Το καραβάνι της αγάπης!


4970 σχόλια:
ΑΝΤΡΕ είπε...

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ Τ.ΟΠΩΣ ΑΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ Τ.ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ Τ Ο ΚΟΠΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΟΠΩΣ,ΣΕΒΑΣΑΜΟΣ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΧΝΗ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΥΓΚΡΑΦΕΙΣ. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΩΝ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΕΚ. ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΟΥΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΡΑΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΧΑΡΑ Η ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ Η ΣΑΜΜΟΣ ΚΛΠ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

E.K είπε...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΥΠΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Η Τ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΧΗΜΙΣΤΗ...
ΑΝΔΡΕΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ Τ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΗ...
ΑΕ ΜΟΥ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΣΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΒΑΝΙΛΙΑ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ?

http://fereniki1.pblogs.gr/files/f/154535-%C3%85%C3%A9%C3%AA%C3%BC%C3%AD%C3%A115.jpg

BV, ΒΙΒΗ,ΕΙΡΗΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΙΡΗ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟ ΒΟΛΟ ΤΑΚΗ ΧΑΡΑ, ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ,Σ,ΖΕΤΑ Β,ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

http://auto.pege.org/2004-la-manga/sonnenuntergang.jpg

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ε.κ προτιμω βανιλια αν και τρελενομαι για σοκολατα , γενικως ,το παγωτο σοκολατα δεν το προτιμω. μαρεσει οτι εχει γευση καφε ψαχνω σε ολα τα μαρκετ να βρω απο γιαουρτια εως μπισκοτα με γευση καφε και με γευση λεμονι. το μεσιμερι πηγα στο μαρκετ και εκανα τις προμηθειες μου
αυριο που θα σιδερωνω εχω παρει ταδυναμωτικα μου , αλλιως δεν βγαινει!
το κισμετ δεν το δειχνει πλεον το σαββατο????
ελενη

E.K είπε...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΠΙΑ ΚΑΦΕ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΕΝΥΑΣΗΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΥΠΝΟΣ
ΕΛΕΝΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΣΜΕΤ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΕΙ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ?ΕΨΑΞΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΩΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑ.....
ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
http://www.musicheaven.gr/html/modules/Blog/accounts/kathrefths/1192997847.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_L_n3vJLPuZQ/THpHRXHvlcI/AAAAAAAAGCg/V0HELDwVNNM/s1600/P8295115.JPG

E.K είπε...

ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΑΝ ΧΑΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.....

http://www.youtube.com/watch?v=ay_iJuMZjco&feature=related

E.K είπε...

ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ....

http://www.youtube.com/watch?v=SZEHst_hxGk

E.K είπε...

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

http://www.coolfreeimages.net/images/sunday/sunday_02.gif

E.K είπε...

ΕΛΕΝΗΗΗΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑΑΑ

http://2.bp.blogspot.com/_xxD98eJg22Q/TD7lSuy_qgI/AAAAAAAAAH0/mEbLI4Jc8jQ/s1600/sideroma.gif

http://www.twohotpeppers.com/images/450/AI1033+41_450.jpg

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. KISMET ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

καλημερα
καλα μακροβουτια να εχετε ζηλευωωωωωωωωωωω
ελενη

E.K είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΙΣΜΕΤ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΕΝΗ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΜΠΑΝΙΟ.
ΜΕΙΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΕΞΩ
ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ?

E.K είπε...

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ...


Είναι κοντά, είναι όμορφες και κυρίως είναι.. δωρεάν. Το Newsit σας παρουσιάζει τις 20 παραλίες και πώς θα φτάσετε εκεί για μία βουτιά δροσιάς.
1. ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ

Σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από το κέντρο του Πειραιά βρίσκεται μία από τις πιο παραδοσιακές παραλίες της πόλης. Λόγω του ότι βρίσκεται μέσα στην πόλη, όμως, δυσκολεύει αφάνταστα όσους πάνε για μπάνιο με το αυτοκίνητό τους αφού το πάρκινγκ είναι μεγάλο πρόβλημα. Η παραλία βρίσκεται αμέσως μετά το λιμάνι της Καστέλλας και λίγο πριν από τον Ναυτικό Ομιλο.

2. ΕΔΕΜ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Η μεγάλη αμμουδιά του Παλαιού Φαλήρου βρίσκεται λίγο μετά την παραλία του Φλοίσβου. Το όνομά της προέρχεται από το κέντρο που βρίσκεται στην αρχή της. Μπορείτε να φτάσετε πολύ εύκολα με το τραμ και να κατεβείτε στον σταθμό Εδέμ που βρίσκεται ακριβώς στην είσοδο της παραλίας.

3. ΠΛΑΖ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν μία από τις πολλές οργανωμένες πλαζ του παραλιακού μετώπου. Μετατράπηκε, ωστόσο, από τον πρώην Δήμο Ελληνικού σε έναν χώρο που ο κόσμος μπορεί να κάνει μπάνιο δωρεάν και παράλληλα να απολαμβάνει υπηρεσίες που λίγο μακρύτερα θα πλήρωνε πολύ ακριβά. Η είσοδός της βρίσκεται στην πεζογέφυρα της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο.

4. ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Για παραλία που βρίσκεται σε μία από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας, η μηδενική, σε κάποια σημεία, αξιοποίησή της προκαλεί έκπληξη. Για να φτάσετε εκεί κατευθύνεστε μέσω της λεωφόρου Ποσειδώνος προς το Σούνιο και ακολουθείτε την πινακίδα «Παραλία Γλυφάδας». Χρειάζεται προσοχή, όμως, γιατί η πινακίδα αυτή βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο πριν φτάσετε στην πόλη της Γλυφάδας.

5. ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΑΒΟΥΡΙ

Με μία θαυμάσια αμμουδιά και θέα σε ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο της Ποσειδώνος, η παραλία έχει πολύ κόσμο ακόμα και τις καθημερινές. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη. Οδηγείτε στη λεωφόρο Ποσειδώνος με κατεύθυνση το Σούνιο, ακολουθείτε την πρώτη πινακίδα για Καβούρι και μπαίνετε στην οδό Ηλιου. Η παραλία βρίσκεται κατά μήκος του δρόμου.

6. ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΒΟΥΡΙ

Λίγο μετά τον Αγιο Νικόλαο, το Μεγάλο Καβούρι είναι άλλη μία όμορφη παραλία με αρκετό ελεύθερο χώρο για όσους θέλουν να κάνουν μπάνιο χωρίς να πληρώσουν για ξαπλώστρες και ομπρέλες. Προσπεράστε τον Αγιο Νικόλαο και συνεχίστε κατά μήκος της ακτής μέχρι να τη συναντήσετε.

7. ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΟΥΜΠΑΡΔΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Η είσοδος για την παραλία βρίσκεται λίγο μετά το 33ο χιλιόμετρο της Λεωφόρου Σουνίου. Πρόκειται για μία εξαιρετική παραλία, σε έναν κόλπο που την προστατεύει από τα κύματα. Είναι, επίσης, μεγάλη σε μήκος και πολύ άνετη.

8. ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Στο 36ο χιλιόμετρο της Λεωφόρου Σουνίου, ο Αγιος Δημήτριος είναι μία στενή παραλία, η οποία, ωστόσο, δίνει τη δυνατότητα σε όσους δεν θέλουν να κάνουν ηλιοθεραπεία να καθίσουν στη σκιά, αφού, σε απόσταση λίγων μέτρων από το κύμα, έχουν φυτευτεί αρκετά πεύκα. Κάποιοι μικροί φοίνικες που έχουν φυτευτεί δεν προσφέρουν κάτι περισσότερο από την αίσθηση του «εξωτικού»......ΣΥΝΕΧΕΙΑ

E.K είπε...

.........

9. ΠΕΥΚΟ

Βρίσκεται στο 41ο χιλιόμετρο της Λεωφόρου Σουνίου, λίγο μετά το Grand Resort στο Λαγονήσι. Είναι μία παραλία ιδιαίτερα δημοφιλής σε όσους αποφεύγουν το «οργανωμένο» αφού υπάρχει μόνο μία καντίνα που πουλάει τα απαραίτητα.

10. ΜΑΥΡΟ ΛΙΘΑΡΙ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ

Ο μαύρος βράχος στην αριστερή πλευρά έχει δώσει το όνομά του στη γνωστή παραλία της Σαρωνίδας. Βρίσκεται στο 46ο χιλιόμετρο της Λεωφόρου Σουνίου και, παρά το γεγονός ότι είναι καλά οργανωμένη, έχει αρκετό ελεύθερο χώρο.

11. ΑΓ. ΝΙΚΟΛ. ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

Από τις καλύτερες επιλογές. Η παραλία δεν φαίνεται από τον δρόμο. Θα πρέπει να μπείτε στον παράδρομο της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων και να κάνετε δεξιά στο τελευταίο στενό πριν ξαναβγείτε στη Λ. Σουνίου.

12. ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ

Μεγάλη παραλία με καφέ άμμο και άπλετο ελεύθερο χώρο αφού παραμένει ακόμα ανεκμετάλλευτη. Είναι πολύ εύκολο να την εντοπίσετε αφού εκτείνεται σε όλο το μήκος της Παλαιάς Φώκαιας.

13. ΘΥΜΑΡΙ
Βρίσκεται στο 54ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Σουνίου και είναι μία πολύ αγαπητή παραλία για όσους δεν ενδιαφέρονται για πιο οργανωμένες καταστάσεις. Λίγο πριν φτάσετε, καλό είναι να κόψετε ταχύτητα γιατί το δρομάκι της εισόδου δεν φαίνεται εύκολα και αν το περάσετε θα πρέπει να κάνετε αναστροφή στη Λεωφόρο Σουνίου.

14. ΧΑΡΑΚΑΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Η παραλία βρίσκεται στο 62ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Σουνίου, λίγο μετά το νησί του Πατρόκλου. Χωρίς κανενός είδους τουριστική οργάνωση, αλλά και χωρίς μαγαζιά σε κοντινή απόσταση, μπορείτε να κολυμπήσετε βλέποντας τον Πάτροκλο και, αν δεν θέλετε να κάνετε ηλιοθεραπεία, να καθίσετε κάτω από τη σκιά ενός πεύκου.

15. ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΣΟΥΝΙΟΥ

Η παραλία βρίσκεται στο 72ο χιλιόμετρο της Λεωφόρου Σουνίου, τέσσερα χιλιόμετρα μετά τον ναό του Ποσειδώνα, μέσα στον οικισμό Πασά Σουνίου. Η παραλία είναι γνωστή μόνο σε όσους έχουν σπίτι στην περιοχή, οπότε είναι βέβαιο ότι δεν θα πέσετε σε συνωστισμό.

16. ΕΡΩΤΟΣΠΗΛΙΑ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Οποιος θέλει να πάει Σάββατο ή Κυριακή στην Ερωτοσπηλιά θα πρέπει να ξυπνήσει νωρίς γιατί το μεσημέρι γίνεται το αδιαχώρητο. Για να τη βρείτε κατευθύνεστε προς Πόρτο Ράφτη, στρίβετε αριστερά στο σούπερ μάρκετ του Γέγου και όταν φτάσετε στο εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα στρίβετε αριστερά μέχρι να συναντήσετε την είσοδο της παραλίας.

17. ΧΑΜΟΛΙΑ

Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες. Ακολουθήστε τον δρόμο που ξεκινά πριν από το Πόρτο Ράφτη και συνδέει την περιοχή με τη Λούτσα. Ακολουθήστε τις πινακίδες για Χαμολιά και θα πέσετε επάνω στην παραλία. Πηγαίνοντας μπορείτε να κάνετε μία στάση για να δείτε τον ναό της Αρτέμιδας.

18. ΑΓ. ΝΙΚΟΛ. ΛΟΥΤΣΑΣ

Οσοι ξέρουν λίγο περισσότερο την περιοχή προτιμούν να κολυμπήσουν στην παραλία του Αγίου Νικολάου. Αν έρχεστε από τη Λεωφόρο Μαραθώνος στρίβετε δεξιά στο φανάρι της οδού Αρίωνος, μετά τη διασταύρωση της Καλλιτεχνούπολης, και συνεχίζετε για έξι χιλιόμετρα μέχρι να φτάσετε στην παραλία.

19. ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ

Οταν φτάσετε στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας ανεβαίνετε την οδό Κυπρίων Αγωνιστών. Στο τέλος του δρόμου ακολουθείτε τις πινακίδες. Χρειάζεται προσοχή γιατί η παραλία δεν φαίνεται από τον δρόμο και πρέπει να εντοπίσετε την κίτρινη πινακίδα που συστήνει στους λουόμενους να προσέχουν τις ακτές.

20. ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΧΙΝΙΑ

http://images03.olx.gr/ui/2/52/34/37434834_5.jpg

Λίγα χιλιόμετρα μετά τις οργανωμένες πλαζ της περιοχής υπάρχει η ελεύθερη και πολύ δημοφιλής παραλία του Σχινιά. Το πιο σημαντικό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι ο δρόμος είναι πολύ κακός, με κακοτράχαλους χωματόδρομους και σαμαράκια

E.K είπε...

ΚΥΡΙΑΚΗ
17
ΙΟΥΛΙΟΥ
Ανατολή Ήλιου: 06:14
Δύση Ήλιου: 20:47
Σελήνη 17 ημερών
Επέτειοι: Παγκόσμια Ημέρα Διεθνούς Δικαιοσύνης.
Γιορτάζουν: Μαρίνα.

Γεγονoτα


1824: Με εισήγηση του αρχιγραμματέα της ελληνικής επαναστατικής κυβέρνησης, Συνταγματάρχη Ροδίου, συγκροτείται τακτικός ελληνικός στρατός.

1912: Οι κάτοικοι της Ικαρίας εκδιώκουν του Τούρκους και ανακηρύσσουν την Ικαρική Πολιτεία.

1945: Αρχίζει στο Πότσδαμ της Γερμανίας η διάσκεψη κορυφής με τη συμμετοχή των Ιωσήφ Στάλιν, Χάρι Τρούμαν και Ουίνστον Τσόρτσιλ, που αντικαταστάθηκε από τον Κλέμεντ Ατλι όταν έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των βρετανικών εκλογών. Αποφασίζεται ο διαμελισμός της Γερμανίας και ρυθμίζονται τα θέματα των αποικιών της Αυστρίας, της Πολωνίας, της Ουγγαρίας και της Τσεχοσλοβακίας.

1955: Ανοίγει η πρώτη Disneyland στο Αναχάιμ της Καλιφόρνιας.

1990: Ο πρόεδρος του Ιράκ, Σαντάμ Χουσεΐν, ισχυρίζεται σε λόγο του ότι το Κουβέιτ έκλεψε πετρέλαιο από το Ιράκ. Αρχή της κρίσης που οδήγησε στον «Πόλεμο του Κόλπου».

E.K είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ

http://www.youtube.com/watch?v=cSJPTLBY_FQ

E.K είπε...

ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΙΚ ΝΙΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

http://farm4.static.flickr.com/3621/3388207120_6f75473b08.jpg

Ανώνυμος είπε...

http://www.greektube.org/content/view/8417/2/

B

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=KkZN9r5J-wM
B

Ανώνυμος είπε...

http://www.greektube.org/content/view/63518/2/
B

maria -elenh είπε...

ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ..ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ ΣΚ...
Τ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ.. ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ,,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ..
ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ..ΥΠΟΜΟΝΗ..
ΣΕΙΡΑ ΒΛΕΠΩ ΞΕΝΥΧΤΙΣΑΜΕ ΕΤΣΙ?ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ..ΑΦΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΙΝΕΙΣ?Ε?Ε?
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ Β ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΣΤΕΛΛΑ..
ΧΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΡΟΣΙΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ?..ΚΑΛΟ ΜΠΑΝΑΚΙ..ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΑΚΟΥΣ?
ΕΛΕΝΗ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΥΠΟΜΟΝΗ?ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΟ..ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΨΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..ΝΕΡΟ ΜΠΟΛΙΚΟ ΜΕ ΠΑΓΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙΣ..ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΡΟΣΙΣΩ ΛΙΓΟ..
http://dolcezza.yooblog.gr/files/2007/06/balos-2.jpg
ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΙΣΜΕΤ ΣΤΙΣ 01.10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΚ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 15.30..ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ..ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ..Η ΖΕΣΤΗ ΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΟΛΑ..
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΜΟΣ ΕΛΕΝΗ ΒΟΛΟ ΒΙΒΗ ΑΝΔΡΕΑ +ΣΑ ΒΒ ΜΑΙΡΗ ΕΥΒΟΙΑ ΤΑΚΗ ΖΕΤΑ Σ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ...
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...!!!

Ανώνυμος είπε...

γεια σας ε.κ ,μαρια ελενη
ε.κ οι παραλιες αυτες οι περισσοτερες δεν πλησιαζονται ειναι χαλια
μπαλαντερ το κανανε το κισμετ
ελενη

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=TYhThb0PTkA

Β

Ανώνυμος είπε...

http://www.mygreek.fm/el/video-clip/3935/Agapi-kalokerini
B

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=CkrNy04WsNk

B

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ul7Qte9uUkU
B

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=IKBgYISRt14

Ανώνυμος είπε...

http://www.greektube.org/content/view/23075/2/
Β
Β

Ανώνυμος είπε...

http://www.mygreek.fm/el/video-clip/5887/Ekino-to-kalokeri
Β

Ανώνυμος είπε...

Αν είσαι όνειρο που σβήνει την αυγή
ας ήταν να χαράξει θεέ μου
Αν είσαι δρόμος στον γκρεμό που οδηγεί
να μη σε γνώριζα ποτέ μου

Μα αν είσαι η αγάπη που περίμενα να'ρθει
γύρε στο πλάϊ μου και γίνε η ζωή μου
Τόσες περάσανε,μα χάθηκαν γιατί
καμμιά δεν μπόρεσε να αγγίξει την ψυχή μου

Αν είσαι ήλιος χειμωνιάτικος ψυχρός
πίσω απ'τα σύννεφα να μείνεις
Αν είσαι έρωτας που γίνεται καημός
φύγε πληγή μου πριν να γίνεις

Μα αν είσαι η αγάπη που περίμενα να'ρθει
γύρε στο πλάϊ μου και γίνε η ζωή μου
Τόσες περάσανε,μα χάθηκαν γιατί
καμμιά δεν μπόρεσε να αγγίξει την ψυχή μου


Β

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=HPpeh2g8ibI&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=1OBkTnO6obE&feature=related

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=PEtMWgeiOCo&feature=related

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=nHEwp7cv4VA&feature=related

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Qx-q31Az8Ok

E.K είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ? ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ?ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ!!
ΕΛΕΝΗ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ Η ΑΤΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ!!!!
ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ!!!
Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΣΜΕΤ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ.ΞΕΡΟΥΝ Η ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΣΜΕΤ ΑΡΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ? ΛΙΓΟ ΗΤΑΝ ΤΟ 22% ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ??? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΛΑΚΙ...
ΦΙΛΕ Β ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΣΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΖΕΣΤΗ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ.....

maria -elenh είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Ε?ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΕΙΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ ...

E.K είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ?

maria -elenh είπε...

Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ? ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΑΠ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ...ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ??Ε?Ε?

E.K είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΕΦΤΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΣΜΕΤ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ?ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ?ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΥΧΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ?

maria -elenh είπε...

ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΛΙΙΙΙΓΟΟ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ..ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕ...
ΤΟ ΚΙΣΜΕΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΦΑΝΣ ΔΗΛ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΘΗΚΕ..ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ...ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 01,10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΚ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 15,30..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ...

E.K είπε...

ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΑΛΙ...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ!!

maria -elenh είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕ ΞΕΡΩ..ΤΙ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ..ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)...
ΚΟΙΤΑ ΑΥΤΟ,,,
http://www.inews.gr/135/minysi-kata-tou-ant1-gia-to-Ezel.htm

E.K είπε...

ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΤΟΡΟΣ?
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ

maria -elenh είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ..ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΣΜΕΤ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ...ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΙΣΜΕΤ 2 ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ...ΝΑ ΔΕΙΣ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΤΕ...ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΟΡΩΩΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ?Ε?Ε?ΜΠΟΡΩ?ΜΠΟΡΩ?

E.K είπε...

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΩΤΟΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ???Ε? ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ?ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΡΟΔΟ....ΕΧΩ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ...

maria -elenh είπε...

ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ..ΑΝΤΕΕΕΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗΗΗΗΗ...ΚΑΛΑ ΑΝ ΒΓΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΕΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΤΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΝΝΝΝ

E.K είπε...

ΔΙΑΝΟΕΙΣΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????

maria -elenh είπε...

ΦΥΣΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΞΕΡΩ ΠΟΟΛΥΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ...!!!!

E.K είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ...
ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ

http://gallery.zabrigraphics.com/28/1189864720_goodnight09.gif

maria -elenh είπε...

ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ..
ΣΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΩ ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ..ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΗΜΕΡΑ...
ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΑΣ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ...!!!

ΑΝΤΡΕ είπε...

Η φωτεινη τον κοιταξε γι ακομη μια φορα.ο Κωστας μπορει να ειχε να περπατησει χρονια,μπορει να της εριχνε 20 χρονια αλλα αυτος ο ανθρωπος την ειχε μαγεψει.Οτι δεν ειχε βρει στα τοσα χρονια της ζωης της μετα τον πρωτο της ερωτα τα βρηκε σε αυτον τον αναπηρο ηλικιωμανο.Τον ειχε ερωτευτει γι αυτο που ηταν. ηταν κατι τοσο αληθινο που δεν ειχε ξαναζησει.Ο τροπος που της μιλουσε,τα ματια του που ειχαν τοση ειλικρινεια .Αυτος ο ανθρωπος διαβαζε μεσα της.Καθε φορα που της μιλουσε σκιρτουσε η ψυχη της.Δεν ηταν και λιγες οι φορες που την προειδοποιησε οτι αυτος δεν ηταν για κεινη μα η φωτεινη τον ειχε ερωτευτει.με την αγαπη και το πιστευο της και τις ομορφες στιγμες που ζουσανε μαζι ο κωστας περπατησε.τα ματια και των δυο ειχανε πλημμιρισει δακρυα εκεινη την ημερα. Ειχε γινει το θαυμα της πιστης.Η ζωη ομως δεν τα φερνει ολα με χαπι εντ.Ο Κωστας τοσα χρονια δεν ειχε γευτει τις χαρες του ερωτα.Αγαπησε μια πολυ κοντινη του στην ηλικια.Η φωτεινη πληγωθηκε τοτε μα τον καταλαβε.Τον αγαπουσε.Αυτο ειναι το νοημα της πραγματικης αγαπης. Ν αγαπας καποιον που αξιζει εχοντας τον ελευθερο χωρις να ζητας.Να τον αγαπας ακομη κι οταν εχει διαλεξει τον δρομο της ευτιχιας χωρις εσενα.Η καταληξη της ιστοροας ηταν οτι ενα χρονο μετα ο κωστας επεσε απο ενα γκρεμο.Επεσε σε κωμα.Συνηλθε εξι μηνες μετα.Οι γιατροι του ειπαν οτι ειχε σπανιο αιμα και η μοναδικη που του εδωσε ηταν η φωτεινη.Ο γιατρος που του το ελεγε δακρυσε.Θα σου περιγραψω μια σκηνη κυριε Κωστα που δεν θα ξεχασω ποτε ειπε.Την φωτεινη την προειδοποιησαμε οτι εχει δωσει πολυ αιμα κι εσενα σε χαναμε.Οταν ειχες σωθει ειχε χασει τη ζωη της εκεινη.Σε κοιτουσε με χαμογελο αγαπης σου χαιδευε τα μαλλια και σου επιανε το χερι οταν την ειδαμε οτι ενω εσυ ειχες σωθει εκεινη ειχε φυγει. Σε κοιτουσε και χαμογελουσε.Ο Κωστας εβγαλε μια σπασμοδικη κραυγη πονου.Ο γιατρος ξεσπασε κι εκεινος.Ναι κυριε Κωστα αυτο ηταν το νοημα της πραγματικης αγαπης και το ειδα πρωτη φορα.Ενας ανθρωπος να δινει απλοχειρα τη ζωη του για καποιον αλλον.Ηξερε οτι εφευγε κι ομως ειχε αγωνια που σε εβλεπε να επανερχεσαι.επεσε ησυχη οταν ακουσε την καρδια σου να χτυπα.
ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.
apo ton antam sim

Ανώνυμος είπε...

kalhnyxta se oloyw toyw filoyw moy. ek, maria elenh eiste poly jexvristew vw anurvpoi kai vw cyxes.saw briskv mesa kai saw stelnv toyw uermoyw xairetismoyws moy.kapoia bradya isvw grafv kapoiew istories poy moy erxontai etsi jafnika.elpizv na aresoyn oloys edv. oso gia to thlefvnhma makari na epibebaivueite, ki egv exv mia ypocia pvw ola ua pane kala. kalhnyxta saw. eyxaristv esas ki oloys edv apo thn kardia moy
antre

E.K είπε...

ΑΝΔΡΕΑ ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ!!!ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ....
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ....
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΝΑ ΖΟΥΣΑΝΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ...

maria -elenh είπε...

ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ..ΑΝΔΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΙΣΤΟΡΙΑ "ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ" ...ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΔΥΝΑΤΑ ΑΓΑΠΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!
ΕΜΕΙΣ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ..
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ ...ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ..!!!

ΒΑΝΕΣΑ...

E.K είπε...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ...

http://iparxei-mageia.pblogs.gr/files/98217-moon.jpg

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΕΚ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΜΑ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΞΙΑ. ΕΔΩ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,ΤΗΣ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ. ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΟΗΜΑ.ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΣΜΕΤ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ.ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ?ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ?ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΑ. ΦΙΦΤΙ ΦΙΦΤΙ.ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΕΙ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΗΣΥΧΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΤΗΝ ΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΩΡΑΣ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ. ΠΟΝΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΝΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΑΝΤΡΕ

Ανώνυμος είπε...

Μια ομορφη ημερα ευχομαι για ολους κι ενα εναλακτικο τελος για την εκ

Ο Κωστας ξυπνησε μετα απο εξι μηνες.Η φωτεινη ηταν σε κομμα ομωσ. Ειχε δωσει σχεδον ολο της το αιμα για να σωθει και με τη δικη της θεληση.Εγω σκεφτηκε την αφησα κι αυτη ελιωνε απο αγαπη για μενα.Ο Κωστας δεν ξεκολησε επι τρεις μηνες απο τη μεθ.Εκει διπλατης κοιμοταν και της χαιδευε τα μαλλια.Ηταν 3 μαρτιου οταν ξημερωσε και την ειδε με ανοικτα τα ματια να του χαμογελα.Αστερι μου της ειπε.Τα ματια του ηταν ποταμια.Τωρα αργα καταλαβα στολιδι μου οτι εμεις ειμαστε καρμα.Σε λατρευω.Ο Κωστας και η φωτεινη εζησαν τα επομενα 20 χρονια ευτυχισμενοι. ποτε δεν μαλωσαν σκληρα και περασαν μια ζωη ονειρο εφοσον υπηρχαν τα θεμελια αυτης της δυνατης αγαπης

ηταν το εναλακτικο τελος του νοηματως της αληθινης αγαπης αντρε

Ανώνυμος είπε...

Οι μεγάλες ψυχές δεν είναι εκείνες που έχουν λιγότερα πάθη και περισσότερες αρετές από τις κοινές ψυχές, αλλά εκείνες που έχουν μεγάλoυς στόχους.
Λα Ροσφουκώ, ... ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΝDRE .

E.K είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...
ΑΝΔΡΕΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ...
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο Β ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ..ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ,ΕΝΩ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ...
"Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΥΞΙΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΑΛΗΝΗ"....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
http://c.universalscraps.com/files/en/good.week/good_week_006.gif
http://www.melodic.net/img/cover/img6/MondayMorning2006.jpg

E.K είπε...

ΔΕΥΤΕΡΑ
18
ΙΟΥΛΙΟΥ
Ανατολή Ήλιου: 06:15
Δύση Ήλιου: 20:47
Σελήνη 18 ημερών
Επέτειοι: Διεθνής Ημέρα Νέλσον Μαντέλα.
Γιορτάζουν: Αιμιλιανός.

Γεγονoτα



64: Μεγάλη φωτιά στη Ρώμη καταστρέφει τα δύο τρίτα της πόλης. Ο εμπρηστής αυτοκράτορας Νέρων, μπροστά στη γενική κατακραυγή, διαδίδει ότι οι χριστιανοί είναι υπαίτιοι και ξεκινά τους διωγμούς εναντίον τους.

1922: Με απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, κηρύσσεται η αυτονομία της Μικράς Ασίας, μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων για την υπογραφή συμφωνίας ανακωχής μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

1925: Ο Αδόλφος Χίτλερ εκδίδει τον πρώτο τόμο της προσωπικής του διακήρυξης με τίτλο «Μάιν Καμπφ» («Ο Αγών μου»).

1936: Με την εξέγερση του στρατηγού Φράνκο εναντίον της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης, ξεκινά ο ισπανικός εμφύλιος πόλεμος, που θα κρατήσει έως το 1939 και θα τελειώσει με την πλήρη επικράτηση του στρατηγού.

1979: Η πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός περιέρχονται στον Όμιλο Βαρδινογιάννη.

2002: Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Φώτης Νασιάκος ανακοινώνει και επισήμως ότι οι αρχές προχώρησαν, ουσιαστικά, στην εξάρθρωση του εκτελεστικού πυρήνα της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», ενώ αποδίδει στον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο το ρόλο του καθοδηγητή και συγγραφέα των προκηρύξεων.

E.K είπε...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

http://www.zougla.gr/periptero.php

E.K είπε...

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...

http://www.youtube.com/watch?v=kt-UERu0cNU&feature=related

E.K είπε...

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ Η ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Y-FSSFKflvI&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα καλοί μου φίλοι και καλή εβδομάδα. Βλέπω ότι είχατε όμορφη παρέα αυτή την Κυριακή ΕΚ και Μαρία-Ελένη, τα είπατε και μας έγραψε και ο Αντρέας την όμορφη και συγκινητική ιστορία που μας θύμισε παλιές καλές βραδιές !!!!!! Ε.Κ. μου σ΄ευχαριστούμε που μπήκες στον κόπο να μας στείλεις τις παραλίες της Αττικής, όπως πάντα μας σκέφτεσαι όλους. Για εμένα οι καλύτερες παραλίες είναι μετά την Ανάβυσσο, οι παραλίες που βρίσκονται κοντά στο Σούνιο. Βέβαια και στον Σχοινιά δεν είναι άσχημα, αλλά εγώ προτιμώ τις άλλες. Δεν συγκρίνονται φυσικά με τις παραλίες των νησιών, τυχερές νησιώτισσες, ούτε με αυτές του Πηλίου. Εύχομαι να περνάτε όλοι καλά και να βρίσκετε ευκαιρίες για λίγη δροσιά. Σας φιλώ Α.Ε.

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΦΘΑΣΤΗ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΑΣ ΟΛΩΝ ΕΔΩ.ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΚΔΟΣΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.ΕΑΝ ΤΟ ΚΙΣΜΕΤ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΙΣΩΣ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΟΛΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ. ΕΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΤΟ ΚΙΣΜΕΤ Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΑΦΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΡΙΑ ΙΣΩΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ. ΜΗ ΕΠΙΜΕΛΗΜΕΝΟ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ Η ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΠΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΛΕΜΩΝ ΜΕ ΚΑΒΑΝΤΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΝΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ
ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΝΗΣ
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ.

http://www.youtube.com/watch?v=6099UDNpps8

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα
καλη εβδομαδα
ελενη

χαρα είπε...

Καλησπερα στην ομορφη παρεα,δεν εχω διαβασει τιποτα απο οτι εχετε γραψει θα προσπαθησω αργοτερα,προσπαθω να συνερθω απο το θερμοπληκτικο επεισοδιο που κοντευα να παθω σημερα νωρισ το μεσημερι κατα την επιστροφη μου,πεσαμε για χιλιομετρα μεσα σε ουρα,σημειωτον,μεσα στην ζεστη τα φορτηγα κτλ,και ολα αυτα γιατι 30 ταξι αποφασισαν να κλεισουν το δρομο με πορεια προς αθηνα και τι να σασ λεω.απο την ωρα που ηρθαμε ημαστε κατω απο το αρκοντισιο και τωρα καπως μπορουμε και ψιλομιλαμε.ευχομαι να ειστε ολοι καλα,σε ολους μια καλησπερα και καλο απογευμα,και ΠΡΟΣΟΧΗ ζεστη πολυ και πορειες,

Ανώνυμος είπε...

http://www.atvavrupa.tv/ KIZIM NERENDE

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=AwsOckueAwc

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=OwCNV2Bspxc

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=AUgIaTaeNm4

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=joR-GpURINI

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=gc0UI03r9ok&feature=related

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=s4-JsxB_xdw&feature=related

Β

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
ΔΥΟ Η ΤΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ.ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟ ΚΙΣΜΕΤ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΛΛΟΙ.
ΑΡΧΙΖΩ
Ο βασιλικος γαμος μολις ειχε τελειωσει.Το πληθος αρχιζε και στριμοχνονταν για μια φωτογραφια.Εκει καπου τριγυριζε οτζιμ ενα χωριατοπαιδο.Ο Τζιμ ειχε αγγιξει τα 38.Ειχε μακρυα ξανθα μαλλια ,πρασινα ματια ηταν γυρω στα 1,90 αλλα κακοντυμενος κανοντας το καλοντυμενο πληθος να τον κοιτα με περιφρονηση.Ενας ντυμενος παληατσος σε ενα βασιλικο γαμο.Ο Τζιμ ειχε εστιασει την προσοχη του σε μια κοπελλα που δεν ξεπερνουσε τα 30 με 33.ηταν μελαχρινη με καταμαυρο μαλλι και μελαμψα μεσογειακα χαρακτηριστικα.Θαρρουσες οτι ηταν μανεκεν η ομορφια της δεν αφηνε ασυγκινητο κανενα.Η Κειτ ηταν ενα κακομαθημενο πλουσιοκοριτσο.Διπλα της ηταν ο πατερας της ο διασημος στο λονδινο Εντουαρντ νευροχειρουργος.Καποιος που θα κοιτουσε τα ματια του τζιμ θα διεκρυνε βαθεια συγκινηση.Κατι τον ειχε κανει να εκπλαγει και την ακολουθουσε διακριτικα αγνοωντας τους πλουσιους που τον κοιταζαν για την προχειρη ενδυμασια του.Φτανοντας εμπρος της της ειπε.Αγαπημενη μου Εβελιν???Γονατισε και την εσφιξε με νοσταλγια στην αγκαλια του.Αφησεμε παλιατσε του ειπε φωναζοντας.Ο πατερας της τον χαστουκισε και τον συνελαβαν αμεσως.Εβελιν εγω ο φιλιπ ειμαι.Σου το ειπα οτι δε θα με γνωρισεις και γελουσες.Η Κειτ εφτυσε εμπρος του. Ο πατερας της τον κοιτουσε με απεχθεια.Μολις τον τραβουσαν ο τζιμ φωναξε.Γλυκεια μου τζενιφερ ελα να με βρεις.Κοιτα τα ματια μου δεν με θυμηθηκες?Ο στρατος των ανταρτων. Τα ηρωικα παιδια.Οι νικες μας ,η δοξα σου,η αγαπη μας που λεγαμε πωε δεν θα χαθει?Τιποτα?Ουτε μια αναλαμπη?Ο τζιμ την εβγαλε στη φυλακη τη νυχτα.Το πρωι ομως δεχτηκε την επισκεψη που τοσο ηθελε.Την ειδε εμπρος του.Γονατισε και ξεσπασε σε λιγμους και πιανοντας το φορεμα της το φιλησε. Η Κειτ εκπληκτη το τραβηξε.Ποιος εισαι παλιατσε?ποιος εισαι που με ρεζιλευεις με τετοιο τροπο?Δενονομαζομαι τζενιφερ ηλιθιε..Εισαι η ηρωικιη μου Τζενιφερ η ατελειωτη ηρωικη Τζενιφερ με τη μεγαλη καρδια.Το ηξερα πως δεν θα με αναγνωριζες.Ακουσε να δεις παληατσε του ειπε.Δεν θα ασκησω σε ενα τρελλο μηνυση.Χασου απο τα ματια μου ομως βδελυγμα γιατι την επομενη φορα θα μεινεις μονιμα εδω.Γυρισε να φυγει.Τζενιφερ.Ειπε.Το σημαδι του πεπρωμενου αγαπη μου το εχεις.Γεννηθηκες με το σημαδο της ημισεληνου στην μεση.Στο ακουσμα των λεξεων του η κοπελα εμεινε σαν να τη χτυπησε ρευμα.Τι ειπες????? Τ ου ειπε.Κοιταξε Τζενιφερ το ιδιο εχω κι εγω.Ειναι το σημαδι του πεπρωμενου μας.Μολις σε ειδα ολη μου η ζωη χαθηκε.Τωρα ειμαι αυτος που ημουν τοτε.Εγω αναγνωρισα τα ματια σου.Εσυ γιατι γλυκεια μου?Τα σμαραγδενια βουνα.Τον αγαπημενο σου στρατιωτη.Τον κοσμο που ζουσε μαζι σου,τους ηρωισμους μας.Την ατελειωτη αγαπη μας και τους ορκους μας Τζενιφερ?Το πεπρωμενο που τοσο πιστεψαμε?Η κοπελα εφυγε ενοχλημενη.Στα ματια της ομως ειχε γραφτει η εκπληξη.Ο δρομος της επιστροφης της την βρηκε πολυ σκεφτικη κι απορρημενη.Το επομενο πρωι ενοχλημενη τον επισκεφτηκε ξανα.Το τμημα την ενημερωσε οτι ο Τζιμ μεταφερθηκε και αφεθηκε στο λιβερπουλ οπου ανηκε κι εγκαταλειφτηκε εκει.Ο θυμος της εγινε στεναχωρια.Για πρωτη φορα ηθελε να βρει αυτο τον ανθρωπο.Ισως να μη τον εβρισκε ποτε.Ειχε σοβαρες αποριες ομως.Επρεπε να τον βρει.Αφησε ενα γραμμα κυρια για σας της ειπε ο αστυνομος.Το γραμμα ελεγε τα εξης.Τζενιφερ ζωη μου.Μου φτανει που σε βρηκα.Μου φτανει που τα θυμηθηκα ολα.Μου φτανει που υπαρχεις και που σε βρηκα εστω για λιγο.Ισως θυμηθεις καποτε.Εγω ειμαι αυτος που αγαπιομαστε παντα.Εσυ εισαι ενας μυθος μια ηρωισα.Ο χρονος κρυβει πολλα.Ο αναλογος χρονος με τα επιπεδα του.Εχε γεια ασρερι μου.Μου φτανει κι αυτο το λιγο που σε ειδα.Η Κειτ για πρωτη φορα στεναχωρηθηκε τοσο.Εχω σημαντικες αποριες.Θα σε βρω Τζιμ εστω κι αν οργοσω ολη την αγγλια.Πριν χρονια ειχα καποιες εικονες απο κατι.Θα σε βρω σιγουρα τζιμ..................
τελος προλογου ΤΟΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΣΜΕΤ ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΗΓΗΘΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΖΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ. ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ.Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ.ΕΞΩ ΗΤΑΝ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΗΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ.ΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ. ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ.ΗΘΕΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΘΑΝΑΣΗ ΕΙΠΕ.Η ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ. ΑΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΓΩ ΘΑ ΦΑΛΙΡΗΣΩ ΛΥΠΑΜΑΙ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΗΚΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΡΥΨΕΙ ΜΕΣΑ.Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ. ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΗΣ ΝΕΦΡΟ ΚΑΙ ΚΥΝΔΥΝΕΥΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΣΩΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΔΟΤΗ.Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΣΦΑΛΜΑ.ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΑΛΙΡΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΠΙΑ.ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟ.ΗΤΑΝ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΦΙΛΕ ΤΟΥ ΕΙΠΕ.ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΣΟ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ.ΟΧΙ ΝΙΚΟΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ. ΕΣΥ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΔΙΔΑΞΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΒΗΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΑΝ. ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΜΩΣ.Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΟΤΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΤΣΑΙΝΕ ΣΑΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ.ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΤΣΑΙΝΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ. Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΥ ΝΕΦΡΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΣΕ ΛΥΓΜΟΥΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΦΩΝΕΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΕΙ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. Ο ΝΙΚΟΣ ΠΗΡΑ ΑΓΓΑΛΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ ΦΩΝΑΞΕ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
Η ιστορια αυτη μας διδασκει πως και την μπουκια μας πρεπει να μοιραζομαστε με ανθρωπους που αλλωτε τα τσουγκριζαμε. η φιλια στην αναγκη φαινεται. το εθνος αν δεν συσπιρωθουμε και δεν κανουμε ετσι δεν θα επιβιωσει καληνυχτα σας

Ανώνυμος είπε...

Γειά σας φίλοι μας καλοί,φίλοι αγαπημένοι!Μου λείπετε πραγματικά όλοι!Λυπάμαι πολύ που δεν προλαβαίνω να σας γράφω τακτικά,το προσπαθώ όμως..Τουλάχιστον προλαβαίνω να σας διαβάζω κάτι που δρα ευεργετικά σε εμένα.Αγαπημένες φιλεναδέτσες Χαρούλα και Α.Ε καλώς ήρθατε πάλι πίσω στην ανυπόφορη πλέον Αθήνα λόγω εποχής και προβλημάτων.Χάρηκα που είστε καλά και επίσης πιστεύω να περάσατε ωραία!Τα προσωπικά σας σχόλια μου αρέσουν πολύ όπως και των άλλων φίλων φυσικά..Αγαπημένο μου γλυκό μου Μαράκι-Ελενάκι,πάντα απολαμβάνω τις συνομιλίες σου με τους υπόλοιπους φίλους και ελπίζω να είσαι έτοιμη να σαλπάρεις οσονούπω για τις πολυπόθητες διακοπούλες σου που είμαι σίγουρη λόγο καλής παρέας θα σου μείνουν αξέχαστες..Γλυκιά μου αγαπημένη Ελενίτσα μου φαίνεται πως θα κάνουμε κόντρα στα παγωτά μια και είναι το καλοκαιρινό μου φοντάν πάντα.Η ατάκα σου με το μπαλαντέρ όλα τα λεφτά..γέλασα πολύ,είσαι άπαιχτη αν και λιγομίλητη,κάτι που το έχω ξαναπεί.Καλέ μας φίλε Β,είμαι πολύ χαρούμενη που είσαι ευτυχισμένος αυτή την στιγμή εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είστε πάντα έτσι..χαρείτε,γευτείτε,απολαύστε,δυναμώστε και χτίστε με όλες σας τις δυνάμεις αυτή την καταπληκτική αγάπη ούτως ώστε να αντέξει στην πορεία του χρόνου.Είμαι σίγουρη πως θα σας δικαιώσει ο χρόνος..Η συμμετοχή σου ευχάριστη,όμορφη και δώσε πολλά φιλάκια από εμάς στο γλυκό σου κοριτσάκι.Γλυκιά μου νησιώτισσα Ε.Κ,η δύναμη των κειμένων σου και ο λόγος σου αδιαμφισβήτητα καταπληκτικά εκπέμποντας το μεγαλείο σου..Πόσο τυχερή είναι αυτή η σελιδούλα που σε έχει, αφού πάντα την βγάζεις ασπροπρόσωπη με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο.Γλυκό μου νυχτοπουλάκι Τ πόσο χάρηκα που σε είδα μετά από τόσο καιρό..Μου είχες λείψει αφάνταστα εσύ,τα υπέροχα κείμενά σου,οι σκέψεις σου,τα συμπεράσματά σου..άν και μικρούλα παιδί αξιολάτρευτο και ιδιαίτερα αγαπητό,χαρισματικό!!Χαίρομαι αφάνταστα με την χαρά σου..!!!Αγαπητέ μας και καλέ μας φίλε Ανδρέα ,πόσο όμορφα,ευαίσθητα και δυναμικά είναι τα αποσπάσματα που μας χάρισες.!Το πηγιαίο ταλέντο σου για εμάς αστείρευτο και φανταστικό!Σε ευχαριστούμε πολύ για την παράθεσή σου εδώ και περισσότερο γιατί ήθελες να τα μοιραστείς εδώ με τους φίλους σου.Και αυτό γιατί γνώριζες πως θα τους συνεπάρεις και θα το χαρούν..Η κάθε σου ιστορία ξεχωριστή και ιδιαίτερη.Όλες όμως είναι πλούσιες αφού έχουν πολλάνα μας δώσουν..και αυτό μέσω εσού.Με συγκίνησαν όλες και ιδιαίτερα η τελευταία που μας δείχνει πόσο σπάνιος αξιόλογος και πόσο μεγαλείο
ψυχής διαθέτει ο συγκεκριμένος άνθρωπος(Θανάσης).Μας δείχνει πως δεν χρειάζεται να είσαι μεγάλος άνθρωπος.Φτάνει και περισσεύει να είσαι μόνο άνθρωπος.Γνωρίζουμε πως πολλοί άνθρωποι σ'όλη τους την ζωή δεν κάνουν τίποτα γι'αυτό δεν κάνουν και λάθη.Αλλά όλη η ζωή τους είναι ένα λάθος.Θα μπορούσα να σχολιάσω εκτενέστερα το τελευταίο σου απόσπασμα αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν θα το κάνω ..για λόγους που εσύ γνωρίζεις φοβούμενη μην παρασυρθώ..Αυτό όμως που θα πω είναι πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι παράδειγμα προς μίμηση..Χάρηκα που τα είπαμε λίγο καλοί μου φίλοι πριν από λίγο γύρισα από βολτούλα,κοίταζα το υπέροχο φεγγαράκι που ασήμιζε μέσα στην θάλασσα ξεχωρίζοντας με το ασημί φως του τον δρόμο της Αγάπης μέσα στη θάλασσα.Είναι η γραμμή που φαίνεται και που νοερά την διασχίζεις πηγαίνοντάς σε μακριά..σε σκέψεις,επιθυμίες,όνειρα κ.ά.Σας σκεφτόμουν και χαζεύοντας τον έναστρο καθαρό ουρανό,ευχόμουν για όλους σας να είστε καλά και να εκπληρώσουν τα όνειρά σας τις σκέψεις σας και τις επιθυμίες σας..!Με πρώτον φυσικά τον Ανδρέα..Μου βγήκε το ρομαντικό μου μιας και η βραδιά κάτω στο λιμάνι ήταν υπέροχη και δροσερή.Αφήστε που έρχονταν ανά τακτά διαστήματα πανέμορφα κοτεράκια.Είναι το Ράλι Αιγαίου.35 στο σύνολο το καθένα με 15μελές πλήρωμα.Θα μείνουν 3 ημέρες.Σας καληνυχτίζουμε γλυκά όλους,πιστεύω και οι υπόλοιποι που έχουν καιρό να γράψουν να είναι καλά και να περνούν καλύτερα..Φιλάκια πολλά,ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλοί μου φίλοι, ορίστε πάλι με ξενυχτήσατε..Αλλά διαβάζοντάς σας όλους δεν μπορούσα να μην ενδώσω..Είμαι και πρωινή στη δουλειά.Αλλαγή εβδομάδας,αλλαγή βάρδιας.Επ'ευκαιρία Καλή Εβδομάδα και Όνειρα Γλυκά..Κισμετικά πάντα!Φυσικά για να είναι περισσότερο γλυκά Ευχόμαστε ολόψυχα σύντομα την Δικαίωδη σε Όλους..!!ΤΣΑΟ!!!ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

χαρα είπε...

μια γλυκια καλημερα στην πιο ομορφη κισμετοπαρεα.ΣΑΜΟΣ ζηλεψα την ομορφη βολτοθλα και το θεαμα της,αχχχ εσεις στα νησακια τα ομορφα ειστε οι τυχεροι του ΛΟΤΤΟ ,με ολα αυτα που εχετε την χαρα να βλεπετε καθε μερα,την φυση σε ολο της το μεγαλειο,τελικα δεν μου απαντησες,εκανες ντου;;;χαιρετισμους σε ολη την ομορφη παρειτσα εκει,ΣΕΙΡΑ,ΕΚ,αντε λιγο εμεινε για τις πολυποθητες διακοπες,ΣΕΙΡΑ ελπιζω να πηρες χρωμα γιατι η ΕΚ εχει γινει σοκολατα,ΕΛΕΝΗ και εγω με τα παγωτα την βγαζω και τους χυμους,χτες δε με την θερμοπληξια που επαθα παιδια επεσα ξερη,με το που ηρθε ο αντρας μου ,ημουν χτες για να με κλαινε οι ρεγγες,καλο κουραγιο αν δεν πας πουθενα εστω και για λιγο,ΑΝΤΡΙΚΟ υπεροχες οι ιστοριες σου και καθε μια με την ουσια της,οπως λεει και η ΣΑΜΟΣ οι δυο σου ιστοριες με την προσφορα αιματος και νεφρου δεν της συζητω,βλεπεις χτυπας ευαισθητα οργανα και τις νοιωθω απολυτα,μακαρι ολοι να ηταν ετσι,ανθρωποι γιατι αυτο δειχνει το μεγαλειο του ανθρωπου ,ισως ο κοσμος μας θα ταν καλυτερος,υπαρχουν αλλα ειναι μετρημενοι στο ενα δαχτυλο,με συγκινησαν ολες πολυ αλλα ειδικα αυτες,οσο για το βιβλιαρακι σου ευχομαι τα καλυτερα,ειμαι εξ αρχης αισιοδοξη και ελπιζω,πρωτον γιατι το αξιζεις και δευτερον γιατι οχι;;τι εχουν οι αλλοι καλυτεροι ειναι;;μακαρι αυτο το καλοκαιρι να ειναι το ωραιοτερο για ολη την κισμετοπαρεα,εμενα αλλωστε μου χρωστας κουτες με αφιερωσεις το χω υποσχεθει σε ολους τους γνωστους μου,σας φιλω και σας ευχομαι μια καλη μερα μια που τοθερμομετρο ανεβαινει και αλλο.

χαρα είπε...

Τ μου συγνωμη σημερα θα διαβασω τα κειμενα απο τον αλχημιστη που μας βαζεις,χτες δεν μπορουσα,σε φιλω και οπως ειπε μια ψυχη σε καμαρωνω,σου ευχομαι τα ονειρα σου να γινουν πραγματικα γιατι εισαι μια αξιοθαυμαστη κοπελα και το αξιζεις,χαιρετισμους και στην ΒΒ,ΜΑΙΡΗ ΕΥΒΟΙΑ,Σ,ΝΑΤΑΛΙΑ που τις χασαμε και ευχομαστε να ειναι καλα.καλημερα και παλι σε ολους σας και καλη δυναμη με την ζεστη,οι τυχεροι της αθηνας θα την χρειαστουμε

χαρα είπε...

καλημερα σε ολους τους ελληνες που μας βλεπετε και μας εκτιματε,αφιερωμενο στους ελληνες με την καλη καρδια,παμε!!!!!!!!!!!!!!!!αντε μια καλη μερα γιατι εχει πολλη ζεστηηηηηηη

http://www.youtube.com/watch?v=tmlKdntAexg&feature=related

γεια σας εφη και παναγιωτηηηηηηη και μεις μαζιιιιι

χαρα είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=DKfJLI-fr2o

καλημεραααααααα ξερει κανεις τι λενε;;;;;;;

E.K είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ
ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ!!1
ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΑΙΣΘΗΤΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΠΛΗΞΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΚΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ..
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΒΡΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ
ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΤΙ ΚΑΤΕΒΑΤΟΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ? ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?????????????
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΠΡΟΕΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ...ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ.ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟΥΛΙ- ΜΕ ΤΟΣΟ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ- ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ
ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΜΟ
ΑΝΔΡΕΑ ΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ!!!
ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΒΑΘΥ..
ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΟΣ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ..
ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΑΠ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΣΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ...
Η ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΟΝ ΤΖΙΜ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ...
ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΦΑΝΕΣ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΟΥ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ....
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ............

http://static3.depositphotos.com/1007429/245/i/950/depositphotos_2459799-Dried-Rose-and-Book.jpg

E.K είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΤΡΙΤΗ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ

http://fashionway.gr/wp-content/uploads/2009/10/1tuesday1.gif

E.K είπε...

ΣΕΙΡΑΑΑ ΛΙΓΑ ΕΙΚΙΣΙΤΕΤΡΑΩΡΑ ΕΜΕΙΝΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://cloudconnected.pblogs.gr/files/f/226472-Rhodos,%20Mandraki.jpg

E.K είπε...

ΤΡΙΤΗ
19
ΙΟΥΛΙΟΥ
Ανατολή Ήλιου: 06:16
Δύση Ήλιου: 20:46
Σελήνη 19 ημερών
Γεγονoτα


1826: Ο Καραϊσκάκης γίνεται στρατάρχης της Ρούμελης.

1870: Η Γαλλία κηρύσσει τον πόλεμο στην Πρωσία. Είναι η αρχή μιας μακράς αλυσίδας πολέμων ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία με έπαθλο τις περιοχές Αλσατίας και Λορένης και επακόλουθο τους παγκόσμιους πολέμους του 20ου αιώνα.

1924: Η κυβέρνηση του Αλέξανδρου Παπαναστασίου καταψηφίζεται στη Βουλή και παραιτείται.

1941: Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ καθιερώνει το σήμα της νίκης με υψωμένα τα δύο δάχτυλα του χεριού, σχηματίζοντας το γράμμα V της λέξης Victory.

1979: Το μαρξιστικό κίνημα των Σαντινίστας καταλαμβάνει την εξουσία στη Νικαράγουα.

1980: Αρχίζουν στη Μόσχα οι 22οι Ολυμπιακοί Αγώνες, με περισσότερα από 45 έθνη να τους μποϊκοτάρουν ως διαμαρτυρία για την εισβολή της Σοβιετικής Ένωσης στο Αφγανιστάν.

E.K είπε...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

http://www.zougla.gr/periptero.php

χαρα είπε...

καλησπερααααα εχω λιωσει απο τις δουλειες και την ζεστηηηηηηη,πολυ αφορητη και οσο μπαινει το μεσημερακι για τα καλα ανυποφορηηηηη,οι τυχεροι που εχετε κοντα θαλασσα,ριξτε και για μας καμια βουτια μηπως και δροσιστουμε,μΕΚ,ΣΕΙΡΑ εδω υποφερουμε εσεις ελπιζω να ειστε πολυ καλυτερα,ΣΕΙΡΑ μην πεις οτι δεν πηγες θαλασσα σημερα γιατι δεν θα το αντεξω μια που ειναι διπλα σου,ΕΛΕΝΗ,ΑΕ,ΒΒ κουραγιοοοοοο νερα δροσερα και παγωτααααααα,καλο μεσημερι και προσεχτικα εξω στον ηλιο,αν μπορειτε να αποφυγετε μετακινησεις εντος ωρας και κεντρου καντε το,Β ΚΑΙ ΣΤΕΛΛΑ ευχομαι να ειστε μαζι και καλα ακομα,φιλακια σε ολη την κισμετοπαρεαααααα

http://www.youtube.com/watch?v=OMOGaugKpzs&feature=related

αφιερωμενο στον αντρουλη μου και σε οσους αισθανοντε ερωτευμενοι με τον συντροφο τους ,με τους γυρω τους,με την φυση και τις ομορφιες της ..............
αφιερωμενο σε ολους εσας ενα εξαιρετικο τραγουδι για εξαιρετικους ανθρωπους

E.K είπε...

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

http://www.yumyum.gr/assets/mymedia/1267526515_recimage.JPG

http://1.bp.blogspot.com/-B16ThHomcJQ/TbZojTnr_QI/AAAAAAAAACk/Qdpu45tQ5Do/s1600/Salata-me-roka-filetakia-mosxariou.jpg

http://oynagki.pblogs.gr/files/f/157875-dsc01724br2.jpg

E.K είπε...

Η κάμπια...

Κολλημένη πάνω σ’ ένα φύλλο η κάμπια με ενδιαφέρων κοιτούσε τα έντομα που τραγουδούσανε, έτρεχαν, πηδούσανε, πετούσανε…. Όλα γύρο της ήταν σε κίνηση. Μόνο αυτή η καημένη δεν μπορούσε ούτε να βγάζει κάποιο ήχο, ούτε να τρέχει, ούτε να πετάξει. Με πολλές δυσκολίες μπορούσε μόνο να σέρνεται. Και ως που να μετακινηθεί από ένα φύλλο στο άλλο, της φαινόταν σαν να έκανε τον γύρο του κόσμου.
Παρ’ όλ’ αυτά δεν παραπονιόταν, δεν ζήλευε κανέναν κατανοώντας πως ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που μπορεί. Γνώριζε ότι ως κάμπια πρέπει να μάθει να υφαίνει πολύ λεπτά μεταξένια νήματα, για να πλέκει μ’ αυτά το σπιτάκι-κουκούλι της.
Χωρίς πολλές κουβέντες η κάμπια άρχισε με υπομονή και επιμέλεια να εκτελεί το έργο της και την κατάλληλη προθεσμία ήταν τυλιγμένη ολόκληρη μέσα στο θερμό κουκούλι.
– Και μετά τι; Ρώτησε η κάμπια αποκομμένη μέσα στο κουκούλι της από τον υπόλοιπο κόσμο.
– Όλα έχουν τη σειρά τους, άκουσε την απάντηση, να έχεις υπομονή και θα δεις.
Ήρθε ο χρόνος και η κάμπια ξύπνησε και ανακάλυψε πως τώρα δεν είναι εκείνη η δυσκίνητη κάμπια. Γρήγορα και με επιδεξιότητα βγήκε από το κουκούλι και με έκπληξη αντιλήφθηκε πως έχει δυο ελαφρά και φανταχτερά φτερά. Με χαρά και ενθουσιασμό εκείνη κούνησε τα φτερά της και σαν πούπουλο τινάχτηκε στον αέρα και πέταξε και σε λίγο διαλύθηκε μέσα στην γαλάζια αχλή.
Είχε υπομονή…

Λ. ντα Βίντσι*

E.K είπε...

ΤΑ ΕΠΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...


Ζητήθηκε από μια ομάδα μαθητών να γράψουν μια λίστα με αυτά που κατά τη γνώμη τους ήταν τα σημερινά “επτά θάυματα του κόσμου”.

Παρ’ ότι υπήρξαν κάποιες διαφωνίες, οι περισσότερες γνώμες αφορούσαν τα παρακάτω:

1. Οι πυραμίδες της Αιγύπτου

2. Το Τaj Mahal

3. To Grand Canyon

4. Το κανάλι του Παναμά

5. To Εmpire State Building

6. Η βασιλική του Αγίου Πέτρου

7. Το σινικό τείχος

Ενώ μάζευαν τα γραπτά, ο δάσκαλος πρόσεξε ότι μια μαθήτρια, δεν είχε τελειώσει ακόμη το γράψιμο.

Τη ρώτησε λοιπόν αν είχε κάποιο πρόβλημα με τη λίστα της. Το κορίτσι απάντησε: “Nαι, έχω λίγο πρόβλημα. Δεν μπορώ να αποφασίσω, γιατί είναι τόσα πολλά…”

Ο δάσκαλος τότε της είπε: “πες μας λοιπόν τι έχεις γράψει, για να δούμε αν μπορούμε να σε βοηθήσουμε.”

Το κορίτσι στην αρχή δίστασε, μα μετά διάβασε: “Πιστεύω τα επτά θαύματα του κόσμου είναι…

1. Να βλέπεις…

2. Να ακούς…

3. Να αγγίζεις…

4. Να γεύεσαι…

5. Να αισθάνεσαι…

6. Να γελάς…

και

7. Να αγαπάς…”

Η ησυχία στην αίθουσα ήταν τέτοια, που θα άκουγες και μια καρφίτσα αν έπεφτε…..

ΧΑΡΑ είπε...

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ


Η ζωή είναι σαν ένα ταξίδι με το τρένο. Επιβιβάζεσαι συχνά και αποβιβάζεσαι, υπάρχουν ατυχήματα, σε μερικές στάσεις ευχάριστες εκπλήξεις και βαθιά λύπη σε άλλες. Όταν γεννιόμαστε και επιβιβαζόμαστε στο τρένο, συναντάμε ανθρώπους, για τους οποίους πιστεύουμε ότι θα μας συνοδεύουν σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού: τους γονείς μας.
Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Αποβιβάζονται σε κάποια στάση και μας αφήνουν χωρίς την αγάπη, τη στοργή, τη φιλία και τη συντροφιά τους.
Ωστόσο επιβιβάζονται άλλα άτομα, που θα αποδειχθούν πολύ σημαντικά για μας. Είναι τα αδέρφια μας… οι φίλοι μας κι αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι που αγαπάμε.
Μερικά από τα άτομα που επιβιβάζονται, βλέπουν το ταξίδι σαν ένα μικρό περίπατο.
Άλλοι βρίσκουν μόνο λύπη στο ταξίδι τους.
Υπάρχουν πάλι άλλοι στο τρένο, που είναι πάντα εκεί και έτοιμοι να βοηθήσουν αυτούς που τους χρειάζονται.
Κάποιοι αφήνουν στην αποβίβαση μία αιώνια λαχτάρα. Μερικοί ανεβαίνουν και κατεβαίνουν ξανά κι εμείς, δεν τους έχουμε καν αντιληφθεί..
Μας εκπλήσσει, ότι μερικοί από τους επιβάτες, που αγαπάμε περισσότερο, κάθονται σε κάποιο άλλο βαγόνι και μας αφήνουν να κάνουμε μόνοι αυτό το κομμάτι του ταξιδιού. Αυτονόητα απέχουμε, και δεν μπαίνουμε στον κόπο να τους ψάξουμε και να έρθουμε σε επαφή με το δικό τους βαγόνι.
Δυστυχώς μερικές φορές δεν μπορούμε να καθίσουμε δίπλα τους, γιατί η θέση στην πλευρά τους είναι ήδη κατειλημμένη..
Δεν πειράζει, έτσι είναι το ταξίδι: γεμάτο προκλήσεις, όνειρα, φαντασία, ελπίδες και αποχαιρετισμούς…
….αλλά χωρίς επιστροφή.
Λοιπόν, ας κάνουμε το ταξίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ας προσπαθήσουμε να βολευτούμε με τους συνταξιδιώτες μας και να ψάξουμε το καλύτερο στοιχείο στον καθένα από αυτούς.
Ας θυμόμαστε ότι σε κάθε τμήμα της διαδρομής ένας από τους επιβαίνοντες μπορεί να έχει πρόβλημα και πιθανόν να χρειάζεται την κατανόησή μας.
Ακόμη κι εμείς μπορεί να βρεθούμε σε δύσκολη θέση και κάποιος να υπάρχει που θα μας καταλάβει.
Το μεγάλο μυστήριο του ταξιδιού είναι ότι δεν ξέρουμε πότε θα αποβιβαστούμε οριστικά, όπως επίσης ελάχιστα ξέρουμε για το πότε θα αποβιβαστούν οι συνταξιδιώτες μας, ούτε καν για εκείνον που κάθεται ακριβώς δίπλα μας.
Πιστεύω ότι θα στενοχωρηθώ όταν κατέβω για πάντα από το τρένο….. Ναι, αυτό πιστεύω. Ο χωρισμός από μερικούς φίλους που συνάντησα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα είναι οδυνηρός. Θα είναι πολύ λυπηρό να αφήσω μόνους τους αγαπημένους μου. Αλλά έχω την ελπίδα, πως κάποτε θα φτάσουμε στον κεντρικό σταθμό κι έχω την αίσθηση ότι θα τους ξαναδώ να έρχονται με αποσκευές, τις οποίες δεν είχαν ακόμα στην επιβίβαση..
Αυτό που με κάνει ευτυχισμένο, είναι η σκέψη, ότι κι εγώ βοήθησα να πλουτίσουν οι αποσκευές τους και να γίνουν πιο πολύτιμες.
Φίλοι μου, ας προσέξουμε να έχουμε ένα καλό ταξίδι και στο τέλος να δούμε ότι άξιζε τον κόπο.
Ας προσπαθήσουμε να αφήσουμε κατά την αποβίβαση μια κενή θέση πίσω μας, η οποία να αφήσει νοσταλγία και όμορφες αναμνήσεις σʼ αυτούς που συνεχίζουν το ταξίδι.

Σε όλους τους συνεπιβάτες εύχομαι... ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

για ολους εσας τους υπεροχους φιλους,ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΑΝΤΡΕ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=MCx6DRdlJSc&feature=related

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Ο Τζιμ μολις ειχε σχολασει απο τη δουλεια του.Κρατουσε στο χερι τον μικρο Φιλιπ.Τον Φιλιπ τον ειχε μαζεψει απο τους δρομους Ηταν ενα δεκαχρονο ορφανο που ζητιανευε στους δρομους.Τον ειχε παρει μαζι του στο Βερολινο.Εκει δουλευε τα τελευταια δυο χρονια σε εναν μηχανικο οικοδομων.Η δουλεια ηταν δυσκολη μα τα λεφτα ηταν καλα.Ηθελε να πληρωνει το ενοικιο και του εφταναν να ζει καλα.Μαζι του εμαινε και ο μικρος Φιλιπ.Ο μικρος Φιλιπ ηταν ολοξανθοσ με καταγαλανα ματια κι επι ενα χρονο ειχε σαν αδελφο και πατερα τον Τζιμ.Δυο και περισσοτερο χρονια ειχανε περασει απο τοτε που ειχε δει τελευταια φορα στη φυλακη την Κειτ.Πολλες φορες στοχαζονταν.Δεν μπορουσε να την ξεχασει.Οχι ως Κειτ αλλα ως Τζενιφερ.Ειχε μεινει παγοκολωνα.Σιγουρα ειχε κι αυτη το σημαδι και σ αυτο το επιπεδο.Το σημαδι της φεγγαροπετρας τους ειχε διασφαλισει να μην χαθουνε ποτε.Να μη χαθει η αγαπη τους στο τελος της ζωης τους τα ηρωικα εκεινα χρονια που ηταν τοσο μακρυνα που ιστορια δεν γραφονταν τοτε παντου.Εκεινος σαν κεραυνος οταν την ειχε δει,σαν αστραπη που καιει το μυαλο μολις την ειδε τα θυμηθηκε ολα.Εκεινη τιποτα.Μηπως ειχε κανει τελικα λαθος?Ειχε φυγει απο το Λιβερπουλ και ειχε μεταβει στο Βερολινο.Σαν πλανοδιος ο Τζιμ και ατυχος στη ζωη περιφερονταν απο δουλεια σε δουλεια.Αυτη τη φορα ζουσε μια ησυχη ζωη στο Βερολινο.Ο Τζιμ ηταν ενας φιλοτιμος ανδρας.Πολλες φορες κερνουσε ανθρωπους που δεν ειχαν για φαγητο.Ζουσε απο μικρο παιδι στους δρομους μια τυχοδιωκτικη ζωη.Οι γονεις του δεν ειχαν σταθει στο υψος των περιστασεων και μεχρι τα 18 ζουσε σε ορφανοτροφειο.Στον Φιλιπ εβλεπε τον εαυτο του μιας και οι θειοι του δεν ενδιαφερονταν γι αυτον μιας και οι γονεις του ειχαν χαθει σε ατυχημα οταν ηταν 5 ετων.Σε μια βολτα του με τον φιλιπ επεσε πανω σε αλητες που ειχαν επιτεθει σε μια ηλικιωμενη κυρια αποσπωντας της την τσαντα.Ο Φιλιπ το ειδε πρωτος και τους επιτεθηκε αλλα του καταφεραν ενα χτυπημα στο κεφαλι και ζαλισμενος επεσε κατω.Αυτο εκανε ταυρο τον Τζιμ που επιτεθηκε και στους τρεις και με τις γροθιες του τους πεταξε χαμω.Απο τον καιρο που ειχε θυμηθει την παλια εποχη αισθανοταν πολυ δυνατος και κατηχε πολεμικεσ τεχνες που κι αυτος δεν ηξερε πως.Αλλοι τεσσερις αλητες ξεπροβαλαν κι επιτεθηκαν στον Τζιμ που καποια στιγμη κατερευσε μετα απο μενα υπουλο χτυπημα στο κεφαλι.Πριν του καταφερουν το τελειωτικο χτυπημα ενα μερσεντες ξεπροβαλε και με ορμη ετρεξε προς το μερος τους. Απο μεσα ξεπροβαλαν δυο πανηψυλοι μαυροφορεμενοι μπραβοι.Εντρομοι οι αλητες το εβαλαν στα ποδια.Οι μαυροφορεμενοι εφοσον περιποιηθηκαν τον Τζιμ και τον Φιλιπ τους πηραν μαζι τους στην πανακριβη λιμουζινα.Η λιμουζινα δεν κατευθυνθηκε στο μερος που τους ειχε πει ο τζιμ.Το αρωμα ομως στη λιμουζινα ηταν τοσο γνωστο.Εκεινο το αρωμα βουλγαρη μωβ μιας και ειχε δουλεψει σε εταιρια προωθησεων το ειχε μυρισει τελευταια φορα...Τοτε καταλαβε πως τον συνεπιβατη του μπροστινου καθισματος δεν τον ειχε δει.Με ενα νευμα το αυτοκινητο σταματησε σε μια ερημικη γειτονια

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΝΤΡΕ

ΧΑΡΑ είπε...

Η γυναίκα μου μού πρότεινε να βγω με άλλη γυναίκα.

ʽΓνωρίζεις πολύ καλά πως την αγαπάςʼ μου είπε μια μέρα ξαφνιάζοντάς με.
ʽΗ ζωή είναι πολύ σύντομη, αφιέρωσέ της χρόνο.ʼ

ʽΜα εγώ ΕΣΕΝΑ αγαπώʼ της είπα έντονα.
ʽΤο ξέρω. Εξίσου όμως αγαπάς κι εκείνη.ʼ


Η άλλη γυναίκα, την οποία η γυναίκα μου ήθελε να επισκεφθώ, ήταν η μητέρα μου, χήρα εδώ και χρόνια. Όμως οι απαιτήσεις της δουλειάς και των παιδιών με ανάγκαζαν να την επισκέπτομαι αραιά και που.ʼ

Εκείνο το βράδυ της τηλεφώνησα και την προσκάλεσα έξω σε δείπνο και μετά για κινηματογράφο.
ʽΤι συμβαίνει; Είσαι καλά;ʼ με ρώτησε.

Η μητέρα μου είναι από τους ανθρώπους που εκλαμβάνει ένα νυχτερινό τηλεφώνημα ή μια αναπάντεχη πρόσκληση ως αρχή κακών μαντάτων.

ʽΝόμιζα πως θα ήταν καλή ιδέα να περνούσαμε λίγο χρόνο μαζίʼ της απάντησα. ʽΟι δυο μας μόνοι… Τί λες;ʼ

Σκέφθηκε λιγάκι και απάντησε: ʽΘα το ήθελα πολύ.ʼ



Εκείνη την Παρασκευή, καθώς οδηγούσα μετά το γραφείο για να πάω να την πάρω, αισθανόμουν περίεργα. Ήταν ο εκνευρισμός που προηγείται ενός ραντεβού… Και πώς τα φέρνει η ζωή, όταν έφθασα στο σπίτι της, παρατήρησα πως και η ίδια ήταν φοβερά συγκινημένη!

Με περίμενε στην πόρτα φορώντας το παλιό καλό παλτό της, είχε περιποιηθεί τα μαλλιά της και ήταν ντυμένη με το φόρεμα με το οποίο είχε εορτάσει την τελευταία επέτειο του γάμου της. Το πρόσωπό της χαμογελούσε, ακτινοβολούσε φως, όπως το πρόσωπο ενός αγγέλου.

ʽΕίπα στις φίλες μου ότι θα βγω με το γιο μου και όλες τους συγκινήθηκανʼ μου είπε καθώς έμπαινε στο αυτοκίνητό μου. ʽΔεν μπορούν να περιμένουν μέχρι αύριο για να μάθουν τα πάντα για τη βραδυνή έξοδό μας.ʼ



Πήγαμε σε ένα εστιατόριο όχι από τα καλά, αλλά με ζεστή ατμόσφαιρα. Η μητέρα μου με έπιασε από το μπράτσο σαν να ήταν ΄Η Πρώτη Κυρία της χώρας.΄
Μόλις καθήσαμε, έπρεπε εγώ να της διαβάσω τον κατάλογο με τα φαγητά. Το μόνο που ΄έπιαναν΄ τα μάτια της ήταν κάτι μεγάλες φιγούρες.

Μόλις έφθασα στη μέση του καταλόγου, σήκωσα το πρόσωπό μου. Η μαμά μου καθόταν στην άλλη άκρη του τραπεζιού και με χάζευε. Ένα νοσταλγικό χαμόγελο πέρασε από τα χείλη της.

ʽΕγώ ήμουν αυτή που σου διάβαζε τον κατάλογο, όταν ήσουν μικρός, θυμάσαι;ʼ

ʽΉρθε η ώρα, λοιπόν, να ξεκουραστείς και να μου επιτρέψεις να σου ανταποδώσω τη χάρηʼ απάντησα.



Κατά τη διάρκεια του γεύματος είχαμε μια ευχάριστη συζήτηση, τίποτα το εξαιρετικό, απλά το πώς περνάει ο καθένας μας κάθε μέρα.

Μιλούσαμε για ώρες, που τελικά χάσαμε την ταινία στον κινηματογράφο.
ʽΘα βγω μαζί σου την επόμενη φορά, αν μου επιτρέψεις να κάνω εγώ την πρότασηʼ μου είπε η μητέρα μου καθώς την επέστρεφα στο σπίτι. Την φίλησα, την αγκάλιασα.





ʽΠώς πήγε το ραντεβού;ʼ θέλησε να μάθει η γυναίκα μου μόλις μπήκα στο σπίτι εκείνο το βράδυ.
ʽΠολύ όμορφα, σ΄ευχαριστώ. Περισσότερο κι απ΄ό,τι περίμενα.ʼ της απάντησα.


Μερικές μέρες αργότερα η μητέρα μου ΄έφυγε΄ από ανακοπή της καρδιάς. Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα, δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα.


Λίγο καιρό μετά, έλαβα έναν φακέλο από το εστιατόριο όπου είχαμε δειπνήσει η μητέρα μου κι εγώ. Μέσα είχε ένα σημείωμα που έγραφε:

ʽΤο δείπνο είναι προπληρωμένο. Ήμουν σχεδόν βέβαιη πως δεν θα μπορούσα να παρευρεθώ, κι έτσι πλήρωσα για δύο άτομα, για σένα και τη σύζυγό σου. Δεν θα μπορέσεις ποτέ σου να αισθανθείς τί σήμαινε εκείνη η βραδιά για μένα. Σε αγαπώ!ʼ


Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα τη σπουδαιότητα του να είχα πει εγκαίρως ʽΣΕ ΑΓΑΠΩʼ.
Συνειδητοποίησα ακόμη τη σπουδαιότητα του να δίνουμε στους αγαπημένους μας το χρόνο που τους αξίζει. Τίποτα στη ζωή δεν είναι και δεν θα είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια σου. Αφιέρωσε χρόνο σ΄αυτούς που αγαπάς, γιατί αυτοί δεν μπορούν να περιμένουν.

ΧΑΡΑ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΑΙΝΑ ΣΤΟ ΦΕΥΓΑ,ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΤΡΑΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ.ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ Ο ΔΕΜΟΝ ΠΟΥ ΜΠΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΕΡΑ.
ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ,ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ Β,ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΑΒΟ.ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ,ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΜΟΥ+ΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΙΣΜΕΤΟΠΑΡΕΑ

http://www.youtube.com/watch?v=q0p4oBT4L2Y

Την αμίλητη βραδιά
το αμίλητο νερό
πότε θα διψάσεις πια
να μου πεις το «σ αγαπάω»
Μια ζωή εδώ μπροστά
μια ζωή σου εξηγώ
να σου κλέψω προσπαθώ
μια λέξη: σ αγαπάω.

Πες το τώρα με το στόμα
έστω με το βλέμμα σου
μα θέλω να το δω
μα θέλω να το δω.

Δυνατά, σιωπηλά
φανερά, μυστικά
πες το όπως μπορείς
μας πες «σ΄ αγαπώ»
Δυνατά, σιωπηλά
φανερά, μυστικά
πες το όπως μπορείς
μα πες «σ΄ αγαπώ» τελικά
πες το μόνο μια φορά.

Πάρε κι άλλο ένα λεπτό
πάρε κι άλλη μια ζωή
πάρε τ άπειρο να δεις
για να πεις το «σ΄ αγαπάω».

Την αμίλητη βραδιά
την αμίλητη στιγμή
ήπιες πάλι τώρα εσύ
κι εγώ πάλι «σ αγαπάω».

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΑΝΤΡΕ είπε...

Οι μπραβοι εβγαλαν εξω τον Τζιμ και τον Φιλιπ.Απο την θεση του συνεπιβατη βγηκε μια πανεμορφη κοπελα. Τα γιαλια τησ ηταν μοδατα και μεγαλα και δεν αφηναν να φανουν τα χαρακτηριστικα της.Οταν εβγαλε τα γιαλια της ο τζιμ φωναξε Τζενιφεεεεερ.Ο ενας σωματοφυλακας απορησε αν ο Τζιμ ηταν στα καλα του.Η Κειτ τουσ ειπε να φυγουν και να την αφησουν μονη.
πως με βρηκες Κειτ?
σε εψαχνα δυο χρονια περασα μια θαλασσα αλλα σε βρηκα Τζιμ η φιλιπ οπως και το μικρο φιλο σου.Η κοπελα αν και επιβλητικα χαμογελουσε. με τα δακτυλα τησ χαιδευε ενα σημαδι που ειχε στην πλατη και με μια κινηση αστραπη αρπαξε το χερι του Τζιμ και το εφερε στην πλατη τησ.Ο Τζιμ επιασε το σημαδι.Το σημαδι της ημισεληνου να και το δικο μου ειπε και της το εδειξε.Να που ηταν αληθεια καλη μου Τζενιφερ να που λειτουργησε να που σε ξαναβρηκα.
Εσυ το πιστευες αυτο κι εγω ειχα αμφιβολιες
Η Κειτ κοιτουσε παραξενεμενη και το επιβλητικο χαμογελο εγινε ολο απορια και ολο τρυφεροτητα.
σιγουρα Τζενιφερ ηρωικη μου δεν εχεις κανει αναλαμπη ακομη
Ισως να μην κανεις ποτε μα εγω ειμαι χαρουμενος που εισαι καλα, που σε συναντησα.
Εισαι κομματι του εαυτου μου,η ιδια μου η ζωη. Η Τζενιφερ που σε μια εποχη που δε γραφονταν παντου ιστορια εκεινη ο φιλιπ και τα παιδια κι οκοσμοσ του σμαραγδενιου δασουσ που τους ακολουθησαν εγιναν θρυλος κι εγραψαν το δικο τους πεπρωμενο.
Η Κειτ συνοφρυωθηκε. Αναψε ενα τσιγαρο και του ειπε.
Κερδισες λοιπον Τζιμ η Φιλιπ κι οπως αλλιως σε λενε.Εμεις οι δυο εχουμε να πουμε πολλα παρα παρα πολλα.
Και του χαμογελασε βαζοντας ξανα τα γιαλια της.

ΤΕΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΑΡΑ ΕΚ,ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ,ΑΕ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ,Τ ,Βv,ΜΑΙΡΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥς ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕς ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΣΜΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ. ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΕ. ΣΑΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚΤΟΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΡΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ 45 ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΩΜΩΣ. ΤΟ ΚΙΣΜΕΤ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΧΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Τ .ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΖΙΜ ΚΑΙ Η ΚΕΙΤ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ.ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑΔΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΕΣΚΑΖΑΝ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ.
ΑΡΧΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΤΖΙΜ ΤΟΥ ΕΙΠΕ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ 1700 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΣΜΕΤ
ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΝΗΣ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΣΕ ΗΡΩΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΑΣΠΕΝΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΛΟΟΚΗ ΚΙ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΧΑΠΙ ΕΝΤ. ΑΝΤΡΕ

χαρα είπε...

καλησπερα φιλοι μου,πολυ και αφορητη ζεστη,εγω ξεχασα κατι στην ταρατσα γιατι μεχρι και εκει σκεφτομουνα να βγω και εγινε καρβουνο απο τον ηλιο,αφιερωμενο το τραγουδακι σε ολη αυτη την ομορφη κισμετοπαρεα σε ολους εσας τους φιλους μου

http://www.youtube.com/watch?v=xBACsfmTkLg&feature=related%CF%86%CF%84%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B5

And I never thought I'd feel this way
And as far as I'm concerned
I'm glad I got the chance to say
That I do believe I love you
And if I should ever go away
Well, then close your eyes and try to feel
The way we do today
And then if you can remember

Keep smilin', keep shinin'
Knowin' you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for
Keep smilin', keep shinin'
Knowin' you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for
That's what friends are for

παντα να χαμογελας,παντα να λαμπεις
ξερεις οτι μπορεις να βασιστεις παντα σε μενα
οι φιλοι ειναι για τις καλες και κακες στιγμες....
υπεροχες φωνες σε ενα τραγουδι υμνο για την φιλια

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι από την....καυτή Αθήνα, ελπίζω να είστε όλοι καλά. Αγαπημένη μας Σαμιώτισσα χάρηκα που διάβασα το κατεβατούλι σου το οποίο μας είχε λείψει πολύ τώρα τελευταία. Εύχομαι να περνάς όμορφα, να απολαμβάνεις το καλοκαιράκι και καλή δύναμη στην δουλειά. Και η δική μας σκέψη είναι πάντα κοντά σου. Αντρέα συναρπαστικά τα αποσπάσματα που μας έγραψες και σ΄ευχαριστούμε πολύ που μας τα έστειλες. Καλή επιτυχία σε όλα!!! Αγαπημένες ΕΚ και Χαρά πολύ όμορφα και οι δικές σας ιστορίες. Σας εύχομαι καλό απόγευμα, σας φιλώ Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα
η ζεστη ειναι αφορητη ειδικα αν κυκλοφορεις εξω το μεσημερι
και αυτη η ταλαιπορια με τις απεργιες των ταξι
απο τη μια λες οτι εχουν δικιο πρεπει να παλευουν για τα κεκτημενα τους αλλα και απο τη αλλη οι υπολοιποι τι φταινε?
καλα μπανια στους παραθεριστες και κουραγιο στους εργαζομενους
ελενη

ΧΑΡΑ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΙΣΜΕΤΟΠΑΡΕΑ,ΕΛΕΝΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ,ΑΕ ΕΛΠΙΖΩ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ,ΕΓΩ ΛΟΓΟ ΖΕΣΤΗΣ ΕΠΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ,ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑΤΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ.

http://www.youtube.com/watch?v=5OFQ9jXvjA8&feature=related

Όπου κι αν είσαι, ώρα καλή
κι ας με πονούν τα βράδια.
Θα 'ρχεσαι μέσα στη σιωπή
να με γεμίζεις χάδια.

Κάποιες νύχτες με φεγγάρι
στο μυαλό μου θα 'ρθεις πάλι
και θα κρατώ τη γεύση σου
απ' το φιλί στο στόμα.
Σαν το παλιό ρεμπέτικο
που κράτησε το χρώμα...

Όπου κι αν είσαι, ώρα καλή
πάντα θα σε θυμάμαι.
Ένας τροχός είναι η ζωή
γι' αυτό κι όλα γυρνάνε.

Κάποιες νύχτες με φεγγάρι
στο μυαλό μου θα 'ρθεις πάλι
και θα κρατώ τη γεύση σου
απ' το φιλί στο στόμα.
Σαν το παλιό ρεμπέτικο
που κράτησε το χρώμα...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=noj3wBk77t8&feature=related

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=2IDRUAEnN8Y&feature=related

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=lDo8bhLm5FE&feature=related

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=KT2vJmsO0vM&feature=related

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=d1MYNS56kHA&feature=related

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=-D8ZMjH-GNA&feature=related

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=vnxHbBBU_3c&feature=related

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=R4SMYQUan64&feature=related

Ανώνυμος είπε...

KALHSPERA.καλοκαρδη εκ,αδελφη στην καρδια μου χαρα κι ελενη μαρια,καλοκαρδεσ κι εκπληκτικες σαμιωτισσες,καλη μας κι ευγενικη αε,τ με τα ομορφα κειμενα σου. βv με την ευγενικη καρδια,σ,ζεττα μικρη μας που δε σε ξεχνω,βιβη,ειρηνη,αδ,μ,γ,τακη,ελενη βολος κλπ σημερα θα γραψω την τελευταια μου αυτοτελη ιστορια. επειτα θα περιμενω την εκδοση του βιβλιου που θα κρινει το αν θα συνεχισω στο δευτερο που σας παρεθεσα τδυο κεφαλαια.εαν ολα πανε καλα θα ειναι καταπληκτικο αυτο που θα γινει. το φθινοπωρο θα γραφω απο μια αυτοτελη ιστορια. αν οχι εχω εσας ολους βαθεια στην καρδια μου ειμαι ικανοποιιημενος με την προσπαθεια μου που θα εχετε ενθυμιο ολοι ολοκληρωμενη και το τηλεφωνο μου.σας αγαπω και σας εκτιμω ολους.ηταν αξεχαστη εμπειρια για ολους μας.καληνυχτα και την αγαπη μου σε ολους σας. ευχαριστω για την καθε στιγμη.θα ξαναγραψω μετα την αποφαση για το βιβλιο που πλησιαζει.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ. αντρε

ΑΝΤΡΕ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=OwCNV2Bspxc

Η Μυρκα ειχε φτασει στο νησι.Ειχανε παει 20 χρονια απο τοτε που τον εχασε και ηταν σαν να ηταν εχθες.Ειχε κανει οικογενεια μα ποτε δεν ξεχασε τον Παναγιωτη.Ποτε δεν ξεχασε το ροματζο τους στις εναστρες νυχτες να κυλιουνται στην αμμο σαν μωρα παιδια,τις ιστοριες που της διηγουταν κοιτωντας το στερεωμα.Τις εκπληξεις που της εκανε.Την εκπληξη που της εκανε με το αλογο.Τισ καλοκαιρινες βραδυες που οι δυο τους ταξιδευαν με τη μηχανη απο πολη σε πολη.Τα λουλουδια που της εκρυβε στην πλατη.Το κρυφο που τις νυχτες της πετουσε πετραδακια στο παραθυρο, της επαιζε κιθαρα και σκαρφαλωνε για να ερθει κοντα της.Ολη αυτη η ευτυχια ειχε χαθει κατω απο τα ποδια της οταν το καραβι οπου εργαζονταν ο Παναγιωτης βυθιστηκε.Εκεινη την ημερα ηταν σαν να κοπηκε η ζωη της.Πεντε χρονια ευτυχιας με αυτο τον ανθρωπο ηταν ολη της η ζωη.Δεν αγαπησε ποτε ετσι.Εκανε δυο παιδια αλλα σκεφτονταν τον Παναγιωτη σαν να μην περασε μια μερα.Απροσμενα εμαθε απο μια φιλη πως στο νησι της κως ειχε δει τον Παναγιωτη.Οι ναυτες δεν ειχαν βρεθει και ειχανε γινει οικονικες τελετες.Παρολο που ηταν χαζομαρα με την ελπιδα και μονο ταξιδευσε στο νησι και πηγε στη συγκεκριμενη πλατεια.Οταν οι ηδη εγκατελειμενες ελπιδες της την εγκατελειψαν ειδε σε μια ταβερνα εναν πενηνταχρονο με μακρυ μουσι που εμοιαζε στον Παναγιωτη.Ρωτωντας εμαθε πως πριν εικοσι χρονια ηλθε απο το πουθενα κι εμενε στο νησι φιλοξενουμενος στην εκκλησια σαν νεοκορος.Πλησιαζοντας ειδε πως ηταν ο Παναγοωτης.Ολοκληρο το κορμι της αναρριγησε.Τα ματια της ετρεχαν βροχη.Αγαπη μου,Παναγιωτη μου?Ο Παναγιωτης δεν την γνωρισε.Η Μυρκα καταλαβε οτι απο τοτε πρεπει να ξεβραστηκε εκει και ειχε εως τωρα χαμενη τη μνημη του.Μη μπορωντας να πιστεψει ακομη εκεινη του πηρε τα χερια στα δικα της και του τραγουδησε ενα γλυκο τραγουδι που της επαιζε τις καλοκαιρινες νυχτες.Ο Παναγιωτης συνοφρυωθηκε και καποια στιγμη ειπε.Μυρκα μου?Την μηχανη που την αφησαμε?Η Μυρκα με δακρυα στα ματια και χαμογελωντας τρυφερα του χαιδεψε το προσωπο.Αγαπη μου δεν υπαρχει μηχανη.Εδω ζεις τα τελευταια εικοσι χρονια.Μετα το σοκ και βαζοντας τα πραγματα στη σειρα ο Παναγιωτης καταλαβε τι ειχε συμβει.Ολοι ειχαν συγκινηθει που ο Πα ναγιωτης θυμηθηκε.Παντα εσυ θα υπαρχεις Παναγιωτη του ειπε.Η ζωη μου ειναι αλλου μα μου φτανει πως υπαρχεις.Παντα θα κοιταζω τον οριζοντα και θα σε ονειρευομαι και δε θα βλεπω την ωρα να ερθω κοντα σου αγαπη μου.Η Μυρκα ανεβαινε στο πλοιο .Τη στιγμη που σαλπαρε ο Παναγιωτης φωναξε. Μυρκα μεινε δυο ημερες ακομη μη φευγεις.Η Μυρκα δεν κρατηθηκε και εκανε το απιθανο πηδηξε στα κυματα.Ο Παναγιωτης εντρομος πηδηξε στα κυματα και την επιασε.
Μονο εσυ μου εκανες καποτε την χολη μου να κοβεται?
Του ειπε και ξεστριμμενοι στο γελιο αγκαλιαστηκαν.Μολις σε βρηκα αγαπη μου κι οταν εφευγες ηταν σαν να σκοτεινιασαν ολα.Μεινε ακομη δυο μερες να σε χορτασω Μυρκα μου.Να μεινεις εδω.
Θα μεινω οσο μπορεσω Παναγιωτη μου.Παντα υπηρχες υπαρχεις και θα υπαρχεις μεσα μου. Τοσες ειχες γνωρισει κι εμενα ξεχωρησες.Εμενα μονο αγαπησες ετσι Κι εγω το ιδιο.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΥΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοι μου φιλοι.Για λιγο καιρο θα απεχω εως μαθω τα νεα που πλησιαζουν.Θα σας πω το αποτελεσμα και μετα εφοσον ειναι τα πραγματα οπως τα πιστευουμε θα κανονισουμε τα υπολοιπα καθως για αποκαλυψεις που θα ειναι ιστορικες για τον μικροκοσμο της σελιδαες μας που ομως για σκεφτειτε απο που ξεκινησαμε και που φτασαμε. καληνυχτα σας αγαπω.Σε λιγες ημερες θα τα ξαναπουμε. ευχομαι καλη επιτυχια .
[ Αντρε.]

χαρα είπε...

καλημερααααα καλημερα ο δεμον ξεκινησε απο το πρωι και μου εφαγε το πρωινο μου μηνυμαααα,τρεχω και δεν προλαβαινω να τα ξαναγραψω,φυλαχτειτε σημερα απο την ζεστη οπως μπορειτε,σημερα θα πιασει κοκκινο στην κυριολεξια και σας αφιερωνω ενα τραγουδακι της εποχης μου για να ξεκινησει η μερα καλα!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=hiSe6ieYXiI&feature=related

μαζι και για παντα!!!!!!! αφιερωμενο στους φιλους της σελιδας,παμε παιδια καλα κουραγιαααααα

ΧΑΡΑ είπε...

καλημερα παλι με χτυπησε αλλα δεν θα του περασειιιιι

ΚΑΛΗΜΕΡΑ αφεντικο να χαιρεσαι το προσωπο,οτι επιθυμειτε απο τον πουαρο

αφιερωμενο για σας ετσι για να παει καλα η μεραααααα

http://www.youtube.com/watch?v=HzZ_urpj4As&feature=share

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!

ΧΑΡΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΛΗ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΖΑΛΑΔΑΑΑΑΑΑ

http://www.youtube.com/watch?v=6Hxz6qJi-9k&feature=share

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!!!!!!!!!!

ΧΑΡΑ είπε...

ΝΗΣΙΩΤΙΣΣΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;;;;;

http://www.youtube.com/watch?v=dsUXAEzaC3Q&feature=related

ΘΑ ΘΥΜΩΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΡΑ είπε...

ΠΑΜΕ!!!!!!!!!!!!ΚΑΥΣΩΝΑΣΣΣΣΣ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕΕΕΕΕ ΠΟΙΟς;;; ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΙΙΙΙΙ

http://www.youtube.com/watch?v=tdqNkWg0Dr8

χαρα είπε...

καλο μεσημερι απο εναν αγαπημενο μου καλλιτεχνη

http://www.youtube.com/watch?v=adzkF8IftoE&feature=autoshare

φυλαχτειτε απο την ζεστη καιγομαστεεεεεεεεεε

E.K είπε...

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΖΕΣΤΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ!!!!!
ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...
ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΝΙΟΥΜΕΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΜΝΗΣΙΑ..Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΜΥΡΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΝΑ ΣΥΝΟΜΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ...
ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥΠΟΛΗ!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΝΑ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕΙΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΟΛΟΓΥΡΑ ΣΟΥ
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

E.K είπε...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΣ

http://www.zougla.gr/periptero.php

E.K είπε...

ΤΕΤΑΡΤΗ
20
ΙΟΥΛΙΟΥ
Ανατολή Ήλιου: 06:16
Δύση Ήλιου: 20:45
Σελήνη 20 ημερών
Γιορτάζουν: Ηλίας, Ηλιάνα, Ιλιάνα.
Γεγονoτα


1917: Υπογράφεται η συνθήκη της Κερκύρας, με την οποία Σέρβοι, Κροάτες και Σλοβένοι δημιουργούν το κράτος της Γιουγκοσλαβίας.

1936: Πρώτη τελετή αφής της ολυμπιακής φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία. Η προθιέρια Κούλα Πράτσικα ανάβει τη δάδα του πρώτου λαμπαδηδρόμου Κώστα Κονδύλη. Η φλόγα θα φτάσει στο Βερολίνο 11 μέρες αργότερα, από 3.840 λαμπαδηδρόμους.

1969: Ο αμερικανός αστροναύτης Νιλ Άρμστρονγκ γίνεται ο πρώτος άνθρωπος που πατά το πόδι του στη Σελήνη.

1971: Η δικτατορία αφαιρεί την ελληνική ιθαγένεια από την εκδότρια της «Καθημερινής» Ελένη Βλάχου.

1974: Απόβαση και εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο. Γενική επιστράτευση στην Ελλάδα.

E.K είπε...

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ

Ο προφήτης Ηλίας, αγαπητοί μου, είναι μία μεγάλη μορφή, μια πολύ μεγάλη μορφή της Παλαιάς Διαθήκης. Είναι ο μέγιστος των Προφητών είναι ανώτερος κι απ' αυτόν τον προφήτη Ησαΐα τον μεγαλοφωνότατο. Και ενώ δεν έγραψε ο προφήτης Ηλίας ούτε μία λέξη, υπήρξε ο ίδιος μία μεγάλη προφητεία. Αυτό του το έργο, ο τρόπος με τον οποίο έζησε, ο τρόπος με τον οποίο έφυγε από την παρούσα ζωή αλλά και η εμφάνισή του στη Μεταμόρφωση του Χριστού δείχνουν ότι η μορφή αυτή είναι παμμέγιστη, είναι πελώρια!

Για τον προφήτη Ηλία έχουν γραφεί στην Παλαιά Διαθήκη πολλές σελίδες, που όλες είναι μεστές πολλής και βαθειάς θεολογίας. Το Καρμήλιον όρος, πάνω στο οποίο ο Προφήτης προσέφερε κατά θαυμαστό τρόπο τη θυσία του, όταν από τον ουρανό κατήλθε φωτιά και κατέκαψε τα σφάγια1, το όρος Σινά, επί του οποίου είχε θεοπτεία ο μέγας Προφήτης2, και το όρος Θαβώρ, πάνω στο οποίο εμφανίσθηκε μαζί με τον Κύριό μας ο Προφήτης3, είναι οι τρεις μεγάλες κορυφές ορέων, που αναφέρονται στη δόξα τη δική του.



Ο διαχρονικός Προφήτης

Ο προφήτης Ηλίας είναι παρών, τόσο στον χώρο της Παλαιάς Διαθήκης, όσο και στον χώρο της Καινής Διαθήκης.

Βέβαια ό,τι να πει κανείς και ό,τι να αναλύσει, πάντα θα μένει στην περιφέρεια των πραγμάτων, γιατί, όπως σας εξήγησα, είναι μία απύθμενη σε ανάλυση προσωπικότητα ο άγιος του Θεού Προφήτης. Θα μείνουμε μόνο σ' ένα μικρό περιστατικό της ζωής του, αλλά πολύ χαρακτηριστικό. Μάλιστα το περιστατικό αυτό μας δίνει ταυτόχρονα και μια άλλη εικόνα, μας δίνει έναν τύπο των εσχάτων ημερών.

E.K είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=4dnD5fNaHpQ

E.K είπε...

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=4bMqwlyz_V0&playnext=1&list=PL8941A35FEE0B6275

E.K είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

Ένας φτωχός μεροκαματιάρης, μόλις γεννήθηκε το δεύτερο παιδί του, πάει στον Χότζα και του εκθέτει το πρόβλημά του και ζητάει λύση: Δε χωράει πλέον στο ένα και μοναδικό δωματιάκι όλη η οικογένεια.
- Κατσίκα έχεις; τον ρωτά ο Χότζας.
- Έχω, απαντά ο φτωχός.
- Βάλ' την κι αυτή στο δωμάτιο.
- Μα εδώ δε χωράμε οι τέσσερις.
- Κάνε αυτό που σου λέω.
Περνάνε οι μέρες, ξαναπάει ο φτωχός στο Χότζα.
Έκανα ό,τι μου είπες, αλλά η κατάσταση έγινε χειρότερη, του λέει.
- Γελάδα έχεις;
- Έχω.
- Βάλ' την κι αυτήν μέσα.
- Μα, είναι και η κατσίκα μέσα, δε χωράμε.
- Κάνε ό,τι σου λέω.
Περνά ο καιρός, ξανά στον Χότζα ο φτωχός.
- Είμαι απελπισμένος. Δεν μπορούμε ούτε να κουνηθούμε.
Για να μην τα πολυλογούμε, ο Χότζας τον συμβούλεψε να βάλει μέσα και το σκύλο. Κι αυτός ο διάλογος συνεχιζόταν, μέχρι που τελικά όλα τα κατοικίδια στριμώχτηκαν μέσα στο ένα δωμάτιο.
Πάει πια τρελαμένος ο φτωχός στο Χότζα.
- Όχι μόνο δε βελτιώθηκε η κατάσταση, αλλά τώρα πια κινδυνεύουμε έτσι που είμαστε ο ένας πάνω στον άλλο.
- Βγάλε έξω την κατσίκα, απαντά ο Χότζας.
Λίγες μέρες αργότερα, καθώς έκανε τη βόλτα του στο μαχαλά, ο Χότζας συναντά το φτωχό.
- Έκανες ό,τι σου είπα; Τι έγινε;
-Να σ' έχει ο Αλλάχ καλά. Μόλις έβγαλα την κατσίκα, ανασάναμε!
.........
Με λιγα λογια ... "απο τα χειριστα ...τα χειροτερα..."
Το κοινο..."υπαρχουν και χειροτερα"...

E.K είπε...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ..

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΑΑΑ ΚΑΛΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙΙΙ....

http://www.in-karpenisi.gr/epikairotita/files/2011/06/frapes.jpg

E.K είπε...

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!

http://www.tovima.gr/files/1/migratedData/D2008/D0323/1and11a.jpg

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=s4-JsxB_xdw&feature=related
Β

E.K είπε...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ...

http://rodoshotradio.gr/wp-content/uploads/2011/07/Rhodes-Nightlife.jpg

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=607GhmqxP3U&feature=related

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=T1DjHo-ylh0&feature=related

Β

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΛ Σ ΑΓΑΠΩ!

Β

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Β

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ


Β

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΖΩ
Β

ΧΑΡΑ είπε...

καλησπεραααα ζεστη πολλυυυυυ και εγω τα χωνω σε ενα αγαπημενο μου προσωπο ξερει αυτοοοοοο,παιζει με τον πονο μου, Β για σενα κατι απο την αδυναμια μου καιστην στελλιτσα,συγχωρειστε με παιδια αυτες ειναι αδυναμιες!!!!!!!!!!!!στο συγκεκριμενο εχω θεμα!!!!!!!!!

Β

http://www.youtube.com/watch?v=EibOr_xWLnU&feature=related

ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ +Β

http://www.youtube.com/watch?v=sWx7IgCQeek&feature=related

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα
πολλη ζεστη σημερα ,τωρα μαζευτηκα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στους εορταζοντες ,μεγαλη γιορτη για τη οικογενεια μου σημερα,γιορταζουν τα μικρα μας και ΚΑΠΟΙΟΣ γιορταζε σημερα και μας βλεπει τωρα απο ψηλα , αναμνησεις απο γλεντια και χαρες ας ειναι .
ελενη

χαρα είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=IwE7H4p1Whs&feature=related

memories!!!!!!!!!!!!!!!

χαρα είπε...

ΕΛΕΝΗ να τους χαιρεσαι το προυγουμεν τραγουδακι στο αφιερωνω,μιλαει για τις αναμνησεις,οσο για τον ανθρωπο που βρισκεται ψηλα ,οσο υπαρχεις και τον θυμασαι θα ειναι παντα διπλα σου,οι ανθρωποι μας δεν χανοντε παρα μονο οταν εμεις οι ιδιοι τους ξεχασουμε,να εισαι παντα καλα να τον θυμασαι και να τους χαιρεσαι ολους .

http://www.youtube.com/watch?v=c7LP1CkosjE&feature=related

For The Good Times

ΧΑΡΑ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=DbpLU4oPV90&feature=related

YOU ARE ALWAYS ON MY MIND!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΡΑ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=nnoNNZpQKNk&feature=related

You Don't Have To Say You Love Me!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

χαρα είπε...

καλη σας νυχτα και καλο ξημερωμα

http://www.youtube.com/watch?v=adzkF8IftoE&feature=autoshare

Ανώνυμος είπε...

Καλό βράδυ καλοί μου φίλοι. Η γιορτή του Προφήτη Ηλία είναι μια πολύ σημαντική μέρα για εμένα διότι γιόρταζε ένα πολύ πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο. Επίσης γιόρταζε ένας ακόμη πολύ αγαπημένος μου, που τώρα είμαι σίγουρη ότι μας βλέπει από ψηλά. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και όσοι ξεκινάτε αυτές τις ημέρες τις διακοπές σας να τις περάσετε χαρούμενα όπως επιθυμείτε. Αντρέα μου άρεσε η ιστορία σου, πόσο αληθινή μπορεί να είναι, πόσοι μπορεί κάτι να δουν από τον εαυτό τους μέσα από αυτές τις γραμμές. ΕΚ μου η ιστορία με τον Χότζα πολύ καλή, κάπως έτσι φαίρονται και σ΄εμάς αυτή την στιγμή...., να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά διότι θα μπορούσαν να ήταν και χειρότερα. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνουν. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Γειά σας φίλοι μας καλοί,φίλοι αγαπημένοι!Αγαπημένες μας φιλεναδίτσες Ελενίτσα, Α.Ε, και Ε.Κ,Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα ευχόμαστε στα δικά σας αγαπημένα πρόσωπα όπως επίσης και στους άλλους εορτάζοντες!Να τους χαίρεστε!Πάντα με χαρά,υγεία,ευτυχία,δημιουργία..Τα γραφόμενά σας όπως πάντα υπέροχα,οι αφιερώσεις σας καταπληκτικές,οι δε παρουσίες σας προς εμας αναζωογωνητικές..Αγαπημένη μου Χαρούλα θα πω για το Τρένο της Ζωής ,πως Το Ταξίδι της Ζωής πρέπει όλοι να το κάνουμε με τον Καλύτερο Τρόπο.Και τότε όλοι θα συναντηθούμε στον Κεντρικό Σταθμό.Καλέ μας φίλε Ανδρέα για άλλη μια φορά έδειξες το αυτόφωτο μεγαλείο σου ,κατορθώνοντας έτσι να βλέπουμε και εμείς όπως εσύ. Με τα ίδια μάτια που δεν είναι άλλα από τα μάτια της ψυχής βρίσκοντας και διαπερνώντας εύκολα χωρίς κανένα εμπόδιο το δρόμο στα βάθη της καρδιάς μας.Και δεν είναι λίγο αυτό?Ελπίζουμε και Ευχόμαστε αυτό να εκτιμηθεί σύντομα και από τους αρμοδίους.Με κάλυψε απόλυτα και η αγαπημένη μου Α.Ε στο παραπάνω σχόλιό της.Καλέ μας φίλε Β,δεν έχεις μόνο τη φωτογραφία από το αγαπημένο σου κοριτσάκι..έχεις τη δυνατή σου αγάπη,τις υπέροχες όμορφες στιγμές σας ,τα όνειρά σας κ.ά..που είναι πολύ σημαντικότερα από την φωτογραφία.Έχεις το μέλλον σας..που φαντάζει ωραίο!Κισμετοπαιδάκια γλυκά η αγαπημένη μας φιλεναδίτσα Β.V,σας στέλνει χαιρετίσματα,την αγάπη της και τα φιλιά της.Δεν μας ξεχνά όταν μπορέσει θα μας γράψει.

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ.

Τι χρώμα έχει η λύπη; Ρωτησε το αστέρι την κερασιά και παραπάτησε στο ξέφτι κάποιου σύννεφου που περνούσε βιαστικά.Δεν άκουσες;Σε ρώτησα, τι χρώμα έχει η λύπη;

-- Έχει το χρώμα που παίρνει η θάλασσα την ώρα που γέρνει ο ήλιος στη αγγαλιά της. Ένα βαθύ άγριο μπλέ.

-- Τι χρώμα έχουν τα όνειρα;

-- Τα όνειρα; Τα όνειρα έχουν το χρώμα του δειλινού.

-- Τί χρώμα έχει η χαρά;

-- Το χρώμα του μεσημεριού αστεράκι μου.

-- Και η μοναξιά;

-- Η μοναξιά έχει χρώμα μενεξελί.

-- Τι όμορφα που είναι τα χρώματα! Θα σου χαρίσω ένα ουράνιο τόξο, να το ρίχνεις επάνω σου όταν κρυώνεις.

-- Το αστέρι έκλεισε τα ματια του και ακούμπησε στο φράκτη. Έμεινε κάμποσο εκεί και ξεκουράστηκε.

-- Και η αγάπη; Ξέχασα να σε ρωτήσω, τι χρώμα έχει η αγάπη;

-- ...Το χρώμα που έχουν τα μάτια του Θεού,απάντησε το δέντρο.

-- Τι χρώμα έχει ο έρωτας;

-- Ο έρωτας έχει το χρώμα του φεγγαριού, όταν είναι πανσέληνος.

-- Έτσι ε; Ο έρωτας έχει το χρώμα του φεγγαριού, είπε τo αστέρι... Κοίταξε μακριά στο κενό... Και δάκρυσε ...

Ζω...

-- Δε φοβάσαι που θα πεθάνεις;

-- Σήμερα πάντως ζω! Σου σφίγγω τα χέρια, σε κοιτάζω στα μάτια. Μήν αφήνεις ποτέ σου το σήμερα να μαραίνεται. Μην αφήνεις τη ζωή να χάνεται σαν την άμμο μέσα απo τα δάκτυλά σου. Ζήσε. Κατάλαβες; Ζήσε! Μη βάζεις το σήμερα ενέχυρο σ' αυτό που εννοούνε μερικοί μουχλιασμένο Αύριο. Το Σήμερα είναι δικό σου, φίλε. Αγάπησέ το!

Συγχωρώ!

-- Δίνε το χέρι σου στον άλλο χωρίς να κρίνεις. Κάνε του λίγο χώρο μέσα σου να ξαποστάσει. Να πιεί μια γουλιά νερό. Σ' αυτό τον κόσμο, παλικάρι, όλοι έχουμε μερίδιο σε όλα. Μερίδιο στη χαρά, στα λάθη στην απόγνωση. Κι εσύ, θα 'ρθουν φορές που θα τα κάνεις θάλασσα στη ζωή σου. Ε! Δε θα σημάνει ποτέ γι' αυτό το τέλος του κόσμου! Εγώ είμαι γέρος, κι ακόμα κάποιες φορές τα κάνω θάλασσα. Δε βγαίνει με συνταγές η ζωή. Aντε στην υγειά σου!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

Ελπίζω!

-- Μην πικραίνεσαι, είπε. Και βούρκωσε. Είναι όμορφη η ζωή. Πιστεψέ με. Αξίζει να τη ζεί κανείς, έστω κι αν κάποτε γεμίζει πληγές. Σε νιώθω. Λες να μην τα ξέρω όλ' αυτά; Μα να θυμάσαι πάντα, φιλαράκο, πως αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα. Δε σταματάει πουθενά η ζωή. Μη σε μπερδέψουνε κάτι κακομοίρηδες, που σφίγγουν σαν το παραδοσάκουλο της ψυχής τους. Κι ο άνθρωπος σαν τα δέντρα είναι. Ανθίζει, κάνει καρπούς, μαδάει, και πάλι απο την αρχή. Τωρα έχεις φουρτούνα εσύ, και δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Φύλαξέ τα όμως στο μυαλό σου αυτά που ακούς. Δεν σου κάνω το δάσκαλο. Ένας γερο-ξεκούτης είμαι. Μα αυτά τα πράγματα έτσι γίνονται. Το ξέρω καλά. Αν θέλεις να φύγεις, φύγε. Κανείς δεν μπορεί να σε κρατήσει. Προχώρα όρθιος όμως. Έτσι; .......................................................................................................

-- Aυριο θα 'ναι μια καινούρια μέρα, αγόρι μου. Πλύσου, χτενίσου, ψιθύρισε ένα τραγουδάκι και ξεκίνα. Δεν ξέρω τιποτ' άλλο να σου πω, Έζησα τόσα χρόνια σ'αυτή τη γη. Δεν αρνήθηκα ποτέ τα λάθη μου. Δε γουστάρω τους ανθρώπους που είναι ατσαλάκωτοι. Αξίζει να ζείς μέσα στη γυάλα, απο φόβο μην πληγωθείς; Ζήσε τη ζωή σου ελεύθερα. Κι όταν τσακίζεσαι, να 'χεις το θάρρος να λές: Με γεια μου με χαρά μου. Φτου κι από την αρχή τώρα. Όχι κακομοιριές και κλαψούρες. Η ζωή είναι όμορφη, παλικάρι μου, μόνο όταν την ζείς. Όταν κυλιέσαι μαζί της. Πότε σε λασπουριές και πότε σε ροδοπέταλα. Κράτα της αναμνήσεις σου και προχώρα... Μια περιπλάνηση είναι το διάβα μας σ' αυτό το κόσμο. Μια περιπλάνηση ανάμεσα ουρανού και γής. Aντε να πιούμε και το τελευταίο. Έχω να σηκωθώ νωρίς αύριο. Πρέπει να κλαδέψω τις τριανταφυλλιές. Αλλιώς, πώς θα θυμάμαι το χαμόγελο αυτηνής της κακούργας της Μελπομένης;

Ποιός έιναι ο δυνατός;

-- Ποιός είναι ο δυνατός; Ρώτησε ξαφνικά το δέντρο.

-- Αυτός που περπατά μέσα στη νύχτα μόνος του. Κι όμως, φοβάται τόσο το σκοτάδι. Αυτός που περιμένει στην πλαγιά τους λύκους. Κι ας τρέμει σαν το λαγό ακούγοντας τα ουρλιαχτά τους. Αυτός που γλιστράει, που γονατίζει, που γεμίζει λάσπες. Που χώνεται στο θολό ποτάμι ως το λαιμό. Και μια στιγμή,μέσα στο χαλασμό, απλώνει τα παγωμένα χέρια του, κόβει κίτρινες μαργαρίτες και στολίζει τα μαλιά του. Αυτός είναι ο δυνατός.

Ένα κουκούλι έπεσε κείνη την ώρα στο χώμα κι έσπασε. Μια πολύχρωμη πεταλούδα πήδηξε από μέσα. Ξεδίπλωσε τα φτερά της και πέταξε γύρω από τις μυρτιές. Ύστερα κοντοστάθηκε, κοίταξε μια στιγμή στα μάτια το Θεό, και ψιθύρισε:

-- Γειά σου! Τι όμορφος που είναι ο κόσμος σου! ............................................................................................................ «Προσεξε μην ξεχάσεις ποτέ πως η ζωή αγαπά αυτούς που την περιμένουν στη γωνία του δρόμου μ' ένα λουλούδι στο χέρι. Μπορεί να γονατίζεις, να σερνεσαι, να ματώνεις. Ωραία! Δε χαλασε ο κόσμος. Έτσι συμβαίνει με τους ανθρώπους. Έχεις πάντα το καιρό να σηκωθείς. Τ' αγαλματα μόνο δε λυγάνε».

Ονειρεύονται... και ελπίζουν...

-- Πες μου ένα χαρούμενο τραγούδι για την ζωή, είπε το δέντρο στ' αστέρι του.

-- Το τραγούδι που λέει η καγκελόπορτα, όταν ανοίγει και μπαίνει κάποιος που αγαπάς.

-- Δείξε μου ένα ακριβό στολίδι.

-- Τα καράβια και τους Ινδιάνους με τα βέλη και τα πολύχρωμα φτερά, που είναι ζωγραφισμένα στους άσπρους τοίχους μιας καμαρούλας.

-- Όμορφη βραδιά απόψε. Aκου, πως τραγουδάει το τριζόνι!

Σε λίγο θα βγεί ο Αυγερινός. Σε λίγο θα ξημερώσει. Κοίτα που ξεχάστηκε μια ξελογιασμένη καρδερίνα. Και ξαγρυπνά. Κοιτάζει το φεγγάρι. Και ονειρεύεται...

-- Σε λίγο θα ξημερώσει... Κοίτα που ξεχάστηκαν κάποιοι ξελογιασμένοι άνθρωποι. Και ξαγρυπνούν. Κοιτάζουν το φεγγάρι. Κι ονειρεύονται... Ονειρεύονται και ελπίζουν...

Μια Γλυκιά Καληνύχτα σε όλους σας!ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

Πάλι ξενύχτησα...

χαρα είπε...

καλημερα σε ολη την κισμετοπαρεαααααα,ειδα στα γρηγορα τα γραφομενα σας ,ΣΑΜΟΣ μου αρεσαν πολυ ολα και αυτα που λενε για την αγαπη,την δυναμη την συγχωρεση κτλ,δεν τα διαβασα ολα αλλα αυτα που διαβασα με βρισκουν συμφωνη,να δωσεις τους χαιρετισμους μου στην παρεα,ΑΕ οπως ειπα και στην γλυκεια ΕΛΕΝΗ οι δικοι μας μονο οταν χαθουμε χανοντε,να ειστε καλα και να τον θυμωσαστε,παντα ειναι διπλα μας και παντα μας προσεχουν,παιδακια καλη δουλιτσα και καλη μερα να εχουμε γιατι μπορει να ειπανε πτωση θερμοκρασιας αλλα εγω βλεπω τα ιδια

http://www.youtube.com/watch?v=JuGeKM0QDbc&feature=share

αφιερωμενο ενα ταξιδιαρικο,υπεροχο τραγουδι της εποχης μου!!!!!!ξερω οτι σας εχω τρελανει με τα ξενα αλλα δεν μεγαλωσαμε μονο με ελληνικα,ειναι ενα και ενα

maria -elenh είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΚΙΣΜΕΤΟΠΑΡΕΑ...ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ..??
ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΑΕΡΑΚΙ ΖΕΣΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΓΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΩΝΕΙ...
ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙ...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ....ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ...ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ...
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙΣΟΥΜΕ..!!!
ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ...!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ...!!!ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ !!!ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ..!!!

http://youtu.be/_1aQlwH7gJg

ΧΑΡΑ είπε...

καλημερααααα ΣΕΙΡΑ καλημερα σε ολη την ομορφη παρεα,σημερα εχει ζεστη αλλα οπως λεει και η Σειρουλα λειπει η υγρασια που μας εχει πεθανει.να εχετε μια ομορφη μερα παμεεεεεεεε

http://www.youtube.com/watch?v=om6CVBFjMSQ&feature=related

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΟΡΕΨΤΕ ,ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΩΡΑΙΑ!!!!!!!!!!!ΟΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΛΛΑ!!!!!!!

χαρα είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=s09LuDYX12g&feature=related

maria -elenh είπε...

ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 1+ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙ...

χαρα είπε...

σειρααααα χτυπα χτυπα να δουμε τι θα καταλαβεις ακαρδηηηηηηη

http://www.youtube.com/watch?v=uCOPuGBg_W0&feature=related

ΣΕΙΡΟΥΛΑ αντε πλησιαζει η μερααα καλα να περασετε μεσα απο την καρδια μουυυυυυ αν και ηθελα νο μουν μαζι σας την επομενη φορααααα

maria -elenh είπε...

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΙΙΙΙΙ...ΣΙΓΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑ...ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ??ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ..ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!! ;)

Ανώνυμος είπε...

Καλό μεσημέρι καλοί μου φίλοι. Σήμερα σαφώς η ημέρα είναι πιό υποφερτή από τις προηγούμενες κι έτσι αισθανόμαστε όλοι καλύτερα. Αγαπημένη Σαμιώτισσα πολύ όμορφα και φιλοσοφημένα αυτά που μας έγραψες, όταν τα διαβάζεις το μόνο σίγουρο είναι ότι αισθάνεσαι μεγαλύτερη αισιοδοξία, και αυτό είναι ανεκτίμητο στις μέρες μας. Εύχομαι και πάλι καλό ταξίδι και χαρούμενες διακοπές στους φίλους που ξεκινούν τώρα!!!! Το καραβάνι της αγάπης σιγά σιγά συναντιέται!!! Σας φιλώ Α.Ε.

ΧΑΡΑ είπε...

φιλοι μου καλο σας μεσημερι,ΑΕ ναι εχει λιγο αερακι και ευτυχως μπορουμε να κανουμε χωρις το αρκοντισιο στο φουλ.ευχομαι μονο να μην εχουμε πολλες φωτιες γιατι ειναι οτι χειροτερο σημερα,οσο για την πατριδα μου ελπιζω να σβηστηκε γιατι δεν προλαβα να ακουσω νεα.αναρωτιεμαι καμια φορα φτανουν τα χρηματα που παιρνουν καποιο για να κανουν το εγκλημα αυτο;;αυτο δεν αναπληρωνεται με οσα και να κερδισουν ,αλλα τι λεω τωρα θα μου πειτε,για το χρημα γινοντε τα χειροτερα εγκληματα καθε μερα σε ολους τους τομεις.καλη ξεκουραση και καλη ορεξη

http://www.youtube.com/watch?v=jrgix2H9dAA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=zep2GZrALTI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=mwRe4pn2uOE&feature=share

http://www.youtube.com/watch?v=MRxpCngbVEc&feature=related

σας αφιερωνω τρεις διαφορετικες ιστοριουλες που η καθε μια εχει το νοημα της,ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

χαρα είπε...

ΣΑΜΟΣ μολισ διαβασα το πρωινο σας κειμενο και ειλικρινα δεν εχω λογια,πολλα απο αυτα τα εχω κανει πραξη και δεν το κρυβω,εχω συγκινηθει ιδιαιτερα,το πρωι το διαβασα πανω στην βιασυνη μου αλλα τωρα ολοκληρωμενο μου αρεσε παρα πολυ.λοιπον μεσα εδω βλεπεις το νοημα ολης της ζωης,δεν θελω να φιλοσοφησω ολοι ο καθενας καταλαβαινεται τι μπορειτε και τι πρεπει να κανετε,εγω αυτο που θα πω ειναι μονο οτι η ζωη ειναι ωραια με τα πανω της και τα κατω της,και αν τα κατω ειναι πιο πολλα θα το παλεψουμε και αυτο.καλο σας μεσημερι καλοι μου φιλοι

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα
ελιωσα σημερα, σιδερωνα ολη μερα , κανω βουτιες στον ιδρωτα μου
χαρα ευχαριστω για τα καλα σου λογια ,υπομονη μαρια ελενη θα ξεκινησεις διακοπες συντομα
σαμιωτισες εχω ερθει στο ομορφο νησι σας διακοπες και ειχα περασει πολυ ωραια.
Α.Ε ευχομαι να ξεκινησεις συντομα διακοπες με μεγαλη διαρκεια
ε.κ εχω παει σε πολλα νησια στο δικο σου ομως δεν εχω ερθει , εκανε στρατο ο αδελφος μου και μου εχει πει τα καλυτερα
ελενη

χαρα είπε...

φιλοι μου καλο σας βραδυ και πρωτα θεος καλο ξημερωμα σε ολους.ΕΛΕΝΗ τα λογια ερχοντε απο καρδιας,οσο για το σιδερο εγω σιδερωνω 2 μερες και σημερα επλενα και κατι χαλια που τα ειχα ξεχασει,ειμαι ενα πτωμα γενικος,ΑΕ χαιρομαι που σου αρεσουν τραγουδακια που βαζω στο φεις,θελω να ζητησω συγνωμη απο καποιους φιλους γιατι τους γεμιζω την σελιδουλα τους αλλα παιδια τι να κανω,ετσι ειμαι εγω χαρουμενο παιδι και μου αρεσουν τα ομορφα τραγουδια ξενα ελληνικα,απλως με εχει πιασει μια αναδρομη αυτες τις μερες,εχω την κατανοηση σας,χιχιχι,δεν ξερω αν γινετε να μην ερχοντε σε σας και σας μπουκωνω ,αλλα τωρα θα ησυχασετε οποτε απο τον χειμωνα το ξανασυζηταμε,αν και τοτε θα με ψαχνετε μαλλον με το κιαλι,φετος προβλεπεται δυσκολη χρονια,ΒΒ να ξερεις πως εχω καποιο προβλημα με το τηλεφωνο και οταν μπορω εστω με το σταθερο σκεφτομαι το ακαταλληλο της ωρας,δεν σε ξεχνω και ο καφες οταν γυρισω δεν το ξεχασα,εχω κατι σοβαρα τρεξιματακια οπως και ευ με την ντουλαπα να δουμε θα δουμε φως;;;,Τ μου το δικο σου το εχω χασει εντελως ολο λεω να στο γραψω και ξεχνω,βλεπεται εχω και την ψιλοαμνησια μου,δεν το λεω για να δικαιολογηθω απλα να το ξερετε πως ειστε στην σκεψη μου,ΖΕΤΑΚΙ τι μου στελνεις ακαταλαβηστικα;;αν διαβαζεις εδω να ξερεις οτι ειμαι ασχετη με αυτα που μου ζητας,επρεπε να μου το ζωγραφισεις γλυκεια μου ,τωρα γιατι σας τα γραφω εδω;;απλα γιατι δεν προλαβαινω να τα γραψω αλλου.καμια φορα και εδω ειναι μεγαλη υποθεση αν δει κανεις τον τροπο που γραφω και πως,χιχιχι,αυτο το κισμετ μας εχει κανει αστεριαααα.τωρα γιατι οπως παντα καποιον θα ξεχασω και δεν θελω ευχομαι να ειστε καλα και αυτοι που γραφεται και αυτοι που εχετε καιρο να φανειτε.ευχομαι μονο να ειστε καλα.φιλακια και μια γλυκια καληνυχτα με μια μικρη αναδρομη ....

http://www.youtube.com/watch?v=-OiV_5kEt6A&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Γειά σας φίλοι μας καλοί,φίλοι αγαπημένοι!Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να προσέχετε περισσότερο τώρα με τη ζέστη αφού απ'ότι είδα θα συνεχιστεί.Υπομονή,καλοκαιράκι είναι..σαν αντίδοτο πλησιάζουν οι διακοπούλες για τους περισσοτέρους γι'αυτό φροντίστε να τις χαρείτε και να τις ζήσετε όσο καλύτερα μπορείτε μιας και είναι πλέον δώρο πολυτελείας..Αφήστε που είναι ένα δυνατό τονωτικό για την πορεία.Απολαύστε τις ξέννοιαστα χωρίς να σκέφτεστε τι θα φέρει το αύριο.Αυτό αφήστε το για αργότερα, εαν θέλετε να ξεφύγετε λίγο και να περάσετε καλά.Αφού διακοπούλες σημαίνουν διάλλειμα,ξεκούραση,ανάπαυλα,χαλάρωση..Εμείς πάντως σας ευχόμαστε να περάσετε ονειρικά και καλά!!Αν θέλετε κάντε και κανένα μπανάκι για εμάς.Που αν και νησσιώτισες απολαμβάνουμε τη θάλασσα μόνο με οφθαλμόλουτρο!Αγαπημένο μου Ελενάκι πολύ χάρηκα που σε είδα και περισσότερο για το ωραίο κειμενάκι σου.Το γνωρίζεις και είναι σίγουρο πως το ίδιο αισθανόμαστε όλοι εδώ στο καραβάνι της αγάπης.Το επισήμανε και η αγαπημένη μας Α.Ε που την θαυμάζω πάντα διότι και εκείνη εκτός από τον ωραίο της γραπτό της λόγο,οι απαντήσεις της είναι πάντα καίρεες και εύστοχες.Καλή μας Χαρούλα και σήμερα ωραιότατη..Γλυκιά μου Ελενίτσα νοιώθω πολύ χαρούμενη που έχεις έρθει στο νησί μας και σου άρεσε..Διότι ναι μεν κάθε τόπος έχει την ιδιαίτερη ξεχωριστή ομορφιά του λόγο των χαρακτηριστικών του, των τοπίων του και της ιστορίας του αλλά εκτός αυτών για τις εντυπώσεις των επισκεπτών σημαντικό ρόλογια εμάς παίζουν και οι κάτοικοί του.Έτσι εμείς νοιώθουμε πως μας ξέρεις καλά και χαιρόμαστε γι'αυτό φυσικά.Γλυκιά μου νησιώτισσα Ε.Κ,η απουσία σου και σήμερα αισθητή,ένοιωσα τη σελιδούλα μας φαγητό χωρίς αλάτι..Καλέ μας φίλε Β και η δική σου απουσία εμφανής..όπως βέβαια και των υπολοίπων καλών φίλων που έχουν καιρό να μας γράψουν.Μας λείπουν αφάνταστα,αλλά καταλαβαίνουμε.Οι ημέρες δυστυχώς η ευτυχώς κυλούν γρήγορα έτσι δεν θα αργήσουμε να ξανα ανταμώσουμε.Πρώτα ο Θεός, ας είμαστε όλοι καλά και όλα γίνονται όταν υπάρχει αγάπη και καλή θέληση.Φιλάκια Πολλά,ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ευχόμαστε μια Γλυκιά Καληνύχτα στους καλούς μας,αξέχαστους,αγαπημένους φίλους Χαρά,Ε.Κ,Α.Ε,Τ,Β.V,Σ,Σ.Α,Μαράκι-Ελενάκι,Ελενίτα,Ελένη από Βόλο,Μαίρη,Ναταλάκι,Ζετάκι,Ανδρέα,Β,Τάκη,Μ,Γ,ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν,εαν ναι ςορυ και σε όλο τον κόσμο!!Με Αγάπη για όλους εσάς!!!ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

Μνήμες κι επιθυμίες υπό τη σελήνη

Έρχεται κάποτε η στιγμή

που μετράς τις μνήμες

σαν κάδρο αγαπημένου,

σαν παιχνίδι στα χέρια ενός παιδιού,

σαν αφορμή να πιάσεις τ’ όνειρο,

σαν πρόκληση να αναμετρηθείς,

σα στοίχημα να αξιωθείς την τελειότητα,

τόσο όσο χρειάζεται για να κυνηγήσεις την απλότητα

και να την πιάσεις.

Για να ξορκίσεις το πολύπλοκο

και να συντονιστείς με το θαύμα,

βρίσκοντας τον τρόπο να το απολαύσεις,

μαθαίνοντας να ενορχηστρώνεις τις επιθυμίες σου

και να παίζεις μαζί τους,

σαν τα παιδιά

που ξεχνούν πως κρατάνε τον κόσμο στα χέρια τους.



Έτσι κι εσύ, κράτα τις μνήμες σου στο φως,

μαθαίνοντας να παίρνεις, μα να μην κρατάς

γνωρίζοντας πόσο αξίζει να μοιράζεσαι.



Παίξε με τις επιθυμίες σου

σαν να κρατάς τον κόσμο ολάκερο

στα χέρια, σαν παιχνίδι

που σε μαθαίνει να ζεις

και να δυναμώνεις

χωρίς την ενοχή μιας ντροπής

παράταιρης με ΣΕΝΑ.


Όνειρα Γλυκά,Καλό Ξημέρωμα και μία Ομορφότερη Ημέρα από την Προηγούμενη να Έχετε Όλοι..Καλημέρα!!!ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

χαρα είπε...

καλημεραααα κισμετοπαρεαααα ΣΑΜΟΣ για μια φορα ακομα εκπληκτικη,μονο που με στεναχωρεις για το οφθαλμολουτρο,απο αυτα που μας βαζεις δεν βλεπεις τι λενε;;;τσαμπα τα διαβαζεις;;;πρεπει να κανεις το μεγαλο βημα εστω και με μικρα βηματακια,μετα θα δεις για τα υπολοιπα,σε καταλαβαινω ειλικρινα αλλα.......δεν θελω να πω παραπανω,φιλακια σε σενα στην παρεα εκει,καλημερα σε ολους τους φιλους και ειδικα σε αυτους που εχουν καιρο να φανουν,καλημερα ζεστη πολυ σημερα εχει αρχισει και γινετε αισθητη απο τωρα,εχω τρεξιματα πολλα,αυριο θα σας αποχωριστω και θα μου λειψετε πολυ,ειστε μια πηγη ανασας μεσα στην τρελα του καθημερινου,αλλα οπως ειπε και η ΣΑΜΟΣ εχω αναγκη σε μεγαλο βαθμο τις διακοπουλες αυτες,ο χειμωνας θα ειναι πολυ βαρυς στο προγραμμα του φετος,με καταλαβαινετε,λοιπον φιλοι μου καλοι καλη σας μερα,καλη δουλιτσα και καλες ετοιμασιες στους τυχερους της σελιδουλας που θα φυγουν διακοπουλες

http://www.youtube.com/watch?v=7wbYpaG2L2o&feature=related

για αρχη ενα αναδρομικο αλλα πανεμορφο τραγουδακι για καλη μερα

Ανώνυμος είπε...

καλημερα
χαρα ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ και οπως ειπαμε ιντερνετ καφε
ελενη

χαρα είπε...

φιλοι μου καλησπερα σας,ΕΛΕΝΗ το ιντερνετ καφε για μενα ειναι δυσκολο,χωρις μεσον αδυνατο ,αν ομως ποτε μπορεσω θα σας κανω εκπληξη,ευχαριστω για τις ευχες τρεχω γιατι παω να ταισω τα αγορια μου και εχω μπολικα να κανω,φιλακιαααααα

http://www.youtube.com/watch?v=K8lHHSV6pDs&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Καλό μεσημέρι καλοί μου φίλοι, ελπίζω να είστε όλοι καλά. Χαρά, Ελένη, Σαμιώτισσα, εσείς κρατάτε την σελιδούλα αυτές τις ημέρες. Μας έχει λείψει και η ΕΚ αλλά την καταλαβαίνουμε, έχει ευχάριστες δουλίτσες και προετοιμασίες. Θα λείψω και εγώ αυτό το Σαββατοκύριακο και γι αυτό εύχομαι σε όλους σας να περάσετε χαρούμενα, ξένοιαστα και....ταξιδιάρικα ! Καλό είναι να φεύγουμε που και που από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Και εαν δεν μπορούμε να λείψουμε, μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δεν κάνουμε τις υπόλοιπες ημέρες, έτσι για μια ευχάριστη αλλαγή. Οι δικές μου διακοπές θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο και όποτε βρίσκω ευκαιρία θα σας γράφω αν και θα είναι λίγο δύσκολο. Στη σκέψη μου όμως θα είστε πάντα κοντά. Εύχομαι να περάσετε όλοι τέλεια !!!!! Σας φιλώ Α.Ε.

E.K είπε...

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ? ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΕΡΑΚΙ...
ΤΟ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΡΑΨΑΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ!!Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟΤΙΚΗ, ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΠΟΥ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΠΙΣΚΑΨΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΙΑ ΝΟΕΡΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΛΑΙΣΤΡΥΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΩΒΗΤΗ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΤΗΣ...
ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΣΤΙΧΟΜΥΘΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΜΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΓΕΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΙΜΑΤΙΚΗ ΔΗΗΓΙΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΕΣΑΡΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ...
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΠ ΑΣΤΡΕΙ ΤΟΥ
-Πες μου ενα χαρουμενο τραγουδι για τη ζωη
-Το τραγουδι που λεει η καγκελοπορτα, οταν ανοιγει και μπαινει καποιος που αγαπας απαντα το αστερι
-Ομορφη βραδια αποψε.Ακου πως τραγουδαει το τριζονι..
Σε λιγο θα βγει ο Αυγερινος.
Σε λιγο θα ξημερωσει.kοιτα που ξεχαστηκε μια ξελογιασμενη καρδερινα.Και ξαγρυπνα.Κοιταζει το φεγγαρι.Και ονειρευεται....
-Σε λιγο θα ξημερωσει... Κοιτα που ξεχαστηκαν καποιοι ξελογιασμενοι ανθρωποι. Και ξαγρυπνουν.Κοιταζουν το φεγγαρι.Κι ονειρευονται...Ονειρευονται και ελπιζουν.....

ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΟΔΟ ΕΤΣΙ?/
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥΣ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΑΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΥΣ
ΣΕΙΡΑ ΕΤΟΙΜΗ Η ΒΑΛΙΤΣΑ???????ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ....
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ...
ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΟΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ.
ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ...
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

http://1.bp.blogspot.com/_AZOV_yx-dpE/TUVKgbvsokI/AAAAAAAACA8/HRw61uN4A10/s1600/2rdzywz.jpg

E.K είπε...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
22
ΙΟΥΛΙΟΥ
Ανατολή Ήλιου: 06:18
Δύση Ήλιου: 20:44
Σελήνη 22 ημερών
Γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μαρκέλλα
Γεγονoτα


1894: Το πρώτο ράλι αυτοκινήτων σε δημόσιο δρόμο διεξάγεται στη Γαλλία. Οι συμμετέχοντες διανύουν διαδρομή 78 μιλίων από το Παρίσι στη Ρουέν. Ο κόμης Ντε Ντιόν καταρρίπτει το μέσο όρο ταχύτητας με 22,5 χλμ/ώρα.

1927: Ιδρύεται η Ρόμα από τη συγχώνευση των ποδοσφαιρικών ομάδων Άλμπα, Προ Ρόμα και Φορτιτούντο, κατ' απαίτηση του δικτάτορα Μουσολίνι.

1943: Διακόσιες χιλιάδες λαού στην κατεχόμενη Αθήνα πραγματοποιούν μαχητική διαδήλωση εναντίον της απόφασης των Γερμανών να παραχωρήσουν στη Βουλγαρία ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα ως τον Αξιό. Εκατό διαδηλωτές νεκροί στην άσφαλτο έκαναν τον Χίτλερ να αναστείλει την απόφαση «επ' αόριστον».

1965: Τρία μέλη των Rolling Stones, ο Μικ Τζάγκερ, ο Μπράιαν Τζόουνς και ο Μπιλ Γουάιλμαν καταδικάζονται από δικαστήριο του Λονδίνου σε πρόστιμο 5 λιρών ο καθένας. Κρίθηκαν ένοχοι για προσβολή της δημοσίας αιδούς, επειδή ούρησαν σε πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου.

1974: Στην Κύπρο, ο πρόεδρος - μαριονέτα της χούντας Νίκος Σαμψών κηρύσσει την ένωση της μεγαλονήσου με την Ελλάδα, ενώ οι Τούρκοι βγάζουν τανκς στην Κυρήνεια, ρίχνουν αλεξιπτωτιστές στο βόρειο τμήμα του νησιού, στέλνουν νέα πλοία και προσγειώνουν ογδόντα αεροπλάνα στη θέση Αγύρτα.

E.K είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=cSJPTLBY_FQ&feature=related

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΑΙ.

E.K είπε...

Η ιστορία δυο φίλων που περπατούσαν στην έρημο.


Κάποια στιγμή τσακώθηκαν και ο ένας από τους δύο έδωσε ένα χαστούκι στον άλλο.
Αυτός ο τελευταίος, πονεμένος, αλλά χωρίς να πει τίποτα, έγραψε στην άμμο:
ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ.
Συνέχισαν να περπατούν μέχρι που βρήκαν μια όαση όπου αποφάσισαν να κάνουν μπάνιο. Αλλά αυτός που είχε φάει το χαστούκι παραλίγο να πνιγεί και ο φίλος του τον έσωσε.
Όταν συνήλθε, έγραψε πάνω σε μια πέτρα:
ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ.
Αυτός που τον είχε χαστουκίσει και στη συνέχεια του έσωσε τη ζωή, τον ρώτησε : όταν σε χτύπησα, έγραψες πάνω στην άμμο, και τώρα έγραψες πάνω στην πέτρα. Γιατί;
Ο άλλος φίλος απάντησε : «όταν κάποιος μας πληγώνει, πρέπει να το γράφουμε στην άμμο, όπου οι άνεμοι της συγνώμης μπορούν να το σβήσουν. Αλλά όταν κάποιος κάνει κάτι καλό για μας, πρέπει να το χαράζουμε στην πέτρα, όπου κανένας άνεμος δεν μπορεί να το σβήσει».

ΧΑΡΑ είπε...

Η αμοιβάδα και ο ύφαλος

Μια φορά κι έναν καιρό στα βάθη του Ειρηνικού Ωκεανού, υπήρχε ένας ύφαλος. Ένας ύφαλος πολύ περήφανος και παράξενος απ΄όλους τους άλλους.


Ήταν φτιαγμένος με χιλιάδες πολύχρωμα κοράλλια και είχε και το χάρισμα να μιλά. Γι'αυτό κάθε βράδυ όλα τα τροπικά ψάρια μαζεύονταν γύρω του κι εκείνος έλεγε χιλιάδες ιστορίες για γοργόνες, καράβια, ναυάγια και θησαυρούς κρυμμένους στα βάθη του ωκεανού. Είχε δει πάρα πολλά διότι ήταν γέρος και χιλίων χρονών.

Ένα βράδυ λοιπόν μαζεύτηκαν πάλι γύρω του να ακούσουν τι θα τους έλεγε. Πήρε λοιπόν το περήφανο ύφος του, μα πριν προλάβει να πει λέξη, μια αδύνατη φωνούλα διέκοψε τη φόρα του ύφαλου. Εκείνος θύμωσε, κοκκίνισε από το κακό του κι όλα τα ψάρια σαστισμένα γύρισαν το κεφαλάκι τους να δουν ποιος ήταν αυτός που τολμούσε να προσβάλει τον γέρο ύφαλο

- Μα ποιος μίλησε; Ρώτησε ο ξιφίας.

- Εγώ! Ξανακούστηκε η φωνούλα λίγο πιο δυνατά.

Έσκυψαν και τι να δουν; Μια μικρή αχιβάδα που ανοιγόκλεινε το κέλυφος στο κύμα του νερού. Ο ύφαλος ξερόβηξε, τα ψάρια κοίταξαν την αχιβάδα και της είπαν:

- 'Αντε λοιπόν. Ξεκίνα. Να δούμε ποιος λέει τις ομορφότερες ιστορίες.

Εκείνη, ανοιγόκλεισε μια δυο φορές, πήρε φόρα και πήδηξε πάνω σ'ένα μεγάλο κοράλλι για να την βλέπουν και να την ακούνε όλοι.

«Μια φορά...», άρχισε να λέει, «...ήταν ένας ναύτης που αγαπούσε ένα κορίτσι. Αποφάσισε λοιπόν να πάει στον πατέρα της και να την ζητήσει σε γάμο. Δυστυχώς, όμως, το παλικάρι ήταν φτωχό κι ο πατέρας του κοριτσιού αρνήθηκε την πρόταση. Ήθελε βλέπετε να την δώσει την κόρη του σε πλούσιο καπετάνιο! Απελπισμένος ο νέος έφυγε, μα υποσχέθηκε στον εαυτό του και στο κορίτσι του, πως μόλις μάζευε αρκετά χρήματα, θα γύριζε να την παντρευτεί. Εκείνη του υποσχέθηκε με όρκο αγάπης ότι θα τον περιμένει να γυρίσει.

Κάθισε σε έναν μεγάλο βράχο, φόρεσε το μεταξωτό της άσπρο φόρεμα κι έμεινε εκεί βλέποντας το πλοίο που σαλπάριζε, ώσπου χάθηκε στον γεμάτο από ομίχλη ορίζοντα...»

Η αχιβάδα σώπασε.

- 'Αντε λοιπόν, συνέχισε. Την φώναξε ο ύφαλος.

- Αυτή ήταν η ιστορία μου, αποκρίθηκε δειλά η αχιβάδα.

- Είσαι με τα καλά σου; Μας χασομέρησες όλους και μας διέκοψες για να μας πεις μια ιστορία χωρίς τέλος; Και μάλιστα για έναν άγνωστο και ασήμαντο ναύτη;

- Κάνεις λάθος, απάντησε η αχιβάδα τρέμοντας από το φόβο της. Το καράβι του το βύθισες εσύ χθες Βράδυ, χτυπώντας το ύπουλα στ'αμπάρια, για να έχεις σήμερα να λες και άλλη σπουδαία ιστορία. Όσο για τον ασήμαντο ναύτη, αυτός είναι ήρωας διότι πνίγηκε για να σώσει τα γυναικόπαιδα. Και το πιο σπουδαίο. Η κοπέλα τον περιμένει καθισμένη στον ίδιο βράχο, μια φιγούρα στα κατάλευκα ντυμένη.

Μια σιωπή έπεσε στη θαλασσινή παρέα. Ο ύφαλος βουβάθηκε από ντροπή και τύψεις. Απόμεινε μόνος κι έρημος. Ασάλευτος στη μέση ου ωκεανού. Λένε ότι κάπου κάπου του κάνει συντροφιά ένας κατάλευκος γλάρος με ανθρώπινη φωνή. Λένε ακόμα πως είναι το κορίτσι του ναύτη. Και πως πηγαίνει εκεί για να του διδάξει πόσο δύσκολο είναι να ξέρεις το ποιος είναι σπουδαίος και ποιος όχι.

E.K είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ/Η ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ..
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ...

χαρα είπε...

ΕΚ καταπληκτικη η ιστορια με τους δυο φιλους και σιγουρα το καλο που μας κανουν δεν πρεπει να το ξεχναμε,τις παρεξηγησεις ναι αλλα το καλο ποτε.ΑΝΩΝΥΜΕ φιλε δεν θελει συζητηση εννοειται οτι οταν παρουμε την απαντηση εδω πρωτα θα πανηγυρισουμε,δεν το συζηταμε αφου φυσικα γλυτωσουμε το εγκεφαλικο απο την χαρα μας που θα ειναι ανευ προυγουμενων.

χαρα είπε...

βοηθουλη μου ετοιμαστηκες;;;εγω τωρα παω σας γραφω μια ιστοριουλα ενα τραγουδακι τελευταιο και σας χαιρετω,να περασετε ομορφα,ολοι με τις οικογενειες σας και ευχομαι τα καλα νεα που περιμενουμε να ειναι συντομα,ΕΚ-ΣΕΙΡΟΥΛΑ-ΑΝΤΡΙΚΟ καλες διακοπουλες θα ειμαστε μαζι σας με την σκεψη μας.οι υπολοιποι φιλοι περαστε οσο γινετε εφικτο ομορφα,χαμογελατε,τραγουδηστε η ζωη θελει καλοπεραση,και για αυτο δεν χρειαζοντε μονο τα λεφτα η καλη παρεα τα φτιαχνει ολα,οι ανθρωποι μας κανουν τα ασχημα ομορφα,για αυτο σας θελω χαρουμενους και οταν γυρισω με το καλο αννανεωμενους

χαρα είπε...

την παρακατω ιστοριουλα την αφιερωνω προπαντον στον αδερφουλη μου ,εκεινος θα καταλαβει...........και σε ολους εσας τους καταπληκτικους ανθρωπους που γνωρισα μεσα απο δω,να στε καλα!!!!!!!

Σ' ένα χωριό στη Σκοτία, αρχές του 1890. Μια βροχερή και χειμωνιάτικη
μέρα, όπως σχεδόν όλες. Ο γεροδεμένος άντρας καταγινόταν στο χωράφι του,
προσπαθώντας έτσι να κερδίσει τον επιούσιο για την οικογένειά του. Ξαφνικά
άκουσε μια φωνή να καλεί σε βοήθεια από το γειτονικό βάλτο. Αμέσως ο
φτωχός αγρότης παράτησε τα εργαλεία του και έτρεξε προς τα εκεί, όπου
βρήκε ένα νέο αγόρι χωμένο ως τη μέση στη λάσπη να κραυγάζει απελπισμένα
προσπαθώντας να ελευθερωθεί.

Ο αγρότης καθησύχασε το αγόρι και σε λίγο κατάφερε να το τραβήξει απ' τη
λάσπη, σώζοντάς το από βέβαιο θάνατο.

Την επόμενη μέρα μια πολυτελής άμαξα έφτασε στο σπίτι του. Ένας πλούσιος
και όπως φαινόταν από αριστοκρατική γενιά άντρας κατέβηκε και συστήθηκε ως
ο πατέρας του αγοριού που είχε σώσει ο αγρότης.

"Θέλω να σας ανταμείψω. Σώσατε τη ζωή του γιου μου" είπε ο καλοντυμένος
άντρας στον αγρότη. "Δεν μπορώ να δεχτώ πληρωμή γι' αυτό που έκανα", του
απάντησε εκείνος. Την ίδια στιγμή ο μικρός γιος του αγρότη βγήκε στην
πόρτα του φτωχικού τους.

"Είναι γιος σας;" Ρώτησε ο επισκέπτης. "Μάλιστα" απάντησε με υπερηφάνεια ο
αγρότης. "Τότε σας προτείνω κάτι: Να μου επιτρέψετε να προσφέρω στο γιο
σας την ίδια εκπαίδευση με το δικό μου, που χωρίς τη δική σας παρέμβαση δε
θα ζούσε". Ο αγρότης δέχτηκε με μεγάλη χαρά κι έτσι ο γιος του φοίτησε στα
καλύτερα σχολεία και στο τέλος πήρε το δίπλωμά του από την Ιατρική Σχολή
του Νοσοκομείου St. Marie του Λονδίνου. Μέσα σε λίγα χρόνια ήταν ένας από
τους πιο ξακουστούς γιατρούς του κόσμου.

Πολύ αργότερα ο γιος του αριστοκράτη άντρα που είχε σωθεί μικρός στο
βάλτο, προσβλήθηκε από πνευμονία. Κόντεψε να πεθάνει, όμως σώθηκε χάρη
στην πενικιλίνη που είχε εφεύρει ο διάσημος πλέον γιατρός, ο γιος του
φτωχού αγρότη. Το όνομά του; Αλέξανδρος Φλέμινγκ. Το όνομα του γιου του
αριστοκράτη `Αγγλου που σωζόταν για δεύτερη φορά από την ίδια οικογένεια;
Σερ Ουίνστον Τσόρτσιλ. . .

Το καλό φέρνει μονο καλό μακροπρόθεσμα... καποια στιγμή θα ανταμειφθείς γι αυτο...

ΧΑΡΑ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=wLfqd9lT6yw&feature=related

ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=loVAjABHtoY&feature=related ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=SJA8GlPXuMY&feature=related ΚΑΛΟ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!


ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!!!!!!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!!!! ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,Η ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ .ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΛΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΛΑ!

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΩΝ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΚ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΕ .ΧΑΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.Η ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΑΥΡΙΟ ΣΑΛΠΑΡΕΙ .ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΔΕΛΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΚ.ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΤΑΦΘΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑ ΜΕ ΕΚ, ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΕΚ ΕΠΙ ΡΟΔΟΥ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΜΕΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΗΥ ΣΑΜΜΟΣ Η ΒV Η Τ Η ΑΕ.ΙΔΟΥ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΧΗΜΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ.Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ.Η ΦΙΛΙΑ ΑΥΤΗ ΦΑΝΗΚΕ ΗΔΗ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΦΙΛΟ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ. ΟΙ ΠΙΘΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΟ ΣΕΝΝΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΟ.ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΕΠΙΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ.ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΦΩΤΩ ΟΔΟΣ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΛ.ΕΑΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΤΡΕΛΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΗΡΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΔΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΚΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΙΣΜΕΤΟΠΑΡΕΑΣ. ΕΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΦΙΛΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ. ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΕΚ ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ ΣΑΣ ΕΡΧΟΜΑΙ. ΧΑΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ.
ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΜΑΙΡΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΔΡΕΑ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΔΩ.ΑΠΛΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ.ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ .

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ/ΜΗ ΦΙΛΗ/ΛΟ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΜΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΔΩ. ΑΝΤΡΕ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=c46OiBg_4UA&feature=related

ME LIGA LOGIA H SYNEXEIA

ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ

ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΝΕΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΤΕΧΝΗ

ΤΑ ΦΡΙΚΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

ΕΝΑΣ ΗΡΩΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΗ ΤΟΥ Η ΖΩΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΞΙΑ ΣΥΖΥΓΟ ΑΛΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ Η ΑΤΥΧΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ

ΜΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ.

ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΠΗΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ.

Η ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΙΑΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.

Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΟΥ

ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΙΑΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΑΣ

Η ΖΩΗ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΝΑΤΖΕΡ.

Η ΖΩΗ ΜΙΑΣ ΚΟΡΗΣ

ΤΟ ΕΠΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΦΙΝΑΛΕ ΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ..................


ΑΝΤΡΕ ΥΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

αν ολα πανε καλα ακολουθει επισις μια καταπληκτικη ιστορια με πολλες ανατροπες.ισως τη μοιραστω και στη σελιδα. εβαλα δυο μερη επισις κι αυτο απαρτιζεται οπως το πρωτο απο 40 κεφαλαια

http://www.youtube.com/watch?v=MCx6DRdlJSc&feature=related


με λιγα λογια

ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ. ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ?

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ?ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ?

Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ

Η ΓΕΝΝΑΙΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΑ
ΕΝΑΣ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ
Η ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΚΕΙΜΗΛΙΟΥ

Η ΑΠΙΘΑΝΗ ΟΜΑΔΑ
ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ
ΤΑ 4 ΑΣΤΕΡΙΑ
Η ΠΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ
Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ
ΜΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΑ
ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ
Η ΑΠΙΘΑΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ
ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΒΟΥΝΑ
ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ
ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑΣ
ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σ ΑΓΑΠΩ ΜΕΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ

ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΑΝΤΙΟ

ΠΟΝΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ

TO PEPERVMENO THS SELHNHS PROSEXVS

ANTRE

το 1,2,3,4. είπε...

Καλησπερα σας! Να ξερετε ποσο χαρηκα που μετα απο τοσο καιρο σας βρηκα.Ειδα τα ονοματα και δεν το πιστευα οτι γραφετε ακομα.Ανδρεα εισαι ενας ταλαντουχος ανθρωπος σου το εχω ξαναπει.Ειδα τα τελευταια αποσπασματα και σιγουρα το νεο σου βιβλιο θα ειναι ονειρεμενο.Καλες ειδησεις και απο το κισμετ που τοσο πολυ προσπαθησες.Ανδρεα η προσπαθεια και μονο αυτη ειναι που σε κανει ξεχωριστο.Πριν πολυ καιρο μου αρεσαν αυτα που εγραφες χωρις να ξερω αν εγραφες βιβλιο.Τωρα με τα σχολια των φιλων εδω δεν εχω παρα να σου πω ενα μεγαλο μπραβο.Ευχομαι να μη παρατησεισ αυτο το ταλεντο που εχεις και φαινεται.Η ιστορια του Κωστα και του ναυτικου με αγγιξαν.Πολλα φιλια σε ολες τις παλιες φιλες μου εδω οπως τη βv.Καλο καλοκαιρι.θα σας γραφω αλλα οχι τωρα λογω διακοπων.Χαρηκα πραγματικα για τη συνεχιση της ομορφης αυτης παρεας.Ανδρεα ευχομαι να πραγματοποιηθουν ολα σου τα ονειρα γιατι το αξιζεις πραγματικα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=rONcGmnWbJY&feature=related

Ανώνυμος είπε...

http://www.greektube.org/content/view/63518/2/

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=AwsOckueAwc



Β

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/GPurkAA_6iY http://youtu.be/GPurkAA_6iY Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα
ολοι για μακροβουτια???????
ελενη

ΕΚ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ?????
ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΤΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΦΑΙΝΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙ????
ΕΛΕΝΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ.ΕΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΧΟΛΑΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΑ ΔΡΟΣΕΡΑ ΝΕΡΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!!ΤΙ ΛΕΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΙΔΕΑ???ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΑΓΩΤΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΦΕ!!!!
1,2,3,4 ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΞ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ.ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΙΤΟΝΑ....
ΑΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ..
ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟΥΛΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΛΟΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΕΚΠΕΜΠΕΤΕ ΑΓΑΠΗ ΦΙΛΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΑΤΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΧΑΡΗ Σ ΑΥΤΟΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ....
ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΜΟΤΑΡΟΝΤΑΙ...
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ....
http://www.thegreektravel.com/rhodes/rodos-town.jpg

http://dl8.glitter-graphics.net/pub/1121/1121588xnxugd4gjp.gif

Ανώνυμος είπε...

Γειά σας φίλοι μας καλοί,φίλοι αγαπημένοι!Κοιτώ την σελιδούλα μας που είναι στο πνεύμα και στο κλίμα των διακοπών και αφ'ενός χαίρομαι αφ'ετέρου δε λυπάμαι.Χαίρομαι που η αγαπημένες μας φιλεναδίτσες Χαρούλα,Μαράκι-Ελενάκι,Α.Ε άφησαν τα οποιαδήποτε προβλήματα πίσω τους δραπετεύοντας έστω και για λίγο με τις πολυπόθητες διακοπούλες τους.Λυπάμαι δε γιατί θα τις αποχωριστούμε προσωρινά και η σελιδούλα μας θα είναι φτωχότερη..Παρ'όλα αυτά τους ευχόμαστε καλές διακοπούλες,καλή ξεκούραση και να περάσουν ωραία και καλά!Γλυκές μου φιλεναδίτσες Ε.Κ και Ελενάκι χαίρομαι και νιώθω τη χαρά σας ,αλλά ζηλεύω και λιγουλάκι που είστε τόσο κοντά μου μα συνάμα και μακριά μου.Ε.Κ μου όταν με το καλό έρθει και ο Ανδρέας κέρασε τους καλούς μας φίλους από το ωραίο κρασάκι που έχεις και τότε είμαι σίγουρη πως όχι μόνο νοερά θα είμαστε δίπλα σας,κοντά σας ,αλλά θα τα πίνουμε και παρέα..!!Στην υγειά όλων των αγαπημένων φίλων αυτής της σελιδούλας και όχι μόνο..Αγαπημένη μου Ελενίτσα εμείς όχι μακροβούτια αλλά όπως καταλαβαίνεις εργασία και χαρά!Αλλά που θα πάει,είπαμε έχει ο καιρός γυρίσματα..Μπορεί να στερούμαστε κάπως τις χάρες του καλοκαιριού και να μην κάνουμε μπανάκια αλλά θα χαρούμε τις χάρες του χειμώνα και θα σε πάρω να πάμε παρείτσα στα χιόνια μήπως δούμε και άσπρη μέρα..χιχι!!Έτσι για παρηγοριά!Τα αποσπάσματα που γράψατε Ε.Κ και Χαρά πολύ αξιόλογα και ωραία.Με τόσο σημαντικά και σοφά λόγια που το νόημά τους αν το κάνουμε πράξη πάντα ,σίγουρα θα μας κάνει καλύτερους ανθρώπους γεμίζοντάς μας την ζωή μας και την ψυχή μας με τόσα πλούσια συναισθήματα,όπως ομορφιά, χαρά,αγγαλίαση ,ηρεμία,ευτυχία κ.ά.Διότι όταν απελευθερώνουμε από τα βάθη της ψυχής μας την καλοσύνη γιατί εκεί έχει κρυφτεί, νικά τις οποιεσδήποτε ανθρώπινες αδυναμίες και ελαττώματα.Εξάλλου πιστεύω πως κατά βάθος όλοι οι άνθρωποι έχουν το καλό στοιχείο μέσα τους αρκεί να βρουν τις κατάλληλες συνθήκες ,προυποθέσεις και παρόγοντες για να εκδηλωθούν ή να εξωτερικευτούν.Καλέ μας φίλε Ανδρέα ,όντως πολύ όμορφα και ενημερωτικά τα πρόμο..!Δεν μου λες γλυκιά μου Ε.Κ ,εγώ που δουλεύω και δεν προλαβαίνω θα κρατάω "Θερμοπύλες"?Θες να γίνω ζόμπι περισσότερο..χιχι!!Όπως λέει και ο φιλόσοφος λαός μας "ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη".Γι'αυτό καλή μου Ελενίτσα,καλέ μας φίλε Β,κανονίστε..βοηθείστε εκτάκτως την κατάσταση.Εκπέμπω SOS...Καλή μας 1.2.3 χαρήκαμε πολύ που σε είδαμε και είσαι καλά,το όμορφο παρεάκι όπως είδες καλά κρατεί,εμείς εδώ είμαστε,ευπρόσδεκτη..!Ευχόμαστε για άλλη μια φορά Καλές Διακοπές σε όλους τους τυχερούς που έχουν την δυνατότητα αυτή.Φιλάκια Πολλά,ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μια Γλυκιά Καληνύχτα σε όλους τους φίλους μας..!!
Καλό ξημέρωμα και Αύριο με το καλό!

Χασαμε πολλα, γιατι δε μαθαμε ποτε να στηνουμε στην ψυχη μας αναχωματα.
Χασαμε, γιατι δεν φορεσαμε στολες παραλλαγης.
Μα περισσοτερα χασαμε, γιατι μπερδεψαμε την αγαπη με την ανοχη...

Υπαρχει κι ο βουρδουλας, στην αναγκη ματακια μου. Δεν ειναι κακο. Το καμε κι ο Ναζωραιος. Και δε σου λεω να χτυπας τον αλλο στα μουτρα. Χτυπα εστω κατω, στο χωμα. Χτυπα να σηκωσεις λιγη σκονη. Χτυπα για να δειξεις μια φορα πως εισαι κι εσυ εκει!

...οταν δεν θελεις να αντικρυσεις εκεινο που φοβασαι, να γυριζεις αλλου τα ματια σου. Ενω νιωθεις φανερα τον ισκιο του πισω του, εσυ πλησιαζεις στο ανοιχτο παραθυρο, χαριεντιζεσαι και αναφωνεις:
'Αχ! Τι ωραια θεα!'

...αν δεις την ψυχη μου να τρεχει με ματωμενα γονατα κοντα σου, μην τρομαξεις...
Δεν ειναι τιποτα καλε.Απο το παιχνιδι ειναι.
Ολα τ'απογευματα της ζησης μου τα περασα παιζοντας κυνηγητο με τα ονειρα μου..

Όνειρα γλυκά!!ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ.

E.K είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΕΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΝΑΝΤΗΘΗΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΙΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΟΙ ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ.Η ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.
ΕΝΟΙΩΣΑ ΠΟΛΥ ΣΙΓΚΙΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΙ Η ΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΨΥΧΡΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΟΝΙΣΕΙ...
ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΥΠΟΒΟΛΕΑ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΚΡΑΣΑΚΙ Η ΕΥΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: "ΣΤΗ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΑΘΥ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ"....
ΜΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

http://c.editingmyspace.com/files/en/days/sunday/sunday_018.jpg

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟ ΡΟΔΟ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΚΙΣΜΕΤΟΠΑΡΕΑ...ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ...
ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!Η ΡΟΔΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ....Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ?ΤΙ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ?ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΑ...ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΖΕΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ...ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ..Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΦΩΛΙΑ..Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ..ΑΥΤΗ Η ΦΙΛΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ..Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ...!!!
ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΑΖΛ..ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ...ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ...ΕΕΕ ΨΙΤ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕ.....
1,2,3,4 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ...ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕΕΕΕΕ
ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ Ν ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ..
Α.Ε ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ..
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΗ...ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ...
ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ..ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΡΑΣΑΚΙ..
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ..ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕ ΔΕΣΙΜΟ ΓΕΡΟ...ΦΙΛΙΕΣ ΖΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕΣ !!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ..ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ...!!!
ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ...!!!

Ανώνυμος είπε...

καλημερα
Ε.Κ maria eleni να περασατε υπεροχα , σαμιωτισσες εμεις παρτυ τον χειμωνα , τι να κανουμε?
εγω το εχω πει οτι κανω λαθος δουλεια για το κλιμα της ελλαδοπαω να συνεχισωωωωωωωωωωωωωω!
ελενη

ΑΝΤΡΕ είπε...

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΕΚ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜ3Ε ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΖΗΣΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΧΗΜΕΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΠΛΟΧΕΡΙΑΣ,ΤΗΣ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΣ. ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΠΛΟΧΕΙΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑ.ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΥ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ.ΑΥΤΑ ΗΣΧΕΙΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΝΙΑ ΨΥΧΗ ΣΟΥ. Η ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΗΤΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΚΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΕΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΕΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΜΜΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΥΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ.Η ΒV ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΤΡΥΦΕΡΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΨΥΧΗ. ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΛΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ. Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ Τ. Η ΑΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΦΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ.Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΑΙΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ. Η Σ, ΒΙΒΗ,Ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Β ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΤΗ ΣΤΕΛΛΑ. ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΗΑ ΤΗΣ 1,2,3,4, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΑ.ΕΓΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΩ ΣΤΟ ΑΦΘΑΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΥΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ. ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΚΑ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://alfredomalaga.blogspot.com/2008/11/videoclip-madcon-beggin.html

ΧΟΡΕΨΤΕ ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΩ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΟΡΘ ΛΑΘΗ ΧΑΧΑ. ΘΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΩ ΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ?
ΑΝΤΡΕ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ. ΓΛΥΚΕΙΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????
ΕΡΧΕΤΑΙ
http://www.youtube.com/watch?v=xcWh54ayOss

ΑΝΤΡΕ

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   4401 – 4600 από 4970   Νεότερο› Νεότερο»

Δημοσίευση σχολίου