΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ!ΑΕ ΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙΟΤΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΙΟΧΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΟΡΤΗ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ .ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙΥΠΕΡ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΞΕΣΚΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ Η ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΝΑ Σ ΑΓΑΠΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΠΛΗΘΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝΛΙΓΗ ΧΑΡΑ!!!!ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΗΝΠΑΡΑΣΤΑΣΗΜΕ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ!!!!!!!!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

ΧΑΡΑ είπε...

Καλημερα κισμετοπαρεουλα!!!!!!χτες δυστυχως σας εγραψα και δεν το πηρε οταν το ειδα ημουν μεταξυ φθαρμου και αφασειας!!!ουτε τωρα προλαβαινω να σας γραψω θα το κανω καποια στιγμη αργοτερα,μια καλη μερα ευχομαι σε ολους καλη δουλιτσα οτι ειναι αυτη,καλη δυναμη!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!


http://www.youtube.com/watch?v=oVr5qxaMqMw


http://www.youtube.com/watch?v=bL6LJ6qBUzE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=smT-2_wBNC8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=TRnbgR__DHI&feature=related

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΕΚ ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ .ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΑ. http://youtu.be/MBVPiJvw3VA ΑΝΝΑ

ΧΑΡΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙΣΜΕΤΟΠΑΡΕΙΤΣΑ!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑγια χτες,αν και γω πιστευω πως η αγαπη δεν εχει γιορτη,οτι σε καθε στιγμη πρεπει να δειχνουμε την αγαπη μας,σε ολες της τις πλευρες,αλλα θα συμφωνησω πως εστω αυτη την μερα καποιοι γινοντε ποιο ζεστοι,εκδηλωτικοι,μεσα στο ρευμα της ημερας,και οτι σε αυτη την μαυριλα που εχουμε καπως ξεχνιομαστε.Αντρεα μου δεν ξερεις ποσο με συγκινησε αυτο που εγραψες,θελω να σου πω πως πρεπει να νοιωθεις ευτυχισμενος.Εισαι ενας δοτικος ανθρωπος και ξερουμε για αλλη μια φορα απο που προηλθε ολο αυτο,οταν καποιος βιωνει εστω και ενα δειγμα αγαπης ειναι το ιδιο δοτικος στους αλλους γιατι το εχει βιωσει,ποσο μαλλον οταν εχει γεμισει απο αγαπη!!!!οσο για αυτο που εγραψες οπως ειδες την γνωμη μου την εδειξα αν και ταλαιπωρηθηκα γιατι για καποιο λογο ειχα αντιστασεις...χιχιχιχι.Ανωνυμε αυτο που εβαλες εξαιρετικο οπως και οι εικονες σου!!!ΕΚ το ιδιο,Σαμος,ΑΕ,Αννα τα εχετε πει ολα.ααα τωρα που το εφερε η κουβεντα δυσκολευτηκα να καταλαβω οτι πρεπει να παταω την δημοσιευση σχολιου για να δω τα τελευταια μηνυματα.μηπως θα επρεπε καπου να γραφουμε οδηγιες;;ισως και οι φιλοι μας εχουν το ιδιο προβλημα!!!!!ΚΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΙΣΜΕΤΟΠΑΡΕΙΤΣΑ!!!!!!!!


http://i884.photobucket.com/albums/ac48/4mgs/wednesday/010.gif


http://i884.photobucket.com/albums/ac48/4mgs/elvis/001.gif

ΚΑΤΙ ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ!!!!!

http://i884.photobucket.com/albums/ac48/4mgs/funnypictures/006.gif


ΣΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΙΨΙΝΕΛ ΣΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

http://i884.photobucket.com/albums/ac48/4mgs/valentine/149.gif


ΚΑΛΗ ΤΕΤΕΡΤΗ!!!!!ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕ
http://i884.photobucket.com/albums/ac48/4mgs/funnypictures/118.gif

ΧΑΡΑ είπε...

ΓΙΑ ΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!ΔΥΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ,ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ,ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ,ΕΕΕ ΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΘΑ ΣΚΑΣΩ,ΕΔΩ ΤΟΧΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!ΧΙΧΙΧΙΧΙ,ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ


http://www.youtube.com/watch?v=j0dm8G2TA9M&feature=channel_video_title


http://www.youtube.com/watch?v=iJ3qwEKpTIE&feature=relmfu


ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ,ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!!!ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ,ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΛΙΟ,ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ;;;

ΧΑΡΑ είπε...

ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑ;;Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ,ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΕΞΑΡΧΗΣ.ΠΑΝΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΧΙΧΙΧΙ,ΜΗΝ ΔΟΥΝΕ ΤΟΝ ΤΖΕΜΙΛ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑΑΑΑΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΑΧΤΙ ΜΟΥ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ,ΑΠΛΑ ΩΣ ΝΕΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΖΗΤΩ ΕΠΙΕΙΚΙΑ!!!ΧΙΧΙΧΙΧΙ,ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ;;ΠΑΛΙΟΣ ,ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ!!!!!!!!


http://www.youtube.com/user/xarouladali?feature=mhee#p/f/9/TRnbgR__DHI

ΧΑΡΑ είπε...

ΚΙΣΜΕΤΟΠΑΡΕΙΤΣΑΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΚΕΡΑΣΩ ΓΛΥΚΟΟΟΟΟ ΜΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ;;;;ΕΙΔΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΚΑΤΙ ΑΦΗΝΩ ΠΑΝΤΑ ΕΞΩΩΩΩΩ


http://static.freepik.com/free-photo/ribbons-present-love-sweets_3341899.jpg

http://news.cafecontrast.gr/wp-content/uploads/2010/05/file.asp_.jpg


ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΕ!!
http://www.gooddeals.gr/photos/kentriki_xatzis1.

ΧΑΡΑ είπε...

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΓΚΟΥΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΔΕΙΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΤΑΝ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ ΠΡΟΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ...


http://www.tovima.gr/world/article/?aid=373891

http://tha.pblogs.gr/files/f/190150-SYMPATHY.jpg

ΧΑΡΑ είπε...

http://3.bp.blogspot.com/_FI-Tx5dT_f4/TUcOqFoqsNI/AAAAAAAAA1M/0dG0RLs-taE/s1600/images.jpeg


http://www.babybaby.gr/user_images/babychef.jpg

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΧΑΡΑ είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ!


http://static.madata.gr/files/karkinospaidi_546918480.jpg

Η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης κατά του Καρκίνου (UICC)
, που εκπροσωπεί 280 οργανώσεις σε 90 χώρες του κόσμου.

Η εκστρατεία ενημέρωσης κάθε χρόνο στις 4 Φεβρουαρίου δίνει έμφαση στην πρόληψη και στη διαπίστωση ότι το 43% των καρκίνων μπορούν να...



αποφευχθούν με τις εξής προϋποθέσεις.

Περιβάλλον χωρίς τσιγάρο για τα παιδιά και τους νέους.

Φυσική άσκηση, ισορροπημένη διατροφή, υγιεινή δίαιτα και αποφυγή παχυσαρκίας.

Αποφυγή υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο.

Πληροφόρηση για τα εμβόλια που προλαμβάνουν μορφές καρκίνου.



Με τη λέξη «καρκίνο» χαρακτηρίζουμε ένα σύμπλεγμα νόσων που σχετίζονται με τον ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό και την ανοργάνωτη ανάπτυξη των προσβεβλημένων κυττάρων.

Ο καρκίνος είναι η πρώτη αιτία θανάτου παγκοσμίως.

Κάθε χρόνο 7 εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους και 11 εκατομμύρια νοσούν, το 70% των οποίων σε χώρες μέσου και χαμηλού εισοδήματος.



Ογκολογικό νοσοκομείο για παιδιά

Η ιστορία της δημιουργίας ενός ογκολογικού νοσοκομείου για παιδιά ξεκίνησε το 2001, όταν με εισήγηση της προέδρου του σωματείου «Ελπίδα» Μαριάννα Βαρδινογιάννη το υπουργείο Εθνικής Άμυνας παραχώρησε στο Ελληνικό Δημόσιο τμήμα εκτάσεως από το στρατόπεδο «Βαρύτη», επιφανείας 9.600 τ.μ., με τον όρο να χτιστεί σε αυτό, με δαπάνες του σωματείου, ογκολογική μονάδα παίδων.

Στόχος ήταν να στεγαστούν εκεί όλα τα τμήματα και τα ειδικά εργαστήρια που αφορούν τον παιδικό καρκίνο.

Τελικά στις 10 Απριλίου 2007 υπογράφηκε η σύμβαση δωρεάς του σωματείου «Ελπίδα» προς το Ελληνικό Δημόσιο και η θεμελίωση του έργου έγινε δύο εβδομάδες αργότερα.



Ο Ξενώνας της "Ελπίδας"

Για τις οικογένειες παιδιών με καρκίνο από την επαρχία ή άλλες χώρες λειτουργεί ήδη από το 1999 στο Γουδί (πολύ κοντά στο νέο ογκολογικό νοσοκομείο) ένας ξενώνας του σωματείου «Ελπίδα».

Στα 32 δίκλινα δωμάτια που διαθέτει έχουν ως σήμερα φιλοξενηθεί 650 οικογένειες.

Κάθε δωμάτιο διαθέτει το δικό του μπάνιο, αυτόνομη ψύξη και θέρμανση, καθώς και τηλεόραση.

Στον ξενώνα υπάρχουν επίσης κοινόχρηστοι χώροι, όπως σαλόνι, κουζίνες, παιδότοπος κ.ά.

Κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας στον ξενώνα στο πλευρό των οικογενειών βρίσκονται ειδικευμένα στελέχη, όπως κοινωνικοί λειτουργοί, νοσηλευτές και ψυχολόγοι

http://www.youtube.com/watch?v=xziHbyrus7U


http://www.youtube.com/watch?v=-yWvm9BAJt0&feature=related


ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ,ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ,ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΓΗΣΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ.ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/IMNAeu3o4sw ANNA

Ανώνυμος είπε...

Γειά σας καλοί μου φίλοι.
Φίλε ανώνυμε συγχαρητήρια για την ανάρτησή σου, πολύ καλά έκανες και μας την έγραψες διότι έχουμε ανάγκη από φωνές ελπίδας.
Αντρέα έχεις δίκιο στο σχόλιο σου για την χθεσινή ημέρα δηλαδή ότι η γιορτή των ερωτευμένων μας αλλάζει τη διάθεση και κάνει ορισμένους που δεν συνηθίζουν να δείχνουν τα συναισθήματά τους να το κάνουν αυτή την ημέρα. Αν και πιστεύω ότι κάποιος που δεν το συνηθίζει... δύσκολα παρασύρεται.
Χαρά οι εικόνες πολύ χαρούμενες και αστείες, με έκανες και γέλασα.
Σας γράφω ένα ποίημα του Καβάφη που πιστεύω ότι είναι επίκαιρο....

Φωνές
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες.

Μη την εξευτελίζεις πηαίνοντάς την,
γυρίζοντας συχνά κι εκθέτοντάς την
στων σχέσεων και των συναναστροφών
την καθημερινήν ανοησία,
ως που να γίνει σα μια ξένη φορτική.

Καλό μεσημέρι. Α.Ε.

E.K είπε...

Good luck Greece!!!!!

Greece you are not alone!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aCwwvKcvEwc#!

E.K είπε...

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΠΑΙΝΩ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ< ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

E.K είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΝΩΜΙΚΟ? ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ..
ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΔΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ..
ΑΝ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ...
ΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ ΑΦΟΥ Η ΑΝΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΕ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ..
ΑΕ ΜΟΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΒΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΟΓΙΑ:
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΩΡΑ!1ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ!!!
ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ..
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΘΑ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΤΟΥΜΕ..
ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΝΑ ΧΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜΕ Τ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ

E.K είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ!!!!!!!!!
ΑΝΔΡΕΑ Η GOOGLE ΣΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ!!ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ!!
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ..
ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!!
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!
ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΧΑΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ!!!!

E.K είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΔΡΕΑ!!!!!!!!!

Filoi gia panta - Xronia polla

http://www.youtube.com/watch?v=KC7cqT4XSRs

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!ΧΑΡΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ !ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!ΑΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΣΤΩ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΔΩΡΟ!!!!!!!!ΑΝΩΝΥΜΕ, ΑΝΝΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,Τ,ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ.ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΗΜΕΡΑ ΕΚ !!!!!ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ!Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!!!!!ΕΚΠΛΗΧΤΗΚΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ!!!!!!!ΟΤΑΝ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣΣΥΓΚΙΝΗΣΗ!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ

ΑΝΤΡΕ είπε...

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ!!!!!ΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΓΓΟΝΙΑ, ΔΙΣΕΓΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΟΥ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΑ ΓΕΝΕΘΚΙΑ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ

antre είπε...

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/298839_253548751352155_242843129089384_767713_3713665_n.jpg

E.K είπε...

☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏
http://myglitters.info/images/Happy-Birthday-10134130.gif

ΑΝΤΡΕ είπε...

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/431124_305870779469538_231792980210652_866405_292720918_n.jpg

antre είπε...

mia omorfh tsiknopempth se oloys

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΣΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ!ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΟΔΟΙ ΜΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΕΥΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΑΝΤΡΕ

E.K είπε...

ΜΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ!!!

ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ
ΟΣΕΣ ΕΥΧΕΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ
ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΑ Σ ΕΥΧΟΜΑΙ
ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ!!!!!
http://www.metron-ariston.gr/images/book.gif

ΑΝΝΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΔΡΕΑ ΕΚ ΑΕ ΧΑΡΟΥΛΑ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ .ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΤΗ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/RsTLKRt7PaI Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α !!!!!! ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/Lyp654pY9ZY ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΑΝΝΑ

E.K είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ
ΚΑΛΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!
ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ!!
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!
http://dl.glitter-graphics.net/pub/310/310211lyb47w16mg.gif
H GOOGLE ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΜΝ ΣΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ..
ΕΛΕΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!
ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΜΟΥΧΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ ΚΑΛΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΗΗ
ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!!!!!
http://www.chalkidanews.com/wp-content/uploads/apokries.jpg

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΧΕΡΗ ΚΑΙ ΚΡΥΑ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΖΕΙ ΣΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ http://youtu.be/uObGn71gYQ0. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ http://youtu.be/NLbGm2VUeWQ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗ ΠΑΛΙΑ ΠΑΤΡΑ ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ http://youtu.be/2jomWy0uYN8 ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΚ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΛΕΞΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΗΤΑΝ 12 Η ΩΡΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙΟΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΣΤΗ ΠΟΛΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΔΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΧΘΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΡΕΒΑΝΙ ΘΑ ΚΕΡΑΣΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ......ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Έλα στην Πάτρα να ξεφαντώσουμε
Μικρή η ζωή ό,τι προλάβουμε και σώσουμε
Τρόπο θα βρούμε να τα μπαλώσουμε
Το καρναβάλι είν' ο καλύτερος γιατρός

Έλα στην Πάτρα, έλα και πάλι
Γλέντα, τραγούδα, χόρεψε και πες χαλάλι
Εδώ το κέφι, το καρναβάλι
Το κομιτάτο κι ο κρυμμένος θησαυρός

Το τρελλό το καρναβάλι
Σε μπελάδες θα μας βάλει
Θα χορεύουμε όλη νύχτα
Μ' ένα ξέφρενο ρυθμό

Μάσκες, ντόμινα, τραγούδι
Κι ας καεί το πελεκούδι
Να 'ταν όλη η ζωή μας
Καρναβάλι Πατρινό!

Τέρμα τα βάσσανα και οι μπελάδες
Ντυμένοι είμαστε απόψε μασκαράδες
Κι αν είναι άδειοι οι κουμπαράδες
Άσε τη γκρίνια, δεν είναι τώρα καιρός

Βάλε τη μάσκα και μη σε νοιάζει
Τα χρόνια γρήγορα περνούν μα δεν πειράζει
Κι αν μόνος νιώθεις μη σε τρομάζει
Το καρναβάλι είν' ο καλύτερος γιατρός

Το τρελλό το καρναβάλι
Σε μπελάδες θα μας βάλει
Θα χορεύουμε όλη νύχτα
Μ' ένα ξέφρενο ρυθμό

Μάσκες, ντόμινα, τραγούδι
Κι ας καεί το πελεκούδι
Να 'ταν όλη η ζωή μας
Καρναβάλι Πατρινό!

http://youtu.be/pAdT0XI7F4s ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/E4sDn6-qAug http://youtu.be/0VCsu5z3ziA ΑΝΝΑ

χαρα είπε...

καλημεραααααα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΟΥ!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΑΣ!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,γερος,ευτυχισμενος,δημιουργικος,το μικρο σου ονειρακι να πραγματοποιηθει μεσα στον χρονακι,το μεγαλυτερο το εχεις,να σε χαιροντε και να χαιρεσαι την πανεμορφη οικογενεια σου!!!παντα μαζι φιλοι και αδερφοι!!!!!
Απο χτες προσπαθουσα να μπω στην σελιδα και δεν μπορουσα με τιποτα,τι ετσι δοκιμαζα τι αλλιως,ελεγα και γω τοσο πια το εχω χασει;;τωρα ειπα να ξαναδοκιμασω και τσουπ ΔΟΥΛΕΨΕΕΕΕΕ.Καλη Τσικνοπεμπτη παιδια και αν φετος ειμαστε ολοι αρκετα τσικνισμενοι,εμεις εχουμε ζεστη καρδια και με τον ενα ή τον αλλο τροπο θα περασουμε και αυτην την μερα!!!!!!υγεια να υπαρχει και ολα θα τα καταφερουμεεεε.Εμας για αλλη μια φορα η μερα αρχισε ψιλοστραβα,αλλα δεν πτοουμε με τιποτα σημερα,ο μικρος μου φιλος Δημητρακης απο πρωτη εικονα οι εξετασεις εδειξαν καλα,ο αγαπημενος μου αδερφος εχει γενεθλια οποτε δεν μασαω με τιποτα!!!!κραταω αντιστασεις περα ως περα!ΑΑΑΑ παιδια τελειωσα και το βιντεακι,αν και δεν ειδα να μου πειτε ποιος καλλιτεχνης θα το πλαισιωσει;;ομως δεν πειραζει εγω θα το βαλω να το δειτε,αυτο ειναι το πρωτο απο τις απαντησεις μου στην ακατανομαστη Λαμια και τον ακατανομαστο!!οι μεγαλες αγαπες δεν ξεπερνιουντεεε οτι και να κανουμεεεε,ελπιζω να δειξετε επιεικια για το θεμα του τρελοπασαζαντε δυστυχως επρεπε να πλαισιωσει ρεαλιστικα τους στιχους,χιχιχιχι,ασε που ειμαστε και ανωτεροι και δεν μασαμε!!!!! ΤΟ τραγουδι τελειο αγαπημενο,καλλιτεχνης μοναδικος,τι και εχει ενα κακο;;εεεεΚαλη Τσικνοπεμπτη φιλια πολλα,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/user/xarouladali?feature=guide#p/u/4/GvLNZp-Y7OA


http://www.youtube.com/user/xarouladali?feature=guide#p/u/0/QzjYK5jzKoM

χαρα είπε...

http://i884.photobucket.com/albums/ac48/4mgs/birthdaycakes/024.gif

αδερφε μου σε αγαπω πολυ,χιλιοχρονος!!!!!!!!
http://i884.photobucket.com/albums/ac48/4mgs/iloveyou/011.gif

καλη τυχη στο μικρο σου ονειρακιιιιιι


http://i884.photobucket.com/albums/ac48/4mgs/goodluck/020.gif

ΧΑΡΑ είπε...

Αντρικο μου αφιερωμενο για σενα απο μενα με ολη μου την εκτιμηση και την αγαπη!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ!!!!



http://www.youtube.com/watch?v=IZqbVhL2Cwc&feature=related

ΧΑΡΑ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=GvLNZp-Y7OA&feature=channel_video_title



http://www.youtube.com/watch?v=QzjYK5jzKoM&feature=channel_video_title

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τρώμε κρέας την Τσικνοπέμπτη;
Ένα από τα πιο παλιά έθιμα που είναι άμεσα συνδεδεμένα με την Καρναβαλική περίοδο, η Τσικνοπέμπτη, ημέρα κρεατοφαγίας. Η βάση της εικάζεται ότι χάνεται στα βάθη της ιστορίας και η έναρξή της τοποθετείται στις βακχικές γιορτές των αρχαίων Ελλήνων και Ρωμαίων, που επιβίωσαν του Χριστιανισμού.

Όμως η Τσικνοπέμπτη συμβαδίζει και με τον Χριστιανισμό, αφού η εν λόγω ημέρα κρεατοφαγίας είναι μια βδομάδα πριν την έναρξη της Σαρακοστής κατά την οποία παραδοσιακά καταναλώνεται μεγάλη ποσότητα κρέατος, έτσι επιτυγχάνεται η προετοιμασία για τη νηστεία.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις κρεατοφαγίας υπάρχουν και σε άλλες χώρες όπως το «Weiberfastnacht» στη Γερμανία και τη «Mardi Gras» που σημαίνει «Λιπαρή Τρίτη» στη Γαλλία. Καλό Τσίκνισμα
ANNA

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://www.zwani.com/graphics/happy_birthday/images/24.gif

http://www.db45.com/c/brazil/brazil_011.gif

Ανώνυμος είπε...

Δεν αποδίδουν τον Φ.Π.Α. επί 10 χρόνια οι Γερμανοί μέτοχοι του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ‘’ΠΑΡΟΝ της Κυριακής’’ ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών φέρεται ότι δεν έχει αποδώσει ΦΠΑ δέκα ετών, που ανέρχεται στο ύψος των 500.000.000 ευρώ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γερμανική εταιρεία Hochtief που αποτελεί τον κύριο μέτοχο του αεροδρομίου, προχώρησε σε αυτήν την απόφαση ως μέτρο συμψηφισμού για οφειλές του Ελληνικού Δημοσίου απέναντι της, ύψους 325.000.000 €.

Το γεγονός αυτό όμως, αποτελεί παραβατική συμπεριφορά και φοροδιαφυγή, καθώς το δικαίωμα συμψηφισμού αναγνωρίστηκε με σχετική εγκύκλιο τον Ιανουάριο του 2012 και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
Κατά συνέπεια, αποτελεί τουλάχιστον πρόκληση η ασυλία που τυγχάνουν τέτοιες αυθαίρετες συμπεριφορές και μάλιστα από ξένα κεφάλαια, την στιγμή που ο Ελληνικός λαός και οι Έλληνες επιχειρηματίες έχουν γονατίσει από τα δυσβάστακτα μέτρα της Τρόικας.

ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Aν κάθε Έλληνας καταφέρει μέσα στο 2012


να αγοράσει ελληνικά προϊόντα αξίας μόνο
1.000 ευρώ
στη θέση ξένων προϊόντων που
αγόρασε πέρυσι,
τότε θα προστεθεί στην προβληματική
ελληνική οικονομία
το αστρονομικό ποσό των....


12
δισεκατομμυρίων ευρώ.
Ολόκληρο το περιβόητο ΕΣΠΑ που
υποτίθεται ότι θα αναζωογονούσε τη
Χώρα,
είναι 18 δισεκατομμύρια
για τέσσερα χρόνια.
Στροφή, λοιπόν, στο μικρό Ελληνικό
μαγαζί, στο ελληνικό τρόφιμο, στο
ελληνικό ποτό,
στροφή στον Έλληνα παραγωγό,
ελληνικό ρούχο και το ελληνικό
παπούτσι.
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΕΧΟΥΝ BARCODE ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ
ΑΠΟ 520 !!!

Ανώνυμος είπε...

http://2.bp.blogspot.com/-iJgSUdoh8bA/Tzp-OaKvfmI/AAAAAAAAWzk/QB9qFCj708E/s1600/2012-02-14_172959+OPARLAPIPAS.jpg

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ <>
οταν θα κανετε ποστ το μήνυμα προσθέστε μια επιπλεον τελεια, με αυτο το τροπο δεν το αναγνωριζει το συστημα ωστε να το μπλοκαρει!

E.K είπε...

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ..
ΑΝΝΑ ΠΟΣΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΩ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΠΑΙΔΙ!!!
ΟΣΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!
ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ Η GOOGLE ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ ΕΝΤΕΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΚ ΕΓΡΑΨΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ !!Η ΠΛΑΚΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ GOOGLE ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ!!
ΧΑΡΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ..
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΞΑΝΑ ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ..
ΑΝΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΚΛΑΒΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΩΝ..ΑΝΤΕ ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ!!
ΚΑΛΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ!!!!!!
http://2.bp.blogspot.com/_8vmsoAP5ucw/SZ0hfmxYF0I/AAAAAAAABNo/2QCLvaLzcb4/s400/untitled.bmp

E.K είπε...

http://www.halkidikifocus.gr/images/news/world/Tsiknopempti.jpg

Η γιορτή της Τσικνοπέμπτης

Τσικνοπέμπτη είναι η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας (της κρεατινής) του Τριωδίου. Ο εορτασμός αυτής της μέρας είναι ένα έθιμο που δεν γνωρίζουμε από πού προέρχεται. Πάντως η «κνίσα», δηλαδή η τσίκνα, η μυρωδιά του σφαγμένου κρέατος που καίγεται, ήταν το αγαπημένο έδεσμα των… θεών του Ολύμπου.

Η λέξη Τσικνοπέµπτη προέρχεται από τις λέξεις «τσίκνα» και «Πέµπτη». Γιορτάζεται την Πέµπτη που είναι 11 µέρες πριν την Καθαρά ∆ευτέρα. Είναι µια µέρα χαράς αλλά και προετοιµασίας για τους Ελληνορθόδοξους χριστιανούς, καθώς η 40ήµερη περίοδος της Σαρακοστής πριν το Πάσχα πλησιάζει. Πέρα από το ψήσιμο του κρέατος, κάθε τόπος έχει και τις δικές του συνήθειες εορτασμού της Τσικνοπέμπτης.

Στη Ρόδο οι συγγενείς και οι περισσότερες οικογένειες συγκεντρώνονται το βράδυ και όλοι μαζί τρώνε και γλεντούν ως αργά. Από παλιά είναι η μέρα που ο καθένας και ο πιο φτωχός θα τσικνίσει τη γωνιά του, δηλαδή κάτι θα ψήσει στη φωτιά και η τσίκνα από το ψημένο κρέας, χοιρινό η άλλο, θα μοσχοβολήσει τον αέρα. Εκτός από τα φαγητά την Τσικνοπέμπτη έκαναν και παραδοσιακά σπιτίσια γλυκά, που ήταν συνήθως το καταίφι η ο μπακλαβάς.

Πάντως, στη Ρόδο υπήρξαν και εποχές δύσκολες που οι πρόγονοί μας γιόρτασαν την Τσινοπέμπτη με χόρτα ραδίκια και κανένα αυγό τηγανητό για το καλό της ημέρας.

Αξιοσημείωτο είναι πως τα τελευταία χρόνια κάποιοι που φροντίζουν πολύ τη σιλουέτα και προσέχουν την υγεία τους γιορτάζουν την Τσικνοπέμπτη με ευφάνταστα πιάτα από ψητά λαχανικά συνδυασμένα με τυρί, πατάτες στα κάρβουνα, ρεβυθοκεφτέδες, φάβα και (για τους πιο τολμηρούς) κεμπάπ από… σόγια.

Το σημαντικό είναι πως στις μέρες μας τα ωραία έθιμα, τα παραδοσιακά, φεύγουν από το οικογενειακό περιβάλλον και οι πιο πολλοί καταφεύγουν στα εστιατόρια και τις ταβέρνες, όπου αναστενάζουν οι πανσέτες και τα παϊδάκια. Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι ας φροντίσουν για την επιστροφή στη γνήσια παράδοση του τόπου μας.

Ανώνυμος είπε...

KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΕΚ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΩ ΟΛΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΑΩ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΝΟΔΟΝΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΑΓΩΓΗ.ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΞΕΔΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΟΥΣ.ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΩ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ....ΑΝΝΑ

E.K είπε...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΤΣΙΚΝΙΖΕΤΕ?
ΕΔΩ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΑΚΤΩΔΩΣ!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..
ΑΝΔΡΕΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΤΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΡΥΨΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ..
ΤΥΧΕΡΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ..ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΨΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΤΑ!!
ΤΙ ΩΡΑΙΑ!! Ο ΤΣΑΜΠΑΣ ΖΕΙ !!!ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ!!ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΓΛΥΚΟ Η ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΦΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΛΟΓΚΑΝ..
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ..
ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΝΑ ΧΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΛΕΝΗ Τ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ
http://www.picgifs.com/name-graphics/a/andre/name-graphics-andre-714571.gif

http://www.youtube.com/watch?v=y9vTxD3Hpcg&feature=related

E.K είπε...

☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ !!

Φιλία
http://www.youtube.com/watch?v=y9vTxD3Hpcg&feature=related
☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏☆.☆.★.☆.★.¸✿*¨*•.¸✿*¨*‏

ΧΑΡΑ είπε...

καλησπερα κισμετοπαρειτσα!!!!!!!!!!!και εδω βροχη και κρυο!!!!!!!!θελω και γω τουρτιτσα και μαλιστα διπλο κομματι γιατι ειμαι ολογον γλυκατζου!!!!οσο για τα ψητα εγω δεν τσικνησα γιατι ειμαι ηδη τσικνισμενη αλλα χορτασα απο τις εικονες,χιχιχιχι.Αχ παιδια τελειωνουν οι αποκριες και με τα τρεξιματα ουτε που το πηρα χαμπαρι.Αννα περαστικα,ο πονοδοντος δεν υπαρχει,το χειροτερο πραγμα.καλη συνεχεια,καλα να περασετε οπως μπορειτε ο καθενας,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΡΙΚΟ,ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ!!!!!!!!

ΚΑΤΙ ΑΣΤΕΙΟ!!!!

http://4.bp.blogspot.com/-BOoz3zlUMmg/TjhzgFXn8WI/AAAAAAAACBU/Arccl6o-Nt8/s1600/%25CE%2593%25CE%2595%25CE%259B%25CE%259F%25CE%2599%25CE%2593%25CE%25A1+%25CE%259C%25CE%2595+%25CE%2593%25CE%2595%25CE%259D%25CE%2595%25CE%2598%25CE%259B%25CE%2599%25CE%2591.jpg


http://www.musicheaven.gr/html/modules/Blog/accounts/stasis/1168685066.jpg


http://www.sintagespareas.gr/index.php?option=com_joomgallery&func=watermark&catid=30&id=38&Itemid=145

http://media.tumblr.com/tumblr_kxkvovr4611qabhth.jpg

ΧΑΡΑ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=NCDetvU8D08


http://www.youtube.com/watch?v=nDZXQrBfofg


http://www.youtube.com/watch?v=R5NpD8EHBAQ&feature=channel_video_title

ΑΝΤΡΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!ΑΝΝΑ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ!ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΕΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ ΕΔΩ ΤΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!!!!!ΧΑΡΑ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!!!!!ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!! ΕΚ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΦΙΛΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!ΧΑΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΑΝ ΛΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!ΜΑΠΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΑΣ ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ!!!!!!!ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΚΔΗΛΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΟΥ ΟΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙΛΙΓΑ!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ!ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑΙ!!!!!!!ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ral-b0RPWo8&feature=related

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ .ΚΡΥΟ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ.ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΣΟΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΣΟΙ ΘΑ ΤΣΙΚΝΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΔΩ ΠΑΡΕΑ.....ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/DhqmeP1LZes ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Αμάραντος
Μουσική - Στίχοι: Παραδοσιακό

Αχ, για ιδέ-καλέ για ιδέ-
για ιδέστε τον αμάραντο!
(Για ιδέστε τον αμάραντο
σε τι βουνό φυτρώνει καλέ!) δις

Αχ φυτρώ-καλέ φυτρώ-
φυτρώνει μες στα δύσβατα.
(Φυτρώνει μες στα δύσβατα,
στις πέτρες στα λιθάρια καλέ.) δις

Αχ, ποτέ καλέ ποτέ.
Ποτέ του δε ποτίζεται!
Ποτέ του δε ποτίζεται
και δε κορφολογιέται καλέ.) δις

Αχ, τον τρών΄καλέ τον τρών΄,
τον τρών΄τα λάφια και ψοφούν.
(Τον τρών΄τα λάφια και ψοφούν,
τ΄αγρίμια κι ημερεύουν καλέ.) δις

http://youtu.be/Xv2OOFkSYH0 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΣΑΜΟΣ ΑΕ ΕΚ ΑΝΩΝΥΜΕ .ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι εύχομαι να είστε όλοι καλά και να....... τσικνίζετε !!!!!
Αντρέα σου εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά πολλά κι ευτυχισμένα. Να είσαι πάντα γερός, δημιουργικός, ευτυχισμένος και με πολλές επιτυχίες. Να έρθουν όλα στη ζωή σου όπως εσύ επιθυμείς. Να χαίρεσαι την οικογένειά σου. Α.Ε.

E.K είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ..
ΑΝΝΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΕΩΝ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΟΥ !!!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!
ΧΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΥΝΕΙΣ ΠΛΗΓΕΣ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΟΛΑΣΗ!!!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕ..
ΑΝΔΡΕΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ!!!!!!!!!!
ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΡΔΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ !!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ...
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ..
ΑΕ ΜΟΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ...
ΕΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ..
ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΝΑ ΧΑΡΑ ΑΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Τ ΕΛΕΝΗ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ..

ΧΑΡΑ είπε...

ΚΙΣΜΕΤΟΠΑΡΕΑ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ,ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ!!!!ΕΚ ΟΜΟΡΦΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ !!!!!!!ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!ΑΕ,ΑΝΝ,ΑΝΩΝΥΜΕ,ΕΚ,ΑΝΤΡΕΑ,ΚΙΣΜΕΤΟΠΑΙΔΑ!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!!!!!


ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ,ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ,ΔΕΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ!!


Η μαμά μου λέει ότι αν δεν έχω πέσει στο κρεβάτι μέχρι τις δέκα και μισή, θα πρέπει να γυρίσω σπίτι.
(Ποτοπωλείον, Αθήνα


Το Lifestyle είναι μαγικό, από μηδενικό σε κάνει νούμερο.
(Γκάζι, Αθήνα)


Διατηρείτε την Αθήνα καθαρή. Πετάτε τα σκουπίδια σας στον Πειραιά.
(Μεταξουργείο, Αθήνα)



Συμμετέχω, Συμμετέχεις, Συμμετέχει, Συμμετέχουμε, Συμμετέχετε, Αποφασίζουν.
(οδός Σινώπης, Αθήνα)



Έγχρωμη TV, Ασπρόμαυρη Ζωή.
(οδός Στουρνάρη, Αθήνα)


"O Έλβις ζει, και μην κάνεις τη χαζή"
(κάπου στην Κυψέλη)


http://kostas-cartoonist.blogspot.com/



http://i884.photobucket.com/albums/ac48/4mgs/goodnight/013.gif

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ .ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΤΣΙΚΝΙΖΕΤΕ? ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΑ.ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ Τ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ.ΕΔΩΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΣΩ .ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.ΑΝΔΡΕΑ ΕΚ ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΕ Τ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Απόψε την Κιθάρα μου

Εκτέλεση: Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος

Απόψε, την κιθάρα μου, τη στόλισα κορδέλες
(Απόψε, την κιθάρα μου, τη στόλισα κορδέλες)
και στα καντούνια περπατώ, για τσ' όμορφες κοπέλες
(και στα καντούνια περπατώ, για τσ' όμορφες κοπέλες)

Απόψε, να μην κοιμηθείς, παρά να καρτερέψεις
(Απόψε, να μην κοιμηθείς, παρά να καρτερέψεις)
Ν' ακούσεις την κιθάρα μου, και έπειτα να πέσεις
(ν' ακούσεις την κιθάρα μου, και έπειτα να πέσεις)

Για σε, τα γιούλια μάζεψα, για σε και τ' άλλα τ'άνθη
(για σε, τα γιούλια μάζεψα, για σε και τ' άλλα τ'άνθη,)
Απόψε σ' ονειρεύτηκα, κι ο ύπνος μου εχάθη
(απόψε σ' ονειρεύτηκα, κι ο ύπνος μου εχάθη)

Ανήφορος κατήφορος, είναι βαρύ σεργιάνι
(Ανήφορος κατήφορος, είναι βαρύ σεργιάνι)
Κι όπου αγαπάει μελαχρινή, ποτέ να μην πεθάνει
(κι όπου αγαπάει μελαχρινή, ποτέ να μην πεθάνει http://youtu.be/TUBBuxTb13Y ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΑΝΝΑ

ΑΝΝΑ είπε...

http://youtu.be/Fe_HtA5zw9U ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΝΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΕΚ ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΕ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ Τ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΩΙΝΟ http://youtu.be/zkCX5xp_Crg

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/eWUe-iwyB2M ΑΝΝΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΕΚ ΧΑΡΑ, ΑΝΝΑ,ΑΓΝΩΣΤΕ,ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ!!!!!!!!!!ΑΕ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!!!!!

ANTRE είπε...

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/383139_196527260427179_100002097202711_423800_2144029994_n.jpg

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/ZySHWsNPUKo ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΤΗ ΒΔΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!!!!!!!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΔΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΙΤΣΕΣ.ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΑΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΔΑΓΚΩΝΕΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΤΗΣ.ΕΔΩ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΚΤΑ Η ΠΟΛΗ ΤΣΙΚΝΙΖΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΠΙΤΙΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΔΝΤ.ΧΑΡΟΥΛΑ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ.ΕΚ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ .ΑΕ ΚΑ΄ΛΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΒΑΘΥ ...ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ .ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.ΧΑΡΟΥΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΑΝΝΑ

ΑΝΤΡΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑΚΗ είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΜΠΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΖΕΝΤΕΛΜΑΝ!!!!!!!ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!!!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ!!!!!!!!!!ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΦΩΣ.
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/302733_2278799724609_1087231826_32716424_362350445_n.jpg

Ανώνυμος είπε...

http://images.gifmania.gr/Animated-Gifs-Halloween/Animations-Glitter/happy-halloween-glitter2.gif

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΝΑ!!!!!!!!ΑΠΟΨΕ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΚΑΠΠΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΙΣΙΟΥ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΑΙΡΑ!ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1995
"Παΐσιος: Σε λίγο καιρό παιδί μου ολόκληρη η Ελλάδα και η Κύπρος θα Αναστηθεί! Ο λαός θα τιμάει την Ανάσταση του Κυρίου μας! Και την Κυριακή της Αναστάσεως, μετά τη Λειτουργία της Αγάπης, στους δρόμους των πόλεων θα λιτανεύουν την εικόνα του Αναστάντος Κυρίου μας σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για το μεγάλο θαύμα που θα γίνει στο Έθνος μας"!!! Και χάθηκε...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΑ.ΤΟΝ ΤΕΛΑΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ.Η ΚΑΝΤΑΔΑ ΑΠΟΨΕ Η ΚΙΘΑΡΑΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΑΠΛΑ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΝΤΑΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ. ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Στιχοι:
Κελαηδήστε, ωραία μου πουλάκια,
κελαηδήστε, τραγουδήστε,
κελαηδήστε, τραγουδήστε,
τον ωραίο σας σκοπό.

Μάθετέ με, ωραία μου πουλάκια,
μάθετέ με, σαν και σας να τραγουδώ.
και τον πόνο μου να ψάλλω,
εις την νέα π΄αγαπώ.

κανταδες kantades
Χορωδια Αλεπολου - Κελαιδηστε ωραια μου πουλακια - http://youtu.be/kjVid72KMdQ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΣ.......ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/hR_UiY0Uf6U ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΝΤΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Η ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΚΑΝΤΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΚΗ ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/xw5t3VfI3Rg http://youtu.be/Kl-6bdwJyCU http://youtu.be/xsJYLaMv8mc http://youtu.be/NVKfGJwo-1A ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ..................ΑΝΝΑ

ANTRE είπε...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!!!!!!!! Ο ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!!!Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΤΑΧΤΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ!!!!!!!ΤΟ 48% ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙΣΤΟΧΕΡΟ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΘΕΝΑΖΕΙ!!!!!!!Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΤΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΓΚΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!!!!!!!!ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΤΕ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!!!!!!!!!ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!ΤΕΡΜΑ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΚΑΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΞΑΣΤΕΡΙΑ ΘΑ ΕΛΘΕΙ!!!!!!!!!!ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΜΑΣ!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΛΩΡΙΟ ΠΛΚΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΛΑΤΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ!!!!!!!!!!!ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙΚΑΙΞΥΠΝΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΒΑΖΕΙ ΦΙΜΩΤΡΟ!!!!!!!!!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ!!!!!!!!!!ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ, ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ,ΤΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΞΕΙΣ,ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΚΟΜΗ ΟΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΤΑΝ ΒΑΡΒΑΡΟΙ!!!!!!!!!ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ!!!!!!!!!!ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΡΕΥΜΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!Η ΠΑΤΡΙΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ.ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΣΤΡΑΤΟ!!!!!!!!!!ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!!!!!!!!ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΟΠΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟΜΠΟΡΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥ 2000!!!!!!!!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ 1 ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΑΡΑΜΥΘΙΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΜΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ!!!!!!!!!!Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΚΑΝΕΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ!ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΙΡΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΠΟΙΗΣΕΩΝ!!!!!!!!!!!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!ΜΕ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΕΦΑΛΙ!!!!!!!ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΛΟΙ ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!Η ΗΜΕΡΑ ΠΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΧΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 40 ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!!ΟΠΩΣ ΤΟ 2004 ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΞΙΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ????????ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΝΤΡΕ είπε...

αννα αυτα που μασα μεταφερεισ κανταδεσ και τραγουδια ειναι υπεροχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΡΕ είπε...

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/383209_198514366895135_100002097202711_428670_1659423433_n.jpg

Ανώνυμος είπε...

ΙΤΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Μάρκο Γκάλντι, δήμαρχος της πόλης Cava de' Tirreni, δικηγόρος και καθηγητής στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Σαλέρνο, αποφάσισε να προσφέρει το μισθό του για τη μείωση του ελληνικού χρέους ως ένδειξη συμπαράσταση προς τους Έλληνες.

«Η Ευρώπη αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται και η εγκατάλειψη της Ελλάδας θα σήμαινε, παράλληλα, και την εγκατάλειψη της ευρωπαϊκής ιδέας, της μοναδικής ιδέας που αγαπάμε και θέλουμε να προστατεύσουμε», επεσήμανε ο ίδιος σε επιστολή που απέστειλε στον Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Μόντι, στον πρωθυπουργό της Ελλάδας Λ. Παπαδήμο, στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και στον... πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτζ, ανακοινώνοντας και αιτιολογώντας την απόφασή του.

Ο μισθός που εισέπραττε ο 46χρονος Γκάλντι ως δήμαρχος της Cava de' Tirreni τα τελευταία δύο χρόνια ανερχόταν στα 1.100 ευρώ, ποσό το οποίο από αυτόν τον μήνα θα καταβάλλεται για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

E.K είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ
ΑΝΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΝΤΑΔΕΣ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ !!!
ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΝΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ..
ΚΑΝΤΑΔΑ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ..
ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΔΙΑΛΕΧΤΑ ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΟΡΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ!!
ΑΝΔΡΕΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ!!!
ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΥΛΙΞΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΛΗΜΑΤΣΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ!!!!!!!!!
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ..
ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ..
ΧΑΡΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΣΟΥ!!ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ !!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!!!!
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ
ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΝΑ ΧΑΡΑ ΑΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΛΕΝΗ Τ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ..
http://img229.imageshack.us/img229/6880/goodnight10.gif

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Ε Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ .ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΝΤΑΔΕΣ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΗΔΗ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΠΡΟΟΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ.ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ.ΧΑΡΟΥΛΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ .ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ http://youtu.be/bi-I5n0TV_8 ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

EK MOY AYTH H ΚΑΝΤΑΔΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ http://youtu.be/Tz2LZIvEOTA ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας, φίλοι μου. Καθυστερημενα και πάλι μπήκα να πω κι εγώ χρόνια πολλά στον κ. Ανδρέα, καθώς απόψε το βράδυ το θυμήθηκα.

Κ. Ανδρέα, χρόνια πολλά, να χαίρεστε την οικογένειά σας και όλους τους δικούς σας ανθρώπους. Να είστε πάντα έτσι δημιουργικός, με αγωνιστικότητα, και μ'αυτή τη ζεστασιά, αυτή την αγάπη στην καρδιά που απλώνεται στους γύρω!

Είδα τώρα ότι γιόρταζε και ο Τάκης στις 17. Χρόνια πολλά και σε σένα, λοιπόν, να τα εκατοστησεις και να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Χαρά, χρόνια πολλά στον άντρα σου, να τον χαίρεσαι!

Τ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΑΝΔΡΕΑ ΕΚ ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΕ Τ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ .ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ......ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΟΡΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΒΟΗΘΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩΜΑΣ http://youtu.be/4J5vRum9gkg ΑΝΝΑ

E.K είπε...

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ Τ ΜΟΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ!!
ΑΝΝΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΑΝΤΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕΣ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ !!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΤΕ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ - ΠΑΡΙΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=JyD6vcs-OHg

E.K είπε...

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/398686_108002082657185_105245556266171_9622_1129015138_n.jpg

ΧΑΜΟΓΕΛΟ...

ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ... ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟ...

ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ. ΕΝΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ , ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ "ΔΥΝΑΜΗ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ.

Ενα χαμόγελο δεν στοιχίζει τίποτα, κι όμως είναι πολύτιμο. Πλουτίζει εκείνον που το δέχεται, χωρίς να φτωχαίνει εκείνος που το δίνει. Δεν διαρκεί παρά μονάχα μια στιγμή, αλλά η ανάμνησή του είναι πολλές φορές αιώνια. Ενα χαμόγελο αναπαύει τον κουρασμένο, δίνει θάρρος στον απογοητευμένο, παρηγορεί τον λυπημένο, αναπτερώνει την αισιοδοξία και δημιουργεί την ευτυχία στο σπίτι. Κι όμως δεν δανείζεται, δεν κλέβεται, δεν αγοράζεται, δεν παίρνεται εκβιαστικά, γιατί είναι κάτι που έχει αξία όταν δίνεται. Κι αν καμιά φορά συναντήσετε κάποιον άνθρωπο που δεν σας χαρίσει το χαμόγελο που αξίζετε, φανείτε γενναιόδωροι κι ανώτεροι άνθρωποι και δώστε του εσείς το δικό σας, γιατί κανένας δεν το έχει τόση ανάγκη, όσο εκείνος που δεν μπορεί να το δώσει.



ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Άνθρωπος που δεν μπορεί να χαμογελάσει δεν είναι σοβαρός
Ένα ζεστό χαμόγελο είναι μια λιακάδα μέσα στο σπίτι το καταχείμωνο
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά, δεν μπορείς να το δανειστείς, ούτε να το ζητήσεις, ούτε να το κλέψεις. Μόνο αν στο χαρίσουνε έχει αξία. Χαμογέλα, λοιπόν!
Ένα χαμόγελο είναι η πιο κοντινή απόσταση ανάμεσα στους ανθρώπους.
Η αναζήτηση του καλύτερου προκύπτει από ένα χαμόγελο
Η πιο χαμένη απ' όλες τις μέρες μας είναι εκείνη που δεν καταφέραμε να χαμογελάσουμε σ' έναν άνθρωπο
Κανείς δεν έχει τόση ανάγκη από ένα χαμόγελο, από εκείνον που δεν του απέμεινε κανένα για να το χαρίσει
Κι αν οι άλλοι σε πικράνουν, μην κλάψεις. Σκέψου πως χρειάζονται το χαμόγελό σου κι εκείνοι που σε λύπησαν
Μειδία και ο κόσμος θα μειδιά μαζί σου. Κλαίε και ουδείς θα κλάψει με σε Σαίξπηρ
Μην εμπιστεύεσαι κανέναν που δεν ξέρει πώς να χαμογελάει και κανέναν που χαμογελάει όλη την ώρα James Thorpe
Να χαμογελάς ακόμη κι όταν κλαις. Κάποτε τα δάκρυα θα στερέψουν και θα μείνει μόνο το χαμόγελο

Ανώνυμος είπε...

EK MOY ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΚΑΝΤΑΔΑ ΜΟΥ.Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΟΡΦΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΣΟΥΦΗΔΕΣ.ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ .Κι αν οι άλλοι σε πικράνουν, μην κλάψεις. Σκέψου πως χρειάζονται το χαμόγελό σου κι εκείνοι που σε λύπησαν ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!
ΑΝΝΑ

ΑΝΝΑ είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΕΔΩ ΟΜΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΚΡΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΠΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗ.ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ.ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ http://youtu.be/1zQh82Oxa-w

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/0VCsu5z3ziA ΜΙΑ ΝΟΤΑ ΧΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ .ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΝΝΑ

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!!!!Υ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!!!!!!!ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!!!!ΕΚ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΝΤΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ!!!!!!!!!!!!!!!ΕΚ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΕΦΕΙΣ!!!!!!ΦΥΣΙΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ!!!ΟΛΟΙΟΙ ΛΑΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!!ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!!ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

T EYXARISTV GIA TIS EYXES SOY HUELA NA GRACV

ANTRE

Ανώνυμος είπε...

CHLA TO KEFALI OLOI!!!!!!!!!OTAN GINOYME OLOI MIA ALYSIDA DEN UA FOBOMASTE TIPOTA

http://www.youtube.com/watch?v=MNP5SglFfVc

ANTRE

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/6qS_r4Hn2tc ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ.ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΙΣ ΑΝΗΦΟΡΙΕΣ...ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΑΥΛΕΣ ΜΥΡΙΖΑΝ ΓΙΑΣΕΜΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΞΕΝΟΙΑΣΤΑ . ΕΔΩ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ.ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΚΙ. ΕΛΑΤΕ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΑΝΝΑ.

ANNA είπε...

Οι Απόκριες είναι η περίοδος αυτή των τριών εβδομάδων πριν την Καθαρά Δευτέρα. Πώς αλήθεια γιορτάζονται αυτές οι ξεχωριστές μέρες στην χώρα μας; Διάφορα έθιμα και παραδόσεις έχουν την τιμητική τους αυτές τις μέρες, σε όλη την Ελλάδα και οι Έλληνες τα εφαρμόζουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο!

Κρήτη: Στην Κρήτη, γιορτάζουν τις μέρες του καρναβαλιού με ιδιαίτερη ένταση, αφού οι κιθάρες και τα μαντολίνα πρωτοστατούν στις εκδηλώσεις και συνοδεύουν τις μασκαράδες στην μεγάλη παρέλαση. Η παρέλαση αυτή ολοκληρώνεται στην παραλιακή λεωφόρο και καταλήγει σε μεγάλο γλέντι στην πλατεία του Άγνωστου Στρατιώτη. Ένα από τα κρητικά αποκριάτικα έθιμα, είναι και οι «Λεράδες». Οι «Λεράδες», είναι μασκαράδες οι οποίοι φορούν γύρω από την μέση και τα χέρια μεγάλες κουδούνες και αποτελούν την συνηθέστερη μεταμφίεση των Κρητικών. Χαρακτηριστική δε μάσκα των Κρητικών, είναι η «Σιβιανή μάσκα». Αυτή είναι κατασκευασμένη από την ρίζα του φυτού «Αθάνατος». Ομάδα ανθρώπων φορά την μάσκα αυτή και περιφέρεται στα σπίτια του νησιού!

Κάρπαθος: Στο νησί της Καρπάθου, έχουν ένα ξεχωριστό έθιμο, στο οποίο διακωμωδούν τις δίκες των Δικαστηρίων. Εκεί λοιπόν, την Καθαρά Δευτέρα, λειτουργεί το λεγόμενο «Λαϊκό Δικαστήριο Ανήθικων Πράξεων». Σ’ αυτό οδηγούνται άνθρωποι που έχουν κάνει άσεμνες πράξεις και χειρονομίες σε κάποιους άλλους, προκειμένου να δικαστούν από τους λεγόμενους «Τζαφιέδες», που είναι οι χωροφύλακες. Η δίκη, εξελίσσεται σε γέλια και πειράγματα και καταλήγει σε ένα μεγάλο αποκριάτικο γλέντι.

Καλαμάτα: Στην Καλαμάτα, αναβιώνει κάθε χρόνο το παραδοσιακό γαϊτανάκι, το οποίο και λαμβάνει χώρα στην κεντρική πλατεία του χωριού. Ένα από τα χαρακτηριστικά τοπικά αποκριάτικα έθιμα, είναι το κρέμασμα της «γριάς Συκούς». Σύμφωνα με την παράδοση, αυτό το έθιμο λαμβάνει χώρα το πρωί της Καθαρής Δευτέρας, στο ίδιο σημείο της πλατείας στο οποίο και κρεμάστηκε η «γριά Συκούς» κατ’ εντολή του Ιμπραήμ Πασά

Ανώνυμος είπε...

Μεσσήνη: Εκεί, έχουν ένα χαρακτηριστικό έθιμο το οποίο και λέγεται, «Κυριακή της Τυροφάγο». Σύμφωνα μ’ αυτό, πολλοί μασκαράδες κυκλοφορούν και γλεντούν στους δρόμους, συνοδευόμενοι από οργανοπαίκτες της περιοχής καθώς και της Δημοτικής Φιλαρμονικής. Το έθιμο αυτό, λαμβάνει χώρα την Κυριακή πριν την Καθαρά Δευτέρα, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας, οι κάτοικοι συνηθίζουν να ανάβουν φωτιές σε διάφορα σημεία της πόλης, γύρω από τις οποίες κυριαρχεί το γλέντι και ο χορός.

Μεθώνη: Μια πολύ γνωστή μας έκφραση: «Του Κουτρούλη ο γάμος», προέρχεται από το κλασικό αποκριάτικο έθιμο που αναβιώνει κάθε χρόνο στην Μεθώνη. Στο έθιμο αυτό συμμετέχουν δύο άνδρες, όπου είναι και οι νεόνυμφοι και με την συνοδεία των συγγενών και φίλων τους καταλήγουν στην πλατεία της πόλης για να γίνει ο γάμος. Κατά την διάρκεια του γάμου, διακωμωδούνται διάφορες καταστάσεις και αναφορές τόσο του παρελθόντος όσο και του σήμερα. Αστεία – πειράγματα και σατυρικός χαρακτήρας διακατέχει τον γάμο αυτό, που θα καταλήξει σε ένα τρικούβερτο γλέντι.

Πάτρα: Το καρναβάλι της Πάτρας, αποτελεί το πιο γνωστή εκδήλωση της χώρας μας. Στην Πάτρα πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις στην περίοδο των Αποκριών. Την τελευταία εβδομάδα των Αποκριών έχουμε και τον τερματισμό των καρναβαλικών εκδηλώσεων με τις δύο μεγάλες παρελάσεις των αποκριάτικων αρμάτων. Το Πατρινό Καρναβάλι άλλωστε, μετρά γύρω στα 180 χρόνια ιστορίας. Τις παρελάσεις απαρτίζουν μεγάλα αποκριάτικα άρματα που συνήθως σατυρίζουν καταστάσεις και πρόσωπα των ημερών μας, αλλά και πλήθος μασκαράδων, τόσο με Πατρινούς όσο και άλλους απ’ όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Ένα γνωστό και άκρως πατρινό έθιμο, είναι και τα λεγόμενα «Μπουρμπούλια». Σύμφωνα μ’ αυτό το έθιμο, γυναίκες μεταμφιέζονται σε ντόμινο, κρύβοντας τόσο το πρόσωπό τους, όσο και το σώμα τους, ώστε να έχουν εκείνες την αποκλειστική επιλογή του καβαλιέρου τους και συμμετέχουν σε απογευματινούς χορούς.

Νάξος: Το νησί, αυτό αποτελεί την γενέτειρα του Διονύσου και έτσι ο εορτασμός της Αποκριάς, ξεκινά από το πρώτο Σάββατο όπου και γίνεται το σφάξιμο των χοίρων. Αποκριάτικο έθιμο αυτού του νησιού είναι και οι «Κουδουνάτοι». Αυτοί είναι άνθρωποι με κάπα και κουκούλα, οι οποίοι περιφέρονται στους δρόμους του νησιού κάνοντας πολύ θόρυβο και προκαλώντας τους υπολοίπους με άσεμνες χειρονομίες. Μαζί με τους «Κουδουνάτους», κυκλοφορούν επίσης και ο «Γέρος», η «Γριά» και η «Αρκούδα». Στις πλατείες πολλών χωριών του νησιού, στήνεται γλέντι με άφθονο κρασί και φαγητό, το οποίο και πλαισιώνεται από οργανοπαίκτες και παραδοσιακά αποκριάτικα τραγούδια

Ανώνυμος είπε...

Κέρκυρα: Στην Κέρκυρα, σαλπιγκτές και τυμπανιστές περιφέρονται στους δρόμους του νησιού, προκειμένου να αναγγείλουν τον ερχομό του «Σιορ Καρνάβαλου». Την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, γίνεται η μεγάλη παρέλαση του «Σιορ Καρνάβαλου», η οποία και τερματίζει στην Κάτω Πλατεία όπου και θα γίνει το κάψιμό του.

Άμφισσα: Στην Άμφισσα, το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς, αναβιώνει ο θρύλος του «στοιχειού». Το «στοιχειό» αυτό ξεκινά από την περιοχή της Χάρμαινας και μαζί με εκατοντάδες μασκαράδες, κατεβαίνει τα σκαλιά του Άη Νικόλα. Το «στοιχειό της Χάρμαινας», λέγεται ότι αγαπούσε και προστάτευε τους Ταμπάκηδες, που ήταν οι βυρσοδέψες της περιοχής και ήταν αναγκασμένοι να βρίσκονται στην Βρύση μέρα και νύχτα.

Θήβα: Στην Θήβα ένα έθιμο που κρατά από το 1830, είναι και η αναπαράσταση του «Βλάχικου Γάμου». Αυτό λαμβάνει χώρα την Καθαρή Δευτέρα.

Σκύρος: Στο νησί της Σκύρου, κλασικό αποκριάτικο έθιμο, είναι ο «γέρος» και η «κορέλα». Ο «γέρος» φοράει χοντρή μαύρη κάπα, άσπρη υφαντή βράκα και έχει στη μέση του 2 – 3 σειρές κουδούνια. Το πρόσωπό του καλύπτεται από προβιά μικρού κατσικιού και, περπατώντας με χορευτικό ρυθμό, καταφέρνει να ηχούν μελωδικά τα κουδούνια που φοράει. Η «κορέλα», η ντάμα του γέρου, είναι ντυμένη με παραδοσιακά σκυριανά ρούχα, με κυρίαρχο χρώμα το άσπρο και καλυμμένο το πρόσωπό της. Το δίδυμο αυτής της σκυριανής Αποκριάς συνοδεύει πολλές φορές και ο «φράγκος». Αυτός ο μασκαράς, ντυμένος με παραδοσιακά ρούχα του νησιού αλλά και παντελόνι, σατιρίζει εκείνους τους Σκυριανούς που έβγαλαν τις βράκες και φόρεσαν παντελόνια (φράγκικα).

Ιωάννινα: Εκεί, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, γιορτάζουν οι λεγόμενες «Τζαμάλες». Αυτές είναι μεγάλες φωτιές, όπου πλήθος μεταμφιεσμένων χορεύει γύρω τους σε διπλές και τριπλές σειρές.

Πρέβεζα & Άρτα: Και στις δύο αυτές περιοχές, κάθε χρόνο πραγματοποιείται το λεγόμενο «Καρναβάλι των γυναικών». Σ’ αυτό συμμετέχουν αποκλειστικά μεταμφιεσμένες γυναίκες, οι οποίες και περιφέρονται στους δρόμους με την συνοδεία αρμάτων.

Μακεδονία: Εκεί, κάθε χρόνο πραγματοποιούνται, οι λεγόμενοι «Κουδουνοφόροι Τράγοι». Αυτοί, είναι ομάδες μεταμφιεσμένων, ντυμένοι με μαύρες γιδοπροβιές και τέσσερα πολύ μεγάλα σιδερένια κουδούνια. Όπως περιφέρονται στους δρόμους, προκαλούν αναστάτωση και θόρυβο, ενώ παράλληλα τραγουδούν και με γοερή φωνή.

Σέρρες: Στο νομό Σερρών, αναβιώνει το έθιμο του «Καλόγερου». Τη γιορτή αυτή αρχίζουν οι Αναστενάρηδες με απόκρυφη μυσταγωγία και συμμετέχουν και οι μίμοι, οι οποίοι συγκροτούν το θίασο: ο Βασιλιάς, το Βασιλόπουλο, ο καπιστράς, ο καλόγερος, η νύφη, η μπάμπω και το εφταμηνίτικο, οι γύφτοι με την αρκούδα και, τέλος, οι Κουρούτζηδες (φύλακες).

Ξάνθη: Στην Ξάνθη, αναβιώνει το έθιμο «Κάψιμο του Τζάρου». Σύμφωνα με την λαϊκή μας παράδοση, ο «Τζάρος» ήταν ένα ανθρώπινο ομοίωμα που βρισκόταν τοποθετημένο πάνω σε πουρνάρια. Την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, καιγόταν στο κέντρο της πλατείας, προκειμένου οι κάτοικοι της περιοχής να μην έχουν το καλοκαίρι ψύλλους. Αυτό το έθιμο προέρχεται από τους πρόσφυγες της Ανατολικής Θράκης. Το όνομα «Τζάρος» προήλθε από τον ήχο που έκαναν τα πουρνάρια όταν καίγονταν (τζ –τζ). Μετά το κάψιμο του «Τζάρου» την σειρά τους παίρνουν αμέτρητα πολύχρωμα πυροτεχνήματα.

ANNA

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ http://youtu.be/dNqf3qrO6M0 http://youtu.be/cYbYcJEaKnY http://youtu.be/k_DFOmQoY7k ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/repLKeK69Eg ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας, φίλοι μου. Σας παραθέτω μερικά αποσπάσματα απ΄΄ο ένα βιβλίο του Χαλίλ Γκιμπράν που λέγεται "Άμμος και αφρός". Τ.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις χθες τον εαυτό μου τον σκεφτόμουν σαν μικρό κομμάτι που πάλλεται μέσα στη σφαίρα της ζωής.
Γνωρίζω τώραπως είμ' η σφαίρα και όλη η ζωή σε ρυθμικά κομμάτια κινείται μέσα μου.

Τ.

Ανώνυμος είπε...

Μου 'παν στο ξύπνιο τους, "Συ κι ο κόσμος σου ζείτε σ' έναν κόκκο άμμου στην απέραντη ακτή μιας απέραντης θάλασσας".
Τους είπα στ' όνειρό μου, "Είμαι η απέραντη θάλασσα, κι όλοι οι κόσμοι δεν είναι παρά κόκκοι άμμου στις ακτές μου".

Τ.

Ανώνυμος είπε...

Μονάχα μια φορά έμεινα βουβός. Ήταν όταν με ρώτησε κάποιος, "Ποιος είσαι;"

***

Η πρώτη σκέψη του Θεού ήταν ένας άγγελος.
Η πρώτη λέξη του θεού ήταν ένας άνθρωπος.

Τ.

Ανώνυμος είπε...

Μονάχα μια φορά μίλησε η Σφίγγα και είπε, "Ένας κόκκος άμμου είναι έρημος και μια έρημος είναι ένας κόκκος άμμου· και τώρα ας σιωπήσουμε πάλι".
Άκουσα τη Σφίγγα, μα δεν κατάλαβα.

***

Κοίταξα κάποτε το πρόσωπο μιας γυναίκας κι αντίκρυσα όλα τ' αγέννητα παιδιά της.
Μια γυναίκα κοίταξε το πρόσωπό μου και γνώρισε όλους τους προγόνους μου, νεκρούς πριν γενηθεί η ίδια.

Τ.

Ανώνυμος είπε...

Για καιρό ζούσα μες στη σκόνη της Αιγύπτου, σιωπηλός, δίχως τις εποχές να τις καταλαβαίνω.
Έπειτα ο ήλιος με γέννησε και σηκώθηκα και περπάτησα στις όχθες του Νείλου, να τραγουδώ τις μέρες, τις νύχτες να ονειρεύομαι.
Και τώρα ο ήλιος πάνω μου περπατά με χίλια πόδια, μέσα στη σκόνη της Αιγύπτου να με θάψει πάλι.
Ιδού, όμως, ένα θαύμα κι αίνιγμα συνάμα!
Ο ίδιος ο ήλιος που με συκέντρωσε να με διασκορπίσει δεν μπορεί.
Ορθός ακόμη είμαι και με βήμα σταθερό βαδίζω στις όχθες του Νείλου.

***

Η ενθύμηση μορφή συνάντησης είναι.

Τ.

Ανώνυμος είπε...

Δε ζηλεύουν τα πνεύματα που τον αιθέρα κατοικούν τον άνθρωπο για τον πόνο του;

Τ.

Ανώνυμος είπε...

Κάνε με, θεέ μου, λεία του λιόντα, πριν το λαγό τον κάνεις λεία μου.

***

Την αυγή να τη φτάσεις δεν μπορείς παρά μονάχα απ' της νύχτας το μονοπάτι.

***

Μου λέει το σπίτι μου, "Μη με εγκαταλείπεις, γιατί εδώ κατοικεί το παρελθόν σου".
Μου λέει ο δρόμος, "Έλα, ακολούθα με, γιατί 'μαι το μέλλον σου".
Αποκρίνομαι και στο σπίτι και στο δρόμο, "Παρελθόν δεν έχω, μήτε μέλλον. Εδώ αν μείνω, ο πηγαιμός μες στην παραμονή μου υπάρχει· αν πάω εκεί, υπάρχει η παραμονή στον πηγαιμό μου. Η αγάπη μοναχά κι ο θάνατος αλλάζουν όλα τα πράγματα".

***

Πώς το μπορώ την πίστη μου στης γης τη δικαιοσύνη να χάσω, σαν εκείνοι που στα πούπουλα κοιμούνται ίδια ονειρεύονται μ' εκείνους που στη γη κατάχαμα κοιμούνται;

***

Παράξενο, η επιθυμία για κάποιες απολαύσεις κομμάτι είναι της οδύνης μου.

***

Εφτά φορές περιφρόνησα την ψυχή μου.
Την πρώτη φορά σαν την είδα να 'ναι ήρεμη αντί ν' αποζητά τα ύψη.
Τη δεύτερη φορά σαν την είδα να κουτσαίνει μπρος σε ανάπηρο.
Την τρίτη φορά σαν είχε διαλέξει ανάμεσα στο δύσκολο και τον εύκολο δρόμο, και διάλεξε τον εύκολο.
Την τέταρτη φορά όταν έκαμε λάθος, και παρηγορήθηκε επειδή λάθος κάνουν κι οι άλλοι.
Την πέμπτη φορά σαν έδειξε υπομονή στην αδυναμία, και την υπομονή της την απέδωσε σα δύναμη.
Την έκτη φορά σαν περιφρόνησε την ασχήμια ενός προσώπου, και δε γνώριζε πως ήταν ένα από τα δικά της πρόσωπα.
Και την έβδομη φορά σαν τραγούδησε τραγούδι υμμνητικό, και το θεώρησε αρετή.

***

Αγνοώ την απόλυτη αλήθεια. Μα είμαι ταπεινός μπρος στην αμάθειά μου κι εκεί βρίσκεται η τιμή και η ανταμοιβή μου.

***

Υπάρχει ένα κενό ανάμεσα στη φαντασία του ανθρώπου και την επίτευξη. Να το διασχίσεις δύνασαι με τη λαχτάρα μόνο.

***

Ο Παράδεισος είναι 'κει, πίσω από κείνη την πόρτα, στο διπλανό δωμάτιο, μα έχασα το κλειδί.
Ίσως απλώς να μου παράπεσε.

Τ.

Ανώνυμος είπε...

Καληνύχτα σε όλους και όνειρα γλυκά. Τ.

E.K είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ?
ΑΝΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ!!!
ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ Τ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ?
ΟΛΑ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΙΗΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΜΑΖΙ..
Την αυγή να τη φτάσεις δεν μπορείς παρά μονάχα απ' της νύχτας το μονοπάτι.
ΜΕ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΠΙΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΙΔΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΑΖΕΙ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ!!!
ΜΠΡΑΒΟ Τ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!
ΑΝΔΡΕΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΣ ΤΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ..
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑ!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
http://www.berlinwallpaper.com/Murals/murals/NEW/Sweet%20Dreams%20Mural.jpg

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!!!!!!!ΑΝΝΑ ΟΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΕΣ !!!!!!!!!!!!Τ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!!!!ΕΚ ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΑΝΔΡΕΑ ΕΚ ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΕ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ Τ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΕ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ http://youtu.be/5z-gcjGV3dU ΑΝΝΑ

ΑΝΝΑ είπε...

http://youtu.be/9PSzVvBfImw ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ.ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ !!!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΛΕΙΨΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ .ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΤΑΘΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ....Εφτά φορές περιφρόνησα την ψυχή μου.
Την πρώτη φορά σαν την είδα να 'ναι ήρεμη αντί ν' αποζητά τα ύψη.
Τη δεύτερη φορά σαν την είδα να κουτσαίνει μπρος σε ανάπηρο.
Την τρίτη φορά σαν είχε διαλέξει ανάμεσα στο δύσκολο και τον εύκολο δρόμο, και διάλεξε τον εύκολο.
Την τέταρτη φορά όταν έκαμε λάθος, και παρηγορήθηκε επειδή λάθος κάνουν κι οι άλλοι.
Την πέμπτη φορά σαν έδειξε υπομονή στην αδυναμία, και την υπομονή της την απέδωσε σα δύναμη.
Την έκτη φορά σαν περιφρόνησε την ασχήμια ενός προσώπου, και δε γνώριζε πως ήταν ένα από τα δικά της πρόσωπα.
Και την έβδομη φορά σαν τραγούδησε τραγούδι υμμνητικό, και το θεώρησε αρετή.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣΤην αυγή να τη φτάσεις δεν μπορείς παρά μονάχα απ' της νύχτας το μονοπάτι.

.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΛΙΑΚΑΔΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΝΙΑ .ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΣΜΠΟΥΡΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΣΟΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΙΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΙ ΝΥΣΤΑΖΩ ΑΦΟΡΗΤΑ. ΚΑΛΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ!!!!!!!!!!!ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα τι κάνεις
να 'σαι πάντα καλά
κι όταν είσαι κοντά μου
κι όταν είσαι μακρυά
να 'ναι κάθε σου μέρα
μια καινούργια αρχή
καλημέρα τι κάνεις
σ' αγαπάω πολύ..

Καλημέρα τι κάνεις
να 'σαι πάντα καλά
το κουράγιο μη χάνεις
το κεφάλι ψηλά
καλημέρα χαρά μου
καλημέρα ζωή
καλημέρα τι κάνεις
σ' αγαπάω πολύ....!!!

http://youtu.be/JyD6vcs-OHg ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Γερ. Εφραίμ από την Αριζόνα: Τα όπλα μαζικής καταστροφής είναι έτοιμα και περιμένουν το σύνθημα






«Τα όπλα μαζικής καταστροφής είναι έτοιμα και περιμένουν το σύνθημα», υπογραμμίζει ο φωτισμένος γέροντας Εφραίμ από την Αριζόνα της Αμερικής σε δηλώσεις του στο agioritikovima.gr και στον συνεργάτη μας Θεμιστοκλή Καφαντάρη.
΄΄Οι προσευχές των γεροντάδων παρατείνουν τα όσα άσχημα γεγονότα θα συμβούν΄΄, εξηγεί και μας παροτρύνει να προσευχόμαστε αδιαλλείπτως . «Καλό είναι να έχουμε τρόφιμα πρώτης ανάγκης για κάθε ενδεχόμενο διότι όταν κάποιος έχει ανάγκη και τρώει χώμα από την πείνα θα έχει τεράστια βαρύτητα η ελεημοσύνη σου όταν του δώσεις να φάει!», σημείωσε ο γ. Εφραίμ.

Αναλυτικά η δήλωση του χαρισματούχου γέροντα Εφραίμ

Η κρίση οφείλεται στο γεγονός ότι οι κοσμικοί γίναμε σαν δαίμονες και οι μοναχοί ως κοσμικοί και έχουμε δώσει δικαιώματα στον έξω από δω. Δεν έγινε τίποτα συνταρακτικό π.χ. πόλεμος, διότι υπάρχουν γεροντάδες σε μοναστήρια και σκήτες όπως π.χ. στο Άγιο Όρος, Όρος Σινά , Μετέωρα κ.λ.π. που έχουν δώσει, μέσω προσευχών, παράταση στα όσα θα συμβούν.
Τα όπλα μαζικής καταστροφής είναι έτοιμα και περιμένουν το σύνθημα.
Οι προϋποθέσεις υπάρχουν όπως πρόσφορο είναι το έδαφος.Γνωρίζουμε από τις ειδήσεις ότι Ιράν, Αμερική, Κίνα, Ρωσία, διαθέτουν όπλα, αν ψάξεις στο διαδίκτυο θα βρεις και αλλά κράτη όσο δύσπιστος και εάν είσαι.
Να κάνετε καθαρή εξομολόγηση, με ευλάβεια, να είστε προσηλωμένοι στα πνευματικά σας καθήκοντα και να συμμετέχετε στα μυστήρια ανελλιπώς, κυρίως εξομολόγηση και θεία κοινωνία. Να λέτε την ευχή συνεχώς΄΄ Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησον΄΄ και ΄΄Υπεραγία Θεοτόκε Σώσον΄΄ μόνο έτσι θα σωθούμε!
Καλό είναι να έχουμε τρόφιμα πρώτης ανάγκης για κάθε ενδεχόμενο διότι όταν κάποιος έχει ανάγκη και τρώει χώμα από την πείνα θα έχει τεράστια βαρύτητα η ελεημοσύνη σου όταν του δώσεις να φάει!


ANNA

E.K είπε...

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ..
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΓΕΛΑΣΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΞΕΦΑΝΤΩΣΤΕ !!!1

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/424078_275957375809907_100001869396518_637743_1159516717_n.jpg

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΚ ΜΟΥ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/7E4AwhO284A http://youtu.be/4xVxJYaE7Wc http://youtu.be/02Kh_23MI8s ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Επιτυχημένο με πολυπληθείς συγκεντρώσεις ήταν το ραντεβού που έδωσαν χιλιάδες πολίτες για να συμπαρασταθούν στην Ελλάδα και να διαμαρτυρηθούν κατά της τρόικας σε δεκάδες πόλεις με σύνθημα «Είμαστε όλοι Έλληνες».

Από το Παρίσι μέχρι την ... Βαρκελώνη, το Άμστερνταμ, τη Στοκχόλμη, τη Κοπεγχάγη, τις Βρυξέλλες, το Εδιμβούργο, έως την Κολωνία, το Λονδίνο, την Λευκωσία και τη Λισσαβόνα χιλιάδες πολίτες συμμετείχαν δυναμικά στο κάλεσμα για την Παγκόσμια Ημέρα κινητοποίησης υπέρ του ελληνικού λαού.

http://www.youtube.com/watch?v=yJ5nbHrQ9Nw&feature=player_embedded

ΑΝΤΡΕ είπε...

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/430432_178772412225673_101356003300648_188151_914904853_n.jpg

ANNA TO KEIMENO TOY EΦΡΑΙΜ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!ΑΓΝΩΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!!!ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΘΕΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΑ ΛΑΟΣ!!!!!!!ΤΟΥΣ ΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙΥΠΕΡ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ!!!!!!!!ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΛΗ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΦΩΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΓΩΝΩΝ!!!!!!ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΕΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!!!!!!ΠΟΛΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟ!!!!!!

ΑΝΤΡΕ

ΑΝΤΡΕ είπε...

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/p480x480/403283_179702498799331_101356003300648_189967_2073626799_n.jpg


ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ!!!!!!!!!Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 400 από 4961   Νεότερο› Νεότερο»

Δημοσίευση σχολίου