ΚΙΣΜΕΤ : Η μοίρα που μας ενώνει

4971 σχόλια:
Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ. http://youtu.be/R1ccJTt-kTs ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ .ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ.ΑΝΝΑ http://youtu.be/jau2-GAtZZA

ΑΝΝΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΚΑΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΔΡΕΑ ΕΚ ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΕ ΕΛΕΝΗ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ http://youtu.be/--rbkX7OD0Y

E.K είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΝΑ ΚΑΛΟ ΣΞ ΝΑ ΕΧΕΙΣ..
ΚΡΥΟΟΟΟΟ!!!ΠΟΛΥ ΚΡΥΟΟΟ!!!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΙΟΝΙΖΕ ΠΟΥ ΕΧΕΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΧΙΟΝΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕΧΑΛΑΛΙ Η ΠΑΓΩΝΙΑ!!
ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΝΑ ΧΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΕ ΕΛΕΝΗ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ
http://img1.imensagens.com/en/have-a-nice-day/12.gif

E.K είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΜΟΥ!!ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!
http://www.picgifs.com/graphics/g/good-morning/graphics-good-morning-907476.gif

Ανώνυμος είπε...

ΕΚ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥΡΙΟΜ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΥΤΗΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!!!!!!!ΣΟΥ ΜΙΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΑΚΡΥΣΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣΤΗΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΠΙΑ ΒΑΡΚΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.ΜΟΥ ΕΡΧΧΟΝΤΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΞΙΩΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΥΛΑΣ ΜΟΥΡΙΟΜ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΚ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ.ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ.ΑΝΝΑ http://youtu.be/3aXM7jYeV2s

E.K είπε...

✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱
Να είσαι ευχαριστημένος από τη ζωή αφού σου δίνει την ευκαιρία ν' αγαπάς, να δουλεύεις, να παίζεις και να κοιτάζεις τ' αστέρια στον ουρανό.
✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱
ΝΑΙ ΑΝΝΑ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ...
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΚΗΣ "ΖΩΗ"

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΝΑ .ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ!!!!!!!!!ΕΚ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙ ΑΥΤΟ
ΑΝΤΡΕ

ΑΝΝΑ είπε...

TAΡΟΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ


Οπως κάθε απόγευμα. Στην ίδια πλατεία. Ο Κοσμάς κατέβηκε από το αυτοκίνητο του εργοστασίου, πήρε ένα μπουκάλι οινόπνευμα και τρέχοντας μπήκε στο μικρό δωματιάκι. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και κουκουλώθηκε. Είχε πυρετό. Ηθελε να τριφτεί, μα δεν μπορούσε ν' ανοίξει τα μάτια του. Μέσα στην παραζάλη του, σκέφτηκε την επιταγή που έστειλε στην οικογένειά του. «Ο Παντελής μου θα μεγάλωσε», ψιθύρισε. Μετά θυμήθηκε τη γυναίκα του. Θυμήθηκε τη δόλια μάνα του, που είχε καμπουριάσει από τα βάρητα της ζωής. Θυμήθηκε την αδελφή του, την Ελένη, που ήταν ανύπαντρη. «Το καλοκαίρι αργεί», ψιθύρισε.

Ακουσε χτυπήματα στην πόρτα.

- Ποιος είναι;

- Ενας συνάδελφος σου. Αν θέλεις, άνοιξε.

Ο Κοσμάς άνοιξε την πόρτα και ο παράξενος επισκέπτης, του έδωσε το χέρι και πέρασε μέσα.

- Δεν ξέρω εάν έκανα καλά που ήρθα.

Ο Κοσμάς έκανε μια κίνηση να βγάλει από πάνω του την κουβέρτα.

- Κρυώνεις;

- Ναι, είπε ο Κοσμπάς, κρυώνω. Εχω κάμποσες ημέρες που δε νιώθω καλά.

- Ξέρεις, φίλε, σε βλέπω κάθε μέρα στο λεωφορείο και στο εργοστάσιο.

- Κι εγώ σε βλέπω συχνά, του είπε ο Κοσμάς. Δουλεύεις χρόνια εκεί;

- Τρία χρόνια.

Και οι δύο μιλούσαν γερμανικά, αλλά κατάλαβαν πως δεν είναι Γερμανοί. Τα μάτια του επισκέπτη σταμάτησαν σε μια αντιπολεμική αφίσα. Το πρόσωπό του γέμισε φως.

- Σου αρέσει η αφίσα;

- Ναι, μου αρέσει πολύ.

Τότε το πρόσωπο του επισκέπτη φωτίστηκε περισσότερο. Ο Κοσμάς έβαλε ελληνικό ρακί σε δύο ποτήρια και ήπιαν ο ένας στην υγεία του άλλου. Τους άρεσε. Ηπιαν από κάνα δυο ποτήρια ακόμα και λύθηκε η γλώσσα τους.

- Εμένα με λένε Τσελίν και είμαι Τούρκος, είπε ο επισκέπτης.

- Εμένα με λένε Κοσμά και είμαι Ελληνας.

Κουβέντιασαν αρκετή ώρα. Σκέφτηκαν, όμως, την αυριανή δουλιά.

- Γκουντάχτεν, είπαν και οι δυο, έδωσαν τα χέρια κι έφυγε ο Τσελίν. Ο Κοσμάς, τώρα δεν κρύωνε. Κοιμήθηκε. Σε λίγο ξημέρωσε καινούρια μέρα.

Το πρωί στο λεωφορείο καθίσανε μαζί. Συμφωνήσανε να φύγουνε από το εργοστάσιο στις 5 η ώρα το απόγευμα και να πάνε στο σπίτι του Τσελίν. Η ημέρα πέρασε γρήγορα. Οταν έφτασαν στο σπίτι του Τσελίν, ο Κοσμάς κάθισε στη μοναδική καρέκλα που υπήρχε.

- Αυτό Κοσμά το ρακί, είναι από τη δικιά μου την πατρίδα, πιες άφοβα. Ο Κοσμάς ήπιε. Του άρεσε. Και οι δυο μαζί ετοίμασαν το φαγητό και τρώγοντας συζητούσαν:

- Είσαι παντρεμένος Τσελίν;

- Οχι. Εχω μόνο τους γονείς μου. Θέλω να γυρίσω στην πατρίδα με λίγα χρήματα, να τους ξεκουράσω και μετά να παντρευτώ.

Ο Κοσμάς έφυγε χαρούμενος.

Ο Τσελίν έγραψε στο ημερολόγιο του:

«Γνώρισα έναν Ελληνα που τον λένε Κοσμά. Δουλεύουμε στο ίδιο εργοστάσιο. Εχουμε τα ίδια όνειρα για τη ζωή. Το ρακί που ήπιαμε είχε την ίδια γεύση. Φαίνεται πως η μάνα γη δεν κάνει καμιά διάκριση στα ελληνικά και τουρκικά σταφύλια. Εχουν το ίδιο άρωμα».

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Εκαναν αρκετό καιρό παρέα. Μιλήσανε για το κύμα της βίας που είχε ξεσπάσει στη Γερμανία σε βάρος των ξένων εργατών. Μιλήσανε για τον πόλεμο και την ειρήνη. Συμφωνήσανε ότι τον πόλεμο τον κάνουν οι έμποροι των όπλων και ότι άδικα σκοτώνονται οι λαοί.

Ετσι περνούσε ο καιρός, μέχρι που κάποιο πρωινό στο εργοστάσιο ένας Γερμανός υπάλληλος φώναξε τον Κοσμά στο γραφείο. Εκεί ο προϊστάμενος του έδωσε ένα τηλεγράφημα. Ο Κοσμάς το πήρε, το άνοιξε γρήγορα και διάβασε τη θλιβερή είδηση.

- ΚΟΣΜΑ ΕΛΘΕ ΤΑΧΙΣΤΑ... ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ.

Ο Κοσμάς, βουρκωμένος, τους ρώτησε αν μπορούν να του κλείσουν θέση με το πρώτο αεροπλάνο.

- Μπορούμε. Μείνε ήσυχος, του είπε ο προϊστάμενος.

- Ευχαριστώ πολύ, είπε ο Κοσμάς κι έτρεξε στο φίλο του, τον Τσελίν. Του έδειξε το τηλεγράφημα κι αυτός τον αγκάλιασε, τον φίλησε και του είπε:

- Ο Αλλάχ ν' αναπαύσει την ψυχή του πατέρα σου, φίλε Κοσμά. Λυπάμαι πολύ.

Σε λίγο βγήκαν μαζί από το εργοστάσιο.

- Κοσμά κάνε κουράγιο, του έλεγε και του ξανάλεγε ο Τσελίν, όσο περίμεναν στο αεροδρόμιο. Είπαν πολλά για τις οικογένειές τους. Διαπίστωσαν πως τα χωριά τους μόνο το ποτάμι τα χώριζε.

Ο Τσελίν του ζήτησε να πάει και στο δικό του χωριό. Του έδωσε τη διεύθυνση του σπιτιού του. Μετά, του έδωσε μια φωτογραφία του, για να τον πιστέψουν οι δικοί του και μερικά γερμανικά μάρκα.

- Μείνε ήσυχος, Τσελίν, θα πάω οπωσδήποτε.

Οι δυο φίλοι χαιρετήθηκαν εγκάρδια και ο Κοσμάς μπήκε στο αεροπλάνο. Ο Τσελίν έμεινε εκεί μέχρι που το αεροπλάνο χάθηκε στους αιθέρες.

Οταν έφτασε στο χωριό του ο Κοσμάς, έπεσαν πάνω του οι δικοί του, οι φίλοι του και σχεδόν όλοι οι χωριανοί. Ο Κοσμάς έκλαιγε. Μαζί του έκλαψαν όλοι. Δεν είχε προλάβει την κηδεία.

Στο νιόσκαφτο τάφο του πατέρα του, γονάτισε κι άφησε λίγα αγριολούλουδα. Αργότερα, στο σπίτι, ο γιος του ο Παντελής τον ρώτησε αν πήρε την αφίσα.

- Την πήρα παιδί μου, του 'πε και του 'δωσε ένα φιλάκι. Μετά θυμήθηκε τον φίλο του τον Τσελίν και τους είπε ότι κάνει παρέα με έναν Τούρκο εργάτη.

- Μπαμπά, δηλαδή, ο Τούρκος είναι άνθρωπος σαν και σένα;

- Ναι παιδί μου. Ετσι, σαν και μένα. Ετσι, όπως είναι όλοι οι άνθρωποι.

Ο παπάς τον ρώτησε, αν υπάρχει εκκλησία της Ορθοδοξίας στην πόλη που έμεινε. Ενας νεαρός τον ρώτησε, αν έχει μεγάλη ομάδα ποδοσφαίρου.

Ορισμένοι τον ρώτησαν, αν δουλεύει με κάποιον δικό τους στην περιοχή εκείνη.

Οταν έφτασε η ημέρα της αναχώρησης, αποβραδίς τον αποχαιρέτησαν οι συγγενείς και οι φίλοι. Μετά κάθισε αρκετή ώρα με τη μάνα του. Πρωί - πρωί ήπιανε με τη γυναίκα του τον καφέ τους και μετά όλη η οικογένεια τον κατευόδωσε μέχρι τη στάση του λεωφορείου. Εκεί η μητέρα τον φίλησε και τήρησε το παλιό έθιμο του χωριού. Του έδωσε ένα μεγάλο ρόδι στο χέρι και του είπε:

- Καλή τύχη, παιδί μου. Η χαρά του ροδιού να είναι πάντα μαζί σου.

- Ευχαριστώ, μητέρα, είπε ο Κοσμάς. Υστερα τον φίλησε ο γιος του ο Παντελής και του είπε να γυρίσει κοντά τους. Η αδελφή του η Ελένη τον φίλησε και αυτή και του είπε πως θα του τηλεφωνήσει.

Μετά αγκάλιασε τη γυναίκα του, την Αννα. Τη φίλησε αρκετές φορές, την κοίταξε στα μάτια και ξαφνικά ξεγλίστρησε από την αγκαλιά της γιατί το λεωφορείο είχε φτάσει.

Λίγο προτού νυχτώσει, ρωτώντας, βρέθηκε έξω από το πατρικό σπίτι του φίλου του στην Τουρκία. Χωρίς να διστάσει, χτύπησε και αμέσως του άνοιξε η μάνα του Τσελίν. Στην αρχή, μεσολάβησαν κάποιες στιγμές αμηχανίας, πολύ γρήγορα όμως η μάνα του φίλου του άνοιξε διάπλατα την αγκαλιά της, που μέσα χώραγαν ο Κοσμάς, τα λουλούδια, τα γλυκά και η φωτογραφία του γιου της.

Ο Τσελίν τους είχε τηλεφωνήσει και γνώριζαν τα πάντα. Ο Κοσμάς κοίταζε τον πατέρα του φίλου του, που τον κέρασε ρακί κι έβλεπε στο πρόσωπό του τον Τσελίν. Ευχαριστήθηκε από την υποδοχή που του κάνανε. Εδωσε τα χρήματα που τους είχε στείλει ο Τσελίν. Η μάνα άνοιξε ένα μπαούλο. Εκεί μέσα συγκατοικούσαν ο ιδρώτας και τα όνειρα του μετανάστη. Εκείνο το βράδυ τα ήπιαν για τα καλά οι δυο άντρες. Το πρόβλημα της γλώσσας είχε νικηθεί από τη δύναμη της φιλίας. Στεναχωρήθηκαν μόνο όταν τους είπε πως θα φύγει.

Ανώνυμος είπε...

Την άλλη μέρα, πολλοί συγγενείς της οικογένειας ήρθαν να τον γνωρίσουν. Ηπιαν όλοι παρέα από ένα ρακί και του ευχήθηκαν να έχει καλό ταξίδι. Η μάνα του Τσελίν έσφιξε στην αγκαλιά της τον Κοσμά και μετά του έδωσε ένα ρόδι. Είχαν και εκείνοι το ίδιο έθιμο.

Οταν έφτασε στη Γερμανία, το ίδιο βράδυ αντάμωσε με τον φίλο του. Η φιλία τους τώρα ήταν πιο δυνατή. Συγκινήθηκαν, μιλώντας για τα ρόδια.

Στην Ελλάδα, η αδερφή του Κοσμά, η Ελένη, ονειρευόταν τον Τσελίν. Είχε δει τη φωτογραφία του. Σε λίγες μέρες, ο Κοσμάς την υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο μαζί με τον Τσελίν.

Η Ελένη και ο Τσελίν αγαπήθηκαν κι ένα απόβραδο του καλοκαιριού πάνω στη γέφυρα του Εβρου, οι γονείς, οι συγγενείς, και οι φίλοι τους κρατώντας στα χέρια τους ρόδια αφού ευλόγησαν το γάμο έκαναν μια ευχή:

«Να μεγαλώσει η γέφυρα για να περνάνε ελεύθερα τα παιδιά του Τσελίν και της Ελένης».

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΛΑΘΟΣ .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΤΟΣΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΑΝΔΡΕΑ. ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/ART4BkLbsFE Η ισχύς εν τη ενώση... ANNA

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/cEGkrOtzqWo ANNA

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/MEkwyScrI8k Ένα από τα πιο υπέροχα βίντεο του National Geographic ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Ιστορία 1:
Ένας άνδρας μπαίνει στο μπάνιο μόλις η γυναίκα του έχει κάνει ντουζ, και το κουδούνι της πόρτας χτυπά.
Η γυναίκα του ρίχνει μια πετσέτα επάνω της και τρέχει στην πόρτα.
Όταν ανοίγει την πόρτα βλέπει τον Γιώργο, τον γείτονα.
Πριν ανοίξει το στόμα της ο Γιώργος της λέει. Σου δίνω 800 ΕΥΡΩ να βγάλεις την πετσέτα.
Μετά από λίγη σκέψη η γυναίκα βγάζει την πετσέτα και στέκεται γυμνή μπροστά στον Γιώργο. Αυτός την κοιτάζει για λίγο, της δίνει τα 800 ΕΥΡΩ και φεύγει.
Η γυναίκα βάζει πάλι την πετσέτα και γυρνά πίσω στο μπάνιο.
Ο άνδρας της την ρωτά.
Ποιος ήταν;
Ήταν ο Γιώργος ο γείτονας, απαντά αυτή.
Ωραία, λέει ο άνδρας, μήπως είπε τίποτα για τα 800 ΕΥΡΩ που μου χρωστά;

Ηθικό δίδαγμα της ιστορίας:
Εάν μοιράζεσαι έγκαιρα κρίσιμες πληροφορίες με τους συνεργάτες σου, μπορεί να προλάβεις δυσάρεστες εκπλήξεις.


Ιστορία 2:

Ένας ιερέας μετέφερε με το αυτοκίνητο του μια νέα καλόγρια.
Αυτή σταύρωσε τα πόδια της και φάνηκαν οι καλλίγραμμοι μηροί της.
Ο ιερέας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου για λίγο και όταν συνήλθε έβαλε το χέρι του πάνω στο γόνατο της.
Η καλόγρια είπε, Πάτερ, θυμήσου τον ψαλμό 129!
Ο ιερέας τράβηξε το χέρι του, αλλά σε λίγο ξαναέπιασε το γόνατο της καλόγριας.
Η καλόγρια είπε πάλι, Πάτερ, θυμήσου τον ψαλμό 129!
Ο ιερέας απήντησε: Συγνώμη αδελφή αλλά η σάρκα είναι αδύναμη.
Όταν έφτασαν στο μοναστήρι των γυναικών, η καλόγρια αναστέναξε βαθειά και έφυγε.
Μόλις έφτασε στην εκκλησία ο ιερέας έτρεξε να βρει τον ψαλμό 129.
Ο Ψαλμός έλεγε: Να στοχεύετε πιο ψηλά, έτσι θα βρείτε την αγαλλίαση.

Ηθικό δίδαγμα της ιστορίας:
Εάν δεν είσαι καλά πληροφορημένος για την εργασία σου, μπορεί να χάσεις καλές ευκαιρίες.


Ιστορία 3:
Ένας υπεύθυνος πωλήσεων, ένας υπάλληλος Διοίκησης και ο Διευθυντής τους πήγαιναν να γευματίσουν όταν βρήκαν μια παλιά γκαζόλαμπα.
Την έτριψαν και βγήκε από μέσα ένα Τζίνι.
Το Τζίνι είπε: Θα ικανοποιήσω μια ευχή από τον καθένα σας.
Εγώ πρώτος, εγώ πρώτος! λέει ο υπάλληλος Διοίκησης.
Θέλω να είμαι στις Μπαχάμες, να οδηγώ ένα ταχύπλοο, και να μη νοιάζομαι για τίποτα στον κόσμο.
Παφ…. Και έγινε.
Εγώ μετά, εγώ μετά! Λέει ο υπεύθυνος πωλήσεων.
Θέλω να είμαι στην Χαβάη, χαλαρώνοντας στην παραλία με την προσωπική μου μασέζ, και απολαμβάνοντας την αγάπη στην ζωή μου.
Παφ…. Και έγινε.
»Οκ η σειρά σου τώρα», λέει το Τζίνι στον Διευθυντή.
Ο Διευθυντής είπε, Θέλω αυτούς τους δύο πίσω στο γραφείο μετά το γεύμα.

Ηθικό δίδαγμα της ιστορίας:
Πάντα αφήνουμε τον προϊστάμενο να έχει τον πρώτο λόγο.
ΑΝΤΡΕ

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΑΝΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΩΝ.ΤΑ ΡΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!!!!!!!!ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΑΝΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΙΛ Η ΦΕΙΣ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΘΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΩ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΟΚ ΘΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΑΣΥΓΚΙΝΗΤΟ!!!!!!!ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΕ.ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΜΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ. ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ. ΑΛΛΟ ΦΕΙΣ, ΑΛΛΟ ΜΑΙΛ, ΑΛΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΑΛΛΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΖΙ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΡΗ Σ ΑΥΤΗ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ .ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΠΑΡ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΝ!!!!!!!!!ΘΑ ΔΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟΔΙΚΝΕΙΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΔΕΛΑΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ!!!!!!ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ!!!!!!ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ!!!!!!!ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΠΟΛΛΑ Η ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΕΙΣ. ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΣΜΕΤ ΚΑΙΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΚΑΘΙΣΑ ΕΔΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!!!!!!ΕΠΙΣΙΣ ΗΜΟΥΝΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ. ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ!!!!!!!ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΑΓΕΙΑ!!!!!!!!!ΑΛΛΗ ΜΑΓΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΛΛΗ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ!!!!!!!ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ!!!!!!!ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕςΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΠΟΥΠΟΤΕ ΔΕ ΦΟΡΕΣΑ. ΑΝΔΡΕΑ ΜΕ ΛΕΝΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΜΕΝΩ,ΒΙΒΛΙΑ ΕΓΡΑΨΑ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΙΑΣΑΤΕ.ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΚΑΙ 4 ΤΑ ΕΧΖΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟΙ. ΟΣΟΙ ΜΕ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΛΑΒΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΙΜΑΙ!!!!!ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ??????ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ.ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙΚΡΙΝΩ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ!!!!ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ Η ΠΟΝΕΤΙΚΟΣ!!!!!!!Ε!!!!ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ?????ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ ΤΙΜΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!!!!

ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΝΤΡΕ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=kdO9lV2nI60

σε λιγεσ ημερεσ γορταζουμε τα γενεθλια τησ σελιδοσ μασ. δεν μ ενδιαφερει αν ειμαστε σε αυτα τριαντα η πεντε!!!!!!!!!!!θελω ομωσ να ειμαστε αυτοι που αυθεντικα την αγαπησαμε για να θυμηθουμε στιγμεσ σαν τοπαληο κρασι που σασ κερναω!!!!!καλο μεσημερι .

αντρε

antre είπε...

Αληθινή φιλία
Το να είναι πραγματικός φίλος κανείς και όχι απλά ‘φιλαράκι’, δεν είναι εύκολο. Η πραγματική φιλία απαιτεί μη-προσκόλληση, σοφία, επιδεξιότητα, ανιδιοτέλεια, ώστε να μπορούμε να βλέπουμε καθαρά τις ανάγκες και τα λάθη του φίλου μας και να προσπαθούμε να τις καλύψουμε ή να τον συμβουλέψουμε σωστά.

Φιλαράκια που κολακεύουν είναι εύκολο να βρει κανείς. Κι εκεί πάμε πάλι στην έννοια της κλίκας, που είναι μια σεληνιακή κατάσταση, στην οποία το άτομο αναζητά την υποστήριξη της μάζας, καθώς δεν έχει αυτονομηθεί πνευματικά, δεν έχει γίνει ο εαυτός του, δεν είναι σε θέση να στηρίξει τον εαυτό του.

Δεν θα αναφερθώ στις κολακείες του τύπου ‘κούκλα είσαι, καταπληκτική’ κλπ, ή σε μια συνεχή ψευτοθετικότητα και χαρά μεταξύ φίλων, πράγματα τα οποία συχνά καταδεικνύουν υπόγεια ανταγωνιστικότητα ή/και εχθρικά αισθήματα. Ο άνθρωπος που αγαπά πραγματικά, δεν κολακεύει με ‘ζουζουνιές’. Πραγματική στοργή και φροντίδα ναι, πραγματικός θαυμασμός ναι, αλλά όχι κολακείες. Πολλές φορές ένας πραγματικός φίλος θα είναι αυστηρός και σκληρός μαζί μας, για το καλό μας. Μια συνεχής ψευτοκαλοσύνη και συμβιβαστικότητα δεν είναι πραγματική φιλία.

Ένας φίλος πρώτα απ’ όλα πρέπει να προσπαθεί να διευρύνει τον ορίζοντα του φίλου του, να του προσφέρει μια νέα οπτική, ώστε να τον βοηθά να επεκτείνει την κατανόησή του για τον εαυτό του και τις καταστάσεις. Τι βλέπουμε όμως σήμερα; Φίλους-ρομπότ, ή φίλους-πιθήκους, που δεν ‘σκύβουν’ στο πρόβλημα και στη ζωή του άλλου, αλλά απλά του λένε ‘εσύ έχεις δίκιο, σε αδίκησαν, φταίνε οι άλλοι που τα έπαθες αυτά’ κλπ, αντιδρώντας μηχανικά και χωρίς αυθεντικότητα σε όσα τους εμπιστεύεται ο άλλος, κρατώντας τελικά τους φίλους τους σε μια ανεύθυνη κατάσταση μέσω αυτής της διαρκούς κολακείας ή ‘συμφωνίας’.

Η πραγματική φιλία είναι τέχνη. Η πραγματική φιλία είναι αγάπη. Είναι επίσης σεβασμός, προσωπική καλλιέργεια, μη-προσκόλληση, είναι ένας διαρκής αγώνας για να καλύψουμε περισσότερες ανάγκες των φίλων μας. Ο πραγματικός φίλος μάς ωθεί στο Ανώτερο, σε διαρκή αυτοϋπέρβαση.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Vp-DaPMLrMU

antre

ΑΝΤΡΕ είπε...

Η δύναμη της σκέψης είναι το κλειδί στη δημιουργία της πραγματικότητάς σας. Όσα αντιλαμβάνεστε στο φυσικό κόσμο έχουν την προέλευσή τους στον αόρατο, εσωτερικό κόσμο των σκέψεων και των πεποιθήσεών σας. Για να γίνετε ο κύριος του πεπρωμένου σας, πρέπει να μάθετε να ελέγχετε τη φύση των κυρίαρχων, συνήθων σκέψεών σας. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε σε θέση να προσελκύσετε στη ζωής σας οτιδήποτε επιθυμείτε, με την ίδια ακρίβεια που γνωρίζετε ότι οι σκέψεις σας δημιουργούν την πραγματικότητά σας.

Για κάθε εξωτερική επίδραση υπάρχει μια εσωτερική αιτία: Κάθε αποτέλεσμα που βλέπετε στον εξωτερικό ή φυσικό κόσμο, έχει μια πολύ συγκεκριμένη αιτία η οποία έχει την προέλευσή της στον εσωτερικό ή διανοητικό κόσμο σας. Αυτό είναι η ουσία της δύναμης της σκέψης. Ας το δούμε αλλιώς, οι όροι και οι περιστάσεις της ζωής σας υπάρχουν ως συνέπεια των σκέψεων και των πεποιθήσεών σας. Ο James Allen το έθεσε άριστα όταν είπε «οι περιστάσεις δεν κάνουν ένα άτομο, το αποκαλύπτουν». Κάθε πτυχή της ζωής σας, από την κατάσταση των οικονομικών σας μέχρι την κατάσταση της υγείας και των σχέσεών σας, αποκαλύπτει ακριβώς τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις σας.

Πρόκειται για εσωτερική εργασία: Οι περισσότεροι άνθρωποι το βλέπουν ανάποδα, θεωρούν ότι αισθάνονται ή σκέφτονται με έναν ορισμένο τρόπο λόγω των περιστάσεών τους, μην γνωρίζοντας την αλήθεια ότι είναι δύναμη του δικού τους νου που τους δημιουργεί εκείνες τις περιστάσεις, είτε επιθυμητές είτε ανεπιθύμητες. Με την ενδοσκόπηση και την εφαρμογή αυτής της Αλήθειας, ότι οι σκέψεις σας δημιουργούν την πραγματικότητά σας, θα χαρίσετε στον εαυτό σας τη δύναμη να δημιουργήσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε να δείτε να γίνονται στη ζωή σας. Η δημιουργία πραγματικότητας είναι μια εσωτερική εργασία.

ΑΝΝΑ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΡΥΩΝΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΝ ΚΡΥΟΓΑΤΣΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΡΥΩΝΩ ΑΡΚΕΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ? ΚΕΡΝΑΩ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙΤΣΑ http://youtu.be/Gqp_bxTVIIk

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/X_ILPu17If0 ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΟΥΛΑΣ ΜΑΣ.ΑΝΝΑ

ΑΝΝΑ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΑΝΔΡΕΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΛΥ .ΜΕ ΤΙΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ(ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ) ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΟ.ΕΓΩ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΟΥΛΑ ΕΓΝΩΡΙΣΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΖΗΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΒΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ.ΜΠΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΛΑΝΤ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΙΣΜΕΤ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ...ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ Ο ΚΕΝΑΝ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ .ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΧΑΛΑΛΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΟΥΛΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ.ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑΜΕΣΑΣ ΣΑΣ.ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ,ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΠΥ.ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΔΙΝΟΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ .ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΕΑΝ ΕΧΕΩ ΜΑΙΛ Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚ.ΟΧΙ ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΑΙΛ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΟΥΛΑ ΜΑΣ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΞΑΝΑΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΩ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ .ΣΟΥ ΜΙΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΚΟΜΑ ΚΙΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΕΓΩ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΗΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ. ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/1mZ1E1Jfedg ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/ZkmWgWlOIPw ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/7E4AwhO284A http://youtu.be/02Kh_23MI8s http://youtu.be/zrCZOisRAuw ANNA

αννα είπε...

καλο σαββατοβραδο να εχετε.καλα να περασετε οσοι βγειτε εξω αλλα και οσοι μεινετε μεσα επισης να περασετε ομορφα με παρειτσα και ενα ποτηρι κρασακι. καλα να περασετε οτι κιαν κανετε.αννα

Ανώνυμος είπε...

Ήταν πρωί, περίπου 8:30, όταν ένας ηλικιωμένος περίπου 80 χρονών, με ράμματα στον αντίχειρά του, έφτασε στο νοσοκομείο.
Είπε ότι ήταν βιαστικός, και ότι είχε ένα άλλο ραντεβού στις 9:00.

Η νοσοκόμα που τον ανέλαβε τον έβαλε να καθίσει κάπου, γνωρίζοντας ότι θα έπαιρνε πάνω από μια ώρα για να τον δει κάποιος γιατρός. Τον είδε να κοιτάει επίμονα το ρολόι του και επειδή δεν ήταν και πολύ απασχολημένη αποφάσισε να δει τη πληγή του. Αφού το εξέτασε προσεκτικά, είδε ότι η πληγή στον αντίχειρα είχε επουλωθεί και έτσι μίλησε με τους γιατρούς για να αφαιρέσουν τα ράμματα.

Ενώ του φρόντιζε τα ράμματα, τον ρώτησε αν είχε άλλο ραντεβού με γιατρό σήμερα. Ο ηλικιωμένος είπε πως δεν είχε ραντεβού με γιατρό αλλά έπρεπε να πάει στο γηροκομείο για να φάει πρωινό με τη σύζυγό του. Η νοσοκόμα τον ρώτησε πως πήγαινε από θέμα υγείας η σύζυγός του…

Ο ηλικιωμένος απάντησε ότι η γυναίκα του ήταν θύμα της νόσου Alzheimer. Της είπε ακόμα ότι η γυναίκα του δεν ήξερε ποιος ήταν και ότι δεν μπορούσε να τον αναγνωρίσει τα τελευταία 5 χρόνια.

Η νοσοκόμα έμεινε έκπληκτη, και τον ρώτησε, «Και γιατί συνεχίζεις και πας κάθε πρωί, αφού δεν ξέρει ποιος είσαι;»

Ο ηλικιωμένος χαμογέλασε, χάιδεψε το χέρι της νοσοκόμας και είπε: «Δεν με γνωρίζει, αλλά εγώ εξακολουθώ να ξέρω ποια είναι.»

ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε ολους σας αννα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΑΝΔΡΕΑ ΕΚ ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΕ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΛΕΝΗ .ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ http://youtu.be/7u8_JhBd6NU ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/JzLyJADJNzc ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/McXls7-9Mzo ΑΝΝΑ

ANTRE είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!ΑΝΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΥ Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΟΙΡΙΕς ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΘΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!!ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΕ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΠΩΣ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΥ ΛΑΝΤ.ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΕΣ ΚΟΛΟΝΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΝΘΗ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ. ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΕΜΟΙΑΖΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ!!!!!!ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕΟΛΟΥΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

http://www.youtube.com/watch?v=QzgG_gIA-YQ

ΑΝΝΑ είπε...

http://youtu.be/5nXA1SavQMc ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ

ΑΝΝΑ είπε...

ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ. http://youtu.be/-qKCMsyK2Zs

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/uhn0Qf70xwo ΚΑΛΟ ΜΑΣΗΜΕΡΙ.ΑΝΝΑ

E.K είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ..
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!!
ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!
http://img1.imensagens.com/en/sunday/5.gif

E.K είπε...

✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱
Η Κυριακή - Αλίκη Βουγιουκλάκη

http://www.youtube.com/watch?v=ixq2H8yzU9M

E.K είπε...

http://www.cityofpetaloudes.gr/images/stories/news/paraksena/XAMOGELO.jpg

Για να μην υπάρχουν... παρεξηγήσεις

Ήταν ένας τυφλός και μπήκε κατά λάθος σ΄ ένα μπαρ για γυναίκες. Κάθεται και νομίζοντας ότι μιλάει στον μπάρμαν, λέει:

- Φίλε, να σου πω το τελευταίο ανέκδοτο για ξανθιές;

Τον ακούει μια γυναίκα που καθόταν πιο δίπλα και του λέει:

- Φίλε, πριν πεις το ανέκδοτο πρέπει να σου πω 5 πράγματα:

1ον) η barwoman είναι ξανθιά,

2ον) η σερβιτόρα είναι ξανθιά,

3ον) η κοπέλα που κάθεται αριστερά σου είναι 1.90, ξανθιά και έχει μαύρη ζώνη στο καράτε,

4ον) η κοπέλα που κάθεται δεξιά σου είναι ξανθιά και μόλις προχθές αποφυλακίστηκε για φόνο, και...

5ον) ...κι εγώ είμαι ξανθιά...

Λοιπόν, θέλεις να πεις ακόμη το ανέκδοτό σου;

Και τότε της απαντάει ο τυφλός:

- Ε, άστο... άμα είναι να το... εξηγώ 5 φορές!!!...

--------------OOOOOOOOOO---------------

Ο Μπόμπος επιστρέφει κλαίγοντας από το σχολείο.

- Γιατί κλαις; ρωτά η μαμά

- Γιατί όλοι στο σχολείο με φωνάζουν Χρυσοχοΐδη.

- Γιατί;

- Γιατί δεν ξέρω να διαβάζω!!!!

--------------OOOOOOOOOO---------------

Συνομιλούν δύο ψηφοφόροι:

- Αυτή την φορά θα ψηφίσω μικρό κόμμα.

- Δηλαδή, τι θα ψηφίσεις;

- ΠΑΣΟΚ!..

----------------OOOOOOOOO--------------

Σκέψεις σημερινού νέου:

-Έβγαλα το Δημοτικό...

-Έβγαλα το Γυμνάσιο...

-Έβγαλα το Λύκειο...

-Έβγαλα και το Πανεπιστήμιο...

Και τώρα για να βρω δουλειά πρέπει να βγάλω... ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!

--------------OOOOOOOOOO---------------

Αυτή είναι... φιλανθρωπία!

- Ο φίλος μου ο Χρόνης, που πέθανε προχθές, άφησε ό,τι είχε και δεν είχε στο Ορφανοτροφείο.

- Μπράβο, αυτό θα πει φιλανθρωπία. Και άφησε πολλά;

- Οκτώ παιδιά!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΚ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΡΙ.ΑΝΝΑ

χαρα είπε...

καλησπερα!!!!!μην με παρεξηγειτε δεν εχω δει τιποτα μπαινω μονο στα γρηγορα να σας ευχηθω καλη Κυριακη σε ολους και σας σκεφτομαι.να στε καλα καλη μερα να εχετε και καλη συνεχεια!

http://www.youtube.com/watch?v=iFTj139NjV8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ErUtioUlop8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=eD2KIN-Kk9w&feature=related

φιλια!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

γεια σου χαρουλα μου να εισαι καλα καλο μεσημεριΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΟΥΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΑΝΝΑ http://youtu.be/lEEwb2qV-uc

ΑΝΝΑ είπε...

ΕΚ ΜΟΥ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΣΟΥ ΟΜΟΡΦΑ.ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΝΟΤΑ ΓΕΛΙΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ http://youtu.be/WpfViLxCfug

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/ao-Cf7yy3uQ αννα

antre είπε...

αυτο το τραγουδι καποτε βγηκε για τα φτωχα παιδια ολου του κοσμου κι οχι μονο!!!!!τωρα το αφιερωνω σε ολα μας τα αδελφια που μεχρι εχθες ζουσαν ευτυχισμενα με ονειρα και σημερα διχως αυτα, ισως διχως σπιτι, διχως δουλεια ,διχων να τους νοιαζει τι ημερα ειναι η αν θα ζησουν. ανθρωπους της πατριδας μας, φιλους μας που επεσαν θυματα τηs προδοσιας μιας χωρας!!!!θα μεινουμε απαθεις??????
αφιερωμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ne7fPpxAnuM

Ανώνυμος είπε...

ΕΚ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!!!!!ΑΝΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙς!!!!!!!ΧΑΡΑ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕς ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.ΚΑΛΟΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

ΑΝΤΡΕ

http://www.youtube.com/watch?v=70VrvkfjJjg

ΑΝΤΡΕ είπε...

Αδιαφορία και ανοχή . . .

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ, ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Γράφει «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ»

Τι άλλο θα πρέπει να γίνει για να ξυπνήσει αυτό το έθνος, τι άλλο θα πρέπει να χάσουμε και να υποστούμε από τα παγκόσμια λυσσασμένα σκυλιά, για να καταλάβουμε ότι του κόσμου οι ύαινες, μαζί με τους εσωτερικούς προδότες και ανθέλληνες ετοιμάζουν και σχεδιάζουν τον κατακερματισμό και τον θάνατο της χώρας.

Τι άλλο θα πρέπει να γίνει για να ξεζαλιστεί αυτός ο εθνικός συρφετός, που καταρρακώνεται ολημερίς και ολονυκτίς μέσα στα μπαράκια και στις καφετέριες, περιμένοντας αργά και υπνωτικά τον σωματικό και....
πνευματικό του θάνατο.

Τι άλλο θα πρέπει να κάνουν του κόσμου τα τσακάλια, που μαζεύτηκαν στην έρμη τούτη χώρα, για να καταλάβουμε ότι την ματώνουν και την αιμορραγούν, κλέβοντας και σκοτώνοντας σε καθημερινή βάση τους ανήμπορους και όχι μόνο, μετατρέποντας την πατρίδα μας με αστραπιαίους ρυθμούς σε τόπο στον οποίο θα κυριαρχεί ο φόβος, ο τρόμος και το άγνωστο, κατά την οποία αυτή περίοδο τα χρόνια της τουρκοκρατίας και τα έργα και οι ήμερες των βουλγάρων κομιτατζήδων θα φαντάζουν απλά, σαν μια παιδική χαρά.

Τι άλλο θα πρέπει να ξεπουλήσουν και πόσο άλλο θα πρέπει να κατακλέψουν το ιερό σώμα της πατρίδος μας του κόσμου οι σωτήρες, για να καταλάβουμε ότι, θα πρέπει εν μέσω μιας νυκτός να στηθούν υπαίθρια λαϊκά δικαστήρια, προς απόδοση δικαιοσύνης και τάχιστης επιστροφής των κλεμμένων στα δημόσια ταμεία, παραπέμποντας και παραδίδοντας άμεσα στα χέρια του λαού όλους τους κλέφτες, ανθέλληνες, προδότες, εγκληματίες και κακοποιούς, που με τον έναν, η τον άλλο τρόπο μάτωσαν και ρήμαξαν την χώρα και το έθνος.
Σε τι ανθρώπους Θεέ μου παραδώσανε οι πρόγονοι αυτού του τόπου τα κλειδιά της πύλης, του φωτός και του πολιτισμού, για ποιούς ανθρώπους θεέ μου επί αιώνες πολεμούσαν τα ημίθεα παλληκάρια μας και σε τι είδος ανθρώπων τελικά εμπιστεύτηκε η πατρίδα την φύλαξη της, εάν κρίνω από τις ημέρες και τα έργα μας το μόνο συμπέρασμα που μου βγαίνει αβίαστα είναι ότι, η πατρίδα αφέθηκε στα χειρότερα χέρια και στην χειρότερη πάστα ανθρώπων για να συνεχίσει τον χιλιόχρονο βίο της και λυπάμαι, λυπάμαι πολύ.

Εάν είχαμε έστω και λίγο ντροπή σαν έθνος, θα φροντίζαμε τουλάχιστον να μην χρησιμοποιούμαι καθόλου, την λέξη ΕΛΛΑΣ και ΕΛΛΗΝΑΣ, διότι, με αυτήν την πράξη μαγαρίζουμε μια ιστορία ανθρώπων οι οποίοι με τα έργα τους και τα κατορθώματα τους έμειναν ζωντανοί θρύλοι στο αιώνιο βιβλίο της παγκόσμιας ιστορίας.

Η αρχή της εθνικής προδοσίας,

Ο κάθε ένας από εμάς αν ρωτηθεί για το ποιος είναι ο λόγος κατάργησης του τοπικού μας νομίσματος, καθώς και η μετέπειτα βίαιη προσάρτηση μας στο ευρώ, θα μπορούσε να εκφράσει και μια διαφορετική γνώμη, καθώς και ελάχιστοι εκ των ερωτηθέντων θα μπορούσαν να καταθέσουν και μια πρόχειρη, έως και εμπεριστατωμένη άποψη.

ΑΝΤΡΕ είπε...

Πόσοι από εμάς όμως έχουμε αναρωτηθεί το ποιός τελικά μπορεί να ήταν ο πραγματικός λόγος κατάργησης του τοπικού μας νομίσματος.

Πόσοι από εμάς έχουμε μπει στον κόπο να κοιτάξουμε το ποιοι ήταν αυτοί που με ανάλογη αγωνία και μαγειρεύοντας άρδην τα οικονομικά στοιχεία της χώρας, μας ενέταξαν στο ευρωπαϊκό χαοτικό νόμισμα, που αυτήν την στιγμή έγινε ο κρατικός και εθνικός μας τάφος.

Πόσοι άραγε από εμάς καταλάβαμε ότι, η εσχάτη προδοσία δεν αρχίζει από την είσοδο του διεθνούς νομισματικού ταμείου στην χώρα μας, αλλά από την είσοδο της χώρας μας στο δουλικό, καπιταλιστικό, μασονικό και καταστροφικό σύμβολο της νέας τάξης πραγμάτων, με το οποίο σύμβολο, τα γεράκια του παγκόσμιου οικονομικού εγκλήματος, που όλοι γνωρίζουμε, έκαναν την παρουσία τους στην πατρίδα μας, όχι μόνο αισθητή, αλλά και νόμιμη.

Πόσοι άραγε διαπίστωσαν ότι, με το δικό μας νόμισμα δεν θα υπήρχε ποτέ χρεωκοπία, αλλά θα υπήρχε η δυνατότητα αρνήσεως του οποιουδήποτε τεχνητού χρέους και η δυνατότητα δανειοδότησης από οπουδήποτε και όχι υποχρεωτικά από ορισμένους, δηλαδή, τους παγκόσμιους οικονομικούς, τοκογλύφους και εγκληματίες.
Πόσοι από τους έντιμους πατριώτες κατάλαβαν ότι, ο μόνος τρόπος για να διαλυθεί η χώρα και ο λαός της ήταν μόνο δια μέσω της τεχνητής και εσκεμμένης πτώχευσης, η οποία, συνοδευόμενη και από την άναρχη και ανεμπόδιστη είσοδο των εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων αλλοδαπών στην πατρίδα μας, θα αποτελούσε τον βίαιο γεωγραφικό, οικονομικό και εθνικό μας θάνατο.

Πόσοι εξ ημών καταλάβαμε ότι, μετά την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του ευρώ στην χώρα μας, όλα τα αγαθά παντός τύπου αυξήθηκαν χωρίς κανένα λόγο 1000%, με αποτέλεσμα να χρειαστούμε από την επομένη κιόλας δανεικά, για να καλύψουμε την μεγάλη αυτήν διαφορά, που κανένας τότε δεν έδωσε σημασία, διότι, τότε πλέαμε όλοι σε πελάγη απέραντης χαράς και ευδαιμονίας, ναρκωμένοι από το μεθύσι του άκρατου και ξαφνικού πλουτισμού.

Πόσοι εκ των πατριωτών αυτού του έθνους γνωρίζουμε ότι, το ευρωπαϊκό χαρτονόμισμα είναι το μόνο στον πλανήτη που μπορεί να παραχαραχθεί, ακόμα και από παιδιά δημοτικού σχολείου, γιατί το έκαναν έτσι, μήπως δεν μπορούσαν, η δεν είχαν την τεχνογνωσία για να το κάνουν αλώβητο.

Και τέλος, πόσοι γνωρίζουν και ιδίως πόσοι θυμούνται το ποιοι απεικονίζονταν επάνω στα χαρτονομίσματα μας, οι οποίες απεικονίσεις είχαν ένα και μοναδικό ρόλο, να μάθαιναν οι νέοι, να μην ξεχνούσαν οι παλαιοί και να ενημερώνονταν οι ξένοι για την ιστορία μας, τους ήρωες μας, τον τόπο μας και τους προγόνους μας.

Το άκρατο και ανιδιοτελή ενδιαφέρον για την σωτηρία μας,

Γιατί όλη η υφήλιος θέλει η χώρα μας να χρεοκοπήσει, γιατί θέλουν τον πλήρη έλεγχο μας, γιατί ασχολούνται νυχθημερόν με μια ασήμαντη οικονομική κρατική μονάδα, η οποία δεν μπορεί οικονομικά να τρομάξει ούτε έναν από τους ποιο πλούσιους ηθοποιούς του Χόλλυγουντ, πόσο μάλλον την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια οικονομία, τι θέλουν από εμάς, τι είναι αυτό που έχουμε και το οποίο κοστίζει χίλιες φορές το χρέος μας, μην ζορίζεστε να σκεφτείτε, τα πράγματα είναι απλά, εκτός από τον μεγάλο όγκο χρυσού και ασημιού, εκτός από τον μεγάλο όγκο ορυκτού πλούτου, υπάρχει και ο γεωγραφικός τοίχος, ο οποίος εμποδίζει τους αμερικανοεβραίους, τούρκους και αγγλοσάξονες να κατακτήσουν και να υποτάξουν τον έναν και μοναδικό τους στόχο, τα απέραντα πλούτη και μυστικά που κρύβει ο ρωσικός και σιβηρικός γίγαντας.

Ο οικονομικός στραγγαλισμός της πατρίδος μας δεν ήρθε τυχαία και ξαφνικά. πρώτα επιτρέψαμε τους αλβανούς να διεκδικούν, τους τούρκους να απαιτούν, τους σκοπιανούς να λεηλατούν, τους ανθέλληνες να οργιάζουν και τους προδότες να ευημερούν και ενώ συνέβαιναν όλα αυτά οι υπόλοιποι ιθαγενείς του τόπου κοιμόντουσαν του καλού καιρού, βλέποντας όνειρα για μικρές πριγκίπισσες και καταραμένους δράκους, περιμένοντας συνάμα το πριγκιπόπουλο να τους σώσει, με την μόνη διαφορά ότι, το πριγκιπόπουλο από σωτήρας έχει γίνει δικτάτορας και έρχεται να εξαφανίσει ότι βρει στο πέρασμα του και πρωτίστως, αυτούς που τον περιμένουν.

ΑΝΤΡΕ είπε...

Η έμμεση παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων,

Οι γείτονες μας οι αλβανοί, οι τούρκοι και ιδίως οι σκοπιανοί από το πουθενά και από το τίποτα λεηλάτησαν και λεηλατούν επί καθημερινής βάσεως την ιερή μας χώρα, ματώνοντας συνεχώς έμμεσα, η άμεσα και το έθνος μας και αντί να τους καταγγείλουμε επίσημα γι αυτό στους παγκόσμιους οργανισμούς και να αποσύρουμε τις πρεσβείες μας από αυτά τα κρατικά και ανύπαρκτα ανθρώπινα συνονθυλεύματα, σταματώντας την επομένη κιόλας τις οικονομικές, εμπορικές και κρατικές συναλλαγές μαζί τους, έως αποποιηθούν τις απειλές, τους εκβιασμούς, τους μεγαλοϊδεατισμούς και τις αρχαιοκαπηλίες, επιστρέφοντας ότι έκλεψαν από την χώρα μας και αρχίσουν να σέβονται τους όρους της καλής γειτονίας, εμείς όχι μόνο δεν τα κάναμε αυτά αλλά επιδοτήσαμε και επιχορηγήσαμε με την αδιαφορία, τον δουλοπρεπισμό και την ανοχή μας όλους αυτούς τους υπανθρώπους για να συνεχίσουν απτόητοι το δολοφονικό τους έργο.

Η μερική και ολική μας αμνησία,

Ξεχάσαμε πολύ εύκολα ότι, όταν οι Έλληνες μακεδόνες κατοικούσαν σε αυτά τα ιερά χώματα και διέπρεπαν, έγραφαν, ομιλούσαν, πολεμούσαν, μαθήτευαν, τεχνολογούσαν και μεγαλουργούσαν Ελληνικά, οι γείτονες και μογγόλοι φίλοι μας ήταν επάνω σε δέντρα και μέσα σε σπηλιές, αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τα ιερά μέρη και χώματα που εμείς με ιερή ευλάβεια αποκαλούμε Μακεδονικά.

Το εάν, με το έτσι πολεμικό και βαρβαρικό θέλω των σλάβων και με την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη των ανθελλήνων προδοτών αυτοί οι μογγόλοι αποφάσισαν να ονομάσουν τα ψευδοκράτη τους σε Μακεδονία και τους ημίονους που τα κατοικούν σε μακεδόνες αυτό και μόνο δεν τους δίνει κανένα ιστορικό δικαίωμα στην περιοχή και πόσο μάλλον, δικαίωμα στην χιλιόχρονη νεότερη ιστορία αυτού του ανθρώπινου πολιτισμού, του Ελληνικού Μακεδονικού πολιτισμού.

Αποποιηθήκαμε πολύ εύκολα την γλώσσα μας, την ταυτότητα μας, την προέλευση μας, την ιστορία μας, την παιδεία μας, τους προγόνους μας και τέλος την πατρίδα μας και αντί αυτών, γίναμε πιστά αντίγραφα άγγλων νεοχούλιγκαν, τα καλύτερα αμερικανάκια, οι πιο πιστοί ακόλουθοι των εβραιομασόνων, ορκισμένα και οργανωμένα κομματόσκυλα και αφιερωμένοι υποστηρικτές όλων των εγκληματικών στοιχείων, που παρασιτούν με τον έναν, η τον άλλον παράνομο τρόπο, επάνω στο πληγωμένο σώμα της πατρίδος μας.

Το έργο των ανθελλήνων προδοτών,

Την ώρα λοιπόν, που οι σκοπιανοί λεηλατούν και υφαρπάζουν ότι Ελληνικό υπάρχει και το μετατρέπουν σε έναν σλαβικό εμετό, μόνο και μόνο για να συμμετέχουν στο γεωγραφικό παιχνίδι των αμερικανών και των τούρκων, που θέλουν δια καώς τον τεμαχισμό και διαμελισμό της χώρας μας, την ώρα αυτή οι δικοί μας σωτήρες προδότες ασχολούνται με το πώς θα κρατήσουν τους παχυλούς μισθούς και τα βασιλικά δικαιώματα που κατέχουν, με την ανοχή πάντα του έθνους των προβάτων, γαλακτοπαραγωγικού είδους.

Την ώρα που οι σκοπιανοί, με το έτσι θέλω και με την υποστήριξη όλων των ανθελλήνων καταπατούν την Ελληνική ιστορία πολλών χιλιάδων ετών και την μετατρέπουν σε σλαβική ζωοπανήγυρη, την ώρα αυτή οι δικοί μας προδότες σωτήρες γυρνάνε την πλάτη τους και κάνουν πως δεν βλέπουν τα όργια των σκοπιανών, μόνο και μόνο για να κάνουν τα θελήματα του προγόνου τους, δηλαδή του εφιάλτη.

Την ώρα που οι σκοπιανοί, κατασκευάζουν νυχθημερόν αγάλματα με τον μέγα Έλληνα στρατηλάτη και δεκάδες πλατείες με το μοναδικό σύμβολο της Μακεδονίας μας, τον ήλιο της Βεργίνας, θέλοντας έτσι, σιγά και σταθερά να πείσουν τουρίστες και ξένους ημιμαθείς ιστορικούς και πολιτικούς ότι αυτοί είναι οι μακεδόνες, μετατρέποντας συνάμα τα όσια και τα ιερά των προγόνων μας σε ένα βαλκανικό και ευρωπαϊκό τσίρκο, την ώρα αυτή οι δικοί μας προδότες σωτήρες με την σιωπή τους και την μοναδική στον κόσμο υποτακτική στάση τους επικροτούν τα γειτονικά ανθρωποειδή για περεταίρω ιστορικές και όχι μόνο λεηλασίες, σε βάρος πάντα του Ελληνικού μακεδονικού έθνους.

ΑΝΤΡΕ είπε...

Την ώρα που οι σκοπιανοί υπάνθρωποι, μαζί με τα υπόλοιπα πιθηκοειδή που διαμένουν στην εν λόγω περιοχή, δαγκώνουν καθημερινά το σώμα της πατρίδος μας, σαν άλλοι βρικόλακες, πίνοντας το αίμα της και προκαλώντας συνάμα ακατάσχετη αιμορραγία, την ώρα αυτή οι δικοί μας προδότες σωτήρες παρακολουθούν ανέμελοι από τους βασιλικούς θρόνους τους, τρώγοντας ότι έχει απομείνει από τις σάρκες της χώρας, την πτώση της είδη αιμορραγούσας εδώ και χρόνια πατρίδος.

Το έργο τους,

Προδότες και εγκληματίες του έθνους, εδώ και δεκάδες χρόνια ξεπουλάτε αργά αλλά σταθερά εσείς και οι πρόγονοι σας ότι Ελληνικό υπάρχει και το δίνετε βορά στα τουρκικά αγριόσκυλα, στα αλβανικά υαινοειδή και στα σκοπιανικά υπολείμματα του βουλγαρικού επεκτατισμού, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τα δικά σας αφεντικά, τα οποία με τεχνουργίες και εγκληματικές πράξεις σας κρατούν εκεί που είστε, έστω και αν έχετε διαπράξει δεκάδες και εκατοντάδες εθνικά, γεωστρατηγικά και οικονομικά εγκλήματα κατά της χώρας μας.

Το παγκόσμιο παράσημο μας,

Δεν υπάρχει άλλος λαός σε όλη την υφήλιο, εκτός από εμάς, όσο και εάν ψάξετε, ο οποίος ανέχτηκε, η θα ανεχόταν να του πάρουν έστω και μία σπασμένη πέτρα από τα δικά του εδάφη, πόσο μάλλον την ιστορία του, την ταυτότητα του, τα όσια και τα ιερά των προγόνων του.

Δεν λυπάμαι κανέναν, τους μόνους που λυπάμαι είναι τους προγόνους μου, που πολέμησαν σαν θεοί, προσφέροντας περιουσίες, θρόνους, οικογένειες και τέλος την ίδια τους την ζωή, μόνο και μόνο για να προστατέψουν το ιερό χώμα που σήμερα πατάμε εμείς και φυσικά μαγαρίζουμε και βανδαλίζουμε, από ότι φαίνετε με την παρουσία μας.

Κοιμηθείτε πατριώτες, σε λίγο θα σας χτυπήσει την πόρτα ο κλητήρας της παγκόσμιας ιστορίας και θα απαιτήσει τα προσωπικά ιστορικά σας βιβλία, αυτά δηλαδή που σας άφησαν οι πρόγονοι σας, χαραγμένα από γέννα ακόμα μέσα στις καρδίες σας, για να τα δώσει σε χέρια και σε ψυχές σκοτεινές και μαύρες, οι οποίες θα τα πετάξουν στην πυρά και στην θέση τους θα βάλουν τα δικά τους προσωπικά εμετικά εκτρώματα, με τα οποία, θα προσπαθήσουν να διαγράψουν στο τέλος από το αιώνιο βιβλίο της ζωής τα ονόματα όλων των ημίθεων ηρώων πολεμιστών μας.

Κομματική σαπίλα,

Οι εγχώριες πολιτικές και κομματικές σαρκοβόρες ύαινες ετοιμάζουν χρόνια τώρα με τις ανθελληνικές τους πράξεις και με τα προδοτικά τους έργα την έξοδο μας από την ευρωπαϊκή ένωση, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να βγάλουν το πρόβατο έξω από το μαντρί, με αποτέλεσμα να γίνει εύκολος στόχος για τους πεινασμένους και λυσσασμένους λύκους, που περιμένουν είδη να μπήξουν τα δόντια τους στην μαλακή σάρκα του εριφίου, με μόνο σκοπό να χορτάσουν την αχαλίνωτη τους όρεξη για εξουσία και τον διακαεί τους πόθο να εφαρμόσουν τις είδη αποτυχημένες ιδεολογικές τους αντιλήψεις και στον δικό μας λαό, ο οποίος λαός, σαν παραπληγικός ασθενής κοιτάει ανήμπορος και πνευματικά μουδιασμένος το πότε θα έρθουν να τον πάρουν από το καρότσι οι βασανιστές του, για να τον πάνε για την τελική του ευθανασία.

ΑΝΤΡΕ είπε...

Το δικό μας καθεστώς,

Το πολιτικό και όχι μόνο καθεστώς της χώρας μας έκανε την επίθεση που τόσο καιρό σχεδίαζε και οργάνωνε, ενάντια σε αυτούς που κράτησαν με το αίμα τους και τους αγώνες τους εδώ και αιώνες τους σκοταδιστές και τους βάρβαρους μακριά από την πόρτα της Ευρώπης, δηλαδή, μακριά από την πόρτα της λογικής και της σκέψης, οι πολεμιστές του φωτός γι ακόμη μια φορά δέχονται θανάσιμη επίθεση από τους ανθέλληνες και τους προδότες, που φορώντας διάφορες μάσκες μέρα και νύχτα αδιάκοπα χτενίζουν την πατρίδα μας, μαχαιρώνοντας την σε όποιο σημείο βρούνε, προκειμένου κάποια στιγμή να πέσει κάτω από την αιμορραγία, για να ορμήσουν τότε επάνω της και να σκίσουν το σώμα της, μοιράζοντας τα ιμάτια της επάνω από ένα ξέφρενο γλέντι, γελώντας και ουρλιάζοντας συνάμα, όπως κάνουν οι πεινασμένες ύαινες όταν τρώνε σχεδόν ζωντανό το θύμα τους, γιατί στην ουσία αδυνατούν να το σκοτώσουν.

Το καθεστώς της πατρίδας μας, που λίγα έχει να ζηλέψει από τα ανάλογα ασιατικά, αραβικά και ισλαμικά καθεστώτα έδειξε τον πραγματικό του εαυτό και βγήκε με την μανσέτα στο δρόμο και αδιακρίτως άρχισε να κατακρεουργεί αυτούς που δεν μπορούσαν να κρυφτούν και να διαφύγουν της σφαγής, αυτούς δηλαδή που πάντα πολεμούσε και που πάντα μαχαίρωνε με την πρώτη ευκαιρία, διότι τους άλλους, τους όμοιους του, ούτε θέλει, αλλά και ούτε μπορεί να τους βρει, γιατί εδώ και δεκάδες χρόνια το ίδιο το καθεστώς τους κατασκεύαζε συνταγματικά και νομοθετικά οχυρά για να έχουν πάντα προστασία, έτσι ώστε, να συντηρούν και να εξυμνούν για πάντα με την σάπια παρουσία τους το καθεστωτικό σύστημα, που με την κάπα της δημοκρατίας έπραξε και συνεχίζει να πράττει τρομερά και φοβερά εθνικά και οικονομικά εγκλήματα.

Η μετονομασία του καθεστώτος,

Ονομάζουν αυτό που κατασκεύασαν εδώ και τριάντα έξι χρόνια δημοκρατία, που μέσα σε αυτήν την δημοκρατία δεν πληρώνουν φόρους, δεν δικάζονται ποτέ και για τίποτα, δεν χάνουν τα δικαιώματα τους, παίρνουν όσα θέλουν και από όποιον θέλουν, παραδίδουν ότι μας ανήκει και παίρνουν ότι δεν τους ανήκει, μπορούν να εκφράζονται όπως αυτοί το επιθυμούν, μπορούν να κλέβουν, να προδίδουν, να λεηλατούν χωρίς συνέπειες, μπορούν να έχουν στην κατοχή τους εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, μετοχές και δεκάδες ακίνητα, χωρίς να δίνουν λόγο σε κανέναν για το που τα βρήκαν, μπορούν να διορίζουν όποιον θέλουν, εκεί που θέλουν, μπορούν να βγάζουν νόμους ανθελληνικούς και προδοτικούς, χωρίς κανένα κόστος γι αυτούς, έχουν εφόρου ζωής μια ολόκληρη στρατιά να τους προστατεύει, είτε με όπλα, είτε με γραπτά, πάνε μόνο σε πανάκριβες ιδιωτικές κλινικές, έχουν πανάκριβα αυτοκίνητα και βίλες για σπίτια, και το κυριότερο, αυτοί μαζί με τους απογόνους τους ζούνε τον παράδεισο, ενώ εμείς με τους δικούς μας απογόνους την κόλαση, αυτήν την κόλαση που οι ίδιοι δημιούργησαν και κατασκεύασαν για εμάς και αυτό το καθεστώς, αυτά τα καθάρματα, το ονομάζουν δημοκρατία.

ΑΝΤΡΕ είπε...

Τα έργα του καθεστώτος,

Με την καθεστωτική τους αντίληψη και χωρίς την έγκριση μας κομματιάζουν την πατρίδα μας και την δίνουν βορά στις ποιο μοχθηρές και βάρβαρες ανθρώπινες φυλές, μόνο και μόνο για να συνεχίσουν να έχουν τα βασιλικά και δικτατορικά προνόμια τους, αγνοώντας εάν σε λίγα χρόνια καταστρέψουν μια για πάντα ότι με κόπο, αγώνες και αίμα μας κληροδότησαν εδώ και χιλιάδες χρόνια οι πρόγονοι μας, αλλά ξέχασα, ο δικός τους πρόγονος τα ίδια δεν έκανε, προδίδοντας τον μεγάλο πολεμιστή βασιλιά και τους ιερούς μαχητές του φωτός, για λίγη και πρόσκαιρη δόξα και εξουσία.

Γκρέμισαν τα πάντα, στέρησαν συντάξεις, δώρα και μισθούς από αυτούς που το μόνο που είχαν σαν περιουσιακό στοιχείο ήταν αυτές οι συντάξεις, αυτά τα δώρα και αυτοί οι μισθοί και σαν να μην έφτανε αυτό, για να σιγουρευτεί το καθεστώς ότι, ο θάνατος θα είναι σίγουρος και η αντίσταση μηδενική έβαλε αυτήν την κατηγορία των ανθρώπων να πληρώνει δεκάδες φόρους και δεκάδες απάνθρωπα και αντισυνταγματικά πρόστιμα, τέτοια που ούτε οι Οθωμανοί επί τουρκοκρατίας δεν επέβαλαν, από τα είδη μειωμένα χρήματα που τους άφησε για να μπορούν να ζουν με το ελάχιστο της αξιοπρέπειας, δηλώνοντας γι ακόμη μια φορά το καθεστώς ότι, οι αδύναμοι και οι μη έχοντες θα σηκώσουν και πάλι το βάρος από το ατελείωτο φαγοπότι, που συνεχίζουν να κάνουν οι ίδιοι ακόμη και τώρα.

Πρόβλεψη,

Όλοι οι ανθέλληνες και όλοι οι προδότες που έχουν ματώσει την χώρα και τον λαό με κάθε τρόπο έχουν τα κόλλυβα στην ζώνη τους, ότι και αν υπογράψουν, ότι και αν παραχωρήσουν, ότι και αν υποστηρίξουν, στο τέλος δεν θα γλιτώσουν την λαϊκή καταδίκη, διότι η χώρα μας εκτός από αυτούς γέννησε και θα συνεχίσει να γεννά παλικάρια, που είτε το θέλουν μερικοί, είτε όχι, θα πεθαίνουν και θα πέφτουν στον γκρεμό αγκαλιά μαζί με την σημαία της πατρίδος τους, χύνοντας εκτός από το αίμα τους και τα όποια δάκρυα πικρίας τους έχουν απομείνει, αυτή η χώρα, αυτή η πατρίδα, αυτή η μάνα, δεν θα πεθάνει ποτέ, όσο θα υπάρχουν ήρωες που για την μοναδική της ομορφιά και γοητεία θα συνεχίσουν να προσφέρουν σε αυτήν ότι πολυτιμότερο έχουν, την ίδια τους την ζωή.

Ανθελληνικά, προδοτικά και καθεστωτικά τομάρια, γνωρίζω καλά ότι, σας προκαλεί μεγάλο πόνο ότι νόημα αρχίζει και πηγάζει από τις λέξεις πατριώτης και πατρίδα και γνωρίζω επίσης ότι, κάνετε τα πάντα για να εκλείψουν και οι πατριώτες, και οι πατρίδες, αλλά ένα έχω να σας πω:

Εσύ πατρίδα μου, δεν θα πεθάνεις ποτέ, όσο αναπνέει ελεύθερα και ο τελευταίος από εμάς, αλλά ακόμα και εάν πεθάνουν όλα σου τα παιδιά μην στενοχωριέσαι, έχεις μαζί σου για να σε προστατεύουν αυτούς που σε δημιούργησαν και σε δόξασαν, κάνοντας τα ιερά σου χώματα σπίτι τους και τις κορφές των ιερών σου βουνών θρόνους και δεν είναι άλλα αυτά τα παιδιά, από τους ίδιους τους Θεούς σου.

Εγώ προσωπικά:

Αρνιέμαι, να έχω μια θηλιά γύρω από τον λαιμό μου, την οποία θα σφίγγετε όταν εσείς θέλετε, για να μου στερείτε το δικαίωμα στο οξυγόνο, θαρρείς και σας έδωσε το δικαίωμα ο θεός να το διαχειριστείτε.

Αρνιέμαι να με κάνετε ότι θέλετε, την ώρα που το θέλετε, χωρίς να αναγνωρίζετε ότι και εγώ είμαι άνθρωπος σαν εσάς και έχω τα ίδια δικαιώματα με εσάς.

Αρνιέμαι να μετατρέψετε την ψυχή μου και την οικογενειακή μου γαλήνη στον δικό σας προσωπικό οχετό, μέσα στον οποίο θα πετάτε ότι βρώμικο έχει η συνείδηση και η ψυχή σας.

Αρνιέμαι, να σας βλέπω και να σας ακούω να με κοροϊδεύετε στην βουλή, στις τηλεοράσεις, στα ραδιόφωνα και στα μπαλκόνια με πληρωμένους και πλαστικούς λόγους, κατάλληλα ντυμένους από τα πληρωμένα λυκόσκυλα σας.

Αρνιέμαι, να υποφέρω και να τρέμω, όταν εσείς θα κουνάτε τα σχοινιά της χώρας μου, διότι με αυτό θα με κάνετε και πάλι να κλαίω για χαμένες και αλησμόνητες πατρίδες.

Αρνιέμαι, να έχω καθημερινό πόνο και καημό εάν τελικά σταματήσω τα παιδιά μου από την δημόσια εκπαίδευση, λόγω έλλειψης χρημάτων, την ώρα που εσείς πάτε τα δικά σας παιδιά σε ιδιωτικά κολέγια, για να γίνουν κάποτε οι αυριανοί δημόσιοι τύραννοι.

ΑΝΤΡΕ είπε...

Αρνιέμαι, να βλέπω να πεθαίνουν αυτά που τόσο αγαπώ και λατρεύω, κάτω από την δική σας προδοτική και φασιστική συμπεριφορά, που θα την ζήλευε ακόμα και ο ίδιος ο Χίτλερ.

Αρνιέμαι, να βλέπω να έχει η πατρίδα μου σκοτάδι και καταχνιά, την ώρα που οι πρόγονοι μου την παρέδωσαν σε εμάς μέσα στο φως του ήλιου και το γαλάζιο του ουρανού.

Αρνιέμαι, να βλέπω το Αιγαίο να έχει μετατραπεί σε μια απέραντη τουρκική σφηκοφωλιά και εσείς να μην έχετε το κουράγιο και την τόλμη να πείτε ένα ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, μόνο και μόνο, να μην χάσετε την ζεστή σας καρέκλα και τα βασιλικά προνόμια, που σας έδωσε με την ανοχή και την ψήφο του ο λαός.

Αρνιέμαι, να βλέπω να έχει η χώρα μου τρακόσους βασιλιάδες, οι οποίοι ξεσκίζουν μαζί με την αυλή τους, ολημερίς και ολονυκτίς, το κράτος και τον λαό, έχοντας μόνο δικαιώματα και ανύπαρκτες υποχρεώσεις.

Αρνιέμαι, να βλέπω να πληρώνουν μόνο αυτοί που δεν πρέπει, ενώ αυτοί που πρέπει να γελάνε και να κοροϊδεύουν πίσω από τις πλάτες μας και από τις πλάτες των παιδιών μας.

Αρνιέμαι, να παρακολουθώ καθημερινά τον θάνατο και το ξεπούλημα της πατρίδος και της Ελληνικής ιστορίας, από τους ανεγκέφαλους προδότες και ανθέλληνες.

Αρνιέμαι, να βλέπω την χώρα του Σοφοκλή, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Λεωνίδα, του Αλέξανδρου και τόσων άλλων εκατοντάδων φιλοσόφων, δασκάλων και ηρώων, να γίνεται το προσωπικό λημέρι του κάθε αμόρφωτου κατσαπλιά, κοτζαμπάση και δραγουμάνου.

Αρνιέμαι, να βλέπω τον δημόσιο υπάλληλο και δημόσιο λειτουργό να μετατρέπετε σε δημόσιο τύραννο και σατράπη, τόσο για εμένα, όσο και για την χώρα μου.

Αρνιέμαι, να βλέπω τους αστυνομικούς αντί να προστατεύουν τον πολίτη από του κόσμου τα εγκληματικά στοιχεία να γίνονται οι μετρέσες και οι σεκιουριτάδες του κάθε ακριβοπληρωμένου πολιτικάντη και του κάθε χρυσοπληρωμένου μαυραγορίτη.

Αρνιέμαι, να βλέπω τα πανεπιστήμια της χώρας μου να έχουν μετατραπεί σε φθηνά πολιτικά παραμάγαζα και παραπήγματα, τα οποία κλείνει και ανοίγει κατά το δοκούν το κάθε αυριανό κομματόσκυλο.

ΑΝΤΡΕ είπε...

Αρνιέμαι, να βλέπω την χώρα μου να μετατρέπετε σε παράρτημα της Καμπούλ και της ισλαμικής Τεχεράνης, χαϊδεύοντας σε καθημερινή βάση τα αυτιά του κάθε πληρωμένου εγκληματία, που το μόνο μέλημα του είναι το πώς θα σφάξει όποιων βρει μπροστά του, όταν του δοθεί το σύνθημα και η ευκαιρία.

Αρνιέμαι, να συνεχίσω να ζω στην δική σας δημοκρατία, την οποία με την αλαζονεία, την αδιαφορία, την απατεωνιά, την ατιμωρησία και τον οχαδερφισμό μετατρέψατε σε κοινή αλητεία, με αποτέλεσμα να παράγει συνεχώς αυτό που σας βολεύει, το χάος.

Αρνιέμαι, να μου κόβετε τον μισθό, την σύνταξη και τις αποδοχές και συγχρόνως να μου βάζετε και πρόστιμο με έκτακτες εισφορές και φόρους και όταν δεν έχω να πληρώσω να λεονταρίζετε απέναντι μου με απειλές και κυρώσεις, όταν την ίδια στιγμή χιλιάδες λαμόγια αρνούνται να πληρώσουν τα υπέρογκα χρέη τους προς το δημόσιο.

Τέλος, αρνιέμαι να με κυβερνούν ανάξιοι, ημιμαθείς, ανθέλληνες, προδότες, απατεώνες, κλέφτες, ηλίθιοι και ανόητοι επαγγελματίες χειροκροτητές πολιτικάντηδες.

Εγώ προσωπικά,

Απευθύνομαι στο παιδί μου και του λέω, εάν τελικά εγώ δεν βρω το κουράγιο να αρνηθώ και να σταθώ όρθιος απέναντι στα θέλω και στα πρέπει των προδοτών και των ανθελλήνων που σαπίζουν το δένδρο της πατρίδος μου και της πατρίδος σου, εσύ να μην γίνεις έτσι, αλλά να σηκωθείς ολόρθος και να φωνάξεις και για μένα, ΑΡΝΙΕΜΑΙ.

Εθνική έκκληση,

Πατριώτες, όπου και εάν βρίσκεστε σε όποια σημεία του ορίζοντα και εάν χτυπάει η καρδία σας, μην λησμονάτε ποτέ τον τόπο σας και το χώμα που με αίμα κράτησαν οι πρόγονοι μας, ενάντια σε όλους αυτούς που ήθελαν και που συνεχίζουν να θέλουν αυτό το ιερό χώμα να το κάνουν χωματερή των δικών τους σκουπιδιών.

Πατριώτες, αυτό το έθνος και αυτή η χώρα γέννησε τον πολιτισμό, έμαθε σε όλους τους ανθρώπους τι πρέπει να κάνουν για να ξεχωρίσουν από τα ζώα, έδωσε ιστορικές μάχες ενάντια σε εκατονταπλάσιο εχθρό για να προστατέψει το πνευματικό φώς, έκανε όλη την υφήλιο να μάθει την λέξη ΕΛΛΑΣ και γέννησε ανθρώπους που ο αιώνιος κόσμος είναι μικρός για να τους χωρέσει.

Πατριώτες, πριν εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια επιχείρησαν του κόσμου οι βάρβαροι με πολέμους και σφαγές να εξαφανίσουν αυτό το έθνος, πριν από δεκάδες χρόνια πάλι του κόσμου οι βάρβαροι επιχείρησαν με τον ίδιο τρόπο να εξαφανίσουν αυτό το έθνος, τώρα και πάλι του κόσμου οι βάρβαροι προσπαθούν όχι μόνο να αφανίσουν το έθνος αλλά να κομματιάσουν την χώρα των ΕΛΛΗΝΩΝ, δίνοντας την στις διάφορες ύαινες που καραδοκούσαν και καραδοκούν γύρω της.

Πατριώτες, αφήσαμε να διαλύσουν την παιδεία, αφήσαμε να διαλύσουν την γλώσσα μας, αφήσαμε να διαλύσουν τα χαρακτηριστικά της φυλής μας, αφήσαμε να διαλύσουν την μοναδική ιστορία μας, αφήσαμε στα χέρια ανθελλήνων ότι είχαμε και δεν είχαμε και φύγαμε με λαχτάρα κιόλας, ψάχνοντας την μαγική φασολιά, να βρούμε άραγε τι, ποιος ξέρει και την ώρα που επιστρέψαμε από το κυνήγι των απατηλών ονείρων μας βρήκαμε την πόρτα της χώρας κλειστή, στην οποία πόρτα του κόσμου οι βάρβαροι κρέμασαν με μεγάλη υπερηφάνεια και την ταμπέλα ΠΩΛΕΙΤΑΙ.

Τα σχέδια τους ολοκληρώθηκαν,

Πως κατάφεραν να κάνουν τον ποιο ανένταχτο λαό του πλανήτη σκλάβο τους, να σέρνετε με αλυσίδες στο λαιμό του και να τους ευχαριστεί κιόλας γι αυτές.

Πως κατάφεραν να κάνουν το ποιο υπερήφανο έθνος του πλανήτη να σέρνετε κάτω από τις μαγαρισμένες ποδιές των τούρκων, των σκοπιανών, των αλβανών, των ισλαμιστών και των κάθε λογής εισαγόμενων εγκληματικών στοιχείων.

ΑΝΤΡΕ είπε...

Πως κατάφεραν να δημιουργήσουν ανθέλληνες και ανθρώπους με εξουσία, που να μισούν και να πολεμούν ότι αρχίζει από την λέξη ΕΛΛΑΣ.

Πως κατάφεραν, να καταντήσουν την χώρα του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Σωκράτη, του Λεωνίδα, του Αλεξάνδρου, ζητιάνα στα παγκόσμια οικονομικά τους πορνεία, για μια χούφτα δολάρια.

Η απάντηση στα σχέδια τους,

Πατριώτες, όταν θα βρούμε το κουράγιο να κοιτάξουμε κατάματα όλους αυτούς που στραγγαλίζουν την χώρα και το έθνος και να τους βροντοφωνάξουμε, φτάνει ως εδώ ήταν και ξεβρομίσουμε τον στάβλο από τις κάθε είδους κοπριές που έχει, τότε και μόνο θα μπορέσουμε να ξανά υμνήσουμε τους τρακόσους του Λεωνίδα, να ξαναφωνάξουμε με υπερηφάνεια την λέξη ο μέγας Αλέξανδρος και να μην προσκυνήσουμε ποτέ, μα ποτέ ξανά, ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

Το μεγαλείο του έθνους,

Έλληνες, αλλά κράτη και άλλα έθνη παράγουν αυτοκίνητα, όπλα, φάρμακα, δορυφόρους, πυραύλους, εμείς οι Έλληνες δεν τα παράγουμε αυτά, αλλά μάθαμε σε όλους αυτούς το πώς να τα παράγουν, δίνοντας τους το μοναδικό υλικό που απαιτείται για την κατασκευή αυτών, την ΣΚΕΨΗ.

Κάποτε, κάποια μέρα, κάποια στιγμή, κάποιος ήλιος φωτεινός θα ανατείλει και σε ετούτη εδώ την χώρα, φέρνοντας και πάλι τους Έλληνες εκεί που ανήκουν και την Ελλάδα εκεί που πρέπει να είναι, στις καρδιές μας, στις καρδιές τους, στις καρδιές όλων.

Δεν ξέρω να σας πω με βεβαιότητα πότε θα μπορέσουμε να ξανακάνουμε την χώρα λίκνο του κόσμου και εμάς θεματοφύλακες του λίκνου αυτού, αυτό όμως που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι, όταν η Γη θα πεθαίνει, η τελευταία λέξη που θα πει θα είναι ΕΛΛΑΣ.

Αδικαιολόγητες Παραχωρήσεις,

Τους αφήσαμε να μας πάρουν τις αρχέγονες πατρίδες μας.

Τους αφήσαμε να μας πάρουν με το έτσι θέλω τις περιούσιες μας.

Τους αφήσαμε να αφανίσουν το γένος μας.

Τους αφήσαμε να σπάσουν και να λεηλατήσουν τους τάφους των προγόνων μας.

Τους αφήσαμε να μας διώξουν από τα ιερά χώματα μας.

Τους αφήνουμε να μας απειλούν και να μας τρομοκρατούν.

Τους αφήνουμε να μας γελοιοποιούν και να μας διασύρουν.

Τους αφήνουμε να αλλάζουν την ιστορία μας και την ταυτότητα μας.

Και το κυριότερο όλων, τους αφήσαμε και τους επιτρέψαμε να μας πάρουν την αξιοπρέπεια μας, το μόνο χαρακτηριστικό που μας επιτρέπει να λεγόμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.

Πατριώτη,

Εάν θέλεις να συνεχίσεις να κοιμάσαι, είσαι ελεύθερος να το κάνεις, αλλά να θυμάσαι ότι, όταν κάποτε ξυπνήσεις, θα είσαι μέρος του εφιάλτη που ο ίδιος δημιούργησες.

ANTRE είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ral-b0RPWo8

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ewg6t0-AH5w

antre

antre είπε...

«Ξεκινήσατε το μπαλέτο;» ρώτησα αυθόρμητα τις δύο μικρές κόρες της γειτόνισσάς μου. Μακάρι να είχα καταπιεί τη γλώσσα μου, που έτρεξε αυθάδικα, χωρίς να σκεφτεί ότι τη φετινή χρονιά τίποτα δεν είναι πια αυτονόητο. Τα κορίτσια, ηλικίας έξι και οκτώ ετών, κάρφωσαν τα μάτια στο πάτωμα, με αμηχανία, σχεδόν με ενοχή. Η νεαρή μάνα τους, ιδιωτική υπάλληλος, κάνει πραγματικό αγώνα για να τα βγάλει πέρα και μέχρι πριν από έναν χρόνο όχι μόνο τα κατάφερνε, αλλά κάνοντας οικονομία απ’ όπου μπορούσε, πρόσφερε στα παιδιά της εκτός από τα βασικά και μία εξωσχολική δραστηριότητα. Τότε, άλλωστε, βοηθούσε την κατάσταση και ο πρώην σύζυγος, που σήμερα συμπληρώνει οκτώ μήνες απλήρωτος στην εργασία του. Σήμερα αυτή της η προσφορά δεν είναι δυνατή. Το ξέρει η ίδια, το ξέρουν και οι δύο μικρές, που επειδή δεν μπορούν να καταλάβουν τους λόγους που έφεραν τα πάνω-κάτω στη ζωή τους αισθάνονται μια ανεξήγητη για το μυαλουδάκι τους ντροπή που τα δύο προηγούμενα χρόνια απολάμβαναν όσα απολάμβαναν.

Γύρισα σπίτι συγκλονισμένη από το βλέμμα που είδα στα μάτια των δύο παιδιών και της μητέρας τους. Στο απέναντι μπαλκόνι, η άλλη γειτόνισσα -θα μπορούσε να είναι μάνα ή και γιαγιά της πρώτης- εκρήγνυται: «Γιατί δεν λέει κανείς (φωνάζει συνειδητά, για να την ακούσω) ότι η καταστροφή της χώρας άρχισε με το ροκάνισμα των πακέτων της Ε.Ε. από τους επιτήδειους και τους κομματικούς στρατούς; Γιατί σήμερα πρέπει να ξαναζήσουν τα εγγόνια μου όσα εγώ έζησα μετά τον πόλεμο; Πρωτοφόρεσα κανονικό ρούχο στα 16 μου...».

Εχει δίκιο η γιαγιά που τρέμει στη σκέψη της αναβίωσης της παιδικής της ηλικίας. Δυστυχώς γι’ αυτήν, αλλά και για τους νεότερους, αυτό που έρχεται πιθανότατα δεν θα μπορεί σε τίποτα να συγκριθεί με εκείνη την εποχή, που φτωχοί και καταπονημένοι οι μεταπολεμικοί Ελληνες προσπαθούσαν να ονειρευτούν και να οικοδομήσουν μια κανονική ζωή. Αυτό που σήμερα συντελείται είναι η πλήρης, βίαιη και αιφνίδια ανατροπή όλων όσα γενιές ολόκληρες διεκδίκησαν και κατέκτησαν από τότε μέχρι σήμερα με αγώνες και αίμα. Από την εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας και το κράτος πρόνοιας, μέχρι την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό ενός εκάστου. Τότε ήταν ένα ανηφορικό ξεκίνημα. Σήμερα μοιάζει με κατηφορική διαδρομή χωρίς τέλος. Προφανώς δεν είναι μαγαζί η χώρα για να βάλει λουκέτο και στη θέση της να ανοίξει κατάστημα αγοράς χρυσού, όπως αυτά που εμετικά ξεπετάγονται πλέον σε κάθε γειτονιά της πόλης. Μοιραία, θα συνεχίσει την πορεία της.

Με πολίτες, όμως, καταρρακωμένους, φοβισμένους και εθισμένους στους φρικτούς χαρακτηρισμούς που η ηγεσία τους εκστόμισε εναντίον τους. Που σαν τα εξάχρονα της γειτόνισσας δεν ξέρουν γιατί, αλλά νιώθουν μεγάλη ντροπή που πέρυσι... πήγαιναν μπαλέτο, που φέτος δεν έχουν ούτε βιβλία στα σχολεία τους και που του χρόνου δεν ξέρουν καν αν θα έχουν σχολεία.

antre είπε...

Δεν κινδυνολογούν ούτε υπεκφεύγουν οι απλοί καθημερινοί πολίτες για να μη μοιραστούν τα βάρη, όπως χωρίς ίχνος ντροπής τους προέτρεψε προ ημερών ο υπουργός Οικονομίας. Απλώς καταλαβαίνουν στο πετσί τους ότι οι αντοχές τους θα τους προδώσουν πριν προλάβουν να βγουν -αν βγουν ποτέ- τα νούμερα.

Μακάρι να έχει δίκιο ο τρίτος γείτονας, που επιμένει πως ό,τι και να μας κάνουν το χαμόγελο και την αισιοδοξία δεν μπορούν ούτε να τα φορολογήσουν ούτε να τα υφαρπάξουν. Δυστυχώς, όμως, όλοι οι υπόλοιποι, όταν τον ακούμε, νομίζουμε ότι προσπαθεί να κοροϊδέψει ακόμη και τον εαυτό του.

Τελικά, όσο το σκέφτομαι, μακάρι να γυρίζαμε στο 2004, όπως προέβλεψε ο υπουργός Οικονομίας Ευ. Βενιζέλος, αλλά με τη γνώση που έχουμε σήμερα. Τα εξάχρονα δεν θα είχαν καν γεννηθεί και όλοι εμείς οι υπόλοιποι -ό,τι και αν ψηφίζαμε- θα ελπίζαμε ακόμη ότι ίσως αυτή τη φορά, έστω κουτσά στραβά, το νέο κυβερνητικό σχήμα θα κατάφερνε την επανίδρυση του κράτους, την καταπολέμηση της διαφθοράς, την εμπέδωση της ισονομίας, την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους. Δυστυχώς, αυτό που σήμερα δεν καταλαβαίνουν και άρα δεν δύνανται να ξορκίσουν οι πολιτικοί μας είναι η απουσία οράματος, πίστης και ιδανικού από τους πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=rJ13VvMXszQ&feature=related

kalhnyxta filoi moy

antre

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι, εύχομαι να είστε όλοι καλά. Εχω καιρό να σας γράψω κι αυτό διότι είχα ένα πρόβλημα με την σελίδα μας στο Η/Υ μου. Ευτυχώς με τις χρήσιμες συμβουλές της ΕΚ βρήκα άλλο τρόπο να σας γράψω. Η αλήθεια είναι ότι μου λείψατε.
Εχεις δίκιο Αντρέα η σελιδούλα έχει άλλη αξία, καλό είναι το φέϊς και το e-mail, και συμφωνώ να χρησιμοποιούμε όλα τα μέσα της σύγχρονης τεχνολογίας όμως αυτή η σελίδα είναι όπως το γράμμα ή οι ευχητήριες κάρτες που ανταλλάσαμε κάποτε με τους φίλους μας. Αξέχαστη δεν θα μείνει αυτή η αλληλογραφία; Όταν με αγωνία περιμέναμε τον ταχυδρόμο να μας φέρει το πολυπόθητο γράμμα ή κάρτα. Τώρα τα παιδιά μας παραξενεύονται όταν το ακούν όμως υπήρχε άλλη μαγεία. Κάπως έτσι είναι και αυτή η σελιδούλα. Εύχομαι με τη σειρά μου να ξαναγράψουν όλοι οι καλοί φίλοι.
Οι αναρτήσεις σας πολύ ενδιαφέρουσες. Η τελευταία ανάρτηση Αντρέα μας πληγώνει πραγματικά διότι όλοι αισθανόμαστε ότι έχουμε πέσει θύματα, ότι μας κορόϊδευαν τόσο καιρό και λίγοι είχαν πάρει είδηση και όχι σε όλο το εύρος της πραγματικότητας.
ΕΚ μου η ιστορία με το παιδί και την τηλεόραση συγκλονιστική. Όσο και να προσπαθούμε ποτέ δεν ξέρουμε άν κάνουμε το σωστό με τα παιδιά μας και τί πραγματικά αισθάνονται τα ίδια. Λίγο πολύ όλοι είμαστε αρκετά απορροφημένοι με τα προβλήματά μας. Και η ιστορία με την μικρή λαθρομετανάστρια πολύ συγκινητική. Άθλιες ζωές αν το καλοσκεφτούμε.
Αννα οι αναρτήσεις σου όπως πάντα πολύ εμπεριστατωμένες.
Γέλασα με τα ανέκδοτα. Ειδικά αυτό με την σύζυγο που αποφάσισε να μην κάνει τίποτα μια ημέρα....πολύ μου άρεσε!!!!
Αντρέα το τραγούδι "We are the world" όσες φορές και να το ακούσεις δεν φτάνει, θέλεις να το ακούσεις κι άλλο.
Αυτά φίλοι μου, το κρύο τσουχτερό, υπομονή......
Αγαπημένη Σαμιώτισσα έχεις μείνει όχι απλώς στην ίδια τάξη αλλά θα σε στείλουμε σε λίγο στο νηπιαγωγείο παρέα με την ψιψινέλ......χιχι,
Συγνώμη αλλά μας έχεις λείψει.
Χαρά αν κατάλαβα καλά αρρωστήσατε;;; Περαστικά σύντομα.
Σας χαιρετώ, καλό βράδυ και καλή εβδομάδα, ντυθείτε ζεστά και μην το βάζετε κάτω !!!!! Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ .ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ.ΕΔΩ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΞΩ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΣΥΝΕΦΙΑ.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΟΥΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ....ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/y0EAL3vXZrM ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ .ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΑ .ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΑΝΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/d_mLFHLSULw http://youtu.be/xCFEk6Y8TmM ΑΝΝΑ

E.K είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ..
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ..
ΤΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ?
ΑΝΝΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ!!
ΤΑ ΡΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ..ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ..
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ..
Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!!!
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ!!
ΧΑΡΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ..
ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!
ΑΕ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ..ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ 1983 ΑΠΟ ΤΟΜ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΞΑΝΑ..
ΑΝΔΡΕΑ Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!
ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΑΝΑΔΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟ!!!
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΕ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΟΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΝ ΣΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ...
ΝΑΙ ΑΛΛΟ ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΟ ΦΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΨΥΧΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΝΟΕΡΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ..
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ...
ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ!!!
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ...
"Αρνιέμαι, να βλέπω την χώρα του Σοφοκλή, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Λεωνίδα, του Αλέξανδρου και τόσων άλλων εκατοντάδων φιλοσόφων, δασκάλων και ηρώων, να γίνεται το προσωπικό λημέρι του κάθε αμόρφωτου κατσαπλιά, κοτζαμπάση και δραγουμάνου. "
ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΝΙΕΜΑΙ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΘΙΞΙΑΣ...
ΙΣΩΣ....

E.K είπε...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΝΝΑ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ...
http://www.paidika.gr/anakata/images/stories/Fantasia/Neraides/Animation_gif023_paidika_fee.gif

E.K είπε...

ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΑΕ?ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ..ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ..
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcStpPBqZC2NiUc9wRArLHVItZ8GYnGilR7wFmaOUdCBHajGHT2ynw
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟΥΛΙΑ ΣΟΥ..

E.K είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ..
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ..

http://www.picgifs.com/graphics/g/good-night/graphics-good-night-149842.gif

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΑΕ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΕΣ!!!!ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΑΝΕΙ!!!!!ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ!!!ΧΑΡΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΕΚ ΚΑΙ ΑΕ ΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟΥΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ. ΕΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!!!!ΑΝΝΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΤΕ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!
ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΝΤΡΕ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=_X_h_3q3OSA

antre

antre είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=qFL2xGrtEm4&feature=related

ΑΝΝΑ είπε...

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α !!!!!!!!! http://youtu.be/4J5vRum9gkg

ΑΝΝΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΑΝΔΡΕΑ ΕΚ ΧΑΡΟΥΛΑ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΑΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΑ .ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ http://youtu.be/2ZYvGCL0fZU

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/CIfVZagtiMQ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑ Ο ΥΜΝΟΣ ΣΤΗ ΧΑΡΑΣ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΓΡΑΨΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΕΤΟΒΕΝ .ΑΝΝΑ

ΑΝΝΑ είπε...

ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ .Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ (ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ, ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Γράφει «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ») ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΑΦΩΝΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥΣ .ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ..............Κάποτε, κάποια μέρα, κάποια στιγμή, κάποιος ήλιος φωτεινός θα ανατείλει και σε ετούτη εδώ την χώρα, φέρνοντας και πάλι τους Έλληνες εκεί που ανήκουν και την Ελλάδα εκεί που πρέπει να είναι, στις καρδιές μας, στις καρδιές τους, στις καρδιές όλων.

Δεν ξέρω να σας πω με βεβαιότητα πότε θα μπορέσουμε να ξανακάνουμε την χώρα λίκνο του κόσμου και εμάς θεματοφύλακες του λίκνου αυτού, αυτό όμως που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι, όταν η Γη θα πεθαίνει, η τελευταία λέξη που θα πει θα είναι ΕΛΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/u5yFXCy8w9g ΔΕΙΤΕΤΟ .ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΚΟΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ.ΑΝΝΑ

ΑΝΝΑ είπε...

Η χαρά πηγάζει από την αγάπη. Όταν δίνης την αγάπη, τότε έρχεται η χαρά. Δίνει αγάπη ο άνθρωπος και δέχεται χαρά, ανταμείβεται δηλαδή με την χαρά που νιώθει"




Γέροντας Παΐσιος

ΑΝΝΑ είπε...

Eαν η ευτυχία δεν είναι μέσα στον ίδιο μου τον εαυτό, τότε δεν θα μπορέσω να την βρω πουθενά."


Edvard Grieg

Ανώνυμος είπε...

ΕΚ ΜΟΥ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ Η ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΝΝΑ

E.K είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΤΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!
ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ!!
ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ..
«Η παιδεία, σαν την πλούσια χώρα, παράγει όλα τα αγαθά.»
Σωκράτης
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΝΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΤΕ
ΑΕ ΧΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
http://images2.fanpop.com/image/photos/8900000/Have-A-Good-Week-butterflies-8979432-308-320.gif

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ.ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ Η ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙΑΥΤΟ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑ ΑΠΕΞΩ.ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΗΛΙΟ? ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ!!!!! ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΓΩΝΕΙ....ΑΧ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΝΟΙΞΗ . ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ.ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΦΑΓΗΤΟ.ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!ΑΝΝΑ http://youtu.be/8ifGsGZvDZQ

E.K είπε...

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
ΚΡΥΟΟΟΟ!!!!
ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΒΡΟΧΗ!!
ΑΝΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ!!
ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΝΕΕΟΙ ΝΑ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΝΟΜΠΑΡΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ..
ΚΑΛΗ ΟΡΑΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!
http://www.paidika.gr/anakata/images/stories/Fagita/Fagosima/animated_gif025paidika_food.gif

ΑΝΔΡΕΑΣ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Xqje4b3ADMk

Ο Θάνατός σου, η ζωή μου!
Tης Ιωάννας Κ.: Χαιρεκακία! Γνώριμο συναίσθημα τον τελευταίο καιρό, δεν συμφωνείτε; Να δυστυχεί ο διπλανός μου, να το βλέπω και να ξεχνάω την δική μου δυστυχία ή τουλάχιστον να την αντέχω.

Να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα, να χαρώ εγώ… ή τουλάχιστον να σκεφτώ οτι ο διπλανός μου υποφέρει περισσότερο από εμένα και να μην παραπονιέμαι για τα δικά μου δεινά.

Μην μου πείτε ότι δεν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας σε όσα προανέφερα; Αν δουλεύετε στον ιδιωτικό τομέα, σίγουρα χαρήκατε που οι δημόσιοι υπάλληλοι αμείβονται σύμφωνα με το ενιαίο μισθολόγιο και τώρα παίρνουν λιγότερα από εσάς.

Αν είσαστε δημόσιοι υπάλληλοι, μη μου πείτε οτι δεν επιθυμείτε να καταργηθεί ο 13ος και 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα όπως φημολογείται τις τελευταίες ήμερες;

Τα παραπάνω είναι απλά ένα ενδεικτικό παράδειγμα της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα μας. Το ‘‘εμείς’’ καταργήθηκε και μας έμεινε μόνο το ‘‘εγώ’’ . Μην μου πείτε οτι δεν συμφωνείτε γιατί υπάρχουν αποδείξεις!

Ποιος από μας κατέβηκε στους δρόμους για να υπερασπιστεί το δικαίωμα στην εργασία όσων απολύθηκαν; Κανείς μας εκτός από τους ίδιους τους απολυμένους. Πόσες φόρες αλλάξαμε τηλεοπτικό σταθμό επειδή στην οθόνη μας βλέπαμε σκηνές φτώχειας, αστέγους κι απελπισμένους; Πόσες φορές γυρίσαμε το κεφάλι μας προς την αντίθετη κατεύθυνση όταν κάποιος στο δρόμο μας ζήτησε οικονομική βοήθεια;

Αλλοτριωθήκαμε και αποξενωθήκαμε εις γνώσιν μας! Μου έρχεται στο νου η φράση του Αντώνη Σαμαράκη «Ποτέ άλλοτε οι στέγες των σπιτιών των ανθρώπων δεν ήταν τόσο κοντά και ποτέ άλλοτε οι καρδιές των ανθρώπων τόσο μακριά».

ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!!

ΑΝΝΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΣΑ ΒΑΖΕΙΣ!!!!!!!ΕΚ ΑΝΝΑ,ΑΕ,ΧΑΡΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΒΡΑΔΥ
ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΝΤΡΕ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΚΡΥΩΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΘΑ ΠΕΤΡΑΣΕΙ .ΛΟΙΠΟΝ ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ Η ΤΣΑΓΑΚΙ ΚΑΙ ΚΕΚΑΚΙ http://youtu.be/EQcNNEWlgIY ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΚ ΜΟΥ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ...ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ .ΑΝΝΑ

ΑΝΝΑ είπε...

Ενα κομμάτι καρυδόπιτα


Θέλω να μιλήσουμε, μάνα. Εγώ εδώ και συ εκεί, πέρα, μακριά στον τόπο που γεννήθηκες.

Ηταν Τετάρτη, τότε, οκτώ Αυγούστου, που συμφωνήσαμε το βράδυ να μιλούσαμε, αλλά εσύ μου έφυγες. Γιατί δε με περίμενες;

Και φαινόσουνα τόσο καλά εκείνη την ημέρα. Εκανες βόλτες, μες στο σπίτι, σούρνοντας αργά τις παντοφλίτσες σου και με το μπαστουνάκι σου μπροστά πίεζες προσεχτικά το πάτωμα πριν κάθε βήμα. Λες και δοκίμαζες μια παγωμένη λίμνη πριν πατήσεις. Μια παγωμένη διαδρομή! «Πώς δεν το πρόσεξα τόσο καιρό;», θα σου 'λεγα το βράδυ εκείνο. Ψέματα. Σε έβλεπα, αλλά σκεφτόμουν: «Εντάξει, γέρασε η μάνα μου, μα, όμως, τα έχει όλα πια. Παιδιά, εγγόνια, μέχρι και δωμάτιο δικό της». Σε κοίταγα κει μέσα που ίσιωνες το μαντιλάκι σου, που δίπλωνες τα ρουχαλάκια σου, με τάξη, ολοκάθαρα κι έλεγα ευχαριστημένος: «Εντάξει, δεν έχει έννοιες πια η μάνα μου». Ναι, αλλά κάποιες φορές που αναστέναζες δε ρώταγα τι έχεις. «Μπα, μπερδεμένα πράματα που την κουράζουνε και τα εγκαταλείπει», καθησύχαζα τον εαυτό μου.

Ομως ξέρεις, μάνα; Φταις και συ λιγάκι. Από παιδάκι σε θυμάμαι όλο να λες. «Εγώ δε θέλω τίποτα». Και τις γιορτές που έφτιαχνες την καρυδόπιτα, μας έλεγες: «Φάτε τη σεις, εγώ δε θέλω». Τίποτα δεν ήθελες εσύ! Ναι, αλλά θυμάμαι καθαρά που κάποτε, παιδί, τσάκωσα το μάτι σου που λιμπιζόταν, όπως καταβρόχθιζα και τα τελευταία κομμάτια από την καρυδόπιτά σου. Σε τσάκωσα, μα εσύ με φίλησες γελώντας. «Πω, πω, τι φαταούλας!», είπες. Χαιρόσουνα που φχαριστιότανε ο φαταούλας σου; Ητανε λάθος. Επρεπε να φας το μερτικό σου. Τουλάχιστον, ας ζήταγες να σου αφήσω ένα κομματάκι. Γιατί δε ζήτησες;..

Θυμάμαι ακόμη, τελευταία, που όταν τυχαία σηκώθηκα άγρια νύχτα, σ' αντίκρισα να κάθεσαι λαχανιασμένη στην καρέκλα. Αφού υπέφερες, γιατί δε μίλησες να με ξυπνήσεις; Φοβόσουν μην μας ενοχλήσεις; Αφού είχες αρχόμενο πνευμονικό οίδημα, ξεροκέφαλη γριά! Και ευτυχώς που το κατάλαβε η Τασία, η γυναίκα μου, και σε προλάβαμε. Τι στα κομμάτια; Το ξημέρωμα περίμενες; Τι χούι ήταν κι αυτό; Κι ήθελες, μάλιστα, να επιβάλεις και στις νέες γυναίκες, να γίνονται κομμάτια για τους άλλους. Α, καλά, σου θύμωνε η μικρή νύφη σου, η Κίρκη.

Α, ρε μάνα: «Εγώ δε θέλω τίποτα». Εκείνη την Τετάρτη, μπήκες στο σαλόνι με το μπαστουνάκι σου, κοντοστάθηκες κοιτάζοντας απορημένη τον χοντρο-εργολάβο, που αράδιαζε για προσαυξήσεις, συν οκτώ τοις εκατό, για ρυθμούς πληθωρισμού, εκ της πτώσεως του δείκτη...

-- Ωχ και συ καημένε, μουρμούρισες με απαξίωση και τράβηξες αργά το δρόμο σου. Κρυφογέλασα και σε καμάρωσα. Εσύ μετρούσες τις δραχμούλες σου, τόσο το λάδι, το ψωμί, και απορούσαν όλοι το πώς πληθαίνανε τα λίγα. Διέγραψες τη φτώχεια! Αυτό θα πει οικονομολόγος. Καθώς ο εργολάβος μου έδινε τις αποδείξεις, σε άκουσα να αναρωτιέσαι:

-- Εγώ τώρα, τι ήρθα εδώ να κάνω;

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Είδα, φευγαλέα, τα σκελετωμένα δάχτυλά σου να γαντζώνουν το βαρύ, γυάλινο σταχτοδοχείο αδύναμα, να το σηκώσουν. Ηθελες να δουλέψεις, μάνα; Εργάζομαι ίσον υπάρχω, ε; Απ' τα μικράτα σου πλυσίματα, ζυμώματα, χωράφια, μέχρι και πιθάρια λάδι έκρυβες να μην τα χαρτοπαίξει ο παππούς και η μανούλα σου σε γέμιζε ευχές. Και τώρα δεν μπορούσες ούτε το σταχτοδοχείο να μετακινήσεις. Τα θυμήθηκα, μα σκέφτηκα: «Εντάξει, έτσι είναι. Η Φύση εγκατέλειψε τη μάνα μου».

-- Εξόφληση τον Μάρτιο, συμφώνησε ο εργολάβος κι έφυγε.

Κοιτούσα και λογάριαζα τις αποδείξεις, όταν άκουσα που λογάριαζες και συ.

-- Μάρτιος... Απρίλιος... Ιούνιο έχουμε; Ο Αργύρης πήγε στο βουνό; με ρώτησες.

-- Τώρα, μάνα, έχω δουλιά, σου είπα ενοχλημένος.

Με ξαναρώτησες και σου ύψωσα φωνή.

-- Ασε με... Συν δεκατρείς χιλιάδες και...

Σιώπησες.

Γιατί δε σου εξήγησα; Ποιος Ιούνιος και τι να κάνει στο βουνό ο Αργύρης; Μεγάλωσε ο μικρούλης σου, που όλο αρρώσταινε ο σπυριάρης, με ξεπέρασε στο ύψος, ξεπέρασαν πολλά με τη γυναίκα του την Κίρκη και μάλιστα με ειρωνεύονταν. «Εδώ έχεις μείνει; Αυτό δεν το 'χεις ξεπεράσει;». Ξεπέρασαν, προσπέρασαν, παρέλασαν, μα ευτυχώς δεν έμαθες πού φτάσανε να στεναχωρηθείς. Διαισθανόσουν. όμως. και αγωνιούσες. Ναι, αλλά εσύ όμως πια δεν μπόραγες να προστατέψεις ούτε ένα παιδάκι σαν τον Αλκη μας, τον εγγονό σου. Μάλλον έπρεπε εμείς να σε προστατεύουμε απ' αυτόν, θυμάμαι, μπήκε ορμητικός και χτύπαγε την μπάλα ντούπου -ντούπου γύρω σου και με το μπαστουνάκι σου, στεκόσουν σαν ζωάκι φοβισμένο, που το γυρόφερνε αγριόγατος.

-- Ουου-ου, πιάσε γιαγιά, σου φώναζε.

-- Ασ' τη γιαγιά, μη ζαλιστεί. Τσακίσου, του αγρίεψα.

Σαλτάρισε έξω που ηχούσανε ξεφωνητά παιδιών, αμάξια, η πόλη, οργίαζε η ζωή και άκουγες. Και τότε μπήκε η Ελένη μας, η εγγονή σου. Την κοίταγες που στάθηκε μπρος στον καθρέφτη. Α, πώς κοίταζες την όμορφη κοπέλα! Μα από σένα πήρε που όταν χόρευες στο πανηγύρι λέγανε: «Χορεύει η πέρδικα». Αλλά εσύ δεν έπρεπε ούτε ματιά να ρίξεις στο παλικάρι που αγαπούσες, γιατί επί πλέον είχες και χρέος προς τις αδελφές σου. «Η πρώτη κόρη η καλή παντρεύει και τις άλλες», λέγανε.

Ητανε, όμως, δίκαιο αυτό; Σε ρωτάω.

Ολα θα τα πούμε σήμερα. Το χρέος, λοιπόν. Ναι, αλλά πες μου για την πληρωμή σου...

Βάσανα και ταπείνωση, ε;.. Χα! Εμαθα πως ο πατέρας απειλούσε πως δε θα σ' έπαιρνε αν δεν του δίνανε με τα προικιά και μια χαλασμένη ραπτομηχανή. Σε σκέφτομαι χλωμή, αμίλητη, να τους ακούς στη σάλα να τσακώνονται για μία ξεχαρβαλωμένη ραπτομηχανή.

Εσένα; Εσένα, ρε, παζαρεύανε για μία κωλοραπτομηχανή;

Κι αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα που ποτέ δεν ομολογήσαμε.

Τα έχω μάθει, μάνα.

Παιδάκι, σε θυμάμαι σκεφτική να ξεροκαταπίνεις και να τρέμουνε οι κόρες των ματιών σου. «Ποιος πρόσβαλε τη μάνα μου;», αναρωτιόμουν κι έσφιγγα τις παιδικές γροθιές.

Τα έχω μάθει, μάνα. Οχι γροθιές να σφίξω, αλλά χαντζάρι θέλω να αποκεφαλίζω... Και απορώ, θυμάμαι σένα, τη γιαγιά, τόσες γυναίκες μαυροφορεμένες, να βράζουν στάρι, για να συχωρεθούνε οι ψυχές κι αυτών που σας προσέβαλαν. Πώς, δηλαδή, το κάνατε αυτό; Σαν φοβισμένες δούλες, υπάκουες στο χρέος, και στο έθιμο;

Ομως, παράξενο! Θυμάμαι τα κεριά, στο εικόνισμα, που φώτιζαν το στάρι. Πόσο προσεχτικά ήταν στολισμένο με ρόδια και σταφίδες. Σαν κέντημα αρχόντισσας...

Μυστήριο! Πώς γίνεται κάποιοι αγράμματοι, ταπεινωμένοι, ν' αφήνουνε στη μνήμη μας μια σπάνια αύρα αρχοντιάς; Και πώς πληθαίνανε τα λίγα; Μυστήριο, μυστήριο!..

Δεν ήταν χρέος μόνο, μάνα, ε; Ητανε πόνος και αγώνας να στηριχτεί η ζωή, ο κόσμος;

Αμέτρητες γυναίκες σ' ολόκληρο τον κόσμο υπόμεναν γιατί το ένιωθαν πως στήριζαν τη νέα ζωή... Ετσι, στο τελευταίο πρωινό σου, κοιτούσες την Ελένη μας, τη νέα ζωή, μπρος στον καθρέφτη! Κοιτούσες τόσο έντονα, που κάποτε σχολίασε η Κίρκη:

-- Κοιτάτε, πώς κοιτάει. Θυμάμαι, θύμωσα και είπα:

-- Ναι, ρε, Κίρκη, η μάνα μου λατρεύει τη ζωή.

-- Ολοι τη λατρεύουμε, μειδίασε εκείνη και κάγχασα, γιατί εννοούσε, βέβαια, τα νιάτα και τα γλέντια.

Ανώνυμος είπε...

Κοιτούσες την Ελένη μας, που μες στα όνειρά της, ούτε που σε πρόσεξε κι ανοίγοντας την πόρτα μου πέταξε «Μπαμπά, στις έξι» κι έφυγε.

Αφηρημένος στους λογαριασμούς, της είπα:

-- Ναι, στις οκτώ.

Τότε σε είδα να πλησιάζεις και ενοχλήθηκα.

-- Ασε με, μάνα, τώρα.

-- Η Ελένη μας.

-- Παράτα με, σου φώναξα.

-- Εξι είπε η Ελένη μας, επέμενες. Εκνευρισμένος με τον εργολάβο, σου αγρίεψα.

-- Φύγε από δω. Καλά το λέει η Κίρκη πως γίνεσαι μπελάς.

Ταράχτηκες και άρχισες να κλαις σιγά Μαλάκωσα.

-- Ελα ρε μάνα. Τι θέλεις, τι σου λείπει;

Το κυρτωμένο σου κορμί ορθώθηκε, δεν πίστευα. Με δάκρυα και πίσω το κεφάλι, λες και δεόσουνα, μου είπες:

-- Κι εσύ μου φωνάζεις. Σ' έχω χάσει. Ολα τα έχω χάσει.

Κατάλαβα, σ' αγκάλιασα.

-- Ζωάκι μου. Ζωάκι μου.

Σε φίλαγα.

-- Το βράδυ θα τα πούμε, μάνα, ε; Πρέπει να πεταχτώ στο δικηγόρο όμως τώρα, γιατί έμπλεξα μ' απατεώνα. Εντάξει, μάνα;

Εσύ συμφώνησες και σκούπιζες τα δάκρυα. Πάντα συμφώναγες! Στο δρόμο σε έφερνα στο νου, να κάθεσαι στο μπαλκονάκι μόνη και πότε πότε να αναστενάζεις: «θα δω... θα δω εγώ τι θα κάνω». Εγώ έπρεπε να κάνω! Γιατί τόσο καιρό να μη σου βρω κάποια γριούλα, εδώ στη γειτονιά, να σε πηγαίνω να τα λέτε; Και τελικά αναγκάστηκες εσύ, που τίποτα δε ζήταγες, να πεις τα αυτονόητα. Αλλά απ' το βράδυ όλα θ' άλλαζαν.

-- Ελα, στο σπίτι τώρα, η μάνα έφυγε, μου τηλεφώνησε, στον δικηγόρο, η Τασία. Σάστισα. Ερχόμουν με το αμάξι, ο ουρανός κοκκίνιζε, και σου ψιθύριζα: «Εδυσες ήλιε των παιδικών μου χρόνων; Γιατί δεν έμεινες ακόμη, έστω λίγες ώρες; `Η σου αρκούσε ότι κατάλαβα και έφυγες;». Εξοργισμένος με τον εαυτό μου και τους άλλους, τους πιο ακόμα αδιάφορους «προχωρημένους», παραμίλαγα: «Τι ξεπεράσαμε και ξεπεράσατε, ρε Κίρκη, δηλαδή; Στο ίδιο αλώνι γυροφέρνει ο άνθρωπος. Πού πήγατε; Στο μαύρο χάλι;». Σε τέτοιο χάλι, μάνα, που η Κίρκη, που λατρεύει τη ζωή, πήγε και φούνταρε στο Φάληρο. Μα. πήγε πλάι στο ποτάμι και μες στη νύχτα ένιωσε τη βρώμα απ' τους υπόνομους που φέρνει ο ποταμός. «Θεέ μου, να πεθάνω, ικέτεψε, μα όχι μέσα στις ακαθαρσίες» και βγαίνοντας πήγε και χτύπησε σε κάποιο σπίτι. Οι άνθρωποι την άκουγαν αμίλητοι να λέει πως τάχα γλίστρησε. Της φέραν άλλα ρούχα, μα δεν τη βάλανε στο μπάνιο τους γιατί βρωμούσε ολόκληρη. Τηλεφωνήσανε στο χαϊδεμένο σου, εκεί που γύρναγε ασύδοτος να πίνει ουίσκια. Σαν είδε τη γυναίκα του, την κοίταγε αμίλητος. Και ξαφνικά, ανοίγοντας τα χέρια, την αγκάλιασε. Πιστεύω, μάνα, ακράδαντα, ότι στη μνήμη του η δικιά σου αγκαλιά, που έκλεινε τον αξιολύπητο αρρωστιάρη, του άνοιξε τα χέρια. Κι η Κίρκη το κατάλαβε, γι' αυτό όταν έφθασα στο σπίτι μας, που εσύ κοιμόσουν πια, ήτανε κιόλας κει, στα μαύρα. «Αχ, μάνα», έλεγε και έκλαιγε. Κι ενώ την είχα φούρκα, τη συχώρεσα. Στον τάφο σου θα γράψω πως μας ενώνει η αγάπη σου.

Για πες μου, όμως: Ο εγγονός σου είπε πως γύρω στις εφτά μπήκε στο σπίτι με την μπάλα και σε είδε. Καθόσουνα μονάχη και σου έκανε:

-- Ουου-ου γιαγιά, και ρίχνοντας την μπάλα στο σαλόνι έφυγε. Ζούσες ακόμη;

Εβλεπες την μπάλα να μπιστάει;

Πόναγες, ήθελες κάτι και δε ζήτησες;

Τότε, τουλάχιστον, παιδί σαν ήμουν, γιατί δε ζήτησες ένα κομμάτι απ' την καρυδόπιτά σου; Κι αφού εσύ δε ζήτησες, γιατί δε σου 'δωσα εγώ; Δεν πρέπει μόνο η δικιά σου αγάπη να 'χει βάθος, πρέπει και των άλλων.

Φοβάμαι, μάνα, ότι δεν έχει βάθος η αγάπη μου. Να φταίει που 'μαι άντρας ή με παραχάιδεψες; Κάποιες φορές αισθάνομαι ότι δεν αγαπώ κανέναν, ούτε τα παιδιά μου. Μετά θυμάμαι εσένα και θέλω να επανορθώσω.

Πες μου. Θες κάτι, μάνα, από μένα

Ανώνυμος είπε...

Τι να κάνω; Να συγχωρέσω κείνες τις ψυχές που σε αδίκησαν; Να δίνω πλούσια τα αγαθά να λέω «από τη μάνα μου»; Πριν ένα μήνα στη γιορτή μου είπα στην Τασία να φτιάξει καρυδόπιτα. Σκαλίσαμε και βρήκαμε τη συνταγή σου. Κέρασα φίλους, γείτονες, γνωστούς, τους συναδέλφους στο γραφείο. Ολο τον κόσμο να κεράσω. Εγώ δεν έφαγα...

Γυρνούσα μ' ένα πιατελάκι και δεν ήξερα πού ν' ακουμπήσω το δικό σου το κομμάτι.

E.K είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΑΝΔΡΕΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΚΡΥΒΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ!!
ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΚΑΝΟΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟΥΝΕΛ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΦΩΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ..
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΝΝΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΕ ΧΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΑΝΩΝΥΜΕ...
ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ..
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s320x320/405365_280534825343275_100001602795256_823847_709488315_n.jpg

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.ΕΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΣΩ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΒΡΑΔΥ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΑΝΝΑ http://youtu.be/GvPImp2OXCM

ΑΝΝΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΑΝΔΡΕΑ ΕΚ ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΕ ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ Τ Β ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΑ http://youtu.be/5z-gcjGV3dU

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/tb0-nK7zC9M ΑΝΝΑ

ΑΝΝΑ είπε...

ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΑΣΩ,ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΗ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ.ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΟΙΞΗ. http://youtu.be/Nqv5hA2ufdc

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/c1naw96oOLg ΑΝΝΑ

ANTRE είπε...

Σαν σήμερα η μάυρη επέτειος των Ίμια
Ημερομηνία: 31/01/2012


Ίμια, μία λέξη που χαρακτηρίζει ίσως την πιο σκοτεινή περίοδο των ελληνοτουρκικών σχέσεων μετά την Μικρασιατική Καταστροφή.

Η περίοδος εκείνη αποτυπώνει την κορύφωση των αλλαγών στον γεωπολιτικό χάρτη της γειτονιάς μας, την ώρα που τα πρώτα μαύρα σύννεφα στις σύγχρονες σχέσεις της Ελλάδας και Τουρκίας, είχαν ήδη εμφανιστεί κάπου εκεί, την περίοδο της μαύρης επταετίας. Τότε αντιλαμβανόμαστε πως δεν έχουμε λύσει και όλες τις διαφορές με τους εξ' ανατολάς γείτονες.

Το 1995 τελειώνει, η Ελλάδα περνά μία πολιτική κρίση και αυτή δεν έχει να κάνει με το σύνολο του πολιτικού κόσμου αλλά με το ίδιο το κυβερνών κόμμα που βλέπει τον πρόεδρό του και πρωθυπουργό της Ελλάδος, Ανδρέα Παπανδρέου, να είναι βαριά άρρωστος στο νοσοκομείο. Όσο περνούν οι μέρες, όλοι είναι υποψιασμένοι. Ο Ανδρέας δεν θα επιστρέψει στην ηγεσία της χώρας. Συν τοις άλλοις, ξαφνικά, γίνεται κάτι που θα αναγκάσει τις πολιτικές εξελίξεις να επισπευσθούν. Ένα τουρκικό φορτηγό πλοίο, το «Φιγκέν Ακάτ» προσαράζει σε αβαθή ύδατα κοντά στην Ανατολική Ίμια και εκπέμπει σήμα κινδύνου. Ο πλοίαρχός του αρνείται βοήθεια από το Λιμενικό, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε τουρκική περιοχή και ότι οι μόνες αρμόδιες αρχές, είναι αυτές της χώρας του.




Τα Ίμια ή Λίμνια ειναι δύο μικρά ακατοίκητα ελληνικά νησιά, που χαρακτηρίζονται και ως βραχονησίδες, ανατολικά της Καλύμνου στα Δωδεκάνησα. Εκεί λοιπόν ο Τούρκος καπετάνιος θεώρησε πως βρίσκεται στην τουρκική επικράτεια αρνούμενος βοήθεια. Μετά από 3 ημέρες διπλωματικού «πόκερ» και με τους Τούρκους να ξεδιπλώνουν τις προθέσεις τους, το τουρκικό πλοίο αποκολλάται από το σημείο από δύο ελληνικά ρυμουλκά τα οποία και το οδηγούν στο λιμάνι Κιουλούκ της γείτονος.

Το διπλωματικό παιχνίδι έχει αρχίσει και όχι μόνο γίνεται πιο ζεστό, αλλά πλέον οι Έλληνες αντιλαμβάνονται ευθέως πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Οι Τούρκοι μεταξύ της πλειάδας των ενημερώσεων των δύο χωρών, σε μία από αυτές παραδέχονται επισήμως πως «υπάρχει θέμα» με τα «Καρντάκ», όπως λένε τα Ίμια οι ίδιοι. Θέμα το οποίο ακόμη και οι ίδιοι ανακαλύπτουν μετά από 50 χρόνια!

Ναι 50 χρόνια έκαναν να «αναθεωρήσουν» την συνθήκη της Λωζάννης αλλά και την συνθήκη Ειρήνης των Παρισίων του 1947. Στο Παρίσι, η Ιταλία από το στρατόπεδο των ηττημένων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, παραχωρεί το σύνολο των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα. Στην συνθήκη απαριθμούνται οι νησίδες ως εξής «Αστυπάλαια, Ρόδο, Χάλκη, Κάρπαθο, Κάσο, Τήλο, Νίσυρο, Κάλυμνο, Λέρο, Πάτμο, Λειψούς, Σύμη, Κω και Καστελόριζο ως και τις παρακείμενες νησίδες». Λαμβάνοντας υπόψιν πως η συνθήκη της Λωζάννης ξεκαθαρίζει πως στην δικαιοδοσία της Ελλάδος είναι όσα νησιά απέχουν από τα μικρασιατικά παράλια άνω των τριών ναυτικών μιλίων, βγάζει κανείς εύκολα το συμπέρασμα έστω και με απλό τρόπο, πού ανήκουν τα Ίμια, που απέχουν 3,8 ναυτικά μίλια από την Αλικαρνασσό.

Όμως του τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών επισήμως στις 27 Δεκεμβρίου του 1996, μία ημέρα πριν ρυμουλκηθεί το τουρκικό πλοίο, είπε πως άσχετα με το ποιός θα αναλάβει την επιχείρηση αυτή, υπάρχει «θέμα» με τα Ίμια. Αυτό τελικά βρήκαν τρόπο να το στηρίξουν καθώς στις 29 Δεκεμβρίου η Τουρκία επιδίδει στην Ελλάδα ρηματική διακοίνωση στην οποία αναφέρεται πως οι βραχονησίδες Ίμια είναι καταχωρημένες στο κτηματολόγιο Μουγκλά του νομού Μπουντρούμ (Αλικαρνασσού) και ανήκουν στην Τουρκία.

ANTΡΕ είπε...

Μετά από καθυστέρηση αρκετών ημερών, στις 9 Ιανουαρίου η Ελλάδα απορρίπτει την διακοίνωση. Υπενθυμίζεται πως όλη αυτήν την περίοδο η χώρα δεν είχε ουσιαστικά πρωθυπουργό, τον οποίον και αποκτά στις 19 Ιανουαρίου, τέσσερις ημέρες μετά την παραίτηση του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο νέος πρωθυπουργός είναι πλέον, μετά τις εκλογές στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σημίτης.

Όταν πλέον γίνεται γνωστή αυτή η εδαφική διεκδίκηση της Τουρκίας, ο δήμαρχος της Καλύμνου αποφασίζει να «πάρει την κατάσταση στα χέρια του». Έτσι στις 26 Ιανουαρίου ο Δημήτρης Διακομιχάλης αποβιβάζεται μαζί με τον αστυνομικό διευθυντή του νησιού, δύο κατοίκους αλλά και τον ιερέα της Καλύμνου στην μία από τις δύο βραχονησίδες και υψώνει την ελληνική σημαία. Θα κατηγορηθεί αργότερα από τους συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ ότι ήταν αυτός που έριξε λάδι στη φωτιά.

Είναι δυνατόν οι Τούρκοι να διεκδικούν τα νησιά και να αφήσουν την πράξη αυτή να «περάσει» έτσι; Η απάντηση είναι όχι, καθώς πάλι με πρωτοβουλία απλών πολιτών, Τούρκων αυτήν την φορά, δύο δημοσιογράφοι της τουρκικής εφημερίδας «Χουριέτ» μεταβαίνουν με ελικόπτερο από την Σμύρνη στην Μεγάλη Ίμια, υποστέλλουν την ελληνική σημαία, υψώνουν την τουρκική και βιντεοσκοπούν την πράξη τους... Το βίντεο προβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι της «Χουριέτ».



Τότε είναι που κυριολεκτικά «άναψαν τα αίματα». Σε στρατιωτικούς όρους, η σημαία δεν μπορεί να μείνει απροστάτευτη και έτσι το περιπολικό του Πολεμικού Ναυτικού, «Αντωνίου» κατεβάζει την τουρκική σημαία και υψώνει την ελληνική. Το βράδυ Έλληνες βατραχάνθρωποι αποβιβάζονται στη Μεγάλη Ίμια, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τα παραπλέοντα εκεί τουρκικά πολεμικά.

Η ελληνική πολιτική ηγεσία μπορεί να είχε διαμηνύσει στον Στρατό (Αρχηγός ΓΕΕΘΑ την περίοδο εκείνη ήταν ο Ναύαρχος Χρήστος Λυμπέρης) να αποφευχθεί τυχόν ένταση όμως την εποχή εκείνη πραγματικά είδαμε ένα ρεσιτάλ ασυνεννοησίας πολιτικών και στρατιωτικών. Οι στρατιωτικοί επηρεασμένοι από τις μνήμες του 1987 με το επεισόδιο του «Χόρα-Σισμίκ» θέλησαν να «σπάσουν τον τσαμπουκά» της Τουρκίας, ξανά όπως και τότε. Όμως η πολιτική ηγεσία είχε τελείως διαφορετική άποψη.



Ο Κώστας Σημίτης, ερχόταν αντιμέτωπος με μία κρίση μόλις λίγες ημέρες αφότου έγινε πρωθυπουργός. Ωστόσο δεν είχε την ίδια σχέση, με αυτή που είχε ο Ανδρέας Παπανδρέου με της δυνάμεις του Στρατού και της ΕΥΠ. Όπως έχει υποθεί, είχε γίνει πρόταση στον Κώστα Σημίτη να αποφασίζει πλέον από το Πεντάγωνο και όχι από την Βουλή, πράγμα που απέρριψε ο πρωθυπουργός.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Το Βήμα»: «Οι αξιωματικοί αυτοί είχαν μάθει να λειτουργούν με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος λάτρευε τις συσκέψεις με στρατιωτικούς, τις υπηρεσίες από κλειστές πηγές και τη διαχείριση κρίσεων όπως εκείνη του Μαρτίου του 1987. Ο κ. Σημίτης τους θεωρούσε «ανδρεϊκούς», ξένους στη δική του κουλτούρα και ύποπτους για το στήσιμο παγίδων τις κρίσιμες εκείνες ώρες».





Ο Κώστας Σημίτης, ερχόταν αντιμέτωπος με μία κρίση μόλις λίγες ημέρες αφότου έγινε πρωθυπουργός. Ωστόσο δεν είχε την ίδια σχέση, με αυτή που είχε ο Ανδρέας Παπανδρέου με της δυνάμεις του Στρατού και της ΕΥΠ. Όπως έχει υποθεί, είχε γίνει πρόταση στον Κώστα Σημίτη να αποφασίζει πλέον από το Πεντάγωνο και όχι από την Βουλή, πράγμα που απέρριψε ο πρωθυπουργός.

ANTRE είπε...

Όπως γράφει η εφημερίδα «Το Βήμα»: «Οι αξιωματικοί αυτοί είχαν μάθει να λειτουργούν με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος λάτρευε τις συσκέψεις με στρατιωτικούς, τις υπηρεσίες από κλειστές πηγές και τη διαχείριση κρίσεων όπως εκείνη του Μαρτίου του 1987. Ο κ. Σημίτης τους θεωρούσε «ανδρεϊκούς», ξένους στη δική του κουλτούρα και ύποπτους για το στήσιμο παγίδων τις κρίσιμες εκείνες ώρες».


Στις 29 Ιανουαρίου ο πρωθυπουργός της Ελλάδος από την Βουλή και κατά την διάρκεια των προγραμματικών του δηλώσεων, στέλνει μήνυμα στην Τουρκία πως η χώρα μας θα απαντήσει σε οποιαδήποτε πρόκληση. Την ίδια ώρα από την άλλη πλευρά του Αιγαίου, η Τανσού Τσιλέρ, πρωθυπουργός της Τουρκίας ζητά διαπραγματεύσεις για το καθεστώς των βραχονησίδων του Αιγαίου.




Από την στιγμή που οι δύο χώρες είναι μέλη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας (ΝΑΤΟ) το ζήτημα πήρε διαστάσεις πολύ μεγαλύτερες από τις διμερείς αψιμαχίες. Με το θέμα να φτάνει μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (ΗΠΑ), ενημερώνεται και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον από την Τουρκάλα πρωθυπουργό. Όπως και ο ίδιος είπε προσπαθώντας να καταλάβει το τί ακριβώς γινόταν, «Ελλάδα και Τουρκία ξεκινούν πόλεμο, επειδή δύο Τούρκοι δημοσιογράφοι και κάποιοι Έλληνες βαρκάρηδες συνεπλάκησαν σε έναν βράχο που κατοικούσε μία κατσίκα»...

Τουρκικά αλλά και ελληνικά πολεμικά πλοία έχουν πλεύσει στην περιοχή έτοιμα για την σύγκρουση. Στα Ίμια σπεύδουν τα πολεμικά πλοία «Ναυαρίνο» και «Θεμιστοκλής». Η Ελλάδα κάνει πρόταση να φύγουν οι Έλληνες κομάντος να παραμείνει η ελληνική σημαία, μία πρόταση που δεν έγινε δεκτή καθώς ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Ονούν Οϊμέν, υποστήριξε πως υπάρχουν πολλά ακόμη νησιά στο Αιγαίο με ακαθόριστο νομικό καθεστώς!

Όλα τελικώς κρίθηκαν την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου. Πλέον παίζοντας με τις ώρες και όχι με τις ημέρες, με τον καιρό να είναι πολύ κακός, πολεμικά πλοία να υπάρχουν παντού, αλλά και κομάντος έτοιμους να δώσουν και την ζωή τους, συγκαλείται στα μεσάνυχτα σύσκεψη στο γραφείο του πρωθυπουργού, ενώ λίγη ώρα μετά φτάνουν οι πληροφορίες στο ΓΕΕΘΑ πως και Τούρκοι κομάντος έχουν καταλάβει την μικρή Ίμια.

Η ημέρα αυτή δεν ήταν μόνο η τελευταία του Ιανουαρίου, αλλά και η τελευταία για τρία παλληκάρια. Ένα ελικόπτερο απονηώνεται από την φρεγάτα «Ναυαρίνο» προκειμένου να επιβεβαιώσει την κατάληψη της Μικρής Ίμιας. Το πλήρωμα του ελικοπτέρου τελικά αναφέρει ότι εντόπισε περί τους 10 Τούρκους κομάντος με τη σημαία τους, και ακολουθώντας τις εντολές, επιστρέφει στην βάση του. Για εκεί ξεκίνησε τουλάχιστον. Λίγα λεπτά μετά το σήμα χάνεται, και μαζί και οι ζωές των επιβαινόντων. Αργότερα θα ανασυρθούν νεκρά τα τρία μέλη του πληρώματος, ο υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός.



Οι Αμερικανοί διά του Υφυπουργού Εξωτερικών Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ επιβάλλουν και στις δύο πλευρές την θέληση τους. «No ships, no troops, no flags» διαμηνύουν ή σε πιο κομψή διπλωματική γλώσσα να ισχύσει το «status quo ante». Μέχρι το μεσημέρι της 31ης Ιανουαρίου 1996 τα πλοία, οι στρατιώτες και οι σημαίες είχαν αποσυρθεί από τα Ίμια.

Ωστόσο η ελληνική κοινή γνώμη δεν έμεινε στο γεγονός αυτό καθέ αυτό, αλλά στον θάνατο των τριών Ελλήνων ηρώων. Με την επίσημη άποψη του ελληνικού κράτους να είναι πως το ελικόπτερο κατέπεσε λόγω κακοκαιρίας, λίγοι είναι αυτοί που πείστηκαν. Ωστόσο και όσοι έχουν διαφορετική άποψη, δεν έχουν αποδείξεις. Πολύς κόσμος, αλλά και άτομα που προσπάθησαν να βγάλουν άκρη από την υπόθεση, υποστήριξαν πως το ελικόπτερο καταρρίφθηκε από τους Τούρκους κομάντος, αλλά το γεγονός αποκρύφτηκε προκειμένου να μην γενικευτεί η κρίση (στην λήξη της οποίας είχε συμβάλει και η ηγεσία των ΗΠΑ), και καταλήξουμε σε εμπόλεμη κατάσταση.

Τελικά το «θερμό αυτό επεισόδιο» δεν έφερε κάποια ουσιαστική αλλαγή στο νομικό καθεστώς των νησιών, ούτε και δικαίωσε τις τουρκικές διεκδικήσεις. Όμως η Τουρκία μπόρεσε μετά από εκέινες τις ημέρες να αναπτύξει και την θεωρία των «γκρίζων ζωνών» στην οποία αμφισβητείται η ελληνική κυριαρχία σε πολλά ελληνικά νησιά.

ANTRE είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=e_YXwbu5QdU
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΗΜΕΡΑ. ΕΚ,ΑΝΝΑ,ΑΕ,ΧΑΡΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΒΡΑΔΥ


AFIERVMENO STOYS ANURVPOYS POY DE LIGHSAN POTE POY XARH S AYTOYS POY KAPOTE EBALAN STHUH EMPROS EXOYME OLA AYTA KAI KYRIVS THN ELEYUERIA MAS!!!!!!!

E.K είπε...

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ!!!!
ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΑΣ ΜΑΣ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!!!
ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ!!!
http://i207.photobucket.com/albums/bb79/toula_01/MERRY%20CHRISTMAS/cc35-1.gif

E.K είπε...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΑΝΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΡΤΗΣΕΣ ΕΝΑΣ ΚΟΜΠΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ..
ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!!
ΠΟΣΗ ΠΙΚΡΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ..
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ..
ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ.. ΕΜΕΙΣ
ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΖΩΗΣ...

ΑΝΔΡΕΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΔΟΞΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ!!!
Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ?
ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΔΟΞΑ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΜΙΑ ΠΙΚΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ..Ο ΑΕΡΑΣ!!!!
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΤΟΡΑΣ ΓΙΑΛΟΨΟΣ...
Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΕΝ ΩΡΑ ΜΑΧΗΣ..

E.K είπε...

ΙΜΙΑ 1996 (Αυτά που δεν είπαν ποτέ στον κόσμο)

http://www.youtube.com/watch?v=DHBi35oaimw

E.K είπε...

ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ..
Με ξύπνησε ξημέρωμα μια αύρα μια πνοή
στο μάγουλο φτερούγισε της μάνας μου φιλί
το χάδι της με γέμισε με αγάπη και στοργή
και πίσω ξαναγύρισα ξανάγινα παιδί...

Της μάνας μου το πρωινό φιλί

http://www.youtube.com/watch?v=XsaOBIxU6oY

E.K είπε...

Ποιο το χρώμα της αγάπης ποιος θα μου το βρει.
Να 'ναι κόκκινο σαν ήλιος θα καίει σαν φωτιά. Κίτρινο σαν το φεγγάρι θα 'χει μοναξιά.
Να 'χει τ' ουρανού το χρώμα θα 'ναι μακριά.
Να 'ναι μαύρο σαν τη νύχτα θα ' πονηρή.
Ποιο το χρώμα της αγάπης ποιος θα μου το βρει.

Ποιο το χρώμα της αγάπης - Λουδοβίκος των Ανωγείων

http://www.youtube.com/watch?v=4nH8VZcEG2w&feature=related

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΕΚ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..... ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΥΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΗΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑΙ. ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΝΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ!!!!!!Η ΕΧΘΕΣΙΝΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ!!!!!!!!ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΟΗΜΑΤΑ!!!!!!
ΑΝΤΡΕ

Ανώνυμος είπε...

ΕΚ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ!ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΠΟΙΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.

ΑΝΤΡΕ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ODbYkmLpZMQ&feature=related

ANTRE

Ανώνυμος είπε...

EK MOY ΠΟΣΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΠΟΣΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΟΙΗΜΑ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/fLSWkewQXMg ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι, εύχομαι να είστε καλά.
Πράγματι εδώ στην Αθήνα έχει πάρα πολύ κρύο, η σκέψη μου βρίσκεται στους άστεγους και στα αδέσποτα ζωάκια που ψάχνουν να βρουν μια ζεστή γωνιά. Για τους άστεγους υπάρχει μέριμνα γι αυτές τις παγωμένες ημέρες, ελπίζω να ισχύει για όλους. Οι εικόνες σε πολλές περιοχές της Αθήνας είναι αποκαρδιωτικές, απίστευτες κι όμως αληθινές.
Αννα πολύ συγκινητικό το κείμενο που μας έγραψες.
Αντρέα το χθεσινό σου σχόλιο πολύ πραγματικό, όταν η ευτυχία εξαρτάται από τα υλικά αγαθά αυτό έχει ώς επακόλουθο το αίσθημα της ζήλιας και του φθόνου για τον διπλανό σου.
ΕΚ μου το ποίημα για την μάνα υπέροχο.
Σας εύχομαι καλό βράδυ Α.Ε.

E.K είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΑ ΑΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΙΟΝΙΖΕΙ...
ΑΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΕΧΕΙΣ!!!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ!!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΓΕΝΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ..
ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΟΙΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ!!!
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΨΜΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ..
ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΝΑ ΑΕ ΧΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΝΥΧΤΑ
http://allgreen.com/site/images/stories/snow_covered_walkway_at_night.jpg

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΝΥΣΤΑΖΩ ΠΟΛΥ.ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ.ΑΝΔΡΕΑ ΕΚ ΑΕ ΧΑΡΟΥΛΑ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ http://youtu.be/IwENQOpO2Kg ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/5ftshfa0hRs http://youtu.be/gvKpf2yJtxg ΑΝΝΑ

ΑΝΤΡΕ είπε...

Δεν έχει καμμιά σημασία ποιός ήσουν μέχρι χτές και πόσο βαρύ είναι το φορτίο σου από τη στιγμή που θα πάρεις την απόφαση να αλλάξεις τη ζωή σου υπάρχει μιά δύναμη που θα σε φροντίσει και σε καθοδηγήσει. Μιά στιγμή χρειάζεται για να ξαναθυμηθείς όλη σου τη δύναμη, μια στιγμή για να εμπιστευτείς ξανά, μια στιγμή για να στειλεις μια προσευχή ψηλά , μια στιγμή είναι όλο αυτό που χρειάζεσαιΓια να προστατεύσουμε τα ευάλωτα συναισθήματα μας πολλές φορές αναπτύσσουμε το ρόλο του θύματος. Το θύμα στέλνει το μήνυμα, αχ εγώ ο καημένος δεν τα καταφέρνω φρόντισε με !! Ετσι αγκιστρώνεται σε κάποιον που θα τον σώσει και θα τον περιποιείται, και έτσι θσ κερδίσει μια δυναμική προστασία για το αδύναμο κομμάτι μέσα του. Δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της ζωής του επειδή αισθάνεται ανήμπορος και ανίσχυρος. Αισθάνεται ότι η ζωή του είναι πέρα από τον έλεγχο του και κατηγορεί τους άλλους για ότι του συμβαίνει. Κατηγορεί τους γονείς του, την παιδική του ηλικία, την κακοτυχία του, το σύστημα και πιστεύει ότι για ότι του συμβαίνει φταίει κάποιος άλλος. Ο καημένος είναι τόσο ανήμπορος αλλά αποφασισμένος να μείνει γατζωμένος σε κάποιον άλλο γιατί μόνος του δεν μπορεί να τα καταφέρει. Αν κάποιος προσπασθήσει να τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του τότε εκείνος θα βρεί εκατομμύρια δικαιολογίες για το ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτε.
Σε κάθε θύμα αντιστοιχεί και ένας σωτήρας που τον κρατάει γαντζωμένο.

Ο σωτήρας είναι κι αυτός ένα θύμα αλλά μεταμφιεσμένο. Ο σωτήρας προτιμά να ασχολείται με τα προβλήματα των άλλων παρά με τα δικά του. Αποδυναμώνει το θύμα γιατί θέλει να είναι χρήσιμος.

Αν πιστεύεις ότι κάποιος δεν μπορεί να τα καταφέρει χωρίς εσένα τότε καλό θα είναι να ψάξεις το σωτήρα μέσα σου. Το θύμα έχει ένα μυστικό συμβόλαιο με το σωτήρα του που λέει: θα σε προσέχω αρκεί να με χρειάζεσαι και να εξαρτάσαι από μένα.
Οταν κάποιος αποκτήσει τη γνώση και άναλάβει την ευθύνη της ζωής και των συναισθημάτων του τότε παύει να παίζει ρόλους, βλέπει την απεριόριστη δύναμη που υπάρχει μέσα του και τη δύναμη αυτή μπορεί να τη δεί και στα μάτια των ανθρώπων γύρω του, ακόμη και στα μάτια εκείνων που δεν πιστεύουν ακόμη στον εαυτό τους. Οταν μπορείς να δεις τη δύναμη των αλλων τότε επικοινωνείς με την αλήθεια τους, τους θυμίζεις τη δύναμη τους. Κάθε φορά που το κάνεις αυτό βρίσκεσαι στο κέντρο της δικής σου δύναμης, στο κέντρο της μεγαλύτερης δύναμης, στο κέντρο της αγάπηςΟι περισσότεροι άνθρωποι δύσκολα συνειδητοποιούν ότι διαθέτουν ήδη όλη την εσωτερική σοφία, τη δύναμη και τη δημιουργικότητα που χρειάζονται για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα. Κι αυτό γιατί η πηγή αυτής της αστείρευτης προσωπικής δύναμης βρίσκεται κρυμμένη βαθιά κάτω από τις υποχρεώσεις της επιβίωσης, κάτω από τους λογαριασμούς, την εκνευριστική οδήγηση, τις προθεσμίες που πρέπει να τηρηθούν, τα επαγγελματικά ταξίδια, την οικονομική κρίση. Είναι κρυμμένη τόσο βαθιά που είναι δύσκολα να την προσεγγίσουμε μέσα στην καθημερινότητα μας.

Οταν δεν μπορούμε να πλησιάσουμε τις εσωτερικές μας πηγές και εσωτερικά μας αποθέματα καταλήγουμε στο λανθασμένο συμπέρασμα πως η ευτυχία και η πληρότητα εξαρτώνται μόνο από εξωτερικούς παράγοντες.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΒΟΛΟ.ΚΑΦΕΣ ΤΕΛΟΣ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΑΝΝΑ είπε...

http://youtu.be/cYl_9sFuCNk ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ.ΑΝΔΡΕΑ ΕΚ ΑΕ ΧΑΡΟΥΛΑ ΣΑΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ,ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΦΕΒΡΟΙΑΡΙΟΣ................................. δεύτερος μήνας του έτους κατά το Γρηγοριανό Hμερολόγιο είναι ο κουτσός Φεβρουάριος, ο Κουτσοφλέβαρος, με 28 ημέρες στα κοινά έτη και 29 στα δίσεκτα.

Ονομασία [Επεξεργασία]Στα λατινικά η λέξη Φεβρουάριος προέρχεται από το ρήμα «εξαγνίζω» (februum) λόγω των θρησκευτικών εορτών εξαγνισμού και καθαρμού (Februa ή Februatio) που τελούνταν στη Ρώμη στη διάρκεια του μήνα. Στην Ελλάδα έχει πάρει και διάφορες άλλες ονομασίες σχετικές με τη μικρή του διάρκεια: Μικρός, Κουτσός, Φλιάρης και Γκουζούκης. Το Φλεβάρης προέρχεται από τις «φλέβες», δηλαδή τα υπόγεια νερά που αναβλύζουν στη διάρκειά του από τις πολλές βροχές, ενώ η γιορτή του Αγίου Τρύφωνα την 1η του μήνα του έδωσε και το όνομα «Αϊ-Τρύφωνας».

ο Φεβρουάριος με τις ανθισμένες αμυγδαλιές είναι επίσης και προπομπός της άνοιξης, όπως μας λέει και η παροιμία: «Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει». Και μαζί με την οργιάζουσα φύση έρχονται και οι οργιαστικές τελετουργίες της Αποκριάς. «Κύριο χαρακτηριστικό των εορτών αυτών είναι η μεταμφίεση (μασκαράδες, καρναβάλια), το γλέντι, οι βρωμολοχίες και τα σκώματα, που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν τις δυνάμεις της γονιμότητας. Αρχίζουν με το Τριώδιο, κορυφώνονται τις Αποκριές (την Κυριακή της Κρεατοφάγου και, κυρίως, της Τυρινής) και τερματίζονται την Καθαρή Δευτέρα, με έξοδο στο ύπαιθρο, με φαγοπότι και “σαρακοστιανά” (λαγάνες, δηλαδή άζυμα, παστά ψάρια, ταραμά, τουρσιά, φρέσκα κρεμμυδάκια και σκόρδα), με χορούς και χαρταετούς».

—ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΗ .ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΑΓΕ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣΤΗΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΑ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ? ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΛΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΣΩΣ ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΥΧΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ.Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΝΟΝΤΑΣΤΗΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΚΑΙ ΣΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ .ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/u5O5JKV7H5A Ε Κ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ .ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΕΥΤΥΧΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/EQcNNEWlgIY ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ .ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/A5yKByw4nLk ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/-nWg1ugKJQs ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΑΚΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ......ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ http://youtu.be/bF7L1IaNxnI ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΚΙΖΕΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΚΕΛ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ .ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/Wua7KZc-0ow ANNA

ANTRE είπε...

‎1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!ΟΛΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 2000 ΕΩΣ ΤΙΣ 2100. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΝΤΟΜΙΝΟ ΞΕΚΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΑΛΥΣΙΑΔΑ. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΡΦΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΠΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΑΠΟ 5 ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ!!!!!!!!!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Μ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΦΩΤΟ!!!!!!!!!!ΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!!!!!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!!!!!!ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΑΕ ΣΩΣΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!!!!!ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΛΗΘΙΝΑΝ!!!!!!ΣΕ ΠΟΝΑ Η ΚΑΡΔΙΑ!!!!!ΑΝΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΤΥ ΛΑΝΤ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΕΣ!!!!ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΕΠΑΞΙΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΗΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΙΧΑ ΟΜΟΜΑΣΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ!!!!!!ΘΥΜΑΣΑΙ?ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙΚΑΙ ΙΔΙΕΤΕΡΑ Η ΧΑΡΑ, Η ΕΚ ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΖΩΝΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!!!!!Η ΑΕ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΩΝ!!!ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ. Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΗΑ ΑΕ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΜΕΛΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!! ΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ, ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ. ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ!!!!!!!ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ ΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΙ ΕΜΠΡΟΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ. ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ. ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ !!!!!!!!ΟΠΩΣ ΚΑΙΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΖΕ Η Τ!!!ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΒV,ΤΗΣ ΒΙΒΗΣ,ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ,ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ, ΤΟΥ Β,ΤΗΣ 1234,ΤΗΣ ΛΜ,ΤΗΣ ΕΛ,ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ,ΤΟΥ ΤΑΚΗ,Γ,Μ,ΣΑ,ΚΛΠ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ. ΠΕΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ!!!!!ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΟΙ ΕΞΗΣ ΑΝΝΑ,ΕΚ,ΑΕ,ΕΓΩ,ΧΑΡΑ,ΑΓΝΩΣΤΟΣ,ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΛΕΙΨΑΝ!!!!

ANTRE είπε...

Αναπτύξτε τη δύναμη της θέλησης και αυτοπειθαρχία



Οι περισσότεροι άνθρωποι θαυμάζουμε και σεβόμαστε ισχυρούς χαρακτήρες, που έχουν επιτύχει μέσω της θέλησης και της αυτοπειθαρχίας. Θαυμάζουμε ανθρώπους που αξιοποιώντας τη θέληση, την αυτοπειθαρχία και την φιλοδοξία, έχουν βελτιώσει τη ζωή τους, έμαθαν νέες δεξιότητες, ξεπέρασαν τις δυσκολίες και τα εμπόδια και διέπρεψαν στον τομέα τους.

Η αλήθεια είναι ότι ο καθένας μπορεί να φθάσει σε υψηλά επίπεδα θέλησης και αυτοπειθαρχίας, μέσω της πρακτικής εξάσκησης και της εκπαίδευσης, αρκεί να αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά και να ενισχύσει τις δύο αυτές αρετές με συστηματικό τρόπο.

Τι είναι η δύναμη της θέλησης;

Είναι η εσωτερική δύναμη για να πάρετε μια απόφαση, να δράσετε και να φέρετε εις πέρας κάθε δραστηριότητα, μέχρι να ολοκληρώσετε ένα στόχο, ανεξαρτήτως εσωτερικών ή εξωτερικών αντιστάσεων και δυσκολιών. Εκφράζει την ικανότητα να ξεπεράσετε την οκνηρία, την αναβλητικότητα, τους πειρασμούς, τις αρνητικές σκέψεις. Εκφράζει επίσης την ικανότητα να αναλάβετε δράσεις, ακόμη κι αν αυτές χρειάζονται προσπάθεια, είναι δυσάρεστες, ανιαρές ή έρχονται σε αντίθεση με συνήθειες άλλων.

Τι είναι η αυτοπειθαρχία;

Είναι η απόρριψη της προσωρινής ικανοποίησης για κάτι καλύτερο. Είναι η παραίτηση από μια πρόσκαιρη ικανοποίηση για κάποιο καλύτερο στόχο. Με την αυτοπειθαρχία οι δράσεις σας, οι σκέψεις σας και οι συμπεριφορές, σας οδηγούν στην βελτίωση και την επιτυχία. Η αυτοπειθαρχία σημαίνει αυτοέλεγχο, αυτοκυριαρχία και εκδηλώνεται στην πνευματική, διανοητική, συναισθηματική και φυσική πειθαρχία.

Σκοπός της αυτοπειθαρχίας δεν είναι να ζείτε μια ζωή με περιορισμούς. Αποτελεί μια από τις κολώνες της επιτυχίας και της δύναμης. Επιβάλλει την εσωτερική δύναμη να εστιάσει όλη την ενέργειά σας προς την επίτευξη του στόχου και την διατηρεί μέχρι την ολοκλήρωση της επιτυχίας.

Και οι δύο αυτές ικανότητες απαιτούνται για να παίρνετε αποφάσεις και να αναλαμβάνετε δράσεις, καθώς επίσης να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για να πετυχαίνετε σημαντικούς στόχους. Χρειάζονται σε όλους τους τομείς της ζωής, για να έχετε μια καλή δουλειά, για μελέτη, για να δημιουργήσετε μια επιχείρηση, να χάσετε βάρος, να αποκτήσετε καλή φυσική κατάσταση, να διατηρείτε καλές σχέσεις, να αλλάξετε συνήθειες, να αυτοβελτιωθείτε, να διαλογισθείτε, να αναπτυχθείτε πνευματικά, να κρατάτε υποσχέσεις, καθώς και για οτιδήποτε άλλο.

Μια από τις πιο απλές και αποτελεσματικές μεθόδους να αναπτύξετε τη δύναμη της θέλησης και της αυτοπειθαρχίας είναι να μην ασχολείστε με ασήμαντα και αχρείαστα πράγματα. Μάθετε να βάζετε προτεραιότητες και να ξεχωρίζετε τα σημαντικά από τα ασήμαντα. Κάθε ένας από εμάς κατακλύζεται καθημερινά από ατελείωτες επιθυμίες και πειρασμούς, περισσότερα των οποίων είναι ασήμαντα χωρίς καμιά ουσιαστική σημασία. Εάν μάθετε να αρνείστε την ικανοποίησή τους θα γίνεστε δυνατότεροι, θα αποκτάτε αυτοπεποίθηση και θα γίνεστε πιο αποτελεσματικοί.

Λέξεις Κλειδιά : δύναμη, αυτοπειθαρχία,θέληση

Ανώνυμος είπε...

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/404803_10150575346964630_269192289629_8844486_234246361_n.jpg

antre


kalo apogeymakai mia omorfh nyxta na exete!!!!!!!!

E.K είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΌ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ..
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ..
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ..
http://3.bp.blogspot.com/-sYA4bVkV_hU/Tb0aEZh5brI/AAAAAAAAAaU/bwG7ocU1C6U/s640/227659_218476834845736_100000502623789_909637_7769421_n.jpg

E.K είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!
"Ο ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΚΙ ΑΝ ΦΛΕΒΙΖΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΜΥΡΙΣΕΙ" !!!
ΑΝΔΡΕΑ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ!!
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ..
ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΛΑ ΤΟΥ ΔΕΙΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..
ΙΣΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΚΠΛΗΣΣΟΝΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΑΝ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΑ...
Οταν κάποιος αποκτήσει τη γνώση και άναλάβει την ευθύνη της ζωής και των συναισθημάτων του τότε παύει να παίζει ρόλους, βλέπει την απεριόριστη δύναμη που υπάρχει μέσα του και τη δύναμη αυτή μπορεί να τη δεί και στα μάτια των ανθρώπων γύρω του, ακόμη και στα μάτια εκείνων που δεν πιστεύουν ακόμη στον εαυτό τους. ..
ΑΝΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ..ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!
Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΑΛΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ..
ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!
ΑΠΟΨΕ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΒΥΘΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ!!!
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΣΑΓΑΚΙ Η ΚΑΦΕΔΑΚΙ!!
http://www.paidika.gr/anakata/images/stories/Fagita/Rofimata/Animated_gifs_3paidika_drinks.gif

E.K είπε...

ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΑΦΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ !!
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΠΑΣΟΥΜΕ!!
http://www.paidika.gr/anakata/images/stories/Fagita/Glika_Pagota/animated_gif_clipart_birthday_6.gif

E.K είπε...

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΗΣ!!BLACK FOREST!!
ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!
ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ?
http://www.evernewrecipes.com/wp-content/uploads/2011/03/Black-Forest-Cake-II-Recipe.jpg

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ.ΚΡΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΗΡΘΑΝ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ.ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΝΙΑΚΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ .ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΧΙΟΝΟ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΑΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ.ΑΝΝΑ

ΑΝΝΑ είπε...

ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΑΠΟΨΕ.ΝΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΜΕ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ.ΝΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΚ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣΤΗΣ ΤΗΝ ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΚΕΦΙΤΗΣ ΤΗΝ ΑΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΧΑ ΣΧΟΛΙΑΤΗΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΦΙΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ Τ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑΕΛΕΝΗ.ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙΣΑΣ ΚΑΛΑ .ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ http://youtu.be/-qKCMsyK2Zs

Ανώνυμος είπε...

ΕΚ ΜΟΥ ΤΙ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΠΩ ΠΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΑΧΤΑΡΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ .......ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!!!! ΑΝΝΑ

E.K είπε...

ΑΝΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΜΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ!!ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΕΡΑΣΜΑ!!
ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!!
http://www.miltos.gr/dynamic/photos/images/Glyka/tourtes/tourta22.jpg

E.K είπε...

ΣΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ!!!ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΦΩΣ ΑΝΑΜΜΕΝΟ!!
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΧΗΡΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ.ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΥΣΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ.ΑΝΝΑ

E.K είπε...

Ο ΧΩΡΙΑΤΗς ΚΑΙ Η ΜΗΛΙΑ


Ενας χωριατης ειχε στον κηπο του μια μηλια, η οποια δεν εβγαζε φρουτα,
αλλα απλα χρησιμευε σαν κουρνια για τα σπουργιτια και τις ακριδες.
Αποφασισε να την κοψει και αφου πηρε το τσεκουρι του,εδωσε ενα δυνατο
χτυπημα στις ριζες της.Οι ακριδες και τα σπουργιτια το ικετεψαν να μην κοψει
το δενδρο οπου φωλιαζαν, αλλα να το λυπηθει και για ανταλλαγμα θα τον
τραγουδουσαν οποτε δουλευε.
Δεν εδωσε σημασια στο αιτημα τους και εδωσε ενα δευτερο και τριτο χτυπημα
στο δενδρο.Οταν εφτασε στην κουφαλα του δενδρου,βρηκε μια κυψελη
γεματη μελι. Αφου δοκιμασε την κερηθρα,πεταξε το τσεκουρι του και κοιταξε
το δενδρο σαν να ηταν κατι το ιερο και απο τοτε το φροντιζε με μεγαλη
προσοχη.

Μερικους ανθρωπους τους κινει μονο η ιδιοτελεια.


ΜΥΘΟΙ ΑΙΣΩΠΟΥ
6ος ΑΙΩΝΑΣ π.χ.

E.K είπε...

ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ?

Η ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΥ

Ενας πλεονεκτης και ενας ζηλοφθονος συναντησαν τον βασιλια.
Ο βασιλιας τους ειπε ¨ Ο ενας απο σας μπορει να μου ζητησει κατι και εγω
θα του το δωσω, με την προυποθεση οτι θα δωσω το διπλασιο στον αλλον¨
Ο ζηλοφθονος δεν ηθελε να ζητησει πρωτος διοτι ζηλευε το συντροφο του
ο οποιος θα επαιρνε τα διπλασια απο αυτον και ο πλεονεκτης δεν ηθελε
να ζητησει πρωτος αφου δεν χορταινε με τιποτε.
Τελικα ο πλεονεκτης πιεσε τον ζηλοφθονο να ζητησει πρωτος.
Για αυτο και ο ζηλοφθονος ζητησε απο τον βασιλια να του βγαλει το ενα ματι


ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑΒΟΛΗ
ΤΑ ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ
ΣΟΛΟΜΩΝ ΣΙΜΕΛ 1992

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι. Σας εύχομαι καλό μήνα. Όσο κρύο και να κάνει εύχομαι η καρδιά σας να παραμένει πάντα ζεστή και πλημυρισμένη με όμορφα συναισθήματα.
Είμαι ασυγχώρητη, τώρα που διάβασα τα σχόλια σας θυμήθηκα ότι σήμερα έπρεπε να κλείσουμε τα φώτα!!!! Το μυαλό μου ήταν απασχολημένο με το....αυριανό διαγώνισμα!!!! Ελπίζω να ανήκω στην "κακή μειοψηφία".
Αντρέα μου άρεσε πολύ το κείμενο για την δύναμη της θέλησης και της αυτοπειθαρχίας. Κρύβουμε μεγάλη δύναμη που ούστε στο ελάχιστο γνωρίζουμε και εκμεταλλευόμαστε.
Άννα, ΕΚ, πολύ όμορφες αναρτήσεις. Τα γλυκά μου άνοιξαν την όρεξη, ευτυχώς που τα είδα μόνο στην φωτογραφία γιατί πώς να αντισταθείς στον γλυκό "πειρασμό" !!!
Σας χαιρετώ, καλό βράδυ Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/y0EAL3vXZrM ANNA

E.K είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ??

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ( LOCOMODO )- ΚΙΣΣΟΣ ΠΗΛΙΟΥ.

http://www.youtube.com/watch?v=5Z2z2AEII4E

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.Ο ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΗΛΙΑ ΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΔΑΚΤΙΚΟ ΔΙΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ. ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΙΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΚΑΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΜΑ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. Η ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙ!!!!!!ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΛΕΑΖΕΙΣ ΜΕ ΓΛΥΚΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!ΚΑΙ ΤΙ ΓΛΥΚΑ!!ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Η ΑΕ ΧΑΧΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΡΟΣ ΣΟΥ.....ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΑΧΑ.ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΑΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ . Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ!!!!!!ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΙΣΣΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΣΤΟΠΗΛΙΟ. ΑΠΟ ΕΦΩ ΕΙΝΑΙΟΛΟ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ!!!!!!ΜΑΓΕΙΑ!!!!!!!ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΧΙΟΝΙΖΕΙ!!!!!ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙΟΝΕΙΡΟ!!!!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΑΝΝΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!!!!ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

ANTRE είπε...

Μακρινίτσα - Πήλιο

Το χωριό της Μακρινίτσας, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και όμορφα χωριά του Πηλίου. Την έχουν ονομάσει το μπαλκόνι του Πηλίου, λόγω της θέας που προσφέρει, στην πόλη του Βόλου και τον Παγασητικό κόλπο.

Η Μακρινίτσα είναι πόλος έλξης και συγκεντρώνει πολλούς επισκέπτες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παρόλο που η Μακρινίτσα βρίσκεται μόλις 16 χλμ. από το Βόλο και σε υψόμετρο από 350 έως 700 μέτρα, έχει τόση ησυχία και γαλήνη που μεταφέρει τον επισκέπτη σε έναν εντελώς δικό του κόσμο.
Εκτός από την εκπληκτική της θέα, η Μακρινίτσα έχει γίνει δημοφιλής και για το παραδοσιακό στυλ που έχει διατηρήσει η περιοχή όλα αυτά τα χρόνια.

Μπορείτε να περπατήσετε στα γραφικά μονοπάτια της, διασχίζοντας ένα πανέμορφο καταπράσινο τοπίο, περιτριγυρισμένο από παραδοσιακά αρχοντικά, ταβέρνες και καφετέριες όπου μπορείτε να χαλαρώσετε με ένα ποτό ή ένα ξεχωριστό φαγητό.

ANTRE είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ezQcfYJWopU&feature=related
\

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.ΕΔΩ ΒΡΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΜΩΣ ΖΗΛΕΥΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΙΟΝΙΑ.ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/ls4YdkyV2uE Κ Α Λ Η Ν Υ Τ Α .ΑΝΝΑ

E.K είπε...

http://archive.enet.gr/online/dspphoto?id=17703
ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΗΛΙΟ!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!
ΑΝΝΑ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΑΣΠΡΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ..
ΑΕ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΛΟΓΩ ΚΑΘΗΜΑΤΩΝ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΝ!!
ΑΝΝΑ Η ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΗ!!
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ
http://i207.photobucket.com/albums/bb79/toula_01/MERRY%20CHRISTMAS/christmas1616.gif

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΧΕΡΗ ΚΑΙ ΚΡΥΑ ΠΑΤΡΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ? ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ,ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ .ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΔΡΕΑ ΕΚ ΑΕ ΧΑΡΟΥΛΑ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΕΛΕΝΗ ΑΝΩΝΥΜΕ ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ. ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/MBVPiJvw3VA ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Ένα χαμόγελο δεν στοιχίζει τίποτα, κι όμως είναι πολύτιμο. Πλουτίζει εκείνον που το δέχεται, χωρίς να πτωχαίνει εκείνον που το δίνει.

Δεν διαρκεί παρά μια στιγμή αλλά η ανάμνηση του είναι καμιά φορά αιώνια. Κανένας δεν είναι τόσο πλούσιος για να μην το έχει ανάγκη και κανένας τόσο φτωχός, για να μην το αξίζει. Δημιουργεί την ευτυχία στο σπίτι. Είναι στήριγμα στις υποθέσεις και ορατή ένδειξη φιλίας.

Ένα χαμόγελο αναπαύει τον κουρασμένο, δίνει θάρρος στον απογοητευμένο, παρηγορεί μέσα στη λύπη, αναπτερώνει την αισιοδοξία στη ζωή. Είναι αντίδοτο σε κάθε θλίψη. Κι όμως δεν δανείζεται, δεν κλέβεται, δεν αγοράζεται, γιατί είναι κάτι που έχει αξία μονάχα τη στιγμή που δίνεται.

Κι αν καμιά φορά συναντήσετε κανέναν άνθρωπο που δεν σας χαρίζει το χαμόγελο του, σταθείτε γενναιόδωροι και δώστε του το δικό σας. Γιατί κανείς δεν έχει τόση ανάγκη το χαμόγελο, όσο εκείνος που δεν μπορεί να το δώσει στους άλλους." ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

EK MOY ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ.ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΧΙΟΝΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ . ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΤΟ ΠΗΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΗΡΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΕΔΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ....ΕΚ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΑΙΣΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΓΥΡΩΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ.ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΞΟΡΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΙΣΣΙΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ? ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΑ!!! ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΩ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ.ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ http://youtu.be/-tJZ5Tvy_kM ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Ο ΚΙΒΑΝΣ ΤΑΤΛΙΤΟΥΝΓΚ ( ΜΠΕΧΛΟΥΛ} ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΒΟΡΑΣ ΝΟΤΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΕΙΡΕΣ ?ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΕΙΡΩΝ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΥΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΦΥΓΜΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ http://youtu.be/r4TKtt5ckSQ http://youtu.be/FbMrnrOLrqI ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Aγάπη
Η δύναμη χωρίς την αγάπη σε κάνει επιθετικό
Η τιμή χωρίς την αγάπη σε κάνει ψηλομύτη
Το καθήκον χωρίς την αγάπη σε κάνει κακόκεφο
Η ευθύνη χωρίς την αγάπη σε κάνει αδίστακτο
Η δικαιοσύνη χωρίς την αγάπη σε κάνει σκληρό
Η αλήθεια χωρίς την αγάπη σε κάνει κριτικό
Η ανατροφή χωρίς την αγάπη σε κάνει ατίθασο
Η εξυπνάδα χωρίς την αγάπη σε κάνει πονηρό
Η ευγένεια χωρίς την αγάπη σε κάνει υποκριτή
Η τάξη χωρίς την αγάπη σε κάνει σχολαστικό
Η γνώση χωρίς την αγάπη σε κάνει τυραννικό
Η περιουσία χωρίς την αγάπη σε κάνει τσιγκούνη
Η πίστη χωρίς την αγάπη σε κάνει φανατικό
Αλίμονο σε κείνους που τσιγκουνεύονται την αγάπη
ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PjJEvtVupfA#!

E.K είπε...

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ?ΚΡΥΩΝΕΤΕ?ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΧΙΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΒΟΡΙΑΣ!!
ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ..
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!
http://www.paidika.gr/anakata/images/stories/Fagita/Laxanika/animation_gif_9paidika_laxanika.gif

E.K είπε...

Κανείς δεν έχει τόση ανάγκη το χαμόγελο, όσο εκείνος που δεν μπορεί να το δώσει στους άλλους..
ΑΝΝΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΡΙΖΕΙ!!
ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΚΙΤΣΑ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ!!
ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΤΟΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑ!!
ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ..
ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΧΑΡΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΤΟ ΤΙ ΚΡΥΟ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΠΑΓΩΣΑΝ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΕΙΠΑ ΕΛΕΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΠΙΤΙ.ΕΚ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΟΥ ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ.ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΧΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ.ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ .ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ 300 ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ? ΜΗΠΩΣ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ?....ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΚ ΜΟΥ ΑΝ Η ΑΓΑΠΗ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ Η ΓΗ ΘΑ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλος Λιβανέζος ποιητής ο Χαλίλ Γκιμπράν [1883-1931], σε ένα ποίημά του το 1923 "Ο Κήπος του Προφήτη", θαρρείς πως μιλούσε για την Ελλάδα του σήμερα...
"Το έθνος να λυπάστε αν φορεί ένδυμα που δεν το ύφανε.
Ψωμί αν τρώει αλλά όχι απ' τη σοδειά του.
Κρασί αν πίνει, αλλά όχι από το πατητήρι του.
Το έθνος να λυπάστε που δεν υψώνει τη φωνή παρά μονάχα στην πομπή της κηδείας.
Που δεν συμφιλιώνεται παρά μονάχα μες τα ερείπιά του.
Που δεν επαναστατεί παρά μονάχα σαν βρεθεί ο λαιμός του ανάμεσα στο σπαθί και την πέτρα.
Το έθνος να λυπάστε που έχει αλεπού για πολιτικό, απατεώνα για φιλόσοφο, μπαλώματα και απομιμήσεις για τέχνη του.
Το έθνος να λυπάστε που έχει σοφούς από χρόνια βουβαμένους."
πηγή

ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΗΓΗ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/exM_qF2WmXo ΑΝΝΑ

χαρα είπε...

καλησπερα κισμετοπαρειτσα!!καλο μηνα σε ολους ευχομαι να μπηκε με το δεξι.χτες σας εγραψα αλλα δεν το πηρε,μετα δεν σας κρυβω η ψυχολογια μου δεν ηταν στα καλυτερα της για να σας φορτισω και σας.Να με συγχωρουν καποιοι φιλοι που δεν τους εχω γραψει ακομα αλλα αυτες οι μερες ειναι για μενα λιγο δυσκολες.Βιβη,ΒΒ,ΑΕ ,ευχαριστω για τα μηνυματουλια σας,ειδικα Βιβη δεν ξερω τι μου εστειλες δεν μπορουσα να το δω αλλα χαιρομαι που εστω εισαι καλα,οπως και την ΒΒ,ΑΕ και εσυ με τις εικονες ,τα ενημερωτικα ή τα ανεκδοτακια,να στε ολοι καλα.Μαρια ελενη αν και εχεις προβλημα με την αλλαγη και δυσκολευεσαι να γραψεις, για σενα τι να πω,εσυ εχεις γινει η ψυχοθεραπευτρια μου τελευταια,οπως και η ΕΚ,Αντρεα για τα μηνυματακια σας!!!!ευχομαι να ειστε ολοι καλα,προφυλαχτειτε απο το κρυο,οσο μπορειτε,δεν μπορω να φανταστω αυτους που βρισκοντε εξω ειτε προκειτε για διποδα ή τετραποδα πλασματα,ολοι ειναι του θεου,οι εικονες που βλεπουμε και βιωνουμε ειναι τραγικες.Οσο για χτες η διακοπη ρευματος ταιριαξε με την ψυχολογια μου,εγω το τηρησα,ελπιζω να εγινε κατι.Φιλια και ελπιζω να μην μου κρατατε μουτρα που δεν γραφω τελευταια.Συγνωμη δεν εχω διαβασει τιποτα γιατι δεν εχω τον χρονο,απλα ηθελα να σας χαιρετησω και να σας πω οτι δεν σας ξεχνω.Σας αφιερωνω ενα βιντεακι μου δυστυχως δεν το τελειοποιησα οπως ηθελα,δεν ειχα την διαθεση και τον χρονο,το ειχα ετοιμασει και το εβαλα ετσι,ηταν σε μια στιγμη ψυχολογικης καταπτωσης.το τραγουδι ομως ειναι μοναδικο και σας το χαριζω,οι εικονιτσες ειναι οπως σας εχω ξαναπει απο ταινιες που λατρεψα!!Φιλια κισμετοπαρειτσα!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=j0dm8G2TA9M&feature=channel_video_title

E.K είπε...

ΜΥΘΟΙ ΑΙΣΩΠΟΥ

Οι δυο φίλοι και η αρκούδα

Κάποτε δυο φίλοι βάδιζαν στον ίδιο δρόμο. Περπατούσαν σε ένα δρόμο άγνωστο μέσα από βουνά και κοιλάδες. Παρόλο που βρισκόταν σε άγνωστο μέρος, ο άντρας ένοιωθε ασφαλής γιατί, ήταν σίγουρος ότι ο φίλος του θα τον βοηθούσε να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε κίνδυνο εμφανιζόταν μπροστά τους.
Εκεί που περπατούσαν και συζητούσαν για να περάσει η ώρα, ξαφνικά μια αρκούδα παρουσιάστηκε μπροστά τους, στην μέση του δρόμου. Ο ένας άντρας, έτρεξε γρήγορα σε ένα κοντινό δέντρο, άρπαξε ένα κλαδί και σκαρφάλωσε. Έτσι κατάφερε να γλιτώσει από την αρκούδα που δεν τον έβλεπε. Ο άλλος άντρας, έμεινε για μια στιγμή ακίνητος και μετά έπεσε στο έδαφος με σκοπό να υποκριθεί ότι είναι νεκρός.
Το άγριο θηρίο, έτρεξε αμέσως πάνω από τον άντρα που ήταν στο έδαφος, με σκοπό να αρπάξει το θύμα του. Με τα γαμψά αρκουδίσια νύχια της, σήκωσε τον κακόμοιρο άντρα από το έδαφος. Τα πόδια και τα χέρια του άντρα είχαν γίνει, από τον φόβο του, τόσο άκαμπτα και παγωμένα ώστε η αρκούδα νόμισε ότι πραγματικά είχε βρει ένα πτώμα. Έτσι, παρά τον θυμό της, εγκατέλειψε τον άντρα και έφυγε μακριά, για να πάει στην φωλιά της.
Όταν ο άλλος αισθανόταν πλέον ασφαλής αφού δεν έβλεπε την αρκούδα κατέβηκε από τον δέντρο και ρώτησε τον σύντροφο του θέλοντας να κάνει και τον έξυπνο «Πες μου φίλε μου, τι σου είπε η αρκούδα όταν ήσουν ξαπλωμένος, τρέμοντας από τον φόβο; Πρέπει να σου είπε πολλά πράγματα σε αυτήν την μακριά συζήτηση σας».
Κι εκείνος του απάντησε: «Να μην ταξιδεύω από δω και μπρος με φίλους που με εγκαταλείπουν την ώρα του κινδύνου».

E.K είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ!!!
ΟΛΑ ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ !!
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ!!
ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ..
«Η ελπίδα η μόνη ευνοϊκή θεότητα που έμεινε ανάμεσα στους ανθρώπους. Οι άλλες μας έχουν εγκαταλείψει κι ανέβηκαν στον Όλυμπο... Μα ο άνθρωπος, όσο βλέπει το φως του ήλιου, χαίρεται τα αγαθά της ελπίδας.»
Θέογνις ο Μεγαρεύς

E.K είπε...

ΧΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ..ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ

http://www.youtube.com/watch?v=giFbS6QhkHM

ΑΝΔΡΕΑΣ είπε...

Adam Sim
Ο βοσκός συναντάει την τουρίστρια μετά από 40 χρόνια
| Περισσότερα
Ημ/νία προσθήκης: 1 Φεβρουαρίου 2012, 08:17
Η θρυλική ατάκα "Στάσου μύγδαλα" θα ξανακουστεί από τον Γιάννη Βόγλη στην εκπομπή "Πάμε πακέτο".

Μία συνάντηση έκπληξη περιλαμβάνει η εκπομπή "Πάμε πακέτο", που παρουσιάζει η Βίκυ Χατζηβασιλείου στον Alpha την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στις 9 το βράδυ. Μετά από 40 ολόκληρα χρόνια θα συναντηθούν οι πρωταγωνιστές μία θρυλικής ταινίας.

Ο γόης του ελληνικού κινηματογράφου με το σπουδαίο υποκριτικό ταλέντο, Γιάννης Βόγλης, στέλνει πακέτο στη συμπρωταγωνίστριά του Αnne Lonnberg, με την οποία αποτέλεσαν ένα από τα ζευγάρια που άφησαν εποχή στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, στην ταινία «Κορίτσια στον Ήλιο».

Η ιστορία αγάπης του Έλληνα βοσκού με την Αγγλίδα τουρίστρια ξαναζωντανεύει μπροστά μας, μόνο που αυτή την φορά θα μάθουμε όλο το παρασκήνιο. Η φράση «Στάσου, μύγδαλα!», θα ακουστεί ξανά μετά από σαράντα χρόνια, αλλά αυτή τη φορά η κινηματογραφική Άνναμπελ δεν θα τρέξει για να αποφύγει τον αποστολέα.

Πώς θα βιώσουν οι δύο πλευρές αυτή τη συνάντηση; Ποια εξέλιξη είχε η ζωή της παραλήπτριας μετά το απρόβλεπτα επιτυχημένο κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην Ελλάδα; Οι απαντήσεις επί της μικρής οθόνης, την Πέμπτη.

Στη φωτογραφία Anne Lonnberg, Γιάννης Βόγλης και Βίκυ Χατζηβασιλείου την ημέρα που γυρίστηκε το επεισόδιο στο στούντιο της τηλεοπτικής εκπομπής.

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΝΑ!!!!!!!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Η ΕΚ!!!!!!!ΧΑΡΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ!!!!!!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΕΡΝΑΣ!!!!!ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!! ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚ!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΟΓΛΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΕΛ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ. ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΟΛΟΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΙΜΑΤΙΚΟ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΣΕ ΜΙΝΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

E.K είπε...

Ελευθερια Αρβανιτακη- Ζωη κλεμμενη

http://www.youtube.com/watch?v=-a6Ped7Uaqw

E.K είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥΣ?
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΙΝΟΥΣΕ!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ "ΣΤΑΣΟΥ ΑΜΥΓΔΑΛΑ"

Κορίτσια στον ήλιο - Γιάννης Βόγλης: Στάσου, μύγδαλα!

http://www.youtube.com/watch?v=QDYZtnBykNM

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/X9oI-b2U4cI ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΓΛΗ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥ ΒΟΣΚΟΥ.ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΘΡΥΛΟ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΦΙΛΙΑ

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΙ ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 42 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΜΥΘΙΚΟΥ ΠΟΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΝ ΛΟΜΠΕΡΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΓΛΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΓΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ...
Η ΕΞΗΣ
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΔΙΠΟΛΑΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΠΩ ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/394007_147973205319238_100003196776216_194974_1746495110_n.jpg

kalhnyxta se oloys

antre

E.K είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ..
ΑΝΔΡΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΥΟ ΑΝΘΙΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 42 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!
ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕ Η ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ!!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΙΝΟΥΣΕ!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΟΓΛΗ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ..
ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΠΡΑΦΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΥΣΙΔΑ..
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ ..
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΣΩΣΤΑ!!

ΑΝΝΑ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΣΤΙΣ 9,12 ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΜΟΥ.ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΑΠΟΨΕ?ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΝΑΜΠΕΛ ΠΕΡΝΕΙ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ.ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40ΧΡΟΝΙΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΙΔΕΑ.ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΚΕΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΟΓΛΗ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΗΜΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ......ΧΑΡΟΥΛΑ ΧΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΠΟΨΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ..ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΑ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ http://youtu.be/oJuJCSDyg6c

E.K είπε...

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ..
http://www.picgifs.com/graphics/g/good-night/graphics-good-night-057440.gif

Ανώνυμος είπε...

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/302568_243697859023921_147343155326059_684312_1609236607_n.jpg

καλημερα φιλοι μου
αντρε

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/AQtoLW0CLq8 ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΑΝΔΡΕΑ ΧΑΡΑ ΕΚ ΑΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΛΕΝΗ ΣΑΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΑ.ΑΝΝΑ

E.K είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ
ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!
ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΒΡΕΧΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥΧΛΙΑΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥΧΛΙΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!
ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΝΑ!!ΖΕΣΤΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΛΩΧΕΡΑ ΤΑ ΜΜΕ..
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΝΑ ΧΑΡΑ ΑΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ

♥♫♥ Καλημέρα - Χριστοφόρου Κωνσταντίνος ♥♫♥ (2011)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lILPjQNF5Gs

E.K είπε...

Καλημέρα ...
Μια λέξη, μια ευχή, μια υπόσχεση.
Το σκοτάδι της νύχτας χάνεται,
γαλάζιος ορίζοντας, θάλασσα ουρανός ένα.
Ο ήλιος που ξεπροβάλει ανάμεσα τους
μια έκρηξη πορφύρας, ένας ψίθυρος ελπίδας.
Κλείσε τα μάτια,
νοιώσε την πρωινή αύρα,
κάνε μια ευχή,
άκου την υπόσχεση ...
Καλημέρα ... !
Θυμήσου ... ονειρεύτηκες χθες βράδυ,
μην αφήνεις να χαθεί τ' όνειρο,
μην ξεχαστεί, κάντο ευχή σου,
υπόσχεση του ήλιου που ανατέλει,
μην αφήσεις τη νύχτα να το πάρει.
Κλείσε τα μάτια,
δώσε στο όνειρο ελπίδα,
κάνε μια ευχή,
άκου την υπόσχεση ...
Καλημέρα ... !

~ "Καλημέρα" ~
http://www.youtube.com/watch?v=frLU61hrvUs&feature=related

Ανώνυμος είπε...

ΕΚ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ.ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ. http://youtu.be/EQcNNEWlgIY ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Κλείσε τα μάτια,
δώσε στο όνειρο ελπίδα,
κάνε μια ευχή,
άκου την υπόσχεση ...
Καλημέρα ... !

ΕΚ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΣΤΙΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.....ΚΑΛΗΜΕΤΡΑ ΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΛΠΙΔΑ. http://youtu.be/C-3Nmj2avE8 ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Γειά σας, και ένα καλό όμορφο μεσημέρι να έχετε όλοι, φίλοι μου καλοί,φίλοι αγαπημένοι!Καλέ μου φίλε Ανδρέα,γλυκιά μου νησιώτισσα Ε.Κ,αγαπημένες μου φιλεναδίτσες Αννούλα και Α.Ε, καλή μου Χαρούλα και καλέ μου φίλε Ανώνυμε,χαίρομαι που βλέπω ότι είστε καλά καθώς επίσης το ίδιο εύχομαι και για όλους τους υπόλοιπους, αγαπητούς καλούς μας φίλους..!!Δεν θέλω να νομίζετε με τίποτα πως σας ξέχασα διότι παρότι σας διάβαζα και παρότι έλεγα καθημερινά πως τώρα θα σας γράψω δεν τα κατάφερνα..Όπως θα έχετε αντιληφθεί στη συγκεκριμένη φάση δεν είμαι και εγώ στα καλύτερά μου..Δεν ξέρω πως τα κατάφερα και κάπου Χάθηκα...και εγώ.Χάθηκα μέσα στη δίνη και στον όγκο των προβλημάτων..?Χάθηκα μέσα στην εσωτερική μου ανάγκη για μοναξιά?Χάθηκα ,λόγω του ότι είμαι περισσότερο επιρρεπής συναισθηματικά?Δεν ξέρω, τι να σας πω..?Η αλήθεια είναι ότι έρχονται στιγμές ,και πολλές φορές ,που ο άνθρωπος στη ζωή του νοιώθει συναισθηματικά τόσο πολύ ευάλωτος και χωρίς να το θέλει και χωρίς να το καταλαβαίνει απομακρύνεται από τους γύρω του και από τους δικούς του ανθρώπους.Αυτό επιζητά.Βέβαια αυτό δεν είναι καλό αλλά αυτό γίνεται.Επηρεαζόμενη λοιπόν και εγώ από διαφόρους λόγους,απομακρύνθηκα από την γλυκιά μας σελιδούλα αλλά το σίγουρο και το ευχάριστο είναι πως δεν απομακρυνθήκατε εσείς από εμένα..Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που για ακόμη μια φορά μου στέλνατε την αγάπη σας και τη ζεστασιά σας,είτε μέσω των σχολίων σας ,είτε μέσω των καταπληκτικών αναρτήσεών σας..!!Έχετε γράψει..!!και έχετε κάνει θαύματα και πάλι ως συνήθως όλοι σας..!!Και εσύ καλέ μου φίλε Ανδρέα,και εσύ γλυκιά μου νησιώτισσα Ε.Κ,και εσείς αγαπημένες μου φιλεναδίτσες Αννούλα,Α.Ε,και εσύ καλή μου Χαρούλα, εδώ θα σας ευχηθώ περαστικά σας..και εσύ καλέ μου φίλα Ανώνυμε.Μπράβο σας, και εύχομαι να είσθε πάντοτε καλά, και να σκορπίζετε πάντα μέσα από αυτή τη σελιδούλα την θετική σας ενέργεια και αύρα που ομολογουμένως όλοι μας την έχουμε κατά καιρούς ανάγκη γλυκά μου και αγαπητά μου Νεραιδοπαιδάκια..!!Επίσης εύχομαι έναν Καλό Μήνα για Όλους Μας αλλά και για Όλο τον Κόσμο, με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και προβληματισμούς..Σας σκέφτομαι και σας θυμάμαι πάντα.!Σας αγαπώ πολύ πολύ,είστε μέσα στο μυαλό μου και στην καρδιά μου,δεν πρόκειται να φύγετε ποτέ από εκεί..!Πολλά πολλά φιλάκια!!ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/2ZYvGCL0fZU ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΗ ΣΕΛΙΔΟΥΛΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑΥΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΑΥΤΟ .ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΦΙΛΕΝΑΔΟΥΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΝΟΕΡΑ .ΣΕ ΦΙΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.ΑΝΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/bF7L1IaNxnI ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.ΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.ΑΝΝΑ

ΑΝΤΡΕ είπε...

http://www.tem-magnisia.gr/index.php

καλησπερα φιλοι μου!ΑΝΝΑ ΕΚ ΧΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΞΑΝΑ!!!!!!ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ Η ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ!!!!!!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ Σ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!!!!ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΙ!!!!!
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=IBuO3rTlddQ&feature=player_embedded

ΑΝΝΑ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ?ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ? ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟ http://youtu.be/khGiFitvDeo

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   4601 – 4800 από 4971   Νεότερο› Νεότερο»

Δημοσίευση σχολίου